Happy New Year!

Alla underbara läsare! Nu kör vi snart på år 2009! Whoooh! :-) Själv firar jag med goda vänner och min älskling till systerdotter i år!

Pussar!


"Björn Gustavsson-dansen" genomfördes ett par gånger under kvällen!


Mina underbara vänner D och T. Skratt-anfallen var många!


Leopard

Så jäkla snygg....men så himla liten. Onesize-storleken som var en xs-s tänkte jag skulle bli jättebra då jag är väldigt petite i överkroppen men dessa asiatiska storlekar säger jag bara! *suck & snyft* Från Pinky.

Tänkte ju ha den över en svart skinnjacka, men den kan gå till en vanlig, tunn långärmad topp istället. Är bara det att man inte är så van att sitta med en pälsväst inomhus! :-)



Den suger! (bra)

Många var ni som dissade denna rosa dammsugare att den sög (fast i negativ bemärkelse) men tomten kom med den i år och jag väntar på att den ska levereras hem till mig. Hoppades på en avi hem till mig idag, men icke! Jag väntar fortfarande....

Dessutom har jag fått prova den "live in action" och den fungerar ju utmärkt! Perfekt för mig som bor litet och att den är trådlös är himmelskt. Ellinor som också har den håller med mig!



Zzzzz

Dålig uppdatering på bloggen har det varit på sistone, men jag njuter verkligen av julledigheten som man har! Inga krav eller måsten och man kan ta sovmorgon hur länge man vill på en vardag. Underbart!

Men återkommer senare idag med lite smått & gott!


Catwalk

Min söta systerdotter Elvira och hennes kusin Nattis tyckte att en catwalk av pepparkaka istället för ett hus var mycket skojigare. Jag tyckte den var asball!




Grattis...

...och tack Stephanie för en jättetrevlig kväll med god mat och tårta! Min outfit bestod utav en söt klänning från Chicy. Öl från Heineken!


Birthday party

Idag är det inte mycket som händer under dagen idag, men på kvällen sker lite större aktiviteteter då jag är hembjuden på födelsedagsfest/middag hemma hos Stephanie.

Nu ska jag göra iordning en smoothie, hänga upp tvätt samt hämta mitt paket från Ellos jag totalt glömt bort.

Tea party

Lite mer julklappar, en komplett te-servis  i benporslin från Roy Kirkham. (Finns på DUKA). Visst är de underbara! Här ska det bli tjusiga te-bjudningar och frukostar framöver.

Pinky vinnare

Grattis Caroline som vann ett valfritt plagg från Pinky!


Smoothie

Har precis gjort världens godaste smoothie. Köpte ICA´s hallon och mango och mixade ihop med vaniljyoghurt och lite honung.



Smoothie-proviant har införskaffats idag!

Rosigt från H&M


Jag säger det igen: H&M´s barnavdelning = fynd. Idag fann jag denna för 129 kr. En äkta "Kelly"-långärmad topp som är vit med små rosa rosor och detaljer i siden och spets. Den är sådär härligt hemmamysig, och funkar fint att softa hemma i.

Äsch, jag behöver inte ngn större motivering, det är ju bara att se på den så fattar ni! :-p

X-mas dinner

Såhär såg vår engelska julmiddag ut med bl.a kalkon. Detta är min absoluta favoriträtt och jag åt tills jag storknade (ytterligare en stor portion gick ner t.om!)


Juldagen

Strax ska vi käka traditionell engelsk julmiddag. Är snart klart så jag sitter och lökar framför dvd-brasan sålänge.


Tee, Avanna for Lindex
Jeans, Replay
Julstumpor med små hjärtan, Gina Tricot


Värmande klappar

Lite fler julklappar. 2 mössor (den gråa är med lite "häng") och en sjal - handstickade av otroligt duktiga Kirsi! De passar verkligen perfekt på mig och är så mjuka och sköna på.

Sidenbanden på mössorna kan lätt bytas ut och i paketet kom ett rosa band som jag satte på den gråa mössan. Vill ni själva göra beställningar, gå in på Kirsi´s blogg. Hon tar t.ex. 200 kr/styck för mössorna och man får lämna önskemål om färger. Tack tack tack! ♥




Fox och hans gäng


Fox gillar mjukisdjur. Han har en hel soffa alldeles själv där han samlar dem. Detta kort tog jag imorse då han hoppade upp med den nyaste i kollektionen - en svart terrier han fick i julklapp.

Några klapps

Har fått många fina paket denna jul och fler paket dyker upp senare i bloggen. Roligare att dela upp det lite tycker jag :-)

Chicy.se (halsband+örhängen) och Cocoo.se (klocka+armband) önskade mig God Jul med lite fina smycken. Porslinsasken fick jag av mamma. Tack tack tack! ♥




Strålande jul

Hoppas ni alla haft en underbar dag! Själv har jag haft en riktigt bra dag med god mat m.m. Några julklappar har inte delats ut ännu då mina envisa föräldrar detta år bestämt sig för att fira "english style" med presenter imorgon bitti. Men den som väntar på något gott! Det blir enligt tradition engelsk julmiddag imorgon också.


Mmmm...godis!



DVD-brasan är en klassiker varje jul. Åh vad den värmer!


Jag och Fox blev rätt trötta efter julmaten.


 


Merry Christmas!

Ha nu en jättefin dag allihopa! Nu måste jag sätta fart med att handla julgodis och sen lite sista-minuten klappar.





Jul-outfiten kirrad!

Det blev inte endast julklappsshopping åt andra idag. Jag råkade till min lycka hitta klänningen med stort K på MQ, den sista i min storlek som fanns bland alla butiker i stan och den tänkte jag ha på mig imorgon. Så fin på, och funkar även senare i vår och sommar tillsammans med ett par sköna sandaler (eller tillsammans med rospumpsen kanske?).

