Vinn en tjejkryssning!

Cinderella har börjat med "The Cinderella Escape" som riktar sig till kvinnor/tjejer som vill komma bort en liten stund och ha kul och mysigt tillsammans. I samarbete med Vikingline tävlar jag ut en sådan resa för dig (om du är tjej) och en tjejkompis.
 
Vinsten är en kryssning för 2 personer med lyxB-hytt, badritual på Cinderella Spa inklusive Kerstin Florian produktkit, och bufféfrukost. Värdet är ca 2860 kr. Priset är giltigt tom 30/6 och är bokbart alla dagar förutom specialkryssningar. OBS! Åldergräns är 21 år.
 
Tävlingsuppgift: Motivera varför just du ska vinna och ge även förslag på vad du skulle önska fanns på en kryssning. En vinnare dras den 16e februari. Lycka till!Stort grattis till Jenny som vann kryssningen!
 

Kommentarer
Postat av: Melissa

Detta skulle vara underbart. I höstat började jag en utbildning och det vore skönt att komma i från allt för en stund. Att plugga med småbarn är lättare än man tror men det är mycket att tänka på. Att komma i från och bara få vara Melissa och inte mamma, student eller fru för en stund vore toppen. Jag skulle ta med min bästa vän som pluggar 100% och jobbar 50% samt har en dotter som gärna går upp 5 på morgonen. Hon skulle behöva få vila upp sig lite.

Vore en toppen.

2013-02-04
URL: http://izzar.blogg.se
Postat av: Angelica

Hejsan!
Vilken underbar tävling, skulle så otroligt gärna vilja vinna eftersom jag isåfall skulle ha möjlighet att åka över och träffa min pappa och mina tre bröder som jag annars bara har råd att träffa 1-2 gånger i året, vilket jag tycker är väldigt jobbigt, för jag saknar dem så mycket.

Jag pluggar 5 dagar i veckan + att jag jobbar 3 dagar/veckan, så att få åka bort en stund skulle vara paradiset för mig och verkligen behövas.

Min bästa vän har också fyllt år för en vecka sedan och jag har ännu inte hunnit köpa någon present till henne eftersom jag haft så mycket skola & jobb, så att få bjuda henne på en kryssning skulle göra mig så glad! :)

På en kryssning önskar jag att det fanns ett spa var man först kunde gå i bastu och bubbelbad, sedan få en helkroppsmassage och ansiktsbehandling för att riktigt känna att man kan slappna av och skämma bort sig själv. Sedan skulle kvällen fortsätta på dansgolvet med goda drinkar natten lång :) Håller verkligen tummar & tår nu, jag skulle bli så glad :)
Ha en bra fortsättning! kram Angelica

Postat av: Emelie Eriksson

Jag har fullt upp i skolan just nu, pluggar mer än jag någonsin gjort då jag försöker få upp mina betyg så att jag kan ha en chans att komma in på just den högskola jag vill. Jag har därför väldigt lite tid till mig själv och även väldigt lite tid att umgås med min mamma. Efter sommaren kommer jag att flytta och få ännu mindre tid att umgås med min mamma. Därför skulle denna kryssning vara perfekt, då får jag lite tid för mig själv med lite lyxiga spa-behandlingar och jag får även tid för att umgås med min mamma!

Kanske en sporthall, så att man kan se tillexempel en handbollsmatch eller liknande.

2013-02-04
Postat av: Ellinore Johansson

Vilken chans. Varför ska just jag vinna då?
1. Jag känner att jag borde vinna efter min 4 jobbiga månader in och ut på olika sjukhus med olika prover och kontroller. CT-scans, ryggmärgstester jag fortfarande inte vill tänka tillbaka på, blodprover och längre tider inlagd på sjukhus med dropp och hjärtövervakning. 4 månader och äntligen frisk. och om jag skulle vinna skulle jag ta med min underbara vän som stått vid min sida varje dag under denna tiden och stöttat mig och tröstat mig, denna man är guld värd och jag känner att jag fortfarande inte riktigt tackat honom helt, skulle så gärna vilja göra något stort för honom.
2, någonting som borde finnas på en kryssning en skön avslappnad kryssning borde vara event med träning och hälsa.

2013-02-04
URL: http://sosatisfied.blogg.se
Postat av: Amanda

Jag skulle bli SÅ Glad om jag vann! 29 år - Full fart mot 30 års krisen, 2 bio barn + 2 bonus o ett helt jäkla galet glatt humör! Jag skulle behöva ut o åka lite för mig själv ett tag! :)
Det borde finnas Mer Shopping på kryssningarna, Småbutiker är ett plus!

Postat av: Karoleen

Jag har en kompis som verkligen jobbar häcken av sig och jag är lite rädd att hon snart inte fixar det mer. Jag är rädd för hennes hälsa... Men jag tror att hon skulle må så bra av en re-energizing kryssning =) Ett bollhav för vuxna vore så häftigt, något som skulle göra att man fick vara barn igen! =)

2013-02-04
URL: http://karoleen.se
Postat av: Jessica Sundberg

Min mamma ställer alltid upp för mig och min familj i vått och torrt. Vad det än är, när det än är och utan att klaga. Jag är generellt sett dålig på att ge henne den uppskattning hon såväl förtjänar. Med denna resa skulle jag vilja ge henne en chans att komma bort, bara få njuta och bli omhändertagen. Det förtjänar hon!

Saker jag vill ha på en kryssning är ett bra gym och en stor pool.

Postat av: Emelie

Åh att på en sådan härlig kryssning få åka
Att ta med mig min älskade mamma och ha roligt istället för att på mitt stressiga jobb tråka

Njuta av lugnet, maten och förhoppningsvis något gott vin
Komma hem efter en resa och känna sig fin

Något kul som jag tycker borde finnas
Är ett sätt att göra så att resan blir något att minnas

Vad det är betyder inte lika mycke
Det viktigaste är att de faller i mitt sällskaps tycke

Att dessutom få ge min finaste mamma och vän en gåva
Det vore det bästa, det kan jag lova

2013-02-04
Postat av: Sofie

Jag skulle så jättegärna vilja åka med min mamma.
Vi bor 40 mil ifrån varann och hon pluggar på heltid och jag har just fått mitt andra barn som blir 6 mån nu i feb.
Skulle verkligen behöva spendera lite tid på tuman hand med min älskade underbara mamma och att få överaska henne med en liten kryssning mitt i allt pluggande skulle ju vara guld värt.

