Bloggpartyt

Efter middagen var det efterinsläpp för övriga gäster och vi hade det största drinkbordet på stället. Vi bloggtjejer vet hur man festar, och det var galet mycket drinkar och dans. Har verkligen inte haft så roligt ute på krogen på länge länge lääääänge :-)

Då jag inte hade någon kamera under kvällen är fotona lånade av Linda, Charlotte, Stephanie och Ulrika. Underbara tjejer som jag är så glad över att ha träffat. <3




Min underbara Stephanie, alltid när vi träffas förvandlas vi till små busmonster som fjantar oss framför kameran.



Bimbosarna blev lite nödiga efter alla drinkar...

Bloggbagen

Helt ärligt har jag ingen plats just nu att fota innehållet i de 4 enorma bagsen vi fick, att gå med 12,5 cm klackar och bära alla dessa var inte direkt det lättaste :-) Fotot är därmed lånad av underbara Ulrika och allting är värde 12 000 kr. Jag ska visa mina favvos ur bagen sen, man fick t.ex världens bästa t-shirt med texten "Bloggers have more fun" och det stämmer ju verkligen!


Bloggmaten

Se så god mat vi fick. Man behöver verkligen en bra grund i magen när det bjussas på vin och massvis med drinkar.

Förrätt: Grillad lax med pilgrimsmussla på spenatbädd och buerre blanc sås.
Huvudrätt: Cajunstekt biffrad med vitlöksrostad potatispure, smörstekt sparris och rödvinssky.
Efterätt: Cupcake från Hello Sugar var helt fantastisk!


Bilderna hittade jag på Ellinor´s blogg som i sin tur har tagit dem av Charlotte som själv har tagit några från Izza och Ulrika. Vems som är vems vet jag inte riktigt, men så funkar det i bloggvärlden :-p



Feathers

Kom på att jag köpte dessa hårprydnader med gröna fjädrar och svart glitter häromveckan, 29,50 kr/st på H&M. Snyggt att ha i håret eller varför inte båda två på varsin axel på något klädesplagg?




Updates

(Sent) Ikväll kommer massa inlägg, då jag kommer visa bilder från den underbara bloggfesten, innehållet i de 4 stora goodiebagsen vi fick och den senaste shoppingen jag gjort. Det mer seriösa och personliga inlägget jag nämnt tidigare kommer dock att dröja några dagar ytterligare, men ni behöver inte oroa er att det har hänt något med mig. Jag mår fint, men jag vill hjälpa andra. Ni kommer förstå.

Dessutom kommer jag att dra en vinnare av rosetthalsbandet från Gold Digger + en ny tävling med ett fint pris!

Som ni ser på de senaste bilderna hann jag varken hämta någon kamerabatteri eller färga håret i fredags, så allting är bara stress stress fortfarande då jag vill ha så mycket gjort och jag hatar känslan att vara "efter" i sitt planerade schema. Däremot hämtade jag ut min nya kamera igår och den är verkligen underbar och tar så bra bilder. En bloggerska utan kamera är ju rätt naken, rädd, nervös och exposed! :-)

Svårt

Det är svårt att hinna med bloggen då jag har ett sånt aktivt liv. Idag har jag ätit brunch på Sirap, hämtat ut min nya kamera (äntligen) och nu är jag hos föräldrarna och direkt efter det är det bio, då jag ska se "2012". Jag får helt enkelt uppdatera när jag väl är hemma och blogga framåt småtimmarna om jag ska hinna med allting. Det ska inte kännas ångestfyllt att inte hinna blogga, en sak i taget bara...

Än så länge har ni ett foto från finest.se från i lördags. Jag fick en utmärkelse och ett jättefint pris för "kvällens finaste outfit" under bloggfesten! Visar båda mer ordentligt senare såklart.


Jag (näst längst till höger) och en massa underbara bloggtjejer efter middagen vid vårt feta drinkbord.


Tack! <3

STORT tack till Angelica och Therése som ordnade en magiskt rolig afton igår på bloggfesten. Herregud vad bilder och saker jag har att visa/berätta, men jag har varit upptagen hela dagen och nu är jag hemma en snabbis för att byta om inför en tjejmiddag på Le Rouge. Uppdatering senare!


Stress

Det känns stressigt idag, men roligt samtidigt. Jullunch med jobbet på Cirkus och sedan ikväll är det bloggfestenRose, och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig. Så jag måste ut idag och försöka hitta någon klänning + något skojigt att ha i håret som t.ex. en hårklämma eller diadem med fjädrar.

Dessutom misstänker jag att min hårfärg har kommit, så jag tänkte hinna med det också. Min nya kamera jag köpt har dessvärre inte anlänt och den jag lånar för tillfället har jag ingen batteriladdare till och nu har den dött, så jag måste åka och hämta den hos min föräldrar. Allt detta + göra iordning mig ska utföras på endast några enstaka timmar. Som sagt...stress.

Något som däremot var mycket avkopplande igår var när jag fixade naglarna hos Emelie. Mina naglar har ju verkligen växt under 4 veckors tid, så nu är de  mina "egna" och inga tippar. Kameran dog naturligtvis då jag var färdig men naglarna ser helt fantastiska ut. Har aldrig varit med om en sådan perfektionist.


Emelie arbetar endast med gelé som är skonsamt och bra för naglarna. Här är den rosa gelén som penslas på när man ska ha fransk manikyr. Senare målas vit gelé på och avslutnings en genomskinlig. För att det ska stelna belyser man med UV-ljus.

