My bike & I

Min cykel och jag trivs bra med varandra, dock har jag haft lite ont  varje gång jag suttit ner idag då jag inte är van att cykla och sitta på en sadel i flera timmar som jag gjorde igår kväll, trots att den är rätt mjuk.


Tänk så fin den kommer att bli med rosslingan!




Filmmys

En bra avslutning på en bra dag, efter dagens solning och suktande efter Barbieskotern blev det middag hos päronen och sedan filmmys som avslutning. Har precis sett klart filmen Knowing och är redo för ytterligare en film. Glass, godis och chips har förtärts - nyttig är man som vanligt, eller?


Ligger i mörkret - osminkad med självtorkat, lockigt hår. Life is good.


Blue shoes

De knallblå klackarna från Zara var ju verkligen underbara, och jag fann faktiskt ett par i butik till min lycka. MEN, de var helt omöjliga för mig att gå i tyvärr, för en sådan hög klack krävs platå.

I juli får Skonamig en leverans av dessa underbaringar och jag har förhandsbeställt ett par i min storlek. Kommer vara så snygga till solbrännan, samt hur bekväma som helst att knalla omkring i.



Playsuit

Idag var jag inne en sväng på Åhléns och provade en blommig playsuit. Jag är lite tveksam till om jag passar i den, men mönstret var ju riktigt fin och somrig.





A pink day!

Idag har det varit ytterligare en dag med sol & bad och jag har äntligen en jämn och superfin solbränna. Denna gång fick jag syn på en rosa Barbie-skoter, vore inte alls dumt med en sån! :-)


IKEA

Häromdagen var jag på IKEA och handlade lite nödvändigheter till hemmet. Jag kom ju hem med mer än planerat, ni vet ju själva hur det är på det stället! Förutom en klädstång och vita klädgalgar blev det en rosa glassskopa, pasta, sil, handdukar, lysen att sätta fast i bokhyllan, stora beiga förvaringsboxar och en skärbräda.



Rosor till cykeln

Inte ens min cykel kommer undan min rosplåga :-) Denna rosslinga jag fått en gång i tiden ska jag fästa på korgen fram. Får se om jag tar hela slingan eller endast halva och fäster runt kanten.




En cykel jag såg i stan idag. Me likey!


Min nya cykel


Jag har köpt en cykel! Jag ville först och främst ha en i dammodell med korg fram och till slut fann jag äntligen en i vit färg. (Vita cyklar är inte lätta att hitta ska ni veta!) Det blev en superfin Vega Möja cykel och den är härligt somrig och fräsch, eller hur?

Jag associerar cykling med sommaren och därför var jag ute efter en en ljus cykel som inte alla har. En svart korg fram har den också. (finns ej med på bild). Jag har redan cyklat omkring idag och jag är supernöjd. Denna köptes på Cykelringen  Bild lånad från: cykelringen.se


Skräck & Curry

Igår kväll var jag bjuden till min kära vän C ♥  på en mysig hemmakväll där vi åt god mat, drack smarriga drinkar och hyrde skräckfilmer. Den första vi såg, Quarantine var bland det mest otäcka jag sett och vid en scen skrek vi båda högt i fasa- något som jag inte minns att jag gjort någonsin under en film.




Några sommarfoton jag tog på vägen till C.


Boyfriendjeansen jag köpte häromdagen på Gina tricot för halva priset, härligt slappa och trasiga.



Filmerna var riktiga nagelbitare! :-)


Min fina vän C och jag i lockigt, sjävltorkat hår från dagens sol & bad. Kolla in min lilla runda äppelkind, ser lite ut som en bula alt. ett svullet insektsbett. Nårä, jag gillar mina kinder, de är söta som få  :-)


Chicken Tikka Masala, den rätt jag alltid väljer när jag äter indiskt.


Helt nedsläckt med gardinerna fördragna såg vi våra skräckisar till småtimmarna på natten. Hennes häftiga Ambilight TV som lyser upp väggen med samma färger som visas i varje scen var jag inte alls avis på, inte alls! :-)

Kändisar i solen


Idag blir det ännu en tripp ut till Lagunen, med lite skvallerblaskor som underhållning.

Lagunen

Det ärt mycket sol och bad som gäller om dagarna numera, och härligt är det. Idag blev det en utflykt till ett gammalt grustag utanför Stockholm som fyllts med vatten. Stället som ligger mitt i ingenstans är även känt som "lagunen" för dess smaragdgröna kulör på vattnet. Jag har inte simmat i ett sådant vatten sen min vistelse i Thailand!





