Updates

Ha en trevlig kväll allihopa! Jag är rätt bakis och skakis sedan gårdagens afterwork, men har längtat fasligt mycket efter denna afton då jag ska på Halloweenparty. Updates från veckan och helgen får bli imorgon kväll, då jag fortfarande har sjukt mycket att stå i. Nu ska jag sätta fart med löshår, lösfransar och div. annat som sitter löst :-)




A lot to do...

Idag är det lite kaos, har supermycket senare idag med ett möte i stan, samt en indisk middag med mina föräldrar. Uppdaterar med massa gott-gott ikväll när jag kommer hem med bl.a en ny tävling och ett otroligt erbjudande för mina läsare!


Under tiden kan ni läsa en intervju jag är med i på Devote´s hemsida.


Update: Kommer snart, det är svårt när tiden inte räcker till om dagarna i nuläget :-(


Nails

Nu ska jag iväg till Nagelmakeriet och förlänga mina naglar. Nu när det är mörkt och ruggigt och man känner sig allmänt glåmig och blek känns det skönt att piffa upp sig själv. Dessutom ser mina naglar för j*vliga ut, trasiga och sköra så det behövs en make-over!

Hairy Kel

Tanken var att endast ha långt hår till min Alice i Underlandet-outfit nu på lördag, men jag har blivit kär i mina clip-on extensions i äkta hår som jag inhandlat. De kommer från Taj Mahal på Drottninggatan, 780 kr och håret är exakt samma färg som mitt eget. Fabulous! Det enda jag måste göra är att fixa utväxten (tid bokad på lördag), så kan jag vara långhårig när jag vill :-)



Min webcam är inte den bästa, lite mascara så får man svarta hål till ögon :-) Men längden på håret ser ni iaf.

Biokväll nr 2

Det blev ytterligare en biokväll (dvs. igår, då det är över midnatt nu) och det blev "Flickan som lekte med elden" med min fina Stephanie. Bra film och vi hade roligt som alltid tillsammans. Jag längtar ihjäl mig till hennes Halloween-party nu på lördag, och jag har nästan allting klart till min outfit.


Steph tar ett äkta "blogg-kort" på biobiljetten med popcornen som bakgrund.


Odd Mollys

För några veckor sedan köpte jag 2 st Odd Molly-plagg, helt oanvända och nya med tagsen kvar från en kollektion som jag har för mig är ca 1,5-2 år gammal (?). Plaggen var dessutom billigare, då de kom från en säljare i USA, men med frakt + den höga tullavgiften blev det som butikspris iaf.

Jag blev så nöjd att igår kväll slog jag till på ytterligare ett plagg, en underbar tunika som jag ska visa foton på sen.


(Lite skrynkliga då jag haft på mig dessa innan korten togs).

*Tips* för er som köper Odd Molly kläder via nätet och vill vara säkra på att plagget är "äkta". Alla plagg har en lätt parfymerad doft som är typisk för just detta märke. Så gör som jag när jag hämtade ut mitt paket - lukta på plagget! :-)

Tummen upp för "Upp"!

Igår kväll såg jag den animerade filmen "Upp", 3D-versionen. Den var helt fantastisk, verkligen över förväntan och jag rekommenderar den starkt om ni vill se en film man känner värme och glädje utav. Vacker och stundtals sorglig är den också, så det var jag samt några andra överkänsliga i salongen som fällde några tårar. Missa för guds skull inte den bedårande kortfilmen innan dessutom.


Betyg: 5 ballonger av 5!


Pink party!


Klänning och rosettskärp är undanlagd i min storlek (personalen strippade skyltdockan för min skull, underbara människa!) så ska hämta dessa idag. Blev helt kär i dessa efter att ha sett de liveDelinda på Blog Awards.

Bilder: Lindex.se

Update: Nja, tar mig en funderare då den tyvärr inte var lika fantastisk på mig :-(

Pink flowers

På Blog Awards hade jag den röda versionen av dessa rosa smycken, underbara är de och kommer från Cocoo.se. De finns inte på webshopen, utan man får besöka butiken för att köpa dessa. Endast ett ex av varje finns, och det är verkligen en speciell känsla att vara ensam om sitt smycke.



Goodiebag

Veckorevyn´s goodiebag från Blog Awards är nog bland den bästa man fått på länge tycker jag. Jag har fått användning utav massvis med ting, och ikväll blir det manikyr med div. saker från Depend som man fick. Hade jag inte lidit av sockerkoma från dagens kladdkake-svull så hade jag huggit i Lindt-chokladen också.


