Funky

Tillbaka från träningen, koreografin i dansaerobicspasset som hette "Funk" var som hämtat från en ball musikvideo och sedan körde vi Core i i en halvtimme. Min mage helt slutkörd, men skönt är det :-) Nu blir det jordgubbsdricka!

Valborg

Hade en supertrevlig afterwork igår på söder med fina Stephanie och min sköna kompis Nicklas. Vi trotsade den dundrande åskan och regnet genom att öla på uteserveringen på Medborgarplatsen som sedan avslutades med en trevlig middag på 54 som sugardaddyn bjöd oss på ;-)

Min valborg i år blir väldigt lugn, så inget partaj för mig ikväll utan det blir en skön bio -(Iron Man 2) /hemmakväll med mysigt sällskap ;-) Idag jobbar jag fram till lunch, sedan ska jag på två träningspass - Core och sedan dansaerobics.


Foto lånad av Steph, som äkta svenskar satt vi utomhus och trotsade ovädret.


Glass i stora lass!



Då alla vi bloggerskor fullkomligt ÄLSKAR Ben & Jerry´s tänkte jag ifall vi inte i samlad trupp kunde besöka BJ-glassbaren och svulla tillsammans? Dessutom blir det ett utmärkt tillfälle att ta riktigt "glassiga" bilder ;-)

När? Lördag 8e maj kl 13.00
Vart? Västerlånggatan 41 (Gamla stan) http://kartor.eniro.se/m/pgSq6

Alla som vill får komma och svulla loss tillsammans med mig och andra BJ-lovers :-)


I won!

2 biobiljetter till filmen The Twilight Saga: Eclipse har jag vunnit idag! Oj vad folk kommer att slåss över att få vara min +1 ;-) Stort tack Sandra, you made my day ♥

Shaky shaky!

Idag fick jag tips på snyggare och bättre shakers för mina proteindrinkar (då den jag har är alldeles för stor och inte den vackraste). Console.se säljer svenska märket SmartShake som är både mindre och rosa (!) med en mängd bra funktioner. Jag beställde de vita med rosa lock.


Bilder: Console.se


Maxi

Igår föll jag för reklamen som gått ett tag för denna klänning hos Ellos. Älskar den orientaliska stilen på denna och maxiklänningar ligger mig alltid varmt om hjärtat på sommaren.

Kvinnlig och gudlinnelik känner man sig när man strosar omkring i en maxiklänning, och looken blir komplett tillsammans med långt utsläppt hår alt. en slarvig fläta och sedan stora halsband och armband. Många som köpt denna klagar på den djupa u-ringningen men jag som är petite och har liten byst brukar klara av detta bra, utan att se vampig ut. Med en rabattkod som jag fick hemskickad fick jag även 100 kr i rabatt.


Bilder: Ellos.se


The Garden Collection

Jag har endast ett plagg från H&M´s The Garden Collection och det är denna söta klänning som jag köpte nyligen för ynka 99 kr.




Bilder ovan från H&M´s webshop. Lika fin i verkligheten.


I protteträsket

Nu när jag har förvandlats till "fitness Kelly" ser jag till att få i mig en rejäl dos av protein på eftermiddagen som mellis och efter träningen. Nuär jag numera invigd i "protteträsket" som Stephanie så väl formuerade det.

Jag har i choklad- och jordgubbssmak och tillsammans med mjölk (mini-eller lätt) är de hur goda som helst. För den som vill vara riktigt nyttig kan man blanda med endast vatten, men med mjölk blir smaken och drycken lenare och godare.

Jag har beställt mina kosttillskott från Gymgrossisten, och det blev även en shaker till. Inte världens snyggaste, men praktisk då den har ett filter som förebygger klumpar. Här kan ni läsa mer om Whey-80.


Smakar precis som en söt jordgubbs-milkshake...mmm!

Mask

Den 15/5 äger årets coolaste bloggfest rum och jag vet exakt vart jag tänker köpa min mask. I vintras besökte jag butiken och testade denna gröna, men de har i alla färger tänkbara. De är dyra, men ack så prisvärda.


Grill-lunch med Familjen Dafgård

Idag bjöds jag på lunch ute i vårsolen av Familjen Dafgård, som tillagades av mästerkocken och grillexperten Jonas Borssén. Vi fick även en liten "grillskola" med bra tips och trick om hur man blir en grillmästare/mästarinna i sommar.

