Peace!

Jag och Maria gjorde ""uppror" mot alla kort som alltid ska se likadana ut! Här festar vi loss på Rose och min outfit för kvällen var klänning från Missbella.se, "Carrie" nitskärp från Chicy.se, nitarmband från Cocoo.se, svarta strumpisar och sen "Carrie" platåskorna från Gojane.com.

Tågoutfit

4 timmars tågfärd och då gäller det att klä sig bekvämt. Här var jag framme i Lund på väg till en buss som skulle ta mig till Hörby. Dock klädde jag mig alldeles för lätt, jag var rätt borta imorse efter endast 3 timmars sömn om man säger så.

Munktröja, Ebay
Skinnjacka, Hollies
Jeans, Replay
Skor, Chicy.se


The bag!

Här kommer bilder på det jag lyckades samla ihop till alla tjejerna igår, och endast på 2 veckor. Inte dåligt va?

Jag fotade detta när jag kom hem inatt och trött som jag var glömde jag att ta med en stor låda från Schwarzkopf med deras nya organiska serie "Essensity" som fanns i allas bag. De lanseras i början av februari, så vi är de allra första som får testa dem! För övrigt så är nästan allt i bagen precis nyinkommet eller på väg att lanseras, vilket känns hur roligt som helst verkligen.

Tack åter igen alla sponsorer som ville vara med på detta!

Twilfit underklädes set
Från senaste kollektionen som släppts inför Alla hjärtans dag.

Soaked in Luxury kuvertväska

Armband, nagelfilar, parfym och skoputs från www.bianco.se

Tygpåse från http://www.4everyoung.se/ och 20% rabatt på ett köp t.om 15 feb.

Cocoo Charity Bracelet från www.cocoo.se/

Armband i olika färger vars intäkt går till välgörenhet.

Armband från Bar O´d Mar, tepåsar och parfym (www.accessora.se)


30% rabatt på www.missbella.se


Pilgrim berlock från www.leshop.se
'
Susanne Friis Bjorner Copenhagen armband

Babyolja från Libero (deras nya kravmärkta serie)
Perfekt att smörja in sig med efter duschen!

Schwarzkopf Professional hårprodukter från organiska kollektionen Essensity.

Sidenscarf av franska designern Michel Klein (http://www.laredoute,se/)

Senaste numret av Cosmopolitan.

Shampokaka alt. massageolje-kaka från Lush

Shampo och balsam från Aussie

Fluffbabe Darling Voodoll
Framtagen endast för www.fluffbabes.se

50% rabatt på order från http://www.pinkywebshop.se/

40% rabatt på order från www.melba.se

15% rabatt på order från www.glitzy.se

25% rabatt på ett köp i februari månad på www.funkymariedesign.se


Läppglans från Too Faced och produkter från Wet n´Wild sponsrat av http://pashion.nu/, Pashionbutiken i SOUK gallerian)


300 kr presentkort att handla för på www.gadgetgirl.se

"Limited edition" plånbok från www.walkonwater.se
Finns endast i 58 exemplar av varje sort i hela världen!

Heaven Devil boost cards

Nya spray-deos från AXE (för killar!)

Pepsodent tandborste designad av Pininfarina som bl a designat bilar till Ferarri.

2 stycken Hanky Panky´s från Bodhi + 25% rabatt vid köp av Hanky´s Panky´s (om man lägger upp en banner för tävling på bloggen).

Knot rosettarmband från http://mihi.se/

Rött läppglans från FACE Stockholm

DISP Core Straightener

DISP Core Star Shine

Armband från http://bracy.se/


"Angel Blissing" armand från http://kyssjohanna.se/


En äkta "Kelly" bag, med rosa kulörer med en stor vit ros. Visst blev den fin?

Bloggdrinky

*Ta-daaa!* Min surprise!

Jag tror alla tjejer blev rätt förvånade igår när de anlände till TGI Friday´s och möttes utav ett reserverat långbord med en drös stora rosa och svarta (tunga) goodiebags. Jag tycker kvällen blev otroligt lyckat och det var verkligen värt all engagemang och arbete man gjort de senaste 2 veckorna då jag haft kontakt med div. sponsorer m.m.

Efteråt bar det iväg till nya nattklubben med det passande namnet "Rose", ett väldigt exklusivt ställe med otrolig inredning och en entré på 350 kr (!!!) och underbara Citty fixade in oss utan problem. Vi shakade allesammans på dansgolvet till sköna låtar, men vid 1-tiden var jag tyvärr tvungen att sticka hem och packa inför tågresan idag.


30 stora bags som tog upp nästan halva min lilla lägenhet!





Jag har massvis med fler foton som togs igår, me blogg.se segar med bilduppladdningen. Och sen ni lär nog se en massa kort från alla andra som var där!


Tåg till Skåne

Vilken kväll det var igår! Jag ska strax skriva om allting, sitter just nu på X2000 på väg ner till Hörby i Skåne där min syster m. familj bor. Tåget imorse gick 08.21 och har endast sovit 3 timmar inatt, så man e ju rätt seg.

Frukost och blogg, en rätt bra kombination!

Blommor, nitar och 14 stora överaskningar

Det är vad bl.a denna kväll kommer att innehålla outfits-mässigt och mycket mycket mer! Åh så jag längtar, men kommer jag hinna med allting? *gulp*

För er som inte har hängt med på sistone, så är det en "Bloggdrinky" som råder ikväll med 15 bloggerskor (inkl. mig själv) där vi ska träffas över lite goda drinkar, och där jag har hittat på lite hyss! (eller nja, en jäkla massa!) *haha*

Rosedress

Beställningen från Forever21 blev faktiskt denna klänning, och som så många andra skrev så har jag ju redan den blommiga från Missbella, men denna har ju stora rosa rosor + ett skärp till som man kan ta bort om man vill.

Jag såg faktiskt inget annat som lockade och andra klänningar jag ville ha fanns inte i min storlek, men nu i efterhand har man ju missat de bedårande trosorna, 3 par för 10 dollar! *suck* En recension av beställningen m.m. kommer när klänningen har anlänt!




Man kan aldrig ha tillräckligt med rosiga klänningar!


Secret

Hej allihopa!

Det känns sååå jobbigt att inte kunna berätta min stora hemlighet och överaskning till tjejerna jag bjudit till en "bloggdrinky" kväll, men morgon får ni se i bloggen (och de andras bloggar) vad för bus jag hittat på.

Till en vän

Det är endast en liten pyttesak, men så fort jag fick syn på denna så tänkte jag på en kär vän till mig. Hoppas du kommer tycka om denna gumman, ett Disney chokladägg med en liten överaskning inuti. Och med Snövit ;-)


Guess again!