Erbjudandet på 400 kr (ord. 600-700 kr) för ett första besök gäller fram till nyår. så ange "Kelly" och boka en tid! 0739-84 64 63




Is that what I think it is?

Ja det ÄR sant, ni ser inte i syne, (trots att jag syns på massa bilder innan) MEN detta är en riktig outfitbild, tagen bara för er :-) Som ni vet är jag en usel "dagens outfit"-bloggerska och denna togs på röda mattan vid hemgång igår. Jag vägrade innan att stå framför 15 fotografer och fotas - när det gäller sånt blir jag jätteskygg.


Klänning, Chique
Armband, Kyssjohanna (2 år gammalt)
Strumpbyxor, H&M
Skor, Nelly
Väska, Chique



Mer bilder...

Har precis fått ett mail med fler bilder från Jenny :-)


Jag leker vidare med iskuberna.


Jenny och jag. För ca 2 år sedan träffades vi tack vare bloggen, och vår första träff var faktiskt en planerad "dejt", alltså inte på något event och vi har varit vänner sedan dess. <3


Jenny´s lillasyster aka Mogi och jag. Bildbevis på att vi hängde vid snittarna rätt mycket, goda var de!


Juldekorationer

Stockholm´s shoppingstråk är så vackra på vintern. På vägen hem igår kväll tog jag dessa kort på Biblioteksgatan och NK på Hamngatan.


Från Nk´s julskyltning, en höjdpunkt varje år.



Biblioteksgatan.

Fattig miljonär

Innan kalaset på Sturecompagniet tog jag med Ellinor och gick på en bokrelease av "Fattig Miljonär" på mysiga butiken The Grandpa där Fredrik Robertsson tipsar om hur man lyckas med ett leverne som "rik" fast man är fattig. Det fanns även tips om hur man klarar sig med små medel, som t.ex. har man inget läppglans kan man blanda vaselin + rouge. Blåa drinkar serverades, snittar åts och goodiebags delades ut och det var knakfullt med folk.




En annan bok i butiken vi tyckte var rolig. En bok om hur man går tillväga för att garanterat få ligg :-)


Disco-cubes

Vi hittade lysande "isbitar" i baren som kunde lysa i olika takter. Kollar ni på stureplan.se ser ni ett roligt kort på mig och Mogi då vi busar lite med dem.




Strurecompagniet 20 år

Sture fyllde 20 år igår och mycket trevligt var det med massvis av goda snittar, skumpa och drinkar. Jag spenderade kvällen tillsammans med söta Delinda, Karin, Mogi, Jenny och minglade med goa människor som man lärt känna under sin tid som bloggerska. Jag tog inte många kort då de andra tjejerna var så flitiga, så jag uppdaterat med fler bilder senare. Tack Bindefeld AB för en mycket angenäm kväll!

Jag fick mycket komplimanger för min klänning under kvällen, och en tjej kom t.om fram och frågade vart jag hade köpt den. Svaret är Chique och min nya kuvertväska med guldnitar likaså.


En blek Kelly och Delinda. Foto lånad av Karin.


Jonathan Fagerlund är en genomgo kille som jag träffade under Bindefeld/friösrmäss-resan ner till Jönköping i vintras. Mitt hår är dessvärre inte det snyggaste då det spöregnade ute + att jag måste bli kvitt det blonda, hoppas min hårfärg jag beställt kommer snart!


Jag och Karin. Foto lånad av Delinda.

Fler bilder kommer senare!


Bloggfest


Det är inte bara idag det blir partyparty, utan även fredag då Angelica och Therese bjuder på en helkväll på exklusiva nattklubben ROSE med 3-rättersmiddag, cupcakes, enorma goodiebags och överaskningar. Åh vad jag älskar såna här bjudningar :-)


Klick, klick, klick!

Jag är sko-galen. Dessa klickades även hem igår från Nelly, och de är rätt lika ett par snyggingar Maria har från TopShop och Glitzy-skorna från Skonamig. Med en 10% rabattkod gick dessa på 353 kr inkl. frakt.




Det blev även lite nya böcker, just nu har CDON.se även fraktfritt t.om 30/11. Det blev Gynning´s bok samt sista boken i Twilightsagan då jag snart har läst ut Eclipse.


Och då jag inte äger en egen kamera (förutom min systemkamera vars minneskort jag fortfarande väntar på) blev det en rosa från Expert då jag hade en 500 kr rabattkod från en goodiebag jag fått. Nu har jag många paket som är på väg! :-)


Parties


Ikväll är jag bjuden på 2 events, först ut en bokrelease av "Fattig miljonär" där Fredrik Robertsson tipsar om hur man lever lyxliv utan att spendera ett öre och sedan bär det av till Sturecompagniet, där Micael Bindefeld bjuder in till nattklubbens 20-årsdag. Perfekt tillfälle att inviga min nya klänning.


New boots

Har tack vare bästa Olivia som är "guldkund" (jag kan inte använda koden på min inloggning då jag knappt shoppar där) hos Ellos kunnat beställa dessa sjukt snygga skinnstövlar från Bronx med 40% rabatt. Inte dåligt, då de kostar från början 1440 kr inkl. frakt + exp.avgift men med koden (200901) blev det sammanlagt 882 kr inkl. allt. Och jag som letat efter snygga, bruna boots! Nu har jag endast de perfekta mörkbruna overkneestövlarna i mocka kvar att finna, sen är jag nöjd.

Overknees i allmänhet går oftast upp till mitten, eller precis under min knäskål då jag har rätt långa ben, men de kommer bli så snygga iaf och har samma skaftlängd som mina svarta overkneeboots som är favoriter från i fjol. Hoppas de kommer snart nu!



Bild: Ellos


Teckning

Sötaste Sandra har tecknat av mig i Photoshop. Gillar att hon tecknade mig med långt hår..hehe. Får kalla bilden för "Clipon-Kelly" :-) Men för ca 1,5 år sedan hade jag exakt så långt hår, fast mitt eget.

Ps. Ni som håller era clipons hemliga, sluta med det! Förstår inte varför det ska vara "pinsamt" att erkänna att man använder clipons ibland för att få längre och tjockare hår? Själv bloggar jag t.om om det så hela världen vet, och har på så sätt inspirerat andra att göra det.

Det är ju exakt samma sak som extensions, fast man slipper slita på håret och kan låta det växa till sig under tiden. Jag använder inte mina längder varje dag, utan mest till fest eller någon enstaka dag då jag vill känna mig extra fin.


"I am Mr. Vampire!"

Sjukt roligt klipp som jag fick idag, då en Tom Cruise-kopia kör auditions till alla roller i New Moon *haha* Killen är nästan för bra för att vara en kopia, undrar om det inte är självaste Tompan iaf? :-)


Chokladpost

Snacka om att jag blev glatt överaskad när det helt plötsligt damp ned belgisk choklad hemma! ChocoPost är en skoj gåva till någon man tycker förtjänar lite choklad och dessa askar finns att köpa i dessa kedjor och butiker runt om i Sverige. Jag kan avslöja att alla är redan uppätna nu :-)




Snow white

Det är mycket vitt som gäller nu för mig och jag har beställt en mobil och en dvd-spelare från Samsung. Jag kan helt enkelt inte vänta till julafton, utan köper mina egna klappar :-p

Har faktiskt inte ägt en dvd-spelare på många, många år och har alltid spelat från min gamla laptop. Men då jag endast har en liten vit 10-tummare numera har jag inte kunnat ha movienights hos mig alls. Men nu är en vit dvd-spelare beställd och den kommer matcha en vit 40-tummare som jag har planer på att köpa.

Mobilen är en billig sådan med touchscreen som är bra, då mobiltelefoner är en förbrukningsvara för mig - jag tappar alltid bort dem, eller har sönder dem stup i kvarten.


Bilder: expert.se, netonnet.se


Nytt

Lite nytt som hänger på klädstången hemma nu. Klänning, tights med "skinn-deltalj" fram och en paljettväst. Allt från Chique. Kommer säkerligen att invigas under denna partyvecka som kommer då jag ska på fest nu på onsdag, fredag och lördag.


Dukningen


Fick lite frågor om vart alla saker från min dukning i helgen kom från.

Glas, IKEA
Underlägg, bestick och servetter från Åhléns
Servettringar i silver, Guldfynd
Tallrika, DUKA

Funnen!

Legolas är nu funnen! Ägarna och jag tackar för alla era fina kommentarer, härligt att veta att detta fick ett lyckligt slut. Efter ca 1,5 vecka på vift är han hemma igen.

Med detta säger jag godnatt, då klockan är 01.18 (Ja, jag vet att tidsfunktionen ej stämmer. Bugg på bloggen!)


Törstig

New Moon var lika bra även denna söndagkväll i en fullsatt Rigoletto-salong och min cola-törst för kvällen var nog lika stark som en vampyrs blodtörst *slurp*

Efter denna kväll beslutade min vän och jag att varje söndagkväll ska vara biokväll, en mysig tradition :-)


More backstage

Har nu fått alla orginalbilder från fotograferingen förra helgen, och jag väntar fortfarande på den officiella bilden som fotografen pillar med i detta nu.

Backstage-kort på mig och Maria i den iskalla kylan, herregud vad vi frös men vi var glada trots det. Vad vi gjorde med pilbågen och ballongerna kommer ni förhoppningsvis se snart, jag har faktiskt alla kort men får inte visa ännu. Lite frustrerande är det då de är så balla, men den som väntar på något gott!


Foton: Christian Gradholdt (oredigerade)


It´s a wrap! Maria, fotografen och min kompis Christian (som ser rätt nöjd ut, haha) och jag, efter ett par hårda och kalla timmar :-)


Barbie-pose! Foto redigerad av mig.
Det var rätt skoj att klä ut sig och vara en legally-blonde docka för en dag. Snacka om att man ser ut som en blond bimbo..haha! Tur att jag snart ska tona håret mörkare :-)


På gång...

I fredags nämnde jag något mer allvarligt att ta upp i bloggen, och det kommer dröja ett litet tag till då jag vill ha alla förberedelser klara för detta. När det kommer och allt är klart (under veckan) kommer ni förstå, men det handlar om en fond jag håller på och skapar och med denna försöka använda bloggen till något gott.


One more time

Nu ska jag iväg och se New Moon ytterligare en gång, då 2 vänner skulle se den ikväll och eftersom det var länge sedan vi träffades och jag är uppbokad varje dag fram till 1a dec så passar jag på att henka. Dessutom har man ju inget emot att se Edward en gång till :-)

Idag inviger jag dessutom det som låg i mitt rosa paket, en svart dunjacka från d.brand och nu har jag kirrat en i större storlek då en dunjacka inte ska sitta tajt känner jag. Riktigt snygg och framför allt varm, vilket behövs nu då det är så jäkla rått ute. Bilder på den senare!


