Greek yoghurt

Om det är något jag saknar redan så är det alla härliga frukostar man hade med den vackra utsikten över Medelhavet. Varje morgon drack jag en kopp te, och åt rostade smörgåsar med pålägg och grekisk yoghurt med musli och honung.



Kommentarer
Postat av: Madde

Vart kommer din jeansjacka ifrån och när är den köpt? :)

2010-05-25
Postat av: Madde

Vart kommer din jeansjacka ifrån och när är den köpt? :)

2010-05-25
Postat av: Marianne

Hej. Jag måste bara ge dig beröm för dina Greklandsbilder. Så fina! Du har fångat det jag älskar med Grekland. Du fick mig att börja gråta av längtan.



Det är så här att min pappa kommer från Grekland. Jag är visserligen född och uppvuxen i norrland men som du nog förstår, har det blivit några resor till Grekland under min uppväxt och jag har starka band dit. Du vet ju själv hur det är, att höra till två länder :). Jag och sambon skulle ha åkt dit i sommar men fick inse att ekonomin inte tillät eftersom vi nyss förlovat oss, jag är student och vi prioriterade att åka till min sambos hemtrakter i Småland istället. (Han har inte varit där på flera år).



Lägg gärna upp fler bilder.



Nu ska jag sätta mig och titta på bilderna igen och drömma mig bort. Förresten, du sänder en massa positiv energi genom din blogg (Sorry, jag vet, flummigt. Men det ÄR så!) :)

2010-05-25
Postat av: Kelly

Madde: Köpte den kanske 2 månader sedan på H&M :-)

2010-05-25
URL: http://kellybiddle.se
Postat av: Marie och Martin (skiathos) :)

Hej, gick flygresan bra hem tyckte ni? :) här har du iallafall min epost så du kan skicka bilden. :) kul att se alla fina bilder du tagit och lagt ut på bloggen. en riktig fotograf ju ! :)



Du får ha de så bra! /Marie och Martin

2010-05-25
Postat av: emelie

Grekyoghurt + müsli + honung är faktiskt något jag äter till frukost ganska så dagligen här hemma i Svedala :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback