Oktober?

Jag har precis lagt en beställning på dessa två finingar från H&M, men de kommer inte förrän mitten av oktober. Hmmm. Inte direkt höstklänningar, iaf den ljusblåa men jag har ju god tid på mig att avbeställa dem ifall jag skulle ändra mig.

Ang. allas kommentarer att dessa finns nu i butik. Ja, jag är medveten om detta men de finns endast kvar i de större storlekarna.


Bilder: H&M

Morning


Usch, vad jag hatar att somna med smink. Att vakna upp med irriterade ögon och krökta, mascaraklädda fransar är inget kul, och detta ovan är ett resultat av trött- och lathet när jag kom hem igår. Därav det lätt besvärade ansiktsuttrycket.

För övrigt har jag börjat använda mitt röda One of a Kind armband igen, på berlocken står det "forever", Har även en med en hamsahand på, men tyvärr är den trasig.  På tal om hand så ser min egen ut som "The Thing" taget från Familjen Adams liggandes vid min sida.

Ps. Glöm inte att rösta på mig, så blir jag superglad!

Hangover

Såg "Baksmällan" med Wille igår kväll och vilken otroligt bra och rolig film det var. Kan starkt rekommenderas!

Ang. mitt förra inlägg med håret. Jag fick en förfrågan om hur mitt hår var innan jag använde TRESemmé och jag kan säga att det var snustorrt, skadat och skört med hårstrån som gick av hela tiden tack vare en misslyckad blekning i höstas, så jag har haft samma längd sedan dess och provat mig fram med div. produkter utan större framgång. Men nu hoppas jag att håret kommer att växa ifred så jag får mitt långa svall tillbaka.

Nominerad av Veckorevyn

Jag har ju totalt glömt bort att jag är nominerad utav Veckoreyvn till veckans blogg, så rösta gärna på mig HÄR! :-)


Thy hair is saved

Numera måste jag säga att jag är en "happy camper", då mitt hår har aldrig varit så fint och lent på lääääänge tills jag använde detta märke - TRESemmé. Släpps nu i butiker någon gång i augusti och jag har lite smått panik då mitt shampo och balsam är snart slut.

Min favorit är den värmeskyddande sprayen som man har i håret innan man fönar/borstfönar/lockar m.m.. Jag har testat flera värmesprayer från dyrare märken som t.ex DISP, TIGI och Toni & Guy men håret fick inte alls samma kvalité. Visst, de var bra men inte i närheten lika bra. Med denna får håret glans, skyddas och blir helt silkeslent.


Och ja, dessa produkter har jag faktiskt fått från ett pressevent men jag lovordar inte dessa för att jag fått de gratis. Det är bara att se på mina senaste foton, så ser man hur vackert och silkeslent håret har blivit. Och äntligen har det blivit starkt igen så att jag kan få lite längd på det, då jag saknar mitt långa hår (gick över boobsen!) oerhört mycket och har kämpat sen i fjol utan att lyckas.

De produkter jag fått nyligen av Forhair.se (Goldwell) ska ändå testas men jag har svårt att tro att de kan slå mitt nuvarande. Som sagt, dessa är mina egna åsikter på hur dessa har fungerat på mitt hår och ingen har bett mig att skriva om det. Så inga gnällkommentarer nu att jag är "köpt" m.m., mitt hår talar för sig själv tycker jag :-)


Snart dags för detox

Denna vecka har jag ätit så mycket skräp (B&J-glass, brownie, muffins m.m.), men ack så mycket gott! Men.....jag funderar faktiskt på att följa Olivia´s renande detox-kur någongång snart, hennes mat hon får äta ser inte alls dum ut och dessutom tror jag det skulle göra mig och kroppen gott. I höst blir det dessutom hårdträning, då jävlar.

Men innan dess kommer yttligare ett svull-inlägg. Varje gång jag köper en McFlurry med Smarties så ber jag dem att ha i chokladsås också, mmmm. I just can´t help myself!


Changes

Jag måste börja hänga med i bloggsvängarna mera, nyligen fick jag chockartat veta att Stina-Lee är preggers och att Blondinbella är numera Brunettbella. Vad för drastiskt kommer hända härnäst må tro? Att t.ex. jag förkastar allting som har med rosor att göra? :-p


55 kr

55 kr, that´s all. Det är summan jag betalade för en bikini, en sjal och 2 st skärp i äkta mocka. Allting är från Gina tricot´s rea och dessutom hade jag en värdecheck på 150 kr. Det roliga är att alla dessa ting har jag kikat och varit sugen på långt innan rean.



