Barcelona

Jag har precis spontanbokat en resa till Barcelona! Åker imorgon eftermiddag och kommer hem tisdag. Ser fram emot att få ny energi genom att fly Sverige och allt ruskväder till härliga 30+ grader sol. Nu måste jag packa, gaah!

Midsummer´s eve

Ingen rolig start på min semester då man vaknar upp till väder från helvetet och även att Swedish House Mafia sålde slut på bara några minuter imorse. Istället tröstar jag mig med att kika på sista-minuten resor och tänker på att vi hade iaf tur med vädret i fredags ;-)
 

Midsummer

Hoppas ni alla har haft en lika fantastisk midsommar som jag har haft, och vilket väder vi fick! Inte ett moln på himlen och stekande sol hela dagen. Midsommardagen igår innehöll flera timmars städning efter festen, filmkväll och middag bestående av samtliga rester från midsommarafton hemma hos vännen som höll midsommarfirandet.
 

Preparations

Vet ni vad? Nu har jag äntligen semester! Och imorgon är dagen man sett fram emot länge - midsommarafton! Det kommer bli en heldag med klassisk midsommarlunch, poolbad, lekar, grillning och fest tillsammans med 40 partyglada människor, tror jag känner ca 32 utav alla så det blir en helt fantastisk dag med alla mina underbara vänner.
 
Tror inte jag kommer blogga något mer förrän efter midsommar, men som vanligt så postar jag ju bilder på Instagram ;-) GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA! ♥
 
Jag har bl.a. fått i uppdrag att göra jordgubbstårtor och idag hämtade jag även ut min specialbeställda krans hos floristen. Klädseln blir nog min nya, vita klänning från Inlovewithfashion.
 

Adda mig på Instagram och vinn en goodiebag!

Igår gick jag genom mina goodies från div. event och sponsorer och det är så himla många bra och fina saker som tyvärr aldrig kommer till användning, eller som jag har dubbletter av. Så jag lottar helt enkelt ut en del av det jag har!
 
Tävlingsuppgift: Adda mig som follower på Instagram. Jag heter "missbiddle". Sedan drar jag en follower som vinnare till denna fina bag. Antingen möter jag upp ifall ni bor i Stockholm eller så skickar jag allt per post. Vinnaren meddelas på Instagram + annonseras på bloggen.
 
Ni som redan har mig på Instagram är redan deltagare, så bara att hålla tummar och tår!
 
Bagen innehåller bl.a. mandelmjöl tll macarons, lösfransar, smink, bodylotion med chokladdoft från The Body Shop, hårolja från Macadamia, brun-utan-sol, mobilfodral från Ziperall, papperssugrör, strössel m.m.  Allt är nytt och oanvänt/oöppnat (såklart)
 
 

Home delivery

Stort tack till Arla som önskar Glad midsommar med firandet av Gräddfilen 60 år och Two Oceans som vill få oss att börja spela kubb. På sommaren får man de bästa paketen ;-)
 

Tävling med Procter & Gamble!

Nu firar vi denna soliga dag med att sätta igång en tävling i samarbete med Procter & Gamble. Tävlingen går ut på att hitta så många P&G produkter du kan i ditt hem.
 
Leta efter de produkter du har i ditt hem och skriv ner dem i en kommentar under detta inlägg. Maila dessutom bilder på produkterna till [email protected]
 
Den vinnare jag drar vinner en Multiquick handmixer och kommer även att vinna ett nytt exemplar av en utvald produkt. Så om t.ex. en av bilderna man skickat bild på är en platttång får vinnaren en helt ny platttång! Observera att det ska inte vara produkter fotade i en butik, utan det ska vara i ens eget hem!
 
 
P&G produkter som du skall leta efter i ditt hem:
Always, Aussie, Ariel, Braun, Clearblue, Duracell, Yes, Gillette, Gillette Venus, Head&Shoulders, Oral-B, Pampers, Vicks, Wella Pro Series, WellaCare, WellaFlex.


Parallellt med detta går kampanjen ”Guldbonus” i livsmedelsbutiker runt om i Sverige, där det är möjligt att få bonus på samtliga produkter som inhandlas. De insamlade bonuspoängen kan sedan omvärderas till riktiga varor på P&G’s hemsida. Om du vill läsa mer om kampanjen, klicka här.
 
