The breakfast

Klart man ska lyxa till det lite på årets sista dag!



Sylt jag köpte på min födelsedag i Paris.



The jewelry


Smycken som matchar min fina klänning. Ring från Cocoo.se och örhängen från Lindex.

The dress



Champagne showers

Pol Roger eller Moet? Äh, vi kör båda ikväll! ;-)



Coming soon...

Från och med januari kommer ni få se mig i ett annat sammanhang än här i bloggen, ett riktigt roligt projekt som jag hoppas ni kommer följa!


New year promise

Har ni några nyårslöften till 2012? Mitt är att jag varenda dag ska röra på mig, om jag inte kör ett träningspass ska jag ut på en powerwalk, med undantag de dagar man är på semester eller är bakis :-)


Imorgon ska det glittra! Hittade en fin liten väska på Glitter som kommer blinga ikapp fint med min nyårsklänning.

Rea



Skynda fynda märkesunderkläder för både tjejer och killar på Uppercut.se´s mellandagsrea med priser upp till 70% rabatt.

Med koden new11 får ni ytterligare 10% rabatt på reapriset och även varor till ordinarie pris
.

Jag slog till på 3 st par rosa Hanky Pankys i färgen "Petunia Pink", som är det enda märket jag använder då de är så sköna och snygga på.

Detta inlägg är i samarbete med Uppercut.se


Coffee cups

Av Erik fick jag Roy Kirkham kaffekoppar i julklapp. Jag blev överlycklig då jag önskat mig dessa till min numer stora samling. Vi ska dessutom tillbaka till butiken då jag ska få några fler Roy Kirkhamsaker..hihi ;-)


2011

År 2011 blev det bästa året i hela mitt liv. Jag träffade mitt livs kärlek, blev sambo, gick från brunett till blond igen, jag fyllde 30 år, fallskärmshoppade, reste till 5 länder på semester och upptäckte att camping med tält, samt båtluffning i skärgården är fantastiskt på sommaren.

Denna nyårsafton kommer jag inte endast fira ett nytt år, utan även fira att jag haft ett underbart 2011. Vi kommer hålla till på Grand Hotel Saltsjöbaden där det vankas middag, stor fest och även övernattning på hotellet. Ska bli så kul!

Nyårskit

Under tiden jag var sjuk fick jag en av de bästa presenterna jag någonsin fått under min tid som bloggare. Det kom ett bud med ett enormt paket i frigolit och ett rött band innehållandes ett överlevnadskit för nyårsafton och nyårsdagen från Bloggbyrån och Sara Lee. Stort tack, det gjorde min dag och jag älskar förklädet!





Hummersoppa med oststänger till nyårsafton.



Allt man behöver för en bakisdag som nyårsdagen!


Det bästa av allt - i paketet låg även ett specialdesignat förkläde med en illustration av mig på!


Beauty and shopping day!

För att fira att jag äntligen är frisk från både influensa och bihåleinflammation fixade jag håret (utväxten) hos min frisör och sedan piffade jag till mina gelénaglar. Känner mig som en ny människa igen och är nu superfin lagom till nyårshelgen. Emellan mina inbokade tider hann jag även med lite mellandagsfynd. Visar sen!


Min jul

Jag har ju missat att visa några bilder från den supermysiga julafton jag hade tillsammans med Eriks släkt med massa god mat, timslång julklappsutdelning, snapsvisor, charader och sällskapsspel. Till fikat hade jag med mig min kända pepparkakskladdkaka som gjort succé hos alla. It´s a winner varje gång!

Jag tog faktiskt inte så många kort, då jag hade fullt upp med att.....fira jul! :-) Men här nedan är iaf några kort.




Vi fick personliga pepparkakor till fikat!


Mycket snälla och förväntansfulla barnhörnan.



Världens tjockaste skinkskiva lyckades jag få till, haha!




Efter julmaten begav vi oss på en promenad till ett väldigt speciellt hus också. Tänka sig att detta fanns i Täbys villaområde!


Baksidan av huset.