Jag har gjort min allra första beställning från Forever21 och det blev något från mitt "5 favoriter" inlägg jag gjorde i mitten av december. Vad tror ni det blev för något?


Fishy

När jag fick mitt paket med de rosa volangskorna från Haléns så fick man även en liten påse med fiskolje-tabletter. Lite otippat, men jag ska iaf testa dessa då de är nyttiga för kroppen.


Otippat innehåll i paketet.

Alla hjärtans LUSH!

LUSH som gör alla handgjorda tvålar m.m. har släppt produkter lagom till Alla Hjärtans Dag. Visst är de söta?



Love Soap är en hjärtformad tvål med glitter och en förförisk doft av äppelträdgård med vildvuxna rosenbuskar. Den härliga blandningen av oljor från Ylang Ylang, Bergamott, Citrongräs och Ros påminner om ung och het kärlek, 69kr

♥  Strawberry Feels är en lyxig massageolja som doftar jordgubb och passionsblomma, 79kr

♥  Le Grand Amour Badbomb är en stor badbomb till din stora kärlek och doftar romantiskt av ros, 139kr


Cocoo Charity Bracelet

Cocoo.se kommer att snart släppa en kollektion med armband, vars intäkter går till välgörenhet. Det är ett armband som kommer finnas i flera olika färger med en kvinnosymbol och tanken är att den ska gå till en organisation som hjälper flickor och/eller kvinnor, antingen nationellt eller internationellt.

Har ni några förslag till vilken organisation dessa armband skulle kunna stödja? Ett presentkort på 300 kr att handla för lottas ut till vinnande bidrag.


Tack för erat engagemang!


Ps. Glöm inte denna tävling heller hörni! :-)



Flowers

Yes, den blommiga klänningen blev det och det var faktiskt den ni lade mest gissningar på i mitt förra inlägg. Kommer från Missbella.se och den är så mycket finare i verkligheten och väldigt somrig med de fina blommorna och rosorna. Den heter "Katja" och kostar 499 kr.

Mjam!


Åh ja! Det ska bli väldigt gott!

Ljusrosa volanger

Bland de mest ombloggade skorna just nu - de ljusrosa "Love Label" volangplåtåskorna från Haléns. Hämtade ut mina par idag och de var jättesöta!

Storleken är helt normal, jag som är en 38 tog en i storlek 5. Klacken är bra hög (10 cm) men är man en van "high-heeler" så är det inga problem.

Att ha dessa på sig tillsammans med blek hud känns dock inte så skoj men i sommar då man är brunis - då jäklar!




Jag har hittat på lite bus

Det händer en hel del roliga saker på fredagkväll. I say no more. De som är bjudna får se *hehe*

Pretto

Igår besökte jag pr-byrån Pretto som ligger beläget i södermalm. Fredrik och Maria som jobbar där har jag haft mailkontakt- och samarbetat med i säkert över ett år, men vi har aldrig träffats. Hur trevliga som helst var de och jag är glad att jag blev inbjuden i deras mysiga källarvåning med massvis av goodies överallt! Jag vill också jobba i en sån miljö!

Här kan ni även läsa deras blogg! (In och läs den nu!) :-)

Lyxproblem!

Resan till Portugal eller en exklusiv middag tillsammans med svenska supermodellen Caroline Winberg på nya stället  Rose, där man även får hela hennes nya hudvårdsserie i present!? Varför ska dessa ting ske samtidigt? :-p




Ps. Självklart ska jag ju välja resan! :-)


Prisskillnad

Jösses, snacka om prisskillnad på detta Disney Couture smycke! 1 195 kr hos Kyssjohanna och 203 kr (på rea) hos Asos.

Bilder: Asos.com

Presenter

Igår fick jag jättefina presenter i form av ett ljus (tack gumman!) och en present från Lindex där jag fått äran att få välja ut ett valfritt underklädesset från deras nya kollektion "Inbetween clothes". Tack så jättemycket!


Lindex Shop Online - Push-up BHLindex Shop Online - Stringtrosa
Dessa ska jag välja!

Breakfast

Jag är en sån som alltid slarvar med frukosten, men det ska bli en bättring på det! Idag blev det en god macka och färskpressad apelsinjuice.


Portugal

Den 18-20e februari är jag bjuden på ett europeiskt bloggevent om mode, livstil & hälsa m.m. i Lissabon, Portugal.

Det är helt otroligt och fantastiskt roligt och jag är tydligen en utav 8 st svenska bloggare som de har valt att bjuda in från Sverige. Flyg, lyxhotell och alla måltider är fixade....jag är fortfarande totalt chockad! :-)

Nu måste jag bara leta efter passet som jag inte hittar hemma! *gulp* Och jag är nyfiken på vilka de andra bloggarna är?


Här kommer vi att bo, i ett 5-stjärnigt Ritz-Carlton hotell, Penha Longa.




Table & chairs

Det blev riktigt sött och mysigt med bordet och stolarna i mitt lilla kök! Tavlorna har jag dock haft riktigt länge, så funderar på att byta ut dem.



Spegeln på soffan måste jag verkligen sätta upp snart!

Cupcake

Jag har tipsat om Eva´s blogg tidigare och sen jag såg denna cupcake kände jag för att göra det igen. Jag tappar hakan varje gång jag kikar in och är så imponerad! Fotot är lånad med Eva´s tillåtelse.

Vinn valfritt plagg!

Ni har väl inte glömt chansen att vinna ett helt valfritt plagg från Shimmer?  Snart dras en vinnare, så passa på!

Sneak peak

Här är ni de allra första som får se en sneak peak (exklusivt i min blogg, ingen annanstans) på några utav vårens skor från Bianco Footwear! Det är mycket gladiatorsandaler i svart skinn med nitar som gäller och jag tycker det är ursnyggt, kolla bara på platåpumpsen! Me likey!

Från vänster och medurs: platåpumps 750 kr, sandal med fransar, 800 kr, sandal med silvernitar, 550 kr och sandal med remmar och runda guldnitar, 900 kr.

Pizza och film

*phew* Då har man svarat på alla era frågor som ni ställt! Inte dåligt för någon som är rätt bakis sen igår, va? Nu ska jag ner och hämta paket som inte hanns med igår och sen blir det pizza och cola framför Madagaskar 2! *myyyyys!*



Mätt och belåten är man nu efter denna, Hawaii med champinjoner - my favourite.


Grym kväll!

Klockan är 04.31 just nu och är precis hemkommen efter en riktigt grym kväll med god middag, fest och sen utgång på Café Opera där jag bl.a träffade ursöta Josephine och Jonna! Nu ska jag sussa, natti natt!