Rose tree

Under mina långa timmar på stan idag gick jag och mamma förbi PUB husets rosgran. Jag dog. Smyckad med rosor, blomster, pärlor och rosa skor! Fast däremot är den aningens kal, men ändå så vacker!


A lot to do

Det är mycket att stå i idag, jobba ett par timmar och sen stan. Jag köpte faktiskt en julklapp till mig själv igår som ni får se när den väl kommer på posten.

Igår kväll var jag på bio och såg "Yesman" med Jim Carrey, som jag verkligen älskar! Han är hysteriskt rolig och det behövdes en hel del skratt då jag varit nere under helgen som varit. Mycket sevärd om man har (som jag) Jim Carrey som favorit.


2 dagar kvar...

...sen är det 2 veckors jullov! *woohoo!* Imorgon är det julklappshopping med mamma och fika med en vän. Hektiskt i slutet som alltid, men det blir alltid lika bra ändå. Jag är ganska effektiv under stress! :-)

Ps. Glöm inte tävlingen där ni kan vinna ett valfritt plagg från Pinky!


Min almanacka

I fredags kom min söta almanacka från Personlig Almanacka. Man fick välja exakt hur man ville ha text, färg och även hur innehållet skulle se ut. 275 kr inkl. frakt kostar den och leveransen tog ca 2 veckor.



Rospynt

Ni är så fina tycker jag! Att jag har läsare, människor jag aldrig träffat som tänker på mig när man ser något rosigt. Det värmer verkligen så mycket ska ni veta!♥

Idag fick jag ett mail med ett foto från Annika, som sett julgranspynt i form av rosiga tekannor från Åhléns och tänkt på mig. Dessa har jag redan sett, men de är verkligen värda att visa upp!



Foto taget av Annika.


Stickat

Dessa två mössor är på väg hem till mig. Det är duktiga Kirsi som stickat dem (hon som gjorde mina fina pulsvärmare) och jag kommer även göra lite framtida beställningar av henne. 200 kr kostar de styck och beställer man innan nyår är frakten gratis.


En cremefärgad och en grå med lite "häng".

Bilder på mina mössor från Kirsi´s blogg. Visst är de fina!



Kontakt

Såg att min mamma skrivit i bloggen att hon försökt ringa mig. Eftersom jag glömt laddaren på jobbet och inte orkat bege mig dit, så har mobilen varit död hela helgen. Men jag är kontaktbar via mail, msn och facebook! :-)


Blue

Morning! Vaknade precis för en stund sen. Filmen Mirrors igår var stundtals läskig, men sen spåra den ur totalt tyckte jag - som de flesta skräckisar gör :-) Men en weird twist var det i slutet och sånt gillar jag skarpt, så den var ändå sevärd. Jag kan faktiskt erkänna att jag under filmens gång sneglade en eller två gånger på mina egna speglar i hemma *haha*

Har precis borstat tänderna med den här nya "White Now" från Pepsodent som utlovar vitare tänder. Eftersom den är knallblå fungerar den väl som ett lila silvershampoo, den från Matrix jag använder för att få bort gula toner i håret.

Det står dock på paketet att effekten endast är temporär och jag märkte inte direkt någon skillnad efter första användningen (vilket utlovas). Men eftersom man ändå köpt den nu så är det lika bra att fortsätta använda den. Det är ju ändå fluor i! :-)



Interviews

Cosmopolitan och Devote.se har gjort små jul-intervjuer med mig, klicka på länkarna för att läsa!




Just me

Hej allihopa! Sorry att jag varit avlägsen idag, men jag mår inte så bra just för tillfället av personliga skäl. Förhoppningsvis blir det lite uppdatering imorgon istället.

Jag tänkte annars se filmen "Mirrors" nu eftersom jag är rätt filmsugen. Ska även tillägga att jag är ensam hemma, så är detta så smart av mig egentligen? I think not....usch...

Jag har pizza, cola och en skräckis. Sällskap hade man velat ha annars, men ikväll är en sån kväll jag bara vill vara för mig själv.

Kram på er!

Julhälsningar

I veckan har jag fått flera fina julkort och dessutom själv skickat iväg till mina närmaste. Men det finaste kortet var på mina två yngsta syskonbarn Love och Smilla. Det ska bli jätteskoj att träffa dem under julhelgen, då de annars bor i Skåne.


Sötnosar! ♥


Ge mig sommar!


Det blev en hemmakväll idag iaf, är så seg! Har precis suttit och kollat på gamla bilder från i somras och jag längtar tillbaka! Man var solbränd, hade långt fint hår (sen jag klippte mig har jag blivit lite besatt av hur långt och tjockt hår jag faktiskt haft, vill ha tillbaks det!) och knatade runt i skira sommarklänningar. Åh!

Vinn valfritt plagg!

Fr.om nu har ni chansen att vinna ett helt valfritt plagg från Pinky! Det enda ni behöver göra är att gå in på hemsidan och lämna en kommentar här i bloggen vad ni skulle vilja vinna.

Tävlingen pågår t.om den 25e december.
VINNAREN NU UTSEDD!




Skönheten och odjuret

Grattis Paulina som blev vinnare av 300 kr att handla för hos Jammla! Hennes favoritsmycke var detta halsband med glashänge, timglas och ros som heter "Skönheten och odjuret". Jag håller med henne, den är jättevacker!


Bloppis!

Nu har även jag skaffat en liten bloppis. Har nämligen tröttnat på Tradera med all dess budgivning och föredrar själv snabba affärer när man ska handla ngt man vill ha.

Den heter kellyshop.blogg.se och kommer att uppdateras snart (förmodligen redan nu i helgen). Så håll utkik!

Pynt


Jag är inte mycket för att julpynta, även fast jag tycker det kan vara väldigt fint och mysigt. Det blir bara aldrig av - och dessutom har motivationen sjunkit då det ser ut som jag haft inbrott hemma. Stökigt alltså!

