Petite France

Mina matvanor är väl inte på topp, men va fasen. För att fira av min vän Jenny som ska till Zanzibar snart åt jag "middag" i form utav en mäktig hallontartlette, en choquette och en latte på omtalade och hyllade Petite France.

Vid hemgång köpte jag även hem hallon-och chokladmacarons och bjöd pojkvännen på hans livs första. Det är bra att vi köpt nya löparkläder och ska ut och springa i helgen säger jag bara! Fortsätter jag i denna takt kommer jag inte vara lika petite längre och "Fatbooth" på min iPhone kommer inte behövas längre - vanlig kamera duger.



Converse

Har klickat hem årets par Converse och jag kör inte på den klassiska vita i år som alla har, utan en gräddvit som endast finns på nätet.


Bilder: sneakersnstuff


Afternoon tea @ Hotel Diplomat

Fina Tora har fyllt år, så hennes födelsedagspresent från mig var en smarrig afternoon tea på Hotel Diplomat under helgen som var. Istället för materiella ting gillar jag att ge bort upplevelser som denna istället, mycket roligare och alltid mer uppskattat.

Men innan dess överaskade jag henne med ett trevligt event som jag kommer blogga om lite senare.






Topp från H&M och fejkpärlor från Kappahl. Lite "Solsidan-Mickan" style.


Waffles

I lördags firade vi våffeldagen i efterskott och jag stod för skapelserna med jordgubbar och äpplen. Första gången jag testat med äppelmos med kanel och det var riktigt gott - rekommenderas!




Sommardröm




V. 16 släpper Lindex denna sommardröm och den kan även vara min framtida midsommarklänning. Den ska bli min. Ingen av er som jobbar på Lindex som kan lägga undan en i XS annars? :-)

Bild:
Lindex

My Sweet Honey


Renée Voltaire är ett av mina favoritmärken bland matvaror och senaste tillskottet hemma är denna honungsburk. Produkterna är lite dyrare än övriga märken, men det man får tillbaka är nyttiga och ekologiska varor av högsta kvalité. Här ser ni resten av det breda sortimentet.


Lace

Bikbok har jag hittat 2 sockersöta spetsklänningar, 349 kr/st. Obeskrivligt söta på.




Flowers



Jag lyckades hitta en liten plätt med vår igår!

Påminnelse: tävla!


Glöm nu inte bort tävlingen jag håller tillsammans med Bohemian Luxury. Snart dras en lycklig vinnare!


Perfection


Hemtex vet hur det ska se ut! Man skulle kunna tro det är en monter jag gjort.

Termos

Vid fjärilshusets utgång finns en riktig turistfälla med alla tänkbara saker som ska locka en att köpa en massa krimskrams. Jag håller mig alltid borta från sånt - MEN det var tills jag fick syn på denna termosmugg som skrek "Kellyyyyyy"!



Färgfrossa

Det är dags för en rejäl uppdatering i min träningsgarderob och då jag är trött på ALLA mina svarta träningskläder (t.om mina skor är svarta) så blir det nu färgbomber framöver.

När jag kör mina pass (Bodycombat, Core, Coreboard, Zumba och Bodyjam) eller värmer upp på löpband eller cykel är standardoutfiten träningsbyxor och träningsbh. Det är alldeles för varmt med ett linne eller topp. Tillsammans med mitt svarta eller lila iPhone-sportband ser man dessutom rätt "fitness-het" ut ;-)



På shoppinglistan! Bilder lånade från H&M och Nike.


Butterflies

Igår åkte jag och killen till Fjärilshuset i Hagaparken. Kul var det och mysigt hade vi, men tyvärr var det färre fjärilar än vad jag tänkt mig och till vår förvåning förekom en hel del tygblomster istället för äkta växter, vilket gav ett rätt "tacky" intryck.

Efteråt blev det varsin glass (nya favoriten Magnum Caramel & Nuts) i den gassande solen och en prommis i parken. Våren är inte långt borta nu.