Vinn tecknat porträtt!


Måste bara tipsa om en tävling jag fick reda på nyss, men som avslutas kl 20.00 ikväll! Skynda tävla! Ps. Känner ni igen blondinen i översta raden? :-p


Kökshörn

Det är rätt stökigt i mitt kök för tillfället, och jag har alltför mycket saker ståendes framme. Här nedan är ett exempel på (den söta) "oredan".


Sött


Gårdagens dukning bestod bl.a av nya servetter jag köpt från Åhléns, 19 kr/paketet. Ytterligare ett tillskott till köket är nya måttsatser (15 kr, Åhléns).


Påfyllning av godis blev det också :-)


Lunch

Sådär ja, här kommer lite foton fråm gårdagens lunchbjudning hemma hos mig :-)



Pasta och grön- och röd pesto från Barilla´s goodiebag jag fick på Eros Ramazotti´s konsert. Jag körde på båda sorterna och valde tillbehör som matchade färgmässigt.


Åts med fetaost och fullkornsciabatta till.


Jag gjorde efterätt också, chokladpudding med mandariner.


Lavendel

Det är så svårt att låta bli "klicket". Nu blev det mer undies från H&M, och några utav sakerna var nästan gratis på H&M´s rea-sida. Sött litet lavendel-set och strumpebandshållaren kostade endast 49,50 så varför inte ha hela kitet? :-)

Bilder: hm.com


Problem

Lider utav ett rejält i-landsproblem just för tillfället. Kameran som jag fått låna av päronen har ett minneskort som inte passar min minneskortläsare *suck* Och jag som fotade min söta, rosa dukning och goda mat jag gjorde hemma idag :-(

Så det kommer dröja ytterligare ett par dagar nu innan jag kan lägga upp några pics på bloggen, i väntan på mitt nya minneskort till systemkameran. Det är tack och lov löning snart och jag ska köpa en ny liten digi-kamera man kan ha med sig överallt, så slipper vi detta. Systemkameran kan jag ändå inte langa runt med om dagarna.

Nu har mamma och Fox åkt och det är en lugn hemmakväll som väntar, med bl.a Robinson! *mys*

Mum

Städar för fullt hemma, då mamma kommer på besök hem till mig kl 14. Jag ska laga till en smarrig lunch och efterätt, och därmellan har jag även tvättstugan. Full rulle i hemmet idag alltså!

Annars är solen framme, helt otroligt. Men se till och njut, för tydligen är det grått åter igen imorgon. Jag får kanske njuta av den senare i eftermiddag, för nu är det städa städa som gäller.

At home

Jag är hemma ikväll och fick tyvärr lämna återbud till 2 st underbara sällskap då jag inte alls känner mig bra. Det är nog pga denna hektiska vecka, som kroppen inte pallar och strejkar på alla möjliga vis. Så ikväll blev det vila hemma framför tvn och dessutom pakethämtning istället. Jag får ta igen det nästa fredag med girlsen då det är stor bloggfest på nattklubben Rose som Angelica och Therese anordnar :-)

Ett utav paketen var ett stort och rosa från Glitzy. Tyvärr var plagget för litet, men jag ska visa det så fort jag fått ny storlek. En liten ledtråd är att den är från märket d.brand.


Vinn rosetthalsband från GOLD DIGGER!

Nu har ni chansen att vinna ett likadant rosetthalsband som jag har, värde 495 kr. Det enda ni behöver göra är att gå in på webshopen och svara på frågan:

Vad heter kollektionen som detta halsband ingår i?

Maila mig ditt svar till [email protected] med namn+adress, samt en liten motivering till varför just du ska vinna detta smycke. Vinnaren dras den 30/11.

Ps. Glöm inte att det är 15% rabatt i shopen om ni anger koden "Kelly".


Som ni märker går det ej att kommentera detta inlägg, det är endast den angivna mailen som gäller!


Seriös

Snart (under helgen, eller nästa vecka senast) kommer ett inlägg av den mer seriösa sorten. Jag har alltid haft en "personlig men ej privat"- attityd här och haft bloggen som en "feel-good" blogg för er läsare med endast glada och upplyftande inlägg från delar av mitt liv, men nu känner jag att jag måste använda bloggen till något gott, utifrån något man själv varit med om.

Jag hoppas innerligt att ni kommer stöjda mig i denna fråga och att vi kan besegra denna sorg och kamp många lider av tillsammans. Jag återkommer snart då jag måste ordna med lite förberedelser, tills dess ha ett underbart veckoslut :-)

Goodies

Självklart fick man ju en goodiebag i tisdags och detta var innehållet. Jättefina saker, men då jag redan har så mycket hemma tog jag bagen för att ge bort till familj och vänner, vilket är det jag oftast gör.

Godiset och smoothien gick åt under filmens gång, men resten gav jag bort till 2 arbetskollegor och en vän som blev jätteglada. Det är lika roligt varje gång att se deras glada miner. :-)

Nu på söndag ska jag faktiskt se filmen ytterligare en gång..hehe!


En Twilight-notebook och en cd med New Moon soundtracket fick man också. Foto lånad av Jane.