Saffransbullar med vanilj

Ikväll har jag bakat de godaste bullarna i världen! Julen är förbi, men saffransbröd kan man fortfarande äta tycker jag.


Ca 40 st. (recept från "Julköket och det goda julstöket" - ICA)

50 g jäst för söta degar
150 g smör
1 g saffran (2 påsar)
5 dl mjölk
250 g kesella
1,5 dl strösocker
1 ägg
1/2 tsk salt
15-17 dl vetemjöl

Fyllning:
200 gr rumsvarmt smör
1,5 dl strösocker
4 tsk vaniljsocker


Pensling:
1 ägg
Pärlsocker

Sätt ugnen på 250 grader.

Smula jästen i en bunke.

Smält smöret. Stöt saffranet med en mortel och rör ned i smöret. Tillsätt mjölken och låt det bli fingervarmt. Häll över jästen och rör om. Blanda i kesella, socker, ägg och salt. Rör ned vetemjölen, lite i taget och arbeta ihop till en smidig deg. Knåda i 10 min. Låt jäsa med en bakduk över i 45 min.

Gör fyllningen genom att blanda smör, socker och vaniljsocker till en smet.

Efter jäsning, knåda degen igen och dela i 2 bitar. Kavla ut varje del till ca 25x60 cm. Bred på fyllningen och vik sedan din degbit dubbel på längden. Skär ca 3 cm breda remsor och sno ihop till en "knut".

Lägg bullarna på en plåt med bakplåtspapper alt. i bullformar. Täck med en bakduk och låt de jäsa ytterligare 30 min.

Pensla sedan bullarna med ett uppvispat ägg och strö på pärlsocker.

Grädda mitt i ugnen (250 grader) ca 7-8 min.


Direkt från ugnen, underbara saftiga bullar som funkar utmärkt att frysa in och tina upp i mikron när man får besök.

Finally!

Det tog 2 veckor, men ÄNTLIGEN känner jag mig kry! (förutom allt jäkla snoooor!). Igår firade vi Eriks mamma och jag fick umgås ytterligare en heldag med hela tjocka släkten med middag, spel och fler julklappar.


Eriks mamma hade en stor samling coola hattar, bl.a. denna och jag fick många komplimanger med den på. Jag kanske ska byta karriär? :-)

Christmas day

Hoppas ni alla hade en fantastisk julafton igår, för det hade verkligen vi. Idag har vi haft en rejäl sovmorgon och ska i eftermiddag till Eriks mor som fyller år idag. Mer firande på schemat alltså. Hälsomässigt är det "ok", gör nog slut på en Lambi-rulle per dag bara på att snyta mig och äter smärtstillande som om det vore lösgodis :-(

Ni är många som undrar över hur det gått med ricinoljan och ifall Blocket-tävlingen är avslutad. Ang. ricinoljan kan jag inte ge en rättvis bedömning då jag varit sjuk så länge och därmed inte orkat göra inpackningar. Blocket-tävlingen är avslutad och vinnaren har blivit kontaktad av Blocket via mail.


Merry christmas!

Trots alla odds bakar jag pepparkakskladdkakor, skär upp rocky road julgodis, kokar ägg och fixar hemmagjord rödbetssallad. Den röda julblusen hänger på tork och hemma spelas Michael Bublés julskiva. Blir nog bra det här ;-)

GOD JUL! ♥


Vår lilla vita gran. Blir nog en äkta gran nästa år! :-)

Paket

Dan före doppardan och jag har precis lyckats slå in de paket som ska delas ut imorgon då jag firar jul tillsammans med Eriks släkt. Tyvärr mår jag fortfarande inte bra, har nu fått en kraftig bihåleinflammation som följd på influensan och trots smärtstillande gör det så ont. Men jag hoppas klara morgondagen någorlunda iaf. Nu blir det en kopp te och en lussekatt!


