Vinn ditt favoritsmycke från Stil´ettan!

Nu drar vi igång en tävling, där ni ska rösta på ert favoritsmycke! Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar under detta inlägg, ange numret på er favorit och sen dras en vinnare den 14e september. För större bilder och information, klicka här!





Tips! Just nu har de 30% rabatt på utvalda smycken, och anger ni rabattkoden "kelly" får ni ytterligare 10% rabatt!


"Stil'ettan är en ny blogg och nätbutik för dig som älskar fransk mode. Varje vecka handplockar Camille och Vera (en fransk och en svensk tjej) nya designers och nya fashion artiklar för dig.

Med hjälp av Stil'ettan kan du med bara några klick bli inspirerad om hur du kan klä dig enligt det allra senaste franska modet, som är ungdomligt, trendigt och nytänkande. Hemsidan fokuserar enbart på mode från franska unga designers som Camille och Vera har handplockat själv!

Designers just nu hos Stil'ettan : The French Factory, Lipikaï, Les Embellisseurs, Nini Soyo, Chloé Marcel, Babelute Bazar. Du hittar allt från
smycken, kläder och accessoarer".


Skaldjurs frossa!

Igår kväll blev det vin och skaldjursfrosseri med 2 av mina darling girls. Kräftor (flera kilo gick åt på 3 pers), räkor, citron, aoli och färsk baguette. Hemlagad rabarberpaj med vaniljglass blev det till efterätt. Verkligen en supermysig kväll!





 


Komplimang



Fick ett mail av en gullig läsare som ville visa sin uppskattning med denna bild ovan. Vad det värmer, tack Sandra! *puss*



Pink skirt

Johanna, jag fick tag i din kjol jag suktat efter till slut! :-p

Den rosa partykjol som jag efterlyste i februari månad är nu på väg hem till mig, eller den ligger nog hemma redan nu! Fick köpa den av en snäll själ till butikspriset, helt ny med prislappen kvar. Storleken är 36 så den bör nog vara ok...*hoppas*

Nya kort!

Än en gång har Johnlook.com lyckats med fina visitkort till mig, denna gång med "tailoring"-tjänsten där man själv får designa med egna bilder m.m.

För mer info, maila [email protected] eller gå in här.

Och såhär ser de ut i verkligheten, enkla, stilrena och identiska med bloggen (banner och profilbild) vilket är rätt bra!



Grafiska bilder på hur de skulle se ut....

Change of hair

Nu sviker jag min frisör rejält som gjorde ett fint jobb, men som sagt tidigare i mitt frisör-inlägg, är jag extremt ovan vid att ha så här rejält blont hår, känns inte riktigt "jag" så jag ska se till att färga håret ngn ton mörkare blond istället. Vill ha mitt guldiga, slingade hår tillbaka istället för helfärgat platinablont.

Ps. Fick mail idag att mina skor från Gojane.com är nu skickade! Väntar med spänning!


Hjärta

Jag får ibland klagomål att jag bloggar alltför mycket om Cocoo.se och vissa anklagar mig att vara "köpt" utav företaget, men det stämmer verkligen inte. Ägaren känner jag personligen och jag hjälper mer än gärna till för mina vänner så att de ska lyckas. Dessutom kan jag inte rå för att jag råkar falla för många av hennes fina smycken :-)



Denna klocka (som jag har köpt, observera!) går loss på 245 kr inkl. frakt. Jag brukar alltid ha stooora klockor, men det är inte alla outfits som passar med det, så därför är denna perfekt - söt och petite. Man får även med ett extra batteri, vilket är toppen!

Colour!


Om det är färgglada kläder med street-känsla man är ute efter, är webshopen 4everyoung ett bra val. Kan vara rätt kul att piffa upp den dystra och gråa hösten som kommer. Mina favoriter är partytröjklänningen med paljetter från Modström och kjolen från Saga Lova.


Bilder: 4everyoung.se

Rule Britannia!

Idag fick jag reda på att min otroliga vinst från Lipton-tävlingen, Londonresan kommer att ske 26-28 sept! Vad jag längtar!



Guess

Lovade ju att visa upp det jag kom hem med från utförsäljningen och det blev 2 st handväskor och matchande plånböcker från Guess. Jag gillar verkligen nitarna på det svart/gråa setet.





Fixa barret

Ska snart iväg för klippning och färgning hos en ny, rekommenderad frisör som ska vara riktigt bra - Saxess by Alex. Hoppas han lyckas rädda mitt barr som känns rätt skadat efter sommarens påfrestningar.

