Make a statement

Jag är förälskad i mina fantastiskt vackra statementhalsband med inflätat sammetsband och berlocker från Cocoo.se och har fått såååå många komplimanger för dem. Lyfter verkligen en hel outfit!
 
Och sen har jag även en likadan, fast i svart. Tycker den är lite "chanel-ig".
 
 

Helgens insta

Så vad mer har jag pysslat med i helgen? Här nedan är några bilder från min Instagram. (Jag heter "missbiddle" om ni inte har lagt till mig).
 
1. Armband jag gjort.
2. Mina iphoneskal, börjar bli rätt många nu!
3. Tora kom hem till mig och hon fick sina födelsedagspresenter i form av ett tequila-kit och ett sött iphone-skal.
4. Äta jordgubbar och bläddra genom nya ELLE, skön helgsyssla.
5. Bild från mitt köksskåp.
6. Persikokvistar, så vackert!
7. Kvistarna pryder köket fint och ger extrema vårkänslor.
8. Jag är utvald att vara med i en påskutmaning av Panduro Hobby och här är några av de saker jag valde ut.
9. Mitt senaste iphone-skal, ett fynd från Ebay.com (ca 35 kr inkl. frakt). Passar fint med mina hörlurar från Accessorize.

Cotton candy cupcakes

Det var dags för mig att testa min sockervaddsmaskin från Retroholics.se och det rosa sockret jag fick till. Resultatet blev cupcakes med sockervaddet som dekoration. Maskinen fungerade utmärkt!
 
 

Peach blossom

Det är riktiga vårkänslor nu här hemma då mina persikokvistar blommar för fullt. Köpte dessa hos en florist i fredags.
 
 
 
 

Macramé

Igår hade jag en liten macramé-workshop då jag lärde min vän Tora hur man knyter dessa armband. Jag gjorde flera stycken igår och här nedan är 2 av dem. Älskar att man kan variera i det oändliga och är dessutom busenkla att göra.
 

OTT

OTT är en förkortning på "over the top", dvs. när man går lite över gränsen och överdriver. Det kan man nog kalla mitt nya iphoneskal för, hehe. Från Ebay för en billig peng som alltid och hörlurarna kommer från Accessorize.
 

Unpublished

 

GB nyheter 2013

Ok, då har jag fått provsmaka på samtliga nyheter från GB! Och vad tyckte jag om dem?
 
Daim Strawberry - Jag har aldrig varit förtjust i glass med jordgubbssmak då jag alltid tycker det smakar konstgjort, jag tycker mer om vaniljglass med rippel av jordgubbssås istället vilket jag tycker de borde ha gjort på denna. Alldeles för sötsliskig!
Rox Dino Foot - En glass med vanilj-och chokladglass. Enkel, bra storlek och god smak. Kommer barnen gilla tror jag!
Blåbär (laktosfri) - Som att äta vispad grädde med blåbärssylt. Riktigt god! Stort plus att den är laktosfri dessutom.
Solero Exotic - Frisk, fräsch och gillar man exotiska frukter så kommer man älska denna. Jag skulle föredra att endast äta överdraget i form av en isglass istället.
Marabou - Vaniljglass överdraget med marabou´s mjölkchoklad. Behöver jag säga mer? GOTT som tusan!
Kingis (laktosfri) - Åter igen här en klassiker med choklad och vaniljglass. Även denna laktosfri som är super!
Cornetto Popcorn - Om man som jag älskar kombinationen sött och salt så är denna en given vinnare. Den salta colasåsen i mitten är riktigt god, men minus för att det är rispuffar på toppen istället för riktiga popcorn.
Magnum loving kiss - Vaniljglass med sötade tranbär, skogsbärssås och mini-maränger överdraget med mörk choklad. Min favorit av alla!
Magnum first kiss - En créme brulee-glass (med små karamelliserade sockerbitar) och kolasås doppad i mörk choklad. Tyvärr alldeles för sött även för min smak, men är man en brulee-lover så går den ner!
 
(Ps. det kommer ut 3 Magnum Kiss-glasser till under våren, bl.a en med chokladglass och brownie-bitar och en som smakar äppelpaj!)
 