Omslagsflickor


Då jag inte kan springa på stan och handla julklappar funkar det utmärkt att shoppa med laptopen i sjuksängen. Tack vare Tidningstomten beställde jag en prenumeration (10 nr för 159 kr) på Allers åt min mamma, och sedan en prenumeration åt mig själv. Klart man måste hänga med i senaste kändisskvallret liksom!

I shopen fyller man i intressen, kön, ålder, laddar upp ett foto och sedan ges förslag på tidningar med ens nylle på omslaget. Riktigt roligt!

Detta inlägg är i samarbete med Aller.

Tröst-klapp

Det såg ljusare ut under helgen som var, men i måndags fick jag återfall på influensan och har mått bara värre sen dess. Igår mådde jag så pass dåligt att jag uppsökte läkare och tog prover, men hon bekräftade endast att jag har influensavirus och att man måste vänta ut det :-(

Som tröst klickade jag hem en rosa ugnsform (size medium) från danska märket RICE. Den är handgjord i Italien och jag har länge velat ha en, så den fick bli min lilla tröst-julklapp till mig själv. Undrar om jag kommer bli någorlunda frisk till jul?


Bilder lånade från www.rice.dk

Rimma och vinn julgodis från Apoteket

Jag väntar själv på besked om vem Blocket Shopping valt ut som vinnare i önskeliste-tävlingen, men under tiden vi väntar så kommer ytterligare en jultävling! Denna gång tävlar jag ut 3 kit á 3 påsar julgodis från Apoteket som består av rostade mandlar, chokladmandlar och chokladtryfflar. Jasg har själv fått provsmaka dessa och de är farligt goda.

Tävlingsuppgift: Skriv ett julklappsrim som innehåller ordet "Apoteksproduksjon". (yes, ordet är rättstavat).

3 vinnare dras på söndag. Lycka till! TACK FÖR ALLA FINA RIM, 3 VINNARE NU UTSEDDA AV APOTEKET!


Christmas cards

Innan jag blev sjuk hann jag pyssla ihop julkort som ska skickas ut till nära och kära lagom till jul. Jag köpte ett kit från Panduro med vintage-tema och den innehåller allt man behöver för att göra fina, personliga julhälsningar. Man kan ta hjälp utav inspirationsbilderna som bifogas, men jag valde att hitta på egna layouts.



Har nu lagt till scrapbooking på min meritlista! Aldrig gjort det förut och att pyssla med helt fria händer med all material var riktigt roligt.

Rutigt

Under helgen som var köpte jag några mjuka klappar till mig själv bestående av ett par söta mysshorts och tofflor från Bikbok. Passar även fint nu i juletider med det rödrutiga mönstret också.


The flu

Om ni tycker jag är lite seg på att svara på frågor eller dylikt så kan jag skylla på att jag tyvärr drabbats av influensa. Var tvungen att åka in till jobbet idag pga en extremt viktig arbetsuppgift trots febern och nu mår jag ännu värre. Dessutom är jag rätt ledsen då jag missar årets julbord på mysiga Hasselbacken idag, rätt ironiskt då jag arrangerat och bokat allting :-(


Christmas afternoon tea

Hemma idag ännu sjukare och ynkligare och har precis svarat på en massa jobbmail. Sämsta veckan att vara sjuk denna vecka, men vad ska man göra? :-(

Medan jag ändå sitter vid datorn kommer här bilder från min afternoon tea med jultema jag hade hemma hos mig i söndags. Blev riktigt lyckat och en supermysig lill-jul hade vi tillsammans med glögg, godsaker, julmusik och julklappar.



Äppelljus!


Kiviks musteri skickade mig sitt sortiment av deras glöggsmaker: hallon med kardemumma, tranbär med ingefära, äppel med kanel och vanilj och äppel med apelsin och saffran. Allas favorit (förutom Blossan) var hallonglöggen.


Vanilj/citronmuffins med cream cheese frosting och dekorationer som jag gjorde själv av sugarpaste. Jag hängde även polkagris-stavar på muffinsstället.



Min populära kladdkaka med pepparkakssmak. Gjorde succé som alltid. Äts med vispad grädde, mmmm!


