Cosmos

Efter några timmar på spat åkte vi hem till Steph och drack cosmos på hennes "balle". Sedan gjorde vi oss i ordning för en häftig modevisning i regi av Bindefeld. Inlägg om detta när jag kommer hem ikväll, nu ska jag nämligen iväg på sommarmiddag med mina kollegor.


Man kan lätt tro att man kommit hem till mig, men icke. Steph och jag delar samma smak när det gäller köksinredning :-)



Selma City Spa

Igår hade jag en härlig heldag tillsammans med Stephanie. På förmiddagen begav vi oss till Selma City Spa där vi njöt av deras härliga takpool, solade, åt frukt och bläddrade i senaste skvallerblaskan. Vardagslyx!


Midsommar

40 pers. 2 stugor. 2,5 dagar = 440 foton tagna med min kamera. Här är ett ytterst litet axplock från den fina helgen i Fiskeboda.





15 varv runt pinnen för att sedan springa över ett halt plasttäcke. Jag ramlade bara någon sekund efter detta kort togs. Blåmärken och skrapsår figurerar som kära minnen från dessa lekar :-)


Lina och jag ♥




På vägen ner till stranden möttes vi av flickor som tog tullavgift i form av en femma eller en blomma, vilka businesswomen!



Sommaridyll

Denna midsommar har utan tvekan varit den finaste och bästa jag någonsin haft, underbara människor och vädret hade vi med oss också :-) Mer om helgen senare, då det är sömn + fotboll på dagens agenda.


På väg!



Man kan absolut ha roligt utan sprit också, men....jaja! :-p

Happy Midsummer!

Hoppas ni får en underbar midsommarhelg! Själv sticker jag ner till festligheter i Fiskeboda vid sjön Hjälmaren (ca 16 mil söder om Sthlm) där jag och 40 andra (bl.a fina Lina) ska partaja ändå fram till söndag då vi åker hem.

Här nedan ser ni kransen jag hämtade hos floristen igår, med blommor jag valt ut själv. Den är ännu vackrare i verkligheten, åh!



Rosor såklart! :-)


Medicinsk hudvård

Jag har fått ett hett tips från en kär vän om dessa A-vitaminkrämer från Beauté Pacifique som enligt utförliga tester och framtagning av hudläkare ska göra underverk. Produkterna hjälper till att reparera solskadad och åldrad hud där fina linjer och rynkor minskas. Jag som närmar mig 30 (29 i sommar) inom en snar framtid har faktiskt börjat tänka om just vilka hudvårdsprodukter jag använder, så detta blir perfekt.

Så efter varma rekommendationer fick det bli en ansiktskräm och en rengöringsmousse.


Kelly in the corner

Min fina vän Wille har börjat blogga på Finest numera och vem ser man inte i hans header, om inte jag som super och ser allmänt misstänksam ut? *haha*


Lunch-boule i solen

På lunchen idag spelade jag och några på jobbet Boule ute i det gröna. Jag och min kollega som var ett lag mot två andra vann! En härlig vinst en fin dag som denna :-)


Stundtals var jag grym! Kolla in denna kula, går ju inte att komma närmre ;-)


Disk(o)dans

Då jag är säkert en av få som ej har diskmaskin hemma så ägnas vissa längre stunder åt allt jag använt under veckan framför diskhon. Min vanliga diskrutin är att jag spelar sköna låtar på högsta volym och dansar entusiastiskt i takt till musiken. Sist var det bl.a. denna låt som fick mig att shakea loss i köket :-)


Disktrasa från Lagerhaus.


Krans

Ok, jag vet att man ska göra sin egen midsommarkrans av specifika blomsorter, lägga dem under kudden på midsommarnatten m.m. men då min midsommarnatt kommer att bestå av ytterst lite sömn och istället mycket party så blir det en specialbeställd krans á la Kelly då jag har planer på att vara en riktig midsommarnattsdröm ;-)

Var hos floristen idag och här är de blommor jag valde ut. Ska bli spännande att se hur den blir! Klänningen blir min gräddvita spetsmaxi :-)





Twlight fan event

Tror nog detta var bland det sjukaste jag någonsin varit med om. Tänk er ca 8000 småtjejer som skriker ALLT de kan för fulla muggar, så kan ni föreställa er vilken ljudvolym det var på Hovet igår. Det är ett under att jag inte fått tinnitus.


