Candy

Är man godissugen, så är man!


Who´s that girl?

Varför var jag i Amsterdam undrar kanske ni? Syftet med denna lilla tripp var nämligen att Philips Haircare Team presenterade deras höstnyheter inom hårstylingsprodukter där kändisfrisören Andy Uffels höll i presentationer dvs. visade sina senaste hårlooks.

Efteråt fick vi bli stylade och sminkade från proffs i hans team. Jag fick håret plattat och en lugg klipptes. Sminkningen blev sotade och markerade ögon, hur coolt som helst. Totalförvandling, eller? :-) Mitt hår idag är tillbaka dock till sitt fluffiga och volumösa skick och försöker vänja mig vid luggen, vilket inte är helt lätt!



Jag i min klassiska pose under middagen - peacetecken och pussmun.




Ps. Luggen är mycket tjockare än vad man tror, på bilden är den tunn då håret är så tillplattat. Visar sen!

Maxi


Jag har nyligen blivit av med min maxiklänning-oskuld och de klänningar som tog den ar dessa ovan från H&M. Så kvinnliga och fina på!

Den ena invigdes igår kväll, då vi åt middag på en restaurang/nattklubb-båt i Amsterdam.


Blivit med lugg

Är precis hemkommen från Amsterdam, och det har varit riktigt trevligt. Jag och ett gäng härliga tjejer flögs ned utav Philips för att medverka på deras hårevent. Uppdaterar senare med bilder m.m.

Just det, man fick ju bli hårstylad och sminkad igår kväll utav deras proffs och jag klippte LUGG!

Blått är flott


När jag och min syster gick genom hennes kartonger i min källare häromveckan (hon bor nämligen i England) så fann vi denna fina sak som jag fick, perfekt att servera juice eller saft med. Tack Jenny ♥

Pimpat!


Både killarna (ja, faktiskt!)  och tjejerna diggar mitt skrivbord numera ;-)


En vinnare är nu krönt!

Grattis till Cicci R. som blev vinnare utav min princesskrona-tävling, sponsrat av Creative Lounge! Svaret på tävlingsfrågan är att jag i egen hög person är den bloggerska som man kan hitta på deras hemsida :-)


Kolla bilden Cicci gjorde av ett foto på mig (se höger) :-p


Rubrik?

Det gick ju inget bra för Man Utd igår, men det gör verkligen inget då Barcelona var helt klart det bättre laget. Annars var matchen ett riktigt sömnpiller *gäsp*, inte alls som finalen i Moskva förra året som var en riktigt actionpackad rysare!

Ikväll är det middag med jobbet och sen mer umgänge tillsammans med familjen. Mina syrror är uppe med en drös barn, och sedan måste jag hem och förbereda mig inför min resa till Amsterdam imorgon! :-)


Footie

Ikväll är det Champions League final, åh vilken kväll! Jag är riktigt laddad och har fått i uppgift att inhandla snacks till kvällen. Självklart hejar jag ju på mina landsmän - Man Utd!


Toapapper

Sugen på att göra badrummet lite roligare? Toapapper har ju aldrig varit en rolig sak att lägga pengarna på direkt, men däremot är det ju en nödvändighet.

Dessa svarta och rosa papper kostar dock lite mer än ens vanliga (99 kr för ett 6-pack t.ex.), men det ena är ju ROSA! Dessutom är de parfymerade och passar perfekt när man har gäster hemma och vill göra deras toabesök lite finare :-)

Bilder: http://fluffbabes.com/

Same fabric, but different


Ni som gillade min klänning jag hade på mig i måndags från Chicy.se så kan jag avslöja att den kommer att dyka upp i webshopen ikväll. Annars finns denna urfina sommarkjol i exakt samma tyg.

Cravings


Shoppingmissbruk, jag? :-) Dessa 4 saker vill jag ha med mig hem idag. Det rosa mockaskärpet med guldnitar tipsade denna sötnos mig om (som faktiskt lyckades med sin beställning från Nelly, jag väntar fortfarande på mina skor!)

Bilder: www.ginatricot.com

Strappy heels

Dessa pjäser med 11 cm klack och platå är på väg hem till mig, och nu är det ca 10 dagar kvar av leveransen. *längtar*



Medalj

Har haft en mycket trevlig kväll med tjejerna på Vårruset, hela 17 000 tjejer deltog! I augusti har vi bestämt för att försöka oss på Tjejmilen, occh då ska vi vara klädda i 80-tals tema har vi tänkt :-)


Kelly armbandet

Det börjar snart bli en armbandsblogg detta! Fick hem ett paket häromdagen med ett armband från Shimmer.nu. De har designat ett armband á la Kelly där 20 kr går oavkortat till Barncancerfonden.

Väldigt fint gjort av dem, speciellt då Barncancerfonden betyder väldigt mycket för mig. När, hur och varför det är så kommer ni att få se snart.

