Taking a walk with Fred


Sommar = tygskor och jag har nyligen köpt ett par jättefina från Fred Perry. Lite "fräsiga" är de med det rutiga tyget inuti.




Mother´s Day

Jag uppvaktade min söta mamma med tårta från Chokladfabriken. Vit chokladmousse med jordgubbar och vit choklad :-) Fantastiska tårtor har de!



Medis afterwork + Glitzy party

I fredags hookade jag upp med min nyfunna vän Lina och vi tog en afterwork på Medborgarplatsen. Senare dök även Ellinor förbi och efter några glas rosé och god mat knallade vi iväg till White Room där Charlotte höll i ett event där det bjöds på jordgubbsvin, chokladfontäner och modevisning.

För en gångs skull var jag inte alls partyklädd och gick t.om i sandaler (pga. skoskav jag åsamkat mig själv under dagen) men det gick så bra så. En sjukt roligt och trevlig kväll hade vi och jag är superglad över att ha träffat Lina ♥ (och även Fritzen såklart om du läser detta!)


Ellinor, jag och Lina.





Peek-a-boo!


Lina´s nya pojkvän. Vi ser fram emot bröllopet!


Söta Lina och "äppelkind"-Kelly. Foto: www.scenbloggen.com


Jag, Olivia´s vän Varvara och Olivia. Foto: www.scenbloggen.com


My girls! ♥ Lina, Ellinor och Izza

.
Charlotte och Maya som driver Mayadesign och Skonamig - ytterligare två fina vänner till mig man lärt känna via bloggen.


Jag och Lina propagerar för fred inne på toan. Peace!


Jag, Ellinor och Izza i en pyramid. Bild lånad från Izza.


I ♥ Cocoo

Jag fullkomligt älskar mitt gräddvita halsband från Cocoo, och häromdagen hälsade jag på i butiken och införskaffade en i turkos och en svart. De kostar 395 kr/styck och har även sålts på Monroe i Sturegallerian för över 700 kr, det ni! Här kan ni se hur den ser ut på mig!





Alla vackra ringar är även de svåra att motstå.




UGG

Förra veckan var jag även inbjuden till UGG´s pressvisning på en av mina favoritbutiker Mathilde i PK-huset. Det bjöds på en liten förhandstitt på kommande höst/vinterkollektionen, vin, snittar och en goodiebag med ett par annorluna flipflops minst sagt ;-)



Footie

I torsdags skämde jag bort mig själv med en timmes fotvård på Skönhetsborgen på Östermalm. Mina fötter blev ordentligt omhändertagna utav söta och trevliga Ingrid och vi satt och pratade och skrattade under hela behandlingen. Ibland måste man ju unna sig lite och speciellt nu inför sommaren då man visar fötterna en hel del.


Updates

Jag beklagar för extrem dålig uppdatering, men det har verkligen varit full rulle hela helgen med massvis med roligt! Jag kommer uppdatera lite smått först med det som skedde innan helgen...återkommer strax och hoppas ni inte glömt bort att fira er mamma idag!



Foto från i fredags, www.scenbloggen.com


Black maxi-lace

Då jag blev kär i min gräddvita spets-maxi från Chicy är nu den i svart version på väg hem till mig. Väntetiden är 2 veckor, men den som väntar på något gott!


Akki sushi

Enligt mig är det Akki på Medborgarplatsen som gör den godaste sushin. Igår förtärde jag 12 bitar himmelrike (dvs. vego sushi + 2 räkor).



Birthday bash



Den 5e augusti fyller jag år (åldern är oväsentlig..hehe) och helgen därpå (7/8) kommer jag att bjuda in mina nära och kära till ett "Tea Party", dvs. ett födelsedagskalas med massvis av rosor, hembakta scones m.m.

När jag bläddrade i senaste numret av ELLE fick jag syn på IKEA´s reklam och de hade exakt den dukningen och stilen jag tänkt göra! Nu är det bara att skicka ut inbjudningarna.

Halsbandet

Aldrig har jag fått så många komplimanger för ett smycke som denna, från både killar och tjejer i alla åldrar. Det är något med denna som förtrollar!