Kelly & Ellie´s day

Vilken underbar dag jag och Elvira hade, här nedan är lite bilder från dagens bus.


Sol & bad på Långholmen (dit jag tänker gå igen imorgon dvs. fredag) med picknick bestående utav bl.a croissanter, tonfiskröra och jordgubbar. Vi kom dit redan på förmiddagen, men vid lunchtid var det smockat med folk.

Vi var modiga som t.om badade 2 ggr i det kalla vattnet. Ellie rockade och jag körde en slowmotion Baywatch joggingrunda i vattnet.



Sommar-maraboun med jordgubbar i lämnade jag självklart kvar i solen (typiskt mig).


MEN, Ellie kom på den briljanta idéen att käka upp det med våra egna jordgubbar. Voila! En fondue!


Efteråt åkte vi in till stan och shoppade. Jag kom hem med massvis med snygga rea-plagg, bl.a ett par slappa boyfriendjeans med hål och slitningar och några enklare, softa bastoppar.


Toppen satte jag på mig under stanvistelsen, till detta hade jag bruna gladiatorsandaler.



Sist men inte minst blev det biotajm, då vi såg en riktigt bra film - Änglar och demoner. Den var så spännande att jag t.om bet sönder min ena lösnagel *haha*

Heldag med Ellie

Strax ska jag bege mig iväg för en heldag med min underbara systerdotter Elvira. Vi ska sola och bada på Långholmen, ha picknick och sedan runda en sväng på stan och kanske hinna med en bio på kvällen.

Jimmy Choo + H&M = sant



Ord är överflödiga, OMG säger jag bara!

Källa och bild: Metro.se


Taking it slow

Idag blir rätt mycket som igår, ska ut strax och lapa sol och jobba mer på solbrännan och efter det blir det uthämtning av ett roligt paket jag fått som jag ska visa upp sen :-)

Sedan är det sommarfika hemma hos en ex-kollega och sedan bio-tajm då Transformers 2 ska ses, med munnen full av popcorn och cola. (Ps. På midsommardagen gick vi allihopa på bio och såg 3D-filmen My Bloody Valentine. Världens sämsta film, men effekterna var otroligt bra och läskiga. Jag hoppade till hela tiden verkligen!)

I got some new shoes


Från Vivistyle.se

Gårdagkvällens


Kort jacka i mockaimitation, Gina tricot
Axelbandslös kort klänning, Chicy.se
Nitarmband, Mihi.se
Sjal, Lindex
Bruna skinnsandaler, Bianco


Min gårdag i bilder


Varenda år jag tagit semester från jobbet har jag lyckats få vackert sommarväder, och det blev så även detta år. Sen dag 1 har jag haft underbart väder. Igår gjorde jag inte alls mycket, det var solning, ost & kex och fotboll (U21) på kvällen som gällde. Jag tar allting i slow-motion och njuter av ledigheten! ♥

Midsommar 2009

(23/6 - Har uppdaterat med lite fler bilder i detta inlägg)










Gött!

Hemma igen efter ett par underbara dagar på västkusten :-) Under dagen kommer lite uppdatering med midsommarbilder, men annars ska jag bara ta det lugnt och njuta av min ledighet idag. Det kanske blir en sväng til IKEA dessutom.




Glad Midsommar!

Jag ska passa på att önska er alla en underbar midsommar, jag sticker nämligen redan iväg imorgon ändå bort till Bohuslän (västkusten) och firar. Kommer hem på söndag, så ni får leva utan bloggen till dess.

Ps. Midsommarklänningen blir iaf denna!

*Kram* /Kellybelly


Mamma virkar

Kolla in vad duktig min mamma är, hon har t.om virkat en prinsesstårta till mig som jag fick idag. Funkar som nåldyna eller som en söt dekoration hemma.


Prinsesstårta.


En korg till förvaring av garn.


Lite andra projekt hon håller på med. Just nu virkar hon en katt.

Boats

I eftermiddags såg jag Volvo Ocean Race båtarna gå i mål på deras lilla uppvisningstävling de hade idag. Uppe på Fåfängan hade man världens bästa utsikt och det var riktigt häftigt att se!