Kelly gillar inte Nelly

Mina skor från Nelly ska vara på väg nu, ifall de nu finns på lager. Fick äntligen svar idag (efter 5 dagar!) Enligt deras noteringar fanns skorna med i mitt paket, men jag fick ju endast en liten Nelly påse hemskickat med min trosa och läppglans. De hade alltså glömt att skicka med skorna. Ingen ursäkt fick man heller, dåligt Nelly! Speciellt med tanke på allt strul med min förra beställning.

Nitar

Ett bra tips är Lindex nitarmband som endast kostar endast 39,50 kr/st! Jag hittade dessa igår och köpte 2 st.



Resten av min nit-samling, det har ju blivit ett par stycken! Alla är från Cocoo.se, Mihi.se och Lindex.

Vårruset

Ikväll är det Vårruset som gäller! Jag och ett gäng hurtiga tjejer ska bege oss på ett 5 km långt pass, och sen med en picknick som avslutning. Blir nog denna outfit åter igen, fast med en svart skärmkeps till :-)


Jag är nr. 15980!

Avanna


2 nya mästerverk från Avanna. Bloggtischan är ju klockren. Längtar tills roslinnena kommer också! :-)


Konserter


Beyoncé var fabulous, men jag ska även se 2 damer till i år :-)

Lady B

Ms Bijoux har börjat med ett nytt märke inom deras sortiment vid namn Lady B, och häromdagen fick jag ett presskit med 3 st armband. Min favvo är den med svarta rosetten och massvis med berlocker.



Somrig måndag


Mc-jeansjacka, Chicy.se
Axelbandslös klänning, Chicy.se
Ballerinas med rosett, H&M

Älskar min somriga klänning, sval och skön och självklart med rosor på! Finns även i en kjolmodell.

Dumb blonde


Idag kom äntligen mina produkter från TIGI, beställda från Forhair.se. Det är hårprodukter framtagna speciellt för de med blont hår (tji fick jag, dessa passar ALLA hårfärger tydligen!) och sägs göra underverk, dessutom doftar de makalöst gott. Det blev ett shampo, balsam och ett anti-frizz smoothing serum.

Tips! De första 100 kunderna som anger koden "kelly" får 5 % rabatt i shopen!

Dessutom pågår just nu en tävling, där man kan vinna sin favoritprodukt. Tävla här!


Love kills slowly



Något som kanske är lite otippat är min lite rockiga sida, och i många år har jag varit ett stort fan utav Ed Hardy´s kläder och jag har samlat på mig rätt många plagg.

I sommar kommer detta kit vara en av mina "bikini-looks", och det som är lite extra kul är att dessa saker finns endast i begränsad upplaga. Men som alla andra märken så kostar det tyvärr. 499 kr för handduken  och 1 698 kr för bikinin, ganska dyra men jag fick tacksamt dessa i present av en kille som bejakade min kärlek för Ed Hardy, samt ville se mig i en väldigt sexig bikinimodell *hehe*.

Bilder: www.stayhard.com

Intervju

Här kan ni läsa en intervju på Devote.se´s startsida om mina åsikter och erfarenheter kring ideal och självförtroende.


Belöning


Efter smärtsam epilering och powerwalking idag är jag nog rätt förtjänt utav lyxiga chokladpraliner - ännu en otroligt bra sak man fick från bloggfestens goodiebag (ja, jag har lyckats hålla mig från att äta dem tills nu, otroligt!)


Ben nr 2

Det andra benet som skulle epileras gick faktiskt mycket bättre, och det tog endast 30 min dvs. halva tiden än det första. Kroppen vande sig väl vid smärtan och lät sig plågas ytterligare. Nu är mina ben babylena och det känns underbart, verkligen värt smärtan!

Ni som undrar varför jag epilerar och inte vaxar för att går snabbare? Om ni har hängt med sen innan så är det nämligen så att jag medverkar i en tävling i samarbete med Philips. Jag och några utvalda bloggare har fått varsin epilator som vi ska blogga om och en utav oss kommer att bli tilldelade ett presentkort värde 10 000 kr på Sturebadet. Hur Philips jury väljer vinnaren får vi helt enkelt se :-)

Ps. För de jag ev. skrämmer så måste jag tillägga att det inte gör lika ont på alla, på Terése (www.sparkibaken.se)  så "kittlades" det bara t.ex. Alla är ju olika med olika hårväxt samt smärttröskel.


Kungsholmen

I fredags blev jag bjuden på en mycket god middag. Det var mitt första besök på fina restaurangen Kungsholmen, och jag kommer definitivt äta där fler gånger, dock inte för ofta då det kostar en slant :-) Min systemkamera dog tyvärr under fördrinken, så därav mobilkamerakorten.


Middagen inleddes med en god björnbärsdrink (glömde fota). Sedan var det skaldjurscocktail till förrätt. Jag invigde dessutom min rosklänning från Gina tricot.


Thai seafood grillspett! En skål med jasminris fick man till.