Mockaskärp med guldnitar, perfekta att ha runt midjan.



"Welcome to the jungle!" Supersnyggt till brännan!

Colour!

Ja,det blev ju då ett köp utav strumporna jag tipsade om. Priset var 99 kr för 7 par, från H&M barnavdelning och då dessa är strlk 37-39 passar de perfekt. Strumpor ska vara roliga och färgglada tycker jag.


Toblerone-muffins

Detta recept kommer från http://www.coop.se/ och är riktigt smarrigt. Att stoppa en Toblerone-bit i varje muffin var faktiskt en idé min vän Daniella kom på, då vi gjorde dessa ihop häromveckan.

2 ägg
2 dl socker
1 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
2.5 dl mjöl
1dl mjölk eller grädde
50 g smält smör
1 Toblerone

Vispa ägg och socker poröst, tillsätt bakpulver, vaniljsocker, kakao, mjölk, mjöl och sen smöret. Fördela i muffinsformar (ca 11 st) och stoppa in en bit Toblerone i varje. Grädda ca 10 min i 225 grader, mitten av ugnen.

Serveras tillsammans med ett stort glas iskall mjölk.


Muffins

Om ca 10 min är mina chokladmuffins med toblerone klara. Jag blev så himla sötsugen nu på kvällskvisten och slängde nu ihop lite gottgott.



Recept kommer alldeles strax!


Video

Här är en liten film från gårkvällen då After Dark körde sin "Dolce Vita", kolla pojken och flickan som dansar pardans i gången! *sött* Jag och morsan dyker upp 39 sek in i snutten.


Mother & daughter

Det var riktigt trevligt igår kväll, och jag och mamma sjöng glatt bland de ca 18000 som också var där.


Vi blev placerade ca 20 bänkrader från scenen vid gången där Anders Lundin och gästerna strosade då det var allsångdags. Tack o lov kom de inte fram till oss, men däremot blev killen framför mig antastad av Babsan i direktsänding, så man kanske kom med i rutan iaf :-p




Babsan tog av sin klänning precis framför oss.

Hello Kitty toast

Igår kväll rostade jag lite mackor med min nya brödrost. Märkena på skivorna blir inte sådär jätteskarpa och brödet bränns lätt om man inte håller uppsikt (som i detta fall), ena sekunden är den ljus och sedan bränd. Rosten är dock hur söt som helst och verkligen en upppiffning i köket. Men....det är ju inte endast utsidan som räknas, gäller även brödrostar.


Brända skivor, men en liten katt kan man skymta...eller?


Allsång

Ikväll ska jag och mamma sitta publik på Allsång på Skansen. Det är inget program jag brukar följa och jag aldrig varit tidigare, men min pappa som jobbar på SVT har lyckats kirra 2 st VIP-biljetter så då är det ju klart man går. Jag kanske blir en riktig allsång-entusiast efter detta? :-p

2nd hand roses

Idag har jag och mamma varit en vända på stan och bl.a kollat in porslin med rosmotiv som alltid finns på 2nd hand ställen som t.ex. Myrornas dit vi gick idag.

Jag köpte kakfatet som ni ser i collaget för 75 kr och 2 st matchande kaffekoppar med fat för 15 kr/st. Jag skulle ha köpt de större tallrikarna också som det fanns 2 ex utav, men en otrevlig tant hann före :-(


Strumpor

Om man som jag tycker det är roligt med färgglada strumpor så är H&M´s barnavdelning perfekt då de har storlekar upp till 37-39 och dessutom får man många par för under en 100-lapp. Jag vill köpa 7-packet som kostar 99 kr.


Bilder: www.hm.com

Dagens-att-göra

♥ Försöka få tiden att gå på jobbet, det är sjukt lugnt just nu!

♥ Leta present till min systerdotter Smilla som fyller 1 år på onsdag.

♥ Hitta rosigt busskortfodral.

♥ Hämta ut ett paket (Ingen aning om vad det är).