Linne, H&M
Spetskjol, Glitzy
Strumpbyxor, H&M
"Carrie" skor, Gojane
Nitskärp, H&M
Nitarmband, Cocoo.se
Väska, Guess




Rose frenzy!

The Body Shop satsar nu stort på rosor och det gör de helt rätt i enligt mig!




Bilder från deras egna lilla tidning.

Busy day

Det blir en fartfylld dag idag, just nu har jag tvättstugan och om lite över en timme ska jag iväg och hämta mina köksmöbler som jag bloggade om häromdagen. Så fint det kommer att bli i köket nu med en liten matplats! 

En läsare tog kontakt med mig att hon tänkt sälja exakt dessa möbler, knappt använda för en tusenlapp och det visar sig även att hon bor bara några meter från mig! *haha* Världen är ju läskigt liten!

Efter det hämta ut paket som kommit, fixa lunch, blogga lite och sen ska jag fixa mig till en middag + partaj ikväll! *phew*

Gårdagens shopping

Igår blev det lite shopping i vårens tecken. Jag utgick från mitt eget inspirationskollage som jag gjorde häromdagen för att inte göra impulsartade köp, och jag lyckades rätt bra!


Skor från Bianco, tee från Gina tricot och sjal och ros från H&M.

Which dress?


En utav dessa underbara klänningar kommer jag att ha på mig på en bloggdrinky nästa fredagkväll. Egentligen vill jag ha alla 4 då de är så himla snygga! :-) Vill ni gissa vilken det blev?

Kommer från Missbella.se och det är ägarinnan bakom webshopen som är den snygga modellen. Här kan ni även läsa hennes egen blogg.

Vinnare + ny tävling!

Enligt Uppercut.se har vinnaren utav en valfri trosa nu blivit meddelad via mail, och Bracy-armbandet gick till Sandra! Stort grattis! Jag har massvis med fler tävlingar på gång, och här nedan är en!

Denna gång vinner 2 personer ett valfritt Peace & Love armband (värde 95 kr) från Cocoo.se. Tävlingsuppgiften är endast att lämna en kommentar under detta inlägg och skriva vilken färg ni skulle vilja vinna.


TÄVLINGEN AVSLUTAD, VINNARE ÄR MEDDELADE VIA MAIL!


Ps. Glöm heller ej tävlingen där ni kan vinna ett valfritt plagg från Shimmer!


Helgplaner

Cosmopolitan har frågat mig om mina helgplaner, läs intervjun här!



Ny banner!

Har gått igenom alla bidrag till mitt byte av banner till bloggen och jag måste först och främst TACKA allihopa, ni är ju helt otroliga! Men den som verkligen kändes mest "Kelly" och sockersöt var Josefin´s bidrag och som utlovat får hon en fin present - i form av en goodiebag med massa söta ting.



Laundry bag att ha med i resväskan, Lisbeth Dahl (Chique.se)
Benvärmare, Friis & Company (Chique.se)
Necessär, Ordning & Reda
Peacearmband, Cocoo.se
Rosa armband, Bianco
Lila armband, Ms Bijoux
Handkräm, O.P.I.
Läppglans, Dior
Parfym, Date
Duschcreme med princesskrona, Åhléns
Tändsticksask med rosmotiv, Rusta
Lypsyl, Rosebud & Co.



Före och efter!


Australia

Ikväll ska jag se det omtalade storslagna dramat "Australia" på bio. Ser verkligen fram emot det, och Hugh Jackman är ju inte fy skam heller!



Update: Herregud vilken film! Fantastisk! Och Hugh...oh my god..*dreggel*
Kär, det blev man i bedårande Nullah - aboriginungen!


Questions?

Nu tänkte jag köra med något jag inte haft på ett tag och eftersom jag nyligen fått en drös med nya läsare så erbjuder jag nu en frågestund! Så det är bara att skriva ner era funderingar ang. mig under detta inlägg.


Be a Bracy girl!

Nu har ni chansen att vara med i utlottningen av ett sött, rosa armband med texten "I´m fabulous, I´m Bracy!" från nya armbandwebshopen Bracy! Att vara en "armbandsentusiast" som jag brukar kalla mig själv, så anses man vara "bracy".

Lämna en kommentar under detta inlägg så dras en vinnare nu på fredag! VINNARE NU UTSEDD!

Psst......med rabattkoden "Kelly" får ni 10% rabatt på er order.

Good day

Hej allihopa!

Har inte hunnit uppdatera något alls idag, då det har varit en riktigt aktiv dag med massa roliga överaskningar och ting, berättar mera sen! Nu ska jag iväg för att agera som hårmodell och få håruppsättningar gjorda! *wee!*



Update: en liten bild från jobbet som provdocka på Mariart på södermalm. Här fick jag en sk. "pom-pom" frisyr. Det var allra första gången som eleven försökte sig på denna och det var roligt att snacka skit och ha någon som pillar i håret samtidigt. Lite ovant dock att ha håret uppsatt, då jag oftast har det utsläppt.

Lemon & sugar

Är hemma hos min Mum & Dad nu och har ätit en extremt god, hemlagad broccollisoppa och efter det pannkakor med citronsaft och strösocker. Det sistnämnda är väldigt engelskt och extremt gott. Vet inte hur många jag smällde i mig!

Snart ska jag dock hem och utse en "vinnare" till min bannerdesign-tävling! Har fått hela 34 stycken bidrag! :-)


H&M beställning


Idag har jag klickat hem dessa 3 ting som kommer att vara fabulous i sommar. Däremot levereras inte bikinin förrän v.20 (slutet av maj) men den som väntar på något gott...

Bilder: H&M.se

Duktiga Anna

Anna är så himla duktig och inspirerande, och jag som många många andra älskar hennes illustrationer och kläder. Dessutom är hon världens raraste tjej! :-)


En illustration av mig, tecknad av Anna.

Dinner

Ni är många som uppskattat och blivit inspirerade av min kategori "Kelly äter" så jag tänkte uppdatera er nu med kvällens middag och god (och mycket enkel) var den!

Tricolor-pasta med vitlök, gul lök, bacon, champinjoner, creme fraiche, salt och peppar.





Nytt till köket

Vid nästa IKEA-besök blir det nytt bord och stolar till mitt lilla kök. 1 885 kr är inte mycket för att få till en ordentlig plats att äta på tycker man, gud vad jag älskar IKEA! Nu måste jag bara höra efter vem som kan hjälpa mig att lasta hem allt detta? Hmmm...


Bilder: IKEA.se

Cassis Rose

The Body Shop är en gammal favvoaffär och jag är stammis där när det gäller min parfymolja med doft av vanilj. De har även en serie med rosdoft som jag är nyfiken på.

