Live Love Laugh

Jag måste börja uppdatera min kategori "favoritbutiker" snart. Nyligen var jag inne på ett utav dem, nämligen Drömhuset på Östermalmstorg. Där köpte jag bokstäver i vitt trä med ett budskap som verkligen stämmer in på mitt liv och inställning. Ska ställas i min breda, vita bokhylla hemma.




Alla dessa för 199 kr totalt, inte fy skam!


Fanns en hel del med rosmotiv också :-)


100925


Fick som de flesta andra senaste Veckorevyn hem igår, tillsammans med en uppmaning att man ej ska boka upp sig 25/9. Bild snodd av Steph.


Treasure

När man finner en enorm bit brownie i sin BJ blir man sådär härligt glad. Varje stor "chunk" man hittar känns som att hitta en skatt.



Catwalk

Fick ett mail av en söt tjej som var på modevisningen i lördags och tog några kort. Tack Lotta! ♥

En del tycker inte att man känner igen mig på korten, och jag instämmer helt då jag aldrig går omkring med så mycket smink annars och dessutom hade jag lösfransar och kraftigt markerade ögonbryn vilket var extremt ovant. Jag gillar au naturel-looken bättre :-)




Kick-Ass!

Igår var jag på förhandsvisning av filmen Kick-Ass. Då jag inte hade en aning innan om handlingen, eller ens sett trailern blev jag positivt överaskad då den var riktigt sevärd och underhållande. Filmens guldkorn var definitivt rollfiguren Hit Girl som spelades av 11-åriga Chloe Moretz. Har biopremiär 9e april.


Foto ovan lånad av Linda.

Efter filmvisningen träffade jag Kick-Ass i egen hög person! Strax efter korten togs hade vi även en fajt med batongerna där jag faktiskt "kicked his ass" ;-)


Kelly och rumpsparkaren bekämpar brott på Stockholms gator. Vilket team!

Söndagsfika

Efter att ha kurerat mig från lördagens akuta och högst otrevliga magsjuka träffade jag Olivia i söndags på stan och fikade på Thelins vid Fridhemsplan, ett av mina favoritställen numera för dess kvalité på smörgåsarna, bakelserna m.m. Vi satt och planerade en liten mini-tripp som vi kommer att göra i påsk.



Godaste smörgåsen jag ätit på länge.


En rosmönstrad sjal från H&M införskaffades precis innan fikat.



Här matchades det vilt!



Sabai Soong

Efter allt modellande hela dagen bar det av till Sabai Soong, ett av mina favvoställen för att äta middag tillsammans med Wille, Tito Frez, Jenny och Tora.

Tyvärr satt jag likblek och illamående under hela middagen och avslutade restaurangbesöket med ett högst otrevligt besök på toaletten. Mycket trist då jag hade en festlig utgång planerat efteråt, men alla resterande krafter gick åt hemfärden istället. Har fortfarande ingen aning om vad som var anledningen då jag ätit likadant som alla andra under dagen.



En inte så kry Kelly.



Jag lyckades spexa på ett kort iaf :-) Resterande tid satt jag onormalt tyst.



Min goda Tom Kha-Gai som jag dessvärre endast åt 3 skedar av :-(


Backstage






Frida´s underbara hund.





Joined to the hip! Wille var ju såklart med! :-)



Ulrika körde marint.


Wille med en multi-colour "Pride" tröja från GANT, som handen i handsken :-p


The outfits

Här kommer först foton från lördagens modellande i Kfem, beläget i Vällingby City. Stort tack till Frida Fahrman, Minna Luoma och alla andra som bidrog till en fantastisk dag! ♥ Mer bilder kommer strax, men här är iaf det jag fick ha på mig.




Hårt stylad topp till tå. Mitt tema i denna exotiska outfit var "lyxbohem" med klänning och väska från Miss Sixty. Lite solbränna på detta hade gjort susen dock.