Jag epilerar mera

Jag har nog inte rakat benen på nästan en månad nu, och gud vad skönt det känns! Något som däremot inte var så skönt var allra första gången jag epilerade, vilket var nog bland det mest smärtsamma jag någonsin varit med om.

Sedan dess har hårstråna som vuxit tillbaka varit mycket få, och de har inte alls gjort lika ont att ta bort. Jag tänker aldrig gå tillbaka till rakning utav benen igen, utan det är epilering som gäller för mig framöver.



Dock är jag inte 100% nöjd med Philips epilator som jag fick till detta uppdrag. Den utlovar att rycka bort hårstrån som är minst 0,5 mm och det stämmer inte. Dessutom så använder jag inte alls kylningsblocket, då man vill ju ha kylning INNAN man epilerar och inte efteråt. Dessutom skulle jag tycka den vore bättre om den hade en liten lampa fram, samt att den var vattentät (som min från Braun).

Lite kritik till Philips där alltså, och de är meddelade om detta sen innan. Många tror och har anklagat mig och andra bloggare för att hylla allting man får gratis. Jag är alltid 100% ärlig i mina recensioner och jag skriver från hur JAG tycker om produkter och hur de fungerar på MIG.

Vinn halsband från Jammla.com

Solen skiner och det är blå himmel på min första semesterdag. Yes, fr.om idag är jag ledig 5 veckor framåt!

För att fira detta och det ljuvliga vädret så tävlar jag ut i samarbete med Jammla.com ett riktigt fint halsband med rosmotiv. Tävlingsuppgiften är att motivera till vilken outfit ni skulle bära detta halsband med. En vinnare dras om några dagar.

VINNAREN NU UTSEDD, MEDDELAD VIA MAIL!


Apoliva

Precis hemkommen från ett mycket trevligt mingel som Apoliva från Apoteket anordnade. Medan vi avnjöt smarriga wraps och bäriga smoothies fick en introduktion av märket, samt en inblick på kommande nyheter.


Apoliva tillhandahåller miljömedvetna och skonsamma produkter för alla hud-och hårtyper, även produkter speciellt framtagna för barn.

En sneakpeak vi fick var utav hår-och sminkborstar som kommer släppas i september.

En målning utav konstnären Zorn är inspirationskällan till målgruppen, dvs.det "naturliga" och "kvinnliga". Vi fick veta att kurvorna på produkterna härstammar från just dessa former.

En liten goodiebag fick man sig hem också. Solskydden har jag fått testa innan, och de är riktigt bra (jag har inte bränt mig dvs. och de doftar gott).  Dessutom fick vi veta en rätt kul grej, då alla solskyddsprodukter är testade på människor.

Jag är riktigt nyfiken på bomullsrondellerna med små skrubbkorn i, perfekt när man ska exfoliera.

Bakis och skakis

Jag mår som jag förtjänar idag, dvs. riktigt dåligt. Tjejmiddag och party var det igår kväll och mycket galna kort som togs. Mina vänner från igår är inga bloggare, och vill gärna inte hängas ut på bloggen så därav alla croppade ego-bilder. Visst är min klänning snygg?



Pink boots

Färgglada gummistövlar är iaf ngt som muntrar upp när detta taskiga och gråa väder pågår, som aldrig tycks försvinna.

Stövlar med snörning, från Viking och Tretorn.


I did it!


Det spöregnade och det var endast jag och en bloggerska från Glamour som sprang - inte mycket till bloggheat direkt men nu är det gjort och det var faktiskt rätt skoj trots att mitt hår såg bedrövligt ut från regnet samt att jag förlorade :-)

Om ni undrar vad jag har för blå topp på mig, så är det en tee med Rexona på, som man skulle ha på sig. En goodiebag fick man även med sig hem + ett diplom. Ett fint tröstpris är dessutom på väg hem till mig, blir spännande vad det kommer vara!


Stiletto Run

Loppet närmar sig och jag är ärligt talat inte alls på humör. Jag har miljoner saker att ta itu med idag, och måste även förbereda och göra mig iordning för kvällens tjejmiddag och party jag är bjuden på. Istället för att satsa på vinsten att komma först och riskera att stuka fötterna big time så kommer jag nog satsa på vinsten för "snyggast skor" med mina Balmain-lookies. De lyckades jag ju med sist jag var med i en sån tävling :-)

Men motivationen kommer förhoppningsvis vara lite bättre när jag väl kommer dit och känner av stämningen och synen av hundratals tjejer i sina klackar, dessutom kommer jag ha sällskap av en vän och min mamma som hejar :-)


Colour & time

Tro det eller ej, men jag har alla dessa 4 Tritoni-klockor hemma (min i orange har dock mörkblå/svart urtavla men fann ingen bild) och jag använder aldrig dem. Nu är det dags att börja använda dem tycker jag, speciellt då man äntligen har lite färg på kroppen. Skärpning på mig, eller?