Så istället har det fått bli lite tappra försök på jobbet (där man ända spenderar majoriteten av sina dagar). Men det är däremot inget jag köpt själv. *haha*

Stjärnan är en gåva, samma sak gäller mitt lilla värmeljus i form av en gran och sen en rosa tomte (min mor som vill att jag ska börja julpynta och tänkte på mig när hon såg den). Jag tycker luvan ser lite märklig ut.... :-)


Boots

Inte världens bästa bilder, är svårt att ta foton på skor ovanifrån, men jag fick en förfrågan om att få se mina nya stövlar från Bianco jag hade på mig igår. De är i over-knee modell men eftersom jag är lite lång (1,74) så går de precis upp till mina knäskålar. Kostade 1400 kr.

Här är en bild på dem med nedvikt kant tagen från hemsidan, men de är mycket finare i verkligheten enligt mig.

Mys!

Snart ska jag hem till en tjejkompis för att ha lite filmmys i hennes nya, fina lägenhet i stan. Jag vill också bo centralt, är så trött på att bo i utkanten! Hon ska iaf skämma bort mig med mat, snacks, julmust och t.om en varm havrepåse som jag ska få ha på magen - har så satans ont! (ni tjejer vet vad jag snackar om!).

Moody gloss

Kommer ni ihåg de där ringarna man hade som liten - som bytte färg efter humör? :-)

Too Faced har ett läppglans som fungerar på samma sätt, fast med olika rosa nyanser. Den är först helt kristallklar och ger efter ett litet tag en fin naturlig rosa nyans på läpparna beroende på vilket "humör" man är i. Enligt tabellen är jag oftast i humöret "Dirty Thoughts" eller "Hot & Bothered". (de 2 näst längst ned).

Tyvärr har den ingen doft, vilket jag oftast föredrar hos ett läppglans. Kostar 190 kr för 13 ml, finns bl.a på Pashion i SOUK gallerian och Åhléns City.


En produkt som finns i mitt dagliga smink-kit.


Winners

Det har varit en hel del tävlingar (Triwaklocka, Cocoo.se armband och biobiljetter) och alla vinnare är redan utsedda, och har blivit kontaktade via mail! :-)

Men chansen finns fortfarande att kamma hem vinsten från Jammla!


Torsdag






Rosa blus (ny!), Melba
Jeans, Replay (med fläck, råkade spilla nagelolja!)
Stövlar (nya!), Bianco
Brun skinnjacka, Hollies
Halsduk, H&M
Väska, Jouels
Pulsvärmare, Kirsikka


















Pink

Efter flera veckors slarv från postens sida så kom äntligen min rosa topp från Melba och den var värd all väntan. Mycket finare i verkligheten och den bär jag redan idag! Tyvärr verkar den vara slutsåld just nu, men den fanns även i turkost och kostade 349 kr.

Ps. fler blusar kommer in inom kort!

Rose heels

Efter julbordet "rullade" jag in till stan för att kika på heelsen från Bianco, och det blev det svarta paret - klassisk färg som passar till allting. Här kan ni se inlägget där man kan se alla 6 färger.



155 m högt julbord

Julbordet intogs uppe i Kaknästornet och jag hade ingen aning om att det var så här mysigt och fint!



Efterlyses!


Jag vill ha en fondvägg i mitt kök och den ska bestå av en tapet med stora rosmönster. Är det någon av er som har något bra tips på vart man kan hitta något passande? Butik eller webshop spelar ingen roll. Min stora förebild när det gäller inredning är söta Leila från "Leila bakar" på kanal4.

Vinn presentkort!

I samband med föregående inlägg kör jag igång en tävling där ni kan vinna ett presentkort med 300 kr att handla för hos Jammla!

Det enda ni behöver göra är att gå in på hemsidan och sen skriva en kommentar i bloggen vad ni skulle använda kortet till. Ange er mailadress också. En vinnare utses på fredag. Passa på nu när det endast är 1 vecka kvar till julafton!

Vinnaren nu utsedd! Grattis Paulina!


Kelly-halsband

Ett bra julklappstips till någon som är som jag - älskar rosa och rosor så är ett bra tips detta halsband som är handgjort och finns endast i några exemplar från Jammla.

Halsbandet har jag personligen designat tillsammans med Jammla och kostar 240 kr. Halsbandet heter "Kelly".


 
Ha en Kelly runt halsen!

Julbord!

Idag ska jag på julbord och det ska bli riktigt gott. Här ska det svullas! Har på mig svarta, smala byxor, svarta stövlar, blus från Odd Molly och pärlor från Nova pärldesign. Efteråt ska jag bege mig in till stan för att leta efter dessa skor.

Ps. gillar ni min "nya" profilbild? *ho ho ho!*



Rosettsmycken

När jag kom hem idag svidade jag om från stövlar till mina betydligt bekvämare vita Converse pjuck och gjorde sällis ner till ICA med min granne, Livvy då hon liksom jag skulle hämta lite paket. Mitt paket var rosettörhängena från Mihi som jag bloggade om häromdagen.


Visst är de bedårande? Tror inte jag kommer att teama upp dem med det matchande halsbandet jag har, men var för sig är de underbara.


Dagens var...

Klänning, Glitzy.se
Strumpbyxor i ull/bomull, H&M
Skinnstövlar, Bianco



Älskar verkligen min klänning, den är så mysig att ha på sig!

Gooooold!


Jag är ett riktigt klock-freak med en förkärlek till stora modeller i herrmodell. Denna "pimpiga" i guld, plast och strass har jag haft ett tag och den kommer från Cocoo.se, 295 kr. Finns även i silver och sedan likadana klockor utan strass ifall man tycker det blir lite för mycket.

