Trick or treat?

Happy Halloween allihopa! Hoppas ni har en mysig dag och att ni har hunnit med att karva en pumpa eller två. Själv ska jag gå på bio ikväll och då kan man ju passa på att äta lite läskigt godis. På lördag (Alla helgons dag) är det maskeradfest och jag ska klä ut mig till Robin Hood och Erik till romersk kejsare. Älskar verkligen denna högtid!
 

Halloween pops!

Jag har pysslat ihop några Halloween-cake pops ikväll i form av en pumpa, öga, djävul och spöke. Väldigt pilligt, men riktigt kul! Djävulen med hornen och svans är definitivt min favorit.
 
Ni är många som undrar hur jag gjorde dem? De är gjorda av en smet (som jag gör alla mina cake pops med) bestående av ballerinakladdkakekex tillsammans med philadelphiaost och sedan doppade i choklad. Jag färgar inte chokladen själv utan har köpt färdig. Samtliga dekorationer som iris, mun, horn, svans m.m. är gjorda av sugarpaste. De små ådrorna på ögat är penslade med röd choklad.
 
Klassisk cakepop-smet: 1 paket ballerina kladdkakekex, 50 gr philadelphiaost. Mixa till en smet i en mixer eller matberedare. Räcker till ca 20 st cakepops-bollar.
 
Här kan ni lyssna på en radiointervju jag gjorde om cake pops för P4 tillsammans med Lotta Bromé förra året.
 

Home sweet home

Välkomna hem till mig, eller iaf de tjejiga delarna av hemmet :-)
 

Wanna be berry kissed?

I helgen köpte jag ytterligare en fragrance mist från Victoria´s Secret med doft av wild raspberry & praline. Den doftar gott men är aningens för sockersöt för mig, lite som hallonsaft med extra mycket socker. Jag tänkte att denna kunde glädja en av er istället då jag ändå har så många VS-dofter hemma.
 
Tävlingsuppgift: "Follow:a" mig på Instagram (missbiddle) och skriv en kommentar på denna bild som finns upplagd där. Ni som redan har mig på Instagram får givetvis vara med i tävlingen också, så länge ni skriver en kommentar! En vinnare drar jag om exakt en vecka (5/11). Lycka till!
 
Stort grattis till "maddefaro" som blev vinnaren av doften! :-) Stort tack till alla ni som tävlat <3
 

Bloppisen

Jag har en bloppis på g snart, ifall det kan vara av intresse? Skulle ha lanserats förra veckan, men jag led tyvärr av tidsbrist. Sortimentet kommer bestå av helt oanvända skor/plagg/väskor eller saker som är använda men i mycket gott skick med märken som Hunter, Odd Molly, Zara, Friis & Co. m.m.

In the boxes

Jag hade ju glömt bort att visa vad jag köpte häromdagen på Ladurée! Det blev en liten ask med mörk-och mjölkchoklad och en fantastisk nyckelring. Blir glad varje gång jag ser den. Man kan även hänga den på sin handväska om man vill, men jag tänker endast ha den till mina nycklar. Man borde spraya dem i guld kanske? ;-)
 

Halloween treats

Jag är en sån som verkligen älskar Halloween, man får chansen att pyssla och baka roliga saker och dessutom gå på fester utklädd till vad man vill. Jag har ju hunnit med många tema-fikakalas det senaste året men denna nedan är fortfarande min favorit. Här kan du se fler bilder från kalaset.
 
Då bjöd jag på vampyrbitna cupcakes fyllda med jordgubbssås, spindelnät-kladdkaka, spök-cupcakes med maränger och nutella och avhuggna fingrar av mandelmassa och mandel. Mina svartklädda gäster fick dricka blod (apelsinjuice med röd karamellfärg) och gift (äppeljuice med grön karamellfärg).

Till pyssellådan

Det är ju inte långt kvar till jul och jag börjar redan planera lite hur mina klappar och kort kommer att se ut i år. Jag löpte amok inne på Panduro häromdagen och här är det jag köpte.
 
