White

Jag har redan en mycket vit inredning hemma, men vitare och renare ska det bli. Så nu sållar jag bort allt rosa som finns, med undantag för allt jag äger med rosa rosor såklart (until death do us part när det gäller mig och dessa blomster!).


Igår skämde jag bort mig själv med en massa fint från Åhléns. En inredningsbok (för inspiration), örngott (mina favoriter som jag har flera av), kakfat, korg och ett silverfat som jag fyndade på Röda Korset.



En underbar bricka - helt gratis! Precis innan hittade jag nämligen en 50-lapp på marken :-)


Goda ting kommer i 3


Små pilleraskar, endast 49.90 kr ör alla tre. Ett riktigt fynd hos webshopen Jotex.


Tävling! Vinn mysigt smoothie-kit!


Nu sätter jag igång med ytterligare en tävling där 3 lyckliga vinnare har chansen att få en mysig fleecefilt designad av Josefine Wiel Fredén. Filtarna finns endast i begränsad upplaga och motivet är taget från krossade blåbär och tranbär. Sedan har fläckarna tryckts upp på filtar som denna. I vinsten ligger även värdecheckar för 2 valfria Chiquita Smoothies.

Tävlingsuppgift: Skicka in ert recept på den godaste smoothien, och maila till  [email protected].



Chokladbollar

Det har ju inte förekommit någon bakning på ett par dagar, men oroa er inte. Chokladbollar har minsann gjorts!


Porslin från Myrorna. 2nd hand-fynd är sann lycka.

Denim & denim

Idag är en sån dag då jag känner mig snygg. Hela outfiten får ni se senare, men här är en liten peak. Jeans och jeans, jag gillar´t.


Drink tea for a good cause



Jag tröttnar verkligen aldrig på att få överaskande paket. (Detta påminde mig om att jag glömt bort att visa upp ett annat bud jag skrev om tidigare) Igår dök denna påse upp med Twinings Lady Grey som stöder Rosa Bandet kampanjen.


Combatgirl

Jag må vara och även se snäll ut, men på Bodycombat-passen är jag en mean mutha f*cker. Igår hade jag första träningspasset på länge, då jag haft uppehåll hela sommaren och fram tills nu. Nu är det åter igen all-in som gäller med 3-4 pass i veckan.


Handlat i boden

Självklart shoppade jag en del på marknaden också!


Hallonmarmelad med chokladbitar, äppelmos och socker med äkta vanilj.


Brända mandlar, bland det bästa jag vet när de är varma.


Fransk lemonad gjord på smultron.

Skansens höstmarknad

Jag låter bilderna tala för sig själv, jag och Cecilia hade verkligen en fantastisk söndag ihop på Skansen.





















Dark Temptation + tävling!

Jag är egentligen ingen kaffedrickare, men ibland kan det vara gott med en kopp (med mjölk) vid enstaka tillfällen. Jag har fått testa Zoega´s nya bryggkaffe; Dark Temptation som är lite mörkare och kryddigare med bönor från både Östafrika och Brasilien med toner av stjärnanis och hasselnöt.

Jag tyckte kaffet var gott och använde dessutom en skvätt till mina chokladbollar jag rullade ihop igårkväll. Här  kan du läsa mer om Dark Temptation.

Är ni sugna på att testa lottar jag ut 10 st paket. Skriv en kommentar om varför du älskar kaffe så dras vinnare i helgen.  VINNARE NU UTSEDDA!


Rose Garden

Var ju på Skansen igår och i en icke så genomtänkt eller snygg outfit (noterar att svarta tights med skinnparti fram är inte min grej) njöt vi av det som fanns kvar i Rosengården och även den mysiga höstmarknaden (fler pics på det kommer strax).



Omg! I´m in rose heaven!



Nypon


Om man tycker om att fotografera så bjuder hösten på så mycket vackert och färgrikt. Här ovan är ett par nypon jag fick syn på under hemvägen från Täby igår (orsaken till varför jag var där borta får ni reda på lite senare).