Höööga klackar från TopShop, passade så fint tillsammans med det gröna.



Mitt ombyte var en romantisk look med 2 (!) klänningar på varandra, spets, lavendel och pärlor. Väldigt "Kelly" ;-)


Turquoise


Till middagen på Beirut körde jag endast på en basic look med färglada, turkosa detaljer. Less is more! Örhängen från H&M och ring från Cocoo.se.

Många undrar vilken mascara jag använder och det är "Falsh Lash Effect" från MaxFactor.

Beirut Café

I fredags dinerade jag på libanesiska Beirut Café där det hölls en birthday-dinner för Elenore som faktiskt fyller år idag. Vi svullade loss hela kvällen och sedan rullade jag och min mötta mage hemåt i god tid för att vila upp mig inför morgondagens äventyr.






Full rulle hela helgen

Hej allihopa! Det har varit en extremt aktiv helg (inkl. magsjuka), så jag har ej haft tid eller ork att uppdatera. Men snart så! Börjar med att bjuda på en liten backstage-bild från modellandet i lördags.


Jag med munnen full av macka tidigt på morgonen, bild tagen av Cecilia.


Bruna klackar

Klart jag köpte dem! Jag har ju trots allt inga bruna klackar :-p



Bilder lånade av Nelly.com


Lätt som en våffel&plätt!

Idag är det ju den officiella Våffeldagen och jag fick ett oväntat bud med våffelmix från Carlshamns bageri. Söta förpackningar också! :-)



Grekland

I slutet av maj sticker jag och en tjejkompis till Grekland, men frågan är vart? (då varken hon eller jag någonsin åkt dit). Har hört att t.ex. Parga och Samos ska vara superfint. Har ni några bra tips?



Bild från Zakyntos, lånad av Apollo.



Träningsfreak

Precis avklarat ett hårt Bodypump-pass och sedan kicked some ass på Bodycombaten. Jag kör vidare med 2 timmars träning x 4 ggr i veckan. Fy fan vad jag är bra!




Lunch!


Kosta Boda

Kosta Boda ställde ut några extremt tjusiga skapelser på mässan, och jag skulle inte tacka nej till ett utav de mindre nagellacken. Riktigt coola!


Björn Axén/Lars Wallin

Att få sitta frontrow har ju sina fördelar, jag behövde inte zooma in alls med kameran när jag tog dessa kort. Här är alla de klänningar som visades upp under finalvisningen av Björn Axén. Enjoy!


















Slutligen, min favorit. Det gick ett sus bland publiken då denna blå dröm gjorde entré på scen. Vilken är er favorit bland dessa?


KIS - Glanz

På mässans andra dag hos Glanz fick jag äran att testa en reparerande keratinbehandling, där håret verkligen läks inifrån och skadat hår som lätt går av blir starkt och elastiskt istället.

Jag som har extremt skadat hår från min blonda period fick stora ögon då jag gick förbi denna monter och såg skylten "Reparerar ditt hår på 20 minuter". Kan det verkligen vara sant?

Det tog iaf inte lång stund innan jag befann mig i massagestolen och genomförde behandlingen. Man började med att göra ett "sträcktest" på mina blöta, arma strån och de gick som väntat av direkt. -"Mmmm, keratin är vad du behöver" får jag höra och vips satte vi igång.



KIS Treatment Activator. Under behandligen används en kall nanosilverplatta med ultraljudsgeneratorer och infraröda sändare som maximerar keratinmolekylernas aktivitet och "läker" håret inifrån. Här kan ni se ett klipp på hur det utförs.

Efteråt gjordes "sträcktestet" igen och håret mitt gick inte av längre. Helt otroligt.


Ett helt lass med keratinfylld shampo, balsam, inpackning, glanskräm m.m. You name it - nu har jag verkligen allt jag behöver för håret och efter min keratinbehandling och en tvätt med produkterna känns håret redan betydligt starkare och friskare. Jag som kämpat så himla länge med mitt hår börjar äntligen få hoppet tillbaka.