Obs! Ange koden "Kelly" så får ni 20% rabatt på er order! (gäller t.om 23 dec)

Kan det bli?

Kan inte alla dessa par skor ligga under julgranen till mig i år? Sidendrömmar med hög klack, platå och en stor ros fram. 550 kr/paret från Bianco och jag ska "check them out" under morgondagens stanrunda tror jag!


Bilder: Bianco.com

Värmande julklapp

I fredags fick jag en underbar liten julklapp från en mycket pysslig läsare. Kirsi heter hon och stickar massor av söta ting. Eftersom det var en present hade jag ingen aning om vad det var jag skulle få, men så var det ett par vita pulsvärmare med rosa sidenband och rosett. Väldigt "Kelly"! :-)

Tack så hemskt mycket Kirsi! ♥ Jag älskar dem!



Vinn biobiljetter!

Det börjar nästan kännas som att jag har en julkalender med alla tävlingar som ploppar upp på bloggen, men ni kan vara lugna då jag inte kommer att ha som krav att ni anmäler er till massa gratissidor för att delta (bojkotta!). Huvudsaken med alla mina tävlingar är ju att gynna er sötnosar! :-)

I samarbete med NordiskFilm lottar jag ut en massa biljetter till komedifilmen "Zack & Miri make a porno". Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar, så drar jag 10 st vinnare imorgon! (alla meddelas per mail). Filmen har premiär 9e januari!

1a pris: 10 biljetter
2a - 10e pris: 2 biljetter

VINNARNA NU UTSEDDA! (kontaktade via mail)


Klicka på bilden för att se trailern.


Juicy!


Lite nya återfuktande krämer dök upp hos mig igår från O.P.I och de har använts flitigt sedan dess. De doftar underbart och det är nästan så att man vill äta upp sina händer när man smörjt in dem! :-) Händerna blir dessutom silkeslena då de innehåller aloe vera och avokadoolja och sjunker in i huden snabbt utan det minsta kladd.

Finns i 9 olika "smaker" och en stor flaska med 200 ml kostar ca 180 kr och dessa små med 30 ml ca 50 kr. Man kan även använda krämerna på kroppen som bodylotion. Finns bla. på Kicks, Åhléns och NK och även vissa webshops som nailsbody&beauty och hudoteket.

Suck!

Efter en lång och stressig dag så krånglar mitt internet just nu och mitt kamerabatteri har dött, så jag kan ej publicera massvis med fina bilder på diverse ting *suck!* Så dagens uppdatering får ske imorgon, för nu ska jag iväg på indisk middag och senare bio för att se "The day the earth stood still".

Ha en trevlig kväll sålänge! Puss!


Update: Filmen igår kväll sög! Hoppas på att nästa biobesök blir bättre, då jag vill se "RocknRolla".

Tv-dinner

En fet kebabtallrik och en tv-kväll med bl.a. Erik & Mackan att se fram emot, en söndagkväll kan inte bli bättre!

Zzzzzz

Det blev lite sent igår, med Guitar Hero - world tour fram till småtimmarna (halv 5 för att vara exakt!). Jag har nu enorm träningsvärk från all trummande. Söndag idag och jag tänker faktiskt inte göra någonting förutom att lata mig! :-)

Thaistyle

Nu sticker jag på en blixtvisit till Thailand! Ska iväg nu på middag på ett ställe jag älskar, nämligen Koh Phangan! Om ni gillar vällagad thaimat i en häftig miljö med en och annan regnstorm som dyker upp i restaurangen så rekommenderar jag detta ställe varmt. Här kan ni se lite bilder från mitt senaste besök där, är verkligen en upplevelse!


Postar snabbt två kort då jag har bråttom, ska även måla naglarna svarta! Klicka för större bilder.

Linne/tunika, SALT
Byxor, Vero Moda
Väska, Chique.se
Skor med nitar, Friis & Company

Rabatter

Tänkte uppdatera er om några rabattkoder som pågår nu:


Glitzy - 15% rabatt med koden "Kelly" (gäller t.om imorgon).

Cocoo.se - 20% rabatt med koden "Kelly" (gäller t.om 23 dec + fraktfritt).
Melba - 10% rabatt med koden "lucia" (gäller endast idag).


Friis & Company´s skinn och nitar


Yes, igår kom skorna och är så snygga! Det är svårt att ta bra kort, då kameran tyvärr ej gör dessa rättvisa. Nu är min kväll räddad och är ni sugna på ett par så finns de för 899 kr hos Chique.se

Tee

Igår köpte jag Avanna for Lindex t-shirten som ingick i deras Rosa bandet kampanj. Detta tryck är verkligen min favorit av alla, hon är så jäkla duktig!


Nighty nighty


Nu ska jag sova! God natt och sov sött! ♥

Yes!

Kevin! En mycket värdig vinnare. Alice hade väldigt snygga skor dessutom med den rosa/lila klänningen, likadana som jag har från Zara! :-)


Kronan på verket

Nu får ni inte garva, men jag älskar dessa flaskor med prinsesskronor. De är egentligen för betydligt yngre flickor men saksamma. I like them!

Ett bra tips är att ta bort etiketten och sen när duschcremen är slut - fylla på med ens favoritlotion eller duschcreme. 35 kr kostade denna flaska och finns på Åhléns. Jag har flera hemma! :-p


Idol

Yes, nu är Idol-finalen på tv och jag sitter bänkad med julmust och lussekatter. Har faktiskt inte följt programmet alls, men med all mediauppbåd är det inte svårt att hänga med. Kevin vinner, det har man ju fattat iaf.

För övrigt, detta nedan var min outfit idag.

Långärmad topp, Odd Molly
Jeans, Replay
Brun skinnjacka, Hollies
Väst med fuskpäls, VILA
Väska, LV speedy 30
Skor,Converse

Forever favorites

En vacker dag ska jag göra en beställning från Forever21, det måste bara bli av speciellt när man ser dessa godbitar!