Ännu mer drinkys efter maten :-)

En lite "retro" dessert, men ack så god! Chokladmousse och aftereightglass med mynta och päron. Jag var bra mätt efter allt detta ska ni veta! :-)

Where art thou?

Mitt rosa par Hanky Panky och min Lip injection kom fram, men skorna är spårlöst försvunna. Inget svar från Nelly.com får man heller då skorna står faktiskt med på följesedeln och att 3 saker ska finnas i mitt paket. Varenda gång jag beställt därifrån har det strulat. *suck!*


Bild på de försvunna skorna: Nelly.com


Yellow


Som sagt var goodiebagen på Izza´s och Charlotte´s bloggfest inte fy skam. Häromdagen kom bikinin från Nelly.com och nu har jeansen från dbrand kommit. Man kunde välja bland ett par röda, ljusgula eller vita jeans och jag valde de gula. Fast nu undrar jag om jag inte skulle ha valt de vita istället , men däremot är det skoj med lite färg.


Enduring the pain

- "Fy fan, helvete.....ååååååh.....varför gör jag detta?"

Detta är ord jag uttryckt högt för mig själv medan jag gjorde dagens epilering. Jag har ju gjort detta förr, och "det ska väl inte vara så farligt" tänkte jag innan jag började. Men tyvärr har min kropp samt smärttröskel glömt bort att hårstrån har någonsin ryckts bort från min kropp i en hög hastighet.




Ett ben tog exakt 1 timme (!!!) att göra, och det är mycket pga smärtan + att jag har rätt mycket hårutväxt på benen med grova hårstrån. Det tillhörande kylblocket var skönt, men personligen är det skönare med kyla på området innan man epilerar, istället för efter.

Nu har jag det andra benet kvar *suck* Men det är bara att bita ihop, då resultatet är ju makalöst skönt. Att veta att man kommer gå runt med lena ben framöver är faktiskt  värd all smärta.


Här ovan är bildbevis på ett nyepilerat ben. Benet blir rödprickigt en stund, men lägger sig rätt snabbt igen. Resultatet är silky smooth och nästa epilering kommer att vara mycket skonsammare och snabbare, vilket är en tröst.


Ice, ice baby!

HUR kan man ha missat isbaren i stan? Var där igår kväll och det var skithäftigt. Minus 5 grader är det inne i lokalen och allting är gjort utav is, även glasen. Jag ska verkligen gå dit fler gånger.

Man får en stor cape och handskar för att inte frysa, men jag som hade högklackade sandaletter på mig kände att det inte var en större hit för fötterna. Känslen försvann efter första drinken :-S


Bohem chic

Även en sommarklänning kan vara svart. Denna måste jag kika efter. Jag ser framför mig svarta sandaler och massvis med guldarmband till, 199 kr från Gina tricot.

Bilder: http://www.ginatricot.com/ och www.hm.com



Zzzzz

*Haha* Can you believe it? Jag lyckades somna igår då jag skulle bara vila lite och vaknade upp 2 på morgonen. Så epileringen får vänta ytterligare en dag (samt utstå ännu en dag med stubbiga ben).

Tonight is the night


Ikväll gäller det, då ska benen epileras! Jag har lagt mitt kylblock i frysen och snart är det dags.

Birthdayfika

Idag har jag varit hemma hos Jane (http://felicitass.blogspot.com/) på födelsedagsfika. Hon hade gjort massa goda pajer och kakor och vi satt allihopa och mumsade ute på terassen, mycket trevligt var det!



Jag hade på mig min nya klänning från Chicy.se, en rosklänning såklart. Visar sen!


The birthday girl!

Stickat

Inne i stan idag hajade jag till när jag fick syn på en cykel som blivit lite annorlunda utsmyckad.




Uppe på Clarion

Igår var jag på ett trevligt mingel anordnat av Clarion Hotel vid Norra bantorget, då deras nya takterass-bar invigdes. Det bjöds på Pommery champagne och en hel del delikatesser från havet. Jag provade ostron för första gången och med den tillhörande vingretten till var det inte så farligt faktiskt.




Jag och min vän C gillade bubbelfåtöljerna som hängde från taket bäst, 5/5 betyg till dem! Min fina klänning kommer från Missbella.se


Vad är en invigning utan skumpa?


The world is your oyster!




Det blåste rätt bra där uppe!


Tobias från resemagasinet Vagabond har jag som vana att alltid stöta på! :-)

Bikini på posten

Izza´s och Charlotte´s bloggfest sponsrade Nelly.com med en valfri bikini som man fick välja på plats, och jag valde en superfin blå/vit-randig med röda knytband (som är avtagbar på ovandelen).

Alla saker man fick under den kvällen var verkligen inte fy skam! Igår kom min jag valde, visst är den snygg?


Pimp my workplace


Detta ovan finns på mitt skrivbord fr.om idag på jobbet. Igår kom nämligen ett paket till mig från Coolstuff.se med rosa bling-bling!

