Kvällsfika

Lite bilder från fikat jag bjöd på ikväll med scones på engelskt vis med sylt och grädde. Vi blev helt proppmätta!




Bak

Har precis bakat stora, underbara scones och snart kommer Olivia på besök för lite kvällsfika á la Kelly :-)




Volanger i regnet

I helgen när himlen öppnade sig så passade det utmärkt att använda mitt nya paraply med volanger från favvomärket Lisbeth Dahl. Finns att hitta på webshopen Chique.




Up all night

Jag får inte nog av True Blood avsnitten, kommer nog bli ett x antal timmar till nu inatt.




Plans

Planerar inför veckan som kommer, det blir mycket skoj med bl.a en glamorös gala på Berns och ett bröllop.




Hårsmycken

Det är inte ofta jag har accessoarer i håret, som max har jag ibland ett smalt diadem. I veckan fick jag hem ett litet paket från L8 Nyberg, där jag hade valt ut ett flätat hårdiadem och ett med vita pärlor (som är min favorit, riktigt preppy).



Porr & vampyrer

...är så min söndag ser ut, har fortsatt med ett stycke av Ron-boken och nu ska jag äkta frukost framför några avsnitt av True Blood som man kan se via nätet här. (Tack Steph för tipset!). I eftermiddag blir det sconesbak då jag ska bjuda en kompis på afternoon tea hemma hos mig. Uppskjutet till imorgon!


Foto taget igår i Vapiano´s mörka och mysiga toa.


Pornstar

Har börjat läsa Ron Jeremy´s bok och jag som älskar biografier är hooked. Dessvärre hade jag en riktigt otäck (mar)dröm inatt som involverade honom tack vare att jag läste den innan jag somnade, jäkla bok! *haha*


Teddybears

Varje gång jag besöker Vapiano brukar jag ta Scampi et Spinaci, som är fantastisk! Och till efterrätt blir det alltid deras godisnallar.


Vapiano

Nu ska jag bege mig mot stan, där jag ska äta middag med Carina, min vän sedan mååånga år. Vapiano är destinationen. Efteråt ska vi bara softa och ha filmkväll tänkte vi.


Foto taget med datakameran precis, nu ska jag iväg!


Puss!



Till salu

Skor (svarta) från ZARA, använda endast 1 gång dvs. bra skick.
Storlek 38 (normal), remmar i äkta mocka och sula i skinn.
Klackhöjd 11,5 cm, platåhöjd 2 cm
Köptes för 799 kr, till salu för 350 kr (+ frakt 55 kr alt. överlämning i Stockholm).

Maila [email protected].


Cardigans

Mmmmm, igår blev ju som bestämt lite billiga cardigans på Gina tricot. Den grovstickade beige/svarta med ullblandning gick på 499 kr och de tunna med fint fall 199 kr/st. Det blev endast mörka, höstiga färger istället för den ljusrosa jag hade i föregående inlägg. Mycket bra basplagg och sköna på!



I ♥ ägg

Lagerhaus hittade jag denna lilla söta stekpanna, gjord att steka ägg eller pannkakor i. Mitt ägg imorse till frukostmackan blev väl inte direkt så himla hjärtformat, kanske funkar bättre med pannkakssmet :-) 39 kr kostar den ifall ni vill ha en likadan.




In the mag!

Döm av min förvåning när jag sitter hos frissan med foliepaket i hela skallen och bläddrar av ren rutin genom alla de färska numren av Bild, Se&Hör mfl. när jag får syn på mig och Wille från Bindefeldfesten vi var bjudna på häromdagen i Hänt Extra. *haha*



Shopping, frissa och tjejkväll!

Nu ska jag kuta in till stan en snabbis och sen har jag en tid bokad hos frissan, min 2 månaders utväxt ska äntligen fixas. Har lagt undan en mönstrad snygg kofta från Gina tricot som jag ska hämta ut dessutom, blir underbart snyggt till jeans och knähöga skinnstövlar i höst. Sedan ska jag även kika på de tunnare koftorna ifall de är snygga på. Sedan är det tjejkväll som gäller med 2 vänner.

Bilder: Ginatricot.com

Wedding

Jag vet att ni säkert har sett denna innan, men jag måste bara posta den och uttrycka den värme och glädje jag känner varje gång jag ser den.