I biosalongen blev jag dessutom en utav 25 lyckliga som fick 2 st biobiljetter till filmatiseringen av "Snabba Cash" som har premiär i januari, undrar vem som blir min bio-dejt då? :-)


Gräddnos

Vad hundar är underbara - man vet aldrig vilka hyss de får för sig. Kikar genom päronens fotoalbum och fann denna 2 år gamla sommarfoto från deras balkong. Gräddnosen Fox :-)



Kamera

Tills mitt minneskort anländer har jag fått låna en kamera av the Biddles (dvs. mum & dad) som jag är hos denna kväll. Äntligen kan jag ta lite foton åter igen, så bloggen känns lite mer "levande" med fler inlägg. Nu så!

Nu blir det kel med hunden, och sedan en rejäl hemlagad middag :-)

Äntligen!

Snart kan jag äntligen ta fina kort igen med min systemkamera och jag har även skaffat en stor, fet blixt till den.

Mitt minneskort har varit spårlöst borta i ett par veckor nu och jag har inte sett till att skaffa ett nytt, då det alltid är något i vägen i mitt fullspäckade schema. Då jag ändå sitter framför datorn hela tiden har jag nu webshoppat ett kort, så skickas den hem istället. Bra lösning där!

Förutom minneskort till div. kameror har de även en massa rosa prylar (sök på "rosa") som jag tänkte jag skulle tipsa er om. Allt från hörlurar till dataväskor.



Bilder: Prylbutiken.com

Umbrella

Fy, vad ruggigt och blött vi har det numera. Bland de saker som piggar upp dagar som dessa är faktiskt lite shopping och här är ett crémevitt paraply jag har beställt i ett av mina favvomärken som verkligen är "Kelly" - Lisbeth Dahl. Jag gillar verkligen "old fashioned" modellen, och visst ser den lite lätt hotfull ut med spetsen? Kanske funkar t.om som ett slags försvar mot förgripare under mörka, regniga kvällar :-p


Bild: Chique. Kolla även in alla deras fina nyheter i shopen!


Vampire girl

Jag har så sällan outfitbilder på bloggen, men det är som Triss-reklamen: plötsligt händer det!


Klänning med en stor rosett på ena axeln (utan bältet), Chique
Pälsjacka, Jofama (Chique)
Nitväska, Jofama (Chique)
Klackar, Nelly
Svart klocka, Tritoni/Triwa
Nitarmband, Lindex




Efterlyses!

LEGOLAS ÄR NU FUNNEN (22/11)! :-)

En kompis hörde av sig igår, helt förtvivlad då hennes katt är bortsprungen sedan flera dagar och har bett mig att efterlysa på bloggen. Hoppas Legolas blir funnen snart!


Hej Kelly älsklingen!

Jag tänkte be om din hjälp! Legolas är hos A, eller var för jag börjat få min lägenhet renoverad. Han bor i Tumba på Nedergårdsvägen och gick ut i tisdags den 12 november och försvann på eftermiddagen. Han har inte setts till sen dess och med tanke på att du har läsare typ överallt, kan du bara inte lägga in en efterlysning? Skulle betyda sååå mycket.
Han kan mycket möjligt vara på väg em till mig i Midsommarkransen, så han kan nog synas överallt inom detta område.

Han heter alltså Legolas, är 4,5 år. En blandning mellan norsk skogskatt och bondkatt. Är långhårig som en norsk men trubbigare nos. Han har vita tassar, vit fläck på nosen och vit hakklapp. Han är van utekatt och varit i slagsmål så har ett är på osryggen och även ärr som känns på huvudet efter flertalet slagsmål Extremt kelig och “stångas” gärna för att få pussar på huvudet. Har en öronmärkning som jag tror är “S0238” eller liknande, rätt säker på S02 i alla fall.

Hittar de honom kan de ringa mig på 0708-59 40 32. Saknar honom sååå mkt! :-(
HITTELÖN PÅ 1000 KRONOR UTLOVAS!



New Moon

Många inlägg i samma tema nu, men lovar att denna är den sista! :-) Här nedan är bilder från gårdagkvällen och jag ser konstig ut på alla kort som togs igår *haha* Men det var en mycket trevlig afton och filmen var superbra, dock förmedlades känslan i boken inte lika bra som i filmen men så är det ju oftast. Dessutom var det många scener som de har varit tvungna att hitta på för att komprimera handlingen. Edward var iaf lika fantastiskt vacker som alltid och alla förvånades över Jake´s muskler :-p

Efteråt bar det av med våra goodiebags till Arnoldhuset där en middagsbuffé och dryck väntade, och självklart en massa Twilight-eftersnack.


Foton från Jane och finest.se. Sitter med ballaste Charlotte och posar med fina Wille.


Jag, Izza, Olivia, Cecilia och Willepille. Foto taget av Charlotte.



Ikväll!

Vad jag har sett fram emot ikväll, längtat i flera månader sedan man fick inbjudan. Då jag fortfarande inte haft tid att köpa ett minneskort till min systemkamera och har ej längre en mindre digi-kamera så får det bli lånade bilder från kvällens förhandsvisning och galafest m.m.. Uppdatering imorgon med andra ord!

Dresscoden är svart/vampyr men jag kör på helsvart och lite rött läppglans. Då jag lider av kronisk beslutsångest har jag packat en hel kasse med skor, klänningar, kjolar och accessorarer så det blir ett sista-minuten beslut innan jag åker till biografen direkt från jobbet.