Glamour



Jag är med på ett litet hörn bokstavligen i nya numret av GLAMOUR då jag ska springa Stiletto Run i juni!

VILL DU OCKSÅ VARA MED? Anmäl dig här!

Let the pain begin...

Vad var det exakt jag gjorde igår på Sturebadet som kommer innebära smärtsamma upplevelser framöver? Jo, jag har nämligen ställt upp i en tävling som Philips anordnat vid namn Philips Spring Legs och det var där som jag och mina medtävlanden träffades. Jag och några andra utvalda bloggerskor ska nämligen i några veckor framöver epilera oss!

Jag har faktiskt lite erfarenhet av epilering då jag gjorde en hel del förra sommaren, och med denna tävling har jag blivit motiverad åter igen. Min tävlingsuppgift går ut på att ni ska få följa med mig genom min epilering (kanske trösta mig dessutom ifall det behövs..haha). Vinnaren avgörs utav representanter från Philips och priset är ett presentkort på hela 10.000 krSturebadet. Inte illa va?! Nu kör vi! Någon som kan några bra andningsövningar kanske? :-)


Tortyrredskapet vi blev tilldelade är en Satinelle Ice Premium, en mycket tjusig (rosa!!!!) epilator med massagefunktion och ett kylblock som "bedövar" huden medan man epilerar.

Så följ med mig nu i min nya kategori "Kellypilering"!


Sturebadet

Nu är jag på väg till Sturebadet, berättar mer om vistelsen när jag kommer hem ikväll. Jag kan däremot avslöja att det kommer bli en del smärtsamma upplevelser efter detta besök. Nu är ni allt nyfikna, va? :-)

Bling bling!

Jag som jobbar med administration på kontor tycker ju att det vore rätt skoj med dessa piffiga bling-blingade kontorsmaterial från Coolstuff.se. Undrar vad arbetskollegorna skulle säga? :-p (Blev tipsad av min vän Elenore)


Bilder: Coolstuff.se


Vinn krona från Creativelounge.se


Nu har ni chansen att vinna en fin princesskrona  från danska inredningsmärket Broste Copenhagen till hemmet. Man kan ha den som en enkel dekoration hemma, utsmycka med blommor alt. växter eller tillsammans med stearinljus.

Vinsten är värde 129 kr och sponsras utav
Creativelounge.se.

Tävlingsfråga:
Vilken känd bloggerska listar sina favoriter på startsidan av Creativelounge.se´s webshop?

Maila ditt svar till [email protected]

VINNAREN NU UTSEDD!

Chai


Lite dåligt med uppdateringen igår, men jag låg faktiskt bakis hela dagen då efter min dag med Wille gick på en födelsedagsfest som slutade upp med party till småtimmarna på Solidaritet. Men nu är jag på g igen!

I fredags fikade jag ju på Espresso House och detta chaipulver dracks mycket igår ihopkurad i sängen hemma. Mmmm!

Tidsoptimister

Jag och Wille missade ju vår yoga-session *haha*, men på tisdag har vi en ny tid bokat, då jäklar! Istället blev det Singha öl och asiatiska smårätter i solen - inte dumt det heller. Mycket skratt, snusksnack och kolossala flum-attacker hade vi som vanligt :-)



Min solstråle Wille, som jag alltid mår så bra och glad av att träffa. Denna bild är godkänt av honom att publicera by the way ;-)




Fredag

Vilken rolig kväll vi hade igår! :-)


Laddning inför filmen med chailatte och scones på Espresso House på Kungsgatan, där verkligen alla killar som gick förbi hade tydligen ätit glosoppa då de glodde så mycket på oss. En japan tog t.om kort!



Jenny (http://www.vofflan.blogg.se/)  joinade oss under fikat. Vilka snygga tjejer man umgås med, va? ;-)


Filmen vi såg (som var jättebra) och ett asroligt "hoppkort" som Steph (http://www.stephaniessecret.se/) bjöd på.


Filmen var ju i 3D och man fick varsitt par extremt osmickrande brillor. Kolla killarna bakom oss! :-)


Sedan blev det Raspberry Fudge drinkys på Bauer.


2 sötnosar på Bauer.


Miss Shopalot

Är hemma och ska hoppa in i duschen inför biot ikväll, men jag har hunnit att beställa lite från www.nelly.com precis nu för mitt presentkort på 1200 kr. Dessutom har jag hämtat ut ett paket från H&M och Chicy.se idag. Ojojoj, finfina grejer fanns det där, visar imorgon, nu måste jag sätta fart!


3D film!

Ikväll blir det ett biobesök i 3D-format då jag och Stephanie ska se "Coraline och spegelns hemligheter". Kommer bli grymt skoj!