Alla Glanz´s fönborstar har ett keramiskt hölje som fördelar värmen jämt på borsten och vågiga strån som ger bättre friktion samtidigt som de sliter mindre på håret.

Alla hårprodukter och borstar finns att köpa på Glanz´s webshop. Finns även hos Eleven.se.




Kelly on the catwalk

Här kommer något som INTE är baserat på helgens aktiviteter, nämligen att jag ska modella i Vällingby City nu på lördag. Så om ni har vägarna förbi, kolla in mig och andra bloggerskor som nervöst försöker oss på catwalken iförd årets vår-och sommarmode *gulp*


The gang

Som lovat blir det idag mer inlägg från helgen, först ut är några party pics från middagen och nattklubben efteråt. Vilket gäng vi var och så sjukt roligt att få lära känna nya härliga människor, det är det bästa jag vet. Tänk vad mycket bloggen har givit i form av vänner och minnen för livet. Lyckligt lottad är jag minsann.

Nästan samtliga foton är lånade och redigerade av Tito Frez som var med på resan - en av de roligaste någonsin.


Jag och Wille, en vän för livet som jag träffat tack vare bloggen.


Snyggingen Linda Hallberg som har sin sminkblogg hos Veckorevyn var fantastiskt fint sminkad hela helgen.


Dag 1 på mässan. Jag, Wille, Tito och Angelica Blick posar på vår egen "press-våning" där vi hade tillgång till hur mycket kaffe, te, smörgåsar, bullar och kakor vi ville. Blev en hel del fikastunder där. Bild lånad av Linda.


På nattklubben SLVER som låg vägg i vägg med vårt hotell, krypavstånd hem bokstavligen!



Supergoa Felicia från Bindefeld-gänget och alltid lika rara Jonathan Fagerlund.


Tindra och Delinda var också med. Sötare syskonpar får man leta efter! Bild lånad av Delinda.


Nicolas Gustbée ger en intenstiv blick. Bild lånad av Nicolas.



Monday-pump

Nu ska jag iväg och träna efter en seg jobbdag. Hoppas det får mig att vakna till liv, då jag känt mig som en zombie hela dagen. Det blir ett bodypump-pass tillsammans med en kompis vars gym jag ska gästa! :-)

Uppdatererar senare med ännu fler bilder med bl.a Björn Axén/Lars Wallin-visningen och om en hårbehandling jag gjorde på plats i mässan.




Zzzzz


Läggdags i det fina hotellrummet med världens skönaste säng. Helt slut efter en fartfylld dag med bussresa, mässa, visningar, middag och party. Tvättade raskt bort sminket, tog ut löshåret och sov i tischan vars text är så bra (och sann!).



Lady in blue


Observera att dessa kort togs kl 03.00 natten till söndag efter middagen och partykvällen i Jönköping. Men vad gör man när man inte hunnit med att ta ett outfit-kort tidigare än så!? Jag tyckte denna klänning var värd detta helt enkelt. Den är H&M förra sommaren och jag fick sjukt många komplimanger under kvällens lopp ♥


Klackar från Nelly och ett par trötta fötter.



Sockersött möter rockigt med nitar. "Kenza"-väskan från Jofama (Chique), ring från MS Bijoux och armband från Bracy.se


Jag måste fixa mitt hår, då min hårfärg har mattats av rejält. Funderar på att bli ännu mörkare.


Mässbilder

Här kommer ett axplock av alla de foton jag tog under Elmia Inspiration 2010.

















Hotel Savoy

Hotellet var densamma som förra årets Elmia-resa, riktigt coola rum.




Bra för träningsabsintensen som rådde i helgen - hantlar på rummet!


On the road

Det har tagits 100-tals bilder från helgen, så jag får helt enkelt dela upp dem i div. inlägg. Här är början på vår resa ner till Jönköping med "Binderfeldt"-bussen *haha* Tidpunkten för avfärden var kl 8, så man var ju inte direkt superpigg.