Rent allmänt har jag börjat ägna mig åt mina estetiska och pyssliga/husliga sidor mer än förr. Har kommit till insikt när det gäller ett flertal saker och jag fokuserar numera endast på de saker som genererar positiv energi. Har t.om börjat skriva egna texter/dikter och på så sätt uttrycka mina känslor istället för att stänga in dem. Oerhört befriande måste jag säga!

Det enda som hindrar mig är tiden som sällan tycks räcka till. Fr.om imorgon ska jag även ta upp min träning igen, och då kommer det hinnas och orkas med ännu mindre. Men att göra de saker jag älskar ska absolut inte stressas fram, då försvinner ju hela nöjet.

Hösten 2010 och framåt. Det blir vad man gör det till och jag har bestämt mig för att det ska bli "fab" med bl.a. nya upplevelser och härliga minnen.

Paj istället för BA

En del som undrar vad jag hittade på i lördags istället för att genomlida Blog Awards?

Jag spenderade ju eftermiddagen tillsammans med Wille och hans bebis Nisse och sedan blev det film/youtube/guitarhero-hemmamys hemma hos en killkompis tillsammans med ett blandat gäng på 7 stycken.

Så härligt att bara umgås och ha quality time tillsammans än att bara gå ut och supa. Mysigare är det och framför allt hälsosammare.


Jag och Lina gjorde varsin smulpaj med äpplen och en rabarber/hallon från N´s trädgård. Blev mycket uppskattade!


Lindex


Bloggerskor med magarna fyllda med rosa macarons. Ellinor, Therese, jag och Angelica under veckan som var efter Lindex "pink collection" modevisning i Skeppsholmskyrkan. Carmen Kass, som ni ser på alla tv-reklamer och reklamaffischer var dessutom en utav modellerna. Kollektionen är designad av Narciso Rodriguez och säljes till förmån för kampen mot bröstcancer.

Tyvärr lade mitt minneskort av, så det blev dessvärre inga foton från visningen. Bilderna nedan är tagna av Lindex egen pressfotograf. Otroligt vacker lokal! Endast 3 dagar innan vigdes Lena Philipsson och Odd molly grundaren Per Holknekt i just denna lokal. Röda rosenblad låg fortfarande kvar utanför kyrkan som en påminnelse om vigseln.



Nisse

- Hej, jag heter Nisse och jag stormtrivs hos min nya pappa Wille!




Pocket

Då jag är en riktig bokmal som alltid läser när jag åker kommunalt är böcker i pocketformat perfekt. På Åhléns kan man köpa 4 böcker och få den billigaste gratis. Köpte dessa igår och nu läser jag Stinas möten.


Morningpower!

Vaknade halv 8 imorse och har fått en hel del gjort sedan dess. Nu ska jag ta en powerwalk, sen blir det frukost! På måndag ska jag förnya mitt träningskort och då är det all-in med träningen, ska verkligen bli härligt att sätta fart på kroppen åter igen.


Riverdale

Stort tack till mina fina vän Elenore som tipsade mig om denna underbara förvaring i serien Riverdale från MIO. Exakt vad jag letat efter! Nu är jag bara på jakt efter en behållare för Ris och Olja, sen är serien komplett.







Samtliga te-favoriter samlade på ett ställe.

Denna fredag "suger"!

Det är fredag. Det är löning. Jag ska S.H.O.P.P.A.....en dammsugare! Skitkul.

Time for tea

Min mamma är rätt duktig med virknålen och hon har fler bakverk på gång. Vi är bra pyssliga, vi Biddles!



Lemon & Lime



Nej, jag ska inte grogga! Citron och lime är nämligen riktigt gott att bara klämma i ett glas eller tillbringare med vatten.

Vi gillar olika

Jag som så många andra har varit med i Aftonbladets kampanj "vi gillar olika" på facebook. Fick en kommentar att storbloggare ska gärna vara bra förebilder, och just detta är ett bra exempel. Nu är det ju tyvärr för sent, men man kan ändå visa sitt stöd. Gå med ni också!