"Bikini al dente"

Åh, vilken rolig kväll vi har haft. Ätit otroligt god mat med trevligt sällskap och massvis med pyssel. Vi lyssnade även på Beyoncé och reflekterade över gårdagens konsert så stämningen var på topp. Uppgiften var att få fria händer med en t-shirt, som man fick förvandla och designa till vad eller vilket plagg man ville. Jag gjorde en bikini med pastafjärilar och pärlor som jag blev supernöjd med :-)

En jury från Barilla kommer att utse en vinnare bland oss, och vinsten är en stjärnkock som kommer hem till en och lagar en lyxmiddag för en själv och 5 kompisar. Så nu håller vi tummarna!



Badplagg där varma bubbelbad bör undvikas!


Fokuserade pysseltjejer. Så duktiga och kreativa alla var, vi blev som barn på nytt ;-)


Jag pysslar. Bild tagen av Ellinor.


Min motivering till min design.


Italiensk buffé, mums!


Kolla in Bea Szenfeld´s klänning, wow!


Några av de andra tjejernas pyssliga bidrag!

Och därmed pasta!

Nu ska jag iväg till StarPR för att göra ett klädesplagg utav pasta tillsammans med Bea Szenfeld och Barilla. Det är en tävling som gäller, och jag har faktiskt redan kommit på vad jag ska göra. Hoppas bara nu ingen annan tänkt på samma sak! Dessutom kommer vi att avnjuta en god italiensk middag, slipper man tänka på att laga middag ytterligare en kväll :-)

Beyoncé med Veckorevyn


Det bjöds på god dryck och mat innan konserten, vilket var en trevlig överaskning. Efteråt dök VR-tjejerna upp med Norrlands Guld flarror till oss alla när vi precis hade satt oss i Globen. Jag hade på mig rätt mycket guldnitar. (Väska och skor från Friis & Company).


Beyoncé sjöng Ave Marie i brudklänning. Mer drinkar efter konserten - värst vad det dracks! :-S Linda (www.absolutglam.com) var också med!


Jag och söta Beata sitter goa och glada på läktaren. Mina ögon är fortfarande helt blodsprängda, jag borde kanske börja ta det lugnt och ha en lugn hemmakväll för en gångs skull? /Miss Busy

Ps. Efteråt stack jag, Tyra, Beata och Angelica från VR till East där det blev ett glas vin och sedan Mcdonald´s innan hemfärd. Träffade även på Aura i vimlet.


Fantastiskt

Mer bilder kommer snart, men igår kväll var helt enkelt.....fantastiskt. Tack Veckorevyn och "nu kör vi!" Tyra åter igen!




Full rulle i maj

Aldrig har en månad innehållit så mycket roliga saker. Jag har redan hunnit med att gå på bloggfest och åkt på kryssning dessutom.

Idag: Beyoncé konsert i Globen!
Imorgon: Designtävling (där jag är inbjuden till att medverka) tillsammans med designern Bea Szenfeld och Barilla där jag ska designa ett klädesplagg med pasta.
Fredag: Fika med Maya + bio i 3D med Stephanie och Angelica.
Lördag: Mysdag med Wille + bikram yoga. Födelsedagskalas på kvällen.
18/5: Sturebadet (berättar mer om det sen).
26/5: Jag ska springa Vårruset!
26/5: Mina syskon kommer hit från England resp. Skåne.
29/5: Jag åker till Amsterdam (avslöjar mer om det senare).

Sedan om man känner mig rätt så kommer fler saker dyka upp!


Maxi

Av alla maxiklänningar jag sett i butiker och webshops har jag endast fallit för en, och det är denna från H&M som jag har sett och klämt på i butik men tyvärr ej funnit min storlek. Det är i sådana här situationer som H&M webshopen är underbar, så nu är denna vackra beställd. Jag tänker teama upp den med massvis med guldarmband och gladiatorsandaler.

Bilder www.hm.com


Elvira

Jag saknar min söta systerdotter som växt upp så himla fort och blivit så vacker. Det är svårt att förstå att jag hållt henne som nyfödd, gammal man känner sig! :-p

Elvira´s blogg,  (Ja, det stavas så till skillnad från bloggnamnet), Gå gärna in och skriv några rader så blir hon jätteglad!


Längtar

Över midnatt nu och jag kan inte sova, är så himla spänd inför morgondagen. På stan lyckades jag tyvärr inte hitta något extra festligt plagg, utan det blev söta sommartoppar och en underbar vit bomullsklänning med mycket vidd istället. Skulle fota plaggen, men tyvärr har jag inte minneskortet hemma. Uppdaterar imorgon (idag) med en drös shoppingbilder samt från kvällen!

What to wear?

Nu ska jag in till stan för att leta efter något fräsigt till Beyoncé konserten imorgon, tydligen bjuder Veckorevyn även på mingel och fördrink innan också! Fattar fortfarande inte att det är sant! :-)

BEYONCÉ

Jag är överlycklig just nu. Fick ett samtal imorse att jag ska få gå på Beyoncé konserten imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TACK Tyra och Veckorevyn som ville att jag skulle hänga med dem! ♥

En ny favvo

På kryssningen hade jag på mig min nya favvokjol från VILA. Kostar endast 299 kr och finns även på Nelly.com.


