Vinn en TASSIMO!

Nu när det är juletider kommer jag ha en hel del tävlingar på bloggen, kul va?! :-)

Idag lottar jag ut en TASSIMO T20 kapselmaskin (värde ca 1499 kr) som man kan göra goda drycker med som t.ex. cafe latte, espresso, varm choklad och olika sorters te med. Jag har själv en sån hemma (se inlägget här) och tycker den är riktigt bra, speciellt när man har gäster och de får välja varsin dryck.

Tävlingsuppgift: Motivera varför just du förtjänar att få en Tassimo i jul eller någon du känner som är värd en Tassimo-klapp under granen? 

Vinnaren dras nästa fredag, 9/12 och får välja mellan en vit eller svart Tassimo. Lycka till!

EN VINNARE ÄR NU DRAGEN, TACK TILL ALLA NI SOM TÄVLAT!


Kommentarer
Postat av: Tiina

Hej Kelly!

Jag tycker att min mamma förtjänar en Tassimo-klapp under granen! Inte bara för att hon är en fantastisk mamma utan också för att jag en gång för ett par år sedan skulle koka kaffe hemma hos henne och glömde av någon anledning att fylla på med vatten i kaffekokaren?! Slutade med att kaffekokaren gick sönder och inte blev det något kaffe den dagen.. Fortfarande dåligt samvete för det... Så denna vinst skulle göra både henne och mig mycket glad!

Om jag vinner så skulle en svart Tassimo passa bäst hemma hos henne :)

Hälsningar

Tiina

2011-12-02
Postat av: Sofie

Hej! Tycker lite synd om mig själv då jag ligger hemma sjukskriven med endast gammalt snabkaffepulver att tillgå. Så önskar mig själv den vita stiliga Tassimo :-)

Vänliga hälsningar Sofie

2011-12-02
Postat av: Linn

Jag bor hemma hos mina föräldrar nu men söker jobb för att kunna flytta hemifrån då jag även ska börja studera till hösten.



Just nu är min kassa till inredning väldigt knapert och jag tror knappast att jag kommer kunna lägga ut pengar på en kaffemaskin själv.



Jag hoppas därför vinna en svart Tassimo som jag skulle inviga med en sconesfrukost tillsammans med mina närmsta vänner i mina nya lägenhet :)



Kram och trevlig helg från en 19 årig tjej från Örnsköldsvik!

2011-12-02
Postat av: Lisa

Skulle vara en perfekt present till sambon min. Hans familj var anti "sån där latte från stan", men när min sambo träffa mig och började dricka latte hos mina föräldrar så älskade han det. Men som två studenter så har vi bara en billig liten kaffebryggare som börjar sakta men säkert gå sönder. En svart tassimo skulle vara så kul att ge bort till honom!

2011-12-02
Postat av: Linda

Jag önskar mig en (svart eller vit, det kvittar) eftersom jag under loppet av en månad fick begrava inte bara en, utan två (!) kaffemaskiner. Både min vanliga kaffebryggare och min älskade espressomaskin gav upp.

Postat av: Martina

Hej Kelly!



Jag skulle gärna vilja vinna en Tassimo att sällskapa mig i köket. Efter jul ska jag skriva min masteruppsats och det kommer bli många, låga timmar med studier. Att då kunna njuta av riktigt lyxkaffe utan att lägga massa pengar på cafébesök vore verkligen guld! Stor kram!

2011-12-02
URL: http://martinah.spotlife.se
Postat av: Stora L

Jag tycker jag borde vinna en helt ny kaffemaskin, eftersom jag fortfarande efter 8 år dras med den gamla TRASIGA kaffebryggaren jag fick ärva när jag flyttade hemifrån. Den är inte bara lagad en gång, utan ett flertal gånger med snitsiga lösningar med skruvar och silvertejp.

Helt enkelt väldigt dags att skaffa sig en ny och varför då inte ha chansen att vinna den lyxigaste modellen av alla kaffebryggare...

Postat av: Cassandra

Min 23 åriga syster borde hitta en Tassimo under granen i år! Hon är världens olycksfågel och förtjänar något riktigt fint till jul! Hon har nyss opererat bort en cysta (som en cancerknöl, fast godartat), i livmodern, och kommer därför inte kunna få några barn. Hon lider dessutom av narkolepsi, en sömnsjukdom som gör att man somnar/svimmar när man minst anar det, t.ex. när man kör bil osv. När hon svimmade första gången, för ett par månader sedan, slog hon ut båda framtänderna. Dom lagades, men läker inte, så hon måste göra om tänderna från grunden, och vara utan vare sig riktiga tänder eller tandprotes i 6 månader. Att ge en sån här present till min finaste syster, skulle göra både henne och mig glad! :)



Kram på dig!

2011-12-02
URL: http://caslie.blogg.se/
Postat av: Sandra h

Jag har en sådan högst upp på min önskelista men vet att jag aldrig kommer få en sådan för att dom inte har råd med en.. Så därför önskar jag att jag vinner denna tävling! Håller tummarna!

Tack för en jättemysig blogg!

Kram

Postat av: Sofia

Eftersom min pojkvän den senaste tiden varit med om allt för många motgångar, så tycker jag att han är värd denna som lite uppmuntran!! Han äääälskar kaffe och behöver lite flyt nu känner jag!! Jag hoppas hoppas därför att jag skulle kunna få ge den till honom!:) Kram

Postat av: ERIKA

Wow, grymt! Jag gillar verkligen kaffe, men jag gillar inte vanligt brygg så mycket. En sån här hade varit perfekt att vinna då jag inte har råd att köpa en!

2011-12-02
Postat av: Caroline

Jag skulle ge denna fina tassimo till mig själv i julklapp, har alltid önskat mig en men tycker den är lite dyr tyvärr. Älskar chailatte och hört att man lätt kan fixa en med en tassimo :) Skulle bli superglad om jag vann och kunde njuta av en eller kanske två koppar varje dag. Jag förtjänar den för att jag har under tre månader jobba 100% och pluggat till en tenta samtidigt, synd nog är jobbet slut till nyår och jag blir arbetslös. Denna tassimo skulle vara ljuset i det just nu mörka framtid som det ser ut för mig att bli efter nyår om jag inte får ett nytt jobb.



Trevlig helg,Kelly! Tack för en fin blogg.

2011-12-02
Postat av: Isabelle

Åh! En Tassimo vore perfekt att ge till pappa i julklapp eftersom han aldrig önskar sig något, och det slutar oftast som alltid med att jag köper någon tröja som den måttligt klädintresserade pappan blir måttligt nöjd över. Men kaffe är en stor hit och jag tror att han skulle älska en Tassimo, tyvärr har inte jag, med min fattiga studentplånbok råd att köpa någon åt honom, därför vore det fantastiskt om jag istället skulle vinna en! Finns ju inget som är så roligt som att göra sina nära och kära riktigt glada :)

2011-12-02
Postat av: Johanna

Jag skulle så gärna förgylla min sambos jul med en tassimo under granen. Skulle vara så himla mysigt att överraska honom med en god kopp kaffe på julaftons morgon.

2011-12-02
Postat av: Sandra

Jag skulle vilja ge min svärmor en Tassimo. Min pojkvän är kaffefrälst och har så länge han bodde med henne bjudit henne på fantastiskt kaffe. Sedan kom jag och rövade bort både sonen och espressomaskinen hem till mig för att lämna henne ensam med en liten perkulator. Hon skulle bli hemskt glad om hon skulle få dricka ordentligt kaffe igen!

Postat av: Tina

En Tassimo skulle vara perfekt för en kaffeälskare som jag. Jag har ingen kaffekokare, bara en kaffepress som jag tålmodigt måste vänta minst tre minuter på (kokande av vatten inte inräknat). Så för att göra min morgon lite mindre stressig (och mumsigare med skummad mjölk toppad med kanel) skulle en Tassimo vara rena drömmen!

2011-12-02
Postat av: Veronika

Nu är det utmaningarnas tid

mys, kakor och varm dryck ger julefrid



Testar julbak enligt leilas melodi

ett riktigt proffs vill jag bli!

Det är inte alltid så lätt

att baka på leilas sätt...



Men drycken ska jag väl klara

så svårt kan det väl inte vara?



En tassimo maskin hjälper till i julstöket

så julbaket kan få fokus i köket..



(Den svarta tassimomaskinen hade passat perfekt i mitt annars lätt kaotiska kök så här i juletid :))

Kram Veronika

2011-12-02
Postat av: Janny

Skulle vilja vinna en Tassimo som jag kan ge min älskade sambo i julklapp av anledningen:



Sambon är säker på vad han tycker

om hur tillredning ska ske av heta drycker

bäst är det när det går fort

För då får han andra saker gjort

så från hyllan han tar ner en ampull

för styrkan och den goda smakens skull

för bortsett från glöggen, som är hans favorit

så älskar han rostad dryck med en liten socker bit

2011-12-02
Postat av: Madelene

Åh denna skulle jag vilja ge till min finaste älskade pojkvänn och sambo. Helt enkelt för att han förtjänar ett riktigt gott morgonkaffe då vår nuvarande bryggare har gjort sitt.

Denna, inslagen i ett rött fint paket skulle göra den här julen.

2011-12-02
Postat av: Alexandra Johansson 2 be

Jag skulle vilja ge denna till mina svärföräldrar i julklapp, motiveringen till det är att de är underbara och en gång i tiden adopterade min fantastiska sambo från Sri Lanka då de inte kunde få barn. Sen jag och Jimmy blivit ett par har de varit som mina egna föräldrar och i svåra tider har det varit underbart med ett extra par vuxna som vill ens bästa. Det finns inget vi gör så mycket som fikar när vi träffas och därför skulle jag vilja ge de denna om jag fick möjlighet!



God jul Kelly =)

2011-12-02
Postat av: emelie

Jag är med och tävlar. Jag vill vinna en Tassimo till min fantastiska sambo.

Han har köpt ett nytt kök som blev klart så sent som nu på morgonen och det är fantastiskt. Totalrenoverat hela köket från golv till tak och det enda han önskar sig i julklapp är en kaffemaskin.

Han är värd denna svarta snygging till tusen procent. En kaffemaskin står på hans önskelista i jul nämligen.

Han gör allt för mig och nu vill jag göra allt för honom också, jag försöker så gott jag kan med god mat, kärlek, glada dagar. Men en kaffemaskin finns det inte direkt pengar till i dessa juldagar. Det skulle förgylla hans mornar enormt.

Så att vinna en Tassimo skulle vara guld värt, önskar mig själv lycka till. kram.

2011-12-02
URL: http://emsiiiis.blogg.se/
Postat av: Julia

En svart tassimo skulle vara den ultimata julklappen till min älskling som är min klippa. Vi har vart tillsammans i lite mer än två år och han stöttar mig i allt jag gör och jag önskar verkligen att jag hade råd att ge honom en såhär fin julklapp då han om någon verkligen är värd det.

Postat av: Anna E

Det finns förmodligen inget kaffe i världen som kan göra mig till em morgonmänniska... men den här maskinen får gärna försöka, annars kan jag ju njuta av den fina designen på kvällen när jag är mig själv ;) Båda är lika snygga, kanske den vita är liiite roligare.

2011-12-02
Postat av: Martina

Jag skulle vilja vinna en Tassimo till min fantastiska och kaffetokiga kompis som alltid ställer upp för allt och alla. Hoppas på att kunna vinna denna till henne och ge lite tillbaka.

2011-12-02
Postat av: Amanda

Min finaste bästa kusin är min klippa och det är till henne jag går när jag behöver hjälp. Det är hos henne jag gråter, skrattar och pratar om allt mellan himmel och jord.

Hon är den jag litar på mest helt enkelt!

Hon är mer än värd denna tassimo, och då jag vet att hon jättegärna vill ha en så skulle det bli en himla bra present! Jag har inga pengar att köpa en, student som jag är. Inte hon heller, då det är samma läge där.

Vi sitter uppe hela nätter och hinkar i oss te, så detta skulle passa oss som handen i handsken.

Önskar så att jag kunde ge henne denna.



God jul på dig Kelly! Lite i förskott, men man kan aldrig säga det för många gånger så!

2011-12-02
Postat av: Emelie

Nästa vecka är jag klar

som jag slitigt med i många dar

Jobba, studera ja, och en massa mera

Te, kaffe och examen vore fint under granen.



--------------------------------------------------

Skämt och sido har jag studerat samtidigt som jag jobbat 100% det vore underbart med en maskin som gör vardagen lite godare och vackrare.



Gärna en svart men det spelar ingen roll.

2011-12-02
URL: http://www.elanger.se
Postat av: Malin

Jag skulle gärna vilja ha den fina kaffemaskinen från Tassiomo. Har två små barn hemma och det blir inte alltid så mycket sömn på nätterna =) Hinkar i mig kaffe om dagarn och hade varit kul att kunna välja på lite olika sorter.

2011-12-02
Postat av: Anonym

Min efterlängtade,fantastiska och underbara son föddes 9 veckor för tidigt och vi har därför fått "9 extra småbarnsveckor" med mycket oro, vakna nätter och mycket vaggande och bärande såväl nattetid som dagtid. Ack så mysigt det är och jag njuter av varje minut... MEN vissa dagar hinner jag knappt hälla upp ett glas juice till mig själv och absolut inte brygga en kopp kaffe... Att gå och fika någonstans är inte och tänka på än....Tänk vad underbart att snabbt och enkelt kunna lyxa till vardagen med en latte här hemma! Skulle gärna vilja ha en vit om jag fick välja... :0)

2011-12-02
Postat av: Malin

Tassimo ska det självklart vara!

2011-12-02
Postat av: Amanda

Min älskade lilla hund Sally har blivit jättesjuk och är inlagd på sjukhus sedan i måndagskväll. Det är fjärde gången i år som hon ligger på sjukhus. Hennes blodvärde är otroligt lågt och hon är trött och orkeslös :( Försäkringen har nått sitt maxtak sedan länge, så jag får stå för alla kostnader, vilket har gjort att alla mina sparpengar gått åt och mer därtill. Jag kommer inte kunna köpa några julklappar i år och skulle bli otroligt glad om jag vann. Då skulle jag kunna bjuda min fina familj och mina vänner på goda drycker. Det skulle verkligen lysa upp min tillvaro.

2011-12-02
Postat av: Anna

hmmm... mitt namn försvann när jag publicerade, så jag skickar igen...



Min efterlängtade,fantastiska och underbara son föddes 9 veckor för tidigt och vi har därför fått "9 extra småbarnsveckor" med mycket oro, vakna nätter och mycket vaggande och bärande såväl nattetid som dagtid. Ack så mysigt det är och jag njuter av varje minut... MEN vissa dagar hinner jag knappt hälla upp ett glas juice till mig själv och absolut inte brygga en kopp kaffe... Att gå och fika någonstans är inte och tänka på än....Tänk vad underbart att snabbt och enkelt kunna lyxa till vardagen med en latte här hemma! Skulle gärna vilja ha en vit om jag fick välja... :0)



2011-12-02
Postat av: Klara

Åhhh jag skulle bli så lycklig om jag fick en tassimo! Älskar verkligen kaffe, och älskar framför allt riktigt gott kaffe. Tyvärr så tycker ju inte min studentplånbok om dyrt gott kaffe :( tänk vilken lyx att få komma hem till en tassimo varje dag. <3

2011-12-02
Postat av: Elin

Blir alldeles strax en fattig student som bor själv, vore ju hur bra som helst om man kunde få bjuda sina nyblivna klasskamrater och andra vänneer på gott kaffe istället för något halvtaskigt nescafe-"kaffe". :)

2011-12-02
Postat av: Sara

Ååh! En sådan skulle jag verkligen behöva. Min kaffebryggare gick sönder igårmorse när jag skulle brygga min livs-viktiga morgonkopp med kaffe! Nu får jag springa över till grannen o låna hennes tills jag fixat en egen vilket jag inte kommer ha råd med före jul.. så denna skulle verkligen komma väl till pass :)

2011-12-02
Postat av: elisabeth

denna hade varit perfekt att ge mamma i julklapp, hon skulle bli överlycklig! eftersom jag och mamma bor själva och hon är den enda som dricker kaffe så skulle denhär vara perfekt! det roliga är att vi heter tassila i efternamn. tassila - tassimo ;)

Postat av: Madeleine

Jag skulle vilja ha en Tassimo i julklapp av den enkla anledning att jag älskar kaffe :) Det finna nog inget mysigare än att börja morgonen med en kopp kaffe, det gör hela min dag bra :)

2011-12-02
Postat av: Camilla

Jag själv dricker inte kaffe, men min mamma som älskar kaffe tror jag skulle bli superglad över denna gåva. En kopp av kvalitet och livsnjutning istället för tio koppar zoegas..Hm, valet är ganska enkelt för mig - som inte ens gillar smaken :-)



Ha det fint!