 

Blöj-cupcakes

Jag har gjort lite annorlunda "bakning", nämligen blöj-cupcakes! Det är ju extremt poppis med blöj-tårtor men efter att ha sett dessa på nätet lite här och där var jag tvungen att testa nu när jag fick tillfället att gå på babyshower. Perfekt gåva till de blivande föräldrarna.
 
Börja med att skaffa en hårdare variant av muffinsformar, blöjor till nyfödda (2-4 kg) och sedan det man vill dekorera med. Det kan vara en tygros, pappersblomma eller en rosett t.ex.
 
Veckla ut blöjan och vik på mitten. Rulla ihop och fäst med ett gummiband innan du placerar den i formen. Fäst din dekoration med en liten bit tejp.
 
Jag använde en muffinsask men det är även jättefint att placera dessa på ett kakfat eller muffinsträd.
 
Bedårande sött, busenkelt att göra och även användbart!
 

Babyshower

Igår hölls en överrasknings-babyshower för min bloggkompis Delinda och jag fick i uppdrag att stå för bakningen i form av cupcakes och cakepops. Vad jag gav i present ser ni på min Instagram, men jag kommer att göra ett inlägg om hur man pysslar ihop den själv ;-)
 
Kakfatet, cupcake-dekorationerna, gula chokladen och de små klossarna beställde jag från kakburken.se. Cakepop-pinnar i flera färger hittar ni på strosselannat.se.
 
Det blev cakepops (med ballerina kladdkake-kex) med gul choklad och strössel. Mina Ladurée askar kom väl till pass. (Tips! Ställ dina cakepops i en bit frigolit och sedan täck över med socker).
 
Hallonfyllda vaniljmuffins med cream cheese frosting. De syrliga hallonen är perfekt kombo till den söta frostingen.
 

Blackcurrant

Jag har alltid älskat svarta vinbär och till min stora lycka hittade jag frysta bär i en matbutik vid Fridhemsplan. Förutom att äta dem med vaniljyoghurt har jag kokat ihop sylt. Kommer bli riktigt gott med pannkakor, scones eller på rostat bröd.

Ladurée shopping

Vad innehåller boxarna? Det får ni se imorgon ;-)

Nikon-kväll med Lovisa Burfitt

 
Nikon höll under gårdagkvällen ett event i en fantastisk svit på Lydmar Hotell. Vi fick testa alla deras kamera-nyheter, vara delaktiga i en fotoskola. Bästa kameran var med Android-funktion där man kan ladda upp på Facebook eller Instagram direkt från kameran!
 
Hedersgäst var illustratören Lovisa Burfitt som jag tycker är helt fantastisk och enormt trevlig var hon också. Som en gåva fick alla som var där en all-round mugg och brevpapper med hennes motiv på. Rörstrand säljer en serie med karaktären Mademoiselle Oiseau och jag ska definitivt kika efter den andra muggen som finns.
 

Hot n' cold

En dryck som passar utmärkt nu mörka höstkvällar är Kiviks Musteris äppelbrygd Varm & Kall. Den kan drickas uppvärmd i en mysig mugg eller i ett fint glas med massa is. Fantastiskt god om man som jag är galen i äppel/vanilj/kanel-kombon.
 

And the winner is...

Stort TACK till alla som ville vinna ett döskalle-armband pysslad av mig! 128 st var ni och jag blev verkligen jätteglad att ni tyckte de var så fina. Men det kan endast utses EN vinnare och jag gratulerar Ester som får välja ett valfritt pärlarmband med döskalle. Stort grattis!
 

Kärlek förevigad

Häromveckan var jag och Erik bjudna över på en mysig middag hemma hos min vän Jane och hennes man Robin. Under tiden vi smuttade på våra glas champagne strax efter ankomst talade Jane om att hon hade en liten överraskning till oss. Hon stack iväg en kort stund och kom tillbaka med en bok med två välbekanta figurer på omslaget. Överraskade och rörda bläddrade vi genom boken och fann mängder av bilder från vår fotografering som vi hade tillsammans med Jane i augusti förra året.
 
Jag blir lika rörd varje gång jag tittar på alla bilder. Det var en sån härlig dag fylld av massa skratt och en dag då alla meterologer sa att det skulle bli sisådär med vädret efter en vecka med regn men vi gav oss ut ändå och fick värme och sol otroligt nog. Vädergudarna var med oss denna sensommar-eftermiddag/kväll i augusti 2011.
 
