Strawberries


Fox

Tog precis några foton på lilla Fox, mina föräldrars hund som är en Cavalier King Charles Spaniel (black & tan). Så söt han är som ligger sked med kaninen!


Basket


För 250 kr finns denna söta korg på Åhléns. Ett bra tips nu lagom till helgen för mysiga picknicks ute i solen.

Veggie

Lagar mat just nu till härliga "Out from under" med Brittan, och njuter av att vara ledig fram till måndag med dagar fulla av solsken och värme. ♥

Sådär! Då har man lagat till en vegetarisk, ostfylld soya-schnitzel med sallad.




Cherry blossom

Har precis varit och fotat Kungsträdgårdens alléer i stan. Helt otroligt vackert, man tappar andan varje år!





En Kelly trivs bra bland rosa blommor.

Kommer snart!

Då var det klart! Avanna kommer att trycka upp en modell (eller fler, vi får se) utav Kelly-roslinnena! Åh, vad jag längtar!


En porträtt-illustration av mig, tecknad av Avanna. (Anna).


Pizza med Olivia

Jag fick nog utav min isolering hemma, och jag stämde träff med min kära granne Olivia och käkade middag nere på vår lokala pizzeria. Hon fick dock höra mig hosta typ 1000 ggr medan vi åt, men det var gott att äta något riktigt svulligt då aptiten inte varit den bästa under ens sjuka dagar hemma.


Jag ser förvånansvärt pigg ut, trots omständigheterna. Pizza kanske är den bästa medicinen?


Olivia provar sina nya Raybans. Jag älskade verkligen hennes outfit idag - vita Converse, gråa chinos, brunt flätat skärp och ljus jeansskjorta. En hit!


Oliva och jag i de trasiga jeansen, Converse-tjejer är vi allihopa, allihopa.....allihopa! :-)


Converse

Det 2a paketet som kom var just mina rosa Converse som jag vann på bloggpartyt i Norrköping. Jag är så glad, och de passar perfekt.

Tack snälla Ulrika, Beata och Sara som tyckte jag hade de ballaste skorna under kvällen, Chapnlle som vinnarskorna beställdes ifrån samt webshopen Shoenation som sponsrade med detta fina pris!


Casall


Ett utav paketen som anlände idag var exakt det jag misstänkte - mina nya, snygga träningskläder från Casall. De kommer från nya webshopen Aasport.se som säljer tränings-och fritidskläder för både tjejer och killar.

Toppen kostar 599 kr och 3/4 byx-tightsen med knytband 499 kr. Båda plaggen är gjorda i ett material för bästa rörlighet och komfort . Jag kommer vara grymt snygg i detta kit! :-)


Skotsk njutning

Blev överlycklig då min ICA fått in min favorit Skotte åter igen, det var ett bra tag sedan. Många dissar denna, men jag tycker den är otrolig med mörk choklad, nougat, russin och nötter. Mmmmmm!


Mera paket!

Känns som julafton flera dagar i rad. Igår kom mitt linne från Glitzy och idag min klänning från Missbella. Nu ska försöka ta mig upp ur sängen (har inte varit utomhus sen i förrgår) och knalla ner till centrum där fler paket väntar!

Det ena vet jag är mina rosa Converse jag vann i Norrköping från tävlingen "kvällens snyggaste skor". Är fortfarande helt lyrisk över vinsten. Det andra tror jag är träningskläder från Casall som jag beställt.

Sedan är jag jäkligt godissugen, men tror knappast choklad gör min hostiga hals bättre men är man sugen, så är man!


Tea-addict


Jag har blivit helt kär i mitt nya té från FRIGGS, är som att dricka varm saft - nyttig saft!

Twiggy dress

Om paket förstärkte ens immunförsvar skulle jag vara världens kryaste människa. Idag kom en underbar klänning från Missbella.se, som jag föll för så fort jag såg den i shopen. Perfekt till vita tygskor eller svarta gladiatorsandaler till vardags. 279 kr kostar den bara också!


Dag 2

Hemma sjuk dag 2 och jag mår fan värre än gårdagen. Tack för alla söta kommentarer att jag var söt även som osminkad sjukling med risigt hår, dock ringde min mor mig och undrade varför jag hade publicerat mitt trötta, bleka ansikte på bloggen och tyckte jag var lite skum. *haha*

Visst, jag ser för jävlig ut, men ibland känns det bra att visa att man är bara människa som alla andra och inte bara glamour och gala. Nu ska jag ta en kopp té jag drack igår, min rethosta är inte att leka med.

Ps. Ni glömmer väl inte att delta i min kärlekstävling där ett silverarmband värde 800 kr kan vinnas?

´"The Kelly Roses" by Avanna


Otroligt duktiga Anna (www.pyttis.blogg.se) , som är kläddesigner och illustratör har skissat upp dessa linnen, inspirerat utav mig och kallat dem "The Kelly Roses".

Vad tycker ni, visst är de underbara? Nu får vi hoppas att hon tänker trycka upp dem dessutom *hoppas*

Hon har även öppnat en egen webshop, som ständigt fylls på med nya motiv. www.avanna.blogg.se. Check it out!



Cup of tea

Min hals mår bra utav varmt örtté, och just nu dricker jag ett ekologiskt té som jag fick i Veckorevyn´s goodiebag. Nypon, hibiskus, svartvinbär och blåbär finns i denna och smakar ljuvligt. Har redan druckit 2 koppar efter varandra!




Favvokoppen från Lagerhaus.


Yes, I am a fan

Har sträckläst de senaste inläggen på Carolina Gynnings blogg här i rastlöshetens tider här hemma och jag måste säga att jag är lite smått kär i henne. Hon kör sin grej och skiter vad andra tycker, lever ett aktivt glam-och partyliv och dessutom är hon ju såklart fantastiskt snygg. Där har vi någon som är vacker osminkad (förutom de ögonbrynen hon fick gjort nyligen av "Stupid greek old lady") :-)


Not all glam

Usch, jag mår skitdåligt rent ut sagt. Hostar som en toka, och ligger i sängen med svullna ögon och helt sunkig med risigt hår i behov av en dusch. Bjuder på denna osminkade bild för att visa att Kelly is not all about tha glam.


En oglammig sjukling.