Den tropiska bastun - fixa inte håret innan detta besök och klä er så lätt som möjligt. Det är svettigt och fuktigt värre!





Jag fick en liten kompis.


Livin´on the edge!

Strawberry


Foto: Kelly Biddle

Aj lavv Konvörs!

På "att-köpa-till-våren"-shoppinglistan: 2 par vita Converse - låga och höga modellen. Har ev. en weekendresa till London på gång och de ska vara billigare där har jag hört.

¨
Olivia och jag var coola kids förra våren. Tyvärr är mina pjuck inte lika fina längre efter en urspårad midsommarafton och mitt andra par tvättade jag i tvättmaskin - BIG FAIL.

Cherry blossom

Jag längtar så fruktansvärt mycket till våren, jag känner mig som en rosknopp som vill bara brista ut men kylan hindrar mig. Under slutet av nästa månad är dessa vackra träd utslagna i Kungsträdgården, längtan är massiv!




Foton: Kelly Biddle

No Strings Attached

Finest anordnade ytterligare en av deras trevliga förhandvisningar igår och denna gång var det kärlekskomedin "No Strings Attached" med fagra Natalie Portman och charmiga Ashton Kutcher. Filmen hade sina få roliga moments, men annars var den för mycket chick-flick för min smak och lite väl förutsägbar. Dock var det väldigt många andra som tyckte om den så är ni sugna är det bara att ge sig iväg till biografen 1a april.


Direkt från 2 timmars svettig träning med nytvättat, vått hår och träningsbag - inte direkt den glammigaste som var där, men dock den hurtigaste :-)


Som sällskap hade jag min vän Fanny (på bilden), Linda och hennes vän Linn. (Foto taget av Linda)


Tea & hair

Kan någon snälla nypa mig i armen? Livet är bara för bra! Förra onsdagen blev jag spontant bjuden på kvällsfika med te, scones, småkakor och smörgåsar på Classic Tea Room där Brazilian Blowout presenterade deras nya och förbättrade behandling och tillhörande produkter.

Förutom att man fick en blowout-behandling (värde 2500 kr) fick alla en varsin stor bag med produkter som ska användas efter behandlingen. Detta kunde inte kommit lägligare, då mitt hår verkligen behövs piffas till sen det var ett par månader sedan jag gjorde en snarlik behandling som hette Brasilian Frizzout.

Hejdå frizzigt och bångstyrigt hår - hejsvejs lent, rakare och glansigt hår! Idag fick jag äntligen min bokningsbekräftelse och på måndag sker "förvandlingen".


Notis: Det är fasligt många onyttigheter som figuerar på bloggen men då jag alltid varit slank + tränar tis-fre varje vecka med 5 träningspass så kan jag med gott samvete unna mig godsaker. Så fort snön smälter bort helt blir det även joggingturer. Man måste faktiskt unna sig det goda i livet och det är riktigt trist då man tänker på minsta lilla kalori. Been there, done that...ate a brownie!

Sedan handlar det om rimliga mängder - jag äter inte bakverk varje dag (svullar loss under helgen oftast), äter sällan choklad och absolut inte lösgodis då jag har en kärlek till bakverk istället.

Kiss from a rose


Otroligt vackra blommor jag fick igår med en enorm rosa ros ♥

Waffles


I helgen var jag och min fina kille på urmysiga våffelkaféet Portvaktstugan i Sundbyberg. Den 25e mars är det officiella våffeldagen och då blir det gigantiska mängder hemgjorda våfflor för hela slanten!

Kelly on the telly

Jag fick ett sms igår kväll att jag var omnämnd i tv. What!? svarar jag tillbaka och tydligen var jag inkluderad i gårdagens sändning av "101 sätt att åka ur en gameshow". Frågan var vilka som var 4 av Sveriges mest populäraste bloggerskor. Jag var fel alternativ i jämförelse med dessa tjejer, men kul ändå! En stor eloge till deltagaren Ola som trodde på mig och slängdes iväg. *haha*


Tyvärr är jag inte lika poppis som resten av tjejerna, men ändå :-p


GB


Jag är en av de första i Sverige som fått testa GB´s alla nyheter!