Postat av: Madelene

Jag är med !
Jag vill åka på denna kryssning med min kära mor då jag önskar att hon skulle få lite semester, eftersom hon inte brukar ta sig det.

Det jag önskar fanns på kryssningen är; En affär med massa glamorösa klänningar & skor. :D

2013-02-04
URL: http://maddez.blogg.se
Postat av: Angelica

Jag älskar att åka båt och skulle verkligen vilja unna mig en spa-upplevelse och en kryssning på samma gång! Jag skulle ta med min bästa tjejkompis och bara leva livet och slappna av på samma gång.
En valfri aktivitet jag skulle vilja önska skulle nog vara någon slags workshop, där man kunde få göra olika saker, tex, nallar, kläder eller olika träsniderier :)

2013-02-04
URL: http://flurriburr.blogg.se
Postat av: Stephanie

Skulle vilja vinna då jag skulle behöva en rejäl "vila-upp-mig" dag :) Jag läser sista terminen på läkarutbildningen i Danmark samt jobbar som vikarierande underläkare på ett sjukhus i Sverige. Svårt å jobbigt att få ett heltidsjobb gå ihop med distansläsning på sista terminen. Med mig skulle jag vilja ha min bästa väninna från Stockholm som jag inte träffat sen i början på sommaren 2012. Åh vad jag längtar efter henne och att få vara lite lyxledig :)

2013-02-04
Postat av: Sofia

Vilken rolig tävling! Klart man ska vara med och tävla :)

Om jag vann skulle jag bjuda med min allra bästa vän, min mamma. En sann eldsjäl med det största av hjärtan som alltid ser till mig och mina bröders bästa. Hon är jätteduktig på att se till att människorna i hennes omgivning mår bra men glömmer ofta bort att ta hand om sig själv. Den här resan skulle jag tillägna henne för all den glädje & kärlek som hon ger mig och mina syskon varje dag. ♥

Inspirerande föredrag om wellness, hälsa, träning och kost är något som jag saknar bland utbudet hos kryssningarna. Visst finns det säkert många kvinnor som vill komma iväg och koppla av genom att unna sig en spa-behandling av något slag. Men jag skulle snarare påstå att det finns ett ännu större intresse av kost, träning, feelgood, olika hälsotrender och skönhet hos kvinnor i alla åldrar. Det om något skulle få mig att boka en kryssning på studs och då skulle både mamma och tjejkompisarna få hänga med!! :)

2013-02-04
Postat av: Malin

Åh vad härligt med en kryssning! Jag fyller 20 om 1,5 vecka, samma dag som min syster blir 22. Att få ge henne en kryssning där hon får ta med en väninna eller kanske vår fina mamma vore underbart. Jag har nyligen tagit studenten och precis börjat jobba, men har än så länge inte ekonomin för att ge henne en riktigt bra födelsedagspresent som jag verkligen tycker att hon är värd. Vi fyller båda år den 15e men ska fira tillsammans den 16e februari, så detta vore den perfekta överraskningen!

På min drömkryssning ska det finnas ett spa, en otrolig efterrättsbuffe och härligt sällskap.

2013-02-04
Postat av: FRU ENROTH

Hej.
Jag skulle verkligen behöva komma iväg och bara få tänka på mig själv, få vara lite ego. Får man säga det som mamma? Äsch, jag tror dom flesta mammor vet vad och hur jag menar i alla fall.

Jag har i 1 års tid nu mått riktigt dåligt och åkt in och ut till sjukhus för respektive symtom och behandlingar. Ingen hittar något fel. Men en dag så gick en läkare igenom mina prover och såg att jag hade dåliga skölsdkörtel prover. Där hade vi boven i det hela, den lilla sköldkörteln hade gått till attack mot sin egna kropp. Den ser sig själv som en fiende och attackerar den. Medicinering är påbörjad och det kan ta många år innan jag kan få må "bra". Inte säkert jag kommer må så bra som jag alltid gjort. Resan hit har varit mycket tuff, men nu är felet hittat och bara det är jag tacksam över.

Efter att mer eller mindre bott på sjukhus så skulle det vara så fantastiskt att få denna möjlighet att få ta med mig gubben på detta. Det vore ju en dröm! En dröm jag hoppas blir sann, nu hoppas jag det är min tur att få tur och lite lycka i livet.

Vad som borde finnas på en kryssning vore ett gym tycker jag. Eller nån form av träningsmöjlighet. Att få unna sig och trampa iväg på crosstrainern med musik i öronen eller gå på löpband och bara få röra på sig lite innan man sätter sig intill ett buffébord :) Härlig känsla i kroppen helt klart.

Tack för mig och hoppas på tur. :)

2013-02-04
URL: http://fruenroth.blogg.se
Postat av: Lisa

Jag borde vinna den här lyxkryssningen som en VACKER present från dig till mig, eller kanske från mig till mig (för att jag har turen att vinna) - för att jag TAR EXAMEN i juni. Därför borde jag vinna. Tänk att kunna lyxa till det såhär med min sambo efter hårt slit på högskolan i tre år och med en välförtjänt kandidatexamen i Psykologi. Man har ju kanske inte tagit sig råd att lyxa till det när man pluggat så det här vore det optimala tillfället!
Något som borde finnas på en kryssning är en bowlinghall! Tänk vad kul att börja förfesten med bowling istället för att sitta i hytten och förfesta som många gör. Det skulle ju vara skit roligt :D

Postat av: Jenny

Som fattig student så har jag inte råd att åka till värmen, därför skulle denna mini-resa vara mer än uppskattad. Jag skulle vilja att det fanns "småkurser" som t.ex i matlagning eller dans på kryssningar. Eller varför inte en träningslokal med zumba, jympa eller något annat aktivt? Det blir lätt bara supa och ragga på sådana båtar, jag vill att det ska finnas mer aktiviteter ;)

2013-02-04
URL: http://buppan.blogg.se
Postat av: Evelina

Jag skulle vilja vinna och åka iväg på denna kryssning för att jag känner att jag skulle vilja ta med min mamma på det här. Jag känner att jag är skyldig henne det helt enkelt :) Bara hon och jag och ingen annan som är är och stör. Jag tror både hon och jag behöver lite ensam tid med varandra för att prata om saker då jag ska snart ska flytta ifrån henne :)Jag skulle vilja ge det som en present till henne.