Bilder: The Body Shop


Min favoritdoft, parfymolja med vanilj. Foto: Privat

Quiltat


Detta foto kan inte vara mer "Kelly". Rosa väskor, sidenband och vita rosor :-) Detta quiltade set för laptopen, kameran och mobilen som heter Coco collection (inspirerat av Chanel) kommer från Krusell. Finns även i vitt och svart och ingår i deras Alla Hjärtans Dag-kampanj. ♥

Socks

Det är kul att lyxa till det ibland med fina strumpor och dessa i en bedårande 3-pack´s box kommer från Friis&Company. Finns hos Chique.se. Boxen med "lådorna" kan man faktiskt spara och förvara smycken i t.ex. Jag har sen tidigare en likadan låda med trosor från samma märke.



♥ Love, Liebe och Amour ♥

Banners

Hej allihopa! Helt otroligt så många banners jag har fått till bloggen under dagen idag, ni är otroliga! Jag tänker vänta några dagar till innan jag bestämmer mig, så ni har fortfarande chansen att bidra. Som nämnt tidigare skickas en jättefin present till "vinnaren" i form av en stor goodiebag med fina saker.

Har dessutom plöjt genom alla ANTM-avsnitt och jag tycker nog att de valde en värdig vinnare, men självklart hade man ju en och annan favorit vid sidan om.

Top Model + bannerbyte?

Har fått alla 13 avsnitt av America´s Next Top Model, upplaga 11 (den som går på tv nu i Sverige) så om ni undrar vad jag gör idag, så är det detta! Jag lovar att inte avslöja vem vinnaren är heller! :-)


Ps. Tycker ni det är dags för ett banner/headerbyte på bloggen? Jag har ju ändå haft den ett tag m.m. Så om det finns några duktiga designers (då jag är riktigt kass på det) som är sugna på att göra en tvättäkta "Kelly-header" så maila ert förslag till [email protected].

Den som känns mest "Kelly" får en jättefin present av mig + blir omskriven och länkad i bloggen!


Good things come in threes

Detta söta halsband med tre olika längder och berlocker kom hem till mig häromdagen från Mihi. Såg den först på Mogi och tyckte den var underbar. Kolla dessutom på den underbara asken!



 


Silky smooth

Något jag verkligen uppskattar sen man började blogga är alla roliga tester man får göra. Här har jag fått prova på nya Gillette Venus Embrace rakhyvel och rakskummet Satin Care Avocado Twist.

Rakhyveln har hela 5 blad och garanterar silkeslen hud med endast ett drag på varje ställe. En gelstrip finns även på och en showerpod med sugproppar att hänga upp den med i duschen och även förvara refillpaket i. Rakskummet som gör hela rakningen följsammare doftar verkligen ljuvligt av aloe vera, jasmin och apelsinblomma och innehåller även avokadoolja.

Rakhyvel + en refill + showerpod ligger på ca 143 kr och rakskummet 45 kr och ska finnas i butiker redan nu i januari.

Mitt betyg blir högt, då den gör som den utlovar och gör rakningen till en enkel match och dessutom doftar man gott efteråt.







Change Your Chain

Har fått 2 st jättefina armband från 4 tjejer som gör egna armband. Change Your Chain heter UF-företaget och de kostar 50 kr/st. Finns massvis med färger att välja mellan. Maila [email protected] för beställning.




You make me happy

Jag får hur många kommentarer som helst varenda dag och även komplimanger via mail om att min blogg är så fin. Ni ska bara veta hur jäkla glad jag blir att få höra detta från er och jag vet inte om ni instämmer, men personligen blir jag rätt glad när jag kikar på den själv. Visst, det är en hel del reklam men jag gillar att den är färgglad med vår- och sommarkänslor och självklart rosa och rosig :-)



Era kommentarer värmer! *kram på er!*


Present för mitt hår


Fick en "krya på dig"-present förra helgen av min supersnälla och söta granne Olivia.  En enorm flaska med hårinpackning från Sebastian som man ska låta verka med håret i en plastpåse och sen svagt tillsätta värme med en hårfön för bästa resultat. Sist jag tvättade håret använde jag endast denna som balsam och håret blev jättelent och fint. Nu ska jag testa med påsen!

Inpackningen innehåller 2 delar fukt och 1 del protein och gör håret silkeslent.
150 ml går loss på 270 kr, så jag tackar verkligen för denna stora flaska!

25 kr...

....var ju ett rätt överkomligt pris för denna mörkblåa blazer. Fyndade den hos Ellos outlet, på deras superrea för ett par veckor sedan, men glömt att visa upp den. Lite Ralph Lauren är det över den tycker jag.


Marine

Del 2 av mina inspirationskollage till vår/sommar 2009. (Man får mycket gjort på bloggen när man är hemma och tokförkyld!). Det är inte endast det pastelliga och romantiska jag gillar, utan även det marina som verkligen är tidlöst och klassiskt och dessutom passar i Sverige som är ett land fylld av seglar-entusiaster.




Bilder från H&M, Gina tricot, Ellos, Chicy.se och Melba.se

Pink shoes

Volangplatåerna från Haléns av märket Love Label som jag bloggade om häromdagen väntar jag på och det blev de ljusrosa. Tänk er dessa med ljusblå stuprörsjeans och en lite lätt oversize, gräddvit och kortärmad topp t.ex. Nu vill jag ha vår och sommar!

Tips! Är ni sugna på de svarta så har de en knallrosa sula under skon!


Bilder: Halens.se


Calender

I mitt kök har jag haft en stor väggkalender uppe och jag måste försöka hitta en likadan, fast för 2009! Denna köpte jag på Akademibokhandeln.


Small rose

Jag ser den inte ännu som har Internet Explorer, men ni som har FireFox borde kunna se den har jag fått höra - nämligen min lilla ros som jag lagt in som ikon i adressfältet. Passar ju rätt bra! :-) Jag gick in på Designa Din Blogg för att se hur man gick tillväga.



Såhär borde det se ut....

Pastelly Kelly

Har gjort iordning ett kollage med min inspiration för våren och jag ska försöka hålla mig till denna då jag är ute och shoppar - bättre planering helt enkelt, än massa impulsköp!

Jag kommer att satsa på pasteller, pasteller...och fler pasteller och allt i det romantiska, våriga tecknet. Det marina temat tänker jag också köra på till vardags och senare kanske lite färggladare stil när man ska ut och festa, vilket jag visar i inspirationskollage lite senare...


Bilder från H&M, Ginatricot, Ellos, Cocoo.se, Louis Vuitton och Bianco.