Bilder: Forever21.com

Halva på rean


För under 300 kr inkl. frakt m.m. blev det en beställning på en clubblazer för 25 kr(ord. 399 kr) och en blus från BZR för 197,50 kr (ord. 799 kr).

Ange koden 186050 så får ni halva priset på reapriset! Jag var inne på Ellos outlet tack vare min kära granne Livvy som köpt blazern, hur snygg som helst var den på henne.

Sanktaaaa Luciiiiaaaa!

Imorgon är det Luciadagen och känt som helgen då folk super ned sig. Själv ska jag visserligen också ut, men på en trevlig middag på Koh Phangan så helgen blir rätt lugn för min del.

Ska även se till att gå på bio och se Guy Ritchie´s nya RocknRolla. Denna ska vara i samma stil som Lock, stock...och Snatch. Älskar de filmerna, så jag hoppas denna håller samma mått.


Studs and heels

Yes, det blev paret som de flesta av er trodde. Till helgen hoppas jag kunna ha på mig de Gucci-inspirerade (se de äkta på bilden till höger) Friis & Companyskorna med gultnitar. Paketet ska ha kommit idag! :-)

Bilder: Chique.se och Gucci.com

Mitt make

Vad kletar jag på mig under dagarna tro? Här nedan ser ni vilket spackel jag använder mig av just nu.


Foundation primer, Bodyography
Foundation "medium beige", id bareminerals
Touche Èclat Radiant Touch concealer no.1, Yves Saint Laurent
Eyeliner, Chanel
Mascara, Dior Show
Rouge "Blush subtil", Lancome
Kabukiborste med "teddybear hair", Too Faced
Lip injection, Too Faced
Mood Swing lip gloss (när man inte vill ha injection), Too Faced
Försvarets hudsalva, Apoteket

Rosetter

Mihi har fått in lite nyheter och jag fick syn på dessa rosettörhängen som matchar mitt halsband. Svårt att låta bli.



Bild: Mihi.se


Victory

Hej allihopa! Fan, vad glad jag blev över responsen jag fick igår och nu har även Engla följt exemplet att skippa gratissidorna! *hurra!* Ni är bäst!



Fel trosa

Mycket gnäll på bloggen idag. Först om min åldersnoja, sen om alla gratissidorna som jag har bojkottat och nu om Nelly.com som skickade mig helt fel trosa. Jag beställde ju en i färgen Rosewood och istället kom en korallfärgad. Utan extra kostnad skulle man även få en presentpåse och den kom heller inte med. *suck!*

Today is not a good day...men jag ska inte överdriva och vara en crybaby. Jag köpte annars en foundation idag, från id bareminerals som verkar riktigt bra. Men att köpa en borste till (360 kr) är rena rama rånet. För en foundation som kostar 410 kr så borde man få borsten på köpet. Som tur är har jag en liten kabukiborste liggandes någonstans...frågan är bara var?

Enough

Nej, nu tar jag bort länkarna till alla dessa gratissidor och jag tänker inte nämna dem igen i bloggen. Har fått mig en riktig tankeställare och det är ju faktiskt rena rama pyramidspel som dessa är och gynnar ju endast oss bloggare med mest läsare.

Innan har jag tänkt att man på ngt sätt förtjänar att få tillbaka något för det man gör (och tro det eller ej så tjänar jag inte multumbelopp på bloggandet) men det var faktiskt när jag läste Engla´s blogg idag som jag spontant fick avsmak och ändrade åsikt direkt. Det börjar ju faktiskt bli ganska tjatigt och utnyttjande!




Noja

Det är fasligt vad åren går fort och jag har väl aldrig direkt tänkt på hur gammal man är, att man märkt av förändringar på kroppen, tänka på anti-rynkkrämer och upprätthålla en regelbunden träning och bra kost för att hålla sig smärt och smidig.

Tills nu....

Numera lider jag av extrem åldersnoja och jag önskar verkligen jag hade varit duktig med träningen under tidigare år. Hyn och kroppen är långt ifrån densamma nu när man börjar luta sig mot 30 (är 27 nu) än när man var runt 20 år.

Men fr.om. årskiftet är det hårdträning som gäller så ni kan förbereda er för en ny kategori på bloggen som kommer heta "Kelly tränar". Jag är fortfarande lika smal, så det är inte det som stör - utan målet är att bli fastare med en god kondition så man orkar mera och är piggare. 2009 blir hurtbullens år för mig!


Höga favoriter

Denna gång har jag valt ut mina favoriter ur Gojane´s sortiment. Det är ett företag baserat i USA med rätt små storlekar och en leveranstid på ca 2 veckor. Här kan kan ni läsa om hur man kommer undan tullavgiften.



Bilder: Gojane.com

Fresh

Aaaah, det finns inget skönare än att vara nyduschad och sedan lägga sig i en nybäddad säng - so fresh!

Lång, mörk och regnig dag har det varit idag och ännu värre var det att åka hem då hela röda linjen i t-banan var avstängd. Hoppas de hinner fixa det till imorgon, för tålamod och att stå som packade sillar i trånga utrymmen är inte min starka sida :-)

Näpp, nu ska jag glutta på tv och samtidigt kolla in vad kungligheterna har på sig under årets Nobel.

Update: Tycker allihopa var urtjusiga och Madde får verkligen tummen upp, älskar den lilla gammelrosa boleron designad av Lars Wallin. Fantastiskt vacker!


Bilder: Aftonbladet


Bilder: Dn.se


Basic

Har glömt kameran, men postar här lite bilder från mobilen. Köpet idag blev en underbar långärmad bastopp från Odd Molly. Fanns även i grått och knallrosa för 599 kr, tänkte köpa den gråa också men tyvärr var min storlek slut.