Jag älskar träning! Och det jag skulle önska fanns på ett kryssning är det nog något större aktiviteter, så man har massor att göra. Ett badhus med bastu, bubbelpool och ett liten äventyrsbad och gruppträningar i vatten eller annan sal där man kan vara med på gruppträningar där alla tränar tillsammans! Det är riktigt träningsglädje tycker jag. Kanske finns det redan, men något som får en att hållas sysselsatt samtidigt som man kan njuta av att ta det lungt, som ett spa! :)

Postat av: Madeleine Ahlerup

åh vilken dröm! Jag har hela mitt lilla liv varit super rädd för dessa jumbobåtar, men min fina sambo äLSAKR dom. Och fegis som jag är så skulle jag aldrig boka en sådan resa på egen hand. Men tänk om jag vann en!! Tänk om jag kunnde besegra min rädsla och bjuda med min sambo på en båttur :D jiiihuu! vilken lycka :D
Nu har jag ju aldrig varit på en jumbobåt förr så har egentligen ingen superkoll om vad som redan finns i dom, men tänk om man kunde ha något av ett liknande gokartbana längst ner på båten, fast i kanske elbilar!!! KUL! HÅLLER TUMMARNA!!

Postat av: Kristine

Jag är mer än gärna med och tävlar. Jag skulle vilja ta med min tärna på en sådan resa som tack för all hjälp inför mitt och min sambos bröllop. Vi har båda barn och jobb, vilket gör att vi inte alltid har tid att umgås. En sådan resa skulle vara mkt uppskattad. Och något som skulle passa utmärkt på en sådan kryssning är shopping butiker med lite annorlunda märken. Stor kram och jag håller mina tår och fingrar.

2013-02-04
Postat av: Josefine

Det finns ingen som skulle förtjäna den här resan mer än min mamma. Hon är en fantastisk kvinna som har tagit hand om mig och gett mig allt jag velat ha även om det betytt att hon hamnat i andra rummet. Hon har under min uppväxt aldrig köpt mer till sig själv utan hellre lagt pengarna på mig och min bror och det har hon inte slutat med bara för att vi växt upp och flyttat ut. Hon hjälper till i ur och skur och är fantastisk snäll inte bara mot mig och min bror utan mot våra respektive och våra vänner. Det gör ont i mig att se hur hon de senaste månaderna mår allt sämmre pågrund av stress då hon efter alla dessa år av osjälviskhet valt att börja plugga på halvfart vid sidan av sitt heltidsjobb. Det har varit en dröm hela hennes liv och hon kämpar verkligen nu och jag önskar att hon skulle få en avslappnade resa att bara koppla bort all stress en stund. Jag studerar förfarande och har inte ekonomin att ge henne vad jag tror att hon behöver och därför vill jag verkligen vinns den här resan.

Jag och min mamma älskar att åka på spa ihop och det är nåt vi försöker göra en gång per år. Det är något jag tycker kryssningar borde bli bättre på. Att kunna slappna av och ta hand om dig själv tillsammans med nån man älskar är enligt mig viktigare och roligare än att åka och supa sig full ;) Så en kryssning med en bra spa och skönhetsavdelning med utsikt över havet vore en dröm. :)

2013-02-04
Postat av: Emilia

Anledningen till varför just jag ska vinna denna kryssning är först & främst att jag aldrig har varit på kryssning & aldrig varit på någon spa-aktivitet eller något åt det hållet heller. Och för det andra för att jag vill göra något stort med min storasyster som har flyttat långt ifrån mig p.g.a jobb & annat. Hon har alltid varit min förebild & den jag har sett upp till & kunnat prata med, & nu när hon har flyttat så glider vi längre & längre ifrån varandra hela tiden. Vi har aldrig tid eller pengar till att ses, & jag har längre ingen att prata med eller dela de lite större händelserna i livet med. Det ultimata skulle vara att få åka iväg på något sånt här, där vi bara har tid för varandra & att komma tillbaks i det vi hade. Så att vi kan komma ikapp allt vi missat tillsammans, innan hon gifter sig & får barn, & då har ännu mindre tid för mig. Jag saknar henne!

Tänk att kunan gå & shoppa i en galleria på en kryssning, lovely!

Håller alla tummar & tår!

2013-02-04
Postat av: Daniella

Jag skulle vilja vinna denna tävling så att jag skulle kunna ta med mig min mamma på något sånt här. Vi har faktiskt aldrig varit på ett SPA, iallafall inte jag, så det skulle vara en kul upplevelse, för både mamma och mig.
Vi är rätt många i familjen, så vi får knappt någon "mor-dotter-tid" tillsammans, vilket jag tycker är väldigt synd då jag gärna skulle vilja det.
Min mamma gör alltid allt för att vi barn ska må bra, och tänker sällan på sig själv. Hon köper sällan kläder eller någonting till sig själv heller, utan alltid till oss barn.
När hon inte tar hand om mina hockeyspelade bröder och 3åriga lillebror jobbar hon, ganska mycket, vilket jag har märkt stressar henne väldigt mycket. Jag skulle vilja ge min mamma denna chans eftersom jag älskar henne och det hon gör för oss barn, att hon alltid finns där och stöttar oss vad det än är.

Jag hade hoppats på att det skulle finnas massor med mat! Speciellt grekisk/utländsk mat, då det är den maten som är min mammas favoritmat.
Det vore även kul om det fanns matkurser som man skulle kunna gå. Det vet jag att både jag och min mamma skulle gilla.