Mina långa fransar syns inte alls utan mascara, då de är så ljusa. *haha*


Tröst

Är som sagt sjuk och är hemma idag (igen), och det är så himla tråkigt. Ligger som en klubbad säl i sängen och har ingen ork mer än att knappa på dessa tangenter. En tröst iaf är mitt halterneck-linne som kommit från http://www.glitzy.se/, en likadan som jag har i vitt. Skitfina är de.




Fy för dessa gratissidor!

Det är så skönt då man bojkottat alla dessa gratissidor, speciellt då en av dessa verkligen inte skött sig. De svarar inte på mails, skickar inte ut ens premier och dessutom vann jag en tävling på 1000 kr förra året som jag fortfarande inte har fått, trots att jag har mailat dem under flera månader. Att de inte ens kan skicka ut mitt tävlingspris är lågt, mycket lågt!

De jag pratar om är www.gratismode.se.

Nu har jag iaf skrivit ett långt mail åter igen med titlen "En storbloggare som fått nog", och hoppas på en respons.

Ps. Alla de som spammar min blogg med reklam för dessa sidor spärras, då de stör mig och mina läsare som vill kommentera ett inlägg.

http://www.designadinblogg.se/2009/april/gratismodese-nu-blir-jag-lite-less.html (inte bara jag som är less på gratismode).igt

Update: Jag fick konstigt nog svar på direkten efter mitt mail och mitt pris skickas ut till mig nu i veckan. Får se vi om de håller vad de lovar, men alla premierna återstår...

Usch, jag är sjuk och är hemma för att kurera mig och ta det lugnt och inte stressa över såna här saker. Nu ska jag lägga mig, mitt huvud dunkar och jag hostar som en gammal röktant.


Nitar & strass i stora lass



Fler bilder kommer på mina fina skor från http://www.chapnlle.com/, men här har ni några än så länge.

Annars kan ni se dessa Patricia´s blogg, som köpt exakt likadana och postat massa fina bilder. www.fuckmeheels.blogg.se/2009/april/mina-balmain-lookies.html


Kärlekstävling

Nu är våren äntligen här och även tiden då "vårhormonorna" dyker fram, då man som singel flörtar lite extra och som par beger sig ut på romantiska äventyr som picknicks i solen m.m.

I och med detta drar jag igång en tävling i samarbete med http://www.funkymariedesign.se/. Vinsten är ett handtillverkat silverarmband från http://www.suh925.se/ värde 800 kr. Armbandet är reglerbart och passar alla handleder.





Tävlingsuppgiften är att berätta om ert mest romantiska minne. Spead the love! <3

VINNAREN ÄR UTSEDD!

Majblomma

Ni har väl köpt årets majblomma? Den är ju dessutom i en mycket förtjusande färg! :-p


Kommer inte på någon titel...

Efter att ha blivit avsläppta i city i lördags, så hängde jag med Olivia en liten stund till H&M och sedan Gina tricot där det blev ett köp utav den svarta kjolen som jag har likadant i rosa. Här sitter jag med uppsatt hår i en knut och osminkad i väntan på sällskapet som befann sig i provrummet. Sedan var det raka vägen hem, då jag var sjukt trött och dessutom bröt min jobbiga förkylning ut åter igen under hemfärden.




MItt "vill ha" kollage från Gina tricot, 3 plagg är iaf köpta. Boyfriendjeansen såg inte kloka ut på mig och rosväskan undrar jag hur pass användbar den egentligen är. Söt är den, men lite too much - även jag har mina limits! :-)

Lördagens goodies

Det blev en hel del man fick i lördags! :-)


Från Veckorevyn.

Från bloggpartyt.

Mitt pris


Här är bild på mitt pris, då jag vann för "kvällens snyggaste skor". Ett par rosa Converse i modellen med tunn sula. Detta kort tog Ulrika åt mig, då jag ska byta dem mot en storlek större. Hoppas de kommer snart! :-)


Bifogar även en lånad bloggpartybild från Beata. Här sitter jag med min syssling Josefine och Jane. Outfiten för kvällen var en topp från Stylebystars, kjol från Ginatricot, strumpbyxor H&M, nitarmband från Cocoo.se och "Balmain"-skorna (Som jag ska visa upp ikväll, jag lovar!!) :-)

Bloggers


Det som är så otroligt roligt med bloggträffar är chansen man får att umgås med likasinnade. Vare sig man bloggar om smink, vardagsbetraktelser eller mode så har vi samma gemensamma intresse. Jag fastnade en stund i baren med 2 riktigt sköna tjejer, Karin och Sanna (som tog detta kort). Lite skoj också att jag fick en jordgubbe på mitt glas rosévin *haha*


Sanna och jag, foto taget av söta Emelie som också var superkul att träfffa! :-)

Tack tjejer!

Innan jag däckar vill jag tacka de 3 underbara tjejerna som ordnade gårkvällens party! Det blev verkligen hur lyckat som helst!



Beata (http://www.beatas.se/) , Sara (http://www.zhara.blogg.se/)  och Ulrika (http://www.colorelle.se/).

Bloggparty i Norrköping

Har haft det otroligt skoj, och då jag inte hade kameran med mig så inväntar jag en hel drös med foton från Jane. "Balmain"-skorna från http://www.chapnlle.com/ gjorde succé iaf och jag vann tävlingen för "bästa skor" där jag fick ett superfint pris. Wooohoooo!

Bilder från bloggpartyt och sen bilder på mina skor får ni se imorgon. Nu måste jag käka och sen sova, då jag är ruskigt trött. Jag är dessutom less på att blogg.se strular, med bilduppladdningen samt att jag inte kan länka som vanligt.

EGO pics

Fick några fler bilder från gårdagens EGO 2009 tagna av Linda (http://www.absolutglam.com/), en tjej man blir alltid lika glad av att träffa.

Det blev en liten reunion då jag träffade (Idol) Robin som var där, då han var med i vårt "kändis"gäng som bjöds ner till frisörmässan i Jönköping. Lite blyg var han som vanligt, men duktig är han!



EGO-girlies - jag, Linda (http://www.absolutglam.com/) och Maria (http://www.miasshopping.com/).

O´boy vilken kväll!

Vilken härlig kväll det varit, och nu efter varsitt glas  O´boy är det dags att sussa. Klockslagsfunktionen fungerar ej i bloggen, men klockan är nu 03.50. Good nighty!



Alldeles underbara Ulrika som vi är hemma hos - en av arrangörerna till bloggfesten.


On the road

Nu är vi på väg, dvs. jag, Jane och Olivia. Fett laddade för party!