Jag har alltid tänkt mig att ifall jag gifter mig så ska det inte vara något kyrkbröllop utan något totalt avslappnat med fokus på att ha roligt tillsammans med sina närmaste, barfota på en tropisk sandstrand med en rejäl fest är bara några exempel på vad jag skulle vilja ha. Detta giftermål utspelar sig iofs i en kyrka, men inställningen är helt rätt med dansuppvisningen och Chris Brown´s sköna låt.


Chocklaaaaa!

Idag hämtade jag ut ett paket fyllt med chokladkakor från Lindt som jag fick hemskickat av en pr-byrå. Det är deras nyheter med fluffig chokladmousse i. Nu kan jag svulla hela helgen, mmmm mmmm mmmm!


Art Case

Det blev faktiskt inget köp av fodral igår då jag kom helt plötsligt på att jag har ju redan en hemma, helt oanvänd. Fick den förra året i en generös goodiebag och den finns att köpa på bl.a Accessora för 419 kr.


Rabbit


Jag har fått en drös nya produkter som jag ska vara försökskanin på + fick en påfyllning av det underbara TREsemmé. De verkar inte finns i butiker nu som planerat men jag har faktiskt sett dem i ICA Maxi ute i Häggvik!

See you next summer!

Snyft, snart är det nog dags att hänga undan alla sommarklänningar :-(


Uuuuh!


I senaste numret av Glamour fann jag 3 par skor som jag tyckte var riktigt "uuuuh!" ;-)

Torsdagsplaner

Nu ska jag iväg för att köpa mitt fodral, kolla in lite andra shops, hälsa på StarPR och sen är det biobesök som gäller då jag ska se nya BECK filmen. Toodles!


Helt apropå ingenting så är detta muggen jag vill ha, perfekt som tjusig "Kelly"-tekopp på jobbet. Kommer någongång i höst och kommer kosta 69 kr. Bild: Åhlens pressarkiv.

Update: Vaaaa, finns den redan i butik?


Studjacket


Jag har beställt lite godbitar från Chicy och denna jacka är ett utav dem, kommer hem om 2 veckor! Jag har ingen grå jacka och jag är ju som känt en sucker för guldnitar. Finns i flera andra färger också. Bilder: Chicy.

Laptop

Idag ska jag köpa ett fint laptopfodral till min lilla vita pärla och de bästa och snyggaste tycker jag kommer från Ordning&Reda. Jag har ringt en butik och lagt undan ett rosa fodral, kan ni gissa vilken det blev?


Bilder: Ordning&reda

Varbergsposten

Tack Frida som tog med mig i veckans nummer av Varbergsposten ;-)


True Blood

Såg ni första avsnittet igår? Jag är numera fast. Jag har alltid tyckt att det är så magiskt, mystiskt och framför allt sexigt med vampyrer och sen hjälper det ju inte om de är snygga också :-) Som vanligt har jag fullt upp och jag lät bli att ta kort på den asiatiska maten jag åt igår kväll med Wille då ni säkert är rätt trötta på endast maträtter här i bloggen.

Ps. Snart dras en vinnare för namnörhängena! :-)

Matblogg?

Hmmm, 3e fotoinlägget i rad där jag visar ätbara ting. Men jag är lycklig efter denna stressiga dag, då jag äntligen fått i mig lite kräftor i år! Färska och matiga var de dessutom, väl värt pengarna. Till det blev det färsk baguette och "riktig" skagenröra från delikatessdisken. Yummy!



Express

Jag. Dör. Arbetsbördan på jobbet just nu är kaos. Som tur var fick jag avnjuta lite sunshine iaf under en express-lunch (där hälften av tiden bestod utav ett evigt köande) tillsammans med Ellinor. Fin tjej det där, och jag tycker nog allt ni ska gå in på hennes blogg och berömma hennes nya banner...hehe :-) /The creator


 


Egg & Soldiers

Igår kväll blev jag så grymt sugen på något jag inte ätit på länge - nämligen Egg & Soldiers som är en engelsk frukosträtt jag ätit ända sen jag var liten. Den består av ett löskokt ägg som man doppar toaststavar i, och sen salt på det!


Äggkoppen och fatet kommer från engelska märket Roy Kirkham. (Finns bl.a på DUKA).