Efteråt blir det mysfika med min vän Elenore. Sen visar jag mina fynd från outleten, jag kan avslöja att det blev en hel del från GUESS.

See ya later!


Uppdatering: Pga. problem med internetanslutningen igår kommer inläggen idag istället! Sorry!


GUESS utförsäljning

Ni brukar ju vilja bli tipsade om när Gärdets outletbutik har sina utförsäljningar, och igår fick jag reda på den senaste. (för att anmäla er till nyhetsbrevet, maila [email protected])

Kl 10 idag öppnar de upp portarna för en stor GUESS utförsäljning, med väskor, plånböcker och även en hel del Friis & Co. väskor. Priserna för en GUESS väska ligger på 400-600 kr och alla Friis väskor 350 kr oavsett modell.



Adressen är Öregrundsgatan 3, T-bana Gärdet, uppgång Värtan (Snett mittemot Friskis & Svettis på Tegeluddsvägen)
Öppettiderna är tisdag 26 Augusti kl. 10-19, onsdag - fredag 27-29 Augusti kl. 10-18.




Underbara tröjor i cashmere från det fina italienska märket ANKAR. Säljes annars för hela 5 500 kr, men här går de för 1 500 kr.


Vad jag kom hem med visar jag ikväll!

Beställda

Har precis klickat hem ett par svarta "Stud sheild slingback" pjuck  från Gojane.com. Allt som allt gick det på 355,35 kr, och det ska vara tullfritt vid beställning under 500 kr har jag fått höra. Jag tänkte först beställa dessa, men jag har riktigt svårt att gå med såna smala klackar.


Bilder: Gojane.com

Nr 5 går till...

....Cherrycheek som tyckte att detta halsband var finast av dem alla i "vinn din favorit"-tävlingen, sponsrat av Cocoo.se!




Film..och mer film!

Det blev ingen efterfest igår, då vi båda var alltför trötta efter dagens aktiviteter. Idag har det inte hänt så mycket heller, har endast haft en slappardag och sett på Arn-filmen som jag missat att se tidigare. Ikväll blir det att se uppföljaren på bio.

Polo Open

Som sagt, precis hemkommen från hästpolo-eventet ute på Gärdet och det var mycket trevligt. Har tagit alla kort på hästarna, spelen och den legendariska hattparaden med en systemkamera (som jag inte har ngn sladd till just nu), men jag tog några små kort med min egen kamera.



We´re in the VIP, baby! En present fick jag också av killen, en "stekig" polo-piké! Om ni själva är sugna på en kan ni tjacka en här.




Cocoo.se tävlingen

Hej allihopa! Är precis hemkommen från Polo Open på Gärdet, och jag måste vila lite, samt byta om inför efterfesten i stan. Så vinnaren av "vinn din favorit"-tävlingen utses imorgon istället!


Petite coquine

Ett halsband som passar mig som handen i handsken skaffade jag hos Stil´ettan häromdagen - en webshop som fokuserat på franska designers. Mitt halsband med texten "Petite coquine" (= liten fuling, busig tjej) kommer från märket The French Factory och kostar 48 EUR.


Rutigt

Skjorta, Åhléns
Jeans, d.brand
Väska, Nuknuk.se
Skor, Bianco

Publicerar onsdagens outfit lite i efterskott!



Snygga jeans från d.brand med strassstenar, me likey!




Nya väskan från Nuknuk.se.

Match


Här ska det matchas skor och SL-kortfodral! (Skorna är från Bruno Bresciani, köpta på en outlet och fodralet i skinn är från Svanströms).

Kommentar



Ang. krönikan igår, så fick jag nys om att min kommentar om detta publicerades i dagens Expressen. Jag blev lättad att det var korrekt citerat, med tanke på tidigare erfarenheter så man vet aldrig.


Mobilsmycke

Sötaste mobilsmycket hänger nu på min mobil, "lilla princessflickan" i mig kommer nog aldrig att dö ut :-) Kommer från Cocoo.se och kostar 45 kr.



Te och smörgås

Hmmm, det är svårt att blogga när det ska pussas och kramas hemma varje dag numera ;-) Outfitbilder m.m. får vänta tills imorgon helt enkelt då jag får vara ifred :-p

Nu blir det filmmys i sängen med te och kvällsmörgåsar tillsammans med kärleken ♥ (Ja, lite hemlig har jag varit ett par månader nu...hihi).