2013-02-04
URL: http://ddaniellaa.blogg.se
Postat av: Tilda

Mina närmaste tjejkompisar bor utspridda över landet och pga detta ses vi inte så ofta som jag skulle vilja. Jag hade så gärna velat ha dem några gator ifrån mig istället för 30 mil och hjärtat värker ofta efter dem. Därför skulle jag vilja bjuda mina pärlor på den här kryssningen så att jag får en möjlighet att skämma bort dem och vi alla ett tillfälle att ses och ha riktigt roligt!
Något som jag skulle vilja se på en kryssning är en biosalong att koppla av i, en pool att svalka sig i, en maffig efterrättsbuffé och en bra dj som kan få igång ett dansgolv.
Lev väl!

2013-02-04
Postat av: Caroline

Om jag vann skulle jag ta med min kompis A. Vi har båda haft ett tufft pr med sambos som flyttat för att studera och vi skulle må bra av lite lyx. Det jag skulle vilja ha på kryssning är hälsotema; träningspass, nyttig mat och föreläsningar :)

2013-02-04
Postat av: Linda

Hejsan!

Går rakt på sak helt enkelt :)

1-Är sjukskriven och ensamstående mamma som är inne i en ordentlig svacka.. Vill bara komma bort och slippa vardagen. Få tänka på ngt annat än alla problem!
Vill kunna få slappna av och bara njuta av livet för en gångs skull..

2-Har aldrig varit på kryssning, så vet inte vad som brukar finnas :)
Men ngt som jag personligen skulle vilja ha ombord är barnpassning :)

Kram

2013-02-04
Postat av: Jenny

Åh, vilken fantastiskt trevlig tävling!

Jag skulle vilja vinna för att jag vill ge min fina vän Kristin lite vardagslyx. Hon pluggar heltid och pusslar med ekonomin och sin lilla treåriga tjej. Hon har inte råd att åka på några reso och detta skulle ju vara rena himmelriket för en utmattad småbarnsmamma. Vi skulle dessutom äntligen få tid att sitta ner i lugn och ro och bara prata (och dricka lite vin förstås ;)!

På en kryssning skulle jag önska att det fanns ett bra spa med prisvärda behandlingar med möjligheten att bli sminkad/få håret fixad så att det bara är att glida ut på dansgolvet senare på kvällen!

2013-02-04
Postat av: Sofie

Hej!
Ända sedan min morfar hastigt gick bort i höstas har min mamma varit nere och ledsen. Att kunna bjuda henne på en mysig kryssning bara vi vore underbart och en chans för henne att koppla bort den just nu mörka verkligheten och bli lite bortskämd. Det har hon verkligen förtjänat som ställt upp för hela familjen 24/7 med allt vi behövt, nu är det hennes tur att få tillbaka lite!

Att kunna överraska mamma med detta vore årets höjdpunkt!
Hälsningar Sofie

2013-02-04
Postat av: Jeanette

Hallå

Jag skulle gärna vilja åka med mina tjejkompisar som jag sällan träffar pga att vardagslivet med två småbarn tar all min tid. Vi har glidit från varandra mycket och en sån här resa skulle föra oss samman igen och bota min ensamhet som jag kännt som mammaledig. Plus en liten paus från familjen... :-) Allt det som jag gillar finns redan på en båt. God mat och chans till avkpoppling!

Hälsningar

Jeanette

2013-02-04
Postat av: Maria

Det var länge sedan jag och min bästa kompis sågs. Vi har bott i olika världsdelar ett tag och nu när vi är i samma land men olika städer så har hon haft fullt upp med plugg och jag med att vara mamma. När vi var några år yngre åkte vi på en del kryssningar så att få göra det igen i lite lyxigare variant hade vart underbart och vi hade kunnat få ta igen lite av det vi missat.
Det mesta man önskar sig finns ju redan på kryssning fast en glass och milkshakebar hade vart nice!

Postat av: Annster

Insåg precis att jag inte lyckats komma bort på 7 år. En kryssning skulle sitta perfekt för både mig och min mamma, som lever ett stressigt liv numera.

Dagens kryssningar har mest fokus på inomhuskativitet. Det hade varit helt underbart om man hade samma tänk som lyxkryssarna. Pool, restauranger, barer och shopping på däck när sommar och sol närmar sig. Aktiviteter som bowling, minigolf, gym, bio hade också varit roligt för variationens skulle :)

2013-02-04
URL: http://annster.se
Postat av: Christine

Hej Kelly!
Jag har precis separerat efter ett långt förhållande och är urlakad på mer än ett sätt. Försöker hålla livsandan uppe och inse att livet går vidare, att det kommer fler stors kärlekar och att det snart känns bättre. Min underbara bästis har tröstat, kramat, lyssnat och funnits där för mig, på ett sätt som jag aldrig hade kunnat föreställa mig. I flera veckor smsade hon godnatt varenda kväll så att jag inte skulle känna mig ensam :-). Hon är själv småbarnsmamma med stooora svårigheter att lägga tid och omsorg på sig själv. Jag skulle så vansinnigt gärna vilja åtgälda henne på något sätt och det här skulle vara så roligt att överraska med!
Håller tummarna! Kram, C

2013-02-04
Postat av: Frida

Jag skulle väldigt gärna vilja åka iväg på en kryssning då jag aldrig gjort detta förr pga dålig ekonomi. Skulle bjuda med mig min pojkvän och få ha det gott tillsammans :)

Nu vet inte jag vad som finns eller inte på en kryssning, men något som skulle varit kul vore väl kanske någon typ av eld show? :)

2013-02-04
Postat av: Nellie

1. Jag vill så otroligt gärna komma bort från fastlandet ett tag eftersom att jag har så otroligt svårt för vintern och kyla. Dessutom så skulla jag ta med mig en vän som har hjälpt och stöttat mig med så otroligt mycket, det skulle va helt underbart att få ge henne något tillbaka för en gångs skull.

2. Allt som finns är ju sedan så otroligt underbart så att de är svårt att säga något jag vill ha. Men skulle va kul med lite "kurser" i skönhet och hudvårdsprylar som man kan köpa sen. Alltid kul att bli bortskämd ;)

2013-02-04
URL: http://Nessyys.blogg.se
Postat av: Elin

Jag skulle bli så glad om jag vann så jag kunde ta med mig min bästa vän som tack för att hon alltid finns där för mig. Efter att ha gått och mått riktigt dåligt i flera månader fick jag tillslut veta att jag lider av panikångest. Jag var tvungen att sluta jobba för att jag mådde så dåligt, men när jag äntligen fick svar på vad som var fel så fick jag också hjälp. Jag har nu gått i kognitiv beteendeterapi och jobbat stenhårt med mig själv och mår äntligen bra! Nu kan jag äntligen söka jobb igen och det vore helt underbart att få börja livet igen med en mysig kryssning tillsammans med världens bästa vän!