Fika all day long

Det har varit en otroligt aktiv dag idag och MYCKET fika :-)


Fikade och strosade runt på stan med en arbetskollega.


Som tipsade mig om världens finaste mugg från Åhlens - måste införskaffas!

Sedan träffade jag Jenny efter hon slutat jobba och vi njöt utav solen vid Slussen. Mycket tjejsnack blev det om de senaste händelserna i våra liv och vi hade 2 killar bakom oss som förnöjt hörde allt vi sa *haha*.



Efter Slussen blev jag lockad att följa med henne hem och dricka engelskt te från anrika Fortnum & Mason och äta hembakt bulle, kladdkaka och toast med smör och honung. Mmmmmmmmmmm! Gott gott gott gott.


3 blondiner - Jenny, Våfflan och jag.


A cute little waffle!

Nä...

Nä, jag tar tillbaka det att man längtar efter hösten trots allt. Jag vill ha sommar året runt! *snyft*


Foton tagna förra månaden av Jane. Jag fullkomligt älskar min klänning, men det är synd att det är så jäkla många som har den! (Från H&M).



Picnik

Min systerdotter tipsade mig om en riktigt bra sida där man kan redigera sina bilder, fixa ramar, sätta dit fina texter och även illustrationer. Tjänsten är gratis, men vill man ha "premium" tjänsterna får man betala. Men det man får gratis räcker gott och väl tycker jag. Bilderna laddas upp online, så det är inget program man behöver ladda ner.


Hur många armband kan man ha?

Man kan aldrig ha tillräckligt anser jag! :-) Dessa 3 armband är nya i samlingen hemma, underbart med färg medan man fortfarande har liiiite solbränna kvar och jag är ju en sucker för guldnitar- och berlocker. Den lila påminner om ett armband jag sett från Disney Couture. Samtliga från Cocoo.se, och glöm inte att ni kan även shoppa i butiken som ligger på söder.


Bilder: Cocoo.se, och collage redigerat i Picnik.

Höst

Den kommande hösten gör sig mer och mer påmind numera och visst suger det? Men, som tröst har man ju det snygga höstmodet och alla skojiga ting man har att se fram emot. Det blir nästan att man längtar lite till hösten istället! *gapar*

En enorm inventering måste göras hemma, och en prydlig liten lista om alla "must-haves" jag är behov av inför säsongen som ska införskaffas som t.ex nya koftor, jeans, stövlar m.m. Sedan kommer det hända lite roliga saker som ni får veta mer om senare som är "in the making" nu *hysch hysch* och sedan blir det även en resa utomlands. Så hösten kommer inte bli så tokig iaf :-)


 


Shoes


Jag har ett par nya darlings hemma, ett reafynd från Skona mig, endast 349 kr för ett par Jimmy-lookies! Höga som satan är de, man ack så hotta på spirorna! Jag blir ca 1,87 lång i dessa *haha* Uppvisning senare...

Vinn namnörhängen!

Nu har ni chansen att vinna ett par namnörhängen i silver (värde 849 kr) sponsrat av Betties Galleria. Självklart kommer örhängena att tillverkas i ert eget namn, och inte mitt :-)


Tävlingsuppgift: Skriv en motivering här på bloggen varför just DU ska vinna ett par tjusiga örhängen, så dras en vinnare om några dagar! :-)

New toy

Hemkommen från stan med vin, tjejsnack och god mat med Steph och nu ska jag leka och installera saker på min nya leksak, dvs. datorn. Jag måste dock se upp så jag inte lägger den på soffan eller sängen, då alla möbler i mitt hem är vita. Man vill ju inte råka sätta sig på den :-)


It´s all in the wrist, darling!



Jag dog när Linda tipsade mig om en film hon la upp på sin blogg igår, från då jag och Jane pumpar upp en luftmadrass under vårt Madonna-besök i Göteborg. Jag ser helt konstig och rödmosig ut i fejjan, men det ska vi strunta i. Filmen är otroligt rolig :-)

"Stephanelly"

I eftermiddag ska jag träffa min plutt, Stephanie. Hon är alltid så finklädd till vardags, medan själv drar man oftast på sig första bästa i all hast på morgonen. Hon är verkligen av de personer som jag är så lyckligt lottad över att ha fått träffa - och det är tack vare bloggen. Så här såg det ut på vår förra träff *haha*


Äntligen!