Krönika

Expressen kontaktade mig nyss och bad om en kommentar till Ebba von Sydows krönika om oss modebloggare att vi är alldeles för lika stilmässigt och bloggar om samma saker. Där nämner hon bl.a mig, men det roliga är att jag läser inte alls många "stora" bloggar, utan främst de bloggerskor som jag känner personligen.

Jag blev i alla fall lite förvånad över denna krönika, då Ebba själv har en blogg på Veckorevyn.com med en stil som inte direkt sticker ut från mängden. Hon är fast i samma soppa, utan att verka märka det själv. Även om hon i rollen som journalist skrivit detta utifrån en objektiv vinkel är det trots allt rätt skevt.

Inspirerad kan man bli av andra bloggar, men det är mycket inom "blogg-modet" (som t.ex. Miu-Miu inspirerade klänningen från Chicy.se, Rayban wayfarers och lackleggingsen i fjol) som jag verkligen inte fallit för och därmed inte bloggat om eller burit. Men om intresset för mode finns så faller man självklart för vissa trender, och då är det rätt svårt att vara "unik".

Ps. Dessutom tycker jag nog allt att jag är en rätt slarvig "modebloggare" då jag inte publicerar dagliga outfits och kollage etc. Men jag ska se till att skärpa mig på den fronten.


Summan av kardemumman: Det stämmer ju att många bloggerskor härmar varandra, men jag reagerade bara på att min namn stod med, då jag kör mitt eget race med sånt jag gillar, och jag försöker alltid undvika "mass-bloggade" inlägg.




Sugen...

...på en av dessa väskor som har gjort comeback i shopen, men kan inte bestämma mig om det ska bli en svart eller röd!? Balenciaga-inspirerade är de i alla fall, och kostar 569 kr från Chique.se.


Bild: Chique.se

Barndomsminnen




Hade ett möte idag med Cocoo.se och jag fick bl.a se smyckena som tävlas ut i "vinn din favorit"-tävlingen. Nu på lördag, den 23e augusti är sista dagen att tävla, så passa på!

Riktigt söta var de, och de ingår i en kollektion som heter "Barndomsminnen". Mycket annat fint fanns också, vilket ni kan se på bilderna jag tagit. (Klicka för att förstora).




Erbjudande! I samarbete med Cocoo.se startar vi en "Kelly-kampanj" för alla som deltar i tävlingenVid beställning av  valfri produkt från webshopen får ni som tävlat ett peacearmband i valfri färg (värde 85 kr). Hur ni går tillväga redovisas den 23e.augusti.


Bläddra i tidningar online - gratis!


Häromdagen fick jag höra talas om Mygazines.com där man kan läsa de senaste tidningarna från hela världen online - och det är gratis! Idag har jag suttit och bläddrat i World Fashion Magazine fall 2008 och senaste numret av People där "Brangelina"-tvillingarna visas upp. Där finns även amerikanska skvallertidningar och t.om en IKEA katalog!

Det har varit rätt mycket diskussioner ang. denna sida, så passa på medan den finns! Man behöver heller ej bli medlem, det är endast nödvändigt om man själv vill lägga in tidningar.


Prada med sin svarta spetskollektion...


Brad och Angelina´s tvillingar....


Grönt är skönt

Den gröna kulören på plagg håller i sig fortfarande, även till hösten. En klänning jag gillar med volanger och ett svart band i midjan kommer från Pinky Webshop.


Polo



I helgen ska jag på ett hästpolo-event på Gärdet, Polo Open. Ett av de stekigaste societetshändelserna på hela året och jag har t.om fått VIP-pass dit. Hoppas bara på bra väder nu! Hattparaden kommer jag dock skippa.



Beroende

Betapet - en online variant av spelet Alfapet är min nya last. Man kan antingen spela mot någon annan som är inloggad, eller mot någon man känner. Jag och killen satt och körde några rundor igår kväll, och man blir faktiskt bättre och bättre för varje gång. Beroendeframkallande till max!


Big girl

Det är nästan lite otäckt när man inser hur fort tiden går och t.ex hur stor ens systerdotter har blivit. Det känns endast som igår då jag lekte och busade med Elvira som bebis och bytte hennes blöjor, och titta på henne nu - världens vackraste modellsnygga tjej på 14 år! Usch vad gammal man känner sig! *haha*


Bilder: Från Elvira´s blogg.