Corn

Helt plötsligt fick jag craving efter majskolv med smör och flingsalt. Inte direkt det mest ultimata att förtära precis innan läggdags, men är man sugen så är man!




Let´s go nuts

Farligt farligt, men härligt härligt....gott! Det är svårt att motstå frestelsen när man får paket med choklad helt oväntat i brevlådan. Dessa kom idag och är Tarragonas "nutty" nyheter med cashewnötter, mandel och pistage.


Vinnare av iPhone-fodral

Pinsamt försenad är jag med att utse en vinnare av iphone-fodralet, men bättre sent än aldrig. Stort grattis till Jenlen som snart kommer att skydda sin telefon med rosa läder! Jag väntar fortfarande på min iphone 4 :-(

En helg i kräftans tecken

Här kommer ett nytt inlägg om helgens bravader, tyckte inte det passade riktigt med SD-inlägget. Har sagt vad jag tycker och tänker inte älta om detta framöver.

Sanslöst rolig kräftskiva har man varit med om under helgen på Barnens Ö. Tyvärr togs inte många bilder alls då all uppmärksamhet under kvällen, natten och morgonen lades istället på alla härliga vänner. Skönt att ta en rast och bara vara än att springa runt med kameran jämt. Jag var dessutom i mitt rätta element med favvo-västen och gummistövlarna, komfort när den är som bäst!



Mina kräftor, självklart på ett rosa kakfat som jag fann i stugans kök. Till detta åts baguette, sallad och en hemlagad västerbottenostpaj med kantareller som jag gjorde kvällen innan.


Yes, denna väst är mitt andra hem.


♥ 2nd hand

Något som jag har mycket av hemma är begagnat porslin i min strävan för en unik och egen samling. Senaste köpen är en såskopp och en porslinsask för smör som jag fann för 20 kr/styck.


I väntan på...

...mitt H&M paket med dessa fräscha plagg. Hösten har alltid varit min favorit modemässigt, och denna säsong har hittills inte svikit mig.

Bilder lånade från www.hm.com

SD, nej tack!

Apropå SD´s inträde i riksdagen är man mållös. Ni som röstade på dem och läser min blogg kan lika gärna sluta läsa nu, jag vill inte ha något att göra med de som stöttar främlingsfientlighet. Visst, alla har rätt till en egen åsikt och det har även jag. Ha även i åtanke att jag själv är invandrare, rasism är inte ok helt enkelt.

Och ni som säger att ni absolut ej är rasister m.m. men har röstat på SD. Då är det bara sorgligt att ni inte har tagit reda på mer information innan och låtit er blivit vilseledda.

FY!


Mot kräftor, kobbar och skär

Idag åker jag söderut (norrut var det visst, haha!) till ett landställe för att svulla kräftor med 47 andra inbjudna. Stort partaj alltså. Kommer hem imorgon!



I skogen






Naturfotografen tar en rast.


Samtliga foton är tagna av mig, med min äldre och trofasta Canon Eos 350D.


Sandwich

Det känns som en riktig vardagslyx att mumsa på en smörgås, vars bröd man bakat själv :-)



Skogsnymf

Det har ju varit lite dåligt med bloggandet på sistone, har inte riktigt hunnit ta igen ordentligt. Har bl.a massvis med vackra bilder jag tog ute i skogen i området jag bor. Skogen under hösten är verkligen magisk.


Mitt hår börjar äntligen få lite längd nu, har lagt mina extensions på hyllan ett tag. Naturlig råvara är bäst!


Oh! Good shot, dear!

Gillar min "nu går vi ut och skjuter lerduvor utanför min engelska herrgård"-jacka från ZARA. Passar mig som handen i handsken med tanke på mitt brittiska ursprung.


Kreativt sug

Jag känner att jag måste få utlopp för all kreativitet som flödar inom mig. Det är så mycket jag vill skapa men tiden räcker bara inte till. Jag vill börja måla igen.