Twilight

Efter fotograferingen (fortfarande helt stelfrusen) var det raka vägen hem till Terése där även härliga tjejerna Jane, Ruth, Mela och Sofy hade en mysig helkväll dedikerad till Twilight samt dreglande över Edward med Jane´s nyköpta Deluxe Edition. Vi satt bänkade i minst 2 timmar och såg ALL extramaterial dessutom, riktiga nördar är vi. Nu är man ordentligt uppvärmd inför gala-förhandsvisningen imorgon iaf! :-)



Jag, Sofy och Tessan chillaxar i soffan.


Bilder lånade av Tessan och Jane.


Backstage

Här kommer några backstage-pics som jag fått av Maria :-)


Black vs Pink


Står och håller ballongerna som blåstes upp, dagen till ära. Blev totalt 8 st då 2 flög iväg.


Glammig ombyteslokal :-)


Herregud, jag ser ut som en Barbie :-p Klänningen min är från Stylebystars och skorna från Friis Company.


Photoshoot

Vilken dag det varit hittills! Jag och underbara Maria plåtades av en killkompis till mig i Frihamnen ute i kylan och regnet iförd partyklänningar, höga klackar med inslag av massa rosa heliumballonger och en pilbåge. Vilka balla bilder vi fick ihop och det ska bli himla kul att få visa dem senare.

Väntar på lite backstage-kort som Maria tog idag, så visar dem senare så ni får en liten inblick från vår dag. :-)

Nu är jag hemma och ska snart iväg igen då det är Twilight-movienight hemma hos Térese. Tanken var att jag skulle baka "vampyr-cupcakes" men jag kommer dessvärre inte hinna :-( Men det kommer bli supermys iaf!


Precis hemkommen och stelfrusen efter flera timmar i kylan, men superroligt var det!


Full rulle

Mina helger tenderar att vara varannan lugn och varannan kaos-artad med fler planer än vad som är nyttigt för mig. Denna helg som kommer är av den fullspäckade sorten.

Fredag (idag): Drinkar ikväll efter jobbet.
Lördag: Tvättstuga, födelsedag/inflyttfest och ytterligare en fest (om jag pallar) direkt efteråt.
Söndag: Upp tidigt då jag ska på photoshoot, efteråt en Twilightkväll inför New Moonvisningen på tisdag. Däremellan ska jag även hinna baka muffins, då jag ska göra "vampyr-cupcakes".

Och så blogga på det! (Bl.a ett Humanity-event jag varit på och Eroskonserten igår) :-)


Italian night

Nu ska jag iväg till Globen där det är middagsmingel med italienska delikatesser i Globen´s VIP-avdelning som avslutas med Eros Ramazotti´s konsert! Tänk vad roliga saker man får göra om dagarna, tack StarPR och Barilla! :-)


Dagens paket: Budfirman "Ryska Posten" kom inte med handtag, famntag, klapp eller kyss....utan det blev glass, ramlösa, godis och Listerine i en kylväska med massa is.


Har man...maskar i ansiktet?

Efter en lååång arbetsdag är det snart lite hemma-spa med kroppspeeling, ansiktsmask och strips för att rengöra porerna.

När jag var riktigt liten trodde jag att pormaskar verkligen var "maskar" och kände mig helt skräckslagen. Att vara en liten skrutt samtidigt som man lärde sig svenska kunde ju vara rätt förvirrande ibland.


Odd Molly säljes!

Klicka in här för att se 3 st Odd Molly plagg som jag säljer på Tradera.


Ringar

Att fynda små porslinsfat med rosmotiv i 2nd hand butiker är lite utav en hobby och jag har flera stycken hemma där jag förvarar smycken som t.ex ett fat för små örhängen och denna rosa på bilderna nedan med mina ringar. Detta fat kostade 15 kr på Myrorna.



Ringarna är från Cocoo.se, H&M, Guldfynd och NOVA Pärldesign.


What a stud!

Mina nya skinnhandskar med guldnitar från Chique (Friis & Company), otroligt snygga då jag är riktigt svag för guldnitar.

Glitzy

Vadå inte så oskyldig. Förstår verkligen inte vad du menar, Charlotte? Hehe! :-p Läs hennes grymma blogg här. Det är även hon som grundat och driver webshopen Glitzy. Grym tjej och snart ska jag allt ta mig ner till Linköping och festa mä na´!



The vampires are coming...

Ja, jag vet att jag är lycklig lottad ibland. Inte nog med att det är förhandsvisning, det kommer även bli en efterfest med dresscode! :-D Jag ringde nyss till Jane (som är den största Twilight-fantasten jag känner till och som jag bjuder med) för att dela med mig av den roliga nyheten.

I och med detta inlägg presenterar jag även vinnaren av biobiljetterna jag lottade ut. Stort grattis till Bella Dahlhjelm som blev den lyckliga vinnaren och får vid passande tillfälle dregla över Edward Cullen i stor-format.



Fodral

Har fått ett perfekt fodral till min lilla vita pärla och det är då inte det lättaste att hitta ett för en 10 tummare. Majoriteten av alla fodral är antingen för mindre eller större laptops.

Denna kommer från Webhallen och kostar ynka 135 kr. Den är även vändbar, ifall man vill ha att ljusgrått fodral med babyrosa kanter.


Gemini

Sötvattenspärlor är verkligen så klassiskt och snyggt och här är ett lass fina smycken från Gemini.