2011-12-02
URL: http://camillale.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh jag har önskat mig just en tassimo så länge så jag blev överlycklig nu när jag såg att du hade tävling på bloggen. Jag är student och har tyvärr inte råd att köpa en tassimo. Tycker tassimos kaffe är det bästa, bättre än alla konkurrenterna!!! Så jag är lite egoistisk och önskar den till mig själv i julklapp :)

2011-12-02
Postat av: Elin

Jag skulle så gärna vilja få denna gåva för att kunna förgylla frukost och fika med lite extra gott kaffe. Kanske kan det till och med bli så att den gör det lilla extra på en kommande kaffe dejt med MrRight.. ;)

2011-12-02
Postat av: Vanessa

Jag skulle gärna ge min pappa en tassimo i julklapp, då han är en stor kaffeälskare men inte unnar sig själv sådan lyx. Jag vet att denna maskin hade satt guldkant på hans morgonstund :)

/Vanessa

2011-12-02
Postat av: jenny Larsson

Hej! Vore en dröm om jag vann den, för att min son har blivit mobbad och slagen i ett år nu orkar snart inte längre Vi håller på att gå sönder allihop i familjen. Därför vore det underbar att få gott kaffe så man kanske orkar lite till MVH jenny

2011-12-02
Postat av: Viktoria G.

Hej Kelly! Jag önskar mig själv en vit Tassimo i julklapp då jag är en ensamstående och arbetslös mamma till 2 fantastiska men busiga barn, så själv stressar jag ihjäl mig för att få tiden att räcka till. En tassimo skulle hjälpa mig att snabbt o enkelt fixa gott kaffe...eller chokladdryck till barnen (har dessutom en liten dotter med det vackra namnet Kelly!!!)!!!

2011-12-02
Postat av: Amanda

Åh, en tassimo hade varit den perfekta julklappen under granen.... till mig själv!



Jag är den enda i min familj som dricker kaffe och därför är kaffeprylar inte direkt av högsta prioteten här i casa Amanda. Här finns enbart en kaffekokare som min kära fader fick när han flyttade hemifrån, med andra ord så är den 24 år och RETRO! Och jag känner att det krävs en uppdatering på den fronten!



Ha en trevlig helg! /Amanda

2011-12-02
Postat av: Susanne Sauna-aho

Hej! Jag har sedan jag läste ett av dina inlägg om maskinen och att det går att få Chai latte varit helt besatt av att skaffa en Tassimo =) Så vill JÄTTE gärna vinna en till mig själv i julklapp.



Hjärtliga hälsningar

Susanne

2011-12-02
Postat av: Linda

Jag skulle vilja vinna en Tassimo till -mig själv! Har en sjuveckors som på den senaste tiden inte somnat förrän vid tretiden på natten. Så för att jag ska vara en lite piggare småbarnsmorsa på dagen vore det fantastiskt med koffein på knappt ett knapptryck!

2011-12-02
Postat av: Maria

Åh jag skulle vilja vinna en svart maskin till min käre maken. vore så kul att kunna överraska honom med en ny kaffemaskin det är han verkligen värd!

2011-12-02
Postat av: Malin Werninger

Min bästaste kompis är en kaffeälskande mamma till en liten nattvaken kille, och hennes man jobbar borta hela veckorna, så hon är värd att få en kaffemaskin så hon orkar vara på topp och snabbt kan göra sig en kopp! För att hon är bäst och gjort mitt liv underbart bra!

2011-12-02
Postat av: Johanna

Jag har önskat mig en sådan länge. Men när man är mamma till 4 barn så blir det inte så mycke skulle glömma t över till sådana saker. Det hade ju varit helt underbart att få vinna. En Julklapp jag sent skulle glömma jag!

2011-12-02
Postat av: julia karlsson

Om jag vann den skulle jag ge den till min bästa vän i hela världen som stöttar mig när världen faller samman, vet inte hur många gånger jag gråtande sovit på hennes soffa när det har varit bråk hemma! Hon är 15 år men ändå besatt av kaffe och när man frågar vad hon önskar sig så är svaret alltid det samma: kaffebönor (undertecknad gav henne en kaffebönsmalare förra julen).



Tänk att kunna se hennes min när hon öppnade ett paket med en kaffemaskin i!

Postat av: Anna

Jag skulle vilja ge en sån till min mamma som är nybliven pensionär, jag vet har pratat om att hon vill ha en. Tänk att vå lyxa till hennes vardag med en extra god kopp kaffe.

Postat av: Angelica

Vår kaffebryggare fungerar så att den inte stänger av sig om man trycker på knappen utan man måste dra ut sladden för att sätta igång/stänga av den. Mina föräldrar dricker kaffe dagligen och jag skulle jättegärna vilja ge dem en fin julklapp (och självklart lära mig själv att dricka kaffe ;)

2011-12-02
Postat av: Eljesa

Hej Kelly!



Efter fem tuffa gravidmånader utan kaffe och fyra återstående har tillvaron varit hård för en annars beroende kaffeälskare. Efter graviditeten vore detta förutom min lilla prinsessa en perfekt belöning till mig själv för att ha stått emot frestelsen för den oemotståndiga doften precis varje morgon hemma och på arbetet.



Ha det bra :-D

2011-12-02
Postat av: Emily

Hej hej

Jag är med och tävlar och hoppas på att vinna denna kaffemaskin så att jag kan ge bort den till min pappa. Han har alltid önskat sig en sådan och jag tycker att han förtjänar den + mycket mer. Han är världens snällaste mot allt och alla. Han jobbar hårt för att få fram maten på bordet till hela familjen. Jag tycker att han är värd att få komma hem till en god kopp kaffe som han kan avnjuta efter middagen.

[email protected]

2011-12-02
URL: http://ilame.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej Kelly :) Jag tycker att min mormor och morfar verkligen är värd denna i julklapp, dem är världens snällaste som alltid ställer upp! Hjälper sina barn och barnbarn med allt möjligt även om det är gamla och inte har lika mycket ork kvar som förut :) Önskar att jag fick ge dem denna, och då är tanken att det kan ha den i deras stuga vars dem för de mesta är, skulle göra mig så varm i hjärtat nu kring jul att få ge dem lite extra lyx som det kan njuta av tillsammans i deras vardag :)



KRAM och god jul!

2011-12-02
Postat av: Merima

Hej Kelly!



En Tassimo skulle vara den perfekta julklappen till min kära sambo! Han har nämligen en svaghet för kaffe utan att vi ens har en kaffebryggare i hemmet! Stackars han! Vi har hela tiden funderat på att införskaffa en bryggare men funderat istället på en sådan smart bryggare som ex. Tassimo men det blir aldrig av. Han jobbar som en tok och jag pluggar som en tok, så det där med shopping blir inte av, så det skulle nog hjälpa en del om vi vann en Tassimo så vi kan avnjuta riktigt gott kaffe framöver :)



Önskar dig ett trevligt fredagsmys! :)

Kram Merima

2011-12-02
Postat av: Mamma till William och Wilma

Hej på dig..

Klart man vill vara med i denna tävling och försöka vinna detta fina prins.

Jag kan inte komma på vad man ska köpa i julklapp till min kära bror med fru så det skulle passa perfekt att vinna denna fina maskin och överaska de på julaftons morgon :)

kram

2011-12-02
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Martina

Hej! Jag tycker att jag, eller jag och min sambo förtjänar denna urtjusiga tassimo. Jag har varit mammaledig i snart 1,5 år och i Januari är det dags att börja jobba igen. För att orka mig upp på morgonen krävs ett par koppar starkt kaffe så vad skulle passa bättre..?

2011-12-02
Postat av: Elias

Jag skulle vilja ha en svart Tassimo!



Min mamma älskar verkligen kaffe (själv fattar jag inte hur man kan göra de, blä) Men det som är bra är ju att man kan göra varm choklad också =)

Det är ju perfekt!

Mysigt att bara komma hem från en stressig dag, sätta sig och ta en kopp varm choklad när man kommit in från vinter kylan!

2011-12-02
Postat av: Karoleen

Min lillebror har precis flyttat hemifrån och jag skulle så vilja ge honom en ordentlig Flytta-hemifrån-present. En ungkarl i storstan kan ju inte vara utan en sån bra produkt!

2011-12-02
URL: http://karoleen.se
Postat av: Johanna F

Jag skulle vilja ge en Tassimo till mig och min sambo, men främst pojkvännen i åtanke. Vi är nyligen inflyttade och har kört på pulverkaffe ett riktigt bra tag nu. Jag klagar inte, men mannen gör såklart! Han är riktigt less, så hade varit så roligt att överraska honom med en Tassimo. Tänk så snopen han hade blivit!



Tack för en urbra tävling! Hoppas att få vinna :) KRAM

2011-12-02
Postat av: Moa

Hej Kelly!

Okej, "jag kommer hem igen till jul", har bott i Paris nu ett tag och kommer få känna på det tunga livet som student när jag kommer hem. Min lägenhet kommer inte dirket kvalificera till MTVs "Cribs" så jag kan känna att den fina Tassimon skulle kunna fungera som min sunkiga lähenhets pulserande hjärna! Saknar svenskt gott kaffe, franskt är värdelöst!



God jul! Moa

Postat av: Emelie

Hej Kelly!

En Tassimo kaffemaskin skulle vara den ultimata julklappen till min Pappa.

Jag träffar min pappa en gång varje år, vilket blir till Julen då jag bor nere i Bcn. Han hjälper mig att uppfylla mina drömar, och är egentligen värd mer en, en kaffe maskin. Men det skulle vara en bra början till att visa min tacksamhet till honom.



Trevlig Jul :D Hälsningar Emelie

2011-12-02
Postat av: Kaleido

Skulle jag vinna den så skulle denna absolut gå till min mamma, jag gillar inte själv kaffe (förutom lukten) men det gör hon :) Hon jobbar hårt och gillar att koppla av med en varm kopp, sedan har vi ju en del besök som och gillar kaffe :D

2011-12-02
URL: http://kaleido.blogg.se/
Postat av: Christina

Hej!



Jag skulle jättegärna vilja vinna denna julklapp till min mamma. Hon älskar kaffe och har velat ha en Tassimo i två år nu, men har aldrig unnat sig att köpt en. Som fattig student har jag har tyvärr inte budgeten att köpa det hon önskar sig i julklapp, och därför skulle det vara underbart att vinna denna i år. Om jag skulle vinna skulle svart vara perfekt hemma hos mamma i köket. :)

2011-12-02
Postat av: Malin

Jag skulle vilja ge min mamma något oväntat i julklapp, något som hon verkligen förtjänar efter allt hon gjort, och fortfarande gör såklart! Vi har haft vår vanliga kaffebryggare så länge jag har funnits, vilket nu är 19 år och det känns nu som att det är dags att byta! Jag själv dricker inte kaffe, men i och med att båda mina föräldrar är kaffefantaster så vore det verkligen en perfekt julklapp! :)

2011-12-02
URL: http://maulun.blogg.se/
Postat av: Jessica

Min mamma är mer än väl värd en Tassimo. Hon är min förebild. Hon har varit med om så mycket men är ändå så stark.

2011-12-02
Postat av: Mathilde

Jag förtjänar en Tassimo eftersom jag på mitt jul lov skall göra en om tenta och jobba. Kan behöva en liten extra julklapp för att få lite mer energi och varför inte då något som kan ge mig ännu lite mera energi. :)

Postat av: Celine

jag skulle vilja vara med och jag tycker att min mamma skulle få denna fantastiska Tassimo maskin under granen! Hon är världens underbaraste, och hon ställer alltid upp för mig vid alla tillfällen. jag har faktiskt aldrig tackat min mamma nog för det hära. och sannerligen så har jag har sett varje gång vi varit på någon affär med Tassimo maskiner, sett henne kolla på dom, kolla på prislappen och suckat. Jag vet väl att min mamma vill ha en tassimo maskin ända sen hon fick provsmaka på en kopp och tyckte det smakade fantastiskt. Jag skulle köpt en tassimo till min mamma om jag kunde, men tyvärr så har jag inte nog med pengar, och jag tror att hon måste betala andra saker. jag vet att man inte brukar ge så många paket till sina föräldrar, och min mamma säger oftast att hon bara vill ha en kram . Men oftast så brukar hon få ett eller 2 paket på julafton, och det brukar oftast vara några småsaker, kanske ett kort med texten God Jul önskar vi, eller något sådant. Men jag tycker att denna julen borde bli annorlunda & speciell, och att min mamma ska bli glad och överasskad eftersom att hon får något som hon aldrig trott att hon skulle äga. Om jag vann skulle det vara en perfekt julklapp till min Älskade mamma <3

2011-12-02
Postat av: Em

Jag hoppas på att vinna en svart Tassimo till min kära mamma av den enkla anledningen att det skulle vara den perfekta julklappen till henne. Jag vet att hon gärna skulle äga en sådan men att hon hellre ger mig och min bror något vi önskar oss till jul.

2011-12-02
Postat av: Lollo

Hej Kelly!



Skulle gärna vinna denna och ge bort till min storebror som nyligen genomgått en jobbig separation från sin livskamrat sedan 16 är tillbaka. Han har haft det otroligt jobbigt, varit på psyket mm men mår nu så sakta lite bättre och livet måste ju gå vidare. han har skaffat en egen lägenhet och saknar i och med detta i princip allt som behövs i en lägenhet så detta skulle verkligen va perfekt!

2011-12-02
Postat av: Johanna

Jag skulle vilja vinna en vit tassimo till min fantastiska blivande man! Vi träffades för två år sedan och under dom julaftnar och födelsedagar som vi firat ihop har han aldrig önskat sig något, tills i år. Det enda han önskar sig är en kaffemaskin och som den bästa blivande frun jag är skulle jag hemskt gärna vilja uppfylla hans önskan! Det finns ingenting i världen som kan visa hur mycket han betyder för mig men att uppfylla den här önskningen är en god bit på väg!

2011-12-02
Postat av: Evelina Axelsson

Hej kära Kelly,



jag skulle verkligen önska mig en Tassimo-maskin till mitt nystartade företag. Har en skönhetssalong och skulle vara rena lyxen för mina kunder att avnjuta en varm dryck medan de väntar.



crossing my fingers!

2011-12-02
Postat av: Frida

Jag skulle vilja vinna denna åt min älskade pojkvän som jag varit tillsammans med i 4½ år. Han älskar kaffe och är så intresserad utav allt vad teknik heter och jag vet att han är riktigt fascinerad utav just denna kaffemaskin från Tassimo. Han förstår inte hur den kan göra så gott kaffe som alla recensioner säger. Han skulle bli så glad för denna maskin och ha den på sitt kontor där han jobbar som it-konsult, där man dricker mycket kaffe. Men kaffe i sådana maskiner är varken nyttigt eller gott. Jag hoppas att jag vinner :D ha det så bra!!

2011-12-02
Postat av: Kelly Larsson

Hej kelly !!!! Jag är Kelly också !!!!Jag gillar att dricka kaffe och jag skulle älska att ha en TASSIMO ..... det göra gott kaffe ..... Jag hoppas jag kan få den här chansen att vinna en ...



Postat av: Desiré

Hej Kelly!



Denna kaffemaskin har jag önskat mig länge nu, och därför skulle jag bli otroligt glad om jag vann den.

Jag har haft en väldigt tuff höst med både studier och arbete, båda på heltid. Därför har jag nästan inte haft någon fritid och har känt mig inlåst i mitt egna hem. Denna kaffemaskin kanske skulle förgylla mina ensamma dagar här hemma när jag måste plugga och alla andra är ute och roar sig. Med en chailatte bredvid mig på skrivbordet skulle det kanske kännas lite lättare.

Mvh Desiré

2011-12-02
Postat av: therese

Hej Kelly!

Detta är ingen snyftberättelse utan helt enkelt för att jag vill ge min underbara sambo (vi har varit ett par i snart 5 år) en tassimo eftersom han dyrkar denna dryck! Han är för närvarande arbetslös och skulle verkligen behöva en kaffemaskin för att kunna leva upp :P!



Hoppas du drar mig som vinnare!

2011-12-02
Postat av: Cecilia

Hej Kelly! Jag skulle gärna vinna en Tassimo som en julklapp till mig själv! Skulle behöva lite vardagslyx som denna kaffemaskin i mitt liv. Hoppas!!

2011-12-02
Postat av: Sanna

Jag skulle vilja vinna en tassimo till min kaffe älskande pojkvän.



Han för tjänar verkligen en då jag är arbetslös och vi bor ihop så han får ju betala nästintill allt och klagar aldrig. Han är världens bästa vet inte vad jag skulle ha gjort utan honom då jag inte får bo hos några av mina föräldrar på grund av att deras nya respektive inte har accepterat att dom har barn sen innan.