Efter många om och men har min nya dator kommit! Jag har tidigare ägt en svart äldre modell av Eee pc som lämnades in för lagning då den kraschade för 1,5 månad sen. Butiken som den köptes från sände iväg den med UPS, som blev bestulna och därmed stals min dator. Detta slutade med att jag nu istället fick en 100 ggr bättre dator istället, så det blev ett lyckligt slut iaf.

Denna vita skönhet ska invigas ikväll, can´t wait! Den kommer dessutom se helt underbar ut tillsammans med mina Hello Kitty högtalare och usb-minne från GadgetGirl. *haha*


Brills

Helt ovetandes har jag lyckats köpa ett par Carrera kopior :-p Det var en kompis till mig som poängterade detta häromdagen. Men det struntar jag i, supersnygga är de och billiga! (179 kr) Har dessutom sett att Prestige säljer exakt likadana, inte bara Granite som mitt märke är.

Jag med mina "lookies" på Madonna konserten och Carrera-brillsen till höger (Bild från Otticalook).

Feet

*Haha* Kommer ni ihåg när jag sprang GLAMOUR`s stiletto race? Jag ställde duktigt upp på deras bloggheat tillsammans med en drös andra bloggerskor, men endast EN annan bloggerska (som faktiskt jobbar på tidningen) dök upp då de inte hade lust att kuta i regnet, dåligt tjejer!



I nya numret finns en liten bild på mina (likbleka) fötter och en hårsnodd på handleden, snyggt! *haha*, men att de kommer från ZARA stämmer verkligen inte! Och att jag är en modebloggerska stämmer inte riiiiiktigt heller, va! :-)

Pink & Pearly

Mitt smink är väldigt happy just nu, då de numera slipper ligga i en obekväm liten påse (har ju tyvärr råkat förstöra min förra). Igår hämtade jag ut ett enormt paket med massa fina saker jag beställt från Chique och bland annat var det denna necessär från ett av mina favvomärken - Lisbeth Dahl.


In Between

Japp, inget bloggande blev det igår heller som lovat. Tyvärr blir det så när man har för mycket att göra och hinna med i livet :-( Idag ska jag gå till min närmaste Lindex butik och välja ut ett valfritt underklädesset, mycket tacksamt! Frågan är vilken man ska välja? Dessa nedan är mina 3 favoriter från kollektionen.

Update: Fasen, mitt presentkort gäller inte förrän vecka 36, så jag får snällt vänta.



Snart så...

Yes, ikväll blir det faktiskt rätt många inlägg hörni! Jag förstår att ni måste vara rätt trötta på att se mitt gråa tryne vid det här laget :-)


Taking a little break

Då det har varit så hektiskt på sistone behöver jag en liten paus, utan att tänka på alla måsten och krav. Så vi ses åter igen efter helgen, kanske redan söndagkväll för nya, friska tag. Puss på er!


The Ugly Truth

Förhandsvisningen av The Ugly Truth var över förväntan bra. Jag som trodde det skulle vara en typisk romantisk och smörig komedi blev positivt överraskad av jargongen mellan huvudrollsinnehavarna (vackra Katherine Heigl och hunken Gerard Butler) samt det fyndiga manuset som var helt i min smak (snusk)humormässigt. Det var en skrattfest i biosalongen från början till slut och verkligen en sinneshöjare. Mycket sevärd! (Premiär 11 sept).


En liten olycka skedde i mörkret......dessutom SÅ typiskt mig :-)


Finaste presenten

Olivia är så go! Hon hade köpt en "birthday goodiebag" till mig då jag fyllde år förra onsdagen och bagen var fylld med saker som verkligen är "Kelly" :-)



Rosburk fylld med löste, handkräm och handtvål och en flarra rosé!

Fashion Party @ Café Opera

I måndags gick jag på invigningsfesten av Sthlm Fashion Week i regi av Micael Bindefeld och det var extremt skoj, speciellt tack vare alla härliga människor som man kände och till slut var vi ett stort, härligt gäng som festade till det helt spontant en måndagkväll. Dock var jag inte så slaviskt moderiktigt uppklädd, utan körde på en enkel tischa, svarta jeans, högklackade pjäser med guldnitar och matchande nitarmband, men det funkade bra iaf. Galet rolig kväll.