Ugly bag

Ni vet julklappen som Carrie ger till sin assistent i SATC filmen? Hemskt ful tyckte jag den var, och när jag var inne nyss och kikade på Louis Vuitton´s hemsida fick jag reda på lite mer om den. Väskan som finns i endast några få exemplar är ett samarbete mellan LV, Marc Jacobs och konstnären Richard Prince. Prislappen ligger på 5 650 dollar, dvs. ca 47 000kr!

Soap

Rosorna finns hemma hos mig vart man än går, även instoppade i tvålflaskorna!


Vinn valfritt plagg från Shimmer!

De tävlingar då man får vinna ett valfritt pris tycker jag är hur bra som helst. Denna gång är det nystartade webshopen Shimmer som lottar ut ett valfritt plagg!

Tävlingsuppgift: Gå in på Shimmer och registrera er till nyhetsbrevet. Skriv sedan i kommentarsfältet i detta inlägg vilket plagg ni skulle vilja vinna från kategorin "Mode". VINNARE NU UTSEDD!

Denna rosa tröja med rosetter skulle jag nog välja!


För er som känner sig shoppingsugna redan nu, ange rabattkoden "Kelly" så får ni 10% rabatt t.om den 16e februari.


Trasigt

Så snygga de är, mina jeans från Gina tricot. Hur de ser ut på visar jag senare då jag har lite mer ork. Ligger just nu nedbäddad och ser på Let´s Dance och äter varma mackor. Enligt personalen töjer de sig väldigt mycket och är väldigt stora i storlekarna. Jag som är en normal 27a fick ta en 25a i dessa.






Testing, testing!

En liten tröst fick man i alla fall idag som sjukling, massa produkter sänt till mig från Gillette och Fleur de Santé som jag ska få testa! :-)




Sicko

Hälsan har ju varit rätt kass de senaste 2 veckorna med en kraftig förkylning som inte vill släppa taget. Denna vecka har jag verkligen börjat må bättre, förutom en konstant snuva men imorse kändes det som att ett tåg hade kört på mitt huvud, och mina symptom lutar åt en bihåleinflammation. Med förhoppningen att det inte är det så väntar jag på ett samtal från Vårdcentralen för att boka en tid idag. Inget kul att vara hemma ytterligare en fredagkväll :-( Jag som skulle börja träna i helgen dessutom! *suck*

Update: Tid bokad kl 13.45. Får se vad diagnosen blir....

Update 2: Troligtvis är det som jag misstänkte enligt läkaren, och jag har fått antibiotika.

Ballerina

Idag har jag på mig mitt söta ljusrosa ballerinahalsband. Kommer från Cocoo.se och finns även med svarta pärlor. Min ljusblåa topp är ett reafynd från Ellos.




Mirror, mirror on the wall....


Såhär fint ser det ut hemma hos söta Hanna. Spegeln hon tipsar om ska jag köpa idag, endast 149 krÖverskottsbolaget. Det ni! Måtten är 50x129 cm och blir perfekt i min hall som har ljusrosa tapet.

Lagerhaus fynd!

Var inne en sväng på Lagerhaus igår och fann en bedårande rosa skärbräda i form av ett hjärta för 59 kr och 10 meter presentpapper för endast 29 kr. Nu blir det lite roligare att skära upp saker i köket och slå in paket!






Usch!

Såg ju som nämnt tidigare filmen "Zack & Miri make a porno" och den är nog den sämsta och mest smaklösa filmen jag någonsin har sett. Jag nästan skäms för att jag lottade ut biljetter till den! *haha* Det var t.om folk som lämnade salongen! Usch, se den inte!

Jag har en rätt bred och även skev humor och är verkligen inte alls pryd på något sätt sexuellt, men denna var lite väl :-) De enda scenerna jag tyckte var roliga var faktiskt med Justin Long och hans röst, då han spelar en gay porrskådis.

Yes!

Fann jeansen igår och köpte dem, visar dem senare!

Fanns massvis med storlekar kvar, men en varning är att de är enormt stora i storleken och personalen i Gina tricot konstaterade detta också, och att de även töjer sig. Jag som är en 27a fick ta en 25a för att de skulle sitta bra!

Jeansen med stort J (och hål)



HUR kan jag ha missat dessa från Gina Tricot? Självklart är de slutsålda i nästan alla storlekar dessutom i webshopen. 399 kr är ett superbra pris, kan de finnas i butik tro?

Jag har ju mina ljusblå, trasiga från Replay, men de är i bootcutmodell med "Replay" broderat på rumpan och har synligare, större hål. Jag vill ha dessa istället! *hmpf*

Bild: Ginatricot

Fransar

Franstrenden håller i sig även i vår och skulle jag välja ett par skor skulle det nog vara något av dessa 2 par från Gojane. Ifall nu undrar över hur man beställer och slipper tullen, läs mitt inlägg här. Ifall ni har övriga frågor så besvarar jag dem via mail.

Bilder: Gojane.com


Movienight


Ikväll ska jag och Olivia gå på bio. Fick 2 gratisbiljetter i och med att jag anornade en tävling här på bloggen för ett tag sedan och jag hoppas den är rolig! Recension när jag kommer hem ikväll.

Update: Är nog den sämsta och mest smaklösa filmen jag någonsin har sett. Jag nästan skäms för att jag lottade ut biljetter till den! *haha* Usch, se den inte!

Jag har en rätt bred och även skev humor och är verkligen inte alls pryd på något sätt sexuellt, men denna var lite väl :-) De enda scenerna jag tyckte var roliga var faktiskt med Justin Long och hans röst, då han spelar en gay porrskådis.

Cheese

Det är något magiskt med dessa små förpackningar av mjukost. Har gillat Happy Cow ändå sen jag var liten och tenderar att äta dem endast som de är - de får knappt någon chans alls att hinna bres på någon brödskiva. ;-)


O´hoy sailor!

Som nämnt tidigare älskar jag allt med det marina temat att göra, på sommaren givetvis och jag kunde bara inte låta bli denna tröja från Melba. En fin solbränna, jeansshorts och ett par vita tygskor till denna tröja tänker jag ha. Åh, kan det inte bli sommar nu? :-(

Ps. 20% rabatt på hela sortimentet för er som prenumererar på nyhetsbrevet under onsdag 14/1- torsdag 15/1, ange koden "januari".


Nicole Richie diggar också trojan med ankare.


FACE spring 2009

Jag har fått hem lite smink från FACE Stockholm för att få till deras vårlook i år. Tänkte testa själv och se om den är lika snygg på mig. Är dock inte van vid läppstift, brukar alltid ha lypsyl på dagen och neutralt läppglans när jag går ut (lip injection från Too Faced)  så vi får se! Men eyelinern, rouget och guldskimret till ögonlocken är nog vinnare.