Så håller tummarna för att han får en extra fin julklapp o år ;)

2011-12-02
Postat av: Marie

Jag skulle vilja ge min älskade pojkvän en Tassimo i julklapp! Han är en riktig kaffeälskare men brygger fortfarande sitt kaffe i en kaffebryggare varje dag. Han har varit så himla duktig i höst med både mycket jobb och ett nytt krävande jobb som han klarar galant + att han är en helt fantastisk pojkvän utöver det. Dessutom är det roligt att den även passar mig perfekt eftersom jag själv inte dricker kaffe, men älskar te och choklad! :)

2011-12-02
URL: http://marieguld.blogg.se/
Postat av: Anneli

Har länge suktat efter en just för att det är så praktiskt med en sån när man får gäster etc. Sambon menar på att vi inte har plats för en sån varför vi inte köpt en, men skulle jag vinna en så... =)

2011-12-02
URL: http://www.stökikök.se/
Postat av: Anneli

Har länge suktat efter en just för att det är så praktiskt med en sån när man får gäster etc. Sambon menar på att vi inte har plats för en sån varför vi inte köpt en, men skulle jag vinna en så... =)

2011-12-02
URL: http://www.stökikök.se/
Postat av: Heidi

Hej Kelly!



Skulle jag ha turen att vinna en (vit) Tassimo så skulle jag ge den till min käre pojkvän som endast äger en stenålders kaffepress som ger mer jobb än njutning om man säger så. Det skulle säkerligen uppskattas (även av mig)! :)

2011-12-02
Postat av: Frida

Varje dag slänger jag mig mellan jobb, studier och två träningspass och dessutom skall lite socialt umgänge försöka rymmas med. Jag fick testa detta kaffe på stan och det var fantastikst gott, att kunna bjuda hem folk på fika (och slippa bjuda på det förskräckliga pulverkaffe jag har hemma i brist på kaffekokare) skulle vara fantastiskt och att dessutom kunna pigga upp sig med GOTT kaffe långa pluggkvällar skulle vara guld värt!

2011-12-02
Postat av: Kristine

God jul Kelly :).



Om jag vann denna härliga kaffemaskin skulle jag ge bort den till min sambo, mitt hjärta. Han älskar kaffe och vi har titta på en maskin, men har tyvärr inte råd :(.

Jag är nu mammaledig och har inte så mkt pengar att köpa julklappar för så jag skulle bli överlyckling om jag fick vinna. Och vinner jag inte har ger jag honom ändå en massa kärlek :)

Postat av: lena höglund

jag orkar aldrig sätta på kaffe till bara mig själv på morgonen så det skulle sitta perfekt med en tassimo kapselmaskin just för att det går så smidigt att få sig en kopp kaffe snabbt!

2011-12-02
Postat av: jenlen

Jag vill vara med & vinna en sådan pga jag dricker inte ens kaffe men känns som att det snart är på tiden att börja, är 25 år & kan tänka mig denna kan fixa en hel del goda grejer vet att min sambo iaf som är kaffetokig skulle bli överlycklig :)

2011-12-02
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Eva

Åh min pojkvän är definitivt värd en TASSIMO. Tyvärr har våran kaffebryggare gått sönder så här används det nescafe och vattenkokare =P Han är en riktigt kaffeälskare och är världens underbaraste människa som alltid finns där och ställer upp. Jag vet att han skulle bli superglad! =)

Postat av: Sanna

Jag önskar mig en svart tassimo till min mamma, hon har ställt upp för mig sedan dag ett när jag berättade att jag väntade barn som blivande 16 åring, och gör det än i dag 4 år senare. Hon är verkligen min stora klippa, och jag har henne att tacka för så mycket i mitt liv och med denna önskeklapp som jag vet att hon drömt om sedan de först lanserades skulle jag åtminstone kunna visa min stora tacksamhet på de lilla sätt som går. För är det någon som förtjänar en tassimo kaffebryggare, så är det min fina mamma.



Kram Sanna

Postat av: Zeljka

Hej! Har hört en vän prata så mycket bra om denna kaffemaskin så jag själv blivit jättesugen på en. Tyvärr har man inte råd när man bara jobbar halvtid och alla pengarna gått till körkortet. Inte lika kul som en kaffemaskin men men. Så det vore jätteroligt att vinna! Kram

2011-12-02
URL: http://zeljka.blogg.se/
Postat av: Zeljka

Glömde skriva att jag helst skulle vilja vinna en svart! :-)

2011-12-02
URL: http://blogg.se
Postat av: Emma

Jag vill ge den till min LILLEBROR som över en natt har blivit kaffenarkoman ! Från att ha druckit OBoy är han nu så vuxen att han dricker kaffe. Inte klokt, var tog tiden vägen ?! ;)

2011-12-02
Postat av: Karin

Jag studerar till sjuksköterska och har nu en massa rolig praktik och jobbar extra som undersköterska när jag kan. Problemet är att utan kaffe är jag ett vrak, och jag ska vara ombytt och klar på jobbet/praktiken kvart i sju. Detta innebär att jag får gå upp väldigt tidigt på morgonen, men jag måste ha kaffe. En tidig morgon fick en blodig start då jag tappade kaffekanan på foten, så för tillfället är det snabbkaffe som gäller. Så att få en smidig kaffemaskin med kapslar hade vart guld värt, så smidigt att trycka på knappen och utan de där farliga kaffekanorna! ;)

Postat av: annie

Å underbara Kelly och underbara vinst! Jag önskar mig själv och min kära sambo denna Tassimo i julklapp. Jag har precis blivit frisk från en jobbig sjukdom och har fått jättedåligt imunförsvar som följd. Jag fryser ständigt och jag hoppas att tomten hört min önskan om något som värmer. Att min kaffebryggare sjunger på sista versen är inte särskilt roligt men med denna raring blir dagarna mycket lättare. Den är otroligt fin att bara titta på också :)



Att vinna denna Tassimo skulle vara helt underbart. hoppas verkligen på turen :D kram Annie från Gotland

2011-12-02
Postat av: Sandra

Hej Kelly!

Jag önskar en svart tassimo till min underbara pappa som verkligen är värd en sån här fin julklapp. Han har haft ett kämpigt år med skilsmässa, sjukdom och problem med företaget. Jag vet att han skulle bli så glad om han fann den under granen för han har velat haft en sån länge men inte haft råd att köpa en. Jag skulle bli så glad om jag fick möjlighet att ge honom en sån fin julklapp.

Kram Samdra

2011-12-02
Postat av: Maria

Jag skulle så gärna vilja vinna en Tassimo till min kära storasyster. Hon har precis fått sitt första barn, han är 4 veckor idag. :-) Med många vakna nätter och amning varannan timma skulle en smidig och snabb Tassimo vara den perfekta julklappen åt henne! Bara att snubbla upp på morgonen och trycka på en knapp. Det hinner t.o.m. en nybliven mamma! :-)

2011-12-02
Postat av: Wiktoria

Ååååå Tassimo!

Jag smakade dess latte i en mataffär och har trånat efter en där efter! Skulle jag vinna skulle jag dock inte behålla den utan ge den till min underbara vän så jag kunde komma över och mysa med en GOD kopp kaffe och latte var gång..



Stor kram i julyran!

Postat av: Vilje

Jag skulle gärna vinna en Tassimo så att vi kan bjuda våra härliga grannar på riktigt gott kaffe! :)

2011-12-02
Postat av: Christine

Jag skulle gärna vilja vinna en vit Tassimo, skulle vara perfekt i mitt kök! :) Dricker inte kaffe själv, men har en hel hög med kaffedrickande vänner som skulle bli glada. :)

2011-12-02
Postat av: Mirabell

Vore en toppen julklapp till mig själv & min sambo.



Eftersom att jag är mammaledig just nu så sparar man in lite pengar på att fika hemma ;)

Postat av: Anna Tved

Jag förtjänar att vinna för att kunna ge min älskade pojkvän något vi båda vill ha! Efter 6 månaders arbetslöshet så finns inte direkt några slantar till julklappar... Lyckan att vinna denna tassimo skulle vara större än allt!



/Anna

2011-12-02
Postat av: Carolin

Jag vill vinna denna Tassimo så att jag kan ge den till killen jag är intresserad av. Jag är så galet blyg så jag har inte vågat säga något om mina känslor trots att jag vet nästan säkert att han är intresserad tillbaka. Om jag vinner denna lovar jag att med julklappen också berätta om mina känslor för honom. Haha usch vilken ångest, nu både hoppas och inte hoppas jag att jag vinner.

Tack för en bra blogg Kelly :)

2011-12-02
Postat av: camilla

Åh! Om jag skulle ha turen att vinna skulle den vita få ta plats under granen till min fina sambo som sliter och snickrar för fullt på vårt hus. Snart är det inflyttningsklart och han förtjänar all uppskattning av mig som gravid och har tummen mitt i hand! :)



Kram Camilla

2011-12-02
URL: http://vitarummet.blogg.se/
Postat av: Helena

Om jag skulle vinna den skulle jag ge den till min älskade sambo, som senaste i veckan var och kollade på en sån här =)

Fick veta i veckan att jag kommer bli arbetslös i slutet av året och då är inte julklappar det som ligger som prio ett just nu. tyvärr!

Så när en stundande 6 års dag (Januari) + julafton kommer så vore det kul att få skämma bort honom lite även fast jag egentligen inte har råd.



Kram

2011-12-03
Postat av: erica

Vill att min söta syster ska vinna denna då hon nyss flyttat hemifrån och önskar sig flytta hemifrån grejer. I och med att hon är en liten kaffetant så kommer hon inte klara sig länge utan sitt älskade kaffe.

2011-12-03
Postat av: Klara

Hej!

Jag har precis börjat jobba på Waynes coffee som barista och är helt såld på att göra eget kaffe. Eftersom jag bara jobbar lite extra skulle jag älska att få möjligheten att göra gott kaffe varje dag!

2011-12-03
Postat av: Anna Berg

Min älskade sambo gör frukost varje helg, vi älskar att sitta och mysa med DN och kaffe! Han gör det godaste kaffet, själv är jag rätt värdelös på detta! Med denna som hjälp skulle jag kunna förgylla hans helg med en god kopp kaffe som han inte behövt göra själv!

2011-12-03
Postat av: Andrea

Om jag blev den lyckliga som vann skulle jag ge den i julklapp till min sambo och fästman sen ett år tillbaka. Jag dricker själv inte kaffe så han tycker det är "onödigt" att brygga bara till sig själv. Han är världens svåraste att köpa något och paniken inför jul börjar smyga sig på. Dessutom firade vi ettårig förlovningsdag för en vecka sen och då vi skålade i champagne gav han mig ett vackert silverhalsband och jag hade ingen present. Lite pinsamt. Sååååå... Denna svarta Tassimo skulle passa perfekt som försenad förlovningspresent och julklapp till min fina Jocke! <3

2011-12-03
Postat av: Madde

Jag skulle vinna tassimo och ge till min mamma son är världen bästa och jag älskar att höra henne glad, och jag lovar att hon skulle bli jätteglad för den här!

Kram!!!

2011-12-03
Postat av: Stephie

Skulle vilja vinna den till min pojkvän. Själv dricker jag inte kaffe och det brukar bidra till att Thomas bara får nöja sig med pulverkaffe. Tror han skulle digga en helt egen maskin :-)



Postat av: Maria F

Under höstens mindre härliga depression blev det en hel del kaffe ifrån jobbets automat för att hålla sig vaken under arbetsdagen. Istället önskar jag kunna njuta av en krämig kopp välgjort kaffe hemma. Dessutom är det betydligt mycket trevligare att bjuda gästerna på gott kaffe än i vår gamla 80-tals bryggare vi har nu :) tack för en härlig blogg och hoppas ni får en fantastisk kväll!

2011-12-03
Postat av: Johanna

Jag vill vinna en vit fin tassimo till min kära mamma. Hon bor 157 mil ifrån mig och har nyligen upptäckt att hey, det är inte så dumt med annat kaffe än bryggkaffe så hon släpar hem pulvercappuccino och-latte till sig själv och ringer stolt och säger att hon verkligen älskar dessa smaker.



Jag älskar min mamma över allt annat. Hon har gjort mig till den jag är och var ensamstående i 18 år innan jag kunde stå på egna ben. Hon finns alltid där för mig och jag skulle älska att få ge henne denna gåva i julklapp, när jag inte själv kan fira jul med henne i år.



Give it to my mum, she deserves it ♥♥♥

Postat av: Yasmin

Hej Kelly!

Min pojkvän är alltid så bra på att skämma bort mig med saker och ting. Den fina vita tassimon hade varit en perfekt julklapp till honom då han ÄLSKAR kaffe =) Vi ska snart flytta ihop också, och då hade den passat SÅ fint in i lägenheten =)



Kram!

2011-12-03
Postat av: Amélie

Hej Kelly!



Då jag är student på högskolan så är kaffe allt! Morgon, middag, kväll = kaffe, kaffe, kaffe!



Jag har länge suktat efter en egen liten kaffemaskin men min csn-plånbok har alltid nekat mig.. ;) Jag hoppas nu få inviga det nya året med en söt liten maskin som förgyller mina gråa plugg-dagar då näsan är nedtryckt i skolböcker :)



Kram på dig!



2011-12-03
Postat av: Linda

Jag och min kille bor i Italien där det dricks fram för allt espresso. Vi båda gillar dock Caffe latte allra mest. Med den espressokokare som vi har tar det sån tid att göra Caffe latte eftersom man måste koka kaffet och värma (och skumma) mjölken separat och resultatet blir inte alls lika bra som med maskin. Skulle därför bli SÅ glad om jag blev vinnaren till en Tassimo som har allt i ett! Då skulle vi kunna bjuda våra italienska grannar på en proffsigt gjord Caffe latte :) Skulle helt klart vilja ha en vit om jag blev den lyckliga vinnaren då det skulle passa in bäst i vårt ljusa hem!

2011-12-03
Postat av: Maria

Hej Kelly!

Åh jag måste verkligen berätta om min pappa. Så fin och omtänksam. Till exempel..när jag bodde hemma lagade han all mat dagligen. Varje helg(innan jag drog ut) lagade han sådana otroliga festmåltider för hela familjen, minst 3 rätters. Han brukade knacka på min dörr någon timme innan servering och stolt presentera kvällens menu och sken upp när jag blev förtjust över matvalet. Så fin..saknar att bo hemma när jag tänker på pappa.

Han älskar som sagt livets goda men kostar sällan(läs:aldrig!) på sig dyrbarheter som en Tassimo! Jag skulle känna mig överlycklig att se hans ansikte skina upp när han ser kaffemaskinen.

Ha en fin (och vit!) kväll! Kramar Maria

2011-12-03
Postat av: Jenny Hansson

Till min sambo för att han alltid ställer upp på mig i vårrt och torrt. ;)

Postat av: Josephine

Hej Kelly!

Är mitt uppe flytten till hus med packande, organiserande osv. Varenda ledig stund går till detta och några julklappar blir det inte heller då vi vill lägga alla pengar på vårt fina hus :) Därför skulle det vara kul att "få ge" en julklapp i år till mannen i mitt liv för att är underbar och står ut med mig och alla mina egenheter ;) Ha en fantastisk kväll!



Kramar Josephine

2011-12-03
Postat av: Sandra

Hej Kelly! Jag vill vinna denna kaffemaskin till mina kära föräldrar. Dom ställer upp i vått och torrt och kaffe älskar dom så lite lyxigare kaffe än den bryggkaffe dom annars dricker vore ju perfekt. God jul!!

2011-12-03
Postat av: Kim

Jag skulle vilja ge denna till min sambo i julklapp, vet att han varit och tittat på denna men så har jag tyckt det vart lite onödigt då jag själv inte dricker kaffe, så han har låtit bli. Hade vart jättekul att överraska honom med denna!

2011-12-03
Postat av: Teresia

Jag tycker att jag borde få en fin julklapp i år. I höstas flyttade jag 100mil upp till mörkaste norrland för att äntligen få bo nära mannen i mitt liv. Jag lämnade min familj, vänner & allt jag känner för att ge oss en chans efter ett år ihop skulle allt bli på riktigt. Nu var vår tid. Men nu sitter jag här en fattig student i Norrland utan familj och utan mannen i mitt liv. Han var inte rädd och våga inte sattsa allt som jag och nu är vintern iskall och lägenheten tom. Så jag skulle behöva något varmt, lyxigt och onödigt i mitt liv! Kankse kommer min älskling tillbaka och då vill jag ju ha något varmt att bjuda på(kasta i ansiktet på honom....) eller så får jag oväntat besök av den riktiga kärleken en dag. Så snälla Kelly hjälp en flicka utan hjärta fylla tomrummet med vardagslyx och kaffevärme! Ps. Vit eller svart de kvittar!

Kram Teresia

[email protected]

2011-12-03
Postat av: Hanna

Vår lilla familj skulle behöva en kaffe maskin för att hålla oss vakna. Den lilla i familjen (11 månader) är ingen bra sovare (suck) så en stark kaffe direkt på morgonen skulle göra susen!!