TRESemmé


Detta är vad jag gick på  igår.

Det nya hårvårdsmärket som kommer ta Norden med storm (och har redan lyckats i större del av världen redan) heter TRESemmé och är professionella hårvårdsprodukter som sedan 50 år tillbaka endast sålts i frisörsalonger och använts av frisörer.

Affärsidén är att ha professionella hårvårdsprodukter till låga priser och jag kan säga såhär redan efter att ha använt produkterna man fick igår. WOW!

Jag fick ett helt kit (som vägde 1 ton) för "skadat hår" med shampo, balsam (vardera flaska kommer att säljas i 900 ml flaskor för ca 89.90 kr/st!), inpackning, hårsprayer och en heat-defencespray, samt en platttång från Philips. Man fick även ett doftljus med samma ljuva doft som hårprodukterna.

Jag testade shampot och balsamet, samt heatsprayen innan jag fönade håret igår kväll och mitt hår har ärligt talat inte varit så lent och fint på mycket länge. Jag har testat många dyrare produkter innan, som t.ex. DISP och TIGI Dumb Blonde jag använt nyligen. Men inget av dessa har gjort mitt hår såhär lent *cross my heart*.

Hårvårdsprodukter ska inte behöva kosta en massa, och det är därför TRESemmé har lyckats växa enormt i världen på så kort tid - jag är iaf helt såld och jag kommer definitivt köpa dessa i framtiden. Kommer säljas i "vanliga" butiker som t.ex. Åhléns, H&M, ICA, Coop mfl. och jag älskar att balsamflaskan är lika stor som shampot. Den brukar alltid vara mindre, vilket är ett fenomen som jag och många andra tjejer aldrig förstått oss på! (Jag inkl. de jag känner använder nästan mer balsam än shampo nämligen).

Kommer att lanseras i början av augusti och jag är glad, då mitt hår blev så himla bra. Äntligen kanske jag kommer lyckas få till lite längd på håret nu, då det varit skadat så himla länge! :-)

Muff-pyssel


Nu tjejer har ni något att göra medan jag är iväg och minglar! :-)

Jag anordnar en tävling i samarbete med RFSU där ni ska ni ska styla muffen via denna länk för att vinna ett Private Area kit värde 220 kr.

Tävlingsuppgift: Gå in här och styla din muff (dvs. den på bilden!) med de valfria verktygen som finns. Spara ert verk och sedan maila bilden till [email protected] + en motivering varför just ditt bidrag ska vinna.

Jag drar en vinnare nu på måndag! :-)

A secret to be revealed


I eftermiddag ska jag till Hotellet, där ett nytt hårvårdsmärke kommer presenteras. Allting är mycket hemligt än så länge, så det ska bli mycket intressant. Självklart kommer det bjudas på mingel och allting därtill :-)

Balsam för benen


Då många av er läsare är rätt unga, kanske ni inte lider av detta problem. Men jag som närmar mig 28 år i sommar har märkt av att några få, tunna små blodkärl på benen har börjat träda fram. De är inte jättesynliga, men tittar man riktigt noga på vissa ställen så ser man dem.

Jag har tacksamt fått hem en ny produkt som har blivit mycket omskrivet på sistone, nämligen gelen Eteri som är en naturprodukt som hjälper till att sammandra, svalka ner och även lugna trötta ben med "kosmetiskt störande blodkärl". Innehåller aktiva naturämnen som aloe vera, alun, oljor från citron, tea-tree och lavendel mfl. och säljs på välsortade hälsokostbutiker och webshops.

Det blir skoj att testa, även om jag inte har så många synliga blodkärl, dessutom är det svårare att se när benen är solbrända men jag ska ge det ett försök. Kan vara en tröst för benen, då jag har som vana nu att tortera dem med epilatorn.


Dressys

Jag ska visa upp dem på snart, men jag är supernöjd med båda två och de är jättefina på. Från Stylebystars. Den orange-korall/svarta kommer vara grym till mina skor!