♥ Fundera ut vad man ska ha på sig imorgon då jag ska på Allsång på Skansen. Jag och mamma har fått VIP-platser!

♥ Införskaffa ny mascara (MaxFactor False Lash Effect = det bästa mina fransar har upplevt)

♥  Köpa strumpor.

Rea!

Min fina klänning från Friis & Company är nedsatt från 399 kr till endast 229 kr så skynda fynda! :-) Den färgglada, lilla och söta beachbagen man får med på köpet (gäller endast denna klänning och tunikan) har jag använt som förvaring för mina solskyddsprodukter när jag solat och badat under semestern.


Bilder: Chique.se och privat.

Hästpolo

Det är POLO Open 29e och 30e augusti och jag funderar på att knalla förbi på lunchen och glutta, då de kommer att hålla till precis bredvid mitt jobb. Undrar om det är lika många jetset-gubbar med färgglada byxor även detta år?


Jag på hästpolot förra sommaren.

Fifi Bags & Kelly

Den väskan jag hade med mig till Gröna Lund i helgen och som är perfekt som en mini-väska var något jag designat tillsammans med Fifi Bags. Sofia Agardtson heter tjejen som själv syr alla väskor och hon är riktigt duktig.



Det roliga är även att min väska endast finns i 2 exemplar, min egen och sedan en jag lottade ut i vintras. Hennes övriga väskor finns annars i endast 1 exemplar, som min rosväska jag köpte förra året.


Extra brownie

Söndagkväll och här ska det förtäras BJ´s Half Baked med extra tillsatt brownie framför dumburken. Nu kör vi!




Fodral


Annika hade ett busskortfodral med rosa rosor och jag dog. Finns tydligen på Akademibokhandeln och jag ska kuta dit så fort jag kan, den slår verkligen mitt fula röda plastfodral.

Gröna Lund

Vilken rolig dag det var igår, men däremot tänker jag aldrig gå till Grönan på en lördag. Köerna till varje attraktion var 45 min -1 tim långa och det var inte många åk man hann med under dagen, men däremot åkte jag allting från Tilt till Insane (som var sjukt rolig) och under de två sista timmarna innan stängning (midnatt) så var köerna mindre så man fick valuta för åkbandet iaf.




Underbara Jane och hennes jättetrevliga vän Annika.


Min babe Charlotte var också där! Här kan ni se en liten film på oss! (då vi trodde ett kort skulle tas).


Rose Converse, modellen med platt sula. Love them!


Sommarkrysset med Måns Zelmerlöv, Roger Pontare, Poodles, Carolina Gynning mfl. var i full gång.


Glass i stora lass!


Min sötnos Elenore var också där! Skulle hon vara i mitt hemland så skulle inte hennes fingerpose gillas :-)


Då och då kom ett litet regnmoln, men det kom endast några få droppar.


Fritt faaaaaaaaaaaaall! Och jag är stencool 80 meter upp i luften.


Min kompis Christian och jag försöker oss på en pose i berg-o-dal banan.


Time to go Insane!

I eftermiddag ska jag till Gröna Lund med en hel drös vänner och bekanta och det ska bli SÅ kul. Jag har inte varit där på ett par år, så jag har ju missat alla nya attraktioner. Så idag blir det att åka av!


Foto taget av mig, Har inget med inlägget att göra, men den är ju så somrig och söt.

Namnörhängen

Igår fick jag hem en liten överaskning i form utav ett paket från Betties Galleria med ett par stora namnörhängen i silver. Inte riktigt min stil kanske, men söta och välgjorda var de.

Nu är det iaf såhär att jag har även fått chansen att lotta ut ett par likadana, fast i ert eget namn såklart. Så håll utkik efter tävlingen som kommer snart! De är värde 849 kr, så det är ett rätt bra tävlingspris, eller hur? :-)


Blodstörst efter indiskt

Ni vet när man är så dödsugen på något speciellt och det bara vattnas i munnen bara man tänker på det, samtidigt som man är vrålhungrig? Exakt så var jag igår kväll och hade en enorm blodstörst efter min favvo indiska maträtt med tillbehör. Jag var i himmelriket då jag åt maten, mmmm yummy!


Det bästa är att hälften är kvar idag, då portionen var enorm!

Malteasers


Vid första anblick tror man jag har tagit kort på en lort, men det är det icke utan jag har frossat i mig en påse Malteasers till lunch. Kelly är nyttig och sund!