Vi svullade i oss bullar, donuts, läste skvallertidningar och göttade oss i gapskratt hela vägen.


Vi unnar och göttar oss! Översta bilden lånad av Mika.


Breakfast and dessert.


Louis Vuitton rocks!


Updates

Har haft en fantastisk helg, och uppdatering av bloggen hanns tyvärr inte med då vi hade ett väldigt hektiskt schema. Sjukt roligt har vi haft och jag tror inte jag har skrattat så mycket som dessa två dagar. Stort tack till the Bindefeld-crew som skämde bort oss till max.

Bildbombardering kommer!


En monter i min smak :-p


Underbara Lars Wallin-kreationer.


Många goodiebags ;-)

Elmia Inspiration 2010



Imorgon bitti bär det av till Jönköping då Micael Bindefeld´s crew har anordnat för några utvalda att närvara hår-och skönhetsmässan i Elmia med flott hotell, workshops, glamourösa visningar och en middagsfest på kvällen m.m.. Hoppas att det blir lika skoj som i fjol :-)

Med mig som sällskap har jag Wille (som älskar såna här events) och Delinda är också bjuden har jag hört så det lär ju bli en rolig helg! Kommer hem söndagkväll, men hoppas på att kunna uppdatera något därifrån ifall det går!


Gröt med kräkhallon

Min start varje morgon på jobbet - fiberberikad havregrynsgröt med bär och mjölk.

Update: Ajdå, tydligen bär hallonen jag ätit varje dag denna vecka på kräksjuksmitta! Dock mår jag jättebra, så mina bär måste varit ok. Ska slänga resten av påsen nu, blä.


Rosy

Idag plockade jag fram ett vitt sommarlinne och min rosy-sjal från Indiska. Idag är det jobb, träning och sedan middag hos The Biddles.


Mini´s

Då jag var desperat glasssugen vid hemkomsten smällde jag i mig 2 st mini-varianter av mina favorit BJ´s. Det känns bra att kunna svulla loss med gott samvete numera då träningsnarkomanen i mig har satt fart.


Satch by Gino´s


Bloggers strikin´a pose! Härligt överraskade blev vi då Jane och Ruth var där. Extra skoj då jag och Jane hade sagt länge att vi måste se till att ses igen :-)

Efteråt blev det ett återbesök med gänget på puben vi var på innan och efter en päroncider begav jag mig hemåt.


Men nu skippar vi tillbaka lite...det var alltså nyinvigning av frisersalongen Satch by Gino´s vi närvarade där det bjöds på bubbel, goda snittar, livemusik och goodiebag. Mycket trevligt ställe med trevlig personal. Salongen ligger på St Eriksgatan 34-38, precis vid t-baneuppgången.



Som sagt var Wille sjukt brun, tack vare sin BUS-dusch! Han tog även hem titeln som "hårigast arm".



Beer

Igår efter jobbet tog jag med mig Wille (som för övrigt var sjukt brun!) på ett event jag var bjuden på (mer om det strax) men då vi var lite tidiga tog vi en spontan-öl på puben bredvid. Vi hade som vanligt sjukt roligt tillsammans och mycket intern-snack och skämt. Sällskapen runt omkring oss tyckte nog allt att vi var lite weirda, men såna är vi! :-)



A crazy nut holding a nut :-p



Haléns

När jag bläddrade i Haléns katalog fann jag en hel del godbitar.




Fodral

Ni har fortfarande chansen att tävla om etuier och soft pockets från Libresse. 10 st vinnare utses nu i veckoslutet!


Turkos

Mina favoritsmycken just nu är mina turkosa smycken med lite antikt utseende från Cocoo.se. Ännu snyggare blir de senare då man har lite färg på kroppen (eller efter jag vågat mig på mitt BUS). Nu letar jag efter en snygg turkos sjal, i samma stuk som Carolina Gynning hade på sig under en Förkväll-sändning.