EGO 2009 by Veckorevyn

Då jag inte orkade kånka på systermkameran fick det bli mobilkort, men däremot väntar jag på tjusiga foton att visa upp. Fortsättning följer...




Lång kö. Folk som gick förbi trodde kanske det var en uttagning till Top Model :-)



Tyra och jag, fasen vad vi ska festa ikväll i Norrköping. Tyra var uppe på scen och pratade om självförtroende.


Min rosa wrap och Tyra´s finger då hon ville gärna peta på den.


Idol-Robin sjöng.


Jag fick en manikyr gjord från Scratch Nails och lackades med färgen "Forever Fuschia".






Full rulle

Det är mycket på g idag, är precis hemkommen från en trevlig tillställning anordnat av Veckorevyn och snart ska jag iväg till min gamla hemstad Norrköping, då ett stort bloggparty väntar. Nu måste jag packa + styra outfit, men jag tror nog det blir mina "Balmain" pjäser som åker på bl.a

Massa bilder från idag kommer snart, jag får blogga från bilen då mer tid finnes! :-)

Vi ses där!

Idag fick jag höra att vinnarna av bloggparty-tävlingen i Norrköping har blivit meddelade av arrangörerna. Stort grattis och vi ses där! :-)


Äntligen...

...kom de. Och de är fabulous. (Ja, jag ska  visa dem på med info m.m.) :-)


Väskhängare

Har skaffat en smart grej från Mihi.se, en väskhängare som är perfekt förvaring för alla mina kuvertväskor som tagit onödig plats i klädkammaren. Att den har rosmotiv sänker inte direkt betyget heller. Kostar 199 kr.


Före:


Efter:

Home sweet home

Är hemma nu efter en mycket trevlig vistelse på vackra Södertuna Slott. Gårdagens väder var ju inte mycket att hänga i julgranen, men idag blev det fantastiskt väder med möten och konfererande i solskenet samt under otroliga kristallkronor.



Gnesta


Det är ju rätt fint här ute på slottet som ligger i Gnesta, ca 6 mil utanför Stockholm. Efter flera timmars konfererande var det en långpromenad som genomfördes på fritiden man fick. Omgivningarna kanske inte var de ultimata för mina splitternya Converse, men de klarade sig "oskadda" ändå. Uppdaterar med fler bilder imorgon, då jag inte har vissa program tillgängliga (är ju beroende av Picasa).


Slott

Imorgon sticker jag iväg på personalkonferens med jobbet och kommer tillbaka på torsdag, men mini-datorn är med så lite updates ska jag nog hinna med.

Bilder lånade med tillåtelse av Södertuna slott.

Rosklänning

Efter många om och fick jag till slut tag på rosklänningen från Gina tricot. Fanns endast i storlekarna 40 och uppåt överallt och efter en lite längre resa fick jag tag på en 34a. Den sitter som en smäck och är jättefin, men jag känner nog att en 36a skulle jag vara mest bekväm i ändå.

Någon som sett en 36a, eller vill byta sin mot min? Vili kolla ifall den finns i webshopen, men deras server är tyvärr nere just för tillfället.




En klänning till lördagens party i Norrköping? :-)

Romantic

Cocoo.se har fått in dessa söta halsband i romantiskt tema. Små halsbandsur med pärlor och rosett för 345 kr/st.


Följ med på bloggparty!


Nu på lördag ska jag bege mig ner till Norrköping på en storslagen bloggfest med drinkar, tävlingar, middag, goodiebags, modevisning och mingel m.m.

10 st plaster finns kvar och dessa lottar jag ut! För er som är intresserade, skriv en kommentar under detta inlägg :-) Tänk på att detta gäller endast inbjudan, resan dit m.m. får ni ordna själva :-) Här kan ni se vilka grymma bloggerskor som kommer vara där!

Nu har vinnarna av bloggparty-tävlingen i Norrköping blivit meddelade av arrangörerna. Stort grattis och vi ses där! :-)


Ja, tack!

Jovars, det blir nog ett besök hos Gina snart...


Bilder: Ginatricot.se

Kitchen

Här får ni en liten sneak peak på en del av mitt kök. Docksött är det och jag älskar denna stil! Man blir så glad varje gång man går in i köket. Nästan allting på bilden kommer från Åhléns och plåtburken och stekpannan inhandlades idag.



Lite smustig är spisen, men ska ta tag i det sen...


Sockersött hos Åhléns


I helgen gick jag förbi Åhléns och aldrig har deras inredningsavdelning lockat mig mer. Mycket i detta kollage har jag redan hemma (grytlapparna, korgarna, duschdraperiet, roshanddukarna och kristallglasen nedan), och fler inköp ska det bli.

Det jag ska köpa först och främst är de blommiga plåtburkarna, picknickkorgen, Leila´s kokbok (min förebild) och den blommiga stekpannan. Helst vill man ju köpa allting på en gång, men det är nog mest ekonomiskt att dela upp det lite.


Vinn tröja från Modekungen.se


Nu finns chansen att vinna denna ursnygga tröja i mjukaste ull från Modekungen.se. Allt du behöver göra är ett lägga en kommentar under valfritt inlägg i deras egen blogg och bifoga er mailadress, så utser de en vinnare :-)

1987

Kolla vad ball jag var som 6 åring, den där posen kanske man skulle göra på nästa dagens outfit? Rosa gillade man då också!


Strawberries

Idag blev det en skål jordgubbar tillsammans med socker och mjölk. Hur äter ni era jordgubbar?





På en torsdag


Kort tagna med mobilen från i torsdags. Alcazar var grymmast! :-) Outfiten blev en topp från Stylebystars, ljusrosa "boll"kjol från H&M Trend och höga, svarta stilettos från Bianco (mina favvisar just nu).

New bag

Jag är supernöjd med NYPD-väskan från Ellos som kommit, stor är den dessutom vilket är bra då jag tenderar att alltid ha mycket saker i väskan.



I ♥ Sthlm

Ett borttappat busskort igår ledde till att jag fick gå från Slussen till Hammarbyhamnen, men vårsolen muntrade upp mig efter förlusten och dessutom var det rätt härligt att promenera.



Rosedress

Gimme gimme gimme! En äkta Kellyklänning. (Bilder: Gina tricot)

TGI

Nu var man hemma hos päronen då syrran min från England är precis influgen. Då jag inte har med mig någon minneskortläsare så får det uppdatering om igår kväll lite senare. Ha en trevlig fredagkväll allihopa!