Något som jag skulle uppskatta väldigt mycket på en kryssning vore om det fanns en salong där det serverades afternoon tea. Lyx och avslappning på samma gång! :)

2013-02-04
URL: http://keylin.blogg.se/
Postat av: Lydia

Jag skulle vilja ta med min lillasyster på en spakryssning.
Jag har alltid önskat mig en spaupplevelse, en enda gång skulle räcka. Jag har varit gift i snart 8 år, och tro det eller ej..jag har aldrig nånsin varit på spa eller på en kryssning. Jag är bara 27 år och har 3 barn, sedan jag fick barnen har jag bara lagt min energi på dom och tagit hand om dom, och inte haft tid för mig själv..däeför skulle det bli en härlig upplevelse att vinna detta bara för omväxlings skull och bara vara.

Kanske vore det kul om det fanns nån anläggning för träning/ett gym där de även kunde sälja goda nyttiga shakes?

Hoppas på tur denna gång. Kramkram/ Lydia

2013-02-04
Postat av: Isabella

Jag skulle vilja vinna resan för min kompis skull. Världens bästa tjejkompis!
Varför? Jo för att hon är den finaste vännen man kan ha. Hon får mig att skratta samtidigt som hon är en tröstande axel när livet är jobbigt. Hon är alltid tapper och glad och finns där för mig även om hon själv inte alltid är på topp.
Hon förtjänar denna gåva och jag skulle tycka att det vore underbart att få ge henne den. Vore roligt att få en härlig weekend tillsammans, bara vi två.

2013-02-04
Postat av: Fata Mujcinovic

Vilken vinst!
Varför ska just jag vinna? Jo, för att jag vill överraska och skämma bort en vännina som precis har genomgått en jobbig skillsmässa och för tillfället kämpar att få ensam vårdnad om sonen eftersom pappan inte är någon idylisk far, om man säger så. Hon förtjänar verkligen en dag/kväll/helg att kunna fly vardagen, slapna av och bara tänka på sig själv.. det är något hon inte har gjort i flera år. Håller nu både tummar och tår och hoppas hoppas hoppas! :)
2. Om jag fick bestämma skulle det finnas med en rolig gruppträningaktivitet, t.ex Zumba.

2013-02-04
Postat av: Julia

Jag vill skämma bort min bästa kompis och bjuda med henne på en riktigt rolig upplevelse. Vilket hon verkligen behöver. Alla behöver vi komma bort ett litet tag och skämma bort oss själva. Jag önskar en flaska mousserande och en massa god choklad på rummet!
Ha en fortsatt kanonkväll!
Puss och kram

2013-02-04
URL: http://www.juliape.se
Postat av: Josefin B. Ljungström

Hej!
Åh en sådan kryssning skulle jag verkligen vilja vinna! Anledningen varför är enkel; Jag vill överraska min bästa vän som varit sjuk, mått dåligt samt tagit hand om sin 3-åriga son alldeles ensam de senaste åren.... Jag skulle vilja att hon & jag fick komma iväg på en tjejkryssning bara vi två. Få umgås, ha roligt, äta god mat och spa'a! Det skulle vara underbart att få överraska min fina vän med detta!
Det jag önskar skulle finnas på en kryssning, (förutom allt som redan finns såsom spa, restauranger & nattklubb osv...) är att det skulle det vara roligt om det fanns kurser i t.ex. matlagning/bakning med proffs!

Tack! MVH // J. B-L

2013-02-04
Postat av: Desiré

1. Hur perfekt vore inte denna vinst? Både jag och min bästa vän sitter redan i samma båt och gungar. Vi har båda nyss blivit singlar efter att ha varit med våra respektive i flera år. Vi känner oss båda två väldigt vilsna och osäkra just nu och känner i stort sett att vi bara har varandra. Vi skulle behöva komma bort och tänka på annat för en stund. Det skulle kännas helt otroligt bra att kunna ge min underbara styrkepelare det här.
2. Jag skulle önska att det fanns en mer utvecklad inomhusstrand med stor pool, solarie i taket, massa palmer och en tikibar. Så att man fick en härlig utomlandskänsla. Detta ska sen inte behöva kosta skjortan!

2013-02-04
Postat av: Tina

Hej!

Om jag skulle vinna denna tävling, hade jag varit nog den lyckligaste tjejen i världen. Jag har aldrig varit på en kryssning, har tyvärr inte den ekonomin. Jag fyller 21 år i mars, och vem skulle inte vilja vinna en kryssning så här till födelsedagspresent? Om jag skulle få åka på en kryssning skulle jag ta med min pojkvän. Detta skulle få mig att må så himla bra, skulle verkligen känna lycka. Skulle inte kunna sluta le, om jag vann denna tävling. Det skulle kännas enormt stort.

Ett förslag som jag önskar fanns på en kryssning skulle nog vara; Dykning ute i havs! Nu vet jag inte om detta finns. Men hade varit en dröm att få åka på en kryssning, göra ett stop där ute i havet någonstans. Ta på sig dykarutrustningen och få dyka i det blåa havet :-)

Håller tummar..och tår.