Tävlingar

Tänkte reda upp bland de tävlingar som avslutats och påminna om som fortfarande pågår på bloggen . Stort grattis till Sarinsko som vann ett presentkort hos Missbella.se och Merima som gissade rätt på vad jag och Jenny gjorde egentlligen i Hummerlimmon förra helgen.

Just nu pågår fortfarande chansen att vinna biobiljetter till New Moon, samt en valfri ring hos Cocoo.se. Vinnarna kommer att dras i veckan, så passa på att tävla!


Synder

Programmet de gör reklam för (Paradise Hotel) är väl sisådär (jag kommer förmodligen fastna för den iaf!), men tv-reklamen för den är extremt cool med de 7 dödssynderna. Färgglatt och mycket konstnärligt, jag gillar´t.


Foton: Tagna från tv-skärmen.





Nytt till köket

Jag fortsätter att adda sötsaker till mitt docksöta kök, nyligen var det Åhléns fyndiga rea som jag fann dessa saker.


Underlägg, handske och servetter. Allting gick på ca 20 kr/st.

Söndagsmys

Har precis diskat disken och nu belönar jag mig själv med att läsa Eclipse (3e boken i Twilight-serien) iförd mjukisar, Shepherd-tofflor, varm choklad och en kladdis :-)



Sushi-workshop

Igår kväll hade jag och en vän en vin- och sushikväll då vi testade att göra egen sushi. Det tog ett tag, men det var riktigt roligt att göra. Då man inte kan äta rå, färsk lax (måste vara fryst minst 24h innan) så testade vi att ha på lite kallrökt lax. Funkade sådär, rå lax är godare.


Sushi á la Kelly. Jag tycker de blev rätt fina :-)



Rullarna är min favvo.


Pink & black lace

Fick hem ett paket häromdagen av webshopen Haileys, med ett underklädesset som verkligen är "Kelly". Rosa svart spets med rosetter och små, diskreta paljetter. Detta set med linne och string kostar 196 kr och den är superfin på.

Man tänker ju alltid på alla plagg som syns utanpå, men glömmer oftast bort att klä sig fint från grunden. Skönheten kommer även underifrån klädesmässigt kan man ju säga! :-)

(Fast det är ju rätt självklart att detta set är inget man har på sig under en outfit på vardagen, eller en ensam hemmakväll med chips, dip & Idol, men har man sin partner som sällskap så är nog detta mer uppskattat).



Tsar style!

Den är så läcker mitt nya halsband jag fick välja ut igår. Kommer från Glitter´s "Top Collection" med inspiration från den ryska tsarfamiljen.





Vouchers

Det var inga dåliga saker man fick i goodiebagen på Blog Awards! Igår använde jag både min "välj en valfri vara hos Glitter" och min check för en mellanstor latte (tog en chai-latte istället).

Hos Glitter valde jag ett stort, maffigt halsband från deras "Russian Tsar Collection", visar senare (alt. gå in på länkarna). 299 kr var priset för den annars, så ett bra kap. Fick dessutom beröm av tjejen i kassan av mitt fina val.




Vinn valfri ring från Cocoo.se!

Igår köpte jag en jättevacker silverring med en stor och maffig turkos sten. Läcker året runt och speciellt på sommaren då man är brunis.

Nu vill jag att även ni ska få chansen att ha en vacker ring i höst, så här kommer nu en tävling i samarbete med Cocoo.se, då ni kan vinna en valfri ring från hela sortimentet.


Gå in på webshopen och publicera länken (alt. artikelnr + namn) till den ring ni skulle vilja vinna i kommentarsfältet nedan. Vinnaren dras om några dagar.

Shaky shaky!

Jag videobloggar, wow! Detta händer inte varje dag så enjoy! (Ps. Jag gillar Jenny´s första upphällning *haha*).


dbrand/sthlm open

Ikväll var jag och Jenny på Undici för ett mingel anordnat av klädesmärket dbrand (som för övrigt har skitsnygga jeans, har själv 4 par. Säljs bl.a. hos Glitzy.se). De är en av huvudsponsorerna för tennisturneringen Sthlm Open och det bjöds på mingel, god mat och drinkar.


God italiensk buffé och små rosa mini-shakers med Cosmos. Jag sitter och skakar loss med min på bilden längst upp. Underläggen från Tretorn var av tennisbollmaterial.