Nails

Naglarna piffades dessutom till igår, jag vet inte vad jag skulle göra utan underbara Emelie på Nagelmakeriet. Som vanligt satt vi och pratade senaste skvallret i våra liv, och flamsade över minsta lilla. Trötthet i samband med att våren är på väg gör en lite extra fnittrig :-)


Nörd

Träningsnörden fortsätter, igår blev det två träningspass. Först ut bodyjam (aerobics med inriktning på olika danser) och sedan bodypump. Idag har jag världens träningsvärk. Men härligt är det ;-)


Cherry blossom

Dessa foton togs av mig i april förra året i Kungsträdgården Blir detta verklighet om endast en månad?




Krull


Något ni kanske inte visste om mig är att jag egentligen har rätt lockigt hår. Men då jag avskyr det, speciellt då det är kortare numera åker hårfönen fram. På bilden ovan har mitt hår självtorkat efter hårtvätten.


Sheer Cover


Det är många produkter jag har fått testa nu på sistone, och det är en av sakerna som är mycket gynnsamt och roligt som blogger. I lördags inför middagen mixade jag till min egen nyans med Sheer Cover-mineralfoundation och ni känner säkert igen detta märke från TV-Shop reklamen.

Först smörjer man in hyn med Base Perfector, en primer som förhindrar att pudret lägger sig i ev. rynkor och större porer och den var faktiskt helt fantastisk - den gjorde sitt jobb som primer till fullo, men gjorde även min hy helt silkeslen.

Sedan är det dags för applicering av sin foundation. I sitt kit får man 2 nyanser i den hudton som är mest lik ens egen och tanken är att man ska mixa ihop sin egen nyans själv. Mina färger var Bisque och Nude.

Jag tyckte det var rätt bökigt, men efter ett tag lär man sig exakt hur mycket man ska ta utav varje. Efter en del tester fick jag till slut fram rätt nyans och resultatet var riktigt bra. Mineralpudret täcker små blemmor i ansikttet och man får faktiskt picture-perfect hy som de lovar.

Jag fick även med en bronzer, som jag faktiskt inte testat ännu. To be continued...



En osminkad Kel i full färd med applicering av foundation. Den tjusiga spegeln har jag fått av mamma.


Voila!



Dinnerparty

I lördags var jag hembjuden på middag, där det bl.a. dracks skumpa tillsammans med gott sällskap och mängder av snacks efter maten.






Hjärtebröd

Varför inte börja dagen med lite kärlek? På sistone har jag ätit hjärtformat knäckebröd och goda är de, speciellt tillsammans med färskost, kalkon och tomat.

Leksands knäckebröd leder även en välgörenhetskampanj där t.om 22 mars (utsett till världsvattendagen) går 1 krona från varje sålt paket Leksands Hjärtan till ett vattenprojekt någonstans i världen. Läs mer här och bidra du också!



Pillows

H&M Home har så sjukt fina kuddfodral att jag blir alldeles knäsvag. Det blev några *klick klick* i shopen :-)



Bilder: www.hm.se


Roses

Vad skulle jag ta mig till utan Åhléns? Nästan allting i mitt hem kommer därifrån och varje gång jag kikar in i en butik kommer jag hem med något - livsfarligt.


Senaste köpet: kopp, skål och fat i äkta "Kelly-style".


Kelly älskar´t! ♥


BUS


Nyaste tillskotten i mitt badrum är dessa BUS-produkter från irländska Vita Liberata som jag ska få testa. Märket är den första på marknaden som är helt doftfri och parabenfri och används av en drös kändisar i både England och Hollywood. Man fick även en appliceringshandske (en sk. Tan Mitt) till för ett jämnt resultat, samt för att slippa bruna handflator.