Hår

Oj, vad mitt hår har växt idag! :-p



Jag tog "Alice i Underlandet-håret" från förra helgen och klippte bort hela 2 dm för en mer naturlig längd. Det är äkta hår i en enda, bred länga (jag sydde ihop 2 st längor då jag har rätt tjockt hår) som fästs med clips i hårbotten under ens egna hår, exakt i min hårfärg - otäckt bra. Från hårbutiken Taj Mahal på Drottninggatan.

(Dåliga webcambilder, skulle ta med kameran men minneskortet är spårlöst borta) :-( Min mamma som hjälpte mig att klippa topparna blev paff över hur håret såg ut som mitt eget, så bra e det.


Städryck

Klockan är 15.51 (jag vet, tidsfunktionen fungerar tyvärr ej på bloggen) och jag har fortfarande inte ätit frukost. Anledningen är att jag fick ett enormt städryck efter en lång sovmorgon och tvättstugan är även bokad ikväll. Nu börjar magen kurra rejät dock, så jag ska knalla ner till ICA och köpa något smarrigt. Är sugen på att snickra ihop egen sushi och miso soppa igen, det är ju så galet gott!


Louboutin skumpa!

Piper-Heidsheck (Marilyn Monroe´s favvobubbel) och skodesignern Christian Louboutin har gjort ett häftigt samarbete ihop, vilket resulterat i ett begränsad antal boxar med ett unikt kristallglas - en högklackad sko man ska dricka ur.

Dessa säljs endast på ett fåtal platser i London, Amsterdam och Paris och gissa vem som nyligen blev lycklig ägare till skumpan? Tyvärr fick jag inte glaset, men skumpan ska jag bjuda några av mina vänner på snart. Stort tack!





Ribbon




Mitt nya och bedårande halsband från GOLDDIGGER, kollektionen "Ribbon".

Ett likadant kommer jag snart att tävla ut, det ni! (värde 495 kr) och t.om 30/11 kan ni shoppa smycken för 15% rabatt med koden "Kelly".



Muffin


Hos föräldrarna nu och har precis ätit den godaste muffin jag någonsin ätit. Som ni ser gillar min mamma rosor också rätt mycket :-p


Loafers

Bruna kulörer denna ruggiga höstdag. Hittade ett par loafers på H&M som inte är direkt så värmande, men ack så söta till tjocka strumpbyxor.


Skinn & nitar

Jag har ju inte bara en "söt" stil utan även en lite tuffare och trendigare stil med t.ex skinn och nitar. Här nedan är några av mina senaste inköp på den rockigare varianten som jag glömt att visa upp.

Hööööga klackar från Nelly.com


Kenza-väskan i skinn från Jofama (Chique.se).

BH


Nya underkläder behöver man alltid! :-) Dessa finingar inhandlades på H&M.


En glammig bussfärd

Var på afterwork igår, med god dricka och roligt sällskap och passade på att bläddra genom senaste numret av Glamour på vägen dit. Som tack för att jag sprang deras Stiletto Race för några månader sedan (i spöregn) fick jag ett års prenumeration. När jag väl var färdig med den, la jag den åt sidan (vilket jag alltid brukar göra, varför slänga?). Men istället för att en tjej plockade upp den sträckte sig en man på 50+ efter den :-p


Med Malin i knät...

Tunika


Idag har jag på mig min nya supersöta tunika från Odd Molly, splitterny men från en äldre kollektion. Köpt på Ebay.com.


Band Hero girls!

Jag och bästa Karolina gick på event-hopping igår, då vi först åt smarrig GI-matGI-boden som fyllde 6 år och sedan rockade loss på Café Opera med nya spelet Band Hero (exakt som GH, fast nya låtar). Jag fastnade framför trummorna och man blir som ett barn på nytt, härligt!

Här ska Karolina och jag ta kort med våra vackra mössor och matchande bags (med spelet + en gitarr), men jag glömmer blixten. Vad jag inte känner till är att kameran faktiskt filmar dessutom, *hahaha* Självklart visar jag upp denna lilla fadäs för er!




Hälsotallrik


När man kollar tillbaka på "Kelly äter" så har det varit en jäkla massa fikande med scones m.m. och här är ett bevis på att jag faktiskt äter nyttigt också om dagarna. Igår kväll var jag och fikade tillsammans med Olivia och Anastasia från jobbet på Café Hurtig där vi även kändisspottade Carolina Gynning, som var olagligt snygg som alltid.


Kalender

Häromveckan fick jag en alldeles egen kalender från TryckDig.se och här är resultatet. Den blev superfin, och känns riktigt roligt att man får välja exakt vilka foton och bilder man vill, samt vad veckokalendern ska innehålla. Illustrationerna är Kelly-porträtt ritade av Anna Larsson. Om man vill beställa en går det på ca 299 kr inkl. frakt.

Pssst! Håll utkik i bloggen då jag kommer lotta ut chansen att få din alldeles egna "ego-kalender" :-)



Vinn biljetter till VIP-event

Imorgon kväll är jag bjuden på ett roligt event, då man får vara bland de första att prova på nya "Band Hero". Förutom mat och dryck får man även ta hem det nya spelet till sin XBox eller PS3 + en gitarr (Värde cirka 1000 kr).