Fann denna för ett par veckor sedan på H&M för endast 99 kr. Jag har även sett på några bloggar att det finns en guldvariant med lila och orangea stenar.



Greek yoghurt

Om det är något jag saknar redan så är det alla härliga frukostar man hade med den vackra utsikten över Medelhavet. Varje morgon drack jag en kopp te, och åt rostade smörgåsar med pålägg och grekisk yoghurt med musli och honung.



Starbucks

Oh dear! Har ju glömt att blogga om mitt Starbucksbesök på Arlanda innan vi åkte. Jag passade på att avnjuta en grande vitchoklad mocca och köpte även en termos inan vi klev på planet.



Innan flyget till Grekland.


Inslagen som en smörgås.



Hemma i Svedala

Så var man hemma igen och man kunde väl ha fått förra veckans väder som ni hade, eller? Sedan jag anlände på Arlanda igår eftermiddag har jag bara tagit det lugnt och idag har jag tagit igen allt man missat på jobbet och det var mycket ska jag tala om, puh!



Shopping


Under kvällen igår shoppades det lite. Skor, nyckelfodral, armband, örhängen och en fotlänk blev det.



Mission accomplished

Trots att vi förlorade en hel dag pga planstrulet, dvs. haft 6 dagars semester varav 5 dagar av dem var soliga gick det bra att bli brun ;-)


Suck, jag kommer sakna vår terass med denna fantastiska utsikt :-(


Last day

Igår gassade solen på bra, och vi passade på att steka det sista vi kunde innan hemfärden idag.






Effektivt skydd när man sitter och bloggar i solen :-p


Kuddstället...igen!

Att besöka kuddstället har blivit som en tradition numera. Visst finns det fler ställen än denna, men inget slår kuddstället. Igår kväll var det dessutom helt fullsatt och partymusiken dunkade, svårt att beskriva vilken underbar stämning det var. Det är vår sista dag här i Skiathos då vi åker hem imorgon, så ikväll går vi dit för sista gången :-(


Jag i mitt egna, självtorkade hår då jag inte orkade styla det. Här ser ni hur lockigt mitt hår är egentligen.




Passar på med en "dagens" också. Sandaler, klänning och halsband från H&M, ringar från Cocoo.se. Kuvertväska i mocka från Friis & Company (Chique.se).


Bonaparte

Efter en hel dag i solen begav vi oss ut med våra fina solbrännor och åt på en jättemysig restaurang som vi blivit tipsade om från både andra svenskar här och även er bloggläsare :-) Bonaparte drivs sedan ca 12 år tillbaka av ett svenskt par och trevliga ägaren Hans har som vana att gå omkring och prata med alla gäster. Han var riktigt go och maten var gudomlig - ett internationellt kök som passar många smaker.


Godaste rosén jag druckit på länge, ett vin som görs på fastlandet.


Jag och Hans.


Welcome to the jungle

Sedan ett par timmar tillbaka nu ligger vi och steker vid poolkanten. 28 grader, vindstilla och stekande SOL har vi haft nu och bara njuter. Mmm! Jag har precis gjort 22 längder i poolen och firar att vädret svängde drastiskt från imorse med en Barcardi Breezer (har sedan jag skrev detta blivit 2 st) :-p

Vi skulle ha gjort en strandutflykt idag, men då det regnade och t.om haglade imorse (!) vågade vi inte hoppas på något bra väder alls.


Life is good, och jag blir bara brunare ;-)


Bikini, Gina tricot och flipflops från Havaiana.





The eye

Som ett minne av resan har jag och Carina köpt varsitt armband som ska skydda oss mot det "onda ögat".


Skaldjur vid hamnen

Efter vår lilla sightseeing åt vi lunch vid den mysiga hamnen. Jag beställde calemares som tyvärr var lite väl sega för min smak. Så istället beställde jag in grillade havskräftor som var underbart goda.






Skiathos town

Under större delen av gårdagen var det i alla fall varmt och soligt, och vi tog tillfället i akt att strosa runt Skiathos små gator och mysiga gränder. Helt otroligt vackert ställe detta!






