Chokladmuffins med grön frosting och guldiga sockerkulor. Skulle föreställa granar (och inte gröna bajskorvar) ;-)



Mina små pepparkakshus.


Nybakta mini-lussekatter som blev så saftiga och goda! Lägger ut receptet sen.


Jag och underbara Wille.


Dresscoden var: Christmas. Och ja, jag hatar Eriks fula växter bakom oss som han envisas ha kvar :-S


Jessica och hennes kille Jimmy värmde sig vid brasan.


Alla tog med varsin klapp och vi körde "Secret Santa".


Min vän Carina fick en söt stjärtlapp!


Fullt hus!


Kvällens snyggaste: Olivia och Fredrik som liksom jag alltid går all-in när det gäller teman.


Stockholm Tea & Garden

I lördags fann jag ett himmelrike, nämligen Stockholm Tea & Garden på Dalagatan 36 (T-bana Odenplan). Blev tipsad om detta ställe av ett par jag känner som var där och tänkte att jag skulle bli kär i caféet. Och så rätt de hade.

Jag tog dit min söta mamma i lördags och vi avnjöt godsaker i form av scones, smörgåsar, tårta och sorbet samt ögongodis i form av den underbara inredningen. Och vilken service av de som driver caféet! Tror faktiskt aldrig jag varit så fint omhändertagen som av de på något ställe alls.




Hembakt princesstårta.





Dessutom säljer de en massa porslin som t.ex min Roy Kirkham servis! Blev överlycklig då de sålde delar utav servisen som endast går att få tag på via en dansk webshop, men nu finns de där för samma pris. Nu slipper jag beställa via nätet och betala fraktavgift. Jag köpte några servettringar och även ett par "skedar" som är gjorda för att lägga sin tepåse i.


Jag har nog utan tvekan världens sötaste mamma ♥


Vinn DIN önskelista värde 5 000 kr från Blocket Shopping



Nu kommer en tävling ni bara INTE får missa! En vinnare dras redan nu på torsdag, så skynda skynda!

Tävlingsuppgift: Surfa in på Blocket Shopping och sätt ihop din önskelista med prylar till ett värde av högst 5 000 kronor. Posta listan (med länkar till varje pryl) i mitt kommentarsfält under detta inlägg och motivera också kort varför du gillar att handla julklappar på nätet. Håll sedan tummarna så hårt du kan - du kan vinna alla grejerna på din önskelista!

TACK FÖR ALLA ERA BIDRAG, JAG VÄNTAR PÅ BESKED FRÅN BLOCKET VEM VINNAREN ÄR!

Här är t.ex min önskelista med grejer från Blocket Shopping (värde 5 000 kr):


Apple iPad, stickad tröja, Miss Dior Cherie.

(Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Blocket Shopping).

Christmas treat

Är hemma sjuk idag då jag är riktigt förkyld, så jag uppdaterar mer från min afternoon tea med jultema när jag mår bättre. Här nedan får ni njuta av en liten sneak peak sålänge på några av skapelserna.


Grattis Veronika!

Det var ett fint julrim som tog hem vinsten i Tassimo-tävlingen. Stort grattis!

2011-12-02 @ 11:32:49 
Postat av: Veronika

Nu är det utmaningarnas tid
mys, kakor och varm dryck ger julefrid

Testar julbak enligt leilas melodi
ett riktigt proffs vill jag bli!
Det är inte alltid så lätt
att baka på leilas sätt...

Men drycken ska jag väl klara
så svårt kan det väl inte vara?

En tassimo maskin hjälper till i julstöket
så julbaket kan få fokus i köket..

(Den svarta tassimomaskinen hade passat perfekt i mitt annars lätt kaotiska kök så här i juletid :))
Kram Veronika

2011-12-02 @ 11:32:49

Slut som artist

Vilken helg det varit! Håller just nu och återhämtar mig från all bakning idag, en massa bilder från allting kommer imorgon. Nu ska vi mysa i soffan hemma och se på ruskigt spännande tv-serien Homeland.


Jag på Stockholm Tea & Garden igår.