TGIF

Äntligen fredag och löning, 2 bra saker samma dag! Idag är det jobba jobba och sen har jag bestämt mig för att köra en hemmakväll med indisk takeaway och glutta på film. Så det blir min vanliga Chicken Tikka Masala med naanbröd och mangochutney vid sidan om. Mmmmm!


Drinkkväll

Efter glassfikat igår så begav jag mig iväg i regnet hem till min vän Camilla, då vi skulle ha en tjejkväll med drinkar, tjejsnack och godis. Vännen Daniella joinade också och det spårade ur under kvällen med mina nyköpta Hanky Panky´s och jag kan avslöja att jag var faktiskt 100% nykter då just dessa kort togs, så jag är inte så normal även i nyktert tillstånd förstår ni :-)


Some pics...


Gud så roligt, har fått några foton av Jane och de är superfina. Inte lika spexiga som förra inlägget :-)


Foton tagna och redigerade av Jane.

Citat från Wille´s blogg idag om våra "parfoton" *haha!*:

"-Det finns en hel del bilder på mig och Kelly där vi ser ut som ett kärlekspar - en man vid bryggan frågade oss till och med om vi fotades inför ett bröllop, haha. Och jag får erkänna att om jag hade varit hetero på något litet vänster så hade jag varit störtkär i Kelly!"

Ja, men Wille. Det är bara att du gör som Brüno, går till en "gay converter!" :-p

3 blondiner käkar glass


Malin, Jenny och jag käkade glass igår på Stockholms glasshus. Det var riktigt skoj att träffa Malin igen, då det var ett bra tag sedan.


Fet beslutsångest hade man då det fanns många smarriga smaker.


Flugsvamp-topping, någon?


Detta ställe är känd för sina vackra glasstårtor.


Jenny i Odd Molly toppen jag har dreglat över innan.


Jag tog en rånbägare med chokladglass och champagnesorbét (som tyvärr var jätteäcklig).


Jag och Jenny kom klädda rätt lika *haha*


Gårdagens


Björn(bär)en sover....

Jag köpte denna imorse som frukostdricka och jag undrar vart björnbären tagit vägen då denna smakade endast äpplen.


Spex


*Hahaha* Vilken skön bild jag hittade hos Jane idag från gårdagens shoot med mig och Wille. Det blev många "skojkort" (som dessa i detta inlägg) men även många seriösa som jag tror blev riktigt vackra. På denna bild har jag på mig min maxiklänning med zebramönster från H&M Divided, och sedan min blåa klänning som också var ny.

Tack sötnosar för en riktigt mysig kväll, ni två är verkligen highlights att träffa varje gång och är så glad att jag träffat er! Tänk vad bloggandet har bringat i livet! *puss*


Behind-the-scenes. Wille kör ett spexkort med gult blomster i rumpan (som konstigt nog ser rätt stor ut, ingen bra vinkel *haha*), så på den nivån var det en hel del :-)



Som sagt......

Nu väntar vi med spänning på de "seriösa" korten! :-)

Foton tagna av Jane.

På väg mot vackra Tyresö

Nu ska jag snart iväg och fotas! Jag har hållt i både tummar och tår att det ska spricka upp och bli fint på eftermiddagen och det har det blivit. *phew*

Jane hälsade att man skulle ta med sig gummistövlar, så det får bli mina rosa Viking. Wille ska också med, så det blir verkligen helskoj idag med mycket skratt och förhoppningvis vackra bilder.


Kuddar



Häromdagen fick man ju hem H&M´s höstkatalog + H&M Home och jag föll för dessa två kuddar. Fast jag skulle velat ha rosettkudden i rosa. (Psssst...Mum, jag vet att du läser detta. Kanske kan sy ihop en eller två till min födelsedag? *hihi*)

Bilder lånade från H&M

EH


Igår blev det fika på hederliga Espresso House. Det blev som vanligt en stor chailatte och då de hade slut på scones fick det bli en saftig hallon/kardemumma muffin. Betalar man med sitt Coffee Card (som man skaffar där) får man 10% rabatt på hela köpet och sedan 20% ifall man tar som takeaway. Mycket prisvärt att ladda upp sitt EH-kort alltså!