Oväder

Himlen gråter över Grekland. Igår kväll började det regna smått och under natten vaknade man utav otroligt många blixtar och kraftfulla dunder som gjorde att vårt hus skakade t.om. Många blixtar slog ned precis utanför oss, vilket var lite läskigt. Klockan är halv tio nu och vi har precis ätit frukost. Det turkosa havet är nu orange av alla bortspolade stränder och nyss haglade det, har tydligen inte skett på minst 30 år, haha!

Vi får se vad som händer, men det ser inte bra ut för helgen som de utlovade tidigare skulle vara 27 grader sol.


Vattenfall. Foto taget för ca 5 min sen, kl 09.25.


Kl 10.40. Regnet har äntligen upphört och vi kan skymta blå himmel bakom oss. Vi håller tummarna. Här kan ni se all sand som spolats ut i havet.

Daiquris vid hamnen

På kvällen besökte vi "kuddstället" igen, och denna gång testade jag en Coconut Daiquiri. Då det var lite kyligare satt vi på deras fina soffor istället. Som vanligt fick man massa smarriga tillbehör på köpet. JAG VILL INTE ÅKA HEM! :-P




Greek salad

Då vi har ett litet mini-kök i vårt hotellrum lagade vi till en grekisk sallad igår på lunchen och avnjöt den på vår fina terass. Jag kommer verkligen att sakna denna utsikt.





Maxi-lace

Igår invigde jag min vackra klänning från Chicy.se. Jag är sugen på den i svart också.




Fynd från H&M, 99 kr paret och är både snygga och sköna på trots att de ej är i skinn. Jag har de även i svart :-)


Maxi-mania

Förutom min svarta klänning (H&M) jag hade på mig i tisdags har jag packat ner ett antal maxiklänningar till... :-p


Från vänster: Ellos, H&M, Chicy.se, Vivistyle.se och H&M.


Beaches

Gårdagen spenderas på en båt, då vi besökte ett fler tal vackra stränder här på Skiathos. Ön har totalt 66 stycken, och vi solade och badade på 4 av dem. Vi skulle ha varit på fler, men då det blåser för mycket här just nu gick det tyvärr inte. Jag lyckades doppa mig två gånger, sen fick jag nog då havet är alldeles för kallt. Annars var hela dagen ljuvlig, varmt och stekande sol hela dagen.


Viktigt med en bra start på dagen.







Som jag letat efter en handduk som ser ut som flaggan. Igår hittade jag äntligen en, för endast 4 EUR.











"Strössel"


Jag försöker mig på ett "hoppkort" men misslyckas varje gång att fånga det på bild, här är ett smakprov. Fotografen gav sedan upp efter ett par försök.


Room with a view

Det är lite typiskt att ni har lika fint och varmt som vi, kanske varmare t.om! :-p Men inget slår miljöombytet som vi har här. Vi hade fint igår med värme och sol hela dagen och idag ska det vara likaså. Dagens planer blir badbåt för att kolla in öns vackra stränder.


Foto tagen igår från vår privata lilla terass, att vakna upp till detta kan jag vänja mig vid!

"Kuddstället"

Redan innan jag och Carina åkte iväg till Skiathos blev vi kära i "kuddstället" som vi hittade när vi googlade ön. Precis vid hamnen fann vi det igår kväll och blev helt saliga.

Till varje beställning får man även en massa gott att äta till, helt gratis. Galet dyrt? Inte alls, då t.ex våra daiquiris kostade 12 EUR/styck. Med allt man får till är det helt klart prisvärt.




Hallondaiquri. Till detta vi fick ett stort fat med frukter och ett fat med chips, parmesanost och dip.


Efter drinken kände vi för lite kaffe, och till det fick man en massa kakor och även vatten.


Servitören gillade oss tydligen, så han överaskade oss med en liten kanna jordgubbdaiquri och två shotglas, haha!


En glad Kel.


Kuddarna by night.







Poolday

Efter den förträffliga resan ner hit (not) så kände vi endast för att vila upp oss hela dagen vid poolen. Det behövdes då man var helt utmattad. Hotellet René som vi bor på är ett litet och enkelt hotell, men mycket bra och personalen är den gulligaste som finns. Då den ligger uppe på berget är det en redig promenad uppför en brant väg, men man får tänka att man får träning på köpet :-)


Härlig utsikt från poolen.