Ms Bijoux

En bra sak med att blogga är de fina pressutskicken man får då och då. Ms Bijoux skickar regelbundet ut smakprov till mig från deras kollektionsnyheter och dessa är de senaste jag fått.


Shoes, shoes, shoes


Jag har sett dessa 4 budget-par ovan i butik och jag måste säga att de är mycket snyggare i verkligheten och på fötterna in real. Det får bli en tripp in till stan åter igen snart för lite skoinköp (garanterat de två översta) , inte direkt så att jag behöver fler skor men har man en kärlek för skor så har man!. :-)

Bilder: Skopunkten


The Proposal + Gold digger på Hotellet


"Gold Digger"-Linda (jag pratar om smyckesmärket, syftar inte på ngt annat, eller?! *hehe*) och jag i min "ängel"-stil för kvällen, iförd min nya rosklänning.

Filmen igår var otroligt rolig och jag rekommenderar den varmt ifall ni vill få några goda skratt. 24e juni har den premiär! Efteråt bjöds det på drink, mingel och en utställning av Gold Digger´s kollektioner på Hotellet med fina erbjudanden. Dessutom fick jag insidertips om att de öppnar en alldeles egen webshop i augusti.

Foto taget med Lindas kamera.

Över modebloggarens axlar

Jag är här för att reda ut för alla bloggläsare vad som styr Kellys klädval varje morgon. Och vem är jag? Jag är Sharpen och är projektledare för en utredning som pågått under en tid nu. Nedan presenteras resultatet av denna ingående granskning som fått namnet Över modebloggarens axlar. Resultatet är en chockerande upptäckt, jag låter helt enkelt materialet tala för sig själv:


På Kellys axlar uppenbarar sig nämligen två dikotomiska (motsatta) figurer. På den vänstra axeln sitter en figur som står för djävulen. Djävulen kan bara begrepp som nitar, svart, sotade ögon, taggig lugg, klackar av stål, trasig denim, platå, grått, lack, läder och "cunt-jokes". Ja, ni läste rätt, denna djävul är fräck och drar minst sagt grova och vulgära brittiska skämt väldigt regelbundet. Denna djävuls skämt får inte beblandas med Kellys humor, nej det är djävulen som styr. Det är ett resultat av nitar, lack och läder. Modebloggaren är i detta fall helt hjälplös.


På den högra axeln sitter ängeln som ständigt matar Kelly med ord som: rosa, rosor, glitter, smultron, prinsessa, blond, cardigan, hjärta, cupcakes, axelbandslös sommarklänning, romantik, candy, blommigt, gloss, volanger, pärla och pastell. Modebloggaren kan även i detta fall ses som helt chanslös i ängelns makt. Hon tvingas pryda kroppen med en blommig klänning, en rosa cardigan matchat med mängder av guldhalsband och armband med rosetter i pastellfärger. Ängeln styr Kelly som en marionettdocka, en rosa sådan såklart.



(Anna, du får ge mig smisk för min paint ihopklippning)

Varje morgon börjar kriget. Djävulen och ängeln slåss, sparkas, skriker och smutskastar varandra tills någon av dem vinner. Ibland kompromissar de, då blir resultatet en blandning av rosor och nitar. Dock slår ängeln lite hårdare och får ofta välja klänningen. Vilket visserligen leder till gliringar från djävulen hela kvällen. Ängeln får också ställa upp och lyssna på hur beskviken djävulen är när de kommer hem.


Kelly är alltså helt maktlös! Modebloggarens morgon fylls alltid med bråk och tjaffs. Det är synd om denna till synes ambivalenta modebloggare.
Nu vet ni sanningen.

Projektet avslutat,  Sharpen checkar ut mot andra projekt!


Stiletto Run

Ni kommer väl och hejar väl på mig som ska springa 100 m klack på Glamour´s Stiletto Run, då jag är med i ett alldeles eget bloggheat!? :-)

Plats och tid: Lördag 13e juni, kl 13.40, Kungsträdgården.



Cool at the pool

Fick hem ett kit med smink från FACE Stockholm med deras look för sommaren, det är influenser av swimmingpooler med mycket blått, rosa, glitter och skimmer som gäller.

Läppstiftet är min favvo, en härlig chockrosa färg men jag är mest tveksam till den blå mascaran. Jag ska iaf visa upp looken sen!

Ps. En eyedust ögonskugga kan ni få som premie ifall ni testar tidningen Veckorevyn.