Sitter ljuvligt på, visar vid ett senare tillfälle när jag har tillgång till kameran.


Vinn min klocka!

Nu tjejer, (och killar, för denna klocka passar även er!) har en av er chansen att vinna denna fantastiskt snygga och coola klocka värde 995 kr från Triwa! Stealth Calibre heter modellen och är en av nyheterna som precis kommit.

Tävlingsuppgift: Vilket nytt material är de nyare klockmodellerna (som denna) gjorda utav? Gå in på hemsidan, och maila därefter ert svar till [email protected].

Inga kommentarer under detta inlägg alltså, endast mail! En vinnare dras den 17e dec!

EN VINNARE ÄR DRAGEN! (kontaktad via mail) Grattis Louise!

Även jag äger denna klocka och jag älskar den! Se fler bilder här.



Värdecheckar

När jag handlade min blus häromdagen för mitt presentkort, så blev det ytterligare en bonus då man fick 50 kr om man handlade för 300 kr på Åhléns.

Mitt köp ledde tacksamt till 3 st checkar och de (+ saldot som är kvar på presentkortet) ska användas till ett plagg jag tänkte skaffa idag. Vad det blir ser ni lite senare....(kan avslöja att det är plagg som börjar på Odd....).


Blommigt








Jag är kär ♥ i denna klänning för 699 kr från MQ som figurerar i en pågående julkampanj med en massa kändisar, och denna kvinna är Dolph Lundgrens fru tror jag.

Jag ska ta en titt på den nästa gång jag strosar i stan. Snyggt dessutom att addera ett smalt skärp i midjan - jag skulle nog bryta av det söta och romantiska med ett smalt nitskärp, älskar Carrie stilen!

Bild: MQ











Lackning

Igår var jag hemma hos tjejkompis för lite julfika med lussekatter, choklad och varma koppar te. Efteråt körde vi lite manikyr framför senaste avsnittet av Desperate Housewives med den gamla vanliga proceduren (nu jäklar ska mina naglar växa och bli fina!) och till sist målades de med ett diskret ljusrosa lack från Lancome. Så vag var färgen att trots 2 lager syns fortfarande tippen av nageln - så jag ska nog använda den nästa gång jag gör en fransk manikyr istället.


Lancome nr 302.

Rosett

Det är lätt att glömma bort vilka fantastiska smycken man har liggandes hemma. Denna är gammal raring jag har på mig idag från Cocoo.se.

Granmisshandel?

blogg.se´s startsida kan ni se där jag svarar på 5 frågor om julen. Men svaret på fråga nummer 3 har ju blivit helt galet! *haha*






Tomtelunch

Idag träffade jag och Ellinor tomten! Vi käkade lunch tillsammans idag i ett mysigt värdshus och efteråt såg vi honom lura vid granen. Klart man måste smöra lite när julen närmar sig...jag vill ju verkligen ha den där dammsugaren!



En dammfri jul...

...hoppas jag på i år då min gamla dammsugare hemma har gjort sitt. I år står denna från Electrolux på önskelistan och jag hoppas på att tomten tycker jag varit lagom snäll i år.

Update: Efter ha läst alla era kommentarer så faller denna bort från önskelistan då den faktiskt suger! (i negativ bemärkelse!) :-)



Stepbro´s






Igår kväll såg jag den sjukt roliga komedin "Stepbrothers" där Will Farell och John C. Reilly spelar 40-åriga män som bortfarande bor hemma och beter sig som småpojkar. Väldigt lättsam och jag skrattade enormt mycket under filmens gång.






Värdekod hos Glitzy.se

Fr.om. idag t.om söndag den 14e december kan ni shoppa loss på Glitzy.se för 15% rabatt på ordervärdet, med värdekoden "Kelly". Min senaste beställning därifrån är den gråa volangklänningen, som är riktigt fin. Bilder på den kommer imorgon kväll.


Gissa och vinn en märkesväska!



I samarbete med Fleur de Santé kör jag en tävling där man kan vinna en väska från Marc Jacobs värde ca 4000 kr. Tävlingsuppgiften är att med hjälp utav ledtrådar gissa sig till vad paketet på bilden innehåller. 2a - 5e pris är skönhetsprodukter från Fleur de santé.

En ledtråd får man om man signar upp sig till nyhetsbrevet, ytterligare en om man tipsar en vän om tävlingen och sen finns en på min blogg (se ovan).

Tävla här! (Obs, klicka på länken, kommentera ej i bloggen!)


Organisera mera för 2009!

Yes, då var även en almanacka beställd för år 2009. Inte svårt att lista ut vad det blev för färg på den, eller hur!? 275 kr inkl. frakt kostar hela kalaset och man får välja valfri färg, text och även hur den ska vara uppbyggd och se ut inuti.





Knäckis


Jag älskar Wasa´s knäckisar med mjukost och denna såg jag idag på lunchen, hur goda som helst var de - speciellt om man älskar cream cheese och kantareller!

Det värmer...

Detta nedan är ett mail jag fick i helgen. Man har fått göra många otroligt roliga saker, upplevelser, och fått många fina saker tack vare bloggen m.m. men att nå ut till läsare och kunna förgylla deras dagar  - det är sånt som värmer i hjärtat och gör att man fortsätter blogga. ♥

"Hej Kelly!

Tack vare dig och din blogg åt kärleken och jag idag lunch på Koh Phanang. Var det inte för dig hade vi aldrig fått nys om stället och inte heller hamnat i ett tropiskt oväder med varsin Singha beer i handen ... Tack!
 
God Jul & Gott Nytt År!
 
// en Sandra i Västerås"


Kakfat

Visst är min mamma fyndig? Utav porslinsfat, äggkoppar och superlim trollade hon fram ett kakfat! Allting är köpt i secondhandbutiker, så dyr var den inte heller att göra.