Efter en lång väntan kom de. "Bella" såg mest besvärad ut, bet på naglarna och fixade nervöst med håret medan "Jacob" var bara glad :-) Bild tagen av Jane.

Bakispizza

Jag hade inte ätit en pizza sedan februari kom jag på, men i söndags fick det bli en. Gott var det!



Mmmm!



Details

Mina snäcksmycken kom från min vän Elenore, lösfransar från H&M och stenar från Panduro som limmades på med vanlig franslim. Nagellacket och den turkosa ögonskuggan fick jag i en goodiebag bara någon dag innan, hur bra som helst!

Allt smink m.m. gjorde jag helt själv :-) Visst blev det fint?




Tur att man fortfarande hade lite solbränna kvar :-p




Men skorna då kanske ni undrar? Eftersom min "fena" gick ändå ner till golvet så synes inte mina skor, vilket tacksamt ledde till att jag festade loss i ballerinas hela natten :-)


The Little Mermaid

Maskeradfesten i lördags var hur rolig som helst och jag vill ge ett enormt tack till arrangörerna för Le Masquerade för en toppenkväll! Hoppas på att folk köpte en massa drinkar nu så massa pengar gick till Barncancerfonden.

Jag vann t.om en utmärkelse för min utstyrsel som "kvällens sexigaste" :-) BH och fena hyrdes från Butterick´s, värt varenda krona! Fast lite svårt att gå var det dock, då benen satt ihop :-p

Och ja, jag vet att jag ser likadan ut på samtliga bilder :-)


Ariel, Prinsessan Jasmine och Ghetto Fabulous :-) Älskar dessa tjejer och är lyckligt lottad över att få ha dem i mitt liv ♥


Jag träffade på Sandra, en bloggläsare som var superglad att se mig på festen.


Min favorit under kvällen var absolut Avatar-tjejen!


Favoritkillen var Mr T! "I pity the fool!"


Och favvoparet var såklart V & D! All lycka till dem :-)


Waterloooo!


Bästa Lina och jag! Stort plus till oss som vågade visa våra magar hela natten :-)

Updates

Denna helg har jag hunnit med en pubkväll med öl och VM-fotboll (vi engelsmän skäms för laget), fällt några tårar till Victoria och Daniel bröllopet, gått på maskeradfest där jag klädde ut mig till sjöjungfru och fick t.om en utmärkelse för det och ikväll är jag VIP-bjuden på Twilight event på Hovet där skådespelarna som spelar Jacob och Bella kommer infinna sig! Omg!!!!! Men det mest puckade är att jag glömt kameran hemma, så jag får förlita mig på att mitt sällskap förhoppningsvis tar fina bilder.

Alltså har jag en hel del updates (inkl. bilder) att ta igen här! :-)


"The Bedroom Collection"



Med inspiration från Hollywoods storhetstid 20-40 tal, samt Paris High Fashion 50-60 tal bjöd Gunilla Bielke på en imponerade visning med ett högst oväntat komplement till allt docksött. Till rockmusik dansade modellerna fram på podiet och assisterades av två stycken äkta rockers :-)











Hallwylska palatsets innergård



Jag och rara Eva som var där med kära Tito Frez :-) Sist han såg mig var jag svårt magsjuk, så denna gång var jag lite kryare :-) Min grekiska solbränna försvinner dock för varje dag som går :-(

Klännig, H&M. Klackar och väska, Bianco.


Sommarfest

Under hela gårdagen hade jag fullt upp med att arrangera jobbets sommarfest, då en av alla mina arbetsuppgifter är "partyplanner", vilket passar mig rätt bra :-)

Vi drack och åt gott till tonerna av svenska sommarklassiker och en femkamp som jag hade fixat utövades också.



En lång rad med blommor som "centerpiece" är ett måste på vita linnedukar! Jag lade upp dessa arrangemang (som jag handplockat själv innan) på alla bord.