Postat av: Pernilla

Jag vill dra med min mamma ut på något kul, hon unnar sig aldrig något och är helt fantastisk. Hon har precis haft lite jobbigt med leder som hållit på att gå av i kombo med ett stressigt jobb, så hon skulle behöva dra på en mysig kryssning med spa! Vad jag skulle önska fanns på en kryssning... Chokladprovsmakning, fler affärer eller marknadstånd med loppis eller knallar, fler tävlingar och ett mysigare café. Nu vill jag dock att min mamma ska få koppla av lite, det har hon förtjänat. Hon älskar poker och casinot och musiktävlingar och spa, så hon skulle jubla över något sådant här. :)

2013-02-05
Postat av: Jenny

Jag är egentligen inte så mycket för kryssningar (tror jag, har aldrig gjort det). Men kring jul var det meningen att jag skulle ta med mamma på spa. Mamma har kroniskt ont i kroppen och tvingades efter lång sjukskrivning gå i tidig pension i augusti förra året. Hon älskar behandlingar och spaaktiviteter och har länge velat åka med mig någonstans. Det skulle vara så fantastiskt att "slå två flugor i en smäll" och bjuda henne på både resa och behandlingar. På kryssning blir det inte så mycket att gå heller tänker jag, och det skulle passa mamma bra. Hoppas jag vinner så att jag kan överraska lilla mamma! Kram!

Postat av: Jenny

...och vad jag skulle önska fanns på kryssning skulle vara ett pastisserie med makroner, bakelser och brioche, precis som i Paris!

Postat av: emma jansson

Hej Kelly,
Jag skulle vilja skämma bort min vän som har gått i genom en tuff period i livet just nu. En tid för att bara vara med varandra, äta gott och skratta tillsammans. Kvalitetstid skulle denna kryssning betyda för mig och min vän. Tack!

2013-02-05
Postat av: Emma

Min allra bästa vän förlorade sitt barn i december 2012... det har varit tufft och är fortfarande... Skulle jag vinna detta skulle jag ta med mig henne och skämma bort oss själva! Njuta av spat och bara ta allt som det kommer... Sen vet jag att hon ÄLSKAR frukost så en buffe till frukost skulle vara pricket över i:et =)

hmm jag skulle nog önska att det fanns MER shopping på kryssningarna... shopping är bland det roligaste som finns =)

2013-02-05
URL: http://emmapelosio.blogg.se
Postat av: SandraBirgithe

Jag skulle så gärna vilja komma iväg på en liten semester! Min kandidat-uppsats är precis färdigskriven efter 10 veckors intersivt skrivande och både kroppen och huvudet skulle må så bra av att slippa skolmiljön. Med mig skulle jag ta min underbara uppsats kompis som liksom jag behöver lite semester.
Ingen av oss är kräsna, men visst vore det skoj med lite mer shopping :)

2013-02-05
Postat av: Sofia

Åh va kuuuul! Jag har haft en superhektiskt höst och det skulle vara så roligt att åka iväg ett gäng tjejer! Cinderella är dessutom den bästa båten!

Postat av: Mrs C.

Min systers och min relation har varit lite... ja "strained" de senaste åren men börjar nu röra sig i rätt riktning. Tror att en sådan här resa bara oss två utan resten av familjen och utan barn och vardagsstress skulle ge oss en chans att reda ut saker ordentligt, lägga saker bakom oss och "start fresh".

2013-02-05
Postat av: Mrs C

Glömde mitt förslag!

Jag tycker att det vore trevligt med en färsk juice och smoothie bar med massa exotiska frukter och nyttigheter ombord.

Min systers och min relation har varit lite... ja "strained" de senaste åren men börjar nu röra sig i rätt riktning. Tror att en sådan här resa bara oss två utan resten av familjen och utan barn och vardagsstress skulle ge oss en chans att reda ut saker ordentligt, lägga saker bakom oss och "start fresh".

2013-02-05
Postat av: Marie

Jag vill vinna denna tävling för att kunna ta med min bästa vän på en speciell och minnesvärd kryssning nu innan jag kommer att flytta utomlands senare i år. Jag skulle önska att det fanns mer aktiviteter så som bowling, biljard eller bio på en kryssning! :)

2013-02-05
Postat av: Catrin-bröllop 2013

Åh skulle vilja ge detta till min brudtärna för att visa henne uppskattning! Skulle vara sååå mysigt !
Skulle vara kul om det fanns underhållning i form av teater eller nån 'show' innan man drar igång kvällen på riktigt med goda drinkar och bra musik på dansgolvet ♥

Postat av: Vardagslyxälskaren!

Vilken underbar tävling och så rätt i tid för mig! Jag har vart fattig student i 5 år och knappt kunnat unna mig något dessa åren. Med något menar jag vardagslyx saker som de flesta tjejer älskar såsom fina produkter, kläder och resor. Men är det något jag ökskar så är det just vardagslyx? Finns det något som gör en gladare? Det kan vara allt från känslan av att strosa runt i högklackat en onsdag, en bodylotion som gör att man luktar som en liten kaka en dag eller en god kopp te med en fin vän.

Är det något jag och min vän, en annan vardagslyx älskare Sofia, alltid drömt om är det just att åka bort tillsammans en helg och ha det mysigt och njuta av lite extra lyx. Hon skulle tuppa av av lycka om jag sa att jag vunnit denna resan till oss!

Hoppas därmed på vinst i denna tävling, en underbar helg med min fina vän, ett avbrott i vardagen och mycket skratt!

Med vänlig hälsning,/ M

2013-02-05
Postat av: Vardagslyxälskaren

Glömde svara på frågan!

På en kryssning önskar jag att det fanns en fantastisk fruktbuffe med champagne vi kunde njuta av! Frukt och champagne hör liksom ihop med spa och tjejlyx:)

2013-02-05
Postat av: Nora Miriam

Jag har precis tagit min examen, och även om det var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv, så var det också lite ledsamt eftersom kompishänget inte blir en lika självklar del av vardagen nu när "vuxenlivet" kommer ikapp. Under min utbildning har jag bl.a. lärt känna världens bästa vän, och eftersom hon är så fantastisk vill jag vinna den här resan för att hon och jag ska få njuta tillsammans och fira vår examen. För utan varandra hade vi inte klarat det så bra och haft så roligt som vi haft. Så för mig skulle Cinderelka Escape gå i vänskapens tecken!

2013-02-05
Postat av: Nora Miriam

Åh, jag glömde också svara på frågan!
Det jag kanske saknar på kryssningar är något lite mindre och sötare café med bakverk som andas hembakt. Det skulle vara riktigt mysigt att efter shoppingen sätta sig där tillsammans med en vän eller kär partner och mumsa söta cupcakes! De vanliga kryssningscaféerna är ofta ganska stora och inte så jättejättemysiga.