Köttet vi fick äta var Dafgård´s nya färdigmarinerade, kylda grillsortiment bestående av fläskkotlett, fläskkarré och revbenspjäll samt 2 sorters korvar med hög kötthalt. Finns i butik nu!




Godaste ever! Kotletten var min favvo.


Bruschetta

Nu blir det hem och grilla!

Photobooth

Många skratt blev det under gårdagkvällen. Man slutar aldrig att vara barnsligt förtjust i Photobooth.









Kelly´s pasta

Lite bra middagstips för er kanske, något jag slängde ihop på måfå nyligen som blev otroligt gott. Rätten råkade bli vegetarisk, men annars (om än för proteinets skull) passar strimlor av fläskfilé, eller oxfilé utmärkt till. Som en liten mini-sallad vid sidan om kan man även ha rivna morötter till med pressad citron över.

Färsk pasta
Körsbärstomater (obs! kvist, smakar 100 ggr bättre än de man köper i ask)
Babyspenat
Skogschampinjoner
Bonjour´s creme fraiche m. skogssvamp


Det är så roligt när man inspirerar andra, igår gjorde Hanna denna rätt hemma :-)


Kunglig konfekt

Jag har fått testa några godbitar av Cloetta´s officiella bröllopsserie inför Kronprinsessan Victoria och Daniels bröllop i sommar. Chokladen är typiskt "svenska" med blåbär, lingon och hasselnötter, så alltså en bra grej för en sötsugen turist att köpa, eller för en hängiven royalist.






Min personliga favorit var blåbärspralinen och blåbärschokladen.



Snart dags för ny toning

Min toning jag gjorde för ett par veckor börjar sakteligen försvinna, så snart blir det nog en omgång till för ett jämnare och lite mörkare resultat som är lik min naturliga härfärg. Den jag använde sist var L´oreals Casting Creme Gloss i färgen "Blond" (men som faktiskt är mörkblont/brunt).

Trots att toningar tvättas bort med tiden (vilket kan upplevas som rätt tröttsamt i längden) är det ändå bättre än att färga håret då jag har väldigt skadat och blekt hår i grunden.


Ligg kvar i soffan


Om man är sugen på att hyra film, men är för trött/seg/lat att orka ta sig till videobutiken (eller ej har någon i närheten) så är sajten Headweb ett bra alternativ. Där hyr man sin film via nätet, och har man datorn kopplad till sin tv-skärm är det ultimat. Jag fick häromveckan ett trevligt paket med popcorn och 3 filmcheckar för att testa tjänsten.

Hittills har jag sett 2 st Gerard Butler-filmer: Law Abiding Citizen och Gamer som båda två var sevärda, speciellt den första som var häpnadsväckande spännande! Tjänsten fungerade riktigt bra och kvalitéten på filmerna är precis som på en vanlig DVD. Till varje film finns även en trailer/förhandstitt tillgänglig, vilket är ett stort plus.

Blir man dessutom medlem finns möjligheten att tjäna poäng. Poängen kan sedan växlas in till pengar för att se mer film för. Samtliga filmer kostar 39 kr och då de "streamas" krävs en konstant internetuppkoppling. Man har sedan tillgång till filmen i 24 timmar.


Aktiv helg

Späckat schema som vanligt har det varit i helgen, så det har varit skönt med bloggpaus då. Här nedan redogör jag i korta drag om vad jag haft för mig:

I fredags gick jag på bio och såg Clash of the Titans i 3D som inte alls är sevärd.

Lördagen bjöd på en hel del festligheter då jag firade av en killkompis som ska flytta söderut till Skåne och efter det närvarade jag Finest´s tjejkväll på Café Opera.

Söndagen var dock lugnare där jag bjöds på 3-rätters middag hemma hos Olivia, och fick henne att spontanshoppa en del på nätet :-p

Idag är det löning, solen skiner och ikväll ska jag både hämta ut paket och sedan umgås med min vän Carina (där vi ska planera inför Grekland den 17e, samt Vårruset den 2 juni), så summa summarum en helt ok dag hittills ;-)

Den goda maten i söndags: av tre rätter blir man mätter.


Virkat

En urgullig tjej jag nyligen lärt känna har på egen hand virkat små baby-converse. Hur söta är de inte på en skala?


