Zzzzz

Jag nämnde väl att jag var rätt bakis i söndags, va? :-)



Men fortfarande pigg och glad under min dag med finaste systerdottern Elvira

Ekologiskt @ Pure

I fredags hölls det ett mycket trevligt event på nattklubben PURE, där en drinktävling med den ekologiska Pure Green Vodka hölls. Goodiebagen var inte fy skam heller!



Nya vännen Max var också där!



Nu så!

Efter en helg av events, party, bakfylla, shopping, Fotomässan, fler lussekatt-tester och besök av min fina systerdotter så blir ju självklart bloggen lidande. Men nu så!


Har även hunnit med att kolla in NK´s julskyltning! Detta fönster påminner mycket om min Halloween-outfit med "svensk jul vs. tusen och en natt".


Jakten efter den bästa lussekatten


Lussekatt-fanatiker som jag är varje år har jag bestämt mig för att bege mig ut på ett stort saffransäventyr - nämligen för att finna den godaste lussekatten i stan. Vi börjar med dessa tre ovan.

1. 7 eleven, 15 kr. Bäst i test, en mycket saftig och lite degig bulle (vilket jag gillar) som innehåller mest saffran av dessa tre katter med en fin gul färg istället för bränd.

2. Pressbyrån, 15 kr. Mycket torr (gårdagens bulle?) och smakar som en vanlig vetebulle. Vart är saffranet? Snålt!

3. Café Stories, 20 kr. En helt klart godkänd lussekatt, luftig och saftig. Russinen är inbakade i degen vilket är gott. Ju fler russin, desto bättre.

Fler katter testas inom kort...


Slag, sparkar och lussekatter

Just hemkommen från ett svettigt pass bodycombat och snart blir det ett litet lussekatt-test + massa updates :-)


Berry delight



Min efterrätt och belöning efter ett hårt bodypump-pass tidigare ikväll (måndag). Inget godis i världen slår färska bär.

Looking back

Idag (måndag) snöade det hela dagen och det kommer tydligen att fortsätta. Jag tittar på gamla bilder från i somras och längtar tillbaka. I vinter blir det en solsemester helt klart. Sedan undrar jag vart mina Raybans tagit vägen, hittar de ingenstans :-(


Pralintaktik

Lite kul grej jag tänkte tipsa om. Marabou har gjort ett 8 st roliga reklamfilmer för Aladdinasken och alla handlar om "pralintaktik". Gå in här och kolla ifall ni har lite småtråkigt idag och rösta vilken som stämmer in på er alt. som ni tycker är bäst.

Det är svårt att välja en favorit, men det står mellan "Bluff" och "Hot hos mig". Kebabnougat! *haha*

Fimpa!

I have a confession to make. Sedan jag var 18 år har jag feströkt, mer eller mindre. Det är verkligen så pinsamt att jag inte insett bättre tidigare än så, men sedan mer än en månad tillbaka har jag slutat. För gott.

Då jag tränar så mycket som jag gör och bryr mig om min hälsa mer än förr så var det ett självklart och väldigt enkelt val att fimpa. Dessutom vill jag inte åldras i förtid, och rökning sätter verkligen sina spår utseendemässigt i längden. Jag kan glatt säga att det har gått mycket bra, och efter en festkväll numera är jag knappt bakis alls!

Tidgare idag bjöds jag in av A Non Smoking Generation som bjöd på fika och höll en session på Clarion Hotel för diverse bloggare. Vi fick ta del av chockartad statistik (som att t.ex varje dag i Sverige börjar 45 st ungdomar att röka) och det hölls även livliga diskussioner och gruppövningar. Vi fick även se utdrag från en mycket gripande och rörande film om tobaksodlare i Brasilien och Bangladesh där tack vare kartellen lever de på slavlön för sitt hårda arbete och familjerna (dä även barnen arbetar) blir kroniskt sjuka tack vare de extremt giftiga bekämpningsmedel som används.