Mother & daughter

Min mamma kommer upp från Norrköping för dagen idag och vi ska gå på stan och shoppa, göra fiskpedikyr och äta afternoon tea. Sedan ska vi lägga lite fina blommor på kyrkogården hos Emily ♥

Gingerbread town

De små husen är färdiga och klara för dekorering med kristyr och florsocker. Blev riktigt söta!


I wish

Om det nu finns någon där ute...(Erik..host host)...som undrar om jag önskar mig något materiellt i år, så är det bara att kika här nedan ;-)



Roy kirkham kaffekoppar, skedar och tillbringare (finns i denna webshop). Plånbok som matchar min LV speedy väska. Pärlörhängen med guldpluppar. Ishotell. Ipad. Beige kitchenaid. Ny systemkamera. Tandblekning. T-shirt (med mig på!) från Avanna. Kokboken "Om jag var din hemmafru".


Rörd

När man läser något sånt här, så kan man inte låta bli att få en klump i halsen. Jag har så fina läsare. Puss på er vars härliga feedback får mig att fortsätta blogga och förhoppnings inspirera er, för det har varit mitt mål sedan 2007. Och extra stor kram till Angelica! ♥

Let the baking begin

Ikväll ska jag göra förberedelser inför söndagens christmas-afternoon tea och som vanligt när jag bjuder på fika är det oftast något utöver det vanliga. Nästa år då jag förhoppningsvis kommer ha lite mer tid, blir det egen pepparkaksdeg istället.


Silverhjärtat

Glöm nu inte tävlingen och budskapet bakom Silverhjärtat. Här nedan ser ni min pin som jag vill köpa fler av och ge till min familj och vänner i julklapp. Alla har vi en historia...




Accessories

Gårdagskvällens accessoarer var inget mindre än en paljettig sminknecessär från Make Up Store (tyckte den passade så bra som liten kuvertväska till paljettklänningen), ring från Indiska och armband från Cara. På fötterna hade jag ett klassiska svarta pumps - less is more!




Blogkeen @ Collage

Här kommer en drös bilder från en grymt trevlig kväll, då Blogkeen bjöd på bloggmiddag.



Min fina paljettklänning fick jag extremt många komplimanger för, och den är från Lindex för endast 349 kr!


Jessica, Amanda och jag hängde mycket under kvällen, så glad att jag lärt känna dem!


Vi fick smaka på en cider med smak av kanel.


Salong Linda Vista var där och målade med nya Essie-lack. Jag valde ett blodrött lack, medan Terese och Amanda körde på bubbelgumrosa.


Vännen Terese var lyckligtvis min bordsdam under middagen!


Vi blev serverade olika maträtter från Chef in a Box. Jag fick en fiskrätt som var helt ok för att vara en färdigrätt.



Lite dans på maten? Zacco Entertainment skakade loss till Beyoncé.



Sist men inte minst - the goodiebag!


Foto från Nattstad.se

Julmingel och middag

Ikväll är jag och 49 utvalda bloggare bjudna av Blogkeen på julmingel och middag med en massa skoj på Collage, så jag ska se till att ta en massa bilder från eventet. Bra tillfälle att inviga min nya paljettklänning också.

Sedan kom jag på att jag glömt blogga om en sjuk restaurang jag åt middag på under vistelsen i Tallinn - allt var all-in pirattema! Bilden nedan är tagen då jag satt (med hajar i bakgrunden) och åt en 3-rätters själv (medan Erik sov på hotellet efter pokerturneringen). Personalen måste säkert ha trott att jag var matkritiker, då jag satt ensam och tog ett flertal fotografier av mina rätter.


New years dress

Efter att ha hittat "the dress" längtar jag till nyår som aldrig förr. Nyårsafton kommer att firas på Grand Hotel i Saltsjöbaden där vi kommer dinera, övernatta och såklart festa hela natten lång med både vänner och nya bekanta.