Odd Molly

Denna köptes snabbt igår för mitt presentkort jag fick av Gratismode. Och för er som gnäller om dessa gratissidor och oss stora bloggare, så behåller jag inte allting för mig själv.

Det är många i min familj som jag brukar ge dessa presentkort till som jag får tack vare er och bloggen. Dessutom känns det rättfärdigat med tanke på all den tid man faktiskt lägger ned på bloggen varje dag och jag har ju inte direkt tvingat en massa att bli medlemmar? :-)


 


En längre blus i bomull från Odd Molly, 1195 kr och är så himla fin på.



Sexy circus

Britney´s snygga cirkusvideo som jag fick se en glimt av i hennes dokumentär (sänds nu ikväll) finns nu att beskåda på Youtube. Grym låt dessutom.

Yesterday


Mingel och bubbel i salongen Moscow där man även kunde få håret stylat.


Supergulliga Natacha var där och trots att vi båda hade 12 cm klackar på oss, var jag som en jättekvinna i alla fall :-)

*Jaja, lite fel svenska där, men det jag menar är att jag kände mig som en jätte både på längden och bredden.

Min outfit: Kavaj - Glitzy.se, tee - SALT, byxor - Vero Moda, klocka - Triwa, skor - Zara.


Mer drinkar bjöds på Village och min bordsdam var söta Angelica.


Tomat, mozarella och ruccola till förätt och oxfilé till varmrätt.


Träffade på söta Laura efter middagen, en läsare som en gång i tiden köpte min tv och dvd av mig!

Vinnaren av Personlig Almanacka

Jisses, så många ni var (698 st) som ville ha ett välplanerat år 2009. Men jag har dragit en random vinnare och stort grattis till Erica som får designa en alldeles egen kalender i valfri färg och text m.m.





Good nighty!


Precis hemkommen från en mycket trevlig kväll, tack så jättemycket Louise, Bangerhead.se och salong Moscow! Träffade en massa nya och gamla bekanta och förtärt en hel del god mat och dryck. Nu ska jag lägga mig! Puss på er!



På önskelistan...

Något av dessa par skor från Friis & Company hade jag mer än gärna velat ha på festligheterna jag ska på ikväll. Det är Chique.se som tagit in 3 st modeller.

Jag funderar starkt på att beställa ett par, vilka tror ni det blir? :-)




Bilder: Chique.se

Vinn ett valfritt armband + få 20% rabatt

Åter igen kör vi igång en tävling, jag vet att ni älskar dem! ♥

Denna gång vinner 3 st varsitt valfritt Peace & Love armband (värde 95 kr) från Cocoo.se. Tävlingsuppgiften är endast att lämna en kommentar under detta inlägg och skriva vilken färg ni skulle vilja vinna.


Men kan ni inte hålla er till den 17e dec då tävlingen avslutas, så kan ni köpa ett med 20% rabatt!

Ange koden "Kelly" så får ni 20% rabatt på hela sortimentet i webshopen, inte dåligt va? Frakten är gratis dessutom.

Koden gäller fram t.om 23 dec kl 23:59:59.

Kelly tischa



Söta Anna som är den begåvade illustratören och kläddesignern av Avanna skissade på en tischa med ett ansikte på och tyckte att den såg ut som mig, så denna fick jag i mailen häromdagen. Vem vet, kanske gör hon just denna någon dag (fast utan namnet kanske?) Man kan ju alltid hoppas!, men om hon gör den så vet ni..it´s my face! :-p

Free shopping!

Fantastiskt, hela 1300 kr har jag lyckats få presentkort för tack vare Gratismode.se.

Eftersom man får välja kort på PresentkortTorget (som har typ alla butiker man kan tänka sig..och snart även Nelly.com!) så valde jag Åhléns eftersom jag vet att Åhléns City säljer Odd Molly! Så i helgen ska jag se vad jag kan hitta.

Hur jag gick tillväga? Det är bara att värva så många medlemmar man kan och sen besöka vissa utvalda hemsidor och även delta i en massa tävlingar och gratis erbjudanden. Dessutom får man numera poäng varje dag då man loggar in.

Om ni blir medlemmar via mig, så  får ni dessutom hela 50 poäng och varje aktiv medlem ni själva värvar får ni 50 poäng för. Redan vid 250 poäng kan man få välja sin första premie!



Klicka här och få gratis presentkort du också!



Office

En del av mitt skrivbord på jobbet, här råder rosa febern också!

Men däremot är det mina kollegor som införskaffat fluffpennan och det rosa post-it blocket till mig. En nära vän till mig har gett mig fjärilhålslagaren från Ordning & Reda i present (det blir alltså ett fjäril-hål i pappret med den!).

De känner mig så väl!


Britney

Igår fick jag se en förhandstitt på hela Britney Spear´s timmeslånga dokumentär "For the record". Här öppnar hon sig totalt och berättar om vad som legat bakom all misär som skett. Jag är riktigt glad för hennes skull - att hon lyckats rycka upp sig och se helt fabulous ut åter igen (tack vare duktiga stylister dock, men ändå!).

Snygg och fräsch som få är hon numera iaf och kolla gärna in programmet som går nu på lördagkväll på 4an, där får ni även se "behind the scenes" från videoinspelningen av 2a singeln "Circus" - riktigt snygg musikvideo som utspelar sig...*trumvirvel*...i en cirkus! :-)

Ps. Womanizer går på ständig repeat i mitt huvud!

Long day

Vad dagarna känns långa när det är så mörkt och trist dagarna i ända, man har knappt någon motivation till något alls. Men som tur är har man en del trevligheter att se fram emot snart, och sen bloggen som faktiskt lyser upp min vardag varje dag tack vare alla era fina kommentarer. Puss på er!