Förhandsvisning

Ikväll har Wille bjudit med mig på en förhandsvisning av fimen "The Proposal" med snygga Ryan Reynolds och Sandra Bullock och det ska riktigt skoj. En lättsam, romantisk komedi kan sitta bra denna regniga och gråa dag. Kolla förresten in hans nya blogg, han har flyttat till blogg.se nu! :-)

Princess

Vad tycker ni om H&M´s klänning? Helt gudomlig eller helt "OTT" (over the top?). Om inte annat så är den rolig att bära på en tjejfest med rosa tema tycker jag.


Bild lånad från Louise modeblogg, och tipsen från Stephanie och Hanna.

Syskonbarn

Jag har så söta syskonbarn, och det är så tråkigt att de bor så långt bort (Skåne):-(


Smilla, Love och Elvira.


Dinner

Stort tack till Olivia som bjöd på en härlig och underbart god italiensk 3-rättersmiddag igår! :-)

Fotvård

Detta ska göras senare idag, dags att skämma bort fötterna!


Träskor

Inte svårt att lista ut vilka träskor mina små barn skulle ha (ifall jag hade några). Dessa såg jag på Din Sko.


Miss Bella goodies


Innan helgen fick jag hem ett paket från Miss Bella med en riktigt snygg nitväska och en lila sjal med peacemärken. Sjalen har redan använts flitigt och både dessa ting är kommande nyheter i webshopen.

Technical probs

Hallå gott folk! Jag lever och mår bra, men dessvärre gör ej mina 2 laptops det då de båda två har bestämt sig för att strejka. Men är hemma hos grannen Olivia på middag just nu, och hon kräver prompt uppdateringar på min blogg :-) Så jag återkommer senare ikväll med lite bilder m.m.

Nails

Jag gillar mina naglar just nu. Igår limmade jag på hela lösnaglar som verkligen sitter som berget och dessutom ser salongsgjorda ut. Naglarna fick jag i en goodiebag för länge sen och finns säkert i de flesta butikerna som Åhléns eller H&M t.ex.

Gårkvällen - skinn & nitar


Jacka, Chicy.se
Tischa, Gina tricot
Skinnkjol, H&M
Skor, Skonamig.se
Armband, Cocoo.se



Visst är de snygga, mina skor?


Fast as lightning

Wow, det tog bara en dag för mina klänningar att komma fram, de ser superfina ut och jag ska prova dem på ikväll.


Smirnoff @ Rose


Igår kväll var jag på nattklubben Rose där Smirnoff anordnade ett trevligt mingel. Ursula aka. Fredrick Federley hade fått inreda ett eget rum och hennes utstyrsel som Ice Queen matchade verkligen inredningen. Min fina Wille var också där med mig.

Dressys


Jag hoppas dessa kommer att sitta bra på mig, då dessa är beställda. Jag behöver verkligen fler festklänningar och den korallfärgade/svarta klänningen skulle vara perfekt till kvällens kommande party och mina nitskor.

Bilder: Stylebystars

Nitgalning

Jag är verkligen helt galen i nitar, dessa nedan är nya tillskott som jag ska fota snart och visa upp.


Skor från Skonamig med 11,5 cm klack  och platå samt underbara skinnarmband från Cocoo.se. Skorna kommer jag att ha på  mig ikväll på ett event jag är bjuden på.

Luggen


Jag försöker vänja mig vid luggen, ibland känns den bra och ibland jobbig som satan. Men det var skoj att verkligen bara köra en impulsgrej, då man ändå blev stylad utav ett proffs. Det gäller att passa på och våga lite i livet! ;-)

Till vardags kör jag faktiskt den åt sidan litegranna. Jag önskar dock att min lugg kunde vara tjockare och mer kompakt, men jag har tyvärr inte tillräckligt med hår + ett högt hårfäste.


Titta så fina saker vi fick i Amsterdam, en stor goodiebag (som var en stor, beige handväska som jag ska ge till mamma) som låg i mitt hotellrum och väntade på mig.

Romantic

Idag är en sån dag då jag ser ut som min blogg!