Romance ♥


Cosmopolitan frågade mig om mitt mest romantiska minne, och fotot är taget från den dagen, dvs. min födelsedag som innehöll massvis med uppvaktning och romantik.

Snart kommer jag att hålla en tävling, där ett vackert kärlekssmycke är vinsten. Håll utkik!

Kattis & Co.

Det är otroligt vad mycket roligt man får vara med om som bloggare, och idag är jag faktiskt bjuden på hela 5 st otroligt roliga events som är Bindefeld´s pressfrukost för DOVEpresslunch tillsammans med Bea Szenfeld, vernissage på Ulfsunda Slott och champagnemingel och middag på Pontus med Calvin Klein Underwear men jag har endast tid och möjlighet att gå på en idag *snyft* Jobbet kommer i första hand, men varför måste allting vara på en och samma dag? :-(

Mitt val blev ett releasepartyCafé Opera för Kattis Ahlström´s nya tidning "Kattis & Co", med underhållning från ståuppkomikern Marcus Palm, uppträdande av Alcazar och mat och desserter från Operakällaren som jag ska gå på ikväll.


Smycken


Hjälp! Jag har alldeles för mycket smycken och för lite förvaring. Såhär ser det ut just nu hemma, kaos!





Recension: Brun mc-jacka

Under 2 veckors tid har ni då och då sett min bruna jacka från Modekungen.se. Jag har fått den för recension och då jag har använt den en hel del så talar det för ett högt betyg. Materialet är skinnimitation med snygga nitdetaljer och dragkedjor.

Passformen är figurnära och kort, vilket gör den till en perfekt jacka som funkar till vilken outfit som helst. Jag som är en 34/36a tog en i storlek S och den var helt perfekt. Kostar 699 kr och finns även i svart och crémefärg.

Betyg: 4,5 av 5 (Högsta betyg hade den fått ifall den varit i äkta skinn).



Tillskott

Jag hittade dessa tabletter hemma igår och med min plan att försöka rädda mitt hår till hur den en gång var, så ska jag äta en tablett varje morgon och kväll. Det är kosttillskott med kisel, biotin och folsyra som stärker och förbättrar kvalitéten på ens hår, hud och naglar. Finns på Naturapoteket, 139 kr betalade jag för detta paket med 120 st tabletter.

Sedan ska jag inte gå till frissan varje månad för att fixa utväxten, utan det blir som jag brukade göra förr - varannan månad varvat med massvis med hårinpackningar. Dessutom vill jag sätta in lite mörkare slingor för en mer honungsblond färg. Nu jäklar ska det gro!



Sveriges japaner?


Ett praktexemplar på en bloggerska som tar kort på allt och alla, och dessutom fotas själv helt ovetandes! (som fröken Ellinor gjorde på mig vid vår teprovning förra veckan).

Utan att låta alldeles för fördomsfull, så är väl vi bloggare Sveriges japaner när det gäller att dokumentera precis allting med kameran?!

En snabb Tingeling

Möttes av denna sötnos när jag kom hem idag, snacka om snabb leverans av Kyss Johanna då jag beställde den igår.



Kelly by Jammla

Ni har väl inte glömt det fina halsbandet som jag designat tillsammans med Jammla? Enkel, vacker och rosa! :-)
Bilder: Jammla.com

Inspiration

Min vän Elenore inspirerar mig extremt  mycket då hon som jag älskar "shabby chic" och lantlig romantik och har nu stora planer på att göra en totalomvandling i hennes hem. Ska bli skoj att se! Dessa fina plagg fyndade hon på Ellos nyligen.


Bilder: Ellos

Bunny

Påsken är slut, I know! Men roligt nog hittar jag inte min gamla profilbild, så ni får stå ut med bunnyn sålänge :-)

Klickhumör


Jag känner mig på "klick"-humör dvs. lusten att klicka hem dessa finingar.
Bilder: Chique.se


Krona

Har en ny, majestätisk prydnad hemma i form av en krona från Creative Lounge. Den är gjord i gråfärgad metall och kommer från danska märket Broste Copenhagen. Kostar 129 kr och passar fint med ett ljus i, eller bara som den är.

Håll utkik, då jag lite senare kommer att tävla ut en likadan :-)


Tingeling


Mitt inlägg med alla mina smycken från Disney Couture gjorde mig sugen på ett tillskott då det var ett tag sedan. Jag älskar armbanden med guldberlockerna med Tingeling och Bambi och nu är jag sugen på denna i svart och guld.

Bild och smycke från Kyssjohanna.

Vinnare av namnhalsband

Nu är påsken slut och därmed min påsktävling där ett namnhalsband i guld från Bettiesgalleria låg i potten.

Tävlingsuppgiften var att skicka in bild på sitt sötaste alt. mest annorlunda påskpynt och jag fick en mängd jättefina bidrag, stort tack! Det är så härligt att se att det finns så många fler pysslare, man blir ännu mer inspirerad då.

Men det bidraget jag föll för mest var Miriam´s påskris med små fotografier på sina nära och nära. Det är framför allt vad påsken betyder för mig, att man umgås och äter gott med vänner och familj.


Foton tagna av Miriam.

Converse

Mina nya ögonsten för våren och sommaren, i den låga modellen. Jag har ju ett par höga också, men dessa passar bättre till kjol, klänning, shorts eller uppvikta chinos än de höga. Storlekarna på dessa är som vanligt stora, så man ska alltid ta en storlek mindre än sin normala.







Tan

Nya armband i skinn jag glömt att visa från Friis & Company. Tan och guld är så fint tillsammans och dessa har redan blivit flitigt använda av mig. Från Chique.se.


Inna da sun

Det har inte varit mycket uppdatering på sistone, och skälet är det underbara vädret vi haft! Men nu är jag tillbaka och kommer att tillbringa kvällen hemma med massa uppdateringar.

Det har varit mycket sånt här....



...och sånt här i solen... :-)

Blusar

En av mina nyfunna favoritbloggar är sockersöta Emma´s blogg sen jag råkade dra henne som vinnare av "Kelly-väskan" jag gjorde tillsammans med Fifi Bags. Det är verkligen så skoj när man hittar någon som har så lika smak som en själv :-)

Denna blus från H&M har hon i blått, och själv har jag sneglat på den men hade ingen aning att den var så fin på. Den lades genast in i min H&M beställning *härmapa* :-)



Bilder: www.hm.com


Påskmat

Ingen traditionell påsk direkt, men jag och de övriga Biddles gillar inte sill m.m. så det blev hemmagjord cannelloni med ricotta och spenat m.m. Hur gott som helst!