2011-12-03
Postat av: Tess

jag och min man är trogna kaffedrickare, men nu behöver vi lite uppmuntran, vi har i 7 år försökt få barn,varav 4 år via ivf, vi fick för 3 veckor sedan vårt andra missfall i v 14...att vinna tävlingen skulle ge oss lite glädje mitt i all sorg..!

Postat av: Emilia

Jag vill gärna vinna en Tassimo. Jag tycker dessutom jag är värd en då jag pluggar på helfart till lärare och även jobbar varannan helg. Detta gör att jag blir stressad och även lite deppig i vintermörkret. Att få varva ner med en god tassimo-kopp tillsammans med min underbara pojkvän Anton, hade suttit alldeles perfekt nu!

2011-12-03
Postat av: Annika

Jag skulle så gärna vinna den till min älskade sambo så han kan få den i julklapp. Hans kaffemaskin gick sönder för ett tag sedan, men att köpa en ny är inte prio ett just nu eftersom vi väntar vårt första barn nästa år. En och annan kopp kaffe skulle nog inte vara fel under alla kommande vaknätter. Tack för en fin blogg! Kram Annika

2011-12-03
Postat av: Agnes

Hej Kelly!

Jag går sista året på gymnasiet, på ib programmet. Efter jul börjar revision iför examensproven jag ska göra i alla ämnen som jag läser. Det betyder konstant pluggande och vääldigt många koppar kaffe för att orka. Skulle jättegärna vilja vinna en tassimo så att jag kan variera kaffesorterna under mitt pluggande.

Tack för en fin blogg!

2011-12-03
Postat av: Viktoria

Om jag vann skulle jag ge den till min kompis. Hon har gått igenom så mycket den senaste tiden med sin familj och det är svårt att veta vad man ska göra. Jag finns här för henne men tyvärr har hon flyttat 50 mil ifrån mig. Jag har inte pengarna att köpa nån julklapp till henne i år och vet hur mycket hon skulle uppskatta denna fina Tassimo! Hoppas verkligen jag kan vinna denna och att hon får lite glädje i jul, det är allt jag önskar för henne i jul.

2011-12-03
Postat av: Jasmine

Hej! Jag vinna denna i svart till min fina stora syster hon fick barn i torsdags 1/12 en liten flicka som ska heta mitt namn i mellan namn så ett fint sätt att säga tack för det tror jag skulle vara att ge henne något till köket där hon älskar att spendera tid. Hoppas innerligt att jag vinner så att jag kan lysa upp hennes vardag lite (då menar jag inte att byta blöja) ;) KRAM

2011-12-03
Postat av: Michaela

Kyla och snuva hör vintern till, men om kvalitet och proffsiga funktioner med Tassimo får råda är du botad från den forna plågan. En värmande kopp av bästa sort, skulle omge mig i vått och torrt.

2011-12-03
Postat av: Nemii

Jag fyller år den 7 december och det här hade varit den bästa födelsedags presenten ever! Kram

2011-12-03
URL: http://nemiiii.blogg.se/
Postat av: Paulina

Jag skulle ge Tassimo till min underbara kompis som fyller 25 runt julen. Hur härligt vore det inte att kunna överraska henne med en sådan fin present, speciellt för en tjej som dricker snabbkaffe varje dag =).

2011-12-04
Postat av: Gila

Skulle vilja ge en svart Tassimo i julklapp till min underbara syster som älskar chai latte. Eftersom att hon är sjuk och behandlas med cellgifter för tredje gången kan hon inte komma ut och fika på grund av sitt mående. Om hon hade ägt en Tassimo skulle hon kunna få en god chai latte, och njuta en stund även hemma. Hoppas jag vinner den åt henne......

2011-12-04
Postat av: Gila

Skulle vilja ge en svart Tassimo i julklapp till min underbara syster som älskar chai latte. Eftersom att hon är sjuk och behandlas med cellgifter för tredje gången kan hon inte komma ut och fika på grund av sitt mående. Om hon hade ägt en Tassimo skulle hon kunna få en god chai latte, och njuta en stund även hemma. Hoppas jag vinner den åt henne......

2011-12-04
Postat av: Emma

Jag skulle vilja ge denna stilrena och kraftulla Tassimo maskin till världens bästa bror om ställer upp i vått och torrt, även om han själv den senaste tiden har gått igenom stora motgångar i livet. <3

2011-12-04
Postat av: Sofie Palm

OHH Vad glad jag blev när jag såg att detta!



Jag och min pojkvän ska flytta ihop 1 januari och jag vet att han jättegärna vill ha just denna Tassimo-maskin (han provsmakade hos en kompis och blev såld!)



I och med att vi flyttar ihop är det väldigt många andra kostnader som vi måste lägga, så om jag kunde vinna denna (vit kommer passa snyggast i köket) så vet jag att det skulle bli en perfekt julklapp till min karl :)

2011-12-04
URL: http://thepalma.blogg.se/
Postat av: Malin

Man känner sig alltid lite ensam då man bor själv och ska göra kaffe, det blir liksom alltid över och för mycket. Därför vore denna perfekt för mig när man bara ska ha en kopp. Dessutom behöver jag lite vardagslyx för jag jobbar stenhårt kan behöva varva ner lite:) Kram Malin.

Postat av: Sara

Hej Kelly!



Jag skulle så gärna vilja ge min mamma denna Tassimo T20 kapselmaskin, hon tjatar på mig om att den vore så bra att ha hemma när vi barn är på besök. Då jag är student och har många att köpa till, så vore det topp att få ge den till henne (via dig och din blogg) =)



Kramar tjejen!!

2011-12-04
Postat av: cecilia

Hej!



jag dricker själv inte kaffe så denna julklapp vill jag vinna till min underbar fina pojkvän som jag firar 2,5 år med denna jul. Och jag vet hur otroligt lycklig och glad han skulle bli om han fick denna utav mig i julklapp, han älskar nämligen kaffe, kaffe latte och cappuccino! och eftersom att vi även flyttar ut till våran första lägenhet i februari så skulle den passa perfekt i köket! :) håller verkligen tummarna för att jag vinner detta! det vore så perfekt julklapp att ge bort!!



kram!

2011-12-04
Postat av: Malin

Hej!!



Jag skulle vilja ge denna till min farmor som älskar kaffe, men på hennes serviceboende har de bara blask-kaffe och hon klagar alltid på det :) Hon är 90 år (och frisk!) och hon förtjänar att dricka gott Tassimo-kaffe under hela slutet av sitt liv tycker jag :) Jag hoppas att det blir många, många år!

2011-12-04
Postat av: Jessica N

Min mamma är värd en sådan eftersom hon har dag in och dag ut under hela mitt liv slitit i köket, hon förtjänar gott kaffe som hon slipper slita för!

2011-12-04
Postat av: Jessica

Vi har faktiskt en nespressomaskin hemma. Problemet är att jag inte dricker kaffe men är en stor tedrickare. Barnen dricker självklart inte heller kaffe men varm choklad. Den enda som dricker kaffet är således min kära man. Jag har länge nu försökt få honom att förstå att vi ska köpa en kapselmaskin där även vi andra kan göra våra varma drycker. Han tycker inte vi behöver en till, men det tycker jag! Det förtjänar vi, varför ska bara han få njuta?!

Postat av: Carin

Min mamma är värd en Tassimo under granen! Hon ställer alltid upp för alla och vill se till allas bästa! Med denna kan hon även få skämma bort sig en liten stund varje dag! :D

2011-12-05
URL: http://silverros.blogg.se/
Postat av: F A N C Y

Hej Kelly!



När jag flyttade hemifrån för ett tag sedan köpte jag på mig en massa fina inredningssaker, bland annat en massa fina espressokoppar. Dock kom jag på efter jag köpt dem att jag inte har någon espressomaskin, och har heller inte råd att köpa någon. Hade blivit superglad om jag fick börja använda mina fina koppar som annars bara står och samlar damm!



Kram



Fanny

2011-12-05
URL: http://fanzo.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh, vore en perfekt julklapp/30-årspresent till min sambo som jobbar och sliter som polis. Deras arbetsvillkor är inte de bästa och jag vill så gärna ge honom en fin present från mig och vår 2-åring, dock pluggar jag heltid och pengar och tid att leta presenter är det inte gott om. Han är så värd en fin present då han kommer att jobba hela julhelgen och se till så att alla andra får en lugn och fridfull jul.

2011-12-05
Postat av: Kristin

Vad bra att jag glömde skriva mitt namn, klantigt!...:-) Det var jag med polissambon. 14:23:17 inlägget

2011-12-05
Postat av: Ida

Jag skulle ge den till min mormor som kan behöva lite lyx i vardagen, det är ju inte varje dag man kan njuta av en cappuchino eller espresso. Det skulle göra henne gott att kunna unna sig en god kopp kaffe när hon nu är ensam och inte har någon annan än sig själv att göra kaffe till.



Postat av: Linda

Jag har precis flyttat och fick på köpet en ond rygg : / inte så ovanligt vid flytt men ändå. Så en svart tassimo hade passat perfekt i mitt nya kök :) vore superkul om man för en gång skull hade lite tur.

Tack för en super bra och inspirerande blogg!

Postat av: Jeanette Johansson

Jag förtjänar en Tassimo i en klapp under granen...då slipper jag dricka pulverkaffe när jag är ensam =)...Tack Tomten!...;)

2011-12-05
Postat av: Carina Persson

Jag skulle vilja ge en till min mamma för hon har ställt upp i vått och torrt för mig och mina barn sedan vi förlorade mina barns pappa i en svår olycka. Mamma är den som har stöttat oss HELA TIDEN. Jag skulle så gärna vilja ge henne en Tassimo. Jag har en själv och det är det bästa köp jag någonsin gjort.

Postat av: engelsson

Hej..vilken rolig tävling.. Jag önskar av hela mitt hjärta att få vinna denna fina sak åt min dotter.. Hon väntar barn i januari.. En liten flicka som är ett riktigt mirakel eftersom vi aldrig trodde att min dotter skulle kunna få barn.. Hon fick en ryggmärgsskada för något år sedan och har sedan dess fått kämpa sig tillbaka på fötter igen.. Hon är en enorm kaffemoster och jag vet att hennes högsta önskan är just en Tassimo.

2011-12-05
URL: http://engelsson blogg.se
Postat av: Daniel Strandberg

Jag skulle vilja ha en tassimo.



Min syster med familj kommer till mig över jul och det vore skoj att kunna bjuda dem på ett par fina koppar smaskigt kaffe.

2011-12-05
Postat av: Martin larsson

Jag vill ha kanelbullen om jag nu inte vinner den fina Tassimo maskinen o dess goda kaffe :)

2011-12-05
Postat av: Ami

Åhhh, jag skulle gärna vilja vinna en så jag kan ta den med mig och ha den på mitt kontorsrum. Vi har kaffeautomater i fikarummet men det kaffet smakar så illa så det borde inte få kallas kaffe ens! Jag är otroligt kaffenödig hela dagarna och vill verkligen sätta mig och njuta av kaffet även på jobbet!

2011-12-05
Postat av: Annelie Bunne

Jag är med!



Jag vill så gärna ha en tassimo, men självklart förtjänar jag inte mer eller mindre än någon annan, mer än att jag älskar kaffe! Kaffe är något jag brinner för och varje dag kokar jag nu esspresso i min mocka maskin och sedan värmer mjölk och vispar till skummig mjölk, så jag ska få mig en härlig kopp late. Men att ha en tassimo hemma, så skulle jag kunna njuta oftare och med olika smaker! Vardagslyx är mitt nyårs löfte och denna present skulle göra mitt 2012 perfekt!

Så håller tummar och tår att det denna gång ska vara min tur att vinna! :D

Postat av: Yvonne

Hejsan!

Jag förtjänar att få en Tassimo T20, en svart sådan, därför att jag är ensam och tycker att det är hopplöst att fixa kaffe i en vanlig bryggare. Får alltid slå ut minst en kopp i vasken! Med Tassimo skulle jag lätt kunna få gott kaffe på direkten, ja även choklad och te när jag känner för det.

2011-12-05
Postat av: Petra

Som det kaffemonster jag är

Postat av: Lina

en tassimo till mig hade inte varit fel..jag vill vinna för jag HAR varit ägare till en...min ville inte mer 2 gånger och efter 2:a gången hade garantin gått ut...jag var och är förtvivlad...jag får inget gott kaffe längre...så liiite synd om mig e de allt

2011-12-05
Postat av: Ariane

Jag skulle vilja vinna en då jag är den enda i min familj som dricker kaffe och då underlätta det att bara göra en kopp istället för flera och sen få slänga hälften....sen att få ge sig sj en julklapp man VERKLIGEN vill ha istället för alla dessa sockar :)

2011-12-05
Postat av: Maria Hägglund

Jag önskar så att ge min mor en Tassimo.. För hon har haft det så kämpigt. Dels en hemsk barndom sen hennes första barn dog vid förlossningen.. Sen fostra 5 barn och 2005 dog ena dottern och för nått år sen bröt hon överarmen och året efter bröt hon lårbenet och hon har besvärligt med diabetes... Så hon är vard en tassimo

2011-12-05
Postat av: mia

Hej

Tack för chansen att vinna :)

En tassimo står högst upp på min önskelista,

Jag är sjuk, haltar runt med foten ur led.

Lite uppmuntran vore inte helt fel :)

2011-12-05
Postat av: Petra

Som det kaffemonster jag är 8-10 glas om dagen. Hade det varit helt underbart med en sådan här i köket

Postat av: Marie Nilsson

Skulle gärna vinna denna underbara maskin för att glädja mig själv och mina goá kollegor genom att ställa den i köket på jobb. Vanligtvis har vi rast en och en och då skippar vi ofta att sätta på kaffemaskinen fast det é så gott. Men med en Tassimo tar det ju bara 1 minut att fixa en god kopp!!!

2011-12-05
Postat av: Liselotte Carlsson

Hejsan Kelly

Jag tycker att jag borde få vinna en Tassimo för att mitt liv suger just nu ...Genomgått skilsmässa precis ,mitt ex träffat ngn annan ,efter 22 år så står jag utan allt för han ägde hus m.m ....Har det tufft ekonomiskt men älskar Cappucino vilket man kan göra med Tassimo.Jag hoppas på en vändning snart i mitt liv lite tur.....En ny kärlek Tack för mig ha en bra jul alla.................

2011-12-05
Postat av: Annika Elgale

11-barnsmamma, jobb 24/7.

Inte mycket tid till guldkant ju.

Så att fixa underbara kaffekoppen,

med ett enda tryck, det vore toppen!



Postat av: Louise Lindgren

Jag vill vinna Tassimon för att ge bort den till världens bästa svägerska. Själv har jag en och svägerskan blev väldigt förtjust i den, när hon var tvungen att bo här ett tag.

2011-12-05
Postat av: AnnaCarin Fasting

Jag skulle vilja ge min fantastiska svärmor en underbar Tassimo. Då hon lever ensam med sin lilla vovve unnar jag henne en toppengåva där hon kan förgylla sin förmiddag med alla möjliga och olika kaffesorter.

2011-12-05
Postat av: Daisy

Hej



Jag önskar denna kaffe maskin till mig själv. Jag är en 26 årig tjej som varit sjukpensionär sedan jag gick ut gymnasiet. Jag har varit med om en hel del elände i mitt liv.Men jag har ändå alltid varit rakryggad och kämpat på. Jag har gått emot alla odds jämtemot den sjukdom jag har. Denna kaffemaskin skulle ge mig vardagslyxen som alltid är så skönt att unna sig. Så jag håller tummar och tår att jag vinsten får =)

2011-12-05
Postat av: siv uusitalo

jag behöver en Tassimo för jag är en riktig kaffe drickare och därför kallas för kaffemoster. När man har en kaffebryggare som inte håller kaffet varmt heller. man hoppas att man har chans att få en.

2011-12-05
Postat av: Petra Vikström

Jag tycker att jag är värd denna. älskar kaffe, choklad och latte. ja allt, men när man är ensam hemma det är så trist att koka kaffe till en själv så denna skulle komma till stor nytta hos mig. Och med 3 barn hemma ska allt gå fort så vad är fortare än ett knapptryck, man slipper passa pannan som oftast hinner koka över.

2011-12-05
Postat av: Gunilla Gustafson

Finns på min önskelista sedan länge! Kanske chans att vinna??? Vore en drömklapp!

2011-12-05
Postat av: Hatice

Hej Kelly!

Jag tycker att jag förtjänar en tassimo för att jag har nyligen förlovat mig med min kille o som en present önskar jag mig en tassimo men det blev inte som förväntat tyvärr:( hoppas jag vinner lottningen för det tycker jag att jag förtjänar hej så länge ;)

2011-12-05
Postat av: Åse Bäckman

2011-12-05
Postat av: Teresia Söderling

Tänk att få överraska vår ideella förening med en Tassimo-maskin, kvinnojouren Ringblomman som stöttar misshandlade (både fysisk, psykisk, ekonomisk och sexuell misshandel). Vår förening har inte så stor budget och vi försöker få ihop saker människor inte behöver längre, det vore toppen att vinna en helt ny kaffemaskin så vi kan fortsätta servera våra utsatta medmänniskor och alla engagerade kvinnor i jouren!!