Att röka är inte coolt helt enkelt. Det är otroligt lätt att leva i nuet, men till slut kommer man till insikt. Jag kan tyvärr inte inte vrida tillbaka åren, men huvudsaken är att jag tagit tag i detta fr.om nu. Och vet ni vad? Mitt val har även inspirerat andra rökare att sluta och jag hoppas kunna inspirera er också!



Seriöst, ser ni vad man inhalerar?


Ingen dålig fika, och då jag skulle iväg och träna direkt efteråt kunde jag äta med gott samvete. Fast nu ska jag ta en paus från såna här frestelser, har blivit lite mycket av den varan nu i helgen :-)

Invites

Det är väldigt många inbjudningar som dyker upp nästan dagligen, men endast ca 30% tackar jag JA till då jag inte har tid eller möjlighet att gå på de övriga. Vid lunchtid idag är det en bloggsession på Clarion Hotel med "non-smoking" tema, riktigt bra. Lägg ner era rökpinnar tjejer och sluta åldras i förtid, det har jag gjort efter flera år av feströkning. Vår kropp och hälsa är en färskvara som man ska vara mån om.


De jag faktiskt ska gå på! :-)

Crumble

Mamma har precis bakat Leila´s äppel-och kanelmuffins med smuldeg, helt fantastiska! Här är receptet.


Mobilblogg: På väg till mitt andra hem

På väg hem en sväng för att hämta ev. post och kolla hur renoveringen går. Spännande! Inviger även min andra pälstofs-mössa, so cute!


Have a break, have a macaron


De enda macaronsen kvar från i onsdags, förtäres nu som lördagsfika med en kopp chai.




Pimp my iPhone

Häromdagen besökte jag MrGizmo-butiken på Torsgatan 40 då min stackars iPhone 4 var i stort behov av skydd och skal. Otroligt stort utbud och bra priser för alla iPhone-modeller, och bättre service får man leta efter. Butikschefen Alan var enormt trevlig och hjälpte till med bra råd och tips. MrGizmo finns även som webshop på nätet ifall ni inte kan ta er till butiken.



Nu är min iPhone ordentligt pimped med skal, skyddplast, hörlurar och sportband. Bandet är perfekt när jag är ute och springer och bling-bling skalet är riktigt festlig. Fler bilder kommer sen!


Spotlife most wanted

Under gårdagkvällen svängde jag förbi Collage, där Spotlife hade ordnat deras senaste "most wanted"-event med ekologisk Pure Green-vodkadrinkar, snittar, goodiebags, sminkning och lackning av naglar med OPI. Jag fick en snabb make lagd och röda, glittriga naglar - ett lack jag kommer få hemskickat (visar då!).

Kvällen fortsatte hemma hos en vän med thai-mat och några avsnitt avBlack Books, en brittisk serie som alltid bidrar att jag gråter (och kan knappt andas) av skratt.


Jane och Terese var också där! ♥ Jag invigde nya blusen med spets från Vero Moda.


Juicy

God start på dagen - Brämhults nya.



Besatt

Dessa C-vitaminrika sharon- och pershimonfrukter har jag blivit helt besatt av på sistone, äter flera i veckan. Då det är säsong på dessa just nu är de oftast till extrapris i samtliga butiker.



Moon


Foto: Jag.
Citat: "Dear John".


X-mas

Granen är uppe vid Skeppsbron (se nedan), Espresso House säljer "tomte-lattes", överallt hägrar lussekatter och pepparkakor och alla butiker är fulla med julpynt. Snart är det jul! Nästa vecka ska jag vara min egen tomte och unna mig en ny vinterjacka och skor. Kommer kosta skjortan, men jag vägrar frysa i år.


Foto taget från bussen imorse. Vackra Stockholm.

White

Jag har bestämt mig. Så fort stambytet och renoveringen är färdig i min lägenhet ska jag måla min brudkista (aka. bord) vit. Dock inte täckande, ådringarna måste synas.



Photoshoot

Detta har varit hemligt mycket länge, men nu får jag avslöja att i detta fantastiska rum har jag blivit fotad för ett företag och det sagolika resultatet kommer ni få se 1a december.



Foton lånade av Angelica.