Nästa helg får det ske. Jag avskärmar mig från omvärlden med endast min målarduk, färg och penslar som sällskap. Då finns tiden. Jag längtar redan.

Mätt o gla´

Hemkommen från en mycket god middag hemma hos Ellinor i hennes nya lya i Hökarängen (där jag självklart irrade omkring och gick vilse i mörkret). Nu har jag massvis med blogginlägg att ta igen, uj uj!


Färgerna blir helt skeva, men så är det ju med mörker+blixt. Både jacka och skjorta är egentligen riktigt mörkgröna och jag är likblek (fast det sistnämnda stämmer iofs) :-p

Linne, skjorta och jeans, H&M
Jacka, ZARA
Stövlar, Hunter
Väska, Louis Vuitton

Tofflor

Jag har fått förfrågningar om vart mina söta tofflor kommer från? Svaret är Lisbeth Dahl från webshopen Chique.


Ciabatta


Med fullkornsmjöl och diverse olika nyttiga kärnor blev resultatet underbart goda bröd. Jag kan det hära med bakning och matlagning har jag upptäckt :-)


För att få fin färg pensla degen med ägg. På så sätt sitter även kärnorna fast på brödet. Har nu bestämt att allt bröd jag äter ska vara hembakt, extremt mycket godare och mysigare.

Kitchen fever

Jag har fått galna baksjukan. Ikväll blir det ciabattas som jag ska försöka mig på att baka! :-)



Någon vacker dag ska jag äga en KitchenAid. Kostar ju en slant (4000-5000 kr) men med en genomsnittlig livslängd på 30 år känns det som en investering. Bild lånad från Bagaren och Kocken

Colourful fun


På vägen till Tom Tits i söndags, en hel drös med roliga bilder dyker upp i veckan. Izza är världens skönaste, och snygga kängor har hon också :-p

Kantarellpasta

Inte nog med att jag bakat, jag gjorde även en fantastiskt god och enkel kantarellpasta. Med charlottenlök, kantareller, trattkantareller, creme fraiche och färsk pasta blev det en utsökt middag + matlåda till morgondagens lunch.



Kvällsbak

Ikväll har jag varit en hurtig liten husmor och bakat banankaka, fick mammas recept (vad skulle jag göra utan henne!?). Dock ska man ha övermogna bananer, då blir det godare!




Mushroom

Ute i Tom Tits trädgård hittade mina vänner mig på alla fyra på gräsmattan. "Vad gör du , Kelly!?" utbrast de och sprang sedan iväg till nästa experiment. Jag hittade nämligen ett par fotovänliga svampar och kunde inte låta bli.

Det enda jag gillar med hösten är mysfaktorn och alla härliga färger och all SVAMP! Detta gör mig påmind om att jag har en hel påse frysta kantareller i frysen, så det blir nog pasta+grädde+kantareller till middag idag.



En dagens i Södertälje


Jacka, Chicy.se
Topp, cardigan, kjol och sjal -  H&M
Strumpbyxor, (ngt franskt märke från NK)
Kängor, Skopunkten
Brun fransväska, Friis & Company
Klocka, Ur & Penn


Söndagslek

En vän till mig har fått en hel drös biljetter till Tom Tits Experiment i Södertälje, så vi är ett gäng som ska bli som barn på nytt idag :-)


Boyfriendjeans

Hemma efter middagen, helt proppmätt och softar hemma i boyfriendjeansen (H&M). Härligt stora och baggy är de. Nu ska jag varva ner med en rulle från Headweb. Fab saturday!