Men frågan är - kommer jag att våga? Jag har nämligen aldrig använt brun-utan-sol innan då jag alltid varit livrädd för att bli orange och fläckig t.ex. men tydligen ska man ej bli det av denna. Brunt och jämnt ska det bli, enligt andra som använt produkterna (dock fick de testa den mörkaste nyansen i serien). Mina jag har fått är tonade gel-produkter som ska ge en solkysst och naturlig färg.

Dessutom torkar den på endast några sekunder, så man slipper gå omkring naken i flera timmar och kladda ner hemma. Sånt kan ju bli lite av ett problem då jag har en helvit heminredning.

Produkterna kostar ca 250 - 295 kr och finns på Eleven, Nelly och Pashion.


Återkommer självklart med hur det gick!





Zebra


Har en ny, galen klänning med zebramönster jag fått för recension. Jag har inte provat den på ännu, men jag tror den är riktigt fab på (visar självklart senare). Man kommer verkligen att synas på festen man bär den på, that´s for sure. Kostar 1 699 kr och kommer från Werofashion.

Organic

För 39,50 kr på H&M kan man köpa en riktigt bra lypsyl med jojoba och bivax med doft av vanilj. Dessutom är ju tuben hemskt fin! Mina läppar är numera fina och mjuka efter att ha använt denna dagligen.



Shoes

Mina gamla träningsskor har gjort sitt tycker jag och dessutom är inte passformen lika bra längre. Nu har jag siktet inställd på ett par tjusiga med rosa sula från Nike, 1200 kr. Passar dessutom mina träningsoutfits som går i rosa/svart/vitt tema.


Bilder lånad av Nike.com


Out with the old, in with the new.


Håll utkik...

...de närmaste dagarna då jag i samarbete med Lindex kommer att lotta ut detta fina set med slip och trosa till en av er!


Peanut


Häromdagen testade jag nya BJ-pinnglassen, kunde inte låta bli när jag såg den på 7eleven. Det är vaniljglass med jordnötssmör och kakdeg överdraget med choklad och chokladkakssmulor. Är man en jordnötssmörs-fantast är denna en dröm! Kostar 26 riksdaler.


Gym girl

Hej hopp, nu ska jag iväg till gymmet, det har verkligen blivit en del av min vardag numera och det känns oerhört skönt att jag fått ändan ur vagnen!



This Water


Nya favvodrickan. This Water-dryckerna är sjukt smarriga törstsläckare, består av färskpressad frukt och vatten. Denna köpte jag på Espresso House.


Skilda världar


Nu när jag precis läst klart hela Twilight-serien så läser jag två böcker samtidigt. En pocketbok som är lätt att ta med sig när man åker kommunalt och sedan en större hardback-bok när jag är hemma. Två böcker med totalt skilda liv kan man lugnt konstatera.


White heaven



Jodå, fint blev det hemma med nya sängbordet och spetsgardinerna :-) Fleecepläden med rosor kommer från Plantagen av alla ställen och kostade endast 49.90 kr.



Fullspäckad helg

Det har varit en sjukt aktiv helg kan man säga. Här kommer en liten bildbomb från helgens bravader.


Lördag: IKEA besök där jag bl.a köpte ett superfint sängbord. Kom i efterhand på att den är likadan som min vän Jenny´s. Så blir det när man har lika smak :-)



Invigde mina nya Hunter stövlar och strumpor med en promenad och tog fina bilder i solskenet uppe på Fåfängan på Södermalm.


Var även hemma hos The Biddles en stund och togs hand om som vanligt. Förutom den smarriga äppelkakan mumsade jag och mamma på världens godaste mango.


På kvällen träffade jag min kära vän Carina och vi åt middag på Vapiano i Gamla Stan (ett av våra favvoställen).



Även jag och Carina har samma smak. Utan att vi visste om det i förväg hade vi (nästan) likadana stövlar och väskor. Hennes LV-väska är relativt ny och min är ca 2 år gammal, därav kulörskillanden på skinnet :-)


Söndag: Träffade darling Wille på stan och ät en smarrig sallad på Café Hurtig, där man kunde komponera sin egen sallad.