Prislista:

Vanity Eyedust 149:-

Black Gel Eyeliner 195:-

Lipstick Express 195:-

Bush on Splendid 155:-


Coffee

Damn, vad trött jag är idag. Så sitter och dricker lite kaffe med mjölk för att komma igång.


Lacey

Tänkte visa upp min spetskjol från Glitzy. Visst är den läcker? Linnet är ett enkelt baslinne från H&M och heelsen med rosor från Bianco. Jag som är en 34/36 tog storleken xs/s. Den finns även i s/m och kostar 450 kr.




Jag som är 1,74 blir ju rätt lång i dessa skor, men det är bara snyggt!

Wienerbread

Hur länge sedan var det inte då man åt ett wienerbröd? När jag handlade nyss i min ICA-butik så låg den där bland bakverken, ensam och övergiven och skrek mitt namn "Kelly....please eeeat me" (Ja, engelsktalande var den också. Ännu märkligare!).

I helgen ska jag faktiskt börja dedikera mig åt mitt nyårslöfte - nämligen träning så jag kan nog äta denna med gott samvete ikväll.

Bricka och fat från Roy Kirkham, finns att köpa på DUKA.


Nutshell

Att spilla på kläderna, vare sig det är dryck eller fast föda - är jag i ett nötskal. Dagens spillage var kaffe på mitt vita linne. När man väl missade munnen, kunde inte dropparna istället hamnat på min bruna tröja som faktiskt skulle ha kamouflerat fläckarna? Jag får börja använda haklapp snart.


Halsband från Disney Couture.


Kelly goes south

Den 31a jan - 3e feb sticker jag söderut till en liten ort i Skåne vid namn Hörby. Där bor min syster och hennes familj och vi ska bl.a. fira min systersons 3-årsdag. Min syster från England kommer också så det blir många kära återseenden.

Finns det några av er läsare som är därifrån?




Kärlek till fötterna

Söt ask och söta strumpor från Friis&Company som lyckas göra så mycket fint. Man är alltid i behov av ett par nya strumpor och dessa med kärleksbudskap och rosetter är ju bedårande.

Bilder: Chique.se

Stickad kaos

Jag behöver seriös hjälp med förvaring av alla mina stickade halsdukar, mössor och vantar. Så här ser det ut just nu på hatthyllan i min hall, kaos. Men trots det en rätt mysig hög :-)


Tävling!

I potten ligger örhängen från MISSBELLA.se. Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar under detta inlägg, 2 st vinnare dras på fredag! fre 16/1: VINNARE ÄR UTSEDDA! HAR BLIVIT MEDDELADE VIA E-MAIL ALT. BLOGG.


Fjärilar på det vänstra paret. Änglar, älvor, stjärnor och hjärtan på det högra. Trots att de har massvis med hängen är örhängena fjäderlätta.

Rutigt

Har precis duschat, tvättat håret och ska ner till ICA och köpa godis. Tänkte kurera mig denna söndag med en massa socker, låter väl bra? Min tröja från Zoo York jag softar hemma i ser ut om en Hästens-säng. Men jag diggar den, riktigt mysig!

Tröja, 4everyoung.se
Linne, H&M
Jeans, Replay
Skor, Converse


Hålen i dessa flera år gamla jeans fanns när jag köpte dem. Dock har jag på senare tid gjort de lite större, som på det vänstra knät t.ex., då var det bara att dra lite. Mina svarta jeans är däremot ett projekt jag ska ta tag i snart.


Sovmorgon

Snacka om sovmorgon, kl är 15:16 och jag vaknade för exakt 15 min sedan tack vare att en kompis ringde. Kroppen/hälsan har ju inte varit som den brukar på sistone, men jag börjar äntligen känna mig lite bättre!

Tack för alla era bra tips på inlägget nedan om jeansen! :-) Ni är bäst!

Trasigt

Jag har allitid diggat de trasiga jeansen, och om man tänker efter är det ju rätt märkligt. Hur man kan tycka det ser snyggt och t.om fräscht ut med ett klädesplagg som ser ut att behöva lagas big time? Jag kan inte skylla på att jag hjärntvättats av årets hype, då jag i alla år gillat slitna jeans. Det kanske har att göra med att jeans är faktiskt arbetarplagg från början och därmed passar det!?

Topshop och Bikbok har sålt de svarta, trasiga stuprören och till en början tyckte jag de hade lite väl många slitningar, men efter att ha sett Engla´s från Topshop och Stina-Lee´s från BikBok började de sakta men säkert växa på mig. Att Stina-Lee hade spetsleggings under var också en inspiration.

Jag har ett par oanvända svarta stuprörsjeans från &Denim som skulle funka, då man gör slitningarna och hålen själv. Men det är en konst att göra det på rätt sätt.

Är det någon som har ett bra tips hur man hål och slitningar på jeans snyggt?


Bilder lånade från Engla och Stina-Lee.

Bästa köp 2008

Jag blev utmanad av Sandra häromdagen att visa upp mitt bästa köp år 2008. Det får bli min rosa klänning från Oasis, jag känner mig som en riktig prinsessa i den.



Bilder från i somras då jag skulle på ett födelsedagskalas.


Chokladpuder


För ett tag sedan
 fick jag se och känna på kommande nyheter från mitt favvomärke Too Faced´s vårkollektion. Den produkt jag blev mest kär i var bronzern/solpudret Chocolate Soleil. Den doftar ljuvlig choklad, då den innehåller äkta, malda kakaobönor. Nu finns den äntligen att köpa!

Pigmenten är väldigt svaga, så man kan lätt få en fin och naturlig färg och även bygga på ifall man vill ha mer. De flesta bronzers brukar oftast innehålla skimmer, men denna är riktigt bra då den är helt matt. Appliceras bäst med en riktigt bra kabukiborste.

Kostar 320 kr och finns på Pashion´s webshop, Pashionbutiken i SOUKgallerian eller Åhléns City.



Svar på kommentarer: Pudret ska man svepa lätt i ansiktet för att få aningens mer färg. Doften är inte parfymstark, utan väldigt väldigt mild och väldigt god. Jag föll pladask i alla fall.


Mållös

Av en slump idag fann jag en fantastisk blogg med de mest otroliga cupcakesen jag någonsin sett. Och det sjuka är att bloggerskan, Eva som gjort dessa inte ens jobbar som konditor, utan som fotograf och har bakningen som hobby.

Under hela tiden jag scrollade ner i hennes kategori "Cupcakes" satt jag och gapade och t.om utropade "men gud!" högt. Jag mailade henne så fort jag såg allt detta och bad om att få visa bilder och visa er. Dessa bilder som jag handplockat nedan är endast en bråkdel av allt hon gjort.



Bilder jag fått av tillåtelse från Eva Blixman.