Sämst: Daim Strawberry
Bäst: Marabou, Magnum Loving Kiss, Cornetto Popcorn
Kommer definitivt köpa igen: Magnum Loving Kiss
 
 Och kommer några bilder från eventet, när man skulle hem fick man proppa en kylväska med HUR många glassar man ville! :-)
 
Sommar-rummet
 
Exotiska rummet.
 
Jag måste försöka mig på food-art alltså!
 
Dinosaurie-rummet där man kunde kela med ödlor som Jonas Wahlström tagit med sig från Skansen.
 
 Och sen slutligen Magnum Kiss-rummet där man kunde ta pussbilder i en photobooth.

Lizards

 
Efter jobbet idag begav jag mig till GB´s glassprovning av alla deras nyheter. Har sedan dess hamnat i glasskoma och måste bara ha lite tid att "smälta" allt...(hehe)!
 
På plats fanns även några ödlor man kunde kela med. Jonas Wahlström från Skansen var i sällskap med ödlorna där nya barnglassen "Dino foot" fanns. Både glass-och bildbomb är på g...
 

Getting ready

Ps. Outfitbilder hittar ni på min Instagram (missbiddle heter jag där!). Om ni inte har tillgång till appen så kan ni se min Instagram-bildspel i högerspalten här på bloggen.
 
Ikväll är det dags för vit temafest och jag går som alltid all-in :-) Nagellack, Ciaté. Klockan, Neptune. Ring, Glitter. Väska, Friis&Company.

XOXO from Freixenet

Jag blev inte endast uppvaktad av Erik på alla hjärtans dag, utan Freixenet visade sin kärlek också genom ett fint bud med tulpaner, glas, doftljus, godis och en tavla.
 
Klicka här och här för att se foton från Freixenet-festen jag fick hålla i fjol, var helt galet kul!
 

Chocolate dipped

Ikväll är det fest! Min vän Tora fyller år och har en egen fest på Sturecompagniet ikväll med dresscode: VITT. Som tilltugg till kvällens bubbel innan vi beger oss har jag slängt ihop några chokladdoppade jordgubbar som jag sedan ringlat med vit och rosa choklad.
 

Favorites

 
 
 

Finest Awards + Cocoo.se

Foto från Teatergrillens damrum efter Finest Awards på Café Opera igår kväll. Det blev hysteri kring mitt otroligt vackra halsband jag bar och jag fick komplimanger under hela kvällen av både tjejer och killar. Halsbandet och armbandet kommer från Cocoo.se. Anger ni koden "Kelly" får ni hela 20% rabatt på hela ordern! (t.om söndag 17/2 kl 23.59).
 
Och sen min topp som många på min Instagram undrade över. Den är ett Ebay.com-fynd och gick på endast 100 kr inkl. frakt. Jag har den även i svart och de går att hitta om ni söker på "Korean peplum".

Bow

På H&M hittade jag för ynka 49,50 kr denna lilla rosettring med strass. Så söt!
 

Fat tuesday!

Idag är det fettisdagen och hög tid för att stoppa i sig en semla (eller två). Själv har jag redan hunnit avverka några de senaste veckorna, men jag ska nog baka några mini-versioner av mina cupcake-semlor dagen till ära.
 
Näpp, då det inte fanns mandelmassa hemma och jag orkade inte bege mig åter igen ner till vår ICA så fick det bli jordgubbar idag istället :-)
 

Heart

Jag hade lite krafter kvar igår att laga till en pannkaksfrukost trots bakfylla och efter städning av lägenheten som inte var så fräsch efter den urspårade och spontana hemmafesten som rådde efter tjejmiddagen.
 
Dejtingsajten Happy Pancake skickade ett paket till mig i förra veckan med en hjärtformad gjutjärnsstekpanna. Rätt kul eftersom jag och Erik fick kontakt via den sajten. Hur det gick sen vet ni ju redan ;-)
 

Dinner at Kelly´s

Då börjar vi med ett flertal bilder från lördagens "halv 8 hos mig"-middag där jag hade mina fina vänner Jessica, Malin och Tora som middagsgäster. Målet var att skämma bort dem till max, som jag tror jag lyckades med efter deras reaktioner ;-) Vi börjar med bilder på dukningen!
 