Roses

Det är helt fantastiskt vilka vackra rosor som växer utanför mitt hus hemma.




Lunch

Nu blir det lunch med rester från gårdagens hopkok. Matlådan är ju självklart ROSA!


Förbrukningsvara

Vart tar de alla vägen? För ca 1 månad sedan inhandlades 30 st hårnålar som nu är spårlöst försvunna. Igår köpte jag ett lass till (dvs. 60 st) för att kunna hålla min utväxta lugg i styr (yes folks, jag ångrar faktiskt att jag klippte den!).


Tur att de är billiga iaf (19,50 kr).

Photoshoot

Imorgon kommer jag fotas åter igen av duktiga och söta Jane, och det ska bli superkul. Hon lyckas ta så vackra bilder på en! Jag funderar faktiskt på att ha på mig mina två nya klänningar som kom igår, klänningar hör ju sommaren till!


Matlagning


Det är helt otroligt - för en gångs skull lagar jag mat hemma. Var säkert minst 2 veckor sedan jag gjorde det.

Paket



Idag var det rätt många paket att hämta ut och det är alltid lika skoj! Personalen på min lokala ICA måste ju verkligen undra vad jag håller på med.

Dagens paketskörd var en locktång från Philips (ska användas när jag fått längre hår), 2 par Hanky Pankys, produkter från ForHair.se, klänning från VILA och en maxiklänning från H&M.

Back to work

Första arbetsdagen på hela 5 veckor och det känns tungt då man vant sig vid sovmorgon varenda dag och fått gå omkring helt utan rutiner eller "måsten". Har fått hem lite paket som jag tänker visa upp senare och sen ska jag bara slappa då jag kommer säkerligen vara helt slut efter idag. Just det, Jenny ska jag träffa dessutom efter jobbet kom jag på, så det får bli slappning med henne.

Ps. Brüno igår var en mycket skev och sjuk film, och även sjukt rolig!



Last day


Foton tagna av Jane.

Idag blir en soft dag med lunch alt. brunch med en killkompis och sedan ytterligare en dejt med Wille då vi ska se Brüno! Imorgon börjar jag jobba igen efter 5 veckor av härlig semester så jag ska verkligen njuta av denna söndag.



Saturday part 1

Vilken underbar gårdag jag hade! Först ut kommer lite bilder från då jag hängde med Wille. Vi tog en långprommis på Djurgården och sedan fastnade på Sturegård där x antal glas rosé intogs. Yummy!



Rosééééé!



Fjortis-min á la Kelly.


Det är så här vi egentligen ser ut!

Lördagsplaner

Ännu en aktiv dag blir det idag och jag har precis stigit upp utvilad och pigg. Snart ska jag träffa Wille och ta igen allt skitsnack vi inte gjort på länge och efteråt ska jag träffa Jane, Tessan och deras vän Ruth då vi ska äta thai-mat och sedan kolla på den senaste Harry Potter filmen. Kameran är självklart med i högsta hugg, så det blir en visuell redovisning när jag är hemma igen.

God natt!


Är som sagt helt slut efter idag, så det blir en early night för mig då det blir en hel del aktiviteter imorgon också. Sov gott allihopa!

Foto taget av Jane.

Sandhamn för hela slanten

Det blev ingen Grönan ikväll heller då alla i gänget var aptrötta efter heldagen på vackra Sandhamn. Jag hoppas kunna ta mig dit någongång innan de stänger för säsongen iaf! :-) Här nedan är några bilder från min dag i skärgården.





Att köpa en kanelbulle på bageriet är tradition.


Drack rosé på "After Sail".




Sandhamn

Snart sticker jag iväg på en heldag till Sandhamn och det ska bli supermysigt, efteråt blir det faktiskt Grönan då det blev inställt igår. Ha en fin dag allihopa!


Kelly can smile

Jag vet inte hur många ggr jag har fått kommentarer att jag aldrig ler på kort, så nu chockar jag er och världen med några foton med mig från fotograferingen i förrgår. Jag bjuder även på några "backstage" bilder där jag fjantade jag mig lite, som snälla Jane också skickade till mig. Enjoy! :-)




Skön gångstil på klipporna! *haha*



Kelly HAR tänder och sätter numera stopp på ryktena att hon må vara tandlös! :-p

Foton tagna av Jane.