Alltid lika goa Alice!


Good things come in threes. Fredrick Federley, Jonathan Fagerlund och Wille.


Alltid lika supersnygga ("nu köööör vi!") - Tyra och jag på den bild som blev MINST suddig av alla vi försökte ta ihop *haha*

Sedan dog tyvärr min kamera, men ni som inte är med på bild vet ändå vilka ni är som jag var glad över att få träffa! :-)

Madonna

Här kommer några pics från den korta och intensiva besöket i Göteborg. Madonna var en riktig imponerande Duracell-kanin på scen med en bra sångröst, men dock saknades det mer engagemang från publiken (typiskt svenskt beteende) och ett extranummer på slutet. Men annars var det verkligen en upplevelse och sällskapet man hade kunde man verkligen inte klaga över!



På väg mot Ullevi, laddade till max efter att ha lyssnat på Madonna-låtar hela bilresan från Stockholm.


Laddade även innan med körv.


Mycket folk var det....


Gänget bestod utav Olivia, Jane, Linda och sen moi.


Mina snygga brills kommer från ett svenskt märke - Granite och kostade endast 179 kr. Jag fann dem faktiskt på ICA! :-p


Jane hade de pimpigaste öronpropparna (och de snyggaste naglarna, äkta dessutom!). Från Fluffbabes.



Stooooort tack till underbara Jonna som lät mig och Jane sova över i hennes fina lya. Här är luftmadrassen som vi hade många skratt över när vi pumpade upp den.......hrmmm...you had to be there! :-)

Det är mycket nu...

Det är mycket nu. Riktigt mycket och därmed lider bloggen extremt. Men jag lovar att uppdatera om allt det senaste som hänt när jag kommer hem, efter jag varit på förhandsvisningen av en film (The Ugly Truth) som Finest håller ikväll! *lovar lovar*

Up and away!

Trötthet och mycket jobb har lett till dålig uppdatering på bloggen sen jag kom hem och nu är det styrning mot stan som gäller då jag ska på Bindefeld party! Det är då aldrig en lugn stund i mitt liv :-) Madonna var verkligen fab, och mer om det senare när jag kommer hem. Nu måste jag snabbt byta om och möta upp några av mina darlings som också ska med ikväll.


"M" för Madonna!


Mot Göteborg!

På morgonen nu sticker jag och några goa gummor till västkusten för att se en viss donna. Jag är fortfarande snuvig och hostig men det värsta verkar ha lagt sig. Kommer hem imorgon, ciou!


Uuuuurgh!

Jag mår verkligen piss och är hemma idag. Och vilken tajming, då jag ska roadtrip till Göteborg imorgon bitti för att se Madonna på kvällen - och vi har ståplats. Oh maj gad, hur ska detta gå?

Behöver något att äta (har ingen som helst aptit, men måste ju ha något i magen idag) + vitaminer så jag måste knata ned till affären, men skjuter upp det hela tiden då jag är helt kraftlös. Har dessutom fått en avi för ett paket fyllt med tjusiga saker, oh la la! Så det får bli min morot och belöning för min ansträngning. Sol & värme är verkligen ingen hit när man är sjuk, så jag kommer vara helt slut efteråt.

Nu är det slut på gnället. Over and out.


Update: Sådär. Nu är jag inte en kostexpert men detta är vad jag tror kan vara bra för mig idag och det jag är sugen på. Paketet jag skulle hämta krävde legitimation vilket jag inte hade på mig, så tji fick jag.

Tea & Muffin

Det är mycket té som gäller nu, och tidigare idag tröstbakade jag snabbt ihop några enkla muffins i feberyran. Nu ska jag fortsätta plöja igenom GG...



Gossip Girl

Vad jag älskar GG! Just nu ligger jag nedbäddad i sängen med hett chaité, och snuvar och hostar mig igenom de sista 7 avsnitten av säsong 2. Blair är verkligen den vackraste och hennes outfits likaså, och Chuck börjar man faktiskt tycka är lite sexig på något snett vänster...och visste ni om att han är helbritt förresten? :-p

I want it back!


(Foto taget igår, krafigt hår-retuscherad!)