Cosmopolitan´s val

I höst visar Bianco Footwear fem speciellt utvalda skor i butikerna, och först ut har tidningen Cosmopolitan valt ut sin favorit ur höstens kollektion. Det blev denna lila stövlett i mocka, en riktig färgklick! Det verkar dessutom som att den smala klacken kombinerad med en spetsig tå är på ingång åter igen.



Här nedan är några av mina val:


4 favoriter...

...ur Lindex nuvarande sortiment. Toppen med rosen känns riktigt "Kelly"!



Bilder: Lindex.se


Skalpell och syra!

Igår var jag på besök hos Akademikliniken för min ansiktsbehandling med AHA-peeling. Det inleddes med rengöring av ansiktet, sedan tog hudterapeuten fram en skalpell och började skrapa längs hela ansiktet. Syftet var för att avlägsna döda hudceller, och jag låg stilla i hopp om att inte få ett plötsligt nysanfall eller dylikt.


Att ta itu med pormaskarna var nästa steg. Jag har tack och lov inte alls mycket sånt, men det hon väl fann och klämde på gjorde riktigt ont. Tacka vet jag Nose Strips från NIVEA!


Sedan var det dags för syran. AHA-syra är en koncentrerad, naturlig syra som rengör på djupet och tar bort det yttersta lagret av döda hudceller. I 10 min låg man med det på - lite obehagligt i början då man fick en stickande känsla, men det avtog tacksamt strax därefter.


Efter ytterligare en rengöring, blev man insmord med ett serum och en dagkräm från deras eget märke.

Slutsats: Lite ängslig var man då jag fick höra att en skalpell och syra skulle komma i kontakt med mitt ansikte, men det gick ju bra! Resultatet blev att jag gick därifrån med babylen hud och inte alls röd. Silky smooth!


Behandlingen går på 40 min och kostar 700 kr.


Läs här, för mer info.


H&M Magazine

Jag har fått kika på höstens upplaga av H&M Magazine. En inspirerande modetidning som kommer nu på torsdag den 21 augusti i H&M´s butiker. Bra gratistidning som vanligt med fina bilder!




Måndag


Kavaj, Mango
Linne, Ed Hardy
Jeans, H&M
Skor, Ed Hardy

(Skorna finns att köpa på www.stayhard.se)

Pretty pearls

Har glömt att visa mina nya pärlörhängen. Jag är ju helt hooked på pärlsmycken och eftersom jag tyvärr tappade bort mina favoriter i Österlen i somras, så fick det beställas nya. Det blev ett par vita och ett par ljusrosa, 8-9 mm stora för 149 kr/st hos NOVA Pärldesign.





Här kan ni se hur de ser ut på.


Treatment 551 av REF

Denna hårinpackning är gjord för att behandla mycket torrt och skadat hår, och pga. att jag färgar håret - vilket sliter rätt mycket - valde jag att testa den.


Den lovar att ge näring och reparera håret, och det stämmer på lång sikt om man använder inpackningen regelbundet (något som gäller alla produkter, speciellt inpackingar). Mitt hår blev mjukt och lent efter varje användning och gjorde mitt trassliga hår lätt att kamma ut. Stort plus för den fräscha melondoften.


Pris: 189 kr för 250 ml

Finnes hos forHair.se


Betyg: 4 av 5



Ps. Missa inte chansen att tävla om hårprodukter värde 500 kr! Klicka här!


The "pink party" outfit

Klänning, Oasis
Armband, Disney Couture
Kuvertväska, Bianco
Pumps, Bianco


Att jag jämt ska stå med fötterna inåt när kort ska tas, mongo-grej. Ursäkta mitt ordval, en "kelly-grej" passar bättre. Sen måste jag sy upp underkjolen, den smyger fram ibland eftersom klänningen är så vippig, men fin var jag!

Grimasera mera!



Många grimaskort togs igår, men värst under kvällen och natten var nog jag och Johanna. Dessa är endast en bråkdel av alla våra snygga kort tillsammans *haha!*

Rosa innehåll

Vilken kväll det var igår, oj oj oj! Festen gick som sagt i det rosa tecknet, och då passade jag på att fylla min kuvertväska med saker (mobil, paraply, busskort och necessär etc.) i en passande kulör.



Möttes upp vid Gullmarsplan, jag hade tydligen lagt fokus på något helt annat än att posa framför kameran.


Tack Stephanie och alla andra för en härlig kväll!


Att ha en rosa kamera var rätt populärt.


Pink Party

Ikväll är jag bjuden hem till Stephanie på ett "Pink Party", ska bli jätteskoj och temat är då självklart rosa. Klädseln för kvällen blir min fina klänning från Oasis.




