Let the weekend begin


Nu tar jag helg och styr min kos hem och sedan mot Skeppsholmen, over and out! Ha en fin helg allihopa! ♥

The Wedding

Ni missade väl inte bröllopet idag? Jag hann se en liten snutt av Kate och hennes vackra klänning men jag måste säga att det lilla jag såg utav cermonin kändes stelt och rätt känslokallt, speciellt i jämförelse med Victoria och Daniels bröllop. Jag är ingen royalist och tycker att monarkin är rätt förlegad, men som den romantiker jag är kunde jag inte låta bli att kika.


Överdelen med vit spets på ärmarna påminner litegranna om min klänning jag hade på Sensation White. Good choice, Kate! Foto: Scanpix från Ebbas blogg.

Fab weekend

Izza är inte endast en skön lirare, utan även världens bästa vän. Ikväll drar hon med mig och 3 andra goa tjejer på middag, övernattning och frukost på Hotel Skeppsholmen. Jag har hört oerhört mycket gott om detta ställe och framför allt om deras mat, så det finns mycket att se fram emot idag. Can´t wait!

På Valborgsmässoafton (imorgon) har en killkompis födelsedagsfest och det ska firas ordentligt. Updates från helgens bravader kommer säkerligen inte förrän på måndag, då jag oftast har bloggfria helger (och alldeles för mycket roligt att göra!) ;-)

See ya later!


Foton: Hotell Skeppsholmen

Raspberry

Godaste kexchokladen ever! Och känns riktigt somrig. Finns även med smak av blåbär och banan.




Kelly shoppar Nelly


Tunika 149 kr. Tröjklänning med paljetter 149 kr. Skor 249 kr.

Nelly.com har en sjukt bra mid season-rea som sätter igång imorgon och jag har förhandsshoppat dessa fynd ovan.

Cherryblossom

De japanska körsbärsträden står nu i full blom i Kungsträdgården och man blir lika lamslagen varje år av dess skönhet.







Liten kärring


Back in the days då man hög på socker härjade runt som påskkärring. Jag minns fortfarande att jag tog mammas mascara för att måla de svarta fräknarna, inte varje dag man fick spackla sig. Året därefter var jag innovativ och flög omkring på en Wettex-mopp i brist på en kvast. Hur skulle jag annars ta mig till Blåkulla, liksom?

Chocolate suprise

Syrran från England är i stan denna vecka och jag överaskade familjen med bakelser från Chokladfabriken. Chokladkoman var ett faktum senare. Macaronbakelsen med hallon och chokladcréme är TO DIE FOR!


Feelin´ like summer

Då jag klev av båten kl 09.30 så avnjöts hela söndagen och måndagen tillsammans med kärleken i solen. Det blev bl.a. invigning av min egen solstol på balkongen, picknick, white wine spitzers (vitt vin med sprite) och korsordslösning.




The dress

Klänningen från Lindex är nu min och jag kan knappt vänta då man kan strosa runt i den med bruna sandaler och en rejäl bränna. Även snygg med jeansjacka till. Då XS ej finns i någon butik blev webshopen min räddning.


Easter cruise

Tack vare Bindefeld AB och Tallink Silja Line fick vi erfara enorm lyx under 40 timmar ombord Silja Symphony till Helsingfors och tillbaka. Som "Commodore class"-resenärer fick vi inkvartera oss i de lyxigaste hytterna på båten med alla tänkbara bekvämligheter. Vi fick även frukost, middagsbuffé och drinkar när vi var ute och svirade.

När vi ville slappna av hade vi dessutom en egen lounge där man kunde luta sig tillbaka och njuta av utsikten, läsa tidningar och äta alla bullar och färsk frukt man kan tänka sig. Frosseriet var ett faktum och vi gick konstant illamående mätta hela helgen.

Jag har aldrig gillat kryssningar av denna sort, men denna resa var otroligt rolig. Sällskapet gjorde det - men även all lyx! Dessutom var det ett utmärkt tillfälle att besöka ett land jag aldrig varit till.

Ett flertal bilder i detta inlägg är tagna och lånade av medresenären Izza.



En egen korridor där det krävdes nyckel för att komma in! ;-)


Izza och jag i ena halvan av vår egen kommendörssvit. Wille fick en egen hytt.





Bubbel och färsk frukt hittade vi i hytten!



Fler drinkar skulle det bli...



Min virkade klänning/tunika kommer från BikBok.


Med spegel i duschen (?) :-)


Vi upptäckte till vår förtjusning vår egen privata lounge med "all-you-can-eat" fika och frukt.



Jag och Wille under middagen då vi proppade oss fulla! Det bruna som hänger är mitt stora fjädersmycke från Cocoo.se


Commodore-personalen kirrade fina bord till oss med utsikt.