Min "glassiga" tallrik - sockerchocken var ett faktum.



Alla 13 glassar som skulle testas, De som fick högst betyg var Ben & Jerry´s Chocolate Fudge Brownie och Magnum Caramel & Nuts. Sämst betyg fick Happy Me Happy you och Twister Fruit som var riktigt hemska.

Tävling!

Nu Idag är det fredag och det firar vi med en tävling! Här har ni chansen att vinna ett valfritt smycke från Bohemian Luxury.

Tävlingsuppgift
: Skriv ett inlägg i er egen blogg vilket smycke ni skulle välja ifall ni vann. Länka till min blogg, samt webshopen och publicera länken till ert inlägg här under detta inlägg. Kanske gillar ni samma ring som jag har?

Lycka till! ♥


Egentid


Gammalt foto på den tiden som jag diggade allt med rosa på, men tankegången är densamma. Det är viktigt med "egentid".

Det kan vara riktigt skönt ibland att bara släppa allting och endast slappa efter en lång och produktiv dag med en kopp te och något smarrigt att mumsa på samtidigt som man har tvn på, läser en tidning eller skriver ner sina tankar och planer - eller som i mitt foto ovan då jag knåpade ihop en "att göra"-lista för veckan.


Det finns ett stort skäl till att bloggandet har lidit ganska kraftigt på sistone med t.ex. bloggfria helger och jag låter detta foto på mitt nattduksbord tala för sig självt. Så i och med detta avslöjande hoppas jag på att bli förlåten :-)

Tea


Häromdagen fick jag hem en trälåda med nyheter från Lipton - ett grönt te med smak av citron och ett vitt te med granatäpple. Ett härligt tillskott till te-lagret hemma, ska definitivt provsmakas snart.

I like big rings, and I cannot lie!



Åter igen påminner jag om att ett kakfat är bland det bästa för smyckesförvaring. Senaste tillskottet i samlingen är denna med rosa sten från Lolux.

Semmelfrossa

Imorgon är det fettisdagen då man ska svulla loss på semlor  (aka. "little creamy pieces of heaven").

I lördags firades dock dagen i förskott hemma hos paret Anders och Jessica som driver den otroligt inspirerande matbloggen The Cheap Gourmand. Kan varmt rekommendera den för alla bra tips och fantastiska foton av hemlagad gourmetmat som inte behöver kosta skjortan.

Efter att choklad-, saffran-, vanilj- och klassiska semlorna hade intagits med andakt var semmelkoman ett faktum.



Semlor med chokladgrädde och en fyllning av mandelmassa, mörk choklad och kaffe.


Mina favoriter (som jag åt 2 utav) - saffranssemlor med apelsin i mandelmassan.


Semmelfrosserskan.

Foton: Gourmanderna Anders & Jessica

Let´s have a Ruby!

Igår åt jag och mamma Biddle indiskt på Shanti. Extremt god mat med fina upplägg och man rullar hem i en currykoma efter varje besök. Se dock upp för rätter med 1 chili av 3, då dessa kan vara riktigt starka som stackars mor fick erfara. Jag värjde mig från hettan med en mild Mint korma med kyckling i en cashewnöt-och myntasås.

Om ni undrar varför jag kallar en curry för "Ruby" så är det pga det engelska cockney-uttrycket; Ruby Murray - (rimmar på curry).



Krispiga papadams med mango chutney är ett måste!


Shades of plagiarism

Dessa outfits från H&M´s senaste kampanj "Shades of harmony" kommer jag definitivt att plagiera rakt av. Riktigt vårfräscha och man kan byta ut flipflopsen mot ett par bruna loafers eller ballerinas.



Bildkälla: H&M