2013-02-05
Postat av: Hanna Adler

Om jag vann skulle jag bjuda med min min mamma. Min mamma är den som alltid ställer upp för mig i vått och torrt, vad det än är, när det än är och utan att klaga. Jag är generellt sett ganska dålig på att ge henne den uppskattning hon såväl förtjänar & jag vet att hennes stora önskan just nu är att umgås mer med mig.
Jag har haft ett tufft år med en tuff seperation där jag blev ensamstående med ett ganska stort hus, vilket har gett mig ett tufft år, mamma har trotts egna bekymmer med jobb och dåliga knän hela tiden sett till mig & mitt bästa, men glömmer ofta bort att ta hand om sig själv. Den här resan skulle jag tillägna henne för all den glädje & kärlek som hon ger mig ♥ och det skulle ge oss en chans till att umgås ordentligt bara vi två, vilket vi inte gjort på väldigt länge.

Inspirerande föredrag om hälsa, träning och kost är något som jag saknar bland utbudet hos kryssningarna. Det i samband med träning, spa och avkoppling skulle vara den perfekta kryssningen.

2013-02-05
Postat av: terese

Först; Tack för en mysig blogg med jättefina bilder! De muntrar upp mina gråa dagar..

Jag skulle vilja bjuda min bästa väninna och kollega på en avslappnande och lyxig kryssning som tack för de senaste åren hon stått ut och stöttat mig och funnits där. Detta på grund av att mitt åttaåriga äktenskap är snart över och det har varit en lång och svår väg hit och det lär inte bli bättre på ett bra tag.. Min väg har i flera år kantats av oro, hälsoproblem, stress av att själv sköta hemmet och aldrig få varken hjälp eller kärlek, omtanke av den som ska stå mig närmast; min man. Jag ser en liten glimt av ljus i änden av allt detta och på vägen dit får jag verkligen anstränga mig för att komma ihåg känslan av glädje och lycka. Detta hjälper min kära vän mig med och jag skulke så gärna ge något extra fint tillbaka..

På en kryssning önskar jag det fanns ett café/bibliotek med gott kaffe, thé och fika och en massa tidningar/ böcker där man kunde hänga på vägen hem igen när man kanske är lite småtrött och sugen på något gott..

Ha en fin dag!

/terese

Postat av: Tamara

Åh vilken rolig grej! Om jag vann skulle ta med mig min pojkväns syster som har kommit att betyda väldigt mycket för mig. Hon är storasystern jag aldrig hade och jag känner mig trygg i hennes sällskap. Hon skulle kunna behöva en exklusiv kryssning för att varva ner från allt som händer i hennes kaotiska liv som nyligen separerad småbarnsförälder just nu. Det skulle betyda väldigt mycket för mig att kunna bjuda med henne då jag är arbetssökande och inte har den möjligheten i vanliga fall..

Jag skulle vilja se hårsalonger, nagelteknologer och roliga träningspass (zumba, vattenjympa, cirkelfrys etc) på kryssningar. Då skulle man kunna ha en heldag med att skämma bort sig och även må bra i själen!

Håller tummarna. Kram!

Postat av: Anna

Om jag vann skulle jag bjuda med min underbara moster. Hon är som en mamma, vän och syster och betyder oerhört mycket för mig. Hon finns där i alla lägen och är en person som man kan prata med allt om och som verkligen lyssnar och förstår. Att få bjuda igen efter alla gånger hon ställt upp båda natt som dag vore en dröm och något jag länge velat göra. Jag har länge tänkte bjuda med henne på en spakryssning/resa, men som fattig student är det svårt att få ekonomin att gå ihop. Så att vinna denna resa vore så kul för oss båda, att komma bort från en stressig vardag med plugg och jobb och bara njuta bara koppla av varje minut och inte ha några måsten. Att under denna kryssning få tillbringa tid tillsammans med en person som betyder så oerhört mycken för en samt att kunna njuta av olika typer av massager, ansiktsbehandlingar, manikyr, pedikyr samt få håret fixat och klippt och en partysminkning till kvällen vore så underbart.

Brukar inte vinna när jag deltar i tävlingar, så håller tummarna lite extra denna gång då jag verkligen skulle vilja överraska min moster med detta.

2013-02-05
Postat av: STYLEMIND

Hej Kelly!

Jag vill gärna vara med och tävla. Jag skulle vilja bjuda med min mamma, vi åker aldrig bort eller gör saker tillsammans eftersom vi har minst 35 mil i från varandra, när ja är i Norge är det 65 mil avstånd.. Vore så mysigt att åka på kryssning tillsammans, kanske ta nån spabehandling och äta gott...

Det jag skulle vilja ha på en kryssning är: En stor pool med varmt vatten, kanske lite workshops/föreläsningar som man kan gå på om man vill, eller kanske ett "Makeover-room" dit man kan gå om man vill ha hjälp med sin klädstil av en stylist, en ny smink-stil av en duktig makeupartist eller en frisör.... Vore ju säkert otroligt poppis om man tänker på alla som brukar åka på kryssning! ;)

Postat av: Eleonore

Jag skulle så gärna vilja bjuda med min bästa vän på denna kryssning! I höstas flyttade jag 60 mil ifrån henne och efter att ha träffats varje dag har vi inte setts sedan flytten. Hon är en vän som betyder otroligt mycket för mig och har funnits där för mig sedan vi lärde känna varandra. I vår fyller hon 30 år och jag skulle vilja ge henne denna upplevelse i present, hon är värd allt och lite till!

Postat av: Sandra B

Jag skulle ta med min bästa vän, varit vänner i 22 år nu.
Önskar vi kunde få åka bort tillsammans, som vi pratar om att vi vill göra. Bara ta hand om oss själva för en stund och ha kul tillsammans. Hon har 4 barn och jag själv har 3 barn.
Riktig vänskap är det finaste man kan ha, men man måste vårda den!
Tror att vi skulle komma tillbaka som 2 nya fräscha glada mammor fylld av energi.
På en kryssning behöver man inte så mycket mer än lugn och ro, god mat, goda drinkar och ett schysst dansgolv. Sen om de har spa och minigolfbanor är bara ett plus i kanten. :-)

Tack för en underbar blogg, en trogen läsare. <3
Kram Sandra B

2013-02-05
Postat av: Anna

Jag skulle så gärna vilja åka och ta med
min bästa vän, min syster.
Hon har haft ett tufft år med en liten
bebis som dog och jag vet att hon skulle
uppskatta detta så otroligt mycket.
Hon är den mest omtänksamma människa
man kan hitta och hon ställer alltid upp
för alla i hennes närhet.
Jag skulle så gärna vilja göra nåt för henne.
Ge tillbaka.
Vore underbart att bara få koppla av och
äta god mat och njuta av spa och varandras
sällskap.