Fåfängan

Jag, mamma och Fox har suttit och njutit av solen uppe på Fåfängan. Ett av mina favvoställen i Stockholm är detta verkligen och jag rekommenderar det varmt, då utsikten är oslagbar, det är sol hela dagen och dessutom kan man ta en öl eller en mysig fika på deras café. Just nu fanns inga bord och stolar utomhus, men det är säkert på g.


Påskoutfit




Jacka, Modekungen
Blus, Glitzy
Cardigan, Lindex
Jeans, Gina tricot
Skor, Keds
Väska, Louis vuitton (speedy 30)
Armband, Disney Couture
Sjal, H&M


Hårlängtan

Har fastnat framför datorn och gluttar på gamla foton. Jag blev chockad över dessa foton från 2007, där jag hade världens finaste hår, en riktig lejonman! :-p Nu har man kortare, blont svintohår efter att ha råkat ut för en hemsk frisör i höstas. Det roliga är att då tänkte jag inte alls på att jag hade så långt hår...weird.

Nej, nu ska jag bege mig ut i solen igen. Detta var ju lite smått deppigt att se på. *haha*



Påsk-kladd

Jag har verkligen världens bästa mor som precis gjort en kladdkaka åt mig idag. ♥


Skoter


Ytterligare ett vår/sommartecken är då folk drar fram sina vattenskotrar, stekigt! :-) Denna bild tog jag nyss med mobilen från päronens balkong.


Happy Easter!

Nu ska jag och min stela, ömma nacke bege oss ut. De slitna jeansen från Gina tricot och mina gamla Keds tygskor är på. Glad Påsk allihopa!

Solskydd

Solskydd är regel nr 1 när man är ute och solar och passande nog fick jag hem dessa produkter från Apoteket nu när solen är här med hela sin närvaro denna påskhelg.

Apoliva Sol heter denna nya serie och består utav 10 produkter för både vuxna och barn med div. sprayer och lotions. Min nacke gör fortfarande ont, men jag har åtminstone inga hemska kramper längre så idag blir att njuta av solen i lugn och ro, och bli uppassad av mamma hemma hos päronen idag :-)

 

Chapnlle

Var ett tag sedan jag uppdaterade min kategori "Kelly´s 5 favoriter" och här är fina saker från Chapnlle. Skorna till vänster är på väg hem till mig i detta nu *längtar*


Indiska´s rosor

Jag har fått en hel drös med tips om tekopparna och kakfaten hos Indiska. De är verkligen underbara, och hade jag inte min vackra benporslins-serie från Roy Kirkham (finns på DUKA) så hade jag köpt dem. Men man ska vara varsam med porslin därifrån, då av erfarenhet är kvalitén inte den bästa.



Foton lånade av Angelica.


Tröst

Har nu fått i mig mat och en massa Alvedon. Lite bättre känns det, och jag har en heat lotion, har halsen omlindad i en sjal och gör lite varsamma stretchövningar. Förhoppningsvis är det över till imorgon så jag kan njuta av det vackra vädret jag missade idag.

En tröst är även shopping, och jag kompletterade med lite fler saker i min H&M-beställning jag fortfarande väntar på att få hem, och detta nedan är det jag klickat på hittills.


Bilder: www.hm.com

Nackspärr

Det har inte blivit mycket aktivitet alls idag då jag legat sängbunden med en hemsk nackspärr jag fick i förmiddags. Jag har aldrig varit med om en sån här smärta i hela mitt liv och nacken har låst sig på ett sätt att jag får hemska kramper så fort jag rör mig och skriker ut i smärta. Det är ingen nerv som är i kläm iaf, utan jag har fått en svår sträckning tydligen.

Nu är jag så svag att jag börjar istället gråta så fort kramperna kommer, men hjälp är nu på väg då jag ska tas hand om. Har t.ex inte kunnat äta på hela dagen pga detta, då jag inte har kunnat röra mig. Kul att man har missat hela denna underbara, varma och soliga dag  dessutom, men vad göra?

Ps. Gillar ni mina nya profilbild? *haha*

Recept på en "drink"

Sodavatten
Is
Lime


Ett hälsosammare och framför allt billigare alternativ till alla drinkar man förtär och mår dåligt av efter en partykväll, som den jag hade i förrgår. Jag brukar annars dricka vatten vid slutet (lite har man lärt sig genom åren), eller innan jag lägger mig men det blev inte av just denna nämnda kväll.

Det är inget roligt att ligga bakis, och nästa gång ska jag följa Jonna´s drink-tips jag fick imorse under vår konversation på Facebook. Ser exakt ut som en riktig drink dessutom och man mår som en princessa dagen efter.


Så här pigg och fräsch vill man vakna dagen efter! :-)

Påskpresent

DISP skickade mig en påskpresent i form utav deras senaste nyheter, en gel för lockigt hår och en som är till för att fixera spret och "spikes" på korta frisyrer. Den sistnämnda ger jag bort till den som är intresserad, någon av er som har en spretig frisyr eller vill ge bort denna till en bror eller pojkvän kanske? Maila [email protected] vid intresse.

Jösses, det tog typ 1 min och sen fick jag mail :-)


Marsipanpralinerna är redan uppätna *mums*

Orange

Idag när jag röjde genom min klädkammare så kom jag över dessa orange/korallfärgade jeans som jag köpte för ca 2 år sedan.

Helt oanvända är de och jag undrar ifall man ska vara lite vågad i sommar och bära dessa tillsammans med vita tygskor alt. bruna skinnsandaler med en vit tunika eller blus (som denna) då de är lite höga i midjan. Och sen en härlig solbränna till...

Så vad säger vi, people? Slänga eller spara?


Bloggkväll på Pashion


Innan jag satte igång partajandet igår kväll, så gick jag på Pashion´s bloggkväll i SOUK gallerian för att testa deras nya mineralsmink från brittiska märket Lily Lolo. Jag blev sminkad med deras foundationpuder och fick dessutom en med mig hem i färgen "Cookie". De supergulliga och trevliga tjejerna som jobbar där hjälpte mig med den nyansen som passade mig. Resultatet blev jättefint, och mineralsmink är ju bekant riktigt bra mot hyn och dessutom innehåller den solskydd.