Rock Bands

Efter filmen drog jag med mig Wille (då vi är joined to the hip) på Rock Bands lanseringsfest på Nordic Light Hotel. Företaget är baserat i USA och de rockiga skinnarmbanden med stenar som enligt designern har "healing powers" används flitigt av majoriteten av Hollywoods celebriteter inom musikbranschen. Kostar 150 USD/styck.

Under kvällen bjöds det på kändismingel, Absolut Rock-drinkar och sedan fick man välja ett valfritt armband.



Både jag och W valde enkla armband i bruna toner.




Läckra porr/rockiga fodral med nitar, en fick jag även ta med mig hem :-)


Alltid lika rara Jonathan var också där.

Mitt Rock Band.



Brrr!


Att gå klädd i jeansjacka och en tunn tunika föll väl inte direkt i kategorin "Kelly´s bästa val" igår men så blev det iaf. Och desutom svarta ballerinas till det! :-p

Jeansjacka, H&M
Tunika, Odd Molly
Jeans, VILA
Halsduk, Ginatricot
Ballerinas i svart skinn, La Redoute
Väska, Louis Vuitton


Galapremiär: Hierro

Igår kväll var det Finest som bjöd på galapremiär av spanska filmen Hierro -en rysare som handlar om en kvinna vars 5-åriga son spårlöst försvinner. Teamet bakom denna film ligger även bakom Pans Labyrint och Barnhemmet som är väldigt mörka och udda filmer, men absolut sevärda.

Denna höll tyvärr inte riktigt måttet, och dessutom var den alldeles för ångestframkallande och sorglig för min smak. Då samtliga förbarmade sig över hur gräslig filmen var medan eftertexterna rullade satt jag dränkt i tårar och kunde inte sluta. All sorg och tragik i filmen tog över helt enkelt, snacka om att jag var känslig igår!

Läxa som blev lärd: Somna aldrig medan ditt barn leker på en färja!


JaneStephanie och Wille var mitt fina sällskap under biobesöket. Jag garvar högt varje gång jag ser den nedre bilden. Wille ser helt galen ut, man kan inte tro att det är han! *hahaha*


Enough!


Nä, nu får det faktiskt vara nog!

Mitt fina paraply med volangkant kommer från Lisbeth Dahl - Chique.se, för er som undrade!

Morgongröten

Jag äter ju fiberberikad havregrynsgröt med bär varje morgon och imorse la jag även till banan, hur smarrigt som helst. Och sedan lättmjölk till det.


Turquoise

Min nyfunna kärlek till turkost har inte svalnat. Har nu utökat min väsksamling med denna läckerbit i mocka från Chique.se.


Håller tummar och tår

Snälla rara vulkaner, låt mig och min vän få njuta av Grekland nästa månad så vi får sitta på dessa kuddar och mysa på Mediterraneo RestaurantSkiathos!

Bildkälla: Lånad av Reseguiden.se


Eclipse

Hos Sandra kan man tävla om biobiljetter till tredje filmen i Twilight-serien, Eclipse. En tävling man inte vill missa!

Till gymmet idag igen

Nu ska träningsnarkomanen iväg på ett dansaearobics+ ett muskelfys-pass efteråt. Sen blir det hem och däcka då jag kommer komma hem ganska sent. Kunde aldrig tro att jag skulle bli så pass dedikerad till träning som jag varit på sistone, har t.om beställt protein-tillskott från Gymgrossisten som jag väntar på :-O

Imorgon blir det däremot vila då jag ska på galapremiär bl.a :-)


Rosa paket

Jag tröttnar verkligen aldrig på att få paket, man blir lika glad varje gång. Häromdagen kom helt oväntat ett rosa paket hem till mig med NIVEA´s nya rosa serie "Angel Star" med duschcreme, bodylotion, lypsyl och deo som alla har en doft av hallon. Vanilj är ju annars min signaturdoft, men hallon går ju an det också!



Roses are red...

Inte varje dag man kommer till jobbet och blir uppvaktad så här! Detta fanns utanför mitt kontor imorse. Fina vänner har man, tack gumman! ♥


38 dagar kvar

Den 28e maj har årets mest efterlängtade film premiär, längtan är stor.


Epilering

Ett bud kom med ett paket till mig från PHIILIPS med deras nya epilatorer. Jag har blivit utvald att få vara med i en tävling om en exklusiv spavistelse och tävlingsuppgiften är att dokumentera sina upplevelser av denna inte helt smärtfria hårborttagningssätt.