Här ser ni min fina Odd Molly blus jag hade på mig igår :-)


För rimmarna

Vill bara tipsa om en tävling jag fick nys om igår, som passar perfekt till alla er som är mästare på att rimma (jag är tyvärr ej en av dessa begåvningar).

Sarah Jessica Parker, allas våran Carrie har släppt sin nya doft - Covet Pure Blossom och Bianco och Cosmopolitan är två samarbetspartners till lanseringen. För att inleda detta, kommer en tävling att startas den 8e december där julrimmare har chansen att vinna själva parfymen, skor samt en tidningsprenumeration.

Tävla kan ni göra i alla Bianco-butiker och www.cosmopolitan.se. Ps. Alla som handlar på Bianco får ett eget doftprov gratis!



Gårdagens




Blus, Odd Molly
Byxor, Vero Moda
Halsband, Disney Couture
Armband, Ms Bijoux och Art Of Jesus


Precis hemkommen...

...från grannfikat med Olivia, hur gullig tjej som helst och vi blev till slut helt torra i både mun och hals av allt kacklande i flera timmar :-) Det blev även en smarrig muffinsbjudning med hembakta mumsigheter med äpple, kanel och mandelmassa - yummy! Stort tack för allting gumman!

Black & White

Vad vackra svart-vita foton är, denna är tagen förra veckan då jag fotade med mobilen. Man blir ju även lite snyggare dessutom i denna färgskala! :-p
(Lite skillnad från denna bild!)

Grannfika!

Ni vet tjejen som vann en tävling jag hade, en grön klänning. Det visade ju sig att vi bor i samma hus och idag är jag faktiskt hembjuden till henne på fika. Hon har t.om bakat och allting! :-) Ska verkligen bli jättetrevligt.


Releasefest


Bild lånad av Stephanie.

Nu på fredag ska jag på releasefest för nya webshopen Bangerhead.se som kommer att sälja det bästa inom hårvård. Det blir mingel, drinkar, goodiebags på salongen Moscow och sen en middagsbjudning på Village.


En klassiker

Carlito´s Way med fantastiska Al Pacino - nu på 6an. Jag sitter iaf bänkad, trots att jag sett den flera gånger. Fast vänta nu...House är ju på 4an! Hmmm...

Rosa paket

Åh, den är här och är så jäkla fin!



Min egen bok!

Jag har fått chansen att testa att göra min egen bok från Solentro, och jag har valt att göra en "bloggbok" som dokumenterar höjdpunkterna av mitt liv som bloggerska under 2 år - riktigt skoj att se tillbaka på, då bloggen och allt roligt man gjort tack vare den blivit en minnesvärd del av ens liv under denna tid.

Man får välja design och layout själv och vad innehållet ska vara, bilder och text m.m. Jag kommer visa er alla när det är färdigt!




Omslaget + de 2 första sidorna från min "bloggbok" där jag inleder med text från bloggens allra första inlägg".




Manikyr

Igår kväll satt jag och pysslade med en välbehövd manikyr medan jag hade filmen "Sex and the City - extended version" (många nya skojiga scener i den!) på tvn.

Det blev nagelbad, borttagning av överflödigt nagelband, filning, polering, exfoliering (*tips!* en bra scrub gör händerna silkeslena), lackning med mitt nya Essie-lack, överlack, Nail Food nagelolja och sen till sist handkräm.

Nu har jag inga långa naglar alls, då jag filat ned dem allihopa (många hade gått av och var ojämna m.m.) men nu har jag en bra grund att börja bygga på.


Brown bag

Visst är den snygg, min nya väska? Bloggade ju om den häromdagen då jag verkligen ville ha en stor, rymlig väska fast i chokladbrun färg. Denna kommer från Nystil.se och kostar 549 kr. Hämtade ut den igår och invigdes redan idag!





Noodles


Det ser inte gott ut, som vita ringmaskar i gammalt diskvatten men jag tycker nudelsoppa är skitgott och en bra snabblösning när man varken har tid eller ork att laga något, och dessutom värmer den bra om man känner sig lite frusen. Nyttigt och näringsrikt är det inte heller, men då kan man knapra i sig en morot eller något så man får i sig något bra.

Min rätt kommer från klassiska märket Nissin, med räksmak.

I´m a Barbie girl

Jag måste förbi SOUK gallerian i veckan och kolla in alla Barbiedockor som designats av kända ansikten i Sverige och säljs till förmån av Barncancerfonden. 3-17/12 håller utställninngen på. Mina favoriter av alla 20 dockor var dessa 4 nedan:


Fr. vänster ovan: Viktoria Silvstedt och Engla
Fr. vänster nedan: Kitty Jubrink och Blondinbella




626 st ordningsamma tävlanden hittills!

Jösses, vad populär denna tävling blev! Ni har t.om fredag på er att kommentera då jag drar en lycklig vinnare!

Tävla här!




Give Hope!

Sprid budskapet om Barncancerfondens kampanj "Give Hope" där du kan köpa papperskuvert och boxar att stoppa dina julklappar i. Alla pengar går oavkortat till fonden.

Sprid buskapet genom att gå in här och sätt upp en dekal på din blogg, tillsammans kan vi göra skillnad! Detta betyder väldigt mycket för mig, då jag tyvärr förlorat en nära släkting i cancer då hon blev endast 14 år. (Därav namnet Emily på mitt halsband jag visade häromdagen).

Det är mycket som (jag) vi tjejer shoppar och det är lätt att glömma bort att endast en liten slant kan göra skillnad för andra.


Leopard

Leopardtrenden tyckte jag hade gjort sitt för evigheter sen när man såg prickarna dyka upp här och där denna säsong, men efter jag var inne hos Pinky och kikade igår kväll fastnade jag för denna pälsväst. Den ser riktigt mysig ut och den stora luvan tycker jag om. Jag gillar ju att teama upp den svarta skinnjackan med en väst, så detta blir nog rätt ballt tillsammans.