Nu är det bara frågan om skor och väska, gräddvitt eller ännu mer rosa? (Allt är från Bianco). Update: Det blir det gräddvita alternativet!



Mitt armband från Disney Couture matchar klänningen, så den får agera som kvällens smycke.


Grattis Candykate!

Jösses, 470 st var ni som ville ha den lilla muffinsen, men endast en av er kan vinna. Stort grattis till Susie Kate Mela!

Lite strul...

...med bloggen, så ni får vänta ytterligare på vem som vann cupcaken. Jag kan inte ens se om detta inlägg lyckas publiceras, men försöker ändå! Ha en trevlig lördag allesammans!

Behandlingar

Amanda och Therese höll en bloggafton i våras och där vann jag en ansiktsbehandlingAkademikliniken. Bokade tid till på måndag och jag kommer få en hel timmes behandling som heter "Akademikliniken peel". Ska bli intressant vad de kommer göra med nyllet.





Idag blir det även bokning av min födelsedagspresent som jag fick av min darling♥, vår vistelse med behandlingar på Hasseludden. Så mycket pyssel med kropp och knopp blir det framöver!


Last day


Sista dagen
idag för utlottningen av den söta cupcaken från Bettiesgalleria.com, så kommentera mera!






Queen of hearts

Hösten är koftornas säsong och kyligt och regnigt som det är numera så är höstvibbarna märkbara. Idag tog jag på mig min söta cardigan med hjärtan, från H&M Barn. Passade bra en dag som denna.



forHair.se to the rescue

Det gäller att ta hand om håret, speciellt jag som regelbundet färgar och gillar att ta till hårfönen efter tvättning (och ibland locktången). Jag har ju bl.a testat en inpackning från REF som jag tänkte recensera lite senare, men nu har jag lite andra produkter på väg för att rädda mitt barr från att bli torrt och sprött. Jag har gjort min beställning åter igen från forHair.se som har bra service och snabb leverans.




Här blir det Matrix produkter som gäller, silvershampot har jag redan skrivit om - tar bort ev. gula toner och gör underverk. Tyvärr tenderar den att göra mitt hår aningens torrt, så ett bra balsam eller/och inpackning är ett måste.

Jag har beställt:

Shade Memory Blonde Treatment
Inpackning för blekta eller färgade blonda hår som ger intensiv glans. Återfuktar och återruppbygger håret. Förebygger kluvna hårtoppar.

Shade Memory Blonde Conditioner

Balsam som återuppbygger och stärker blonderat eller ljusfärgat hår. Ger intensiv glans. Kan användas varje dag. Ger ett glansigt och mjukt resultat.

Essential So Silver Shampoo
Neutraliserar mässingstoner och fördjupar det naturliga hos blonda, slingade eller blekta hår. Dämpar glanslösa, gula toner och tillför en skimrande lyster på grått och vitt hår.


Recensioner kommer...


Visitkort



Jag har ju sen tidigare tjusiga visitkort från JohnLook.com och nu har de ytterligare en tjänst - nämligen "Tailoring" som är skräddarsydda kort man kan designa helt fritt med egna bilder, valtfritt teckensnitt m.m.

Här ovan är ett exempel på hur mitt kort skulle kunna se ut, med bloggbanner och profilbild samt mina kontaktuppgifter. (Mobilnumret får ni inte veta..muhaha!)

 För mer info maila, [email protected].

La Cucina

Hemkommen från en mycket trevlig kväll. Det blev italienska restaurangen La Cucina som är ett väl omtalat ställe med mycket bra service och god mat. Dessutom hade vi en servitris som jag diggade stenhårt med sarkastisk och ironisk humor. Jag och mina föräldrar som har den slags humorn stormtrivdes verkligen.




Till ett par glas rödvin blev det smördegsinbakad kycklingbröst med parmaskinka och ost tilsammans med grönsaker och någon sås. Till efterätt blev det hemlagad glass - vanilj, pistage och choklad. Mmm mmm mmm!

A rose touch

Nu är det bäst att mamma inte kollar bloggen innan vi ses, men ett bra tips om man ska lämna över en present som ryms i ett kuvert så kan man alltid smycka den med en blomma. Att sätta dit en riktig ros eller någon annan blomma kan ju självklart vara fint det också, men här använder jag mig av en vacker "fejk-ros".


Samåka?