Min Jenny och jag ♥


Furrrrry



Long day idag åter igen = en trött Kel.

Jobb, fotomingel hos Expert, en snabbvisit för att köpa en ring i Cocoo´s fina butik och sedan träffa upp Jenny på stan då vi gick till Undici och åt och drack mycket gott. Inlägg om det alldeles strax!

Pälsjacka (fusk fast med äkta mockadetaljer), Jofama (Chique.se)
Blus (ny!), Missbella.se
Jeans, Replay
Sneakers (nya!), Belle shoes
Väska, Friis Company

Starbucks!

Jag fick reda på det av en väns status på Facebook. Äntligen säger jag bara.

Starbucks kommer till Sverige och första caféet öppnar på Arlanda flygplats i början av nästa år. Kan tänka mig att alla bloggerskor kommer att bege sig dit för att posa med en mugg :-p (Källa: Resumé)


 


Bokställ

Ni var många som undrade vart jag köpt mina söta bokställ, och de är från STOCKHOME, Kungsgatan i Stockholm. 159 kr/paret.

Fröken Elsas virkblogg

Min mamma som tycker om att pyssla visade för ett tag sedan en blogg, vars virkerska är hennes största idol. Trots att jag inte virkar själv följer jag den sedan dess slaviskt, då man inte vill missa hennes senaste kreationer.

Mössen är bloggens stjärnor och de är så bedårande att jag finner inga ord. Alla möss har egna namn och alla bildspel (små mini-sagor) som tas på dem i div. miljöer är otroliga.

Jag sitter alltid med ett stort leende (samt hakan nere i golvet då hon är så duktig) varje gång jag går in på bloggen. Hennes senaste tillskott är bokmalen Birgitta Mus som föddes i en bokhylla, och har nyligen fått jobb i ett bibliotek!


Hungriga möss :-)






Möss på upptäcktsfärd!


Hon virkar även en massa annat fint som hon ibland har till salu i bloggshopen.
(Ni känner nog igen tårtan, då min mamma inspirerats att göra en likadan).

Alla bilder är lånade med tillåtelse av Fröken Elsa.

Chokladfat

Mitt lilla chokladfat som jag går och nallar på hela tiden. Fatet är ett fynd från Myrorna och har även rosmotiv ovanpå. Jag har även 2 matchade kaffekoppar med fat.


Jag har asiatiska tapeter i köket som ska bytas ut någon vacker dag (från den tiden jag hade en mer stilren inredning).



Memories

Linda har gjort en otroligt bra film från vår Hummerfärd i lördags, gud så vi festade loss! Här är flmen hon gjort till min favvolåt just nu. Vi hade dessutom musiken så högt att chaffören fick säga åt oss ett flertal gånger. Vi hördes rätt mycket kan man ju säga när vi åkte med fönstren nere genom stan, precis som förra året :-p


Partystassar

Jag fullkomligt älskar mina nya partystassar, och favoriten är absolut den med den stora rosetten. Nitskärpet är avtagbart och kan bytas ut, eller användas till andra plagg vilket är bra. De kostade 449 kr resp 399 kr från Chique.se. Jag tog storleken Small.

Den blå klänningen med svart spets passade tyvärr inte mig, så det blir en retur på den.




Tunna svarta strumpbyxor kommer jag ha till dessa när jag går ut, känns lite väl naket utan :-)

Looking up!


Hahahahahaha, ja vad gör vi egentligen Jenny? Gurglar skumpa?

Den som gissar rätt på vad vi faktiskt gör får några chokladpraliner från mig! Update: Merima gissade rätt först, då vi sitter och kollar på vår spegelbild i taket :-) Håll utkik i mailen!

Foto: Egoina



Bananas!


Om det är något jag älskar så är det bananmackor tillsammans med varm chokladmjölk. Här äter jag på färskt bröd, men annars funkar rostat eller knäckemackor lika bra, gott på allt!


BA outfiten

Vad hade jag egentligen på mig på galan? Kom på att jag inte har visat någon helfigursbild, men det togs tyvärr aldrig någon på mig under kvällen och jag var alldeles för skygg för att stå i strålkastarljuset framför alla fotografer.


Klänningen kom från Stylebystars, trots att jag sytt in den (då XS var som en M) halkade den ner och var stor runt midjan. Antingen har jag gått ned i vikt den senaste veckan, eller så har den bara töjt sig. Skorna i svart satintyg från Bianco och halsband från Cocoo.se. Svarta, tunna strumpbyxor på det.