Kontraster

Dockor vs. rockare. Coolaste modevisningen på länge. Mer updates imorgon, är helt slut efter en lång dag :-)


Godisbukett


Fina Izza har fyllt år och fast hon förbjudit presenter var jag busig och pysslade ihop något litet iaf. Det blev en godisbukett :-)



Grillpinnar, lösgodis och lite pysslande så får man enkelt till en bukett :-)

Jam

Inne på Hemköp hittade jag riktigt söta burkar med sylt och andra godsaker som t.ex. Aivar. Ikväll blir det pannkakor till middag med smultronsylt. Varje burk kostar 34-45 kr och praktiskt taget hela denna sylt består utav hela bär!



Fashion & cocktails

Då jag har ett mycket hektiskt schema i livet just nu så lider tyvärr bloggen alltid pga detta. Underbart med mycket att saker att göra, samtidigt som det är lite stressigt :-(

I eftermiddag ska jag iaf på något skojigt, nämligen en modevisning av Gunilla Bielke på anrika Hallwylska Palatset. Dresscoden är "cocktail" vilket innebär att man ska klä sig väldigt tjusigt. Updates och fina bilder kommer självklart senare!





Rule Britannia!

Det märks att det är VM i fotboll och att vi är engelska supporters ;-) Här är min mamma på ballen (balkongen).


Fin utsikt, fast inte numera dock då de bygger en massa.

Dogwalk

Då mina föräldrar bor vid Hammarbyhamnen var det inte helt otippat att jag efter skeppsbron promenerade vidare dit. Sedan blev det ännu mer prommis, fast med lilla Fox ♥.



Jeansjacka, H&M
Linne med volanger, Gina tricot
Jeans, VILA
Ballerinas, ZARA


Kungligt av IKEA

I eftermiddags lekte jag turist och gick längs med hela skeppsbron (utanför slottet för er som inte känner till Stockholm väl) och spanade in alla uteserveringar, TV4´s Bröllopsstudio och även IKEA´s "Tillsammans"-hus; ett förslag till hur V&D skulle kunna bo.



Köket, min favorit :-)



Vad döljer sig i köksskåpet?


Sockerråttor! :-p










"Ärtan".


För en tjugolapp kan man köpa sig en "Ockelborulle" :-)


Odd Molly

Mitt senaste Odd Molly plagg är en sockersöt gräddvit blus, köpt på favvobutiken Mathilde.




Footie

Förutom städning och ett besök nere på ICA så spenderas hela dagen med att ligga i sängen och kolla på fotboll. När det är EM och VM blir jag som besatt av att följa alla matcher (så gott jag kan), vare sig Sverige är med eller ej. Nu har jag dessutom vant mig vid publikens trumpetljud som låter som en enorm och envis bi-svärm.



Macarons från Chokladfabriken.





Fotbollsfika. Jag är ingen royalist men Danne & Vickan´s mazariner från Delicato är just vad de är....delikata!


Fröken Gredelin


Linne, H&M
Skinnjacka, Chicy
Jeanskjol, VILA
Sjal, H&M
Plastarmband, H&M
Klocka, Neptune
Leggings med guldig dragkedja på sidan, Lindex
Skor, Converse
Väska, DKNY

Det ska även tilläggas att jag bar även på en lila kasse från Mathilde och en lila necessär i väskan. Jag citerar en vän jag stötte på tågstationen på vägen: "Hej gumman....vad lila du är!"






Hemmakväll


Lugn lördag idag som spenderats med vännen Eleonore. Vi har bl.a ätit gott, pratat och druckit utsökta daiquiris. Bilder från hennes lägenhet kommer att visas upp snart på bloggen, då hon har så fint och organiserat hemma - verkligen en inspirationskälla!


Gjorde egen sallad med fetaost, kvistkörsbärstomater, mango och Mango Balsamico.


Paj! (ej egen dock).

Flowergirl

Igår blev det utgång och kvällen till ära invigde jag min nya klänning från Chique. Då jag inte hann ta bilder innan jag sprang iväg fick jag ta dessa bilder imorse :-p





Passade även på att tona håret innan, med L´oreal´s "cafe latte".


Skorna är från Nelly och är en av mina absolut favvos.


Perfume in a bottle

Ni kan ju förstå varför jag blev kär i denna parfym? Kommer från Oriflame och kostar 250 kr. Innehåller bergamott, apelsinblomma, liljekonvalj och ambra. Flaskan kommer jag definitivt att spara, underbart chic.