Tänkte tipsa om ytterligare en hemsida som erbjuder samåkning med bil runtom i landet och även i Europa. Det är gratis att bli medlem och man har även chansen att vinna en iPod om man värvar nya medlemmar.

Bra för de som inte har något emot roadtrips och är öppen att träffa nya människor. Det är en riktigt bra idé, men frågan är om man skulle våga åka med en total främling? Skulle ni?


Shoppa franskt



Har upptäckt en ny webshop, som heter Stilettan.com. De har inriktat sig på att förse hemsidan med unga designers som är från romantikens och modets land - Frankrike.

Halsbanden på bilderna ovan är från märket "The French Factory" som gör massvis med söta, unika smycken.

Bilder: Stilettan.com


Vinnaren av F&C väskan från Chique.se

Grattis Charlotte som är den lyckliga vinnaren av den quiltade Friis & Company väskan. Den är värd 649 kr och är sponsrad av webshopen Chique.se.

Första, andra, tredje!


Gör lite mer reklam för mina auktioner och idag avslutas dessa, bl.a skor från Friis & Company, tröja från Fornarina och BUS-produkter från Dior. Se auktionerna här.

Kelly-halsbandet

Jammla.com gör riktigt fina handgjorda smycken och snart kommer ett halsband som heter "Kelly". Gissa vilken Kelly de nämnt den efter? :-) Fick hem mitt exemplar idag och den är bedårande!

Halsbandet består av en 60 cm lång kulkedja i äkta silver och en ljusrosa ros i någon slags lera. Den kommer att ingå i kollektionen Trelise och priset kommer att ligga på 240 kr. Även röda rosor kommer att finnas.





Lovely


Förlåt om jag svär, men fy fan vad kjolen från Glitzy var fin! Riktigt fint, kraftigt bomullstyg med en underkjol under och mycket vidd och "puff". Jag som är en 34/36a tog en storlek S och den passar perfekt.


Funderar

Samtidigt som jag går omkring i ett lyckorus av allt fint som hänt i mitt liv på sistone är jag katastofalt stressad på jobbet och är inte långt från att bryta ihop.

Fick i alla fall höra nyss att min fina kjol från Glitzy har landat i ett silvrigt paket hemma och dessutom har jag blivit överaskad genom att spontant bli bjuden på middag ute ikväll. Jag fick uppgiften att bestämma restaurang så nu sitter jag och funderar på vart vi ska gå, hmmmm.



Vinn en cupcake!



Det är mycket tävlingar på gång nu, men det är väl skoj? :-)

Nu finns en cupcake med läppglans att kamma hem (värde 69 kr från Bettiesgalleria.com). Här kan ni se den jag har, visst är den söt?!

Tävlingsuppgift: Lämna en kommentar under detta inlägg och en vinnare lottas ut den 15e augusti.


Auktioner



Har hunnit lägga upp en del på Tradera, och mer saker kommer! Dessa på bilderna ovan går ut redan kväll och allting är nytt och oanvänt förutom Longchamp väskan som jag använt endast 1 gång. Sen har jag massa andra saker som avslutas om några dagar.

Här hittar ni mina auktioner.

Roses

Lite kjolgalen har man ju blivit och det är svårt att låta bli när det finns så mycket snyggt! Chicy.se har fått in massvis med nya tillskott och den jag föll för mest var denna vackra kjol med rosor. Bedårande! 339 kr kostar den och ni hittar den här.





Rörigt

Ursäkta att bloggen ser riktigt weird ut just nu, men råkade göra ngt helt galet i kodmallen. Hjälp är på väg!

Update: Tack min ängel Lari från designadinblogg.se som räddade bloggen!



Pyssel

Fick ett litet pyssel-ryck idag och slängde ihop ett smycke. Jag tog ett litet rosa sidenband, en berlock från ett gammalt armband och en kedja. Resultatet blev ett sött och personligt halsband.




Vinn favorithalsbandet







Cocoo.se har bett mig att göra en liten undersökning om vad ni tycker om den nya kollektionen som precis har släppts på hemsidan. Här är ett urval av alla de fina halsbanden som kommit och nu undrar vi vilken ni tycker är finast?

I samband med detta kör vi igång en tävling. Rösta på vilken utav dessa ni tycker är finast och den 23e augusti lottas en vinnare ut och vinner därmed det smycket den röstat på. Låter väl bra? :-)

Kanske blir det just DU som vinner ditt favorithalsband? (Klicka på vardera bild så ser ni dem bättre).