Bilder från Nelly.com

Jag vill vinna vitaminer!

Det är inte ofta jag är med i andra bloggtävlingar, men detta kunde jag inte låta bli att delta i.

Mogi håller i en tävling där man kan få hela sin kyl fyllt med Vitamin Well! Jag älskar verkligen de dryckerna och efter denna hårda helg som varit så är jag i stort behov utan en drös vitaminer, då jag är så himla dålig på att käka kosttillskott o slarvar tyvärr lite med den nyttiga maten till vardags.


Bilder lånade av Mogi.


Mitt pris

På bloggfesten vann jag en utlottning av en jättefin, handsydd skinnväska från Fifi Bags. Hur fin som helst!


Sommarklänning

Denna söta dam tipsade om en jättevacker klänning från Åhléns för endast 349 pix. Idag slog jag till på den, och den är så himla fin.


Klänningen på mig, helt underbar!


Bilder lånade av den söta damen.

The bags


Det var inte några saker man fick i fredags, ojojoj!



En stor ask med 20 st handgjorda praliner från Chokladfabriken, det är inte illa!


Klockren t-shirt.


Supersnygga brillor från d.brand.



Och som att det inte var nog, så fick man beställa en valfri bikini från Nelly.com (jag valde denna) och ett par jeans från d.brand! Dessutom vann jag en fin väska från Fifi Bags som bilder kommer på imorgon!

Ikväll...

...ska jag fota innehållet man fick i alla bags. Det var en hel del, så det kommer ta ett tag! *phew*

'
Kelly´s glamourlegs and glamourbags (iaf 4 utav dem!).

Det bästa med bloggandet


Jag, Angelica och Stephanie från i fredags.

Det är mycket häftigt man fått uppleva tack vare bloggen men det bästa är nog chansen man fått att träffa så många fantastiska människor, och även vunnit en hel del nya vänner på vägen.

Många som inte är insatta i bloggvärlden tror att vi endast är ytliga bekantskaper som endast snackar om kläder och skor när vi ses på bloggevents och fester m.m. och det stämmer verkligen inte. Många utav dessa tjejer som man verkligen klickat med träffar jag även privat och pratar om livet i stort med. Och som Charlotte skrev idag om mig, vem vet om vi hade någonsin träffats om det inte hade varit för våra bloggar?

100 m klack

Den 12e juni ska jag deltaga i Glamour´s Stiletto Run 2009! I år vill de bjuda in en drös bloggerskor för ett sk. "Bloggheat". Så är du bloggerska, anmäl dig HÄR!


Why?

Medan jag och Stephanie satt bakfulla på däck i gårdagens förmiddagssol filosoferade vi över varför strumpbyxor ska ha dessa fula kanter så långt ner, och inte högre upp på benet (eller inga alls helst)?


Jag och Steph undrar...


Mer bilder!


It´s a match!

En lite mer påklädd outfit än fredagens lite väl nakna...hmmm...

Jag och Olivia lyckades helt ovetandes se likadana ut färgmässigt igår kväll, jag tror nog vi umgås alldeles för mycket kanske!?? :-)


Bild fån Olivia.

Tee, Gina tricot
Kjol, Gina tricot
Leggings, H&M
Skor, Bianco

The cruise

Hemma hos föräldrarna nu, då de bor nära hamnen. Mamma har tagit hand om mig som knappt har sovit eller ätit på hela dagen. Resterande tid utav denna dag kommer att spenderas nedbäddad för att samla krafter för kommande veckan. Dessutom måste jag ju visa upp de otroliga goodiebagsen jag fick i fredags + ett fint pris jag vann.

Har haft en otroligt rolig trip förresten, med mycket skratt och dans, internskämt ("195 cm kött!") samt en stor överaskning, nämligen min darling Wille som också var där! Våra hakor låg på golvet ett bra tag då vi fick syn på varandra *haha*


Solglasögon från d.brand invigdes, dessa fick man på bloggfesten. Mycket uppskattat!





Zombie-Kelly

Jag och Steph visar upp våra tjusiga pjäser.


Olivia och Ellinor ville ju såklart göra det också! :-)

Bilder tagna av Stephanie och den sista av Olivia.


2 bilder...

...från bloggfesten i fredags.


Steph, Fadi och jag.


Challe och jag visar upp våra drinkbiljetter.

Cruise girls


Är på Viking Cinderella och sitter just nu i hytten och förar! Foto lånad av Ellinor.
Från v: Jag, Olivia, Stephanie och Ellinor.

Lifesaver

Hmm, undrar om denna hjälper till att lindra min bakfylla?!


Legs

När jag pratade med min mor i telefon igår eftermiddag uppmanade hon mig att ta på mig ordentligt under kvällen. Det gjorde jag icke! Det blev bara, solbrända ben för hela slanten igår :-)


Jag håller på o röjer hemma, därmed den fina ordningen hemma (not).