Detta år skippar jag alla svarta plagg (varför vara sorgklädd?) och satsar på färg istället med en underbar blå långklänning med strassstenar från Oasis. Nu hänger den hemma och väntar ivrigt på att bli buren.


Bilder lånade av Oasis.


Namnhalsband

Har fått hem ett vackert silverhalsband från MittNamnhalsband.se, och då jag redan äger ett "Kelly"-halsband i både guld och silver valde jag ett från deras kärlekskollektion. Det blev såklart min och Eriks initialer med ett hjärta och slutresultatet blev ett jättefint smycke som betyder så himla mycket. Kostar 299 kr.





Jag ser rött!


Det finns så himla många vackra röda ting som passar utmärkt till julen. Själv äger jag den röda knytblusen som jag fått många komplimanger för. Supersnygg till en svart pennkjol.

Knytblus - Ginatricot, Halsband, Cocoo.se, Skor, Wildflower by Kenza (Nelly), Klänning, Pepe Jeans (Nelly).

Xmas tea


Nu på söndag bjuder jag på en afternoon tea med temat och dresscoden: "Christmas" då jag kommer att baka och bjuda på en massa godsaker i julens tema. Då jag är känd för att gå "all in" med mina temagrejer så kommer det även finnas inomhus-snö som jag fått av Coolstuff.se. Blir rätt kul som dekoration på bordet! Muffinsformarna med rosett har jag beställt från Kakburken.se.

Under länkarna kan ni se bilder från mina tidigare afternoon teas med tema:

Halloween
Hawaii
Rose



Tomtegröt

Risgrynsgröt är en av julmånadens godaste saker, riktigt mycket kanel och socker ska det vara. Och mjölk såklart. Jag brukar faktiskt äta en hel "korv" med färdiggröt man mikrar, och mätt blir man. Här är bild på min bakis-2a advents-gröt i söndags.


Hello!

Vill bara säga hej hallå ni till alla ni som kikar in hos mig, tack vare blogg.se´s startsida som utsett mig till Veckans Blogg. Hoppas ni kommer tillbaka :-)



Vinn ett Silverhjärta och stöd Barncancerfonden

Du behöver inte ha ett hjärta av guld för att hjälpa barn – det räcker med ett av silver.




Nu kommer ett inlägg som handlar om något som betyder riktigt mycket för mig, nämligen Barncancerfonden.

Skälet till detta är att 1998 gick min lillasyster Emily ♥ bort i leukemi. Hon var 3 år yngre än mig och avled efter knappt ett års sjukdom. Hon blev precis 14 år. Majoriteten av tiden låg hon på intensiven och fick aldrig vara hemma ens en gång. Jag har aldrig tagit upp detta i bloggen tidigare, men det har aldrig varit läge riktigt att ta upp det och är dessutom väldigt smärtsamt fortfarande. Men nu kände jag att det var dags i och med att jag blev tillfrågad att medverka i Barncancerfondens kampanj för deras silversmycken by Leia. När jag känner mig redo kommer jag skriver mer om detta och min fina lillasyster som vi alla saknar så mycket varenda dag, och som fått oss att aldrig ta något för givet, uppskatta varandra och njuta av livet så mycket vi kan.

Barncancerfonden samarbetar med Ronald Mcdonalds barnfond med att bygga hus där familjer kan bo under behandling/sjukdomstid. Försäljning av en kollektion vackra silversmycken med ett silverhjärta, designat av By Leia stödjer detta arbete.

Nu har en av er chansen att vinna ett valfritt smycke från kollektionen genom att svara på dessa 2 frågor. Svaren skriver ni som en kommentar under detta inlägg och en vinnare dras den 12/12.

Tävlingsfrågor

1. Vid varje sålt smycke går överskottet till att bygga Sveriges femte Ronald McDonald Hus. Var kommer de ligga? (Svaret hittar du här).

2. Vilket smycke ur kollektionen Silverhjärtat vill du ska bli ditt och varför vill du bära Silverhjärtat? (Kollektionen hittar ni här).