Snorunge

Hej allihopa! Är ni alla pigga och krya denna lördag? Själv verkar jag aldrig bli riktigt frisk då jag fortfarande kämpar med min envisa förkylning *suck*

Jag ska i alla fall ta mig till köket nu och göra en smoothie och bre några mackor till lunch. Sen får jag snora vidare framför en film eller två. Och blogga lite såklart!


Viktigt att hålla fossingarna varma...

Good luck charm

Armband kan man verkligen inte få nog utav. Jag har en rätt så gedigen samling och denna från Cocoo.se skulle jag inte tacka nej till. 145 kr kostar denna och finns endast i 1 exemplar kvar i rosa. Andra fina färger finns att välja bland också.



Bild: Cocoo.se

Let´s drink tea

Är fortfarande krasslig, så jag ser på Let´s Dance hemma och har precis gjort en god kopp chai-te. Mysigt värre.



Ps. Vad tyckte ni om Blondinbella´s dans? "Bambi på hal is" var juryn´s motivering och blev tilldelad endast en massa 2 poängare och jag håller faktiskt med. Mer koncentration på dansen borde hon ha än att le sitt vanliga stelopererade leende och fokusering på att se snygg ut. Kanske går bättre nästa vecka! Annars är det rätt häftigt att hon är med, tänk vad en blogg kan ge. Vad gjorde jag som 18-åring liksom? Not a lot! :-) Någon som jag tror definitivt kammar hem hela tävlingen är Idol-Laila, damn vilken kvinna!



Min stora te-box med massa gott te!

Honeydews

Bland paketen jag visade tidigare fanns det ett par ljusrosa trosor från Honeydews. Hur söta som helst och underbar passform har de. Kostar 199 kr och finns på Uppercut.se.

Missa inte heller min tävling, där ni kan vinna ett par valfria trosor från webshopen! Kanske vill ni också ha ett likadant par som jag? Tävla här!



2 years

Hoppsan, glömde visst bort att bloggen fyllde hela 2 år igår! Wow vad tiden går fort och vad mycket underbart man har fått vara med om tack vare bloggandet! Let´s continue! :-)

Same same

Jag är inget stort fan av Nelly på sistone, då de strulat med mina senaste 2 beställningar, men det kanske är endast trosor de inte kan skicka rätt färg på?

I alla fall...kommer ni ihåg mina Carrie-skor med en lite tjockare klack än "orginalet"?

De säljer nämligen exakt likadana från samma märke hos Nelly för 399 kr (438 kr inkl. frakt). Mina från Gojane kostade 355 kr inkl. frakt men då fick man vänta 2 veckor - tyvärr är de slutsålda där för tillfället.



Många är ni som undrat som storleken - man ska ta sin normala storlek man har i vanliga skor. Jag som är en 37/38 tog en 38a och de satt perfekt!


Fina ting

De senaste 2 dagarna har en massa fina paket kommit, förutom att Nelly skickade fel färg på HP trosan...igen! Jag orkar inte tjafsa dock men jag börjar snart tappa tålamodet. Mer om varje sak kommer, nu först ska jag se på en hel drös av Ugly Betty avsnitt.


Mästare!

Jag har väl inte glömt att nämna att jag är en jävel på att dyka och dansa disco? Hahaha...


Klicka på bilderna!




Jag och Elvira dansar loss!


Bloggar

Ni kanske är nyfikna på vilka bloggar jag läser? Vissa få läser jag dagligen och vissa kikar jag in ngn gång i veckan.

Alla dessa bloggerskor (förutom den första, men det ska vi se till att fixa!) har jag faktiskt träffat och en del har t.om blivit riktigt bra vänner, så här är allihopa jag kollar in! Lite bra tips för er dessutom?!

Fashionflyer
Stephanie
Charlotte
Ellinor
Malin
Designa din blogg
Amanda Berg

Louise
Stina-Lee
Izza

Ebba von Sydow
Sandra
Therez
Pyttis
Engla
Olivia
Alexandra
Kenza
Tyra
Mini
Blondinbella
Gizmolina
Therese
Vofflan
Mogi
Karolin
Johanna
Angelica
Elvira
Maria Melle
Amanda


Release me

Är helt hooked på Agnes låt "Release me". Kanske för att man känner igen sig så extremt mycket i texten, och dessutom är den riktigt catchy och dansvänlig! *let´s shake it!*


Ja tack till hennes hår!


Muffins och glass

Min snygging till systerdotter gav mig en söt liten present i julas i form av små, söta och roliga läppglans. Muffinsen doftar choklad och glassen fräsch mint.


Åter i lager

Melba har åter igen fått in min söta rosa blus med spetsdetaljer i shopen! Finns endast en kvar, så skynda!

En massa nyheter finns även och jag skulle inte tacka nej till denna gråa tee, denna klänning eller denna svarta topp med paljetter.


Going smooth

Idag blev det en blandning av jordgubbar och hallon! Blandas tillsammans med vaniljyoghurt, lätt som en plätt.




Efter upphällning i ett stort glas gjorde jag ett litet hjärta av yoghurt på toppen. ♥



Smoothie legs

Ikväll tänkte jag vara hemma och utsätta mig för tortyr, nämligen epilera benen. Det gör så fasansfullt ont men resultatet blir toppen då man slipper raka benen varenda dag för lena ben. Men så fort man börjar raka dem igen hamnar man på ruta 1.

Egentligen borde man börja med att boka tid för vaxning på en salong som en bra början och senare upprätthålla själv med epilator, men det har jag inte tid med nu och jag vägrar vaxa själv. Wish me luck!

Jag har en Silk épil från Braun och den har även en liten lampa för epilering i mörker (Haha...närå!) . Kostade ca 900 kr. Här kan ni läsa ett inlägg jag skrivit tidigare om den.

Bilderna är från i somras, därav det bruna benet! :-)

Vårfavoriter

När jag ändå var inne på H&M´s hemsida igår så kunde jag inte låta bli att få enorma vårkänslor och längtan. Vill shoppa så mycket, men hur kul är det att behöva vänta flera, flera månder? :-(

Här är iaf mina 5 favoriter (underkläderna räknas som ett set) från H&M. Espradillosen är en favorit i repris som såldes även förra sommaren, jag har själv ett par svarta and I love them. ♥


Bilder: H&M

Marine

Om det är något jag älskar med sommaren, så är det "the marine theme" med dess klass och tidlöshet som funkar år efter år. Även fast det är 15 minusgrader ute nu så säljer H&M en hel drös med snygga bikinis, bl.a denna som är min favvo för 98 kr/per del.



Mitt marina och solbrända jag i somras. Min babe Jenny likes it too. På fotot till höger hade vi nästan exakt samma outfits utan att vi ens visste det innan vi möttes upp!