Stripe skirt



Den fina kjolen från Glitzy.se är snart min. Påminner om Miu Miu´s randiga kjol och blir superfin till ett vitt linne, svart skinnjacka eller kavaj och svarta pumps.

Modekoll med mobilen

Om man vill få information om kommande reor, utförsäljningar och nyheter om kollektioner av sina favoritmärken så är Saleracer.com en bra hemsida. Man registrerar sig som medlem och väljer vilka märken man är intresserad av. Riktigt smart idé och gratis är det också!



Mina auktioner

Jag håller på för fullt med alla mina auktioner på Tradera, och vilken tid det tar!
Har massvis med saker att lägga upp, men här är de jag har hunnit med hittills. Här hittar ni dem.





Update: Går inte alls bra, eftersom man inte kan ladda upp bilder på sidan!



FAIR



Fann en gratistidning idag (vid Universitetet) som heter FPIR och handlar om mode, presentationer av nya svenska designers, märken och mycket intressanta reportage med snygga bilder. Ett utav dem är omslaget som jag fastnade för, en klänning bestående av rosa tulpaner.

Update: Haha, snacka om att jag är trött! FAIR heter tidningen och inget annat.

Tradera

Nu äntligen har jag börjat lägga upp saker på Tradera, och här är den första auktionen. En oanvänd fransväska. Ikväll kommer jag att lägga upp massvis med skor, väskor, kläder m.m. så håll utkik!

Japanese relaxin´


Jag fick en underbar födelsedagspresent i tisdags, nämligen ett besök med övernattningjapanska Yasuragi spa i Hasseludden. Jag får även välja 2 st valfria behandlingar, är inne på hemsidan nu och kikar på vad jag ska välja. Vad skoj det ska bli!


Bilder: Hasseludden.com

Pärlor och spets

Idag är jag lite fredagsfin med en gammal blus från H&M och pärlor från NOVA Pärldesign. Älskar verkligen alla mina pärlor, tidlösa och klassiska smycken som gör vilken outfit som helst "damig" och sofistikerad. Till detta har jag mörkblå jeans och svarta ballerinas.


Cupcake

Igår kom min lilla muffin från Bettiesgalleria.com. Mycket söt är den och läppglanset doftar gott, fast är mer som en lypsyl än ett glans. Just nu är alla slutsålda, men kommer in inom kort. Håll utkik snart efter en tävling, då jag lottar ut en av dessa!




Noodles

Häromdagen pratade jag i telefon med min syrra och utifrån bloggen undrade hon om jag endast åt massa fin mat ute varje dag. Men svaret är nej, jag kan även sitta hemma en kväll och käka en skål med nudelsoppa från Nissin när jag inte orkar laga mat.

Igår intogs en med kycklingsmak. 4 paket för 20 kr så det är ju bra billigt också, fast inte särskilt näringsrikt tyvärr.


Inte bara fancy food varje dag! :-)


Ja, tack!



"Gimme, gimme, gimme a dress after midnight, won´t somebody help me chase the shoppingurge away!".

Bilder: Stylebystars.com

Rea



Chique.se har en stor rea nu, och jag funderar på att slå till på detta fina halsband från danska Hultquist Copenhagen. Känns väldigt "Kelly" med en lång, tunn guldkedja, rosa sten, sötvattenpärla och swarovskidekorerad fjäril.

Birthday outfit

Klänning, H&M
Jeans, &Denim
Skor, Bianco (nya!)
Guldberlock, Disney Couture
Armband, Disney Couture (ny!)


Sen blev det en väska från Harges.com och brun skinnjacka från Hollies (NK). Klänningen är lite i kortaste laget för mig då jag är rätt lång, dessutom var det ju rätt vått och kallt igår, så jeansen åkte på!


Dinner & movie



Nu ska jag iväg på fortsatt firande av gårdagens födelsedag. Ska åter igen bli bjuden på middag och sen bio. Biljetter till Mamma Mia är bokade!

Update: Vilken underbar film! Man lämnade biosalongen med ett stort leende och en varm känsla i kroppen. Jag hade förväntningar att den skulle vara sevärd och bra, men inte såhär bra :-)

Odd molly fall/winter 2008

Har precis kikat på Odd Molly´s höst- och vinterkollektioner för 2008 och det fanns några godbitar som jag skulle kunna tänka mig att bära.



Bilder: oddmolly.com

Gratis smink!

Ni har ju alla hört talas om Gratisbio t.ex och nu finns GratisMakeUp där man kan värva medlemmar och få presentkort på KICKS. Klicka på denna länk, bli medlem och ni får 50 poäng direkt!