Linneduk och linneservetter, servettringar, mini-vaserna och samtliga glas- Åhléns
Servis och bestick - IKEA
Ljusstake - Hemtex (jag köpte ett oasis-block som jag lade i blöt ca 50 min och stoppade ner 30 st rosor i).
Spetsduk och spetsunderlägg, H&M Home
 
 
 

Vad bjöd jag på?

 Som välkomstdrink bjöd jag på en flaska Nicolas Feuillatte champagne. Älskar min ljusstake och champagnehink som båda är loppisfynd.
 
Såhär mysigt såg det ut i det vackra skenet av tända ljus (foto taget utan blixt).
 
Förrätt: Antipasti med parmesan, bruschetta, mozarella-tomat och basilika spett, parma och oliver.
 
 
Varmrätt: Ugnsbakad (blev SÅ saftig och mör) kyckling med timjan på en bädd av rostade rotfrukter (rödbetor, palsternacka, rödlök och morötter) med en getostsås. En liten grönsallad till.
 
Och sen kvällens paradrätt - efterrätten! Alla tjejer fick varsitt litet kakfat (från Lagerhaus) med små mini-desserter. Jag gjorde allting själv förutom macaronen som köptes på Ladurée.
 
Kakfaten bestod av: Vaniljpannacotta med blåbär, chokladdoppad jordgubb, fruktsallad med ananas, mandariner och passionfrukt, chokladform med chokladpudding och hallon, macaron och en vaniljcupcake med cream cheese frosting pudrad med finmalda, torkade hallon.
 
Godaste och finaste flaskan med rosébubbel från Bottega. Är en beställningsvara från Systembolaget.
 
Ni skulle ha sett reaktionerna när jag sedan drog fram denna Magnum flaska (1500 ml), också den från Bottega. Vid det här laget kom min sambo Erik hem och även min vän Wille och Kenny (till deras stora förtjusning).
 
Geléhjärtan, osthjärtan och chokladhjärtan ♥

Vilka var där?

Värdinnan (moi) med lila klänning från H&M och halsband och örhängen från Cocoo.se.
 
Jessica och Malin ♥
 
Jag och Tora ♥
 

If in doubt, make tea

Igår kväll bjöd Jenny på hembakta semlor (med små bitar av choklad under locket, såååå goda!), te och champagne hemma hos sig och vi passade även på att fira hennes födelsedag i efterskott. Jag köpte henne ett te från Ladurée och ett macaron-kort jag hittade sist jag var i London. Älskar hemma-fika-mys-kvällar!
 

Fancy one?

Inlägget om hur jag gjorde mina mini-donuts hittar du här.

En guide till Cocoppa

Tack vare den fantastiska appen Cocoppa kan man ändra sina tråkiga ikoner till valfria söta. Här nedan är min display på min iPhone och en steg-för-steg guide hur man gör.
 
 
Obs! Funkar endast på appar, url-länkar och enstaka telefonkontakter och då de fungerar som "bokmärken" så radera EJ era ursprungliga appar utan placera dem på en annan sida bara. Funkar tyvärr ej på standardapparna som telefon, meddelanden och kamera t.ex.
 
 
1. Ladda ner (gratis) appen Cocoppa och bläddra genom de ikoner som finns. Tryck på den ikon du vill ha och välj "Set up link".
2. Då du ska ersätta en app, välj "App Search".
3. Sök efter appen du vill ersätta, i det här fallet  skriv "Instagram" och sök. Klicka på Instagram i listan.
4. Nu ska du döpa vad din ikon ska heta, och i detta fallet Instagram. Tryck sedan OK.
5. Nu kommer det upp en ruta som frågar om du vill fortsätta till Safari. Tryck YES.
6. Tryck på symbolen med pilen som bilden uppmanar.
7. Välj "Lägg till på hemskärmen".
8. Vänta några sekunder tills ikonen poppar upp i sin fulla storlek. Sen namnger du åter igen vad din ikon ska heta. Jag lade till en rosett här. Välj "lägg till".
9. Din fina ikon läggs till på din display och du välja sen vart du vill ha den!
 