Ulrika, känner du igen detta foto? :-p




Vackert

Underbart vackert är det som sagt!


Vår utsikt från vår terass :-)




Nightmare

Har precis njutit av solen och ett antal längder i poolen här i Skiathos, helt slut efter gårdagens mardrömsresa hit. Kortfattat kan man säga att vår 3-timmarsresa förvandlades till en hemsk 14-timmarsresa. Ön vi är på har en egen liten landningsbana och pga starka vindar som förekom igår kunde vi inte landa. Efter två riktigt otäcka försök gav piloterna upp och vi fick landa i Tessanoliki istället.

4 timmar bussresa och 2 timmar med båt senare kom vi fram mitt i natten. Enligt resebyråerna och befolkningen här har detta aldrig hänt någonsin.

Vädret är skapligt, vi har haft lite sol idag men det är väldigt mycket moln och ca 22 grader. Men det är ändå skönt med lugn och ro och all skönhet som finns här. Omgivningarna är fantastiska! :-)


Foto på Skiathos jag tog från planet.


Grekland imorgon


Det blir läggdags tidigt idag, då en taxi plockar upp mig 05 imorgon bitti och kör mig till Arlanda flygplats. Det ska finnas internetuppkoppling på hotellet, så då ska jag självklart blogga något iaf!

Annars är jag hemma igen den 24e! :-)


Halsband från Friis & Company (Chique.se). Myströjan kändes bra att ha en bakis-dag som denna och den fanns i gårdagkvällens goodiebag :-)


Kinamat och bio

Riktigt bakis idag, då jag kom hem 05 på morgonen efter en sväng på Ambassadeur efter bloggfesten för att fira en vän till mig som fyllde år. Men det hindrade mig inte från att träffa goa Jonathan över kinamat och bio.

Efter vi hade ätit och skrattat över hur restaurangen kunde ta hela 30 kr extra för att slänga på lite cashewnötter på varmrätten såg vi filmen "Familjen Jones" som var riktigt bra. Budskapet var att man inte blir lyckligare av materiella ting, men jag och Jonathan kom på oss själva att deras jobb som reklampelare inte vore fy skam! *haha* Men sen är det ju så att som bloggare har man redan den rollen, fast i en mindre skala :-p


En riktigt bakfull Kelly som inte sovit många timmar. Men glad var jag ändå :-)






Goodiebagen


Det blev en tung hemgång :-)



Bloggfesten

Här är några enstaka bilder från Snaps igår. Resterande foton lät jag en fotograf jag känner ta, de finner ni på Scenbloggen.com. Hos Stephanie kan ni se när burleskstripporna underhöll, extremt coolt!

SE ALLA BILDER FRÅN KVÄLLEN HÄR OCH HÄR!






Foto: Scenbloggen.com

Min bordsdam under trerätters-middagen, supergoa och trevliga Emelie. Foto: Scenbloggen.com


Foto tagen av Izza. Jag spillde givetvis choklad över mig efter detta kort togs, typiskt Kelly.


Foto ovan lånad från Hanky.se

Venetian mask

Vilken kväll det var igår! Bilder på g!

Enormt stort tack till Angelica och Therese som hade gjort ett fantastiskt jobb med att arrangera en makalös kväll! ♥
  

Och här är den! Min underbara mask jag köpte från Pistill (Drottninggatan 100)




Under masken. Under gårdagen tonade jag dessutom håret mörkare, så nu är jag en riktig brunett! Och färg blev det dessutom på ögonbrynen. Mina rosettörhängen med pärlor kommer från Accessorize.


Klänningen då? Den är från VILA och skinnpumps från Bianco. Till det hade jag en matchande kuvertväska.


Takterass

På födelsedagsfest nr 1 i onsdags firade vi Ellinor uppe på hennes takterass med underbart god mat, rosé och trevligt sällskap. Tyvärr glömde jag min systemkamera hemma hos henne (typiskt mig) så här nedan kommer två bilder jag fått från Izza.