2011-12-05
Postat av: Åse Bäckman

Jag motiverar inte så mycket, men efter 10 års sjukbidrag har jag inte kunnat unna mig så hemskt mycket. Därför vore en Tassimo en dröm för mig =)))

2011-12-05
Postat av: Carolina

Hej<3



Jag skulle vilja vinna en tassimo till min kära mor<3 Jag fick en egen tassimo när jag fylla år av mina barn och nu tycker jag att min mor är värd detsamma<3 Eftersom jag är ensam med mina tre barn så finns det inte direkt utrymme för att köpa en själv till henne. Men alla är väl värda en egen tassimo<3

2011-12-05
Postat av: Lena Leknes

Min svärdotter är så härlig så henne skulle jag vill ge en Tassimo. Hon gillar maskinen skarpt och är "lite" avundsjuk på min och sambons. Hon har smält in i vår familj så bra, så henne om någon vill jag i jul göra riktigt glad.

2011-12-05
Postat av: Caroline

att vinna en tassimo skulle verkligen göra min dag. då jag ej har pengar till att kunna unna mig att köpa en, så får jag önska mig en. Att få vinna skulle ge mig ett leende på mina läppar =)

2011-12-05
Postat av: Dalma

Skulle passa mig perfekt eftersom jobbar natt inom vården (kaffeberoende)men som ensamstående mamma har inte råd att köpa så dyrt:(

2011-12-05
Postat av: Anne-May

Tycker om Bosch/Tassimos miljö-tänk med retursedel och fraktfri påse för skräpet. OM jag vinner föredrar jag den svarta men vit går också bra. Kommer använda "min" maskin varje dag och ser fram emot laktosfria produkter som komplement till det breda sortimentet som redan finns.

GOD JUL alla Tassimo-älskare:)))

2011-12-05
Postat av: Linda Ohlsson

Min MAMMA är verkligen värd en Tassimo!



Hon har ensam fostrat oss tre systrar, medans hon jobbat dubbelt under vår uppväxt för att kunna ge oss det vi behövde och ville ha.



Nu när vi är äldre ställer hon fortfarande upp lika mycket på oss och sina barnbarn. Finns inget hon inte skulle göra för oss tjejer.



Hon fanns vid min sida då jag gjorde magnetröntgen av min hjärna.Hon fanns där när resultatet kom..



Min son fick bo hos henne när jag låg på sjukhuset för tester. Hon tog hand om både hans skola och intressen denna tiden..



Hon gör allt för oss och sätter sig själv sist!



Vet att hon önskar en Tassimo otroligt mycket, men hon har helt enkelt inte råd nu då hon hjälpt en av oss systrar ekonomiskt.



Skulle betyda allt att få vinna en kaffemaskin och ge henne i julklapp.

Skulle inte bara bli en lycklig vinnare utan 4 stycken med mig och mina systrar.



Håller tummarna stenhårt!



Kram Linda



****************************************************

2011-12-05
Postat av: ann signér

Med ett litet e-go

i ett litet bo

vill jag gärna ha en Tassimo

2011-12-05
Postat av: Maria Torstensson

Hej kelly!!!



jag skulle vilja vinna en tassimo till min mamma inte bara för hon är en underbar mamma men även för hon har fått reumatisk värk och haft jätte jobbigt det senaste halvåret med massa prover och värk och varit ledsen och nere annars är hon väldigt glad av sig så har varit jobbigt och se så tycker hon är värd en tassimo en vit hade passat bra i hennes kök tror hon hade blivit jätte glad om där va en tassimo under granen och hade gjort hennes jul efter det mörka halvåret.

2011-12-05
Postat av: åse

hejsan, jag skulle vilja vinna denna till min ensamstående syster som är 35 år o genomgår sin 3dje cellgifts behandling pga bröstcancer. Hon har verkligen haft den kämpigt med livet de senaste 4 åren. Skulle gärna vilja köpa henne en Tassimo men har inte de pengarna för ja är föräldraledig. Därför försöker jag vinna en till henne! kram Åse

2011-12-05
Postat av: Fru P

Mina föräldrar har pratat om att de vill ha en kaffemaskin, så vad kan då vara bättre att ge till bästaste mor och far!!



2011-12-05
URL: http://frup.gblogg.se/
Postat av: Samet

hej o hopp jag tycker att min mamma ska få en tassimo för vår gamla bråkiga kaffebryggare har gått sönder så hon får inte sin kaffe:( jag ville köpa en tassimo men mina veckopengar räckte inte:'( hoppas att jag vinner tävlingen så att mamma blir glad när hon ser den ;)

2011-12-05
Postat av: Anne

Att lätt och smidigt få sin kaffekopp när suget för kaffe sätter in. Att alltid garanteras en kopp frächt Kaffe i alla de önskvärda smaker. En god smak ur en snygg förpackning.

2011-12-05
Postat av: Patrik Holmqvist

Haha roligt och läsa alla lögner. Många som har ont :)

Jag har inte ont någonstans, jag dricker inte så otroligt mycket kaffe förutom latte. Därav skulle det vara roligt och testa på denna maskin då vad jag förstår så kan man brygga espresso. Och detta är ju grunden i en latte. Mjölken kan jag stå för själv. :)



Man vet ju aldrig, tänk om man får oväntat besök av någon granne. Då skulle ju det vara fint och snabbt kunna brygga en kopp latte och bjuda på. Man vet ju aldrig vad som händer efter det...



Hoppas ni alla som har ont får det bra, och alla era mammor förtjänar säkerligen lite lyx. Jag brukar baka saffransbullar till min mamma såhär års för att ge henne lite lyx. Ett litet tips till er alla som vill unna era mammor lite lyx.



Med vänliga hälsningar // Patrik

2011-12-05
Postat av: Anonym

Jag skulle vilja ge denna Tassimo till mina fina föräldrar i julklapp... Av den enkla anledningen att Tassimo kaffet är så gott och det kaffe de själva brygger helt enkelt alltid är för svagt. De har haft ett tufft år där både min farmor och min morfar gått bort och jag skulle så gärna vilja ge dem lite vardagslyx =))

2011-12-05
Postat av: Malin J

Den 31 december gifter jag mig tillsammans med min älskade flickvän. Jag vet att min älskade gillar kaffe och skulle variera både café latte och chokladmjölk. Det skulle vara underbart att gå ge henne en svart tassimomaskin i morgongåva, då jag vet att hon gärna vill ha en.

Postat av: Jessica Lindh

Mycket kan jag avvara på en dag men aldrig mitt kaffe. Har haft otur med kokare dock, en perculator som brann, en bryggare som sprack så nu kokar jag vatten till snabbkaffe på spisen eftersom vattenkokaren la av. Såå himla trist. Som solomorsa vill man kunna få det lite lyxigt och gott fast man dricker de flesta kopparna ensam.Men imorron, på min födelsedag, är det extra surt att ha billigt pulverkaffe faktiskt..

Drömmen vore ju att få en rykande färsk cappuccino en lördagsfrukost i mellandagarna..

Och, allvarligt, med en sån maskin skulle tillåme jag drista mig till att bjuda hem nån på gofika. :) Jag tycker jag är värd det ;)Håller en tumme.

2011-12-05
Postat av: Marilen

Fick precis besked att en vän som haft ett jättejobbigt år med cancer återigen fått ett tråkigt besked och det vore toppen att få muntra upp henne med en alldeles egen Tassimo :)

Postat av: Laila Karlsson

Jag skulle vilja ha tassimon till hela familjen.

Det är bara min man som dricker kaffe men med denna maskin kan hela familjen få vad man önskar sig . Mannen kaffe barnen choklad och jag en god kopp te .

/Laila

2011-12-05
Postat av: Hugo 2år och lillebror 7mån

Våran mamma Sanna förtjänar en tassimo men vi är för små för att själva kunna handla en sån till henne. Det vore så bra om hon vann en maskin då skulle hon kunna lära sig dricka kaffe och hålla sig pigg hela dagen för jag och min lillebror är två små busiga pojkar :)



Kram hugo och max

2011-12-05
Postat av: Eija Björklund

min kära syster som är så sjuk och lever på minus:( hon behöver verkligen en Tassimo så hon har råd att bjuda mig och alla vänner på gott kaffe! då får hon kanske mera besök när hon har en fin kaffrmaskin:)hon är inte gammal född-55 men så sjuk är ofta inlagd på sjukhus, finns ingen som skulle bli lyckligare än min kära syster:))

2011-12-05
Postat av: Ugur

Min fru ville så gärna ha en tassimo efter att ha smakat en kopp tassimo latte hos hennes bror men den lilla maskinen är så himla dyr men hoppas att jag vinner så att hon kan få en sån tassimo i både i julklapp/födelsdagspresent ha en trevlig kväll

2011-12-05
Postat av: Angelica

Hejsan!

En svart Tassimo hade passat vårt kök utmärkt och jag hade jätte gärna velat ha en sån, men julen handlar inte om att få utan om att ge och hade jag vunnit skulle jag ge den till min bästa vän. Hon har det väldigt struligt ekonomiskt just nu och är ensamstående med tre barn. Hon sätter alltid barnen i första rummet och försummar sig själv istället. Jag hade jätte gärna köpt henne en sån här om jag själv hade haft råd med det. Jag vet att hon skulle bli jätte glad! Hon har varken kaffebryggare eller vattenkokare så det blir en mikrad kopp snabbkaffe när man fikar hos henne.



Ha det bäst!

2011-12-05
Postat av: Yvonne



En riktigt god espresso är svärmors favorit!

I arom är den överlägsen och unik!

Den för henne till kaffebönans rike,

en smakupplevelse utan like!



När jag vill få min svärmor att fånigt le,

bjuder jag på fik som har kaffe med kvalité,

Välgjort kaffe smakar lika gott,

i lägenhet och villa som i slott.



Min svärmor har tagit in mig som en dotter och ställer upp i tid å otid. Min högsta önskan är att få göra nått tillbaka och NU har jag chansen ( är själv sjukskriven efter en cancer op så plånboken är tunn) .

Tror hon gillar den svarta maskinen bäst =)



Tack och god jul

2011-12-05
Postat av: Elisa Huolman

Hej Kelly!



Har levt i snart 40 år utan kaffemaskin, 16:e Dec fyller jag jämnt och chansar nu, för jag skulle så gärna ha möjligheten att få njuta av proffsig kaffedryck levererad av en svart Tassimo varje dag de kommande 40 åren ;)

2011-12-05
Postat av: mia

Har inte heller några som är sjuka eller är nyinflyttad men jag har en vän som inte dricker kaffe om det inte är latte som jag gärna skulle vilja bjuda på en kopp när vi sitter och snackar tillsammans vid köksbordet. dessutom skulle mina mitt morgonkaffe smaka väldans bra och jag bli pigg och gla

2011-12-05
Postat av: Jenny Häresten

Jag tycker min vän Camilla ska få en Tassimo för hon är den absolut bästa vännen genom tiderna . Hon ställer upp på allt o alla i alla lägen ,när som helst , natt o dag trots att hon har det tufft själv i livet .

2011-12-05
Postat av: Jessica

Tycker att jag är värd att vinna en Tassimo, då jag har 4 barn och alltid är i farten. Längtar efter den dagen då jag kan sätta mig ner och låta Tassimobryggaren "göra" arbetet.

2011-12-05
Postat av: Anastasia Löwing

Jag skulle vilja överraska min sambo med en Tassimo till hans födelsedag den 10 december. Han älskar chokladen!! Dessvärre är den dyr och jag är sjukskriven sedan 1år tillbaka.

2011-12-05
Postat av: Anna L

Smaken ändrar genom åren karaktär,

hos oss en tvistefråga det är!

En Tassimo skulle förgylla vår tillvaro,

och hemmet fyllas med god kaffedoft och ro!!



svart ska den va!!

Postat av: Michael

Hej!

Jag önskar en Tassimo T 20 till våra kära vänner ute i skogen så de kan få känna lite av storstadens puls genom

Tassimos alla Goa smaker o sorter.

Perfekt julklapp till mycket Goa vänner.

Tack o ha en god jul o gott nytt från Micke

2011-12-05
Postat av: Eva Eriksson

Att man hela tiden ska skriva en bra anledning till att vinna, kan kännas svårt ibland! Tror jag måste ta mig en kopp kaffe och fundera lite.... Nej, jag kan bara säga att jag älskar kaffe och det borde vara en bra anledning till att få vinna denna fina!

2011-12-05
Postat av: Camilla Lundin

Hejsan,

jag skulle vilja ge en Tassimo till min man av två anledningar: för det första så är han en riktig kaffekärring:-) För det andra så är han ett helgon som står ut med mig, sin alldeles egna gravida skräcködla;-)

kram

2011-12-05
Postat av: Johanna

Jag skulle vilja vinna en Tassimo, som mina barn kan ge mig i julklapp. Min äldste son är 16 och han har så dåligt samvete för att han inte har råd att ge mig några julklappar. Jag skulle bli glad över att få en, men han skulle bli gladare över att kunna ge mig en!

2011-12-05
Postat av: Lis-Marie

Då man studerar är det ett lyx att kunna få både te, choklad och kaffe från en och samma apparat=Tassimo. Snabbt, enkelt och gott.

2011-12-05
Postat av: Rebecka

Inte för att låta bitter eller gnällig, men för att vara ärlig, så tycker jag att jag borde få vinna för att det skulle vara kul om jag också kunde få en julklapp i år. Helt kort kan jag säga att jag har knappt pengar till mat månaderna ut och min mamma o syster (som är min enda familj) har det lika tufft. Alltså blir det inga julklappar i år heller... Plus att vi alla kämpar med olika diagnoser o så vidare. Livet är verkligen jättetufft :( Jag önskar att jag inte behövde skriva såhär, för jag vill verkligen inte låta gnällig, men detta är sanningen. Den bistra kanske jag ska säga, om du undrar något ang det jag skrivit så får du gärna höra av dig, du har min mejl adress! Jag håller tummarna :)

Postat av: Marianne

Jag känner egentligen fler som är värd en Tassimo-klapp under granen. Men om jag måste välja en.



Så skulle jag välja min mamma.

Hemma sjukskriven för en arbetsskada som orsakades av ett barn på jobbet. Så hon kan inte jobba än idag och hon har stöttat och hjälpt mig igenom alla livets motgångar och nu även med min son som jag fick förra året. Får vara hemma hos henne varje dag så jag slipper vara själv så får hon höra mig prata dag in och dag ut. Sen har de varit en extra tuff höst för hon fick ta beslutet om att låta vår äldsta familje hund somna in och sen bara nån vecka efteråt dog hennes kära kusin i cancer (i lördags 3/11) som var som hennes lilla syster och bästa vän. Så om jag kunde ge henne julklapp i år så skulle de vara en tassimo för den är hon värd så hon kan få lite vardagslyx i hennes nu tunga vardag.

2011-12-05
Postat av: Anita Rosén

Alla borde ha möjlighet att varje dag kunna välja sin favoritdryck En Tassimo är väl allas bästa vän och borde finnas i allas hem även mitt eget.

2011-12-05
Postat av: Carolina

Hej, min lillasyster förtjänar en tassimo! Jag har en själv och älskar den, min syster har flyttat många mil från sin familj för att studera och jag önskar att hon själv hade en tassimo, hon älskar varma drycker och behöver en vän som finns där för henne i vått och torrt, i med och motgång, för att fira, för att trösta när allt känns jobbigt, den bästa av dem alla - en tassimo!

2011-12-05
URL: http://www.carolina1979.se
Postat av: Brittmarie

Jag skulle så gärna ha en TAssimo

varför inte i mitt nya bo

brygga kaffe, choklad eller te

bara att slå på och vänta och se!!!!!!!!



(gärna en svart)

2011-12-05
Postat av: janina andersdon

Efter två graviditeter på under två år så har jag en man som verkligen förtjänar en svart tassimo.tänk va mycket hormoner han har fått stått ut med dom sista åren. Lite uppmuntran skulle göra gått.

2011-12-05
Postat av: Tina Nilsson

Då min storasyster som hemma går och är mammaledig,

Jag henne skulle vilja unna en chai latte varm och redig.

Då hon ofta bjuder mig på nybakat,

Hon också berättat vad hon en TASSIMO saknat!

2011-12-05
Postat av: Pernilla Lundin

Min mamma förtjänar en Tassimo då hon ramlat och krossat handleden. Ett enkelt tryck och vips har hon sin favoritdryck!!!!