Sedan hade jag en röd satinväska från Fancy Fanny som man ser en glimt av här och här och en röd rosring från Cocoo.se som ni ser i samma foto. Inte en superrolig outfit direkt, jag ångrar att jag inte hann hämta ut mina nya klännigar i tid (mitt fel, då jag är en alltför busy girl), då de är fantastiska i verkligheten!


Cocoo girls!

Angelica, Stephanie och jag i smycken från Cocoo.se under BA. Jag hade ett tyghalsband i form utav blommor samt en röd rosring i plast. Båda finns även i rosa!


Foto: Stephanie

Jag har tryckt mig!

Det är nu mitt i natten och jag dessvärre inte lagt mig pga att jag pysslat med en personlig almanacka. Har precis beställt en almanacka från Tryckdig.se och den kommer nog bli jättefin.

299 kr inkl frakt gick den på. Det som är extra skoj är att man kan lägga in egna foton, både på framsidan samt på några utvalda sidor i boken. Ser fram emot resultatet!


Time to pyssla!

Shit, paketet (ett stort sådant) från Panduro har anlänt. Nu är det dags att börja pyssla, men vad fasiken ska jag hitta på?





In bed


Mitt sällskap i sängen är datorn och jag har även druckit te, ätit kanelbullar och chattat med vänner på MSN m.m. Helt enkelt en lugn och rofylld söndagkväll, vilket behövdes då jag varit helt slut sedan gårdagens alla aktiviteter.


<3

Det bästa med bloggen är inte alla gratissaker och events m.m. (även om det är väldigt trevligt), utan det är alla fina personer man fått lära känna tack vare den. Terése och Jane är två utav dem.



Foton: Jane


På allas bloggar

Det var en extremt lång dag igår, men mycket trevlig och motivationen kom faktiskt igång tack vare mina fina vänner. ♥ Ingen idé att jag går genom vilka som vann m.m. då ni vet nog redan detta i nuläget men stort grattis till alla!


Veckorevyns tolkning av "afternoon tea", dvs. endast en massa cupcakes och godis. Jag som britt tyckte det var lite konstigt. Vart var sconesen och trekants-smörgåsarna? :-)


Jenny, Alice, Wille, jag och Tora provade på att spela Nintendo Wii. Här sitter vi och chillar lite efteråt (samt hämtar andan).


De tre blondinerna. Jag körde på en docksöt look på dagen med volanger, pärlor och ros. Mitt fina halsband (som är en klocka) kommer från Cocoo.se


Snygga och urtrevliga Tobias var också där, vi gillade hans kamera som hade ett "brun-filter" så man ser solbränd ut :-p Foto: Tobias


Håret mitt fixades utav en av frisörerna som fanns på plats under eftermiddagen. Vi körde på lite lockar med plattång. Foto: Tora


Efter ett ombyte på Café Operas toalett blev det en åktur i HUMMERlimon!


Josephine, Jenny, Citty och jag och minglar på galan.


Tack Malin som fixade den pördiga limmon! ♥


Svårt att fånga interiören på bild, men det är som ett galet diskotek inuti!


Eleganta damer under HUMMERfärd nr 2 direkt efter galan.

Sedan blev det ingen efterfest för vår del, då vi uppmanades av vakterna att trängas med alla andra och dessutom betala entré. En skam, då vi var ju berättigade att få komma in m.m. utan problem från början. Så det blev hemgång istället och jag crashade hemma hos Jenny. Trampade sedan i en polarbröd-size hundbajs på vägen dit, samt revade upp mina strumpbyxor så jag var en vacker syn verkligen!

Tack Jennygumman för resterande bilder, då min kamera har råkat hamnat i ngn annans bag i limmon).


Massa fina saker i bagen!

Mot Caféet!

Nu ska jag iväg! Ska bl.a. möta upp Wille och Alice då vi ska dricka afternoon tea på Café Opera. Motivationen är tyvärr inte bättre, men jag hoppas bli smittad av mina fina vänners energi. Ha en bra dag och kväll allihopa, ses imorgon!

Sneak peak

Här är en liten "sp" av vad jag kommer ha på mig ikväll. Det blir enkelt, klassiskt och lite "Kelly" med blomhalsbandet. Blixten gjorde halsbandet lite ljusare, men den matchar faktiskt väskan exakt.


Skor, Bianco
Klänning, Stylebystars
Halsband, Cocoo.se
Väska, Fancy Fanny




BA!