Suck vad jag saknar mitt långa hår, förr hade jag tjockt hår som slutade nedanför brösten och i höstas också relativt långt. Men tack vare en dålig frisör som klippte upp hela skiten + blekte sönder det i höstas har det inte gått så bra sen dess att få tillbaka längden igen. Man borde stämma han egentligen :-p

Extensions vill jag absolut inte ha, utan det är endast mitt eget hår som gäller. Men har det inte blivit betydligt längre till nästa sommar, då får det faktiskt bli det. Man ser även lite yngre ut med längre hår tycker jag (åldersnojja, jag?) :-p


13e augusti 2007 och 3e juli 2008. Fan :-(

Svar på de som kommenterat att jag ändå gick med på att få håret blekt och uppklippt och jag måste faktiskt neka till detta. Frisören jag gick till tyckte att mitt långa hår bara såg ut som en "gardin" och ville forma till det för att få mer liv. Ok, sa jag och litade på han och rätt som det var så hade han klippt bort nästan allting. Sedan ville jag fixa utväxten med slingor (som jag brukar) men han insisterade att vi skulle köra hela håret (han var tydligen för lat att göra slingor) och det misslyckades han med totalt, då han hade i blekningen alldeles för länge.

En läxa är iaf lärd, att aldrig få håret uppklippt (speciellt inte av en frisör man aldrig haft innan) och att stanna kvar hos sin frisör man haft innan (jag erkänner, jag var otrogen!) som aldrig har misslyckats med mina slingor.

Shoes for sale

Nu kör vi skor igen, och denna gång med de rosa med sänkt pris.


Helt nya och oanvända sandaler, strlk 38. Pris 100 kr. SÅLDA!


Helt nya och oanvända skor, stlk 38. Pris 100 kr SÅLDA!

Sjukling

Jag tog det extremt lugnt igår, den mest lugna födelsedagen jag någonsin haft i mitt liv tror jag men ändå hindrade inte det utbrottet av min förkylning. Just nu är jag kallsvettig, febrig, snuvig och har extremt ont i halsen. Ska göra det viktigaste på jobbet idag och sen hem och kurera mig, det får fasiken inte bli värrre nu!

Virkning

Jag tjatar på mamma att starta en egen blogg, en virkblogg. Visst ska hon göra det? På sistone har hon löpt amok på virkningskonsten "Amigurumi" och div. saker hon ser i tidningar eller andra pysselbloggar. Hennes kommande projekt är små kanelbullar, dammsugare, och en mini-princesstårta som bokmärke! :-)


Tack!

Vill tacka för alla fina och rara gratulationer här på bloggen, via telefon, sms och facebook! ♥


Just nu på mina föräldrars balkong. Min birthdaywish att håret skulle vara långt igen gick inte helt genom :-)


Och på tal om deras balkong, visst har morsan gjort det fint? Det märks att äpplet inte faller långt från trädet, va?..hehe.



Dagens

 
En skrynklig och gammal sommarklänning, Ellos
Halsband, H&M

Birthday girl

Yes, idag fyller jag år. Hela 28 år, OMG I´m getting old! Jag ska bada i rosé champagne iaf, har en flarra Lanson på kylning i detta nu.

Nä, skämt åsido. Skumpan ska förtäras med nöje, och jag ska njuta av sol & bad efter jobbet och sedan blir jag bjuden på middag ute av föräldrarna. Party blir det i helgen då jag och en massa härliga tjejer ska på Madonna i Göteborg! Gött!


Foto taget av min kompis, Felix.

I kylen...

Fuldag

Man har sina dagar då man piffar upp sig lite extra, och sen har man sina fuldagar. Idag hade jag verkligen den sistnämnda. Med gårdagens kläder (hade lite bråttom imorse och kom inte på ngt annat att ha på mig), flottigt hår som jag borde ha tvättat igår och inget smink förutom gårdagens mascara (ja, jag somnade med det igen inatt) har jag spenderat dagen som en blek och sunkig kopia av mig själv.

Det är dagar som dessa man är livrädd att råka träffa på ett ex, ett nytt ragg eller t.om en bloggläsare. Fast ärligt talat hade de nog inte känt igen mig iaf..haha. Jag har verkligen inte varit en vacker syn idag, men ska verkligen rycka upp mig imorgon då det är en "special day". Detta var inte direkt det glammigaste inlägget jag gjort, men va fan man är ju bara människa and shitdays like these happen.