Kitchen things


Efter att ha sett Stephanie´s fynd på Åhléns blev jag helt till mig, då hela mitt kök är inrett med deras rosa och söta ting. Så idag blev det skärbrädor, osthyvel, kökshanddukar med cupcakes och grytlappar.

Från gårdagen

Jane är en sån fantastisk fotograf! Har fått 100-tals vackra bilder idag i både oredigerade och redigerade format (men helt oretuscherade). Jag älskar verkligen allihopa.







Foton tagna av Jane.

Vilar upp mig inför Grönan

Vilken mysig dag jag hade igår, spenderade nästan hela dagen med Jane som innehöll många "bländande" foton (Jane, du vet vad jag syftar på...haha!) ute i vackra Tyresö och lite bad som uppfriskande paus samt lek med hennes charmtroll Xena.

Bilderna som togs på mig kommer jag få på lördag, så både jag och ni får hålla ut än så länge :-) Just nu ligger jag lite bakis då jag spontant var ute på ölhäng under gårkvällen. Jag ska försöka vila upp mig dock då Gröna Lund är inplanderad ikväll, har inte varit där på 2 år!

Update: Några utav bilderna är faktiskt på väg just nu! *oh la la*

Photoshoot

Imorgon ska jag spendera dagen med söta Jane och vi ska njuta av det vackra vädret tillsammans med ev. sol & bad. Tanken är även att hon ska plåta mig och ta fina sommarbilder, så jag ska hem nu snart och styra inför imorgon. Ciao!

Studs


Som jag letat efter nitarmband med STORA nitar på. Snacka om jag blev superglad då jag hitta dessa på Bracy.se.

I´m outta here!

Näpp, nu drar jag hem till Steph för ett par timmar fika och tjejsnack. Ska dessutom bli skoj att se hennes nya lya.

Update: Har haft världens mysigaste eftermiddag med min söta Steph, är verkligen så glad att ha funnit en sån fin vän. Nu ska jag käka middag tillsammans med mamma och pappa Biddle.


Foto lånad av Steph, muffins is da shit.


Save thy hair

Jakten fortsätter på bra produkter som kan hjälpa till att rädda mitt slitna hår, så att det äntligen kan få lite längd igen. TREsemmé har hittills fungerat rätt bra och heat-defence sprayen gör verkligen underverk.

Men nu ska jag testa Dualsenses Rich Repair produkter, ett shampoo och balsam beställda från ForHair.se och se om de är snäppet bättre. En recension kommer senare. Sedan ska jag testa Osis Dust It Mattifying Powder som jag hört så mycket gott om och det blev 2-packet för 199 kr ( fraktfritt) som är ett riktigt fyndpris då de vanligtvis kostar 179-199 kr/st i andra butiker/salonger.

Jag behöver knappast volym i mitt hår, men i de fall håret är lite fett lägger det sig helt platt uppe på huvudet och denna fungerar även som ett torrshampoo då den har en mattande effekt. Så nu ska det testas!


Kolmården

Förra veckan var jag ju på Kolmårdens djurpark och det var riktigt roligt, samt en nostalgisk resa då jag varje sommar som liten åkte med familjen då vi flyttade till Sverige. Kamera hade jag ju ej med mig, men dessa mobilfoton fick jag idag.



Huvudattraktionen för min del - tigrarna.


Detta troll är fortfarande kvar (den till höger alltså, inte jag med mitt semi-självtorkade trollhår!), och minns att som liten var jag ganska rädd för den.


Delfinshow! Men de filmades istället då det var lite svårt att ta kort.


Struts-Kelly.


En safaritur blev det också.



Rosa quilt

Jag älskar mitt set för laptop, mobil och kamera jag fick i fjol från Krusell, och dataväskan har jag verkligen använt mycket på sistone. När min pappa fick syn på den frågade han "vad är detta för Barbie-bag?"- Den har t.om en liten spegel inuti! *fniss*


En porrig cirkus!

Britney konserten var verkligen en superbra och påkostad show med mycket drag, porrighet, duktiga dansare och cirkusartister MEN kraftiga minuspoäng för playbacken som rådde hela konserten genom. Det ryktas om att balladen "Everytime" var den enda låten som faktiskt sjöngs live men jag är ändå tveksam.