Lycka till!
 
Här är t.ex. de produkter jag hittade hemma!

Day 2

Summerburstfestivalen är bland det roligaste och häftigaste jag varit om, längtar redan till nästa år! Då blir det Göteborg OCH Stockholm! Eftersom det var sämre väder med regn rockade jag i mina Hunters. Älskar att variera stilar och igår blev det en riktigt snygg och rockig look. Ska nog köra på denna stil lite oftare, eller vad säger ni?

SVT sände ju dessutom live från Stadion och jag och min vän blev fångade (3 gånger närbild) på film då vi stod och dansade :-) Även denna dag kom flera underbara bloggläsare fram till mig, så sjukt kul! Fler bilder på mig och från helgen finns som vanligt på min Instagram.


Jacka från Chicy.se. Vit topp, tröja, solglasögon, mobil/korthållare och shorts från H&M. Silkessjal, Alexander Mcqueen kopia från Ebay. Klocka från Triwa, armband från Cara och Cocoo.se. Ring från Cocoo.se. Gummistövlar och fleecestrumpor med stickad kant från Hunters.


Sebastian Ingrosso lirar Greyhound, en av mina favvolåtar. Fick gåshud när jag såg sändningen på SVTplay. Herregud vad jag längtar tillbaka!


Summerburst

Riktigt skoj kväll igår med sjukt mycket dans och vi fick reda på att rosé+red bull är den nya sommardrinken. Fick även många komplimanger för mina neonrosa detaljer (som matchade festivalarmbandet). Tycker faktiskt det är kul att inte se ut som "vanligt" när man går på en sån här festival utan kan skoja till det lite.

Idag är vi på´t igen med David Guetta som avslutning! Stor kram dessutom till den tjej som kom fram till mig igår och verkligen överöste med komplimanger om mig och min blogg. Jag sa det då och jag säger det åter igen - jag blev så himla rörd och otroligt glad ♥


Jag och min vän Sofia. Neonhippie vs. Rock :-)


Converse, virkad topp från Chicy.se. Bh, shorts och väska från H&M. Glajjor från Cubus.


Äntligen!

Helgen man längtat efter i ett halvårs tid. Idag och imorgon är det Summerburst! Och festivalbandet är tydligen neonrosa ;-)

På min Instagram kan ni se vilken färgglad och somrig outfit jag kommer ha! (missbiddle).


Läshörna

I vårt vardagsrum hemma har vi en liten läshörna. Tyvärr används den aldrig då vi alltid sitter i vår stora hörnsoffa men bortglömd är den inte när det gäller inredning. Här kan ni även se bilder på soffan som har samma färger på kuddarna som Ladurée ;-)




Sommarvin


Jag har fått testa sommarviner från Kiviks Musteri som är perfekta för varma sommarkvällar.

"Hallonvin" är ett fruktvin med tydlig smak av hallon och känns riktigt somrig när man dricker den. Är 8%-ig och säljs på Systembolaget för 60 kr.

För den som vill ha ett alkoholfritt fruktvin finns "Sommarvin" med smak av rabarber, krusbär och fläder för 35 kr flaskan. Även den var riktigt god då jag älskar fläder.

Båda dessa viner är alldeles perfekta som välkomstdrink till en sommarbjudning, som midsommar eller en mysig kväll med tjejerna.

Goodies

Här är innehållet från gårdagkvällens event som innehåll bl.a. ett blogg vip-kort på Josefina, tandblekningsremsor och en massa annat bra! Jag vet en glad systerdotter som kommer få några presenter snart ;-)


Fruity

Jag har testat att göra fruktiga isglassar och det var både enkelt och supergott. Nyttigt också! Allt man behöver är frukt, en mixer och glassformar i plast. Mixa ihop och låt stå några timmar i frysen. Denna gång använde jag kiwi och vattenmelon. Nästa gång ska jag testa och göra med Brämhults hallondryck!