Jane är en sån fantastisk fotograf som verkligen lyckas fånga de ögonblick som visar hur man är som person, i vårt fall hur vi är tillsammans - spralliga, busiga, lyckliga och galet kära (gäller än idag) :-)
 
Tack Jane, och inte endast för den fantastiska boken utan för att du spenderade denna dag med oss och förevigade vår kärlek som vi kan kolla tillbaka på när vi är gamla, rynkiga och när Erik inte orkar bära mig längre ♥
 
Samtliga foton är tagna av www.janehaglund.se och en fotobok kan göras på beställning efter en fotografering.
 

Jag stödjer A Non Smoking Generation!

 
Igår tog jag med mina fina vän Jessica A Non Smoking Generations event på Clarion Hotel. Förutom en härlig fikabuffé fick vi lära oss om vad cigaretter innehåller, sanningen om tobaksindustrin och även vara aktiva i diskussioner. Vi fick se en film där bl.a. en liten 2-åring flicka i Malawi binder ihop tobakslöv (och därmed får i sig nikotin genom huden) och blev upplysta om hur utnyttjade och fattiga familjer får cancer av bekämpningsmedeln och knappt någon lön för sitt hårda arbete. Mycket gripande.
 
Jag feströkte tyvärr förr, men slutade helt och hållet Oktober 2010. Jag insåg helt enkelt att det jag gjorde mot mig själv och andra var helt fel och ångrar verkligen den rök som jag utsatte icke-rökare för på offentliga platser som uteserveringar, busshållplatser m.m. I efterhand har jag insett hur hemskt det är när man valt att avstå från cigaretter och så andas man ofrivilligt in dessa hemska ämnen, det händer faktiskt rätt ofta om dagarna. Blä! Jag önskar verkligen jag var lika klok då som nu, men jag har helt enkelt blivit visare med åren och stödjer fullt ut att man ska fimpa - för en bättre hälsa och även en bättre värld.
 
www.nonsmoking.se
 
Alla foton är tagna av Skugge&Co.
 
 

VS

Då jag bor endast 3 meter från en butik som säljer Victoria Secret dofter så har det blivit svårt att inte samla på sig ett par stycken under tiden. I helgen köpte jag min 6e fragrance mist; "Sheer Love" och som mina övriga 5 dofter är denna underbar. Ska dit i helgen med min systerdotter, stor risk att det blir en 7e! :-S
 

Lyxlördag

Igår lyxade vi till det lite hemma och sattes oss till bords (istället för i vardagsrummet framför tvn) och åt en 3-rätters jag slängde ihop. Till förrrätt blev det kronärtskocka med smör, varmrätt; laxpasta med spenat och till efterrätt köpte jag två bakelser på Gataeu Stockholm.
 

Tapas SM

Hola! Nu startar Sveriges första SM i tapas! Under hösten börjar jakten på den absolut godaste tapasrätten och vinnaren är den som lyckas skapa en rätt som passar med det spanska vinet; Ramón Bilbao.
 
Du kan nu tävla med ditt bästa tapasrecept på facebooksidan “Smakar På”. Motivera också varför din tapas passar till vinet. Vinsten är en resa till Rioja, Spanien med ett besök på Bodegas Ramón Bilbao.
 

Skull armcandy + tävling!

Här är fler döskallearmband jag gjort! Testade att göra med flätade snören och även mockaband vilket blev riktigt snyggt och kul att variera när man inte endast vill ha pärlor.
 
I och med detta håller jag en liten tävling för er där ni kan vinna ett pärlarmband i valfri färg! Jag har döskallar i silver, guld och svart och glaspärlorna får man välja färg helt fritt. Har jag inte det hemma så skaffar jag det ifall man vill ha knallrosa, turkos, vitt m.m.
 
Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar + e-post adress här så drar jag en vinnare på onsdag 24 okt :-)
 
Kram på er! ♥

Rosé och jordgubb

Hade kvar några praliner från Chokladfestivalen jag besökte förra helgen. Rosévin och jordgubb och en mjölkchokladpralin med Hello Kitty-motiv gick ner snabbt denna förmiddag :-)
 

Hair

Jag får många frågor om vad jag använder för produkter till mitt hår. Jag som bloggat sen 2007 har fått hem säkert 100-tals olika hårprodukter, men det är endast vissa märken som mitt hår har tyckt om.
 