Kameran hann tyvärr lägga av då de mest spektakuläraste händelserna under showen rådde, men här är några bilder jag hann ta iaf.









Tusentals i publiken i ett fullsatt Globen, och vem träffar man på om inte min söta Stephanie som jag har en dejt med imorgon :-) (Mobilfoto lånad av henne)

Kärlek till bloggen


Idag hyllar jag min blogg! ♥ Tischan är en skön grej jag fått från en goodiebag och armbandet har jag fått i present från Cocoo.se.


Kolla, jag LER på kort! :-) Lite ovant var det, fick ju nästan lite kramp! *haha*

With a touch of pink


Tee, Gina tricot
Jeans, Replay
Kavaj, Glitzy.se
Väska, Chique.se
Skor, H&M


Tavla

1vecka semester kvar och kommer jag att orka måla ytterligare en tavla? Vi får se.


Här är mina andra tavlor (50 x 50 cm stora) jag målat, inspirerade av Roy Lichtenstein.


Hit me baby one more time!


Ikväll är det Britney! :-)

Muffinsbak

Jag och min vän Danni har varit riktiga housewives idag och bakat chokladmuffins med Toblerone. De blev fantastiska! Här är receptet vi utgick från, och sedan improviserade vi med chokladen.


Se så pryd och "Desperate Housewife" man ser ut! *haha*


Min söta vän Danni som också klädde upp sig med rosettdiadem dagen till ära :-)


Detta reportage såg vi efteråt i senaste numret av Glamour!


Spegel, spegel på soffan där...


Foto taget förra lördagen.


Jag måste verkligen sätta upp min vita spegel som bara står och skräpar bakom min soffa hemma. Detta var en sådan sak jag trodde skulle vara genomförbart under mina 5 veckor av ledighet. Nu är det 1 vecka kvar och jag har inte ens gjort en bråkdel av det jag hade tänkt.

Men, jag ska inte klaga alltför mycket på mig själv då jag har faktiskt haft en underbar semester med roliga aktiviteter och mycket sol & bad, trots att det inte blev någon utomlandsresa i år. Man måste kunna unna sig ledighet utan en massa måsten, att stressa har jag resten utav året att sysselsätta mig med.

Armband och klädbytardag

Ett annat paket jag fick häromdagen var ett stort lass från Bracy.se och några utav dem var dessa 4 färgglada mockaarmband med budskapen "I´m Bracy - I´m Fabulous" alt. "I´m marvelous".

Jag och Olivia har även haft en stor klädbytardag och fyndat i varandras garderober. Hon fick det svarta Bracy-armbandet utav mig och blev så glad för allting att hon tackade mig via kex jag lämnade kvar igår kväll. Tack själv för allting gumman! ♥



You´re welcome, dear! :-)

Seg lördag

Känns riktigt segt idag och jag har inte alls ork för några krävande aktiviteter. Dock har jag faktiskt varit rätt duktig trots segheten och omotivationen och faktiskt diskat hemma och städat. Efteråt fotade jag mina nya rosa tillskott - de rosa pjäserna från Friis & Company, införskaffade från Chique.se.




Näpp, nu blir det lunch i form av färsk baguette och champinjonsoppa och sedan ströläsning av några tidningar som damp ner i brevlådan igår.


Dessa fick jag av mamma igår, 2 st gamla fat för tepåsar. Helt i sann "Kelly-anda".


Bokstavera mera!

Är hemma just nu hos Olivia och har en mysig filmkväll med chips, sommar-Marabou och bokstavskex.


Brödrost

Idag innehöll ett utav mina paket jag hämtade ut idag en mycket gullig brödrost från Gadget Girl. Brödskivorna får Hello Kitty märken och jag ska visa upp mina söta toasts lite senare! :-)


Virkat

Min duktiga mor har virkat åter igen, denna gång hade hon gjort fler princesstårtor/nåldynor och mera saker är "in the making".


Sponge

Måste bara tipsa om dessa söta disksvampar, 3-pack för endast 12 kronor på Willy´s. Ett sött tillskott i köket.


Tekniken är emot mig

Utan kamera, mobil och internet känner man sig rätt låst. Som bloggerska är det ödesdigert.