Postat av: Emma

Jag skulle vilja ge den till min sambos syster, då hon inte själv dricker kaffe men när hennes gäster(bland annat vi) vill gärna slippa det ÄCKLIGA snabbkaffepulvret och njuta av rickig go kopp kaffe... Tassimo har ju de så bra att man kan erbjuda sina vänner precis det kaffet de vill ha(expresso/machiato/oboy/TEA/vanilgt gott enkelt kaffe)Så man slipper tvinga i sin hennes "goda" pulver kaffe åh se glad ut :)

2011-12-05
Postat av: Agneta Birgersson

Todiluuuuu.

Jag önskar mig sååååååå jätte mycket och jag förtjänar en Tassimo( tänker inte beklaga mig och allt svart som hänt mig) för att jag står med båda fötterna på jorden och är mig själv trots allt.



2011-12-05
Postat av: Lena Nilsson

Tassimo är en maskin som man inte kan va utan ska finnas i allas hem man blir glad och lycklig det är därför jag vill vara med i tävlingen..Hoppas på tur..

2011-12-05
Postat av: Pernilla Lundin

Glömde säga att färgen absolut inte spelar någon roll!

2011-12-05
Postat av: marielle

Hej kelky! Jag skulle mer än något annat vilja vinna en tassimo till min mamma!!! Hon är min stora förebild i livet. Hon kämpar varje dag och hinner knappt med sig själv så en tassimo tassimo skulle va den ultimata julklappen till henne. Vi har aldrig direkt haft det fett ställt så hon har alltid sätt oss före sig själv. Hon kämpar med min handikappade syster varje dag med ett leende på läpparna. Hon gör allt för att vi skall må bra. Så snälla hjälp mig kunna ge min älskade mamma en perfekt julklapp! Mvh Marielle

2011-12-05
Postat av: Petra

Jag skulle vilja ge min man en ordentlig kôpp kaffe...vardagslyx och fredagsmys i samma paket!!!!

2011-12-05
Postat av: Nathalie

Jag vill ge denna till min mamma som ett litet tack för allt hon gjort för mig, aldrig gett upp hoppet om mig och funnits vid min sida dag som natt. Tacka henne för hon varit med på båda mina förlossningar och varit med när mina prinsar sett världen för första gången. Min mamma har det tufft med jobb och plugg och en liten belöning som denna mellan plugget vet jag att hon skulle uppskatta.

2011-12-05
Postat av: Linda

Så enkelt allt kan bli-

nästan som ett trolleri!



Inte en hel kanna att fylla-

men min morgon den förgylla!



Jag förtjänar att vinna en Tassimo i jul,

då jag känner mig extremt sliten och ful.

Jobbar och sliter med dagens bestyr,

tassimo till mig som egen kristyr.

Postat av: Malin Jensen

Jag skulle så gärna ge min underbara svärmor en sådan klapp, så hon äckligt kaffe slapp! För mig hon dricker cappuccinon opp trots att jag inte erbjuder något dopp. Vore trevligt att hos henne få fika så vi kan bjuda varandra lika!

2011-12-05
Postat av: Tessan

Åhhhh en sådan skulle jag vilja ge mig själv i julklapp... Hinner aldrig koka kaffe innan jag åker till jobbet... Klockan ringer 03:08 och 04:15 ska jag vara leendes i min disk på jobbet... När man börjar så tidigt så prioriterar jag att sova så länge jag kan eftersom jag har tre barn så blir det ändå mycket spring nattetid så därför är varje minut viktig... Kaffet hinner jag inte dricka förrän första rasten som är vid sju... Hade jag då haft en Tassimo så hade jag hunnit dricka en kopp innan jobbet och då ha ett ännu större leende när jag möter mina passagerare på jobbet...

2011-12-05
Postat av: AnnSofi

Vem skulle inte vilja ge någon en Tassimo i julklapp.

Det skulle då jag. Jag skulle vilja ge en till min mamma. Som är så snäll och ställer upp med allt från att passa barnen eller bara lyssna. Men hon är inte pigg just nu. Så jag skulle gärna vilja ge en till henne. Så varje dag hon får ta sig en kaffe så blir hon påmind om att vi alla i min familj är så oberört tacksam för att hon finns.

2011-12-05
Postat av: Elisabeth

Jag skulle vilja vinna en tassimo då min c3 jag har bara tar expresso så värdelöst, och min gubbes vanliga brygg kan jag inte dricka därför borde jag få vinna en tassimo som jag kan njuta av att dricka cappucino, choklad eller te helt själv

2011-12-05
Postat av: Johanna

Min kärlek bor i Italien och de månader som jag är utan honom så hade det betytt mer än guld att kunna dricka en riktig italiensk Cappuccino och drömma mig tillbaka till de dagar då vi var tillsammans och åt en äkta italiensk frukost med Cappuccino och croissant på en bar vid stranden! Så de mörka dagarna i Norrland när man behöver plugga skulle underlätta med en riktig kaffemaskin! Den enda - Tassimo!!

2011-12-05
Postat av: Ida

Jag ska vinna en tassimo för jag har de två härligaste med vildaste barnen i hela Sverige som jag är hemma med på förmiddagarna för att sen arbeta på kvällen och ska man lyckas med det behövs kaffe, gott kaffe!

2011-12-05
Postat av: emelie

Jag hatar att behöva motivera varför just JAG ska vinna, men..



Jag känner faktiskt att jag förtjänar något positivit i mitt liv. Har gått och dragits med ett sår i nästan två års tid, som ääääntligen har läkt. Rena rama lyckan tänker ni va?



Mmm, jag också.



Tills jag fick reda på att jag var gravid och gjorde en abort med anledning för att jag respekterar och älskar min sambo. Så vi gjorde abort i slutet av september och jag har FORTFARANDE rester kvar i livmodern.. Nästan tre månader senare.



Nu ska jag OPERERAS på torsdag. Om jag blir frisk dvs, för javisst, jag är duktig och drar på mig en förkylning i samma veva som jag får reda på att jag ska sövas.



Jag vet inte, men.. Kan ingenting bara få vara bra ibland?



Jag tycker att jag förtjänar något glatt efter dagliga omläggningar i 21 månaders tid, kass vårdpersonal som jag fått anmäla till Patientnämnden, en operation i maj 2010, fem pencillinkurer (trots allergi) på raken and so on.. Och så allt detta med aborten.



Jag vill också le.

Och så vill jag ha en svart Tassimo.

Postat av: Susanne Hedman

Tassimo skulle vara topp, till alla trötta tomtar här hemma som, helst av allt vill somna om. Så till denna tävlingen står mitt hopp om att på morgonen får ny rutin, med en bönerik kaffemaskin!

2011-12-05
Postat av: Marianne

Jag skulle bli så oerhört glad om jag vann en Tassimo. Jag har önskat mig en sådan så länge. Jag är värdelös på att koka kaffe, det blir alltid för starkt eller för svagt... En Tassimo skulle vara perfekta lösningen. En perfekt kopp varje gång.

2011-12-05
Postat av: Kajsa Rasmussob

Jag tänkte låta mitt nyårslöfte bli att lära mig dricka kaffe. Ska man börja som 30-åring behöver man hjälp på traven med riktigt bra kaffe och en enkel och funktionell maskin. Och skulle det inte gå så bra med nyårslöftet kan jag alltid njuta av varm choklad!!

2011-12-05
Postat av: Lisa

Esike desike lutan tutan,

Pengar äro jag dock utan,

simmeli maka,kockeli kaka,

riktigt kaffe gott skulle smaka

atteli pattei pajs,

En kaffemaskin lagom till jul skulle va najs!

Vad ska man tro?

Jo jag kanske kan vinna en Tassimo.

2011-12-05
Postat av: Anonym

Någon som förtjänar en Tassimo är min 75-åriga mamma. Tänk vilken underbar julklapp till henne som älskar Cappuccino. Hon kunde även bjuda barnbarn och barnbarnsbarnen på varm choklad när de kom på besök.

2011-12-05
Postat av: Maud

Postat av:

Någon som förtjänar en Tassimo är min 75-åriga mamma. Tänk vilken underbar julklapp till henne som älskar Cappuccino. Hon kunde även bjuda barnbarn och barnbarnsbarnen på varm choklad när de kom på besök.



Blev fel i mitt första inlägg.

2011-12-05
Postat av: Anki Sjöqvist

Jag skulle väldigt gärna vilja ha en Tassimo. Om jag vann denna fina kapsel maskin kan jag som ensam kaffedrickare i min familj kunna njuta av en kopp oftare än vad jag gör nu. Tycker inte om att sätta på minst 4 koppar i min perkulator. Blir ofta att man slår ut minst hälften av det. Tassimo har fått väldigt fina rekomendationer från mina vänner!

2011-12-05
Postat av: görel karlsson

Jag vill så gärna ha en tassimo som jag kan ge min man och mina barn i julklapp. Mannen skulle bli så glad över en kopp kaffe och barnen den goda chokladen. Tänk att jag kan överaska med En tassimo som jag önskade mig förra julen, men då fick pengarna gå till ett tandläkar besök. Åt en god kola som gjorde att min tand gick sönder. Så nu vill jag ge den till min familj. Och jag ska strunta i kolan i år ;)

God jul Görel

2011-12-05
Postat av: Sofhie Enström

Jag vill ge en vit tassimo till min kära syster,själv har jag en svart tassimo och hon har sagt att hon skulle vilja ha en..det hade därför varit kul att få ge henne en till jul.

2011-12-05
Postat av: Carina Langse'n

Vem skulle inte förtjäna en Tassimo ? ;) Lite vardagslyx är hälsa ! <3

2011-12-05
Postat av: Marina Svensson

så många fina inlägg, det kan man jo bara glömma att vinna, jag tyckar det är en super fin maskin, det bästa är väll att där finns en smak för alla, lycka till er alla, någon ska jo vinna.

2011-12-05
Postat av: MONICA BLIXT

Att få vinna en Tassimo får mig att längta till att vakna på morgonen och få njuta av en kopp kaffe. Jag kommer att få nytt sällskap på morgonen,jag behöver inte vara ensam längre,utan får sällskap av min Tassimo.

2011-12-05
Postat av: Anonym

Att få vinna en Tassimo får mig att längta till att vakna på morgonen och få njuta av en kopp kaffe. Jag kommer att få nytt sällskap på morgonen,jag behöver inte vara ensam längre,utan får sällskap av min Tassimo.

2011-12-05
Postat av: Monica Blixt

Att få vinna en Tassimo får mig att längta till att vakna på morgonen och få njuta av en kopp kaffe. Jag kommer att få nytt sällskap på morgonen,jag behöver inte vara ensam längre,utan får sällskap av min Tassimo.

2011-12-05
Postat av: Inga Pettersson

Nu när jag får en chans att önska mej en Tassimo så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva men jag vet att denna finns högst upp på önskelistan och jag hoppas att Tomten den som julklapp till mej vill giva.

2011-12-05
Postat av: Kea

I min närhet finns en kille som gillar kaffe, men pga sitt handikapp kan han inte kan läsa eller skriva. En Tassimo är så lätt att använda att han skulle klara den själv i sin lägenhet och bli mindre beroende. Oberoende stärker självförtroendet. En perfekt julklapp!

2011-12-05
Postat av: Caroline Theslöf

MIN ÄLSKADE DOTTER förtjänar en lyxig kaffemaskin flera gånger om. När jag blev utförsäkrad och inkomstlös, så jobbade hon på, för att kunna hjälpa mig ekonomiskt. Nu börjar det, efter nästan 6 mån släppa, men ... Jag har fortfarande inte möjlighet att återbetala henne, ännu mindre köpa en julklapp som hon önskar sig.

Må gott i vinter // Karolina

2011-12-05
Postat av: Angela Greek

En Tassimo under granen, hurra.

Då skulle jag göra expresso var da'.

Bjuda på cappuccino och choklad,

det skulle göra mig glad.

2011-12-05
Postat av: Gudrun

Med en inflamerad handled och det gör att vänster hand inte är brukbar ,så att koka kaffe är ett helt företag.Med en Tassimo kan jag och besökare få en god kopp kaffe.

2011-12-05
Postat av: Tina fäldt

Ho ho ho...klart jag vill ha en ha en tassimou..,,,Julen är så himla mkt mat, så därför vill jag ha gott kaffe utan massa tjat!!!!

2011-12-05
URL: http://har tyvärr ingen :(
Postat av: Liane

Min mamma har varit drogfri efter flera års heroin-missbruk. Jag har fått tillbaka min mamma (hon är så stark!) och för 9 månader sen blev hon mormor till min son, Sigge.

Hon har kämpat hårt och har nu varit drogfri i 5 år och fått tillbaka jobb och lägenhet och lever ett fullt fungerande och normalt liv. Hon är stark, ställer alltid upp och är så generös. Unnar aldrig sig själv någonting. Hon förtjänar verkligeb en vit tassimo.

2011-12-05
Postat av: Mona Ramström

Ett av mina barn med familj ska få denna i present som julklapp eller födelsedagspresent, det spelar ingen roll. Vi är alltid välkomna att komma dit och sova på deras soffa och äta av deras mat utan ett ord. De har ännu inte införskaffat sig en riktig kaffemaskin och det skulle glädja mig oerhört att få chansen att visa min uppskattning över deras gästfrihet med att se till att deras kök blir komplett!

Det skulle ge värme i många timmar!

Postat av: Ann-Louise

Jag vill gärna vinna en Tassimo då jag hört att de ska börja med sockerfri mjölk i kapslarna! Som diabetiker bör man ju undvika socker och på detta vis kan ju även jag njuta av en cappuccino eller latte!

2011-12-05
Postat av: Barbro Yngve

En TASSIMO-kaffemaskin är min älskade o underbara dotter värd flera gånger om ställer alltid upp hon är GULD värd!!

2011-12-05
Postat av: Stefan

Jobbet tynger min älskade fru,

hon är värd uppmuntran just nu,

en Tassimo skulle uppskattas till tusen

och för humöret göra susen

2011-12-05
Postat av: Monica

Om jag hade en Tassimo i mitt kök skulle jag, utan en massa stök, bjuda familjen min på en personlig fika, ty smakerna är olika.

Min äldsta dotter skulle få en kopp "fruit of the forest" att sippa på. Min yngsta får en kopp (stor som en hink) fylld med "Milka chocolate drink" Att vara rättvis med sambon med går som en dans med en kopp "Jacobs Medaille d'Or, Rainforest Alliance"... Nu är det dax att tänka på mitt så det blir en kopp "Cafe´Hag crema koffeinfritt"

2011-12-05
Postat av: Jörgen Karlsson

Jag skulle vilja överraska min fru som älskar choklad att få en tassimo , då kan hon få en kopp med ett enkelt tryck på morgonen. Och jag kanske skulle kunna få en expresso när jag önskar mig en :)

2011-12-05
Postat av: Annalena

Med risk för att verka lite egoistisk så önskar jag Tassimon till mej själv.Eftersom jag jobbar i hemtjänsten hela julen så kan jag trösta mej med en Latte när jag kommer hem på julaftonskväll :)

2011-12-05
Postat av: Ida - Mamma till DS prinsen Rasmus

Jag skulle bli överlycklig över en Tassimo maskin.. Annleding?! Min son lider av sömnstörning vilket gör att jag får erunt 2h sömn/natt.. Så kroppen skriker efter gott Kaffe som en Tassimo maskin kan ge mig!

2011-12-05
Postat av: Susanne

Jag är en fyra barns mor som skulle njuta sjukt mycket av en egen stund med en riktigt god kopp kaffe.,,

2011-12-05
Postat av: Anna-Lena Näslund

Hej! Varför jag tycker att just jag ska vinna en Tassimo...Jo för att göra en väldigt lång historia kort. Jag vill vinna denna Tassimo till min bror Krille. Jag älskar honom av hela mitt hjärta och han har varit mer som en son för mig än som en bror. Det skiljer 16 år mellan oss och han har precis blivit pappa själv till en underbar liten pojke. Kassan är skral ALLTID för dem och sen jag köpte min Tassimo så kommer han ofta hit och vill ha en latte hos mig men varje gång jag är dit så säger han att tyvätt syrran så kan jag inte bjuda på annat än sunket billighets kaffe. Jag får ju aldrig råd att köpa mig en Tassimo jag inte. Därför tycker jag att han ska få den av mig i julklapp. Han vill definitivt ha en svart. GOD JUL :-)

2011-12-05
Postat av: Barbro Bergh Holmgren

Tänk vad Jag skulle mysa om Jag fick denna i mitt kök och fick höra den pysa.Den brygger så gott i koppen,en njutning för hela kroppen. Detta Jag till Dig säger-Tassimo Äger.

2011-12-05
Postat av: Marie S. Wahlström

Eftersom jag själv redan äger en svart och bedårande Tassimo som jag älskar vill jag vinna en vit och ge till min fantastiska lillasyster. Hon blir mamma för första gången i januari och en Tassimo skulle ge henne en härlig vardagslyx under föräldraledigheten. Med en enkel knapptryckning kan hon, även med en bebis på armen, fixa sig en härlig kopp kaffe. Det tycker jag att hon är värd!