Idag är det "the big day" för alla Sveriges bloggare. Afternoon tea, modevisningar, goodiebags, hummerlimo och galafest samt 100-tals man känner - en drömkväll helt enkelt. Men vart är min motivation?

Jag känner mig otacksam, men man kan inte alltid vara på topp. En del av detta kan nog bero på alla förväntningar inför kvällen, och att det varit sådan hysteri bland alla i flera veckor. Nu ska jag iaf börja göra iordning mig inför tebjudningen och hoppas jag muntrar upp snart.

En typisk "Kelly"-dag

Som vanligt har jag alldeles för mycket att göra på fritiden att det är svårt att hinna med allt (lyxproblem). Ett lass med klänningar anlände igår, men då jag kom hem sent hann jag inte hämta ut paketet, och då jag ska på AW-fika med en vän och sedan AW-öl med ytterligare en vän kommer jag inte hinna med detta idag heller. Däremellan ska jag dessutom hinna möta upp min systerdotter för överlämning av kläder samt hämta ut biobiljetter till en förhandsvisning jag blivit bjuden på. *hämtar andan*

När jag väl är hemma (sent lär det bli) måste jag styra och planera inför morgondagen som inte direkt kommer bli av det lugnare slaget. Jag vet inte ens vad jag ska ha på mig på afternoon tea-bjudningen, och eftersom jag åker limmo direkt efter goodiebag-utdelningen innebär detta att jag måste byta om till min galaklädsel inne på Café Opera´s toalett. Glamour när den är som bäst, eller? :-)


Panduro Creative Challenge

Jag har blivit utvald att delta i en pysseltävling, anordnad av Panduro Hobby. Det här kommer bli skitkul, då jag älskar att pyssla! Varje tävlande kommer att få en pyssellåda, och uppgiften är att skapa något nytänkande, kreativt och inspirerande. I vinstpotten ligger ett presentkort värde 4000 kr.

Här är materialet som alla tävlanden kommer att få hemskickat och vi har 2 veckor på oss att åtstadkomma något. Man får även använda egna komplement om man vill.

4 burkar hobbyfärg
Penslar
Självhäftande väggdekorationer
Startkit för scrapbooking + massa tillbehör
Smyckesstartkit + verktyg


Vinn biobiljetter till New Moon!


Nu sätter jag igång världens bästa tävling, nämligen chansen att få vinna 2 st biobiljetter till årets mest efterlängtade film - uppföljaren till Twilight.

Det enda ni behöver göra är att skriva en kommentar under detta inlägg så lottas en lycklig vinnare om några dagar. Biljetterna gäller valfri föreställning efter premiären.



VINNAREN NU UTSEDD!

Skona Mig


Det är inte bara jag som fått ett par skor döpta efter mig, utan denna ära fick även Ellinor, Lisa, Izza och Charlotte. Så gå in här och "skona dig"!


Jag tog med mig rosblad i tyg och lekte lite...


Obs! Vill ni ha "Kelly" skorna så tänk på att ta en storlek större än normalt då de är små i sizen.



Jag övar mina poser framför spegeln med ytterligare en "Kelly"-rekvisita.


Hummer awards 2009

Det blir en favorit i repris i år! Idag blev jag tillfrågad om att få en partyplats i Hummerlimon som kommer från Royal Coach. Förra året var så sjukt roligt, så jag är jätteglad att det blir av åter igen. Vi kommer att festa i den innan galan börjar och även efteråt.


Hummer-tjejerna 2008. Charlotte, jag, Kenza, Mini, Mogi, Jonna, Amanda, Jenny och Izza. Foto lånad av Mogi.


Breakfast in bed


Världens bästa bricka för bl.a. "breakfast in bed" är min bricka med inbyggd kudde, står alltid stabilt vart man än sitter eller ligger. Min fina kommer från Åhléns och kostar 169 kr (men fick min på rea för 99 kr). Nästan allt jag har i köket - alltifrån glas till servetter kommer från Åhléns.


Partydresses


Chique har börjat storsatsa på kläder och framförallt partyklänningar och jag har slagit till på dessa tre ovan och hoppas på att de kommer passa mig.

Den första har coola paljett- och nitdetaljer fram, likaså den andra med skärpet. Den blå med svart spets har en djup v-ringning i ryggen som jag tyckte var riktigt fint och det ska bli kul att se hur de ser ut på i verkligheten. Nu är jag kittad för iaf 3 kommande partykvällar!


Funnen!