Invigning

Under veckan annonserade Izza ut på facebook om middagsgäster då hon var angelägen om att inviga hennes nya, fina matbord. Det slutade med ett glatt gäng på 4 gäster och jag bjöd på efterätten Gino vilket alltid går hem hos folk. Ellinors nyblivna sambo fick uppleva allt som det snackas om under en tjejkväll. Chockad lämnade han lägenheten vid hemgång :-)


Paket

Det är alltid trevligt att mötas av paket när man kommer hem. Snälla grannar har jag också som inte snor grejerna! Vad innehållet är visare jag lite senare :-)


Rekord

Publikrekord på Gröna Lund, har aldrig varit med om maken. Hoffmaestro & Chraa är fantastiska.



Sockerchock!


Vallfärd mot Grönan

Är så sjukt peppad inför kvällens konsert. Hoffmaestro rules!

Roses in bed

Har glömt att posta en bild från tidigare i veckan, då jag körde en liten mysfika och lässtund i sängen. Brickan och boken köptes samma dag på Myrorna för några småslantar, älskar att fynda second hand!

Jag erkänner att jag föll för bokens omslag allra först, men när jag väl läste handlingen på baksidan verkade den riktigt lovande och har dessutom fått bra recensioner. "Fördjupade studier i katastroffysik" heter romanen av Marisha Pessl.

Jag har alltid en bok med mig, vart jag än är så det blir rätt mycket läsning gjord om dagarna, speciellt när man åker kommunalt fram och tillbaka dagligen. Nyttig tidsfördriv!




Curls vs Straight

En riktigt trevlig kväll hade MS&L PR ordnat där nya stylingverktyg från Braun användes av Wella Professionals frisörer. Kollektionen som består utav en hårfön, locktång och platttång är alla skonsammare mot håret än andra verktyg som finns på marknaden, samt bevarar hårets färg betydligt längre (om man nu har färgat hår dvs.). Dessutom utstrålar de joner som tillför håret glans och lenhet.


Före (med självtorkat, lockigt och sjukt tjockt hår) och Efter med plattångat hår med "Charlies Änglar" lockar framtill. Finaste komplimangerna kom otippat redan innan jag fick håret fixat då ett flertal trodde jag redan hade stylats :-p


Min middag för dagen fick bli en hel massa utsökta snittar.


Den "snälla" platttången fick man med sig hem, så nu är det fritt fram att styla själv hemma. Produkter som presenterades från Wella kommer med posten så fort de är ute i butik 4e oktober. Deras nya serie för skadat hår ska tydligen göra underverk, så det ska bli tacksamt att testa dem.

Gettin´ styled

Det går inge bra med bloggandet känner jag, speciellt då jag däckar så fort jag kommer hem om dagarna. En trött vecka helt enkelt!

Ikväll hoppas jag att jag inte somnar, då jag kommer få lyxen att bli stylad av Braun och Wella Professionals stylister för en snygg höstlook. Ska bli kul och se vad de hittar på med (nyklippta) mitt hår :-)

The Blind Side

Oerhört rörande och gripande film, baserad på en sann historia med Sandra Bullock som fick en Oscar för rollen som kaxiga "Mama". Släpps direkt på DVD här i Sverige, men jag var en av de få som fick se en unik visning på bio. Se den! Stort tack till Finest och Headweb som anordnade kvällen.





I got waxed

Det är inte smärtfritt att vara tjej. Igår innan filmvisningen vaxade jag benen då jag är så himla trött på att raka de jämt och epilering tar för lång tid. Ont som f*n gjorde det, men jag är bra på att bita ihop (och klämma skiten ur madrassen jag låg på).

- "Vad duktig du är, du skriker ingenting" var kommenteren jag fick från vaxaren.


Min hatt den har tre kanter

18-19/9 kommer jag åka bort på en storslagen kräftskiva med ca 40-50 pers och jag har redan laddat med hattar till partajet. Undrar om jag kommer att få i mig ett helt kilo som sist?


Partystore på Sveavägen har verkligen ALLT.



AW-film

Efter jobbet idag drar jag med mig Olivia på en visning av "The Blind Side" som Finest anordnar. En trevlig AW-reunion måste jag säga, då vi inte setts på länge. I matlådan har jag med mig min paj till lunch :-)


Olivia och jag på mitt birthday tea party.


d.brand

På den senaste bloggdrinken fick man ett par valfria d.brandjeans och igår hämtade jag ut mitt par. Tack Angelica, Therese och d.brand!