Efter lunchen hälsade vi på Carina och hade Disneymys. Jag hade inte sett The Little Mermaid sedan jag var 8 år, hade glömt bort hur pass underbar den är!


Efter filmen var det raskt iväg till det extremt jobbiga och svettiga 40-gradiga Bikram Yoga-passet på duCalme.


Nyduschad och fräsch mötte jag sedan upp fina Stephanie och vi såg Alice i Underlandet i 3D. Jag som alltid varit ett stort fan av både Tim Burton och Johnny Depp älskade filmen. Innan allting började dök filmpersonalen upp som några av karaktärerna.



Bathroom

Välkommen in i mitt badrum! Här får ni några bilder på hur jag har det.








Ny skål

Jag älskar verkligen iittala´s glasskålar med fot. I julas fick jag en i rosa färg och nu har jag införskaffat en i modell mindre. Jag skulle vilja ha 4 st likadana och servera efterätter i när man har middagsbjudning.


Bow


Har fått ett jättefint armband från Mihi. Den är verkligen bedårande och finns även i vitt och rosa.


Vanilla

I många år har jag endast använt en enda parfymdoft, och det är vaniljparfymen från Body Shop. Mycket uppskattad är den och alla jag hälsar på eller kramar om kommenterar alltid vad himla gott jag doftar.



Gröt

Jag har börjat äta (fiberberikat) havregrynsgröt med äppelmos numera till frukost, och det är riktigt gott! Jag ska även testa att äta med hallon eller jordgubbar istället för sylt = mindre socker!



Sunshine


Otroligt vackert har det varit idag, man mår så bra av solsken!






Kelly Welly

Mer skor! Bland det bästa jag någonsin shoppat. Tillsammans med fleecestrumporna funkar de riktigt bra som vinterstövlar. Fötterna är varma och torra i snön, och ännu mer praktiska då plusgraderna kommer...

Köpta hos Brandos.se och de är normala i storleken.



Welly warmers.


Engelska kungafamiljen använder också Hunters.




Blue suede shoes


Ok, de är inte i äkta mocka men äktheten i snygghet är däremot total. Dessa + bruna ben i sommar säger jag bara! Pjäserna kommer från Nelly och gick på ynka 299 kr. Finns även rosa, svarta och beiga.

Hembakt


Hos mor & far Biddle blir man alltid bortskämd med hemlagad mat och hembakta godsaker. Ikväll fick man en äppel/kardemumma/citron-kaka med vaniljglass.

Svett yoga

Det blir ett svettigt avslut nu i helgen, då jag på söndag ska köra Bikram YogaduCalme. Jag var på ett pass i fjol, och då jag har ett presentkort för 2 pers kvar att utnyttja har jag bokat tid för mig och bästa Wille som jag tar med mig.

Det är alltså yoga 1,5 timme i 40 graders värme. Varför så varmt tänker man? Värmen bidrar nämligen till att musklerna och lederna blir mjukare, man får bättre blodcikulation och då man svettas floder blir man av med div. slaggprodukter och gifter. Man känner sig verkligen fräsch efteråt kan jag tala om.


Bild lånad från duCalme



Welly warmers

Äntligen hittade jag mina fleecestrumpor, med en tjock och grå stickad kant upptill som man viker över stöveln (de sista i butiken i min storlek, yey!). Har redan fått en avi på stövlarna så snart kan jag visa dem på!



Tick tock, big clock




Size does matter när det gäller urverk! Jag älskar klockor i herrmodell och ju större (5 cm i diameter är denna) på min lilla tunna arm, desto snyggare. Denna fyndade jag i helgen på Ur&Penn för endast 250 kr (reapris). Har faktiskt redan fått komplimanger från främmande tjejer på stan och kompisar för denna :-)


Akki Sushi

Efter nailsen var det träning som stod på schemat, det blev ett roligt dance-aerobicspass. Sedan förtärdes en smarrig take-away middag från det omtalade stället Akki Sushi vid Medborgarplatsen. Bästa sushin jag ätit på länge!