Bilder lånade från Stephanie.


MC skinnjacka med nitar från Chicy och ljusrosa cardigan från H&M, resten av outfiten ser ni här.

*Klick klick*


Så var en beställning gjord från Ellos :-)

Räddaren i nöden

Coca-cola är idag min knight in shining armour och det enda som kurerar mig dagar som denna. Hsar varit ute och hämtat en massa paket tillsammans med min partner in crime igår, Olivia och snart kommer en annan tjejkompis hem till mig och hälsar på en snabbis.


Topp, Stylebystars
Kjol, Gina tricot
Skor, Bianco
Väska, Bianco
Nitarmband, Cocoo.se
Svart armband, Bad O´d Mar
Lösfransar, H&M

A living dead

Gårdagens partykväll var hur rolig som helst, men det är sällan jag varit så bakis som jag är idag. Bilder från bloggkvällen och partajandet efteråt får jag senare idag, så uppdaterar sen. Nu måste jag äta något, då jag är väldigt "skör" just för tillfället. Nej, det blir en vit påskhelg framöver för min del! :-S

Rosväska

Jag blir lika glad varje gång jag får kommentarer och mail då ni skriver hur mycket ni tycker om bloggen och sist men inte minst att ni tänker på mig då ni ser något med rosor. Ett bevis på att jag är bloggerskan som verkligen nischat mig med stilen jag älskar :-)

Senast idag fick jag ett mail av en söt läsare som tipsade mig om en väska från NYPD. Tack Liza! ♥


Bilder: Ellos.com


Någon som har en bra rabattkod????


Vinn namnhalsband i guld


För att fira att påsken snart är här drar jag igång ytterligare en tävling (och fler är på väg!). Nu har en av er chansen att vinna ett alldeles eget namnhalsband i guld från Bettiesgalleria.

Halsbandet är i silver och sedan guldplätterad i 14 k äkta guld. Typsnittet heter "Rebecca" och är värde 499 kr.

Tävlingsuppgiften är att ta kort på ert finaste alt. mest annorlunda påskpynt ni har hemma och maila det till [email protected]. En lycklig vinnare dras den 15e april.

VINNARE NU UTSEDD!

Löpsedel



På vägen hem från Chaikhana så utsattes jag för en attack av en mycket speciell dam med en märklig rullator som ville ha företräde till hela t-banevagnen på väg ut. *haha* Vilken syn det var! Ellinor dokumenterar nyheten i dagens Aktuellt.

Mingel och party

Det är mycket på g just nu, mycket spring på mingel och events och det är hur roligt som helst. Men tyvärr då man jobbar heltid så måste jag tacka nej till en hel del. Nästa torsdag är jag t.ex bjuden på 4 otroliga saker, men har endast tid för en. Vilket i-landsproblem man har, va? :-)

Ikväll ska jag på Pashion´s bloggkväll, då de introducerar ett nytt, engelskt mineralmärke - Lily Lolo. Och detta påminner mig även om att jag måste uppdatera min "Favoritbutiker" kategori snart.

Sedan är det på tal om att kanske fira att man har påskledigt nu fram till måndag med party på Café Opera.


Utlottning av klänning


Min klänning från Stylebystars var lite för liten för mig, så jag tänkte lotta ut den till någon av er! :-) Det enda ni behöver göra är att skriva en kommentar under detta inlägg, så drar jag en vinnare slumpvis om några dagar. Storlek 34 (XS).

VINNARE NU UTSEDD! (Vinnaren meddelad via mail).

It´s all about shoes

Det är skoj när ett blogginlägg genererar många erfarenheter gällande tvätt av vita tygskor. Då väldigt många av er har ändå lyckats med era Converse och Keds t.ex så ska jag ge det en chans :-)

Sedan blir jag lite smått irriterad över att min fina skohylla väcker kommentarer som att jag är "för gammal"  för att ha det och "omogen". Vad har ålder och mogenhet med en drös tjusiga skor att göra? Finns det en åldersgräns på att ha en walkin-closet också? *haha* Nej hörni - att vara omogen, det är att lägga ner (bortkastad) tid på att skriva sådana kommentarer :-)

Sedan kan jag tycka att det är rätt skevt att bli kallad gammal när jag endast är 27 år! (Fast för en 14-åring t.ex så kanske jag är lastgammal *haha*).


Sticks and stones may brake my bones, but words will never hurt me.
/"Gammel-Kelly"

Black n´pink

Svart och rosa var dagens färger i outfiten idag och den korta, puffiga roskjolen från Gina tricot fick göra premiär. Till detta hade jag en svart body, ljusrosa cardigan, rosa sjal och min svarta mc-skinnjacka. Hurra dessutom för ballerinaskor, våren är här! ♥



Jag och Terese skålar i tehuset.

Hallongömma

Dagens utmärkelse för svulligaste bakelsen går till det vi fick som avslutning på Chaikhana tehus. En underbar chokladbakelse som innehöll smarriga överaskningar.




A cup of tea

Te-fantast som jag är (jag är ju faktiskt delvis engelsk, tea runs through my veins!) så gick jag på en teprovning idag som ordnades utav Nestea. 2 nya smaker kommer att lanseras vilket är grönt te med citrus och rött te med päron, den förstnämnda var min favorit.

Chaikhana där vi befann oss är ett litet, mysigt tehus beläget mitt i Gamla stan och vi fick testa flera olika sorters spännande teer (bl.a ett rökt, svart te) medan vi lyssnade på dess ursprung, historik och vad man kan äta till. Ellinor och Terese var mina söta bordsdamer, alltid lika trevligt att träffa dem och detsamma gällde Jane och Delinda som också var där.


Barbie

Ett par vänner till mig kommenterade nyligen detta bortglömda foto bland mina partybilder på Facebook och den förtjänas ju att visas upp denna soliga tisdag.

Detta är en tårta som jag gjorde alldeles själv på min 25-årsdag, då jag hade ett "Pink Party" för mina vänner. Allra första gången jag någonsin försökt mig på en "avancerad tårta" och den blev ju rätt bra faktiskt!

Jag kommer  verkligen ihåg hur länge jag letade efter rosa, färdigkavlad marsipan, och fick till slut specialbeställa det på NK! :-)  (tro det eller ej, men inget annat konditori hade just då. De var superbra och man kunde beställa i flera olika färger). Ska hitta en bättre, högupplöst bild när jag kommer hem.

Ps. Visst kan man göra rosa marsipan själv, men här använde jag riktigt mycket marsipan och att få till exakt den rätta färgen helt jämn och dessutom kavla ut det fint, det är bökigt! :-) Bättre att köpa färdig i såna här sammanhang.


Klänningen dekorerades med silverkulor och rosa kristyrbollar.

Disney Couture

Man har ju lyckats samla på sig en hel del smycken från Disney Couture och alla dessa ögonsten ingår bland mina favoritsmycken. Samtliga kommer från Asos och Kyssjohanna och är guldplätterade.

Tvätt av tygskor


Foto lånat med tillåtelse av Christian Gradholt.

Jag har ju ett par vita Converse och ett par Keds sen förra året, som självklart blivit rätt smutsiga. I helgen som var tänkte jag faktiskt tvätta dem, men stoppades prompt av min vän Stephanie som har jobbat i en skobutik och vädjade att man aldrig ska tvätta tygskor, inte ens i handtvätt.

Gör man detta lossnar limmet och skorna blir dessutom gulfärgade. Vill man återgå till ett par kritvita, fräscha tygskor, så är det ett nyköp som gäller istället.
 

Girls on top

Efter nästan 2 timmars powerwalkande har jag och Olivia smällt i oss nästan en hel kladdkaka och det förtjänade vi verkligen. Uppför en skidbacke tog vi oss upp på dessutom och njöt utav solnedgången. Observera att jag bor i Stockholm (Sollentuna) så det är vår och solsken nedanför backen annars :-)


Jag fjantar mig på skidliften och går "stavgång" *haha* Snön låg kvar högst uppe på berget, så det var lite kallt om benen ett tag.

PW och en belöning

Det går jämnt ut idag med en kommande powerwalk alldeles strax på ett par kilometer och sen ska man bjuden på kladdkaka efteråt. Kan man ju äta med gott samvete iaf :-)

I väntan på sommaren

I väntan på bättre tider ligger mitt sockersöta linne från Glitzy.se på att bli använd. Den är i halterneckmodell med spets- och volangdetaljer och alldeles, alldeles underbar. ♥

Det som är roligt med vissa modewebshops är att alla produkter finns ju endast i ett begränsat antal, och inte som Gina tricot eller H&M då man ser 100-tals gå omkring med samma plagg.

Ps. Läs Charlotte´s grymma blogg (som driver Glitzy.se) här! Denna tjej kan verkligen festa, och vår förra partykväll tillsammans var verkligen oförglömlig :-)



Förvaring

Mycket vårstädning har jag gjort hemma på sistone, och en hel del har gjorts i köket. Jag fann 3 st gamla förvaringsburkar som jag nu förvarar mjöl, pasta och ris i. Ska hitta fler för socker och övriga torrvaror också.


Påskpynt

Nu har jag tagit fram förra årets påskpynt som jag pysslade ihop själv förra året. De kommer från ett set jag köpte på Panduro. Kelly-påskägg, inte sant? :-) De är dessutom superfina i ett ris man har spraymålat i vit färg.


Promenad

Nej, hörni. Något mer solande blir det ju tyvärr inte idag, får vara glad över att man fick njuta av gårdagens solstrålar istället. Men ut ska jag iaf och det är en långpromenad som står på agendan. Jag bor inte långt bort från en skidbacke så jag tänkte knalla upp dit bl.a.

Sen har jag fått ett riktigt muffinsryck, då jag vill hålla på och baka hela tiden. Nackdelen är bara att man går omkring och äter upp alla bakverk själv. Muffinsmage 2009, here I come! :-)

Kärlek på köpet!

Om man beställer ett nitarmband från Cocoo.se (de som ingår i tävlingen jag håller) så får man ett gratis Je t´aime armband!

Vid beställning ska ni ange i meddelanderutan i kassan era 1a, 2a och 3e handsval. Koderna ni ska ange är armbandets färg samt guld eller silver, som t.ex armbanden längst upp = orangesilver, vitsilver, lilasilver osv.



MItt svarta armband med guldnitar, visst är den snygg?

Protect yourself

God morgon! Vilken underbar dag vi hade igår, och jag är glad att jag inte låg hemma bakis som så många andra av mina vänner. Vilket slöseri! Idag blir det förhoppningsvis ytterligare en fin dag, men jag måste använda solskydd då jag faktiskt brände mig, fick fin färg i ansiktet men bröstet blev lite rött :-S

Men vänta nu, mulet och regn? :-(


Bland blommor och handklovar

Åh, vad ett par timmar i solen gör en gott. Vad man har längtat! Det var ju iofs inte så länge sen man fick uppleva sol och värme, då jag var i Portugal i februari men man har ju ändå längtat som alla andra.

Låg ner på en bänk bakom Edsbergs slott i Sollentuna, och då det var helt i lä var det stekhett. Det roligaste var att precis nedanför min bänk låg ett par handklovar *haha* Några som varit lite naughty! :-p


Bye bye!

Nu har jag packat ner alla mina vinterstövlar, stickade halsdukar, vantar, mössor och vinterjackan som ska ner nu i förrådet. Adios! Hoppas bara man inte behöver ta upp dem igen? :-S


Recept

Fick förfrågan om receptet på mina smarriga muffins och här kommer det. De rosa formarna kommer från Åhléns (100 st för 50 kr) och eftersom de var lite väl tunna använde jag dubbla formar till varje muffin.

2 ägg
1,5 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
100 g smör
3/4 dl mjölk
2.5 dl vetemjöl
2 äpplen
Kanel
Strösocker

Vispa ägg och socker, tillsätt vaniljsocker och bakpulver. Smält smöret och blanda med mjölken. Tillsätt i smeten och ha i mjölet allra sist. Skala äpplena och skär i klyftor. Blanda kanel och socker i en skål och blanda äppleklyftorna i det. Stoppa 2 st i varje muffin. Grädda i mitten av ugnen, 10-12 min i 225 grader. Mina formar var lite stora, så det blev sammanlagt 10 st.

Baka liten kaka

Det blev ju som sagt lite muffinsbak igår, och nu ska jag ta bege mig ut på en liten utflykt, sitta i solen med en termos té och mumsa på några av mina bakverk.