Linne, Avanna
Kjol, Gina tricot
Skor, Chapnlle
Väska, Bianco
Rosa armband, Bar O´d Mar
Nitarmband, Cocoo.se
Mc-skinnjacka med nitar, Chicy.se
Svart nagellack på finger-och tånaglar, Depend



Foto taget imorse, jag har dansat sönder skorna! Lite färg och lim gör nog susen.

4 crazy ladies

Här är 4 tjejer som freakade ut totalt igår, och fan vad kul vi hade. Bilden nedan är rätt bra ett exempel från gårkvällen, inga fler ord behövs tror jag...


Jag, Charlotte, Tyra och Stephanie. Bilder lånade  av Tyra

Oh, what a night!

TACK världens bästa Charlotte och Izza som fixade till världens bästa kväll igår på Ambassadeur. Drinkar i mängder, dans (och sedan mer dans på Village), massvis med goodiebags som var helt proppfulla, en tävlingsvinst jag vann och sist men inte minst crazy photoshoots under hela kvällen, så ni lär nog se en hel del bildbevis här och här framöver.

Nu måste jag sova vidare då jag faktiskt ska på kryssning i eftermiddag och kom hem vid 4 imorse, måste ladda partybatterierna åter igen! :-)

Á la Carrie

Då jag äntligen fått mina presentkort på sammanlagt 1200 kr hos Nelly så letar jag nu efter en fin klänning att ha på mig till vistelsen i Amsterdam (berättar mer om vad jag är bjuden till senare), då jag kommer närvara en middag på kvällen med mode-och skönhetsjournalister från Europa. Smink och ev. hår kommer att stylas på mig, men resten får jag ta hand om själv.


Detta är ingen klänning jag föll för, men däremot påminner den en hel del om Carrie´s outfit i Paris.


Dumb blonde



I den pågående kampen jag har för att försöka rädda mitt hår ska jag testa dessa produkter från TIGI, ett shampoo, balsam och glanscréme beställda från ForHair.se. Har hört att dessa ska göra underverk för håret, då med protein bygger de upp skadat hår.

Bilder: Forhair.se


"Odd Molly"

Kikade hos Angelica, och trodde först hon bloggade om nyheter från Odd Molly, men ack så fel jag hade. H&M har nu gjort kopior på linnena, och det är bra ifall man inte har råd att köpa the real thing. Sovsetet går 149 kr på och linnet 179 kr. Jag klickade genast hem det förstnämnda.


Bilder: h&m.com

Party!

Ikväll smäller det på Ambassadeur då en drös bloggerskor kommer slå sina höga platåklackar i taket! Men innan kommer några utav oss mötas upp på Anglais och ta en drinky, ska bli riktigt roligt!




Life is good

Bloggandet går alltid lite segt när man har mycket på gång. Varje dag efter jobbet har jag varit sysselsatt med skojiga ting, samt att orken inte räckt till att sätta sig framför datorn och blogga.

Men jag ska bättra mig, så ni inte ger upp :-) På sistone har jag sett otroligt bra "Wolverine" på bio, spelat mini-golf (första gången på flera år) samt förtärt mycket onyttigheter vilket gör att jag måste verkligen bege mig på powerwalk ikväll med Olivia. Endast igår kväll blev det hamburgare, pommes frites, cola, öl och lösgodis liksom (framför Champions League matchen). Sedan har jag en fått en last för chokladbollar. Not good!

Har även fått besked om att jag är nedbjuden till Amsterdam i slutet av månaden + en inbjudan till en extremt rolig aktivitet nästa vecka så jag längtar verkligen. Fredag är det bloggfesten, och lördag-söndag kryssning med 3 härliga tjejer.

Sedan har jag beställt jeansjackan jag skrev om igår. Life is good!




I wish...


Ljusblå jeansjacka i bikermodell. Jag.Vill.Ha.

Bilder: Chicy.se

Klotter


Vad har ni för klottervanor? För mig är det väldigt varierat och oftast i kollage-format. Detta doodlade jag häromveckan t.ex.. Att ordet Genus dök upp var för att det ämnet var aktuellt just vid det tillfället.

Has Kelly gone mad?


Hittade alla mina rosbroscher hemma som jag tänkte visa upp, men skev som jag är tyckte jag det vore roligare att visa upp dem på MIG istället, ALLIHOPA samtidigt! :-p (medan jag pillar i mitt hår)

Silver


Nu ska jag på långpromenad med Olivia (www.livvyscloset.com)  och hennes roomie. Då jag plockade fram vår-och sommarkläderna idag fann jag dessa oanvända silversneakers från Nike. Perfekt! Ibland känns det verkligen som att man lyckas "shoppa" i hemmet.

Solarie på tub


En utav många saker som är så himla härligt med att blogga, är att man får konstant testa en drös skönhetsprodukter. Nu när solen tyvärr lyser med sin frånvaro idag så ska jag istället bronza kroppen med denna lotion från Too Faced.