Det är lite skoj med mina två stilar, ena dagen är jag rockig med nitar och andra dagen söt och romantisk som idag. Men sådan är jag som person också, trevliga och söta rosgalna Kelly och sedan extremt busiga Kelly med små horn i pannan som gillar att dricka öl och heja på blodiga UFC-matcher ;-p


Klockhalsband, Cocoo.se
Topp, H&M
Cardigan, H&M
Kjol (går till mitten av låret), Åhléns


Bullet


Ett utav mina favvosmycken just nu är mitt halsband från Maya med en patronhylsa, hur cool som helst och det bästa är att den endast finns i ett fåtal ex, då den tillverkades endast för oss som var med på Charlotte´s och Izza´s bloggfest. Men är ni själv sugna på en likadan kan ni maila [email protected]. Priset är 399 kr.

Bilder medurs: Anna, jag, Izza och Charlotte.


Front row




Flera veckor har gått sedan finalavsnittet av Singing Bee gick på tv och ikväll såg jag äntligen avsnittet, där man får se mig i närbild. lite nervös var jag då man fått höra av en drös människor att de sett mig, men jag såg faktiskt rätt bra ut trots allt :-)

På ena stillbilden syns endast en hand när jag är på gång att klappa händerna, ser lite ut som en kunglig vinkning *haha* Detta filmandes i februari eller mars tror jag, så man var ju rätt så blek!

Rosa afterwork

I eftermiddags var jag på besök på Star PR för att testa en ny sorts öl, nämligen hallonöl! Drycken var faktiskt väldigt god och jag skulle lätt kunna tänka mig att dricka några såna i solen i sommar. Tjejerna på byrån hade gjort riktigt fint och allt i rosa. Sånt gillas!


Miss Messy


Mitt hotellrum på Grand Hotel i Amsterdam, och detta stök lyckades jag med på endast 20 min. Observera mina svarta jeans, där jag tagit av dem tillsammans med mina turkosa Hanky Pankys *haha*. Det är Kelly i ett nötskal.

Pink paper


Nu har jag rosa toapapper att torka ******* med. Dessa kommer jag inte använda till vardags, men däremot är de perfekta att plocka fram när tjejkompisarna är på besök hemma. Från Fluffbabes.

Bits and bobs

´
Lite nyshoppade saker i köket från Åhléns. En rosa termos, picknick korg och en "frukost-på-sängen" bricka med inbyggd kudde under.

Ps. Dags att tvätta fönstret kanske?

Roses

Förutom kjolen jag nämnde, så fanns även en klänning med i paketet från Chicy. Vet inte hur många rosklänningar och kjolar jag har nu! :-)


Philips Haircare, Amsterdam 29-30 maj


Den obligatoriska flygbilden.



Härliga tapeter.



Andy Uffels, kändisfrisören som även är ambassadör för Philips hårprodukter. Jag fick en personlig intervju med honom och fick bl.a veta att han alltid klipper sitt eget hår och när han inte har tillgång till en ordentlig sax kör han loss med nagelsaxen istället. Dessutom hyllade han budgetmärket Pantene som det bästa shampot och balsamet för håret.




En produkt jag lätt skulle köpa är plattången med en kylande blåsfunktion som kommer direkt efter själva plattningen. Kommer ut i höst.


Kafferast i solen.



Hårstylad och sminkad fick man bli utav proffs från Andy´s team. Här ser ni hur jag blev! (Foto på Corinne från Corinne & Friends och mig bredvid som får luggen klippt!)


Efter en lång dag med presentationer och styling begav vi oss till torget precis utanför vårt hotell.




Jag i mina rosa mockapuppor och Lisen i sina läckra Topshop klackar.


Holländarna gillar att cykla.

Dinnertajm på en stor båt som åkte runt utanför staden.

Här på en enorm madrass med enorma kuddar käkade vi middag och drack drinkar.



...där vi bjöds på ett uppträdande utöver det normala.



...och fick efterrätten serverad i hundmatskålar.

Tidigare på dagen fick vi efterätter i askkoppar! Holländarna är crazy! :-)


Vad är inte Amsterdam utan sina coffee- och sexshops? :-)

Eyes


Jag älskar sminkningen jag fick gjort i Amsterdam, frågan är om man kommer lyckas med det själv? :-) Mer om resan dyker upp på bloggen så fort jag har tid!

Inna da sun


Vad jag älskar sommaren! Uppblåsbar frottékudde från Åhléns, handduk och bikini från H&M, solskydd från Apoliva (Aopteket) och olja från Hawaiian Tropic. (Bilder från helgen).

Min väns kommentar om min bikini var lite rolig -"man blir sugen på glass när man ser dig!".






RSS 2.0