Höstpaj

Alltså jag är riktigt impad, detta var allra första gången jag gjort en paj och den blev riktigt bra. Grytlapparna som ser ut som princesstårtor (eller ett par Shrek-boobs) är virkade av mamma. Pajdegen innehåller 50% grahamsmjöl - lite nyttigare. Här är receptet jag följde. Stekt, tärnad gul lök hade jag också i.


Västerbottenostpaj med kantareller och trattisar.


Mycket svamp ska det va. Kom ihåg bara att steka bort all vätska från svamparna först - annars blir det soppa!

Nöjd


Under gårdagen var jag och mustasch-prydda WilleFotografiska museet och man blev oerhört inspirerad av att börja fota igen. Är verkligen nöjd över denna helg, har fått en hel del gjort och mycket har man skrattat ihop med underbara vänner.

Dessutom har jag kommit underfund med många saker jag måste ta tag i och tänka på. Enligt råd från en vis själ är jag min bästa vän och ska därmed ta hand om mig och inse att jag faktiskt är värd bättre. Bra saker händer bra människor, i slutändan iaf. Det finns ett ljus i tunneln, trots att det för tillfället är becksvart och tunneln är oändligt lång...


Mini

Idag har man verkligen varit flitig. Har haft tvättstugan, städat, diskat, handlat mat, hämtat paket OCH bakat mini-muffins. I en goodiebag fick jag ett paket färdig muffinssmet som jag tyckte var hög tid att testa. Riktigt goda blev de, och framför allt bedårande söta. Cream cheese frostingen är Leilas recept som sist.





Spritsen från IKEA fungerar hur bra som helst, och ett stort plus för muffinspaketet som innehöll muffinsformar.


Bakplåtspapper från Åhléns.


Loppis

Igår förmiddag begav jag och mamma iväg till IKEA i Barkaby för att kolla in loppisen (som anordnats på alla IKEA varuhus i hela Sverige den dagen), samt handla lite smågrejer i varuhuset. Tyvärr det fanns inte mycket att heja för, förutom en porslinask jag hittade för en tjugolapp.



Say hello to my little friend!


Förresten, igår blev jag med hund! Han är rätt självgående vilket passar mig rätt bra.

På fredag blire livat!




Leopardkräftor

I fredags var det kräftkalas med leopardtema hemma hos Ellinor. Vilken fantastisk kväll det var som slutade 03 på morgonen med allsång till nostalgiska låtar. Då jag tyvärr inte hann hem efter mitt frisörbesök fick jag nödshoppa en sjal. Attans, jag som hade en sån bra klänning hemma :-(
 


Godaste ever, en Skagen-tårta!


Izza är känd för sin passion för ostbågar hade Ellinor pysslat ihop ett par spett, haha!




Jag smällde i mig en hink på 1 kg kräftor, tjejerna var mäktigt imponerade.

UGG Australia

I torsdags var jag på UGGs modevisning och vilken show det var! Temat var "Storstadsdjungel" och modellerna var dansare som tog över scenen, stylade som citydjur.

Medan jag och Izza satt front-row vid catwalken pratade vi om hur fantastiskt vårt liv är egentligen och att man får nypa sig i armen då alla events nästan blivit vardagsmat för oss då vi t.e.x var på Rockbjörnen och sedan på detta bara dagen efter.

Höstkollektionen bjuder på ett otroligt utbud på varierade skor, UGG har verkligen släppt modellen de blivit kända för och och tänker "outside the box" med tuffa kängor, skor med detaljer och mönster samt mössor och handskar.





The goodiebag!