MSN macarons

Efter hemkomsten från spa-vistelsen så blev gårdagen bara bättre och bättre då jag fick en present från Microsoft som firar lanseringen av deras nya version av Hotmail och Messenger. Ett vackert kakfat med macarons!





Balsam för kropp & själ

Har verkligen haft det HELT underbart, dock gick jag omkring frusen då jag inte var kry och sov rätt dåligt pga det. Jag badade iaf i varma källor utomhus, utövade Qi Gong, åt massvis med frukt, drack Spirulina-te, åt en underbar 4-rätters middag och fick sist men inte minst en underbar massage och ansiktsbehandling som hette Yoga Nagomi. Verkligen värt ett besök och jag kommer definitivt att åka hit igen. Vi tog "Inre Ro"-paketet med övernattning, rekommenderas!


Att bada i de varma källorna är helt magiskt på kvällen!


Väntar på middagen.


Slappar vid poolen efter min massage-och ansiktsbehandling med hy len som en babyrumpa.


Sushi till frukost!

Yukata


Kändes lite weird att gå omkring i kläder igen efter 2 dagar iförd en yukata.


Yasuragi


Idag ska jag och mamma iväg på Hasseluddens japanska lyxspa, men jag är förkyld som tusan så vi får se hur det går.


Scones och bio

Det har varit en bra dag idag, trots den bitande kylan. Men värmen från fina vänner kan man aldrig klaga på! Imorse blev det sconesbak hemma hos Elenore, sedan kel med kissen Nisse hemma hos Wille och sedan adderades Izza till sällskapet och vi såg "Due Date" på bio, mycket rolig film!




Mitt knep att få till dem såhär runda och fina är att ta en form eller som i detta fall ett dricksglas och "skära" ut sconsen. Jag gjorde en lussekatt-scone på skoj med den sista degbiten :-p



Nisse ligger i min famn och spinner.



Pure & Natural

Pressträff på Bergianska Trädgården med NIVEA som i januari släpper sin ekologiska och parabenfria "Pure & Natural"-serie med produkter för kropp, ansikte samt smink med huvudingrediensen; Arganolja som är utvunnet av marockanska nötter. Jag som använt mig av NIVEAs produkter i flera år blev glad över att få testa några av produkterna.



Utsökt (ekologisk) buffé bjöds vi på.





Mums

Jag har verkligen varit sjukt onyttig under helgen...eeeee....eller inte ;-)


Frukost i solen. Hallon, mango, lättyoghurt och granola.


Godaste rätten! Grillad kyckling, avokado, pershimon, mango, ägg, blandsallad och en dressing på citronsaft, olivolja och salt+peppar. Lite keso till så hade det varit komplett.

Genie in a bottle


Var verkligen en jättekul kväll igår, dock blev det en tidig hemgång för mig vid midnatt redan då jag inte hade legitimation med mig och nekades därmed att komma in på ett 18-årsställe (!) som hela sällskapet skulle gå till. Haha, ironiskt då jag som 29 åring var den äldsta av alla tjejer i gänget! Lika bra var det dock, då jag ändå känner mig lite krasslig. Tror en förkylning är på gång :-(


Marilyn Monroe, som vann pris för bästa utklädnad; tjej :-)


Sneak peak

Ikväll är det Halloweenpartaj och här nedan är rätt bra ledtrådar om vad jag ska vara. Vill tacka mina syskon som fyndade skorna för 10 kr på en loppis i Malmö förra helgen :-)





Underbar löprunda imorse, var uppe vid 8 i...

img_0219 (MMS)

Underbar löprunda imorse, var uppe vid 8 imorse och begav mig ut. På en lördag! Vad har hänt? :-)


Frukt och sex

Vad gör Miss Biddle en kväll som denna? Imorgon är det Halloweenparty och jag är dessutom helt slut efter en arbetsvecka+träning så det är fruktsallad med yoghurt och Sex and The City 2 som jag streamar från Headweb som står på agendan. En passande film, då min outfit imorgon är inspirerat av just Mellanöstern :-)


Efter ett svettigt pass på gymmet firar vi...

img_0215 (MMS)

Efter ett svettigt pass på gymmet firar vi fredag med lite smink från Makeup Store :-)


LCHF


Igår kväll blev jag och Ellinor hembjudna till Olivia för en smarrig 2 rätters LCHF (low carb, high fat)-middag, nästintill kolhydrat-och helt sockerfri! Varmrätten sket jag i att fota, då jag var hungrig som en varg efter träningen. Efterrätten var en bärpaj och "smuldegen" bestod av kokosflingor, kanel, ägg och smör. Serveras med grädde till. Här är receptet.