2011-12-05
Postat av: Bella

En tassimo skulle passa utmärkt hos mig just nu, inom kort fyttar jag hemifrån och då skulle en Tassimo sitta fint. Studentinkomsten är inte jättestor och pengarna jag får ihop prioriteras till annat. Att köpa kaffe på caféer är också suprdyrt! Men att starta dagen med en kopp Tassimo kaffe skulle vara en dröm!

2011-12-05
Postat av: Faria

Hej,



Jag skulle bli över lycklig om jag vann denna underbara maskin! Jag skulle inte behålla den själv utan ge bort den till min älskade mamma som aldrig unnar sig någonting. Hon sätter alltid andra först och det hade varit så roligt att ge henne en julklapp hon skulle älska! Hon är ett kaffe monster och har pratat mycket om just Tassimo men sagt att hon inte har råd att köpa en... Hoppas jag får chansen att göra min kära mor glad!

God jul!

2011-12-05
Postat av: Emelie Karlsson

För en fattig student hade denna vinst varit perfekt julklapp till min mamma och pappa :)

Jag hopps så är en julklapp löst

/Emelie

2011-12-05
Postat av: monika

Jag vill vinna tassimon för min egen del. Jag förtjänar den, utan att va ego.

Jag vill ha en svart. Tack för mig. God jul ( lite tidigt men,men)

Postat av: Lotta

ja ä dålig på att rimma

men vill ändå vinna.

Enkelt att bjuda vännerna på fika

när man ha en tassimo.

Otroligt va detta ble bra

en kaffemaskin vill ja ha....oj oj de rimma visst till sist

2011-12-05
Postat av: Anna Gustafsson

Jag vill ha en egen! Jobbet på café har gjort mig kräsen, jag vill ha gott kaffe! Hos en bekant fick jag prova TASSIMO kaffe och det är i klass med vårat kaffe på caféet..... Så för att hålla mitt humör på topp lediga gråa dagar, ge mig en ljuvlig klapp under granen!

2011-12-05
Postat av: Sofia

Chansen är väl inte så stor att just jag vinner men man lär ju testa... :) Jag skulle vilja ge en vit Tassimo till min kaffeälskade sambo. Varför? För att jag beundrar honom för det jobb han dagligen gör för alla svårt sjuka människor på en hjärtavdelning. Men också för att han är den bästa sambon man kan tänka sig!

Postat av: Caroline Dalhäll

En Tassimo till min pojkvän jag vill kunna ge,

för att det kommer få honom att le.

För kaffe dricker vi endast när vi är utomlands,

men nu kan vi få samma känsla nära till hands.

Ja en kaffe på morgonen skulle göra honom så himla glad,

då behöver vi ju inte ens åka till en främmande stad!

Åh det vore världens bästa julklapp att till honom ge bort,

det förtjänar han eftersom han alltid ställer upp för mig i vått och torrt!

2011-12-05
Postat av: Anita

Jag skulle vilja överraska min stora son med en Tassimo, han är avundsjuk på min. Men har inte råd själv att köpa en, studerar på högskolan och ska så göra i 3,5 år till. Jag är tyvärr långtids sjukskriven och har inte heller råd att köpa en till honom. Hoppas på tur nu, att förgylla hans alla stunder med att läsa ihop med en gott kaffe från Tassimo.

2011-12-05
Postat av: Annie S

Jag skulle vilja ge en svart Tassimo till min pojkvän i julklapp. Han har precis börjat dricka kaffe och önskar sig en kaffemaskin, men som student kan jag inte ge honom så mycket mer än snabbkaffe. Sen hade det också vart trevligt att kunna bjuda folk på kaffe och inte bara te när det kommer och hälsar på!

2011-12-05
Postat av: Yana

Sedan vi separerade är det bara jag som dricker kaffe... och jag vill bara ha en kopp, så jag slänger massor av kaffe, vilket är dumt.

En liten Tassimo vore perfekt, lagom för en,

inga problem när man har gäster!

2011-12-05
Postat av: Sofie

Ååå vilken tävling! Jag skulle jätte gärna vinna en vit Tassimo till mig själv då jag inte är en bra kaffekokare och inte ens äger en kaffebryggare på grund av det ;). Tänk att kunna göra och dricka sin egen latte hemma på morgonen, eller när som helst!



Jag borde ju va värld en vinst nu då det både r jul och min födelsedag nu i december..

2011-12-05
Postat av: alis

ÅH, jag skulle jättegärna vilja ge mina föräldrar en kaffemaskin i julklapp. Men just nu är jag arbetslös och tjänar inte många korvöre, så vet inte riktigt hur jag ska få råd med den. :) Aja, jag håller tummarna iallafall för att jag vinner. Kram!

2011-12-05
URL: http://alis.blogg.se/
Postat av: Sofie

Jag skulle bli jätteglad om jag vann en tassimo, som jag skulle ge till min Mamma, som länge har velat ha en men inte kunnat köpa någon. Det skulle blí en jätte bra julklapp till henne och hon skulle bli jätte glad.

Postat av: Vivi-Anne Johansson

har tröttnat på vår kaffebryggare och vår guldstund i fåtöljen på förmiddagen känns inte lika exklusive längre. Men med en Tassimo skulle vi åter kunna njuta av dess heliga dryck :)

Puss och kram Vivi

2011-12-05
Postat av: Olle Henriksson

Skulle vara toppen o vinnA denna supergrej , Jag har ALLDRIG vunnit nåt i hela mitt liv. Tänk om...!? Med vänlig hälsning, Olle

2011-12-05
Postat av: Sandra

Om jag vann skulle jag vilja ha en svart tassimo, Och den skulle bli en julklapp till min Mamma. Vore jättekul att ge henne den eftersom jag vet att hon kollat på en tidigare! Och att ta en kopp varmchoklad på morgonen vore inte helt fel.

2011-12-05
URL: http://saandraat.blogg.se/
Postat av: Anneli Larsson

Små kapslar av njutning till vardags och fest - det passar en kaffegourmet som mig bäst!

2011-12-05
Postat av: Veronica Johansson

Jag skulle så gärna vilja ta en latte,en kopp choklad eller en vanlig kopp kaffe utan att behöva sätta på bryggaren som har ett minimum på tre koppar. Det slutar med att jag får hälla ut det som är kvar i kannan!

Kram Veronica =)

2011-12-05
Postat av: Anne-Cathrine Nordh

Efter ha köpt mina döttrar varsin Tassimo har jag upptäckt hur smidig den är. Jag trodde aldrig att en Latte Macciatho, varm choklad, te och cappuchino som går så fort att göra kunde smaka så bra. Man hinner ju till och med ta en kopp när man är hemma på lunchen och rastar hundarna...så smidigt. Så nu står en Tassimo högst upp på min önskelista som julklapp/födelsedagspresent den 24 dec. Jag är tjej som har många järn i elden och alltid är på språng och tycker därför jag är värd en Tassimo. Många hälsningar Anne-Carhrine

2011-12-05
Postat av: Lenafena

Det är jag som är jultomten, jag fixar mat och städar och köper klappar och fejar och pyntar och värmer glöggen och går ut med hunden och städar lite till och köper ännu mera julmat....billigt med risgrynsgröt mest..och så städar jag lite till....sedan måste jag leta åt tomtesäcken och börja slå in klappar till släkten och så måste jag hinna baka och söka åt fjolårets glitter och hitta en gran någonstans och PUST!!!!!!!!!NEJ nu behöver jag en god kopp kaffe och då behöver jag en ny kaffebryggare-det är jag faktiskt värd! Stor tomtekram

2011-12-06
Postat av: Kaffetanten

Jag önskar att det låg ett sånt där härligt paket under min gran så jag kunde förgylla mina dagar/nätter med en god kopp kaffe.

Dagar/nätter kan bli långa ibland på grund av min värk och min sjukpension räcker inte till någon lyx. Mina barn brukar säga "mamma en sån där kaffemaskin skulle du ha"

Så det här får bli min önskelista till "Tomten"

Gärna en svart men båda var ju vackra

2011-12-06
Postat av: Lina

Hej Kelly. Denna kaffemaskin skulle verkligen pigga upp mig och min familj denna jul.

Vi brukar alltid fira med våran nära släkt med i år reser alla bort utomlands, och då menar jag verkligen alla! Vi har Inte firat en jul själva någonsin.

Just nu vet jag inte om det är bra eller dåligt men de känns lite som om hela meningen med julen försvinner när inte släkten kommer samlas. Men som tur har jag en superfamilj som jag saknar nu när jag flyttat hemifrån så att komma hem till familjen med denna kaffemaskin skulle ge många leenden!

Tack för de brittiska inslagen i bloggen!

2011-12-06
Postat av: Emma Lisa Magnusson C

Tassimo har lanserat nåt smart

nämligen en kaffeapparat,

där det räcker med ett enkelt tryck

så serveras den godaste dryck.

Denna smarta kaffeversion

passar en javasugen kvinna

som gör allt för att vinna!

Här finns ju en smak för alla o envar

jag kan själv göra mitt val för ett unikt exemplar.

Postat av: Ewa B Jacobsson

Kärleken kommer och och kärleken går,

men smaken och längtan efter Tassimos kaffe består.

Maskinen är dessutom både praktisk och fin

och jag är värd att ha någon att kalla "min".

Med en Tassimo i mitt liv,

skulle jag orka alla tunga kliv.

Så tänk på mig, snälla Tomten, i år

jag har varit så snäll som det bara går!



/Ewa

2011-12-06
Postat av: Lena

Oj, oj vad läckert det skulle vara att vinna en Tassimo. Skulle vilja ge den till min underbara son som är på "G" att flytta hemmifrån. Han skulle verkligen bli överlycklig!!

2011-12-06
Postat av: Lisa

Åh, en perfekt julklapp till mina föräldrar! Jag vet att dem skulle bli överlyckliga om dem fick slita upp ett paket och se en svart tassimo där i!

En mycket bra tävling.

2011-12-06
Postat av: Carina Collin

En tassimo hade varit en fantastisk julklapp till mig och min familj som älskar kaffe i alla former, en tassimo...vardagslyx!

2011-12-06
Postat av: Sabrina Hadidi

min mamma är värd en tassimo då hon gått igenom så mycket det senaste året, hon fick blodpropp i benet under sin graviditet men den missades och alla efterföljande symtom med. Tre veckor efter förlossningen åkte hon in akut till sjukhuset pga av andnöd och feber, det visade sig att mamma hade vätska och blodpropp i lungan och lunginflamation. Men min mamma biter ihop och ger allt hon kan till oss barn och unnar aldrig sig nåt själv, ser hur hårt hon sliter för oss. Därför är min mamma värd en tassimo, vi kunde ha misst henne och vi vill visa hur mycket hon betyder för oss barn, Vi älskar henne

2011-12-06
Postat av: maria Johansson

Hej! Kelly . En tassimo skulle passa perfekt till mig själv, då man har gäster så att de själva kan välja vad de vill dricka och man bara kan umgås och ha kul tillsammans,vi alla är ju kaffeälskare och de som inte gillar kaffe kan få önska sig något annat.Perfekt julklapp

2011-12-06
Postat av: Sofie H

Jag har pluggat riktigt hårt under hela hösten och hade gärna velat skämma bort mig själv med en kaffemaskin! Tyvärr tillåter inte min studentekonomi detta så därför hade det varit underbart att få en i julklapp :)

2011-12-06
Postat av: Malin Andersson

Vardagslyx är vad det är att få ha en egen kaffemaskin. En vit fin som gör det bästa kaffet till mig varje morgon då vaknar jag med ett leende.

2011-12-06
Postat av: Anna

Älskar julen men mörkret gör mig så trött. Är gravid och de flesta sysslor är extra jobbiga just nu. Då hade det varit underbart att kunna unna sig en kopp kaffe som piggar upp lite!

Önskar dig en god jul!!

2011-12-06
URL: http://baana.blogg.se/
Postat av: Jennie

Jag önskar mig den vita!



Den skulle min älskade sambo få, för just när vintermörkret är som tätast och man behöver krypa ihop tillsammans med familjen i soffan får han jobba och slita som mest. Med en Tassimo på jobbet kunde han få en god kopp kaffe snabbt och enkelt att värma sig med och samtidigt veta att hans familj saknar honom <3



God jul

2011-12-06
Postat av: Coco

Hello miss Biddle!!



min blivande man skulle nog älska en sån där kaffemaskin!! tänk vad mysigt att få smyga upp på morgonen och bara trycka på en knapp och kunna leverera en fantastiskt god espresso till honom på sängen så han piggnar till och gosar lite med mig innan man springer iväg till arbetet, hihi. Mer kärlek helt enkelt! I would just love it!



Frågan är bara.. vilka koppar som ska användas, kanske dags för den kopp-utmaning snart!!? show us all your rose cups, cupcake!



Kram och God Jul!

2011-12-06
URL: http://cocoos.blogg.se/
Postat av: Katinka Olovsson

Självaste Katinka är värd en Tassimo till jul,

förra hösten och denna höst har hon tagit hand om 2 barn och hus med allt som hör där till, nattning och krattning medan mannen har varit i Halmstad på utbildning under veckorna, bara hemma på helgerna.



Nu är han hemma och då kan jag nu få en lugn stund o va passar inte bättre till det om inte en kaffe á la Tassimo

2011-12-06
Postat av: Mona Mörtling

Jag vill gärna vinna en snygg liten Tassimo,sedan kasta ut min lilla "ko". En mjölkkanna i kylen blir "stulen", caffe latten görs av maskinen hela julen! Jag blir go och varm och glad, mina barn kan göra sig en kopp choklad!

2011-12-06
Postat av: Maria Mikaelsson

Vår pressbryggare sjunger på sista refrängen, snart får jag inte längre kaffe på sängen.

Kan Tassimo rädda en stressad mamma, annars blir inte helgmorgnarna detsamma;)

2011-12-06
Postat av: Hanna

Detta vore den perfekta julklappen att pigga upp sig med i vintermörkret när man bara jobbar natt och sover hela dagarna när det är ljust! :)

2011-12-06
Postat av: catarina

min pojkvän förtjänar en sånhär Tassimo för att bli ännu mer motiverad att spara ihop de sista slantarna till ett eget boende! åh, kan bara föreställa mig leendet på hans läppar om jag fick chansen att ge honom en sånhär fin julklapp! :)

Postat av: Anne Paulsson

Genom ett tryck man ett gott kaffe får

På köpet en God Jul och ett Gott Nytt År!

2011-12-06
Postat av: sarah jordansson

Jag är helt klart värd att vinna en tassimo! Jag har slitit som ett djur heela detta året började året med att plugga på helfart vid sida om mitt jobb på 42%. Har under hösten fått fast jobb tack vare den utbildning jag läser men jag har fortfarande en del kvar i skola. Så nu jobbar 75% och pluggar fortfarande på helfart vid sidan om och hemma har jag en dotter på 3 år. En tassimo skulle snabbt kunna ge mig en goo köpp kaffe och lite energi att oraka med allt jag ska hinna med under dagarna!

Postat av: Patrik Borgqvist

jag tycker min fru ska få en tassimo i paket et i jul. då jag är arbetslös o får nog inte i gång akassan innan jul. för jag tycker hon är värd en julklapp.......

2011-12-06
Postat av: Lisa

Hej Kelly. Jag skulle vilja vinna för att slippa detta med kaffesumpar som bara går sönder hela tiden. Att slippa krångla varje morgon med kaffebryggaren. Jag har även skippat mitt morgonkaffe pga att det tar tid med bryggaren och hade jag en Tassimo så skulle allt gå så mycket smidigare. =)

/ Lisa den kaffegalna mamman.

2011-12-06
URL: http://lisa85.blogg.se/
Postat av: Jane Malmgren

Hej.

Jag skulle så önska att min Mamma och Pappa kunde få en Tassimo.

De har ställt upp ENORMT mycket på mig i alla mina år.

Jag kämpar med psykiskt ohälsa och är tvingad att leva på Soc. Om det inte vore för mina underbara föräldrar skulle mitt liv vara mycket svårare en det redan är.

De är så superfina och underbara. Ställer alltid upp oavsett vad och när.

Jag önskar varje Jul att jag kunde ge dem någe riktigt fint. Men det är tyvärr lika omöjligt år efter år för att jag inte har den ekonomin :(

Jag kan ärligt säga att jag nog inte varit här om det inte vore för mina fina underbara föräldrar. Så självklart hoppas jag att det är orsak nog att vinna denna tävling och kunna ge dem denna fina maskin till Jul.

Jag råkar ha fått veta att de ska ge en till mig i Jul ^^ Och vad vore bättre då en att kunna göra det samma för dem?

Håller tummar och tår och hoppas det hjälper hela vägen till en vinst.

2011-12-06
Postat av: Anna Glavenhult

En flicka som var i från Götet,

var inte helt bakom flötet?

För med en kaffemaskin

hon ordnade så fin

fika att ha på mötet.