Tresemmé (den lila serien för torrt/skadat hår) - Jag använder deras schampo, balsam, inpackning och använder alltid deras värmeskyddande spray när jag inte känner för mina naturliga lockar och vill fönstyla håret.
Maroccan Oil - Med denna smörjer jag in mina toppar efter tvätt (om jag låter mitt hår självtorka) eller efter föning. Håret blir mjukt, glansigt och lent utan att bli fett.
Silicea kiseltillskott - Tar 1 kapsel om dagen.
 
Andra kanske inte upplever att dessa är bra, men för mig och mitt hår som är torrt och tjockt och skadat sen tidigare blekningar/färgningar har det fungerat perfekt och håret har växt som bara den. Till nästa sommar har jag uppnått min drömlängd :-)
 
Bild från i somras då håret började sätta fart. Åh, vad jag saknar sommaren och att vara fint solbränd.

I Love...

Ett utav mina favoritprodukter är hudvårdsmärket I Love... De doftar så fruktansvärt gott att man vill nästan äta upp dem. Jag har även duschcremen Strawberries and milkshake hemma och det är en fröjd att duscha varje gång.
 
Senaste tillskotten är en duschcreme med coconut & cream, en bodylotion och handkräm med en ljuvlig doft av vaniljglass. Dessa kommer från webshopen Zodezo och alla mina läsare får 20% rabatt på hela beställningen(även veckans vara och månadens erbjudande) om man anger koden "kelly" i kassan.
Gäller t.om 31a okotober.
 
 

Surprise!

Jag välkomnades hemma idag av en hemlighetsfull sambo med ett busigt flin. Jag märkte direkt att något var gång. Sedan såg jag dem. 40 st av mina favoritrosor och ett jättefint kort. Åh! ♥
 

In the making

Satt och funderade på vad för slags höstiga kreationer i bakväg man kan göra och igår kom jag på några cupcakes som jag hoppas ska bli smarriga. Jag tror jag är ensam om denna idé då jag har i efterhand googlat för att försäkra mig om att jag är ensam om den, men man vet ju aldrig! :-p
 
Så vad sägs om vaniljmuffins med en fyllning av äppelkompott med vanilj och kanel, toppat med en ofärgad cream cheese frosting, dekorerat med hackade hasselnötter och slutligen ett hemmagjort chokladlöv?
 
Målet är att testbaka dessa så snart jag hinner i veckan, så håll utkik på bloggen!
 
Blir nog fint med dessa muffinsformar jag beställt hos Kakburken.

KICKS Make Up

 
KICKS har lanserat ett eget smink-och hudvårdsmärke i söta förpackningar som är snälla mot plånboken. Jag fick hem ett smakprov på kollektionen med klassiska nyanser, ska bli skoj att testa!

Robin Hood

Ok, jag kan inte hålla mig. Ni som har mig på Instagram har ju redan sett den, men här är min outfit för Halloween! Nu saknas endast en pilbåge och guldmynt till min pengapung så är jag klar som Robin Hood den 3e november då det vankas fest. :-)
 
Stövelöverdragen man fick med outfiten var riktigt fula, men som tur är hade jag ett par overknee-stövlar i brun mocka med guldspänne. Passade perfekt!
 

Autumn

Vackra hösten. Funderar på att ta lite fina höstfoton och porträtt nu i helgen om det inte regnar. Nu i helgen då jag har mer tid över för pyssel och bakning kommer även recept och tips på höstiga cupcakes :-)
 
Jag för exakt 1 år sedan då jag och Erik hade ätit en mysig brunch på Djurgårdsbrunns värdshus.