Batteriladdaren till min systemkamera är spårlöst försvunnen, således inga kort från Kolmården m.m.. Mobilen min blev dränkt i vin under tisdagens tjejkväll och har upphört att fungera sen dess. Dock har jag ersatt den med min 2 år gamla (rosa) Nokia. Mitt internet strejkar i hemmet varenda dag, och nu är jag på besök hos päronen och snyltar på deras uppkoppling.

En tröst iaf är att jag har 4 st paketavier att lösa ut när jag kommer hem idag, what can they be? *jippie*


Tjejkväll och Djurpark

Nu ska jag börja styra hemma inför kvällens tjejträff hemma hos mig med Elenore och hennes (och min nyfunna) vän Pia. Jag ska laga till en god sallad med bröd och dessutom blir det vin och massvis med girlstalk såklart.

Imorgon blir det en heldagsutflykt och en nostalgisk resa till Kolmårdens djurpark där jag var ett flertal gånger som barn. *längtar*


Somriga tillskott

Jag är sugen på några somriga och färgglada tillskott, som bla. den vita strandklänningen från Friis & Company och jag hoppas verkligen att vädret vänder snart så man har användning för den.

Observera att detta kollage INTE är en "önskeoutfit" :-)


Bilder lånade av Chique.se

Tävlingar

Snart drar jag vinnare utav Jammla och RFSU tävlingarna jag haft, så håll utkik i era inkorgar på mailen under dagen idag eller senast imorgon.



Back on track

Tjoho! Nu är jag tillbaka efter en fullspäckad helg med massvis med skojigheter, och jag måste erkänna att det har varit skönt med en liten break från bloggen. Men nu är jag back on track med nya friska tag och var även tvungen att kolla in min darling Wille´s blogg då han smsade mig att han hade postat ett foto av mig.


Housewife Kel, foto taget under vår pressresa till Portugal med Philips.

Blogg vacation

Bloggen tar en liten semester nu, men återkommer troligtvis på söndag, men senast måndag! *PUSS!*



Grilla!

Har haft en supermysig kväll med gott sällskap, rosévin och grillning. Efterätten var verkligen toppen då vi grillade bananer med Marabouchoklad inuti. Avnjöts tillsammans med vaniljglass...mmmmm!



Värmeslag

Idag har jag inte alls varit lika pigg och kry som alla andra dagar, att ha varit ute i solen dagarna i ända har slutligen tagit på mig och hälsan. Hela dagen idag har jag haft yrsel och haft enormt ont i huvudet, trots att jag druckit mycket vatten. Solen sken till slut i eftermiddags, men jag skydde den som en vampyr - jag är tillräckligt brun som det är ändå.

Känns skönt att ha bara tagit det lugnt med inga måsten. 2,5 vecka solig semester har jag haft nu och det är lika långt kvar som jag har att se fram emot.

Det är vackert att vara blekfis också, det ska man inte glömma. Men just nu njuter jag faktiskt av brännan :-) Foton tagna av Jane i vintras (mars 2009)

Cocoo shop

Vet ni om att webshopen Cocoo.se är även en butik numera? Kontoret har däremot legat där ett bra tag, men kunder har inte kunnat handla förrän nu.


Bilder lånade från Cocoo.se

Mini-cam


De senaste dagarna jag har faktiskt filmat för första gången, och det har jag gjort med en videokamera som filmar i full HD format. Jag ska senare lägga upp filmer så fort jag hajat hur jag tar mig till, men här är den iaf - Flip Mino som är världens minsta HD-videokamera och man kan ta med den överallt. Den fungerar riktigt bra och med dess 4 GB kan man filma i totalt 60 min.

Den kostar 2449 kr och kan beställas från http://www.danielosterholm.se/.

Fortsättning följer...

Walk with roses

Hur jag kan ha missat dessa skor från Halens är ett under, och tyvärr är de slutsålda nu.



Bilder: Halens.se

Frisörbesök

För er som är trötta på de vanliga eller svarta gladiatorsandalerna så finns det färglada alternativ. Ett par rosa kan man skaffa hos Ellos, dessa såg jag i en tidning under tiden jag fick håret fixat igår. Snyggt till en vit klänning/tunika alt. en vit topp, jeansshort/kjol och en härlig solbränna.



Foto taget precis när jag kom till frissan igår med 2 månaders utväxt. Nu är den väck tack och lov *phew*