2011-12-06
Postat av: Anders Lindqvist

jag älskar kaffe och vill kunna variera mig med olika varianter av den ädla drycken.

2011-12-06
Postat av: Gittan

Skulle vara underbart att kunna dricka kaffe igen

Då det efter jag sluta röka för 1år och 4 månader sen

började tycka illa om kaffe.

I dag kan jag fortfarande inte dricka kaffe som man brygger i vanlig bryggare..

Så denna skulle vara en underbar Julklapp till mig själv.. Då jag heller inte har råd.. Nu när jag håller på att laga mina tänder..

Håller nu tummar och tår att denna gåva jag får..

2011-12-06
Postat av: Titti

Jag är TOK, TOKIG i kaffe. Maken mindre "tokig" men dricker på mornarna under helger och ledigheter. Därför tycker jag att jag är förunnad en EGEN maskin så jag kan fixa mitt egna, goa kaffe när jag är hemma under dagarna! :)

Så snälla "tomten"! - jag har varit snäll och lovar att fortsätta vara det. Kan jag inte få denna kaffemaskin??!? :D

2011-12-06
Postat av: Johanna

Föräldrars katt och min hund som somnat in. Kostar inte lite pengar (hund in och ut på sjukan en längre tid innan). Eländena avlöser varandra detta år :( Har inte varit lätt kan jag säga.

Trotts att mina underbara föräldrar ställt upp att betala allt det kostat för min vovve att ligga på sjukan och alla jobbiga återbesök + mediciner så har de på detta också köpt en Tassimo till mig i Julklapp (fick reda på det av en snäll släkting).

Genom allt strul och elände finns mina underbara föräldrar där och stöttar och ställer upp & till råga på allt så går de och köper en dyr Tassimo till mig. Ja man känner sig nästan lite hemsk. De har ju redan ställt upp så himla mycket för mig.

Att jag älskar dessa människor oerhört mycket kan nog knappast någon missa <3

Jag skulle så otroligt mycket vilja kunna ge en fin Tassimo till dem (färg obetydligt).

Det skulle verkligen betyda så otroligt mycket för mig att kunna göra dem glada mitt i allt strul som är omkring oss nu.

Det har varit ett år av helvete då saker bara gått fel. Och genom detta har de stått vid min sida och stöttat och hjälpt på så många sätt (senaste året har varit värst, men eländen har avlöst varandra i över 3 år nu).

En Tassimo till dem skulle, kan jag lova, vara en helt underbart perfekt klapp. Skulle kännas så otroligt skönt att kunna ge dem en riktigt fin present som jag vet skulle bli MYCKET väl använd.

2011-12-06
Postat av: Kicki

Hej! Jag skulle vilja ge en tassimo till min sambo i julklapp. Vi väntar tillökning vilken dag som helst (första barnet). Med tanke på att det kan bli en del nätter mde dålig sömn framöver pluss att han ska orka jobba så behöver han nog en kopp gott kaffe på morgonen.

2011-12-06
Postat av: Lynn

Jag hade så gärna velat vinna den här till min mamma! Hon har haft så himla mycket att tänka på det senaste halvåret o jag önskar så att hon kunde få ta det lite lugnt snart. Hon förtjänar den här! <3

2011-12-06
URL: http://lella.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! :D Jag skulle vilja vinna och ge i julklapp till min vän eftersom hon verkligen fötjänar den som julklapp/inflyttnings present och att hon nästan aldrig kan bestämma sig för vad hon ska dricka när vi är ute på café, så då tänkte jag att den kan hjälpa henne att få lite hum på hur allt smakar! Så därför hoppas jag att jag vinner! =)

2011-12-06
Postat av: monica lövgren

hej.jag skulle vilja vinna och ge den till min mamma. hon är bäst.Jag har en själv som jag älskar hoppas på tur nu

2011-12-06
Postat av: Elisabeth Elmquist

Hej Jag skulle vilja skämma bort min underbar mamma som älskar Latte Macciato och som ställer upp i vått och torrt.

2011-12-06
Postat av: milagros

Hej! Jag förtjänar en Tassimo (svart) eftersom jag kom till Sverige för 12 år sen från en tropisk ön och var ingen kaffe-drickare. Men nu har jag anpassat mig till den svenska kulturen, har fått jobba hårt för att försörja mig själv och familjen. Sverige har gjort mig till en riktkig kaffe-drickare och fika njutare och jag vill ha en fin kaffe bryggare hemma!

2011-12-06
Postat av: Malin Larsson

Tassimo är min kaffe favorit,,jag önskar mig en som är vit. En julklapp som gör mig varm och glad, oavsett om den bjuder på kaffe eller choklad. Så när juldagsmorgon glimmar,,vill jag brygga kaffe i flera timmar. :)

2011-12-06
Postat av: Lena

Skönt med ett glas latte från den söta maskinen så

här mitt på dagen,när man är så mätt i magen.Här ploppar många tankar opp som ej funnit i min knopp.

Smaken är som en god glimma i denna glada timma!!!

2011-12-06
Postat av: Gisela

Till mitt nya kök i svart, vitt och grått

Önskar bara en Tassimo jag också fått

Onödigt säger gubben bara

Orkar inte honom svara

Om jag råkar vinna en

Han endast ska få SE på den

2011-12-06
Postat av: Anna

Jag förtjänar att få en Tassimo i julklapp eftersom jag har kämpat i 2,5 år på sjuksköterskeutbildningen och nu endast har en termin kvar. Hade varit perfekt med en Tassimo för att göra kaffe och varm choklad till pluggandet :) Som student är man lite begränsad ekonomiskt på grund av dyr kurslitteratur, så en Tassimo står tyvärr inte överst på inköpslistan även om jag hade velat. :(

Postat av: Kikki

Mannen och jag har olika meningar om vad dom är nödvändigt i köket. Skulle bli så glad om jag vann en Tassimo och jag kan garantera att mannen i huset får fortsätta koka sitt kaffe på plattan. Ha nu en riktigt God Jul.

2011-12-06
Postat av: Vanja

För att jag efter 3 år har separerat från min sambo. Även om jag vet att det blir bra i slutändan tar tårarna aldrig slut vissa nätter. Julafton ska vi inte ens prata om. Vi hade en gemensam Tassimomaskin så jag vet att den är fantastisk, men den behåller sambon. Med studentbudget blir det tillbaka till frystorkat kaffe utan vinst.

2011-12-06
URL: http://[email protected]
Postat av: Anna-mamma till Vincent

Jag har drömt om en Tassimo sedan förra julen. Jag skulle bli otroligt glad över att få vakna upp på julaftonsmorgon och få göra en kaffedryck till min kärlek. Det skulle vara en extra bra julafton det!

Postat av: Marie

Jag vill gärna ha en Tassimo, har suktat efter denna uppfinning, hört lovord och skulle gärna vilja unna mig en lyxig kopp choklad efter en lång dag på jobbet eller varför inte överraska sambon till jul? :)

Postat av: Madeleine W

Tjo.



Är van vid min sambos Tassimo, love it. Men ska nu flytta ifrån honom men jag kommer att sakna den! Har bara råd att köpa lite möbler till mun nya lägenhet så kan inte lägga pengar på en kaffemaskin just nu, booh.

2011-12-07
URL: http://tanyk.blogg.se/
Postat av: Kim Krog

Jag skulle vilja vinna denna och ge till min underbara mamma som de senaste 3 åren gått igenom otrolit mycket jobbigt men sammtidigt kunnat vara så stark och stöttat mig när jag bott utomlands och kännt mig vilsen. Hon finns alltid där ett telefonsamtal bort och hjälper mig i alla situationer till hundra procent och ger aldrig upp. Starkare eller modigare kvinna tror jag inte finns på denna jord. Det känns som att jag aldrig kommer att kunna ge tillbaka för allt hon gjort för mig, men detta vore en liten underbar bit på vägen. I år ska vi äntligen fira jul tillsammans i samma land <3

2011-12-07
Postat av: Splendora

Åh, kaffemissbrukaren inom mig skriker av förväntan! Att slippa dricka sig hög på fulkaffe och istället kunna njuta färre koppar riktigt gott kaffe vore en dröm. ;)



Till skillnad från många andras motiveringar är den här helt och hållet självisk, jag önskar mig en Tassimo bara till mig själv, 100% min! ^^

2011-12-07
Postat av: Emelie

Hej Kelly!



Vilken passande tävling så här inför julen. Jag skulle verkligen vilja vinna en svart TASSIMO till min käre mor. Inte bara för att hon är världens bästa mamma so alltid ställer upp för mig. Utan också för att hon äntligen efter 15 år lyckats övertala pappa om att få göra om köket! Han har dessvärre ännu inte vikit sig på kaffemaskinsfronten. Och det lär han inte göra heller så länge det är hans (och hennes) pengar som måste finansiera detta (enl honom) onödiga lyxskräp. Den skulle passa jättebra i deras nya, numera, moderna kök. Det är det enda som fattas som pricken över i:t!



Kram

2011-12-07
Postat av: Elin

Hej!

Jag tycker jag förtjänar att vinna en Tassimo just för att jag precis lärt mig dricka kaffe 22 år gammal (då med massa mjölk i och socker) och är rätt så lat av mig så jag vill ju kunna göra kaffe snabbt med mjölk i, och även chailatte och sådana gosaker. Sen så är jag arbeslös just nu och har suktat länge efer denna Tassimo-maskin!

2011-12-07
Postat av: Iréne

Hejsan!



Jag skulle vilja vinna en som jag kan ge till min bror i julklapp. Han förtjänar den så mycke efter ett jobbigt år med skilsmässa och ensam vårdnad av en riktig energisk tjej på snart 2 år. Jag ser hur mycke han njuter av en ny bryggd kopp Tassimo kaffe från våran bryggare å önskar han kunde få en lite stunds njutning av en egen maskin.

2011-12-07
URL: http://irresvarld.blogg.se/
Postat av: Madeléne

Jag tycker att min fantastiska mamma förtjänar en tassimo i julklapp! jag vet att hon suktat efter en sen hon för första gången fick syn på den förra julen. Jag tror inte det finns någonting hon tycker är mer avslappnande än att sätta sig ned framför brasan med en kopp kaffe eller te. Vad vore då en mer perfekt julklapp än denna? Jag skulle bli så fantastiskt glad om jag kunde få ge henne denna i julklapp, så att hon en gång för alla kunde slänga ut sin gamla kaffebryggare som har hängt med enda sen jag var liten!

PS! Jag vet att den skulle uppskattas av fler familjemedlemmar, hihi) DS!

Kram :)

2011-12-07
Postat av: Anonym

Jag tycker att jag och min pojkvän förtjänar en härlig kaffemaskin

Då vi båda är duktiga och försöker ändra alla våra vanor till miljövänligare alternativ. En kaffemaskin gör att mindre kaffe går till spillo och den förbrukar mindre el. Men självklart så vill man ju ha en för att den är supersnygg, praktisk och gör härligt kaffe! :D



Många flugor i en smäll helt enkelt!

2011-12-07
URL: http://rutenfem.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag dricker inte kaffe men det gör däremot min kära sambo. Han älskar kaffe, alla sorters kaffe. Detta vore den perfekta julklappen till honom. Han förtjänar den verkligen då han är mitt allt, min bästa vän. Men vår ekonomi gör det omöjligt att själva unna sig något sådant. Snälla Kelly, låt mig få ge denna fina kaffemaskin till min fina pojkvän!!

2011-12-08
Postat av: Petra E

Nu i höst har jag pluggat dubbel heltid för att hinna med så mycket som möjligt innan mitt andra barn kommer i januari. Kaffebryggaren har gått varm, och nu börjar den ge upp. En kapselmaskin där jag snabbt kan fixa en kopp kaffe med ena handen och hålla lillan med andra hade varit guld värt för en trött mamma, och att den är snygg och rolig är också ett stort plus. :)



2011-12-08
Postat av: emma

hej san jag skulle så järna villja vin har har inte råd att köpa den till min underbara mamma hon skulle blli så lycklig att få den hon tycker så mycke om den tassimo men kan ej köpa jule vi ge den till hen till julklapp hon har gort så mycke om mej tack alla ni

2011-12-08
Postat av: Jouline♡

Åhh vilken rolig tävling, jag är väldigt gärna med trots att jag aldrig har turen på min sida. Men bättre en chans än ingen alls. Jag och min sambo köpte en kaffemaskin men för ett tag sedan gick den sönder och vi har nu inte råd att köpa en ny. Sambon min tipsa mig om vi skulle satsa på en liten Tassimo (då den finns i vit) och han sa då att - Älskling det skulle ju passa med en vit sådan nu när vi fått ett nytt vitt kök, och ja det skulle det! Tänk så roligt om jag vann en sådan, då skulle jag ge den till min sambo i julklapp och han skulle bli helt chockad haha,han skulle (helt ärligt tror jag)skrika av glädje^^ Nu håller jag tummarna så hårt jag bara kan och hoppas, hoppas, hoppas att jag har turen och kamma hem denna underbara lilla maskin :) kram!

Postat av: Elisabeth

En Tassimo T-20 vit som snö

Gör kaffe med smak och arom så god

En kaffemaskin vill jag ha till jul

För kafferep med nära och kära är alltid kul...



Önskar den till mig själv

2011-12-08
Postat av: Lotta

Skulle vilja ge min lillebror denna maskin då han är hemsk innan han får i sig sin första kopp kaffe på morgonen och med en Tassimo så blir ju kaffet klart på nolltid och min lillebror blir världens trevligaste goaste människa

2011-12-08
Postat av: maddes färg och form

Jag skulle vilja vinna en vit Tassimo så att jag kan bjuda min fina vän Cicci på riktigt gott kaffe när hon kommer på fika. Jag lyckas alltid av någon konstig anledning göra svagt kaffe varje gång just hon kommer, men aldrig när någon annan ska komma på fika, haha!

Postat av: Niklas

När svärmor kommer på julvisit,

väntas gott kaffe och kondisbit,

och vad bättre sätt att visa god dygd,

än att bjuda rykande varm färskmalen brygd?

Med en Tassimo T20 fixas bästa koppen,

som imponerar på svärmor till sista droppen,

och vem önskar inte sådant förtroende,

även om risken då är stor att hon blir inneboende!

2011-12-09
Postat av: Birgitta

Skulle vara så kul att få vinna den fina maskinen, som då min älskade dotter skulle få i julklapp. Hon har ställt upp till 100 % och hjälpt och stöttat mig i många svåra stunder. Så nu är hon värd att få nått tillbaka. Hon är guld värd. Håller tummarna!



Kram/Birgitta

2011-12-09
Postat av: Rolf

Hejsan!



Den bästa julklapp jag kan få ge till min fantastiska hustru. Hon är en ängel. Så jag hoppas på min tur nu.

2011-12-09
Postat av: Madelene R

Det hade varit suuuuperkul att vinna kaffemaskinen! Den hade fått hedersplats i vårt nya kök i vårt nya hus när det byggs nästa år! =))

2011-12-09
Postat av: Liie

Jag har själv nyss fått en Tassimo, och redan efter första koppen älskade jag den! Skulle gärna vilja ge en till mina föräldrar i julklapp, jag vet att speciellt mamma skulle gilla den mycket då hon gillar kaffe mer än pappa och då blir det enklare för henne att göra sig en kopp då hon blir sugen, isället för att ta fram stora kaffekokaren och göra en kopp till sig själv, det gör man ju oftast inte. De får sällan något så här fint i julklapp pga pengabrist, så det vore roligt att överraska för en gångs skull.

2011-12-09
URL: http://liie.se
Postat av: Heléne

Åh, så här i sista timman upptäckte jag möjligheten till en Tassimo.

Jag skulle så gärna vilja ha en egen Tassimo, något till mig själv, en liten egoboost! Varför förtjänar jag en sådan... för att stunderna med kaffekoppen är få och korta men välbehövliga :o)

2011-12-09
Postat av: Ninno

Jag tycker att jag borde få den här kaffe maskinen

För ibland man stressar alltid när man ska till jobbet bara för att hinna ta en kaffe innan man går ut från lägenheten :(

Den skulle göra mig jätte lycklig i livet för att slipa stress. o älskar o dricka kaffe olika smak god jul gott nytt år

2011-12-10
Postat av: camilla

min son har precis flytta hemifrån och det här skulle vara den bästa inflyttningspresenten för honom...

2011-12-10
Postat av: litFistepoems

Get Unlimited full movies directly on your computer TV or mobile - http://unlimited-full-movies.com
If you want to watch premium movies from a variety of genres on your computer with NO monthly payments, NO extra hardware, and absolutely NO restrictions, then FullMovies is your best choice...
What are the benefits of Full unlimited Movies?
• 100% legal - not a p2p service
• unlimited access for a one time fee - never again pay for each movie!
• all-in-one membership - receive full access to massive movie database
• user-friendly hassle free quick downloads
• no additional hardware required - download and watch!
Get instant access now and start watching unlimited full movies here:
http://unlimited-full-movies.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback