Mia Moscato och Årets Konditor

I samarbete med Mia Moscato fick jag äran att bjuda hem regerande Årets Konditor Cecilia Andersson där jag och mina vänner lärde oss att göra en Mia Moscato-moussebakelse. Det var en sjukt rolig och framför allt god kväll vi njöt utav denna inte så vanliga tisdag.
 
Resultatet: Smultroncurd, citrondaquise och mascarponemousse (med vinet i). Vi fick 2 st desserter var att dekorera fritt med choklad och ätbara blommor. Receptet kommer!
 
Resultatet av oss nöjda elever som gjorde dessa avancerade desserter from scratch!
 

Leave the world behind


Kelly bag

Nu kan man beställa en ekologisk tygkasse á la Avanna med mitt porträtt på! 149 kr kostar kassen och är ett perfekt och miljövänligt alternativ till samtliga plastpåsar när man handlar i t.ex. i sin närbutik. Ni hittar den här.

Neon

Under veckan i Grekland blev det lite färgglatt makramépyssel och här är några jag hann med. Har ytterligare en som jag gjorde på flyget hem med 4 olika färger, visar upp denna sen. Fin neon-palett till solbrun hud.
 
 

Bon bon avec Alexandre Bonnet

Alexandre Bonnet bjöd på en lyxig och vacker bjudning i fransk anda med bakelser, champagne och manikyr som fanns att få på plats i en vacker lägenhet på Strandvägen. Stort tack till Alexandre Bonnet och Pretto PR!
 
Bakelserna som var gjorda av en kille från svenska kocklandslaget hade kända, franska märken som tema. Här ser ni Chanel, Jean-Paul Gaultier, Hermés och Sonia Rykiel.
 
Alla fick varsin flaska hem, c´est tres bien! Jag valde en rosé som jag ska bjuda mina tjejer på lördag.
 

3 K

Min Instagram bara växer så det knakar, nu är ni hela 3000! Detta kommer firas med en utlottning, så håll utkik!

Summer Kelly by Avanna

Illustratören och designern Anna har gjort det igen - nämligen gjort en fantastisk illustration på mig som jag fick idag. Är otroligt vilken begåvning hon besitter, tänk om man kunde teckna som henne. Tack snälla gumman! ♥
 
Kolla även in hennes webshop här! där hon säljer klädesplagg, kökshanddukar och tygväskor med hennes motiv och även en massa fina accessoarer och smycken. 
 
 

Sunset

Solnedgångarna varje kväll i Rhodoes var magiska och dessa togs nere vid hotellets privata strand. Klänningen är gammal och kommer från VILA.
 
Och håret mitt blir bara längre och längre, love it!
 

2 goda lådor

Att vara bloggare på fritiden har sina fördelar. Igår kom en låda med Arlas nya "gör din egen mjukglass" och idag ett frukostpaket från Zoega som gör reklam för sin tävling: Ett smakfullt hem i samarbete med tidningen Sköna Hem. Mer info om tävlingen hittar du på www.facebook.se/zoegaskaffe. Jag kommer att blogga om hur glasstillverkningen gick senare.
 

Jetsetter

Spanien och Grekland under maj månad och i juli bär det av till England, Gotland och kanske en weekend i Venedig. Vad har ni för reseplaner framöver? Kläningen jag bar kommer från Nelly, tror jag köpte den i vintras.
 

Tropical

Bikini, H&M. Solglasögon, Rayban. Tunika, Lindex. Makramé armband, gjorda av mig.
 
 Hotellet vi bodde på hette Sheraton Rhodes Resort och var verkligen underbart.

René Barbier by Camilla Thulin

Camilla Thulin har i samarbete med René Barbier skapat en fantastisk vacker design på deras rosé-baginbox. Innan jag for till Grekland tog jag emot det finaste budet jag någonsin fått. En box med en enorm ram bestående av massa med blommor.
 
Vinet har en torr, bärig smak med inslag av geléhallon, röda vinbär och blodapelsin. Kostar 199 kr för 3 liter och finns på Systembolaget i detta nu. (se länk).
 

Tacolovers Thursday

Igår kväll fick jag bjuda 9 av mina vänner på smarriga tacos och dryck på mexikanska Zocalo. Maten består av fräscha och nyttiga råvaror och har sitt ursprung i Taqueriorna och gatumaten i stadsdelen Mission District i San Fransisco. Vi höll till i deras restaurang på Kungsbron 4 och blev serverade margaritas, öl och utsökta taqueria blanchas med massvis med olika tillbehör.
 
 
Fina vänner betyder verkligen allt ♥
 
Kvällen blev riktigt lyckad och avslutades med en pinata som var fylld med godis. Sjukt trevlig kväll och alla var mätta och glada efteråt. Stort tack till personalen på Zocalo som tog mycket väl hand om oss och Edelman PR. Jag ska definitivt gå dit igen!