Den som är mest innovativ med sina bidrag vinner, och jag har fnulat på några idéer som kan funka bra. Annars är ju tröstpriset ett par lena, fina ben (och kanske andra ställen ifall jag vågar) :-)


Hello Kitty vin

Häromdagen fick jag nys om att Hello Kitty har gjort ett rätt kontroversiellt drag och lanserat eget vin! Ganska skevt är det, med tanke på att märkets målgrupp är väldigt unga tjejer. På deras hemsida kan man läsa mer om dryckerna och t.om få olika tips på Kitty-cocktails. Jag kan inte förneka att de är extremt söta, men samtidigt känns det helt galet. Vad kommer härnäst, Barbie-alkoläsk? Vad tycker ni om detta?



Granatäpple

Tillsammans med keso var det gott med ett granatäpple till, men vilket h*lvete det var att få ut alla kärnor utan att stänka ner hela sig själv och all inredning hemma.

Troligtvis har jag lyckats förstöra både min nya, vita blus och ena stolklädseln i köket tack vare stänket, men efter lite googlande har jag fått bra tips på vad jag ska göra nästa gång. bl.a att man ska pilla ut bitarna under vatten för att slippa stänket, samt skära äpplet i 5 klyftor istället för halvor.



 

Core+Step

Precis hemkommen från 1,5 timmes träning. Core var skönt och jobbigt som alltid men jag måste påminna mig själv att inte gå på fler step-pass. Jag KAN helt enkelt inte alla kombinationer hur mycket jag än vill och det slutar alltid med att jag ser ut som ett fån. Det finns mycket jag är bra på träningsmässigt, jag är duktig på aerobics, bodyjam m.m. men step är tyvärr inte ett utav dem. Det är kanske pga alla snurrar man gör under passet som jag blir helt....snurrig :-p

Instruktören sa i slutet att vi gjort sammanlagt 6000 steg- men man undrar ju hur många utav dem jag gjorde rätt? *haha* Nu ska jag äta lite keso!




Bikini-feber

Nej alltså, nu får någon spärra mig från H&M´s webshop!!! Den gröna med gulddetalj såg jag i butik och föll pladask, men fanns tyvärr denna ej i min storlek. Så nu blev det 2 bikini´s till, ups! Nu är min bikini-budget överskriden, so no more!


Bilder: www.hm.com

Inbjudningar

På onsdagkväll blir det full rulle, galapremiär på bio + lanseringsfest!


Thank god for fleece!

Om man ska sammanfatta min helg har den som vanligt varit fartfylld och igår eftermiddag satt jag, Wille och JennyMälarpaviljongen och njöt av solen. Men då molnen kom satt vi i flertalet fleece-filtar och frös, men envisa var vi. Att svenskar är det folk som sitter mest utomhus om året i hela Europa bevisade vi flitigt under gårdagen.!


Efter ca 45 min köande fick iaf Jenny sin mat :-) Jag tar ett fast tag om mitt ben av ngn anledning och Wille var lite optimisktisk då han lämnade jackan hemma. Men ett härligt gäng är vi.




Tur att man tränar så duktigt numera! Då kan man med gott samvete svulla loss på helgen :-)


ET, phone home :-)




Mystisk fest


2 dagar innan jag (förhoppningsvis) flyger ner till Grekland ska jag på Therese och Angelicas bloggfest med temat: Burlesque möter Venetian mask. Jag har verkligen drömt om att få gå på en sådan tema-fest! En passande klänning har jag redan hemma som aldrig använts och nu gäller det bara att hitta en tjusig mask till :-)


Keso

Har precis upptäckt denna keso som jag blivit helt galen i - äpple och päronbitar i en keso som smakar vanilj. Ultimat för mig som tränar, då keso innehåller mycket protein också.



Happy birthday!

Idag fyller min ögonsten Elvira hela 16 år! Vart tar alla år vägen? Hon är min systerdotter ifall ni undrar och vi har alltid sjukt roligt varje gång vi är tillsammans. Dessutom har hon också skippat blondin-köret och blivit mörk som jag. Hennes blogg hittar ni här, så gå gärna in och gratta henne :-)


Klick!



Bikinin som anländer lagom till Greklandsresan :-) Bilder: www.hm.com


It´s spring, let´s sing!