Brrr, kallt var det dock. Min färg har verkligen gått ur, tur att man ska tona håret mörkare ikväll.


Friday




Ghost-day

Jag gick på två trevliga födelsedagsfester i onsdags och har fortfarande inte kommit hem (!). Har nämligen spenderat gårdagen och de senaste nätterna hos min fina vän Carina.

Har precis anlänt arbetsplatsen nu (08.30) och då det är klämdag är det spöklikt tomt. Nu ska jag strax påbörja min dagliga morgonrutin med havregrynsgröt och sedan fixa klart med alla resterande uppgifter jag har så man kan åka iväg söderut till solen utan att kollegorna får panik. Efteråt blir det quailty time med mummy.


Hurra, hurra!

Idag fyller två kära vänner till mig år. Ellinor och Carina (som är mitt resesällskap nästa vecka). Först blir det fest på Ellinor´s takterass på söder och sedan beger jag mig till Carina´s birthdaybash.


Presentpåsar med Vickan & Danne-tema jag fann på Åhléns. Jag är långt ifrån en royalist, men fina är de!

Mini

Stockhome har jag nyligen införskaffat dessa söta mini-cupcake formar, 49 kr. Blir roligt att pyssla med någon dag!



Tuesday pics


Bodyjam-pass. Älskar dans-träning!


Vackra Kungsträdgården. Jag tappar andan varje vår.


Kaffeglass med chokladbitar. Mmmm!


Chai-latte i solen.

Odd Molly

Ytterligare ett tillskott till min växande Odd Molly-samling hemma. Webshopen FOLK rear ut sin Odd Molly pre-spring kollektion och jag klickade hem denna godbit, en blus jag provade i vintras i butiken Mathilde men som tyvärr aldrig fick följa med hem. 995 kr kostar den nu, vilket känns mer prisvärt än ursprungspriset 1595 kr.


Bikinis

Av 4 st bikinis jag beställde behöll jag 2 st, och det är dessa som får hänga med på semestern. Från H&M.


Om en vecka...

....vid denna tid är jag framme i Grekland! Denna resa kunde inte ha kommit lägligare, då mitt liv är en smärtsam berg-o-dal-bana just nu. Ska bli så skönt med en vecka lugn & ro, sol, bad och trevliga utflykter.

Vädret just nu i Skiathos, lite bättre än Stockholm, va? :-) Källa.


Cherry blossom

Det blev aldrig något besök i Kungsträdgården i söndags pga det burriga vädret, men däremot gick jag förbi några andra vackra träd igår.




Sneak peak 2

Här kommer ytterligare en liten sneak peak på masken :-)


Glassfest

Gårdagens glassätande var riktigt mysig och tack vare det trista vädret (dvs. kyla och spöregn) var det många som valde att stanna hemma istället, men sötnosarna Jane, Terése, Wille, Amanda och Christian lät detta inte hindra dem :-) Riktigt trevligt hade vi, och smarrigt var det!






3 st kulor blev det för mig - Chocolate Fudge Brownie, Mint Choc Chip och Chunkey Monkey.




Nygräddat!



Bakelse?

Denna godbit är en söt, liten prydnad i badrumshyllan. Hittade den på Butterick´s. Ni ser väl vad det egentligen är? :-)



Nyshoppat

En ny tunika och klänning blev det i helgen, svårt att låta bli när man fick syn på dem.


H&M, älskar volangerna!


Tunika från VILA.


Städfredag

Då det ser ut som ett bombnedslag hemma hos mig har jag tackat nej till flertalet sällskap som vill ut och ta en afterwork ikväll. Det blir nämligen städning hemma för att röja upp i kaoset. Imorgon blir det dock lite roliga aktiviteter med "Ben & Jerry´s Bloggfrossa" jag har anordnat, samt kika på körsbärsblomstren i Kungsträdgården.


Affordable Luxury by Lindex

Igår visade Lindex upp sin kommande kollektion Affordable Luxury med plagg och smycken som har en hög grad av elegans och lyx för en överkomlig summa. Ute i butiker och i webshopen 26e maj!