Fab weekend

Det har varit en riktigt bra helg med middag hos Malin, Chokladfestival, Hem & Villa mässan i Älvsjö, parmiddag hos Jane och Robin och afternoon tea med Jenny och Tora. Nu avslutar jag söndagen med Solsidan och filmmys med kärleken, samt ladda batterierna inför en ny, rolig och aktiv vecka. Kram på er! ♥

Söndagsmys

I eftermiddags kom Tora och Jenny över på fika och filmmys. Jag bjöd på dagsfärska, hemmagjorda hallontryfflar och jag gjorde även med mintsmak (tryfflarna med florsocker), vaniljpannacotta med hallon och små ost/skinka/gurk-smörgåsar och vi såg filmen 21 Jump Street som var riktigt rolig!
 
PS. Vill passa på och tacka för alla fina kommentarer som jag får på bloggen och Instagram om att jag inspirerar er. Ni anar inte vad det värmer att höra, jag blir alltid så glad! ♥
 
Mintchokladtryfflarna är samma recept som de med hallonpulvret, förutom att jag hade i mint-essens och florsocker på.

Inspiration

Det är söndag, regn och kallt ute. Håller på och fxar lite inför Jenny och Toras besök hos mig i eftermiddag, men nu tänkte jag slappa i soffan ett tag och finna inspo i några bakböcker.
 

Ordning och reda

Har precis städat min cupcake låda i köket, det var verkligen en salig röra innan! Jag har dessutom ännu fler formar och tillbehör som inte ens får plats. Får nog ta över ytterligare en låda ;-)
 

Chokladfestival

Jag har besökt Chokladfestivalen som varje år hålls i Nordiska Museet och tycker om man om choklad blir man verkligen inte besviken. Fler bilder hittar ni på min Instagram, missbiddle heter jag där :-)
 
Här är lite godsaker jag köpte på festivalen, praliner och marsipanfigurer som jag ska använda till dekoration på något framtida bakverk.
 

Gift basket

Som tack för gårdagens middag gjorde jag en "Kelly gift basket" till värdinnan som älskar mat. I korgen fanns min egen äppelmos, mina hallontryfflar, ett fruktigt te och gourmet flingsalt som jag lade i en söt burk.
 
 

Middag hos Malin

Igår bjöd fina Malin mig på en utsökt höstmiddag. Vi babblade långt in på småtimmarna på natten och hade verkligen så himla trevligt. Malin är verkligen stor inspo för mig när det gäller matlagning och lyckas alltid komma på goda maträtter som hon visar upp i sin blogg och lyxar alltid till sina frukostar. Jag fick dessutom äta kronärtskocka för första gången och det var så fantastiskt gott!
 

Chokladtryfflar med hallon

Jag har testat att göra chokladtryfflar för första gången och de blev riktigt lyckade och farligt goda. Åter igen är dessa perfekta att ge bort som present.
 
Ca 20 tryfflar
 
150 gr mörk choklad
1 dl grädde
10 gr smör
 
Värm försiktigt upp grädde i en liten kastrull och tillsätt smöret. Lägg sedan i chokladen och låt smälta tills det blir en härlig chokladsmet. Mycket viktigt att man inte har alltför varmt. Låt stå i kyl 1-2 timmar. Gröp ur med en liten tesked och rulla till små bollar. Lägg hallonpulver i en skål och lägg dina tryfflar i så att de täcks.
 
Hallonpulvret köpte jag i Norrköping i en liten te-och chokladbutik. Det är gjort av torkade hallon som man sedan har malt ner till ett fint puder. Smaken är en mycket tydlig hallonsmak. Funkar även att dekorera andra bakverk och desserter med, som t.ex cupcakes eller pannacotta.
 

Keep Calm

Bild-googlar man på "keep calm" så hittar man en hel del roliga text illustrationer. Inte svårt att lista ut villka som var mina favoriter.
 
"Keep calm and put the kettle on" var också klockren med brittiska flaggan i bakgrunden. Måste se till att rama in dessa ovan och smyga in i köket på något sätt utan att Erik märker ;-)
 
Jag hittade dessutom en hemsida där man kan göra sin alldeles egna "Keep Calm"-bild, med valfri bakgrund och text. Underbart!
 