Laddaren är funnen, visade sig vara kvarglömd i Cocoo´s butik *haha* Så imorgon blir det hämtning och framöver MASSA inlägg, ojojoj.

Ps. Kommit hem efter en lång dag och får syn på alla era fina kommenterar. Ni är för underbara! ♥

The age issue

Bloggen lider då jag inte kan ta kort på något numera. Sökandet efter kamerabatteri-laddaren fortsätter.

Dessutom vill jag bara passa på att säga att de kommentarer som ploppar upp då och då (senast under detta inlägg) att jag ser så himla gammal ut biter inte alls på mig. Jag är 28 år och damn fine! :-)

Kelly shoes


Foto: TS Produktion

Majoriteten av er gissade rätt, det är de lila skorna som satt på mina fötter i gruppbilden :-) Jag kommer att visa upp fler foton, och även några backstagekort lite senare samt info om vilka fler bloggerskor som var med.

Fotografering, hår och smink (outfit och smycken är dock min egen) ordnades utav Skonamig.se - en webshop som säljer massa snygga skor - för ett par veckor sedan. Synd bara att detta var innan jag färgade mitt hår, min nuvarande askblonda färg är så mycket finare.

De jag har på mig i lila mockaimitation heter "Kelly" och kostar 449 kr. Kolla in dem här.

Bråttom, bråttom!

Var en sväng söder och har bl.a. köpt ett par snygga pjuck på Belle shoes och saker till köket från Åhléns. Suck, har ju shoppingförbud egentligen, so shame on me. Visar iaf upp sakerna imorgon. Laddaren till kameran är borta, så det blir lite svårt :-(

Nu ska jag hoppa in i duschen för snart är det fest!


Hundvakt

Nu på förmiddagen har jag varit hundvakt åt Fox aka. min lillebror. Vi har precis gått en mysig höstprommis i solen och nu snart ska jag bege mig hemåt och förbereda mig inför lite partaj som råder ikväll.







Guess!



Gissa vilka ben är mina? Skorna jag har på mig kommer dessutom heta "Kelly".


Shakespeare


Ett kort med rosfrön min mor hade hemma.


STHLM Fashion Market


Gårkvällen var verkligen jättetrevlig med bl.a. rosébubbel, snittar och modevisning. Det märks verkligen nu vad mycket man sprungit omkring på olika events m.m. då det var hur många som helst jag kände som var där. Ens blogg gör verkligen susen för ens sociala nätverk!

Kläderna som såldes inte direkt min kopp te, men däremot var Ellen Segergren´s kreationer som visades på scen helt otroliga. Min kamera dog tyvärr under kvällen, men väntar på vänners bilder som togs.

Bilder: Tagna av Angelica som står brevid mig, vi gillar våra LV bags :-)


Våran favvo under hela kvällen, önskar man kunde gå som en isprinsessa om dagarna. Andra fotot är på en av modellerna och jag. Foton tagna av Coco.

2 mingelfotografer tog även kort på mig, men vart de är har jag inte hittat :-(


Galainvigning

Ikväll e jag bjuden på galainvigningen utav STHLM Fashion Market och det ska bli riktigt skoj. 2200 kvm mode med härliga rabatter (50-90%) på en mängd kända märken. Är öppet för allmänheten 9-10 okt.


Italian chocolate

Oj vilken underbar choklad som uppenbarade sig i paketet. Glädjen är större än vanligt just nu då jag verkligen letat och letat efter vart man kan köpa de rosiga chokladkulorna. Efter jag gjort ett inlägg med hur söta de var fick jag kort därefter ett mail från en go tjej jag känner som marknadsför dessa (till min förvåning)  och ville skicka ett lass. ♥



I och med detta fick jag även reda på vart man kan köpa dem (Stockholm):
Jam Jam Globen
Cajsa Warg
Ica Nära Humlegården
Ica Supermarket Baronen
Coop Konsum Medborgarplatsen
Coop Tomtebogatan

Jag fick även tryfflar med rostade kakaobönor i och de finns (Stockholm):
Jam Jam Globen
Ica Nära Humlegården
Danderyd Te & Kaffe
Coop Sverige Östermalm

Update: Har nu fått höra att de finns i andra orter också, uppdaterar er om jag får den infon senare!