Den bygger gradvis upp färg och doftar tropisk frukt. Har hört att denna ska vara superbra, så jag hoppas på ett bra resultat. Dessutom har jag fått till en bra grund innan för applicering. Alla typ av bronzers och BUS-produkter gör sig inte så bra på kritvit hud tycker jag då "missar" lätt kan synas. Så jag brukar vilja bygga upp en liten naturlig bränna först och sedan förstärka med bronzers. Kostar ca 249 kr för 177 ml.

Too Faced´s grejer finns på http://www.pashion.nu/, http://www.eleven.se/ och även Åhléns City såvitt jag vet. Ett av miina favvomärken är detta, och jag är supernöjd med solpudret jag har med kakaobönor. www.kellybiddle.se/2009/january/choklad-bronzer.html

Elephantastic Pink


OPI lack blev det på nailsen.  Resten av mitt planerade "hemma-spa" skjuts upp till imorgon, då jag är för trött att påbörja något annat. Det är rätt jobbigt att måla naglarna, då jag sällan lyckas.

Jag dräller med nagellack överallt och hamnar ALLTID utanför. Sen gör ju mina korta och runda naglar inte saker o ting enklare MEN jag tänker snart förstärka dem så jag har långa, starka naglar istället för mina sköra stumpar. Näpp, nu är det nagelbandsolja som ska tas på när lacket torkat ordentligt och sedan läggdags, godnatt!


Nailpolish

En riktig hemmakväll denna lördag blev det, och nu tänkte jag sätta igång med nailsen till filmen Dreamgirls som går på 4an.



Jag har rätt många rosa nagellack, inte helt otippat va!?. Den fina necessären kommer från Chique.se och är av märket Friis & Company. (Kostar endast 99 kr på rea!)


Robinson-fika-spa

Robinson är på tv och jag har kafferep hemma. Sen blir det hemma-spa med hårinpackning, ansiktsmask, pedikyr och manikyr. Rätt solbränd har man blivit dessutom, så nu kan man gå utomhus barbent utan att blända folk. Sen ska jag läsa klart min bok som jag sträckläst sen igår.


Party!


Outfiten är redan kirrad, på fredag är det fest! :-)


Morgonpigg

Var uppe med tuppen idag, dvs. kl 8. Härligt att vakna upp pigg och fräsch en lördagmorgon istället för bakis och illamående t.ex. Nu ska jag äta frukost + köpa matsäck då det blir slappning i solen heeeela dagen idag. Tror nog jag kommer bli lite brunis efter denna helg. Solskyddet är dssutom nedpackat, det är viktigt att smörja in sig!


Dessa har jag fått av Apoteket och passar lägligt denna helg.


Loppisfynd

Häromdagen fyndade jag dessa 2 ljustakar på en liten utomhus-loppis i stan. 40 kr/st fick jag betala och man kan använda ljus i nästan alla storlekar. Väldigt shabby chic och därmed väldigt "jag".



Porr, sol och choklad

Avnjuter kvällssolen hemma med Jenna´s självbiografi, en bok jag haft länge i bokhyllan men inte läst, samtidigt som jag bättrar på brännan ytterligare. I brist på balkong sitter jag vid köksfönstret och äter även resten av chokladen jag köpte häromdagen. Life is good!


Butterfly


Jag lyckades komma riktigt nära en fjäril på hemvägen idag. Mina bara knän blev helt såriga utav gruset, men som fotograf får man ibland lida pin.

Alive!

Ringde precis Brandkåren och de berättade att rådjuret klarade sig! Båten hade tydligen pushat på den att gå uppför en kant där den kunde själv ta sig upp. Gud så lycklig jag är, är helt rörd!

Nu ska jag snart bege mig ut på en utflykt i solen, picknicken är packad och det lutar åt en bikini-premiär idag ;-)

Trying to save Bambi

Sov över hos mina föräldrar inatt som bor i Hammarbyhamnen, i husen bredvid Danvikstullsbron. Medan jag satt och avnjöt morgonsolen på deras balkong hörde jag min mamma som rastade Fox vissla högt, då hon sett ett rådjur plumsa i vattnet med ingen möjlighet att komma upp.

Jag ringde 112 direkt och de meddelade att brandkåren skulle komma med båt. En kvart senare (vad som kändes som en evighet) kom de, och med hjärtat i halsgropen såg jag fortfarande det stackars rådjurets huvud precis när båten närmade sig den. Men själva räddningen var tyvärr precis ur mitt sikte och sedan åkte de i lugn fart därifrån.

Nu vet vi inte alls hur det gick, kanske blev den räddad? Eller så dog den av chock när de plockade upp den? Den kanske blev rädd när båten närmade sig och gick under vattnet?

Det gör ont att inte veta, men vi ska ringa brandkåren senare idag för att höra efter vad som hände. Man har iaf gjort vad man kunnat.