Lycka till! ♥

Kakfat

Man kan aldrig ha för många kakfat....

Toast

Jag älskar toast. Vad som helst blir gott ovanpå en rostad bit bröd och smör. Min favorit just nu är kombinationen avokado + (massa) örtsalt och toast med tomat, mozarella, basilika och svartpeppar. Så sjukt gott och det enda jag kunnat få i mig de senaste dagarna då jag mått så illamående tack vare antibiotikan.

 


Donut bakery - the result

Mina små mini-munkar jag gjorde igår blev rätt så söta, eller vad tycker ni? :-) Som dekoration doppade jag samtliga munkar i olika sorters choklad (70%-ig mörk choklad, rosa-, gul- och vit Candy Melt och orange choklad som smakar apelsin) och olika sorters strössel jag hade hemma.
 
Maskinen jag använde kommer från Retroholics och kostar 499 kr. I kitet får man även en behållare för strössel, en sprits med flera munstycken, recept, en munkhållare (som jag gjorde om lite) och en fin plåtlåda för förvaring.

Vinn en tjejkryssning!

Cinderella har börjat med "The Cinderella Escape" som riktar sig till kvinnor/tjejer som vill komma bort en liten stund och ha kul och mysigt tillsammans. I samarbete med Vikingline tävlar jag ut en sådan resa för dig (om du är tjej) och en tjejkompis.
 
Vinsten är en kryssning för 2 personer med lyxB-hytt, badritual på Cinderella Spa inklusive Kerstin Florian produktkit, och bufféfrukost. Värdet är ca 2860 kr. Priset är giltigt tom 30/6 och är bokbart alla dagar förutom specialkryssningar. OBS! Åldergräns är 21 år.
 
Tävlingsuppgift: Motivera varför just du ska vinna och ge även förslag på vad du skulle önska fanns på en kryssning. En vinnare dras den 16e februari. Lycka till!Stort grattis till Jenny som vann kryssningen!
 

Donut day!

Det blev donut-bak idag istället och jag är precis färdig med dekoren på samtliga. Så himla söta (och goda) blev de. Maskinen funkar riktigt bra och smeten fastnar inte alls i formarna. Dock blir de ljusa ovanpå men det gör inget då man ändå dekorerar dem med glasyr eller choklad. Visar fler bilder senare idag, nu ska jag vila lite efter donutpysslet.
 
Stället i trä som man fick med kitet pimpade jag om med vit färg och jag satte dit ett sugrör istället för träpinnen, blev lite sötare.

Tease

Min nya favoritparfym är Noir Tease från Victoria´s Secret. Åh, den är så god! Snälla underbara Elina köpte denna från USA åt mig nyligen, tack gumman! ♥
 

Loppis

Åh, vad jag älskar loppisar! Förra helgen när jag hälsade på mina föräldrar i Norrköping gick jag och mamma den vanliga loppis-rundan. Vi gick endast till ett ställe (St Erikshjälpen) och jag fann allt nedan för 200 kr.
 

Ballerina mumsbit

Ballerina har nu släppt sina "mumsbitar" som är kex med ett tjockt lager nougat övertäckta med mjölkchoklad och de lever verkligen upp till dess namn. Jag fick hem ett sött fika-kit med en tekopp, sil och kakor.
 

Lace cupboard

Välkommen in i ett av mina köksskåp. Jag har 2 skåp i vårt gemensamma kök hemma som jag får göra som jag vill med och och det andra innehåller min rosiga Roy Kirkham porslin som även den kommer att få spetsband.
 
 

Donut bakery

Under dagen tänkte jag testa en donutmaskin jag fått av Retroholics. Det är där jag köpte min söta sockervaddsmaskin också. Har hört från andra som har maskiner från andra märken att de ska bli riktigt goda och bra, så bilder och recension kommer imorgon :-)
 

Le macaron

Hittade två bortglömda macarons i kylen. De försvann snabbt därefter ;-)

TGIF

Snart är det äntligen helg och tid för goda frukostar på morgonen! ♥ Annars mår jag sådär. Tog ut stygnen idag och höll på att dö av smärta. Jag har tydligen en infektion i tummen och måste ta antibiotika under 10 dagar. Suck!