Super saturday

Har sån träningsvärk i magen sen igår/inatt...hahaha, aj! Extremt roligt var det igår med andra ord. Då jag inte hade kameran med mig väntar jag på att uppdateras med foton, men jag kan avslöja att jag otroligt nog smällde i mig en hel hink (1 kg) kräftor! :-)

Nu ska mamma strax hämta mig då vi ska på IKEA´s loppis och fynda. Efteråt blir det ett besök på Fotografiska museet och sedan ännu mer skratt då en Little Britain-kväll har styrts upp! Vilken helg än så länge, älskar mitt liv. Uppdaterar helt enkelt senare med allt skoj som skett sen i torsdags :-)


Spots

Ja just det, kräftslakten ikväll är ett inslag i de numer legendariska temamiddagarna. Temat ikväll är "leopard" :-)

Zzzz

Mycket på jobbet och mycket på fritiden resulterar oftast med att bloggen blir lidande. Så fort jag kommer hem efter jobb och events, träff med vänner m.m. så däckar jag i sängen nästan direkt. Oftast sker detta med datorn påslagen då jag planerat att uppdatera men så kommer John Blund och strör sitt sand i mina ögon.

Gårdagkvällens modevisning med UGG Australia var verkligen skithäftigt och efter jobbet idag blir det frisörbesök för att kapa mitt hår på de hemskt slitna topparna jag har + ett besök i dbrand butiken då jag har fått ett presentkort på ett valfritt par jeans. Sedan är det kräftor med tjejerna. Full rulle ytterligare en dag alltså...but I love it :-)


Bilder från Rockbjörnen Live!

Vilken otrolig kväll det var igår, älskar att de anordnat galan som en festival med grillbuffé och tält.



Jag fick en björnkram! (och är så blek numera att det är skrämmande).



Oskar Linnros vann pris för Årets Bästa Låt med "Från och med du" och Årets Genombrott, bra där!


The Ark lirade gärnet.


Hoffmaestro & Chraa är det BÄSTA livebandet jag någonsin sett, går inte att beskriva med ord, man måste ha varit där helt enkelt för att förstå. MAGISKT! Dessutom fick jag och Izza sjunga i micken + fick en high 5 av en av snubbarna. Groupie-känslan var total.


Tack världens bästa Izza för att du bjöd med mig på en helt fantastisk kväll!

Lumberjack

Jag har ytterst sällan en "dagens" men ibland så! Det ser ut som att jag har gått upp 10 kg, men så e det inte. Igår blev det lumberjack/Dsquared-chict, enda som saknades var en trucker-kepa :-p Spotlife.se gillar också min outfit, då jag är på deras startsida idag :-)


En mix mellan dyrt och billigt. Linne, skjorta, jeans - H&M. Väst, Gina tricot. Bruna skinnskor som ser ut som Acnes short pistolboot, Nilson. Väska, Louis Vuitton.

Spotlife ville att jag skulle tipsa er ifall ni vill bli en "dagens" på deras sida, skicka ett mail med foto till [email protected].


Med banden på!

Just nu på Finest-kontoret: Jag, Izza och Citty är laddade!



Rockbjörnen

Ikväll ska jag få gå på Rockbjörnen-galan tillsammans med bästa Izza som bjudit med mig ♥ Temat är "festival" så jag går all-in med min nyfunna kärlek för lumberjack-stilen :-) Uppdaterar självklart med massa foton när jag kommer hem!


Eftertraktade armband och drinkbiljetter till efterfesten (som tydligen kommer hållas i ett tält på Djurgården i äkta festival-anda). Foto lånad från Alexander Erwik (snart min nya granne hemma) som också ska gå!


iPhone 4 beställd!

Jag har blivit med iPhone! Tyvärr måste jag vänta X antal veckor på den, men ni vet ju vad man brukar säga - den som väntar....

För att fira detta anordnar jag en liten tävling. Då jag fått två stycken rosa iPhone-fodral i skinn från KRUSELL lottar jag ut den ena till en lycklig vinnare. Tävlingsuppgiften? Skriv en kommentar under detta inlägg.

VINNARE NU UTSEDD.







RSS 2.0