Är det inte fantastiskt att det ÄNTLIGEN är vår? När jag steg ut (helt mör) från dagens gympass vid ca kl 19.00 idag sken solen fortfarande :-)


Dinner & a movie

Efter en mycket lång dag igår begav sig en trött och sliten Kel iväg till stan för att möta upp vännen Daniella. Vi begav oss till John Chris, där jag förtärde en "ljummen pastasallad" med kräftstjärtar som i själva verket var iskall. Men god var den!

Sedan blev det ett spontant biobesök, och filmvalet blev "The Bounty Hunter" med charmiga Jennifer Aniston, vars ben jag skulle döda för och stilige Gerard Butler. Trivsam film, men inget man måste se nu på bio direkt. Hyr den hemma sen!



Kellybelly


Dannipanni (som alltid har något turkost på sig, härligt med folk - som jag - som har sin egen nisch)


Passion

Många är vi som tycker passionsfruktens innehåll ser lite läskig ut, men ack så gott det är! Dessutom är de nyttiga då dess fruktkött är rik på betakaroten, kalium och kostfiber.




Glykemiskt index

Igår kväll träffade jag min fina Wille över en spontan middag. Då han nyligen fyllt år ville jag bjuda honom på GI bodens smarriga och nyttiga mat, och dessutom har vi länge pratat om att gå dit då vi känner ägarinnan som driver restaurangen.


Wille är vårsnygg i mina solbrills från Prestige och vi blev ordentligt omhändertagna på GI boden, då vi blev bjudna på efterätter och lattes :-) Innan åt jag en aubergineburgare med haloumi m.m.


Nedvarvning

Efter grabbarna hade åkt hem blev det raskt in i duschen för att tvätta bort allt klet från håret och bli mig själv igen med en kopp varmt te i sängen efteråt.



Vanilj-doftljus.


Örngott från Åhléns och prydnadskuddar från H&M Home.


Headline

Att vår middag skulle bli omtalad i bloggvärlden kände vi på oss. Kan vi ha startat en ny trend, månntro?


Käket

När Carl bjuder hem grabbarna på middag är det "top notch" som gäller.




Fördrink: Christian Louboutin champagne och jordgubbar.


Finporslinet åkte självklart fram.


Förrätt: Tomat, mozarella, basilika, ollivolja, balsamvinäger, salt och peppar.


Varmrätt: Färsk pasta tillsammans med tomat&basilika créme fraiche, babyspenat, soltorkade tomater och kräftstjärtar. Serveras även ett vitlöksbröd till.

Efterrätt: Hembakta kladdkakemuffins tillsammans med färska hallon, jordgubbar, passionsfrukt och grädde.


Grabbhäng



Gunvald haffar Jetset-Carl för droginnehav under kvällen. Typiskt han att ta med sig en hel påse koks för att liva upp stämningen!



Ett möte mellan en polis och en gangster...


...slutar oftast illa!


Outfiten


Allt en äkta Stureplans-brat behöver - loafers, blazer med emblem, färgglada byxor och ett glas rosé.



Och ja just det...


Herrarna

Låt mig få först presentera lördagens ärade gäster:


Jetset-Carl, Gangstern, Don Juan och Gunvald Larsson.



Jet-set Carl

I lördags hade vi tema-middag hemma hos mig och det var utklädsel: MAN som gällde. Mer bilder kommer senare, men bjuder här på en bild från den sjukt roliga kvällen.




Värme



Fick detta meddelande från en läsare på Facebook igår, och folk undrar varför man bloggar!? :-) Jag vet dock inte hur jag påverkar med mina ord, men jag hoppas ju alltid på att sprida glädje och inspiration omkring mig och lyckas jag med endast en är målet nått. Stor kram på er, och ha en underbar helg. Puss!


Tema-middag


Imorgon ska jag bjuda hem Stephanie, Izza och Ellinor på en av våra legendariska och extremt flumma tema-middagar. Sist var det "peruk & mustach" och en liten ledtråd inför det kommande temat kan ni läsa på falukorv-korten jag skickade ut till tjejerna förra veckan. Jag utlovar självklart ett bildregn efter helgen :-)

Bilder lånade av Steph och Sharpen.



I ♥ sushi



Tropical


Man kan väl säga att jag blev lite inspirerad av min outfit jag visade upp på modevisningen i Vällingby City, när jag fann dessa två färggranna toppar med små puffärmar på H&M häromdagen.


Shopping

Påfyllning i vårgarderoben...check!


Linnen, VILA



Stort halsband från Cocoo.se (som jag förlängt med ett sidenband, här ser ni den på).