Ring-dinga-ling!

Då jag hade beslutsångest på morgonen kunde jag inte bestämma mig för vilken ring jag skulle ha, så jag tog med mig båda två i all hast. Det blev till slut den i orange. Kostar 179 kr st och kommer från Chique.se.



F*ck you, my rings are fab! :-)


Berns terass

Invigningen av Berns terass var mycket trevlig med plockmat från deras nya asiatiska kök; Singapore Street Food och hinkvis med rosé och jordgubbar. Vi unnade och göttade oss en bra stund :-)







Matchy matchy!


Stephanies balla pjäser från Topshop.


Mellan varven dreglade vi över de övriga gästernas skor.


Steph håller upp min lapp jag fick i min Fortune Cookie, den har jag sparat och ska sätta upp hemma :-)


Utanför Berns

Trots min foto-nojja som råder just nu ställde jag upp på några foton igår. Mycket tack vare underbara Stephanie som verkligen pepptalkade mig. ♥


Jacka, Chicy
Linne och cardigan, Gina tricot
Jeggings, H&M
Väska och skor, H&M
Ring, Chique.se





♥♥♥

Oriflame

Igår hade Oriflame´s konceptbutik på Grev Turegatan anordnat ett trevligt mingel i regi av Bindefeld. I goodiebagen som delades ut fick man prover på deras nya doftserie; Sensuous och jag fick även en annan sak som jag blev helt förälskad i - visar lite senare ;-)






Mingel, mingel

¨
Känner mig fortfarande extremt nere på alla sätt möjliga, men event-inbjudningarna fortsätter att hagla in. En stor räddning som hindrar mig från att stänga in mig själv hemma. I eftermiddag bjuder Oriflame i regi av Bindefeld in till en sommardrink och efteråt ska jag på invigningen av Berns terass.


Shine Stockholm


Igår var jag som nämnt tidigare på invigningen av nya butiken Shine Stockholm. Det bjöds på smarriga daiquiris och Mita´s alltid lika fantastiska mat från hennes GI boden.











Ett helt kit för att kunna smutta på en daiquri och goffa praliner medan man läser senaste Cosmo iförd endast string! :-)


Pralinerna från Tryffelfabriken var tyvärr inga höjdare, inget slår mitt älskade Chokladfabriken! :-)



Orange

Pssst, en liten hemlis. Det blev den orangea också, så nu har jag halsbandet i alla färger. Tihi ;-)


Ugly and old

Det är lite ironiskt att jag är bjuden på invigningen av en skönhet & livsstil-salong ikväll då jag verkligen har en rejäl "ful-dag" då allting bara känns fel och jag nojjar mig över varenda minsta sak utseendemässigt.

Åldersnojja i samband med att jag inte har tränat sen innan Grekland har lett till en mindre smickrande självbild och depression då jag tycker jag numera ser gammal ut, är kraftig på vissa ställen, less på att mitt hår aldrig blir långt m.m. så det är bäst att jag rycker upp mig snart och sticker till gymmet, samt inte tar några ego-kort på mig själv på ett tag - iaf inte idag!

Jag brukar inte vara såhär personlig i bloggen, men ibland vill man bara "let loose" och dela med sig av att allt är inte en dans på rosor, som mitt liv kan till synes vara.


Fabulous!

Glöm allt dåligt ni läst om filmen, är man ett stort fan utav serien och första filmen så kommer man att gilla denna!



Lite lyx ska man ju ha, så innan filmen doppade jag jordgubbar i choklad och tog med. Stephanie var mäktigt förtjust :-)




Det söta biosällskapet som jag bjöd för att muntra upp, jag gillar att vara sugamama ;-) Hennes fina kjol kommer från H&M förra sommaren och jag har likadan hemma. Ska nog agera härmapa någon dag snart ;-)


Chocolate milk

Igår kom ett bud med 96 st chokladdryck i GLASflaskor! Ni kan ju bara föreställa er tyngden på allt detta :-) Drycken heter Cocio och kommer från det chokladmjölkgalna landet Danmark.