Årets julklapp som är en jäkla matkasse borde istället vara Silverhjärtat. Så jag hoppas att även om ni inte vinner ett smycke, åtminstone har Barncancerfonden i åtanke och köper ett smycke, eller skänker ett bidrag nu när det närmar sig jul.


TÄVLINGEN NU AVSLUTAD! TACK FÖR ALLA ERA FINA OCH GRIPANDE BIDRAG, TILLSAMMANS KAN VI KÖRA SKILLNAD ♥

Sensation White

Kikar på alla bilder som togs under den extremt lyckade festen igår med tema: Sensation White. Men jag kommer nog inte blåsa upp 300 ballonger någonsin igen, mina händer var rätt paj efter ca 5 timmars ballongfix:-)





Alla snacks och tilltugg gick givetvis i vitt och silvertema, och bålen (vitt vin och sprite) blinkade frenetiskt i grönt.








Vår stora hörnsoffa kläddes t.om in i vitt tyg och rökmaskinen gick varm under kvällen.



Hmm, jag måste nog till frissan snart! :-p




Birthday party

Idag kommer jag vara frånvarande på bloggen sedan vi igår ikväll har gjort förberedelser inför Eriks födelsedagsfest med tema: Sensation White. Lägenheten är dekorerad med 300 (!) vita ballonger, silverserpentiner, UV-lampor, laserljus, neonsticks till gästerna och t.om en rökmaskin. T.om all dryck och tilltugg kommer gå i vitt tema, inte endast kläderna. Kommer bli SÅ kul!


Baksugen


Igår såg jag första avsnittet av Leilas söta jul som man kan se på TV4play, och snacka om att jag blev baksugen! Har planer på att göra hennes goda saffransskorpor med apelsin och och byta ut pistagenötterna mot sötmandel istället (inte så förtjust i pistage). Perfekt att ge bort i julklapp dessutom i en fin burk.

Bilder lånade från www.recept.nu

Vinn en TASSIMO!

Nu när det är juletider kommer jag ha en hel del tävlingar på bloggen, kul va?! :-)

Idag lottar jag ut en TASSIMO T20 kapselmaskin (värde ca 1499 kr) som man kan göra goda drycker med som t.ex. cafe latte, espresso, varm choklad och olika sorters te med. Jag har själv en sån hemma (se inlägget här) och tycker den är riktigt bra, speciellt när man har gäster och de får välja varsin dryck.

Tävlingsuppgift: Motivera varför just du förtjänar att få en Tassimo i jul eller någon du känner som är värd en Tassimo-klapp under granen? 

Vinnaren dras nästa fredag, 9/12 och får välja mellan en vit eller svart Tassimo. Lycka till!

EN VINNARE ÄR NU DRAGEN, TACK TILL ALLA NI SOM TÄVLAT!


Celebration

Igår blev det tårta, presenter, Gokart och en mysig middag på värdshuset Ulla Winbladh för att fira och verkligen skämma bort min fina 30-åring. Nu är vi jämngamla dessutom (jag är 4 mån äldre, vilken cougar va?!).


Bra tips till den som redan har allt och som man känner väl, en presentkorg med allt som den personen älskar!


Leif GW Persson!


Äppelsmulpaj som jag gjorde samtidigt som tårtan. Effektiv morgon!





Det var första gången jag körde Gokart och shit vad roligt det var! Jag körde verkligen som en dåre, driftade och sladdade runt banan. Måste göras snart igen!



Skumpaaaaa! Syns inte på bilden, men jag hade på min fina mörkblåa fransklänning och ett nytt halsband med svarta pärlor från Glitter.


Mysiga Ulla Winbladh på Djurgården.


Birthday cake

Igår fyllde min darling 30 år, så jag hade ledigt hela dagen och bjöd på en massa överraskningar. Mer om detta snart! Tills dess får ni se hallontårtan jag knåpade ihop på morgonen.



4 st sockerkaksbottnar, hemmagjord jordgubbssylt, vaniljkräm, upptinade frysta hallon (som blött ner en botten med sin saft, mums!), grädde och färska hallon på toppen.







RSS 2.0