Vacuum

Att man kan bli så exalterad över en dammsugare? Märkligt. Vet inte om det ska räknas som vuxenpoäng men det dras väl ner tack vare den barnsligt fina färgen - rosa!

Trots att ni var många som dissade denna, att den var dålig så håller jag inte med då den denna är en "nyare" förbättrad modell och efter noggrann testning och dammsugning funkar riktigt bra. Stort plus för trådlösheten! Beställdes för 1 150 kr inkl.frakt från Tretti.se.


Cotton Candy


Det har inte varit helt smärtfritt med min beställning från Nelly. Det började med en Hanky Panky beställning, där jag fick fel färg hem. När jag sedan skickade den tillbaka i retur blev jag meddelad att den färg jag hade beställt från början numera är restnoterad.

Så jag har mailat fram och tillbaka och får byta min order till denna istället, i färgen "Cotton Candy". Hoppas bara det går bra denna gång. Sjukt söt rosa nyans har de!

Alive!

Många har varit lite oroliga ifall jag lever eller ej, men svaret är jaaa...I´m alajv! Sängliggandes och helt utslagen i hela 3 dagar har man tyvärr varit men mår betydligt bättre nu. Uppdaterar bloggen + min bloppis ikväll när jag är hemma från jobbet!

Ps. Tack för alla era "krya på dig" hälsningar! *puss*



Under tiden får ni se en bild av min docksöta systerdotter Smilla.


Ynklig...

...och eländig är precis vad jag känner mig just nu. Det var riktigt längesen jag var såhär dålig, usch. Har t.ex. snytit mig så pass mycket att blodkärlen i näsan spruckit och jag klarar inte av att ens gå omkring utan att känna mig svimfärdig pga febern. Men ett inlägg på bloggen orkar man med i alla fall :-p

Tur att man har en massa filmer att se så att dagen går fortare! Brad Pitt´s nya film "The curious case of Benjamin Button" och "Wall-E" är några som kommer att avverkas idag.

Näpp, nu ska jag bädda ner mig igen!

Sjukling

Nu när den långa julledigheten snart är slut, DÅ blir man sjuk. Ligger i soffan med täcke och laptopen i knät framför tvn och kan knappt andas då jag är så täppt i näsan, huvudet känns svullet och det känns tungt att andas.

Ska fixa en stor kopp te nu iaf och knapra febernedsättande hela dagen, detta duger ju inte! :-(

Lace



Kjolar har jag verkligen lite utav och denna med spets från Glitzy är nog en som skulle passa perfekt vid lite festligare tillfällen.



The City

Om man älskar serierna Sex & the City, Gossip Girl och The Hills så älskar man MTV´s nya doku-såpa/serie "The City" som är en blandning mellan alla tre.

Här får man följa Whitney (från The Hills) när hon jobbar inom modeindustrin i New York, och självklart får man hänga med i alla personliga intriger med vänner och killar. Hennes arbetskamrat Olivia är en verklighetens "Blair" som i Gossip Girl,  en lika vacker och dryg societetsflicka med middagsbjudningar och underbara outfits.

2 avsnitt har sänts och ni kan se dem här, på MTV´s hemsida.





Volanger

Hanna och och Stephanie är sugna, och så är även jag! Dessa rosa och svarta volangskor (som påminner mycket om en modell TopShop hade i fjol) från Haléns är "to die for" i vår och sommar och priset 249 kr är ett kap! Än så länge finns de endast att beställas via katalogen, ej på nätet.



Bild lånad av Stephanie, fotat ur katalogen.

Ever thine, ever mine, ever ours...

Jag vet inte hur många gånger jag har sett SATC-the movie, men ikväll blev det den förlängda versionen med nya scener.

Lika underbar är den varje gång och jag får alltid en klump i halsen när Miranda och Steve möts på bron, och sen när Big friar till Carrie i garderoben och sätter på henne en sko. (Jag förutsätter att ni alla har sett filmen redan!).

Men tårarna sprutar till sist när han under vigseln viskar i hennes öra ett citat från Beethoven´s kärleksbrev: "Ever thine, ever mine, ever ours".

Jag är alltid blödig när det gäller filmer med gripande scener, snyftar till det mesta. Men 2008 var ett väldigt jobbigt år för mig så jag är väl lite extra känslig just nu när det gäller ämnet "kärlek".



Big & Carrie i Vogue.

Resegaranti

För ca 2 veckor sedan lamslogs hela röda t-banelinjen under en hel dag pga. av en brand och det gick inte att komma fram till vissa hållplatser. Ersättningsbussar fanns, men de var få och de som väl kom körde bara förbi då de var proppfulla. Dessutom var det spöregn, jag ville hem efter en lång arbetsdag och jag var trött, hungrig, kall och blöt. Efter vad som kändes som en evighet i den milslånga kön till extrabussarna så tog jag en taxi istället. Kosta vad det kosta, jag ville hem!

Taxichaffören rådde mig att spara kvittot (på 205 kr) och skicka till SL. Utan några förhoppningar alls gjorde jag som han sa och idag dök pengarna upp på kontot, härligt med ett system som fungerar! :-) Tack SL!

Vinn din favvo trosa!

Årets första tävling! Här kan ni vinna eran favvo trosa på Uppercut.se. Det enda ni behöver göra är att bli medlemmar på hemsidan och sen skriv i en kommentar under detta inlägg ert kundnummer och sen vilken trosa ni skulle vilja vinna.

VINNARE NU UTSEDD!


Missa heller inte deras stora mellandagsrea som pågår just nu!


Ett par Honeydews skulle nog vara mitt val!

Never Denim by BikBok

Innan jul fick jag 3 st plagg från Bik Bok´s kommande jeanskollektion "Never Denim" som når butikerna senare denna månad. Min modell är min systerdotter, då jag tycker att plaggen passar en yngre skara än de i min ålder.

Priserna kommer att ligga på ca 499-699 kr per plagg och släpps i butik vecka 4.




Min systerdotter Elvira fick jobba som min modell.



2008

År 2008 var verkligen ett händelserikt år med roliga events, nya vänner och självklart mycket bloggande! Det har med andra ord varit ett otroligt år och jag ser fram emot vad 2009 bringar! :-) Mitt nyårslöfte är att börja träna, och mitt nyårslöfte till bloggen och er läsare är att publicera mer outfits, vilket jag är riktigt dålig på.


Året då jag bl.a. vann en resa till London, min systerdotter Smilla föddes, jag fotades som Paris Hilton av Veckorevyn, gick på ELLE-galan och Sex & the City filmpremiärer, festade i en Hummer limo och fick ett eget smycke namngivet efter mig.








RSS 2.0