Denna med Ladurée skapade jag själv t.ex.. Så kul! Har gjort flera till mina vänner och släkt med internskämt ;-)

Avanna

Jag fick en trevlig överraskning igår, nämligen ett paket med kökshanddukar från fina Anna som är den fantastiska illustratören och designern bakom Avanna. Tänk om man kunde teckna som henne! Tack snälla, jag älskar dem! ♥
 
 

Downton Abbey

Min absoluta favoritserie sedan länge är brittiska Downton Abbey. Jag älskar slottsmiljön, kläderna, te-drickandet, intrigerna och framför allt att den utspelas i ett vackert England. Nu har dessutom 3e säsongen börjat, äntligen!
 
För er som också är DA-fans som jag så finns en utställning t.o.m. 6 januari på Hallwylska Palatset, där de har lånat in ett 20-tal outfits från serien. Jag ska definitivt gå.
 
"Crawley"-systrarna från ett modeuppslag i amerikanska Vogue. Fotograf: Uli Weber. (Bildkälla).

Rosa äpplemos

Igår gjorde jag rosa äpplemos med röda, svenska äpplen. Här kommer en steg-för-steg guide om hur enkelt man gör mos. Eloge till min mamma som tipsade mig om detta.
 
1. Skaffa en passeringsvagga som ni ser till vänster. Denna är utmärkt till att göra just äppelmos med då man kan mosa hela äpplen med kärnor, skal m.m. De äpplen jag använde mig av var äpplen som jag plockade i Norrköping, därmed är de ej besprutade.
 
2. Skär upp 2 kg äpplen i bitar och lämna allting kvar med kärnor och skal. Förutom den rosa färgen får man en intensivare äpple-smak på moset då. Koka upp 1 liter vatten i en stor kastrull och lägg i äppelbitarna. Låt koka 10 min under lock.
 
3. Ta en pastaslev eller en sil och fiska upp de kokta äpplebitarna ur kastrullen. Lägg lite i taget i passeringsvaggan och börja mosa!
 
4. Skalen från äpplena gör att moset blir rosa! Tillsätt sedan 2 krm askorbinsyra (så att moset inte mörknar) och 1 dl strösocker (alt. efter smak, beroende på hur söta äpplena är).
 
5. När moset är klart är det dags att pimpa burkarna.
 
5. Se till att dina glasburkar är ordentligt rengjorda för att undvika att moset blir dåligt. Jag diskade mina i diskmaskin och under tiden äpplena kokade hällde jag i 100-gradigt vatten och lät de stå i 10 min. 2 kg äpplen gav 4 Önos-burkar.
 
6. Då var det klart! Nu är det bara att äta tillsammans med havregrynsgröt, pannkakor eller bara som den är tillsammans med lite mjölk. Håller sig ett par veckor i kylskåp och upp till ett år i frysen. Gör man moset utan socker blir dock hållbarheten betydligt mindre i kyl.
 
Om man vill kan man även smaksätta med kanel eller vaniljstång. Perfekt att ge bort som present och speciellt då det är Rosa Bandet-månaden nu. Jag gav burken ovan till min svärmor igår och hon blev jätteglad.
 
Lycka till!
 
Ps. Heter det äpplemos eller äppelmos? När jag har googlat är äpplemos den mest korrekta stavningen, men äppelmos är grammatiskt tillåtet också! Så det är OK att använda vilket man vill :-) 
 

Loppis

Ni vet ju hur jag älskar att gå på loppisar och i lördags fyndade jag några saker under mitt korta besök i Norrköping. Denna gång blev det en fin ishink med en liten tång, kakfat, servetthållare i silver och handbroderade dukar.
 

Rosa mos

Är på mitt månatliga besök hos mina föräldrar i Norrköping och det första jag och mamma gjorde när jag anlände var att plocka röda äpplen efter att ha sett hennes fina rosa äpplemos. Om man behåller skalen på när man gör moset så blir den så tydligen! Så nu har jag en stor kasse med äpplen som jag göra mosa i helgen. Det kommer ett inlägg om steg-för-steg hur jag gör. Fint att ge bort som present också!

Tävla och vinn presentkort med ditt bästa cupcaketips!

Detta inlägg är i samarbete med Panduro Hobby.
 
I år firar Panduro Hobby 50 år! Under ett halvt sekel har hobbyföretaget arbetat med att inspirera människor till kreativt skapande. Panduro Hobby tillhandahåller 9 000 olika pysselprodukter.
 