Min favoritklänning längst till vänster och ett underbart pärlhalsband som till min stora lycka låg i min goodie-bag!




Stort tack till rara Filippa Tarras-Wahlberg som lånade ut sin kamera till mig, då jag glömde min hemma :-)

Pressbilder från Lindex



Halsbandet jag fick.


Favoritklänningen. Modellas av Carmen Kass.


Handmade from Venice

Igår besökte jag butiken Pistill (där jag testade den gröna masken) och fann världens finaste venetianska mask till bloggfesten. Dyr var den, då den är handgjord och kommer från Venedig men ack så vacker! And so worth it, då den kommer att vara en underbar prydnad hemma då den inte används. Här nedan får ni en liten sneak peak, resten får se ni den 15e! :-)


Friends forever

Jag är så lyckligt lottad över att ha så fina, omtänksamma vänner i mitt liv. Vänner som stöttar och lyssnar när man har det jobbigt, som peptalkar en de dagar man inte mår bra och då allting omkring sig tycks rasa ihop. Och det bästa är att en stor del av de vännerna har jag träffat tack vare bloggen, hur häftigt är inte det?




I ♥ Cocoo

Efter jag hade köpt mina smarriga macarons gick jag tvärs över gatan och besökte min vän Coco som äger Cocoo-butiken på söder och shoppade loss på en massa vackra ringar och ett armband.



Stort ska va det!



Lace ballerina

Jag är mycket för spets just nu, här är ytterligare ett "spetsigt" tillskott. Dessa kommer från H&M och kostar endast 129 kr. Hemskt fina till bruna ben och en kort jeanskjol alt. jeansshorts.



Macarons


De godaste macaronsen finns hos Chokladfabriken. Igår unnade jag mig 2 st med chokladsmak och 2 st med hallonsmak. Än har jag inte rört dem, utan de får bli en treat i helgen. Kostar 15 kr/st och är verkligen gudomligt goda!




Maxi-lace

Jag har fått hem en sådan vacker och romantisk maxi-klänning som jag längtar efter att ha på mig tillsammans med bruna skinnsandaler, en redig solbränna, en tjock, stor fläta på sidan och turkosa silversmycken. Denna kommer utan tvekan att packas ner till Greklandresan (som endast är två veckor bort, yey!). 599 kr från Chicy.



Roses

Ibland måste man få skämma bort sig själv med lite vardagslyx, och igår var en sådan dag då jag köpte hem 10 st små, rosa rosor.







Purple

Jag är expert på att slita ut mina sminknecessärer, förmodligen pga. jag alltid har den med mig vart jag än går. Min senaste är en lila goding från Friis & Company, beställd från Chique.se.



Rolig text på insidan: One of my biggest indulgences is bags. Lots of bags! Shoppers, clutches, totes and everything in between! I have them not only dear to my wardrobe, but also my heart. Flaunt this new member of your bag-filmy and enjoy it as much as WE had designing it. /Love Friis


I korgen


Lite kvällsshopping efter träningen. Hallon till min havregrynsgröt som jag äter varje morgon och sedan en massa gotti-gott från Renée Voltaire.


Pumpakärnor med mörk choklad, handgjorda hallonremmar och pumpafrön med kanel och honung.


Jag uppvaktade även mig själv med rosa rosor, tyckte jag var värd det!

Guldblond


Inte endast fransar och bryn som kommer att underhållas snart, jag ska även testa denna toning då mitt hår ser lite trist ut numera.


Smartshake

Min Smartshake jag beställde kom hem till mig snabbt som blixten. Redan dagen efter hade jag fått min avi, bra där!

Dessutom är den grym med portionsbehållare som man kan välja att skruva på underifrån med ens dagliga dos av kosttillskott i pulver-eller tablettform och t.om frukt om man så önskar. Den har även en nyckelring som är ultimat för att hänga sin skåpnyckel i.

Jag ska strax på ett bodypump-och sedan ett bodybalancepass (tai chi, yoga m.m.) och jag dricker alltid min Whey-80 (just nu med jordgubbssmak) tillsammans med lättmjölk både före och efter träning. Detta är till för musklernas uthållighet, styrka och återhämtning som jag tar detta. Jag har varken anlag eller en önskan att bli "biffig", utan detta är endast ett kosttillskott som är perfekt när man tränar mycket. Dessutom är de faktiskt väldigt goda!