Eventet är imorgon (torsdag den 5/11) kl 18 och det är Fredrika på Finest.se som lottar ut 2 extrainsatta platser, i samarbete med min blogg. Vinnaren får även ta med sig en vän. Så skynda nu och tävla! Vi ses där! :-)



Tack Åhléns!

Man har det ju rätt bra som bloggerska säger jag bara. Häromdagen fick jag ett mail från Åhléns´s marknadsavdelning som tydligen tycker om min blogg väldigt mycket och undrade om jag ville ha lite grejer från hösten och vinterns provkollektioner.

Självklart tackade jag JA då jag älskar Åhléns saker och i förrgår kom denna enorma kasse hem till mig med massa "Kelly" saker (bl.a skinnstövlar, kakfat, muffinsformar m.m.) Hur glad blev man inte!? :-)

Ett "Kelly" paket :-)


Afternoon Tea buffé

Igårkväll var jag och svullade loss på café Vetekatten tillsammans med Malin och Jenny. För 95 kr får man äta hur mycket scones, muffins, smörgåsar, cream cheese och hemmagjord sylt man vill. I detta ingår även kaffe eller te. Mycket prisvärt och jag rullade bokstavligen hem.


Gårdagens "middag". Det blev t.om ytterligare en tallrik till :-p


Jenny gillar muffins.

Naglar + otroligt erbjudande!

Förra veckan var jag på ett besök hos otroligt duktiga Emelie som driver Nagelmakeriet i Stockholm. Jag gjorde en nagelförlängning med gelé och det blev otroligt bra. Jag har gjort naglar förr och det har faktiskt aldrig blivit så bra som denna gång, en riktig perfektionist är hon.

Då hon är nyöppnad har hon ett erbjudande som gäller t.om 30/11, då man får samma som jag för endast 400 kr (ord. 600-700 kr) och för de 4 första personerna som bokar en tid och uppger "Kelly" får de detta för 300 kr! Helt otroligt pris.

Ring 0739-84 64 63 och boka din tid nu! Först till kvarn :-)


Parisporrigt


Jag citerar mitt sällskap jag var med under fredagkvällen "Har du varit på Le Rouge i Gamla stan? Lite Parisporrigt höstigt plyschställe..."

Som sagt har detta varit en rätt händelserik helg och i fredags efter jobbet dinerade jag på Le Rouge. Helt fantastiskt ställe där hela inredningen består utav röda sammetsmöbler, fransar och kristallkronor. Kommer verkligen göra ett återbesök.

Efteråt bar det av till en irländsk pub och Scandic Malmen där vi upptäckte att en av killarna från tv4´s Mammas pojkar jobbar som dörrvakt där *haha* Jag kan ju avslöja att under lördagen var jag rätt så bakis och att jag ens orkade festa vidare är ett mirakel.


OBS! Spoiler! Ellinor och jag kom in som blogg-jokrar i programmet och han valde till sist oss, här är bildbeviset. Hans mamma tyckte om oss bäst dessutom, då vi var de enda oskulderna.


Brunch på Sirap

Efter endast 3 timmars sömn efter allt Halloween-festande så orkade jag ändå med en smarrig brunch på Sirap tillsammans med underbara Térese och Wille. Gud, så vi garvade och jag tror vi var de som hördes mest på stället.

Något som var påtagligt förutom volymen på oss var min hunger. Allt ni ser på korten svullade jag i mig och var endast lagom mätt efteråt. Ps. Ett litet tips, köp till en glasskula till era pancakes!



Freaky night!


Jag tror nog att årets Halloween var den roligaste jag någonsin haft. Först var det privatfest hemma hos Rödluvan (en outfit jag MÅSTE skaffa själv) och sedan gayklubbade vi hela gänget på Koolingsborg då vi inte kom in på stället vi hade tänkt oss pga åldergränser. Efteråt bar det av till Ambassadeur där vi skakade loss med våra outfits.

Otroligt rolig kväll och jag längtar redan till nästa år - eller nästa maskerad. Varför ska man bara få klä ut sig 1 gång/året?


X-mas in my tummy


I fredags åt jag en lussekatt och drack julmust. Fantastiskt gott!

Halloween 2009


Min outfit som Alice i Underlandet.

Rosettclip i håret och lösfransar, H&M
Klänning och strumpor, www.aliceofsweden.se
Löshår
(äkta med clips) Taj Mahal
Tyllkjol, lånad av min räddare i nöden Emma Nygren
Svarta peeptoe-pumps med platå och 11 cm klack, Bianco



Vilken galen helg det har varit, och jag är fortfarande i ett koma-stadie. Här är en bild på hela härliga gänget från i lördags då vi åkte t-bana till Slussen. Mig ser ni till höger och jag håller min rosiga tekopp som jag drack ur hela kvällen, även på krogarna vi var på! (en gayklubb och sedan Ambassadeur).

Foto lånad av Steph.


Koppen jag drack ur hela kvällen, Roy Kirkham. Här ser ni även en skymt av mina vackra naglar jag inte hunnit blogga om ännu- gelénaglar gjorde på Nagelmakeriet (inlägg om detta kommer mycket snart!).


Lady Gaga & Alice


Sammanfattningsvis har de senaste dagarna varit helt fantastiska. Här kommer snabbt en liten bild från gårdagkvällen då jag och Lady Gaga (aka Wille) gjorde oss ordning inför Halloween-partyt.

Återkommer med massvis med updates under morgondagen. Nu ska jag iväg och äta en smarrig sushi-middag :-)