Björnbär


På lunchen plockade jag en hel näve björnbär som växer utanför mitt jobb. Lyx!

Höst hos Deichmann

Här kommer smakprov från budgetkedjan Deichmann´s höstkollektion. Vad tycker ni?


Blomster

Längs vägen igår bland brännnässlor och annat buskage fann jag en drös med rosa blomster, så jag plockade en bukett och nu står de på mitt kontor på jobbet. Flower power!

Fick förfrågan om vart mina pimpade kontorsgrejer kommer från och svaret är Coolstuff.se.



Lagad

Tritoni/Triwa skickade hem min lagade klocka idag då armbandet råkade lossna från urtavlan. Jag är paff över den fina servicen och hur snabbt jag fick tillbaka den. Dessutom fick jag ett fodral med. Yey!


Lagad och fin.

Målarsugen...

Det blev inget målande under semestern, men det kanske blir något redan ikväll. Jag är faktiskt skyldig min mamma en tavla (jag vet bara inte vad motivet ska vara) men denna gång blir det en 3e tavla (till mig) i Roy Lichtenstein motiv fast med egna färger och utan pratbubblorna. Motivet kommer att vara någon av dessa 3 nedan. Vilken tycker ni är snyggast?


Mum


Påminner denna pudding om någon? :-) Fotot är taget 1975, då min mamma var 25 år. Hon borde ha blivit filmstjärna.


A good day


Det har varit en lugn och härlig dag idag. Har legat ute i solen, pratat med fina vänner i telefon, städat lägenheten hemma, plockat bär. och precis nyligen fick jag nyheten att jag ska på en kompis bröllop nästa månad :-)

 Nu ska jag laga till en pastarätt till middag och sedan slappa framför "Generalens dotter" som är 4ans söndagsfilm ikväll.

Vinbär

I eftermiddags gick jag förbi de stora vinbärsbuskarna som inte många bryr sig om i det område jag bor. Jag älskar verkligen vinbär så det blev lite bärplock. Roligt nog spottade en bloggläsare/bloggerska mig som också var sugen på bären och vi hade en trevlig pratstund bland buskagen.



Scrambled


När jag kom hem igår natt så blev jag så extremt sugen på rostat bröd och (krämig, inte torr) äggröra. Det blev inte lika gott som när min syster Jenny lagar det, men nästan! ;-) Lite persilja i hade gjort susen dock.

Kelly ♥ Stephanie

Det är svårt att inte älska Stephanie, speciellt då hon är exakt lika sjuk och flum som jag. And when two similar forces join together, it get´s a bit silly. (Notering: Ja,vi är nyktra!)

Eller, ok det blev EN drink var på Friday´s innan vi knallade iväg till biografen. Såg Drag me to Hell som inte alls var lika bra som jag förväntat mig. Fast det var lite coolt att jag hamnade på rad 6 på plats 66 :-p

Vi kör båda två på en doublewrap och ett enkelt nitarmband från Cocoo.se




Sista bilden från Steph, då hon smygbloggade under kvällen och skrev något fint jag blev glad av att läsa när jag kom hem. Fler bilder finns på Facebook, for friends eyes only :-)


Madonna till salu

Min vän Olivia har en Madonna-konsertbiljett till salu. Det är en ståplatsbiljett och är nästa lördag i Göteborg (8e aug). Priset är vad den köptes för, 880 kr. Maila [email protected] vid intresse.

Den bästa stringtrosan

Tack själv Uppercut.se! Jösses, hur många par HP har jag nu egentligen? Trots det dyra priset (199 kr) så är de värda varenda öre. De är otroligt sköna på, har jättebra kvalité och passform då man ser riktigt läcker ut och är därmed en stor favorit hos killarna. Som sagt, worth every penny.


Up & awake


Planerna för min fredagkväll gick totalt i kras, så det blev en lugn hemmakväll för min del istället. Skönt att bara ligga hemma och göra absolut ingenting ibland, eller är det åldern min som talar just nu? :-)

Så här sitter jag mitt i natten, sitter ostylad i köket, dricker coca-cola och tänker på morgondagens aktiviteter då jag ska träffa en ex-pojkvän (första gången på 7 år, blir intressant!) och sedan en drink- och biokväll med hjärtat mitt, Stephanie.