Think of a wonderful thought

Fick ett jättefint armband igår av ett av mina favoritsmyckesmärken, Disney Couture. Guldplätterad med rosa emalj och texten "Think of a wonderful thought". Kommer från Kyss Johanna, och de har även andra färger och texter i samma modell.




B-day

Vilken underbar dag det var igår, jag går omkring med ett stort leende fortfarande. Jag visste som sagt ingenting om hur dagen och kvällen skulle te sig, så man kan säga att jag var minst sagt nyfiken!

Det blev simning och jacuzzi-bad Centralbadet, och sen bar det av till en mysig och utsökt middagThaiboat. Bortskämd med mina favoritblommor blev man också :-) Men framför allt mycket kärlek ♥





Tack så hemskt mycket allihopa för alla era fina gratulationer, söta ni är!

Birthday girl



Happy birthday to me! Dagen idag blir lite fullspäckad, så jag tar igen bloggandet imorgon. Idag är det lite jobb och så fort jag blir klar är det firande som gäller. Har ingen aning om vad som händer, då allting är hemligt - är så sjukt nyfiken!

Sunshine from Australia

Hemma nu efter en lång arbetsdag och spöregn och självklart glömde man paraplyet! Snart är det tvättstuga som gäller, och under tiden ska jag fota och lägga upp några av Tradera auktionerna. Det är fasiken dags!

Lyssnar för övrigt på ett gammalt favvoband just nu - australiensiska Silverchair. Blev påmind om bandet igår och nu spelas de på högsta nivå hemma, att man kan glömma bort vilken underbar musik man har i cd-hyllan!? Låtarna Anthem For The Year 2000, Ana´s Song, Emotion Sickness, Freak, Cemetery, Abuse Me och Miss You Love mfl. får agera som mina solstrålar idag.

Rhapsody in Rock

Riktigt trevligt var det igår, bortsett från det ihållande spöregnet hela kvällen! Men det tröstades med en bra show, och mycket öl och varmkorv :-)




Showen hölls ute på Vaxholms kastell, en gammal fästning.

A taste of brownie

Att äta brownies har ju på sistone blivit lite av en fikatrend, och Yoggi är inte sen att henka på den banan. Igår testade jag deras delikatessyoghurt med browniesmak. Var rätt sådär om jag ska vara ärlig, lite väl syrlig för min smak (pga. av yoghurten), så jag äter nog hellre en riktig brownie istället :-)



Rosa tröst


Regn må vara hur trist som helst, men en tröst är att man åtminstone kan gardera sig med söta, rosa stövlar och paraplyer t.ex. Piffar upp vilken grå dag som helst!

Paraply, gammalt från H&M
Rosa stövlar med strassspänne, Friis & Company
Stövlar med snörning, Viking

Change of plan

Njaaa, det blir inget Pride-tåg idag då det är mulet, kyligt och regn. Så det blir att ta det lugnt hemma, kura ihop i sängen med en kopp té framför en film istället - betydligt mysigare!. Ikväll är det Rhapsody in Rock så jag sparar krafterna till det istället.


Ed Hardy

Ja, det blev ju en beställningEd Hardy skorna från www.stayhard.se till slut och de kom redan dagen efter, snacka om snabb leverans! Ett stort plus.




Passade perfekt i storleken och man fick även ett par extra skosnören i en annan färg (brunt) ifall man vill byta ut mot de beiga. Skoboxen till var ju inte fy skam heller, älskar Ed Hardy! Visserligen älskar jag söta rosettklänningar m.m. men jag har ett lite "tuffare" alter ego också :-)




Gårdagens

T-shirt, Ed Hardy
Klocka, Tritoni
Jeanskjol, H&M barn
Skor, Converse


Blått är flott

En sockersöt blå dröm, över förväntan! Nu är frågan vad man ska ha för skor till denna?. Ett par högklackade svarta pumps månntro? Kommer från www.chicy.se och det är den bomullsklänningen jag skrev om för ett par dagar sen.

I verkligheten är klänningen i en mörkare blå nyans, men kamerablixten gillar att ljusa upp färgen lite. Storleken är one-size men enligt mig passar en 34a-till 38a (alt. XS-S) med ett töjbart smock i ryggen.


Macka

Igår blev det smarriga mackor som intogs med rustik-baguette, mozarellaost, parmaskinka, basilika och tomat. Olivolja och mycket salt och peppar på det dessutom, djävulskt gott!







RSS 2.0