New nails

Efter jobbet igår gick jag och lät min underbara nageltjej Emelie på Nagelmakeriet fräscha upp mina naglar, som vanligt gjorde hon underverk. Då jag har rätt små naglar och händer föredrar jag att fila ner och ha lite kortare nails, sedan växer de ju under en månad ändå rätt mycket. Naglarna är mina egna, fast förstärkta med gelé alltså.


Min fina ring kommer från Friis & Company (Chique.se)


Hunter

Jag har blivit med Hunter! På tiden att jag skaffade ett par rediga stövlar, då all snöslask kommer. Jag ville ha de i svart först, men de var slut i min storlek. Det fick istället bli i färgen "Chocolate" som också är jättefina. Har fått höra att de ska vara normala i storleken, så vi håller tummarna.

Nu ska jag bara leta efter de omtalade fleecestrumporna (welly socks) vars kant man viker över stöveln, med loggan fram.

Bilder lånade av Brandos.se



Ring


Denna ring passar mig, eller vad säger ni? ;-) Enorm är den dessutom, så den syns väl på handen. Från H&M.



Training

Sedan jag började träna för drygt en månad sedan har jag varit extremt duktig, än så länge har jag inte tagit mig an mitt program på gymmet och lyft vikter men däremot har jag gått på 4-5 gruppträningspass i veckan med Bodypump, Core, Bodybalance och Step hittills.

Mina favvos är Bodypump och Core då man verkligen svettas och tar i med mycket styrketräning. Imorgon ska jag prova på Bodykombat!

Man märker att kroppen har fått en chock av all träning - fast på ett positivt sätt (förutom träningsvärken, men den är bara skön!). Jag är mycket piggare och jag äter t.om frukost på vardagarna då jag vaknar upp hungrig, aldrig hänt förr. Att man även bidrar till en snyggare kropp är ju inte fy skam heller ;-)


Min nya träningsväska från Puma, perfekt storlek som rymmer exakt det man behöver- en väska jag släpar på rätt ofta numera :-)

Kakor utan kladd

Jag måste säga att jag blev grymt besviken på Ballerinas nya kakor, man borde kalla dem för chokladkakor endast då de inte har någon kladdkake-konsistens eller dylikt alls. Att doppa dem i mjölk som de tipsar om var däremot rätt gott, varm mjölk kanske ännu bättre :-)


Back to basic

Hejdå alla Hello Kitty strumpor, nu är det basic som gäller!


Ljus



Fina rosljus i äkta "Kelly-style", 40 kr från Åhléns. Jag måste nog köpa fler!

Bracy

På tal om aprikos så fick jag häromdagen hem mina fina smycken från Bracy, ett skinnarmband (finns endast i ett fåtal ex) och ett handsmycke. Jag får visa hur handsmycket sitter på senare, den är supercool! Berlocken köptes separat till.





Shutter Island

Helt fantastiskt bra, otroligt obehaglig, spännande och med en oförutsägbar handling så man sitter man hakan i golvet ett flertal gånger. Älskar såna filmer! Dessutom är Leo en otroligt gripande bra skådis, som alltid. Nästa film på bio blir Alice i Underlandet!


Många som ville se Shutter Island, och många som ville köpa popcorn m.m. Biograf Saga borde verkligen inverstera i en större kiosk med fler kassor.

Aprikos

Inför våren satsar jag på turkosa smycken med stenar och dessutom mycket aprikosfärgade plagg. Dessa införskaffades för en billig peng på H&M/Gina tricot.





Bloggers

En gammal reklambanner för blogg.se´s enkät har börjat dyka upp då och då på bloggen. Kan ni se vem som är jag? (samt vilka de andra är?) :-)