Bara för att det är buffé behöver man inte slafsa med upplägget. Till förrätt gjorde jag ett smarrigt "smörrebröd" med grovt bröd, gravad lax, creme fraiche, lök och rom. Fantastiskt gott!



Efteråt var det show-time!


Wille var lysande glad!






Frukost för "Commodores" serverades i en egen liten restaurang och man fick även ett glas mousserande ifall man önskade. Vi tackade artigt nej och gick loss på annat istället. Varma rätter fick beställas och lagades á la minute av en kock. De amerikanska pannkakorna gick inte av för hackor.



Båtens shoppinggata, utsikt från glashissen.



Vi hade iaf tur med vädret! :-) 7 timmar fick man på sig att upptäcka staden och det gjorde vi genom att flanera runt och kolla i butiker.




Domkyrkan - påminner lite om Sacré Coeur i Paris.


Finska duvor utmanar ödet.


Vid hamnen fanns en mysig liten saluhall.



På kvällen blev det middag åter igen och sedan lite spel iförd min nya blus från H&M. Carolina Gynning har tydligen också slagit till på denna.


Min vinst: 2,40 EUR. Ka-ching!


Då vi inte orkade ta oss ut blev det filmkväll inne i hytten, ultimat då vi hade tillgång till kanaler som TV1000 och Canal+ så det blev Avatar (med finsk textning). Perfekt avslutning på en härlig helg.


Fab weekend

Hoppas ni haft en bra påskhelg! Jag har förutom att ha njutit av det underbara vädret med div. mysiga aktiviteter med my man blivit bjuden på en VIP-kryssning till Helsingfors tillsammans med Wille och Izza. Det är lite av en "unik" upplevelse att åka på en kryssning, men vi hade riktigt roligt.

(Bildbomb och mer updates på g).


Påskbakelse

Igår gjorde jag extremt lätta och goda påskbakelser som tar max 20 min att göra. Rulltårtan gjorde jag själv och den innehåller endast jordgubbssylt som fyllning. Man kan även tillsätta färska bär i rullen som t.ex hallon och blåbär. Skär i skivor, vispa grädde och släng på en persikohalva så har ni ett "ägg" :-)

GLAD PÅSK!




Running girl

Idag har jag varit duktig med både tennis och nu en joggingtur ute i min minst sagt "genomtänkta" outfit ;-) Skor från NIKE och kläder, iphone-hållare och mössa (med ett hål för hästsvansen) från Stadiums eget märke; SOC.


Cab is fab!

Hemma efter en fantastisk helg på alla sätt i Oslo. Har mängder med kort som kommer senare idag, och jag kommer definitivt att åka till fler Sensation White i framtiden. Arrangemanget är dessutom en utmärkt ursäkt att åka iväg på en weekendresa till ett nytt land om inte annat.


Igår blev det cab-åk och en massa mys i solen hemma i Stockholm.


The most thoughtful, caring and loving there is, who picks me up when I'm down ♥ Nu smörar jag lite, men jag har verkligen världens finaste kille.


En bal på Slottet

Här kommer som lovat bilder från onsdagen. Stort tack Ebba för det vackraste eventet jag varit på och eloge till att stå på benen och möta press och 200 st gäster efter endast 4 dagar sen förlossningen av lilla Marianne.







Princesses for a day


Jag och Stephanie är hemkomna efter ett fantastiskt event på Kungliga Slottet, mer om detta lite senare!

Leila

Min stora förebild när det gäller bakning av kakor och bröd är Leila Lindholm. Hon är sådär hurtigt housewifey som jag gillar att vara och uppskattar nöjet med att unna sig godsaker utan att tvångsmässigt ta hänsyn till figuren. Alla hennes recept är helt otroligt goda, lite avancerade än de flesta andra recept men väl värt mödan!



Detta recept har använts mycket flitigt då jag älskar rågbröd med russin.


Converse

När dessa är på fossingarna, då är det vår!


Elmia Inspiration 2011



Front-row vid catwalken. Jag, Stephanie och Tora.


Fanns vissa fördelar att sitta i VIP-avdelningen :-)


En look som fick mig att tappa andan, byxdress och väska från VAN DEURS. Charlie´s Änglar möter Franska Rivieran, love it! Väskan är för övrigt gjord av gamla silkessjalar.


Förkläden för frisörer som ser ut som klänningar, men den röda till vänster funkar för köket också. Ni kommer att få se lite mer av den snart framöver, mer säger jag inte ännu :-)


Hela gänget bloggerskor går loss på fikabröd och mackor uppe på vår egen pressvåning.