Kreativitet är utvecklande, stimulerande och en källa till glädje. Det vill Panduro Hobby förmedla genom att ge sina kunder inspiration, praktiska tips och intressanta produkter till bra pris och kvalitet. Nu lanseras ett nytt sortiment av cupcakes med alla de tillbehör som behövs för att skapa fantasifulla bakverk, det enda du behöver tillsätta är färska ingredienser.

 

Nu kan du tävla med ditt bästa cupcaketips! Kanske har du ett bra tips för att göra dina cupcakes höga och fina? Har du förslag på spännande dekorationer eller har du några andra tips och idéer? För att vara med och tävla:

1. Gilla Panduro Hobby på Facebook 
2. Skriva ditt bästa cupcakestips i kommentarsfältet.

PRISER
1a pris: presentkort på 500 kronor hos Panduro Hobby
2a pris:
presentkort på 200 kronor
3e pris: presentkort på 200 kronor

 

Tävlingen avslutas 12 oktober och vinnarna meddelas via mail! (glöm inte att ange din mailadress!)

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD OCH VINNARNA HAR KONTAKTATS VIA MAIL.

PS! Panduro Hobby vill gärna inspirera med sin Facebooksida, dela gärna dina cupcakebilder där för att inspirera andra!

 

 


Mysig höstmiddag med Two Oceans

Tack vare Two Oceans kunde jag bjuda Erik på en välsmakande höstmiddag igår kväll. Förutom vin och en vacker bukett fick jag alla ingredienser för att göra Bjärekyckling med rostade rotfrukter, mathavre och getostcreme. det var helt sanslöst gott och en varmrätt jag definitivt kommer att göra igen (och bjuda på nästa gång jag håller en middagsbjudning).
 

Bud

Jag är verkligen bortskämd med fina bud ofta och igår kom inte mindre än två arrangemang med mat och dryck. Ett med ett nytt vin som precis släppts på Systemet, Villa Marina från Italien och ett annat rödvin - Two Oceans från Sydafrika.
 

Bracelets

-"Kelly, VART har du köpt dessa armband?"
 
-"Erm, jag har gjort dem själv" :-)
 
 
Så lät det i lördags då flera av mina vänner såg mina fina armband gnistra i badrummet. Och ja, det är likadana döskallar som både Engla och Avanna använder i sina armband och säljer men då jag kom över dessa på nätet för en billig peng kunde jag inte låta bli. De är ju så himla fina! Dessutom är det ju så mycket roligare att sitta och pyssla ihop smycken själv och bestämma färger m.m.
 
Nu har jag köpt fler döskallar för att ge bort armband som gåvor till mina vänner ♥ De har fått välja färg själva, så nu ska jag bara köpa fler vaxade glaspärlor så kan jag sätta igång.
 

Tävla och vinn Project Runway-goodiebag!

I samarbete med svenska Project Runway lottar jag ut ett lyxigt kit med produkter från Got2be (hårspray, hårvax och hårgel), L´oreal (sminknecessär, nagellack, make-up remover och volym mascara) och Maybelline (eyeliner och ansiktspuder) och en ögonskuggapensel från Åhléns.
 
Tävlingsuppgift: Skriv en kommentar om vad du tyckte om programmet (1a avsnittet)?
 
Sista dag att tävla är den 9e oktober och vinnaren meddelas via mail. Lycka till!
 
(Glöm inte att ange er mailadress också!)
 
Tävlingen nu avslutad, stort grattis till Sandra Aronsson!
 

Utmanad

Fina Josefine utmanade mig med dessa frågor nedan. So here we go!
 

Du heter? Kelly Catarina Biddle

Smeknamn? Kellan, Kelbel, Kellybelly, Kellylove, Kellypie.

Hur gammal är du? 31, (är 81a) men får alltid höra chockade reaktioner att jag ser ut som max 25.

Beroende av? Instagram, Facebook och allt som har med rosor att göra.

Favoritmärke/n? Louis Vuitton, Victoria´s Secret, Zara, DKNY, Odd Molly, Hunter.