Pimp it!



En stor fördel med bloggandet är alla roliga produkter jag får lov att testa :-) Jag har fått stora klistermärken med strass och pärlor från Pimpify.se och den jag föll för mest var pärlorna. Nu är min mobil trés chic :-)



For your eyes only


Nu ska mina bryn och fransar få sig en make-over har jag tänkt. Ögonbrynspennan med färg och näringen har jag tacksamt fått i goodiebags, men fransfärgen och pincetten är inköpta under helgen. Självklart visar jag hur det gick senare.


Denna pincett kostar en slant (100 kr, finns på Åhléns) men den har livstidsgaranti och finns i flera härliga färger. Stort plus för fodralet man får till också. Jag tackar min fina vän Stephanie för tipset!


Spetsfodral

Av en slump hittade jag den fina spetsklänningen från H&M Divided, och jag som hade gett upp jakten på den. Men så hängde den där, en 34a alldeles ensam och ledsen. Men till slut fann vi varandra :-)



Grilla!

Bjuder här på några fina bilder från gårdagens grillmiddag i solen.


Det blev fler kött-portioner än denna kan jag försäkra er om!



Min egen sallad som är otroligt god, med inspiration från Dafgård-lunchen. Vindruvor, mango, spansk peppar (eller chili om man vill ha starkare) och mango-balsamvinäger.





Krusbärspaj med bär från värdens trädgård och vaniljgrädde till.


Fin helg med fina vänner ♥

Jag måste säga att denna helg har varit riktigt trivsam. Efter Biddles-besöket i lördags åkte jag hem till Stephanie (ej bloggvännen), en vän till mig sedan gymnasiet och vi hyrde film, svullade loss på pizza, cola, choklad och drack vin samt snackade om alla våra kärleksproblem och livet i allmänhet. En renodlad tjejkväll helt enkelt.

På söndagen mötte jag upp Carina och lapade sol i några timmar. Efter det bar det av till en arbetskollega och hans man där vi grillade upp allt kött vi fick på Dafgård-lunchen. Där blev det ytterligare några timmar i solen på deras stora altan, så man kan säga att man har fått lite färg nu :-) Kvällen avslutades sedan med Nintendo-Wii battles och sedan var det raskt hem i säng framför dubbelavsnitt av Entourage.


MBT skor

Har varit en sväng hemma hos The Biddles idag och gick en provtur i mammas nya MBT-skor som verkligen är jätteroliga att gå i.

MBT står för Masai Barefoot Technology och är inspirerat av masaierna i Östafrika som är omtalade för sin fina kroppshållning, goda fysik och för att de sällan har rygg- eller belastningsbesvär då de går omkring barfota på sand hela dagarna. Skor som faktiskt förbättrar muskulaturen i kroppen helt enkelt.

Känner ni någon/några som har dessa skor?


Clear Eyes

Jag har fått testa Clear Eyes, som gör ens ögon vitare och klarare än någonsin. Jag har väldigt vita ögon från början, men efter en droppe i varje öga blir de skrämmande vita. Dropparna återfuktar även torra och irriterade ögon.

Dock måste man tänka på att inte använda denna produkt alltför mycket så att ögonen vänjer sig, då de kan snabbt bli beroende. Man ska alltså använda detta medel med stor försiktighet. Kostar 199 kr för ml och finns hos shop24sven.se. Dock säljs ej Clear Eyes på apotek i Sverige, utan kommer från USA.


(MaxFactor Falsh Lash Effect är min mascara ifall ni undrar, best ever!)


Järn-valborg

Igår kväll firade jag Valborg på bio. Iron Man 2 såg jag och den var faktiskt över förväntan bra. Actionpackad med schyssta scener och sedan är Robert Downey Jr alltid lika bra.



Bud

Alltid härligt att komma hem och upptäcka att man fått paket hem (och att man har snälla grannar som inte snor) :-) Vad jag fått får ni se lite senare.









RSS 2.0