Blogkeen sommarmingel

Igår var jag bjuden på Blogkeens sommarmingel på ljuvliga Josefina - ett av Stockholms i särklass bästa ställen på sommaren! Det bjöds på sommardrinkar, en smarrig buffé och 3 proppfulla goodiebags med massvis av bra saker. Inlägg kommer ikväll med bilder på innehållet.


Bilder lånade av fina Jessica som jag gick med igår.

Peony


Förutom rosor är pioner mina favoritblommor. Är så glad att det är säsong för dessa nu och en vacker bukett pryder nu vardagsrummet.

Kransar

Nu är det inte alls långt kvar till midsommar och detta år kommer firas med en massa vänner med lunch, lekar, FEST, middag och poolparty! Gissa vem som ansvarar för jordgubbstårtorna? ;-) Åh, jag längtar så!

Är även på tiden att fundera på vad för krans man ska ha. Som ni ser här på bilderna nedan blir det definitivt en köpt krans i år, fjolårets blev inte så lyckad ;-)


Midsommarafton 2010 (då jag var brunett med fula extensions) och midsommarafton 2011 då jag och Erik åkte ut själva på campingäventyr och tältade i skärgården.

Helgens maxisar


Under både fredag och lördag passade jag på att klä upp mig i några av alla mina maxiklänningar jag äger (har så sjukt många, t.om oanvända sen förra sommaren!).

I fredags träffade jag min vän Wille och då blev det ett blommigt nummer från H&M. I lördags var jag bortbjuden på middag hos en väninna där tema och dresscode var grönt, så då åkte min jadegröna klänning på från Nelly med matchande halsband från Glitter.

Söndagen däremot spenderades hemma i mjukisar då jag även fick läka vidare. Mitt högra öga börjar faktiskt se normalt ut igen efter olyckan, men ena halvan av ögonvita är fortfarande röd.

Klänning, kuvertväska och sandaler, H&M. Mobilskal från Cocoo.se. Trots att jag är 1,74 lång går dessa precis ner till marken när man har sandaler, och ingen gillar ju en smutsig klänning så jag funderar på att sy upp dem någon enstaka centimeter.


Somewhere over the rainbow


Det var för några månader sedan som min vän Stephanie tipsade mig om att göra regnbågscupcakes ifall jag kom över några flerfärgade godisremmar någon gång, och i förrgår gjorde jag just detta! Med cream cheese frosting som moln och remmen som regnbåge blev resultatet en "himmelsk" liten kaka.


Fynd på ÖB

Tänk att Överskottsbolaget skulle ha så mycket fint? Billigt också, tror allt detta nedan gick på ca 150 kr.



Förutom detta ovan blev det en vacker kudde för 79 kr. Även den från ÖB.


Reading in the sun

Så fort jag kom hem i eftermiddags blev det en stund i solen i närmsta park med körsbär, senaste numret av Hembakat och en ny feel-good bok jag börjat läsa.





Dessa måste testas!


Mer virkat

Jag tror redan ni har hajat att jag älskar virkade sommarplagg?! På onlineshopen Zalando fann jag 2 fina linnen med virkad överdel från märket VILA. Riktigt bra hemsida är det med många märken att välja bland och bra sökmotorer så att man kan hitta exakt det man letar efter snabbt och enkelt. Det blev ett klick på båda plaggen och kommer bli superfint tillsammans med slitna jeansshorts i sommar. Kostar 299 kr/st och frakten är inkluderad i priset.


Celebration

Imorse var jag åter igen på sjukhuset och fick handleden röntgad igen och det visade sig att jag inte har någon fraktur! Ni anar inte vad lättad jag blev, så fort jag fick besked av läkaren utbrast jag "YES" och gjorde segertecken med armarna upp, haha! Min gipsade arm är ett minne blott och jag kan spendera en sommar gipsfri, hurra!


Nu blir det ett litet glas av skumpan jag fick häromdagen, jordgubbar, körsbär och choklad för att fira dagens seger + att jag är fin i håret då jag varit hos frissan också ;-)


Grattis pappa och Sverige!

Idag firades inte endast vårt kära land, utan även min pappa som fyller år idag. Jag tog med mina smarriga cupcakes (likadana som på Janes möhippa, fast med en annan flagga såklart) och cakepops doppade i vit choklad. De blev åter igen en succé!