Choklad

Jag har fått ett paket på 1,2 kg choklad som jag ska hämta ut nu, då avin kom idag. Inte direkt så bra för min rethosta, men gött blir det! :-)




Rosa veteranblogg

Jag började undra varför det helt plötsligt hade kommit massvis med kommentarer om mina cookbooks. Och det är tack vare Karin som tyckte att mitt kokboksinlägg jag lade upp häromdagen var värdig att lägga upp på blogg.se´s startsida. Tack för den gumman ♥




New Moon

Det har förekommit ändringar och varit mycket *hysch hysch* kring datumet och tiden till förhandsvisningen av New Moon men nu har jag fått reda på att det är den 17e nov som gäller. Jag längtar så ni anar inte, har dessutom snart läst klart boken.

Ytterligare en glad nyhet jag kan dela med mig utav är att jag kommer att tävla ut 2 st biobiljetter till filmen (obs! dock ej till förhandsvisningen eller premiären). Så håll utkik på bloggen framöver så ni inte missar!

Dagens 3e glada nyhet: Jag har redan kirrat hela min outfit till Blog Awards från topp till tå!


Foto taget förra vintern i dagsljuset med snön som reflekterar tillbaka ett vitt sken, visst e jag riktigt vampyr-blek? :-)


Paljett

Idag besökte jag Cocoo.se´s fina butik vid Tjärhovsplan på Söder och kikade och klämde på alla nyheter som kommit. Jag köpte en guldig klocka, som jag letat efter en snygg sådan!


Roliga paljettbaskers fanns i ett flertal färger och jag var bara tvungen att testa den rosa.




Sold!

Har denna blus som sålt slut i alla Gina tricot butiker, endast provad med tagen kvar. Storlek 34. Säljes pga att den är aningens för liten för mig + har tyvärr tappat bort kvittot. Har även setts på Blondinbella och hennes stylist Angelicascloset och är väldigt inspirerad av en blus Blair i Gossip Girl har på sig i ett avsnitt.

Köpte den för 249 kr, maila kellyblogg@hotmail om du vill köpa :-) SÅLD!



Cookbooks



Åhléns har bokrea av bl.a kokböcker och jag slog till på 2 st. Leila är en av mina stilförebilder när det gäller köksinredning. Bokstödet (har en till, då de kommer parvis) kommer från Stockhome på Kungsgatan.

Inbjudningar


Igår när jag kom hem fanns 2 inbjudningar som hade kommit under fredagen. Jag älskar inbjudningskort som man får via post, känns mycket roligare än alla de man får på mailen. Den ena är en tygkasse t.ex! :-)


Barbie

Inne på Glitter testade jag lite löshår som fanns i min egen hårfärg. Jag blev helt förtrollad, åh kan inte håret växa fortare för? :-( Om jag inte åstadkommer ngn vidare längd till nästa sommar, så blir det extensions. Punkt slut.





Bakelse


Otroligt suktande chokadsuffléer pryder det nya numret av ELLE mat & vin, den rosa forme med en liten rosa ros är ju som gjord för mig.


Bloggen på räls!


Det är gratis internet på tåget, så det blir många blogginlägg idag :-) Jag har ju kvar min New Moon bok att läsa, men är alldeles för trött i huvet för det.

Manikyren jag fick gjort i torsdags blev jag inte alls nöjd med, men går man på en elevbehandling som kostar halva priset än ordinarie får man kanske förvänta sig det. Mina naglar blev visserligen jämnt filade, men nagelbanden såg lika risiga ut efter behandlingen, och det är ju inte meningen!

Detta rosa lack målade jag igår på mina extremt små och rundformade naglar (inte så fotegeniska), och jag är i starkt behov utav nagelolja. Får sloppa på lite Scratch olja när jag kommer hem.


Tjejkväll

Igår kväll körde jag och Ellie en riktig girlsnight med inslag av ansiktsmask, nagellackning, Svenska Hollywoodfruar, lösgodis och nya O´boy Dark som var fantastiskt god.

Jag saknar redan de andra syskonbarnen också, docksöta Smilla och busiga Love. Synd bara att de bor så långt bort :-(







Sedan flippade vi och lekta krigare *haha*


Kelly <3 Puh

Han är lång, kramgo, snäll och älskar honung - i Lund träffade jag Nalle Puh.


Broken bag

Här har ni en bättre bild på min resväska, som efter en användning numera är trasig (handtaget gick av). Men vad förväntar man sig för 299 kr? :-)



Vinn 500 kr att handla för hos Missbella.se!