Jag fick två smaker - choklad och mörk choklad. Snygga skådespelerskan Eva Mendes är just nu deras reklamtjej dessutom. Jag har hunnit testa en (smakar som Pucko, fast tunnare i konsistensen) så nu är det 95 st kvar :-p


Någon som vill ha en flarra eller två? :-)


Part two

Ikväll blir det biodejt med min fining Stephanie, då vi ska se SATC 2. Update om helgens bravader och recension av filmen utlovas imorgon!




Rings

Jag älskar stora ringar, och de ska gärna vara med färg. Här är mina senaste "klick klick" från webshopen Chique.se. De är 3,5cm x 4cm stora vilket är perfekt och det finns även en tjusig med turkosa stenar.


The Reef

Nu kör vi med ännu mer updates jag inte hunnit med :-) Jag har nämligen fått vara med om ett karibiskt äventyr - i Danmark!

The Reef är fd. "Badhotellet" och ligger i Fredrikshavn, precis vid hamnen. Bland palmer, rutschkanor, tropiska drinkar, kokosnötter och 32 graders hetta blir man ett barn på nytt. Öppnades 1a juni, och vi var de allra första som fick testa anläggningen.




I 32 graders hetta kan man svalka av sig på "stranden".


Vågor!


Min bikini med djungelmotiv passade in rätt bra :-p


Utsökt buffé med karibisk touch.





Bassängen utomhus som man kunde simma ut till inifrån The Reef.


Världens läckraste fruktbuffé som vi goffade i oss.



På väg hem efter vår dag i Danmark. Eget plan, inte dumt :-) Här med mina boys - Jonathan och Wille.




Cougars

Bästa serien på länge! Klicka på länken så kan ni se hela 1a säsongen.



Smoothies


Imorse fick jag en hälsofrukost från Blueberry och där hämtade jag även ut en goodiebag med Barnängen´s duschcremer "Smoothie Sommarfrukt" och "Smoothie Röda bär", likadana smoothie-smaker som Blueberry serverar :-) Sommarfrukt-cremen är fantastisk, doftar passionsfrukt!


Marion´s Gastro Diner

Micael Bindefeld AB höll i invigningen av ett nytt, coolt bowlingställe i fd. biografen Royal på Kungsgatan. Otroligt fint anordnat som vanligt utav "Bindan-gänget" och det bjöds på goda härligheter och massvis med bowling. Jag lyckades t.om få till en strike! :-) Detta är ett ställe som jag definitivt kommer att gå till många gånger framöver.






Självklart ett rosa klot, vad annars? :-)



Sandra och Jonathan körde 50-tal fullt ut!


Wille, Kelly, Sandra och Jonathan´s snygga pjäser.



Maskerad

Innan bowlingen igår (som för övrigt var fantastiskt roligt, inlägg om det snart!) provade jag och bästa Lina olika dräkter till en fest vi ska på den 19e. Var sjukt roligt och jag hittade min outfit som är så läcker! Vad jag kommer vara får se ni sen, vill ju inte att någon annan snor min dräkt :-p


Extremt fin, men ack så mycket tyg! Svettigt värre.

Invitation

Inbjudningarna till mitt "Birthday tea party"är nu skickade till mina nära och kära  och de säger ju att en inbjudan säger rätt mycket om temat och stilen för arrangemanget :-) Här är min inspiration!


Adressen är självklart bortredigerad här i bloggen, men den kommer att hållas i en festlokal på Hammarbyhamnen med tillhörande terass och utsikt av alla båtar som passerar. Hoppas bara nu att vädret blir bra :-)


So little time...

Lite frustrerande är det då jag har hur många inlägg att göra med massa skoj jag har varit med om (bl.a då jag blev nedflugen till Danmark över en dag och fick uppleva ett karibiskt äventyr), men tiden räcker bara inte till just nu :-(

Efter jobbet nu ska jag iaf försöka få lite inspiration till maskeradoutfits på stan tillsammans med Lina, som ska med mig på en fest om två veckor. Efteråt blir det invigning á la Bindefeld då Marion´s Gastro Diner bjuder på drinkar, mat och bowling! :-)



Hit ska jag ikväll! Bilder från Marion´s Gastro Diner

Emily

Dagen idag tillägnas dig vår fina ängel ♥ Happy birthday :-)

(mer om detta kommer senare, ta hand om er sålänge!)






RSS 2.0