Blus, Gina tricot


Jeansjacka, H&M


Undies, H&M (halva priset...fynd!).


Sjal, H&M


Ballerinas, H&M


Till min förvåning hade jag en matchande väska sen innan hemma! Även den från H&M. Gukdkedjan har jag satt dit själv.




Going darker


Det är rätt roligt att min toning jag gjorde i helgen heter "Blond". Men fin är den och jag blir bara mörkare och mörkare numera. Svårt att tänka sig att jag gick omkring i platinablont barr för ca 2 månader sedan :-p


Oooouuups, och nu är man lite mörkare. Jag själv förstår mig inte riktigt på vad jag försöker mig på för slags min på fotot, men fokusera på håret istället. Ser ut som jag fått en smäll på kinden dessutom, får tagga ner på rougen tror jag, men åter igen...håret! :-)

Velourmysdressen jag har på mig kommer från MissBella.se i min nya favvofärg - lila. Ska definitivt beställa fler set i andra färger därifrån snart.


Skiathos

17-24 maj sticker jag och en tjejkompis på en liten vårresa till Skiathos i Grekland, en ö där flera scener av filmen Mamma Mia har spelats in. Tror ni jag längtar eller? :-) Jag har t.om redan köpt en trés chic solhatt!


Vårt hotell med världens utsikt :-)


H&M Home

Visst är de fina?






Bread

Det godaste brödet jag ätit på länge. Surdegsbröd med russin, nötter och aprikoser.


Påskris

Hoppas ni alla har haft en underbar påsk! Påsken hemma hos mig har såklart varit i ren shabby-chic anda med mycket vitt , glas och prismor. Äggen har jag pysslat ihop själv med ett kit från Panduro :-)




Norrköping girls

I fredags träffade jag på världens goaste bloggtjejer från Norrköping. Hoppas vi får festa med varandra snart igen :-)



Caroline har också fattat grejen med blått.


Sara, Clara, Caroline och jag.

Bilder lånade av Caroline.


Kelly-shoes


Din Sko, 299 kr.


Sol

Tänka sig att man åt frukost i endast ett linne, så varmt var det där vi satt imorse. Jag blev t.om lite rödbränd på ansikte och bröst så det är viktigt nu med solskydd då solen är starkare än man tror.


Bloggfest @ Platå

Stort tack till min babe Charlotte som lyckades med ett riktigt roligt kalas på nattklubben Platå igår, med prisutdelningar, drinkar, modevisning och goodiebags!


foto: Petter Mild, http://p1r.blogg.se. Jag och Challe med vårt traditionella och obligatoriska "suga-på-biljetten" kort (ett äldre bildbevis på detta fenomen ser ni i tidningsreportaget nedan).



Bild ovan lånad av fina Ulrika.



Blue


Igår hade jag "the blues" men jag var långt ifrån ledsen. Efter bussresan blev det snabb dusch och därefter ett raskt ombyte inför bloggfesten. Inte direkt en vårig festklädsel, men jag börjar smått med färgklickarna.

 
Skor från Nelly och halsband från Cocoo.se


Fick ofantligt många komplimanger för denna under kvällen. Har man dessutom blå ögon som jag ser det fantastiskt ut tillsammans.


Kuvertväska från Bianco.


Linköping...

...here I (and Olivia) come! :-p


En rätt tom buss.


 
Långa ben kräver mycket benplats. Det uppskattades!

Promenad

Efter att ha svullat en massa donuts (och lösgodis därefter) var det skönt att ta sig ut på en liten promenix med familjens (numera långhåriga) bebis - Fox. Jag och mamma begav oss till Fåfängan på söder och fann även snödroppar och en gul matta av vintergäck.


Vackra Stockholm!






Donuts

Påskfika hemma hos föräldrarna idag. Jag köpte med mig några smarriga donuts som var så färska att de smälte i munnen. Den med vit glasyr innehöll även Nutella-kräm. Mmmmm!



Bloggfest

I eftermiddag sticker jag till LinköpingCharlotte har anordnat en bloggfest!


Påskpyssel

Just nu sitter jag och mamma och påskpysslar för fullt. Båda kit kommer från Panduro.






April, april!

I dagens DN tipsar de om 3D-linser ;-) Mig har man ännu inte lyckats lura...ännu. Min omgivning kan däremot pusta ut då jag är riktigt kass på att få folk att bli dumma sillar.