På tåget hem nu och det är tävlingsdags åter igen, håll i er! :-)

Denna gång är vinsten ett presentkort på 500 kr att handla för i webshopen Missbella.se. Tävlingsuppgiften är att endast signa upp er på nyhetsbrevet med er mailadress, och sedan drar en Missbella en vinnare om några dagar. Lycka till!

En vinnare är nu utsedd!





Snyggt hos Din Sko


Var inne en sväng på Din Sko och fann några godbitar. Nitstövlarna skulle ha haft en annan klack dock.


Samma nitar som på min jacka + en asgrym sko jag funderar på att slå till på.

I väntan på...


I väntan på systerdottern Elvira som provar kläder i Gina tricot. Ett par snygga jeansleggings blev det för hennes del och en skitsnygg ljusbrun, kabelstickad halsduk till moi.

Pälskrage (ny!), Beyond retro
Skinnjacka, Chicy.se
Vit långärmad topp, Odd Molly
Grå kofta, lånad av Ellie
Jeans, H&M
Skinnstövlar, Bianco
Väska, Louis Vuitton
Shoppingkasse, mina svarta peeps från Bianco





Brown

Det märks att jag gillar brunt, eller?


Necessär - Friis Company. Resväska - en billig (men snygg) köpt i en krimskrams affär, gick dock sönder på vägen ner. Handväska - Louis Vuitton.


New shoes

Idag har jag och systerdottern Ellie gjort Lund osäker då vi trotsade spöregnet och stormvindarna och shoppade. Jag kom bl.a hem med dessa eleganta peeptoe-pumps från Bianco, perfekta till fest och passar alla partyoutfits. Kamerablixten gjorde de glansigare än vad de är.


Kelly´s teaparty

Tack Anna för denna superfina teckning, jag är mållös så duktig hon är. Här kommer den utan bakgrund, vilket jag tyckte blev lite cleanare :-)


Pysselförslag till Mum!


Limpsmörgåsar med korv, någon? Min mamma kanske tar sig an symaskinen när hon tröttnat på virknålen? :-)


Frulle


Fredag morgon: I kön på Espresso House och köper frukost. Folket bakom mig tittar konstigt på mig då jag tar kort på mina fötter :-p


Äggmacka och chai-latte med laktosfri mjölk.


Free internet!

Härligt, inte trodde jag att detta budget-tåg skulle bjussa på gratis internet :-) 299 kr fast pris enkelresa kostar denna trippen och det är inte fy skam. Synd bara att jag upptäckte detta då jag endast har 40 min kvar av färden, de resterande 5 timmarna har jag läst New Moon och försökt att sova.


Solen gassade in i vagnen under halva färden. Jag var glad att solbrillsen inte glömdes hemma. Att dra ned det perforerade solskyddet hjälpte inte mycket.



Idag är det "Heart Day" enlig mina strumpor. Rosa långärmad topp från Odd Molly, så sött sött!


Jag shoppade lite på vägen till tågstationen, en underbar sak från Beyond Retro. I´ll show ya later!


Going south

Fredag morgon och jag ska strax bege mig till söder, för att kolla efter en sak i Beyond Retro´s butik och sedan är det ett tåg till Lund jag ska passa. Ska bli skoj att busa med alla syskonbarn i helgen :-)


Ajs kriiim

Vad för glass åt man egentligen innan Jen & Berry´s? :-p



Volanger

Idag invigde jag min nya, mysiga volangtröja från Gina tricot.


Liten ändring

Igår var jag hos frissan och hade i lite mörkare slingor för att bli kvitt mitt bimbo-blonda hår, jag var ute efter ett mer askblont hår istället. Jag blev supernöjd med resultatet, då jag fortfarande är ljusblond men numera mer naturlig med en varmare ton.


Kort tagna med webcamen. Det är svårt att ta kort med kameran, då det är i verkligheten man ser min färg bäst.






Disk

Diskställ behöver inte vara tråkiga, dessa har jag nyligen köpt från Åhléns och passar utmärkt i mitt sockersöta kök hemma.


Blus

Jag lyckades norpa det sista exemplaret av denna blus på Missbella och jag är superglad, kolla så fin den är! Har även beställt en jättefin klänning som jag ska visa efter helgen då mitt paket kommer.



Psssssst! Ikväll Imorgon kommer det dyka upp en riktigt bra tävling där ni kan vinna ett presentkort hos Missbella!


A lot to do

Jobb (är tillbaka trots att jag inte är bättre), manikyr i eftermiddag och sedan packning då jag ska till Skåne imorgon och hälsa på syster m. familj. Updates när jag kommer hem ikväll!