Vad får du oftast komplimanger för? Jag får många komplimanger för mina bjudningar och temafester. Utseendemässigt får jag beröm för mitt numera långa och tjocka hår och mina ljusblå ögon med långa ögonfransar.

Familj? Mamma, pappa, 2 äldre systrar och min sambo Erik.

Kör? Nä, jag får skjuts! Har aldrig haft ett bilintresse, så därmed väntar körkortet fortfarande.

3 färger i höst? Vinrött, svart och lila.

Sprit, cider, vin eller öl? Vin till mat och gärna söta och fruktiga drinkar till fest, och champagne såklart.

Hatar? Att jag aldrig får tiden att räcka till och snåla människor....och lakrits!

Hur svarar du i mobilen?  Beror på vem som ringer. Om det är en vän säger jag "Helluuuuuuu!!!!". Om det är ett okänt nummer svarar jag "Hej, det är Kelly".

Brukar du komma i tid? När SL strular så nej, men annars har jag blivit bättre på att komma i tid.

När mår du bra? När jag skrattar och har roligt med mina fina vänner och när jag ligger på min pojkväns bröst och blir omhållen hela nätterna.

Vad tycker du om fötter? Inte min grej! Har aldrig gillat att få eller ge fotmassage och det är ytterst få i världen som har snygga fötter dessutom (med konstiga tår, fotsvamp, valkar, vårtor....blä!).

Är du blyg? När jag var mindre var jag det, men nu är jag totala motsatsen och är väldigt utåtriktad och social med nya människor och har inga problem att stå och prata framför ett 100-tal människor som mitt jobb kräver ibland.

Vad längtar du tillbaks till? Svenska skärgården på sommaren.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag är lyckligt lottad som har många fina vänner i mitt liv, och även Erik som tillhör den kategorin såklart.

 Är det okej att gråta? Verkligen! Jag gråter alltid till sorgliga filmer t.ex. Och när jag väl börjar har jag svårt att sluta gråta.

Vill du gifta dig? Absolut! Och jag har hittat rätt kille för det ;-)

Barn? Yes! Men inte ännu. Jag har några år kvar för det :-) Då kommer jag vara grymmaste på barnkalasen!

Är du bra på att laga mat? Ja, det är jag, men jag tycker bakning är mycket roligare.

Intressen? Jag tycker om att resa, hålla tema-bjudningar, fotografera, läsa böcker, baka, blogga, shoppa.

Det visste ni inte om mig?  Jag pratar flytande engelska med ett "queen´s english" uttal, är vänsterhänt och jag är bra på att sjunga (gick i musik/sångklass 4an-9an).

Är du flygrädd? Jag är lite nervös vid start och landning, men annars är det lugnt.

 

 

 


Måndagslyx

Igår kväll åt vi en lite mer finsmakande middag bestående av stora portioner löjromstoast(s) tillsammans med skagenröra och halstrade pilgrimsmusslor med avokadokräm. Förträffligt gott!

The Black & Gold party!

Vilken magisk kväll vi  hade i lördags! Stort tack till Freixenet för denna fantastiskt lyckade och lyxiga förfest hemma hos mig och till alla mina fantastiska vänner som kom och förgyllde kvällen. (och även stort tack till mina snälla grannar som låter mig spela musik väldigt högt, haha).
 
Kvällen till ära bar jag en guld-paljettklänning som jag köpte i vintras från Nelly.com.
 
Samtliga gäster fick varsin goodiebag med en liten Freixenet, nagellack och glitter-eyeliner från Make Up Store och chokladgodis.
 
Senare under kvällen gjorde vi "Kir Royal"-drinkar med Freixenet och svartvinsbärsaft. Egentligen ska man ha svartvinbärslikör men saft går lika bra. Otroligt gott!
 
 

Project Runway

Ikväll har svenska versionen av Project Runway premiär. Jag fullkomligt älskar programmet sen innan och har sett alla amerikanska säsonger. Tycker det är så spännande att se kreativiteten flöda vid vaje utmaning deltagarna får.
 
Ska ni också se programmet kl 20.00 på TV3? Ni som ser det, håll utkik imorgon i bloggen då ni kan vara med och tävla i en tävling i samarbete med Project Runway! Detta är en tävling ni inte vill missa :-) 
 






RSS 2.0