Skohylla

Häromveckan då jag hade storstädning hemma röjde jag ur min kaotiska bokhylla och använder nu den som skoförvaring. Då jag har satt dit mina 12 finaste partyklackar, blir det som en liten utställning alt. skoboutique man har hemma. Men snart måste jag lämna över en plats åt mina "Balmain"-klackar :-)



Muffins


Jag har lite äpplen hemma som jag måste "göra mig av med" innan de blir alldeles för gamla, så det blir muffinsbak ikväll :-)

På vägen hem

Det är såhär jag lindrar min bloggabstinens under dagen, direkt efter arbetsdagens slut kommer lilldatorn fram för att kolla kommentarer m.m. Skrivbordsbilden är ju inte helt otippad, eller hur?! :-)


Deichmann



Jag lider av ett extremt nitberoende just nu, det är nästan så man får glömma min ros-nisch snart :-) Ni är många som undrar vart Deichmann butikerna finns, där jag köpte mina sandaler. Gå in på deras hemsida och klicka på "Filialhittare" så visas de butiker som ligger närmast dig.

Vårigt

Outfiten igår blev väldigt vårig.

Tunika - Saint Tropez, sjal - Indiska, jeans - Ginatricot, jacka - Modekungen, pumps - Bianco. Min trogna LV Speedy fick följa med också.


Armband från Friis & Company (Chique.se) och nitarmband från Mihi.se


Matthew Williamson for H&M


Gårdagkvällen var riktigt skoj då jag och Wille minglade på H&M, tittade på kläder, drack öl och svullade i oss smarriga ciabattor. Dragplåstret för kvällen var förhandstitten på Matthew Williamson´s kollektion han gjort för herrar och det var mycket färgglatt och mycket nitar. Min favorit var skinnjackan med nitar, som Daniel Lindström, modechef från tidningen Cáfè håller på bilden längst upp.

Herrmode

Är hemma nu och ska byta om inför kvällens kalas, då H&M i samarbete med tidningen Café bjuder in till deras herrmodekväll. Jag fick ta med mig manligt sällskap, så det blev Wille såklart :-)

Uppdaterar om kvällen m.m. när jag kommer hem! *puss*


Nitar & strass

Jag har hittat en underbart söt webshop som säljer Balmain-inspirerade sandaletter med nitar och strass! De som ZARA sålde i begränsad upplaga tog ju slut på direkten, men även dessa finns endast i ett fåtal ex så skynda ifall ni vill ha ett par. Maila [email protected] om er storlek finns kvar att beställa.

Skorna är av mjuk lammskinn och kostar 1 299 kr. Leveransen tar ca 10-14 dagar.
Mina nya darlings som är på väg hem till mig! ♥
Bilder: Chapnlle


Nyttigt

En härlig lunch fick man dessutom igår efter svettpasset från Blueberry. Till det drack vi helt nya smaker från Bonaqua, skriver mer om dessa sen!


En goodiebag fick man också med alla nya smakerna från Bonaqua och ett presentkort då jag och en vän får gå på Bikramyoga ytterligare en gång! :-)

Bikramyoga

*puuuuh* Vilket svettigt pass man fick uppleva igår, har inte svettats så mycket i hela mitt liv!

Passet hölls i exklusiva duCalme vid St:Eriksplan, som påminde om ett asiatiskt tempelbygge inomhus. Mörk belysning med tända ljus, orkidéer och Buddhastatyer - mycket stämningsfullt!

Efter man bytt om (jag hade ett par små, svarta shorts och ett svart linne) så fick man sitta ett par minuter i en ångbastu så att kroppen skulle bokstavligen "värmas upp" innan man gjorde entré i rummet där den timslånga, 40 gradiga sessionen skulle hållas. Ett enda stort svettkalas från början till slut med andra ord. Riktigt påfrestande var det, och de 26 st hathayoga-postionerna var också fysiskt krävande. Jag och min kompis var helt slut efteråt. Men riktigt skoj var det och vi fick presentkort för ytterligare en gång :-)


Bilder lånade med tillåtelse av duCalme.

Jag är en dum sill

Blev ni lurade igår? Jag gick på en rejäl grundluring då en vän mailade mig helt förvånad att Blondinbella hade gjort en lista över dåliga bloggar i hennes senaste inlägg och hade mig som nr. 1! *haha* Genast gick jag in och kikade, men fann ju inget där. Sen slog det mig, aaah just det. *April april din dumma sill!*

Vinn valfritt nitarmband!

Skriv en kommentar under detta inlägg vilket nitarmband från Cocoo.se som är din favorit. 2 vinnare dras den 8e april :-)

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD! Vinnarna är nu meddelade via mail! :-)


"Het" yoga


Idag är jag och en kompis bjudna att prova på BikramyogaduCalme i samband med lanseringen av nya Bonaqua. Det är ett pass man utövar i 40 graders värme, så det lär ju bli rätt svettigt! Ny minneskortläsare måste jag dessutom få tag i idag, så jag kan visa lite bilder från passet m.m.

Lugg

Hittade gamla bilder då jag hade lugg, ca 2 år gamla då jag precis hade börjat blogga *haha* Fasen vad jag önskar jag hade mitt fina, långa hår tillbaka :-( Jag föredrar dessutom min hårfärg jag hade då.

Utförsäljningar

Idag var jag på Gärdets outletbutik och tog flera fina bilder på sortimentet, men då min minneskortläsare strejkar så blir det tyvärr inga kort jag kan visa upp. Har suttit i flera timmar och trixat, men inget hjälper.

2a läsaren i rad som går sönder på kort tid, så är det när man använder den varenda dag förmodar jag *suck* Så jag får tyvärr visa upp ett par kassa bilder jag tagit med mobilen på de saker jag kom hem med. Dessutom fungerar inte mitt Picasa av någon anledning, så all teknik är emot mig! :-(

Känns pinsamt att lägga upp så kassa bilder, men vad göra?



Ett par rosa gummistövlar från Tretorn och en turkos sommarväska med Pucci-inspirerat satintyg från Friis Company blev mina fynd. Här kan ni se vad Olivia köpte dessutom.

Priser: Alla skor och väskor 200 kr alt. 3 saker för 500 kr. Barnskor från Pippi Långstrump, 1 par 150 kr, 3 par 400 kr.
Adress: Öregrundsgatan 3, T-bana Gärdet, uppgång Värtan (Snett mittemot Friskis & Svettis på Tegeluddsvägen).
Öppettider: 1 april kl. 10-19, 2-3 april kl 10-18, 4 april kl. 11-16