Dessutom hade jag med pynt i form av ballonger och girlanger i gul/blått. Jag som älskar teman måste ju som ni vet alltid gå all-in ;-) Hoppas ni också haft en strålande dag!





Train

Jag och lilla kaninen har åkt tåg idag fram och tillbaka till Norrköping och samtidigt beundrat över hur vackert och grönt Sverige är. Äntligen kom solen!


Lille Skutt tittar ut genom fönstret, haha!

Delights


Tråkig, kall och blöt var helgen men hemma tröstfikades det med cakepop från Holy Sweet och macarons från Ladurée.

Gubbar


Imorgon är det vår nationaldag och jag och Erik beger oss till mina föräldrar i Norrköping över dagen då min pappa fyller år. Då blir det nog en och annan gubbe (förutom honom) då till fikat ;-)

Bunny


Myser under duntäcket i soffan och kollar Facebook och Instagram med mitt nya husdjur. Jag dör så sött mitt nya fodral är! 125 kr från Cocoo.se.


McKelly

Just nu pågår en hamburgartävling på Mcdonald´s som heter MyBurger där man får skapa sin egen hamburgare och därefter samla så många röster man kan. Vinner man kommer ens egen namngivna skapelse att serveras på samtliga Mcdonald´s restauranger i Sverige.

Efter den 17/6 är det de 10 mest populära bidragen som går vidare till finalen 18-19 juni. HÄR kan ni rösta på min McKelly!


Min "McKelly" består av grillad kycklingfilé, ananas, fullkornsbröd, cheddarost, hackad lök, tomat, isbergsallad och sweet chili-sås. På en framtida bloggträff ska jag även få tilllaga denna själv. Can´t wait!

Bubbel och pops


Häromdagen kom ett bud med en liten "afternoon tea" Piper-Heidsieck champagneflaska och cakepops från Holy Sweet. Ska definitivt leta upp den butiken i Stockholm snart, då deras cakepops var lika goda som mina egna. Väldigt goda alltså ;-)



White dress

Med koden welove20 får ni 25% rabatt på Inlovewithfashion (gäller fram till midnatt inatt). Koden funkar för mig som tidigare shoppat 2 klänningar därifrån, så jag hoppas den fungerar för er också?

Jag tyckte jag var värd en vacker vit klänning och med rabatten blev den väldigt prisvärd (341 kr inkl. frakt). Tillsammans med bruna sandaler och guldsmycken blir det en romersk look i sommar.




Kesella Citrus

Ni som har mig på Instagram har kunnat följa mina uppdateringar under helgen där, jag har inte pallat att sitta vid datorn bara. Så in och kika där ifall ni är nyfikna på vad jag gjort och tröstätit, jag heter missbiddle ;-)

Jag mår lite bättre för övrigt. Blåtiran börjar försvinna för varje dag, mitt blodröda öga läker och min arm ska röntgas igen på torsdag. Hoppas på att slippa gipset då! TACK åter igen för alla era lyckönskningar, de värmer mycket ska ni veta! ♥

Här kommer ett tips på en fantastiskt god och superenkel dessert med nya Kesella Citrus.



Krossa Digestivekex, lägg på ett lager Kesella Citrus och toppa med färska bär. Dekorera gärna med lite citronmeliss också. Lätt som en plätt och riktigt gott!

Flags

Under helgen som var hann jag ju även med andra saker än min tråkiga olycka. Jag hade t.ex. en fantastiskt rolig partykväll i lördags och tidigare samma dag var jag på Janes möhippa. Ser verkligen fram emot hennes sommarbröllop i Österlen!


Då vi hade picknick vid lunchtid tog jag med en liten efterätt, nämligen somriga hallonfyllda vaniljmuffins med cream cheese frosting, svenska jordgubbar och ett vitt chokladhjärta. Dagen till ära dekorerade jag dem med små flaggor där jag hade printat ut en bild på Jane & Robin och klistrat på. Blev personligt, sött och alla älskade dem ;-)


Muffinsformarna och flaggorna är från MissAlicia.se. Fotot som föreställer Jane och Robin (taget av Emma Sandström) printade jag ut och limmade på varje flagga.







RSS 2.0