Give me time

Har sjukt mycket att blogga om och visa upp, men sjukt lite tid. Gaah!

Kan annars berätta om att träningen går riktigt bra, igår blev det både powerwalk på morgonen och bodypump på eftermiddagen. Idag är dock en vilodag för att kroppen ska kunna återhämta sig men imorgon kör vi igen!

Är dessutom inne på dag nr 4 helt utan socker, dvs inga kakor, choklad eller något alls. Första dagen var allra jobbigast, det enda jag kunde tänka på var choklad och 7elevens gudomliga brownies men sedan dess har jag klarat mig riktigt bra. Nu lever jag i hälsans tecken, med träning och proteinrik kost och bara på en vecka har det gett resultat (dvs. slankare och inte lika svullen mage).

Concert

Och hur var konserten igår då? Sjukt bra! Dock lirade de mest sina tyngre låtar men den allsången coh rysningarna i kroppen man fick till Broken Wings, Open your Eyes och akustiska Watch Over You var obeskrivlig. Under sista låten dök deras kompis SLASH (från Guns n´Roses) helt otippat upp på scen och lirade gura, vilken avslutning!


Då inga av mina vänner ens vet vilka Alter Bridge är teamade jag upp med Challes pojkvän Jocke, hans brorsa och hans kusin. Min kära vän Coco med pojkvän skulle tydligen också på konserten, så vi blev ett skönt gäng till slut.


Kelly goes kaj

Då jag har stambyte hemma (dvs. inget kök eller badrum längre) så går det tyvärr inte att bo kvar hos mig. Så under en månads tid bor jag inne i stan hos mina föräldrar. Då de bor i Hammarbyhamnen precis vid vattnet är kajen ultimat för mina jogging-och powerwalkpass varje morgon.

¨
Foto taget imorse, kl 06.30.

Finaste på Finest

Idag är ingen vanlig dag, utan idag är jag utnämnd till "Dagens Finaste" på Finest.se. Klicka här för att läsa intervjun.


Cream

Ett bud leverade ett trevligt paket till mig under dagen idag med grädde smaksatt med jordgubbsylt och 70%-ig choklad! Tänk er någon av dessa till en härlig kladdkaka eller i en tårta. Mmmm! Finns i butik nu och kostar 16 kr.


Hoppla!

Igår var mamma och Fox åter igen på "Förkväll". Här kan ni se klippet om ni är sugna, och dessutom behöver tips om hur man får en sund hund. Fox var som vanligt otroligt duktig och man blev så himla stolt då han hoppade tillbaka över hindret helt självmant. Vilken stjärna ;-)




Alter Bridge

Ikväll spelar ett av mina gamla favoritband; Alter Bridge på Fryshuset. Jag har tyvärr missat dem varenda gång de lirat i Sverige, men i och med ett nytt skivsläpp är de här igen. Ser verkligen fram emot detta och jag kommer få gåshud när favvolåten "Broken Wings" spelas!


Morgonlöp

På väg till jobbet, morgontrött och nyduschad i nya pälsmössan från Amoress efter ett par kilometers löpning längs Hammarbyhamnen. Min dagliga morgonrutin numera!


Tradera

I veckan ska jag ta kort på allt annat jag ska lägga upp till salu, men än så länge kan ni kika in på det som finns. Har hittills lagt upp 2 st pilotjackor, en cardigan och idag en (oanvänd) piratoutfit som funkar perfekt till denna helg ifall ni ska på maskeradparty.







RSS 2.0