På väg till Jönköping - alla sitter med sina iPhones och facebookar alt. mobilbloggar. Foto lånad av Jenny som har lalgt upp fler sköna bilder från helgens bravader och den utsökta middagen vi fick äta på restaurang Studion MDGV under kvällen, då jag lämnade kameran på hotellet.


Mitt hotellrum på Hotel Savoy.


....där trevliga goodies fanns!



SM-tävling i frisering.




Fjäder-extensions. Inte min kopp te, men otroligt ballt!


Med hårvänliga Curlformers behöver man inte en het locktång för att locka håret!


Fanns inte endast en massa för hår på mässan, utan även för naglar.


Marge Simpsons syskon gjorde gästspel.


Killen som blev klippt på scen såg mest besvärad ut och jag förstår varför!


Camilla & Leonard bjöd på den bästa visningen på hela helgen med fantastiska frisyrer, kläder och smink och även dansare som inledde varje tema. Vi fick chansen att prata med dem på mässan under söndagen och de var otroligt trevliga.




Under lördagsnatten dansade vi loss på nattklubben SLIVER.


Tora och jag kör vår egen koregrafi- SLIVERdansen och sparrisdansen. Jönköpingsborna blev nog rätt fascinerade över hur 08or beter sig.


Underbara tjejer jag lärt känna genom bloggen under dessa (över 4) år - Linda, Angelica, Stephanie, jag och Tora.


Home again

Vart har jag varit hela helgen? I Jönköping! Bindefeld AB bjöd ned ett härligt gäng bloggerskor till den årliga hårmodemässan i Elmia och eftersom jag känner allihopa sen innan hade vi galet kul. Updates kommer så fort jag återhämtat mig från dessa hektiska men fantastiskt roliga och inspirerande dagar :-)


Game, set, match!

Igår kväll fick jag min 1a lektion i tennis av killen och jag är hooked! Bland det roligaste jag gjort och vilken bra träning! Teknik och kondis på samma gång. Dessutom är ju tenniskläder för tjejer bland det snyggaste som finns, och när det gäller outfits går jag alltid all-in. Tennisshopping framöver alltså och vita Lacostekläder i sommar, men framför allt ska jag bli BÄST på tennis! (och inte endast snyggast) :-)


En stirrig och svettig tennisrookie (tydligen har min iPhone en inbyggd brunutansol-funktion också), Chanelracket och kjol från Lacoste.

Mingel på Slottet

Inte varje dag man får ett handskrivet och personligt inbjudningskort, och dessutom av värdinnan själv. Tack Ebba! ♥ Nu gäller det att hitta något kungligt snyggt att ta på sig, jag inviger nog denna jag köpt från Angeleye.



Boule

Igår blev det middag och kast med silverbollar på Boulebar tillsammans med Erik, min vän Olivia och hennes pojkvän Fredrik. En grymt trevlig kväll som resulterade i att Team Kelly & Erik vann och jag hade till allas förvåning märkbara boule-skills. Ser verkligen fram emot mer boule i sommar!


Mitt klot hamnade rätt så bra, va!


En fokuserad pojkvän.


13-6 - WINNING! Olivia spelar cool med vinglaset i handen.

Kalas

Lite updates i efterhand, men bättre sent än aldrig!

Söta Jessica fyllde år förra veckan och hade bakat allt mellan himmel och jord (t.om mina bullar!). Den tjusiga spetsklänningen hade hon också, jag hade min i vitt på mig så vi var spetstvillingar. Gudomligt gott var allting och jag rullade hem.


Plans


Liten rolig grej jag testat - Personlig Almanacka har en "bloggalmanacka" som är gjord för att kunna posta på sin blogg. Så nu vet ni alla vad jag eventuellt har planerat denna vecka, kul va? Som ni ser blir det inte riktigt lika mycket träning som annars, men det tar vi igen nästa vecka!

Jag ser riktigt fram emot helgen då Micael Bindefeld bjuder ner ett gäng bloggare till Jönköping på den årliga hårmodemässan. 3e året jag är bjuden och det ska bli riktigt kul att få skämmas bort med coola visningar, fint hotell, middag och fest med härliga människor under 2 dagar.

Lavender Dreams

Innan afternoon tea i söndags var jag och Tora hemma hos Dominika Peczynski i hennes flotta våning på Södermalm.

Dr Hauschka presenterade sin nya, ekologiska serie "Lavender Dreams" och tack vare detta överöstes vi med champagne, macarons, hudanalys och en sminkning. Vi fick dessutom hem en fin goodiebag och mer produkter kommer att skickas hem. Att man inte kan ha det så här varje veckoslut? :-)

Goodiebagen visar jag lite senare, då mitt minneskort är på villovägar.


Snygga Taittinger-flaskor.




Mycket lila var det!