2013-02-05
Postat av: Sony

Jag vill vinna denna chans till en tjejkryssning. Dem viktigaste vännerna är min kära syster. Båda vi har en tuff och jobbig period. Vi jobbar olika tider och ses nästan aldrig som förut, som när vi var yngre. Samtidigt försöker min syster gå igenom skilsmässan, vårdnad över barnet och misshandel fr hennes f.d man. Att få komma bort, byta miljö och tänka på något annat och ladda med positivitet från en kryssning hade gjort våran dag.
Sedan att se min syster må bra och att vi håller ihop och bryr oss om varandra, kommer det att bli lättare att tackla alla livets problem.

Jag älskar min syster och vill visa henne tacksamheten för att hon tagit hand om mig när jag var liten, då mina föräldrar varit upptagna, och visat mig hur en god förebild är. <3

2013-02-05
Postat av: Sony

P.s Glömde visst skriva förslag:
Hade varit kul med bio, med en stjärnklar himmel ovan för huvudet och den klarblå vattnet under en.

2013-02-05
Postat av: Malin

Hej,

Detta vore den perfekta vinsten för mig och min syster. Vi ses allt för sällan då vi bor jätteläge ifrån varandra. Och när vi väl ses är det ingen tid för "systretid" då män, ungar och släktingar alltid ska försökas pressas in i schemat. Så detta vore den perfekta getawayen för oss två!

Vad jag önskar fanns på en kryssning.. Bloggerscorner. Med fritt wifi, spegel för dagens outfitbild, några snygga fonder,
stativ till kameran mm. :)

Nu håller jag tummarna!

2013-02-05
Postat av: Kathrine

Vilken trevlig tävling!
Jag skulle väldigt gärna dra med min gravida kompis på detta. Vi är båda gravida och skulle behöva pyssla om oss själva.

Jag vill att det ska finnas massor av frukt och fräscha smoties att beställa.

Postat av: sussie

Skulle vara en grym get away för mig och bästa tjej kompisen. Hon har pluggat på Annan ort det senaste 1 1/2 året vilket har gjort att vi inte haft så mycket tid tillsammans och när hon väl varit hemma så har hennes agenda varit full. Så att få ett super dygn tillsammans för bara oss skulle vara grymt !

Jag skulle vilja se någon mysig lounge där man kan koppla av de sista timmarna på kryssningen med en afternoon tea eller liknande.

2013-02-05
Postat av: sanna

Jag vill tävla åt min vän Angelica som bara för ett par månader sedan miste sin mamma i cancer.
Hon kämpar sig igenom livet just nu och den här kryssningen skulle kunna ge Angelica och hennes sambo en liten ljusglimt i livet.

2013-02-05
Postat av: Emma Bengtsson

Låter toppen ! :)

Jag vill vinna därför att jag behöver komma bort. Den mörka vintern är en jobbig period för mig då jag mår dåligt av ständigt mörker. Sol och värme, då mår jag mycket bättre ! Men nu bor jag där jag bor så det är bara att försöka härda ut. Det blir lättare om man har olika roliga saker att se fram emot,en kryssning t.ex. då klarar man en månad till i alla fall.
På en kryssning hade jag velat ha ett solrum, inte med skadligt ljus, utan OK lampor och värme. Havsbris, en solstol och sand mellan tårna. Så man kan "sola" och få känsla sommarkänsla! Då mår man bättre!

Tack för en bra blogg!

2013-02-05
Postat av: Li

Åh det hade varit härligt! Efter snart tre år på universitetet tar jag min examen till sommaren. Som student är man inte rik och har inte råd med en sådan fantastisk spa resa tyvärr! Hade jag vunnit resan hade jag tagit med mig min kursare som likt mig älskar spa och wellness men inte heller har råd med det. Det hade varit en dröm :) jag har aldrig varit på någon kryssning så är inte säker på vad det kan finnas. Men spa avdelning med massa behabdlingar, pooler och lugn miljö är ju något som jag tror slår stort!

2013-02-05
Postat av: Sanna

Vad underbart det hade varit att åka i väg på en kryssning, bara jag och min bästa vän. Det är nämligen inte ofta vi kommer i väg och gör saker tillsammans sedan vi fick barn bägge två så en sådan resa skulle betyda otroligt mycket för oss båda.

Något jag absolut skulle vilja ha på en kryssning är flera olika rum med olika intresseområden. Ett data café där datorer finns att låna, ett rum med spa och relax avdelning tillsammans med en stor pool, ett rum där det arrangeras aktiviteter som exempelvis chokladprovning, vinprovning, makeup och håruppsättningar etc. så att man själv kan boka in sig på den aktivitet som passar en bäst.

Kram Sanna

2013-02-05
URL: http://mammasvardag.se
Postat av: Sylvana

Åh, jag har läst allas inlägg och tycker att alla förtjänar att vinna och få åka på denna underbara kryssning! Varför inte ordna en sån här kryssning åt alla Kelly blogg-läsare? ;) hehe
Jag har lite svårt att välja vem jag skulle vilja ta med mig? Min mamma eller någon utav mina systrar? Men det första som slog mig var att ta med min systers dotter som fyller år i slutet av april. Jag vet hur gärna hon skulle vilja umgås och ha lite "quality-time" med sin moster. Tyvärr så hinner man inte så ofta som man vill, och detta skulle vara ett utmärkt tillfälle :)
Jag skulle önska att det fanns lite mer små butiker förutom tax-free där man kan shoppa sånt man inte hittar i stan.
Bastu och ångbastu samt mycket spa-behandlingar till bra priser.

2013-02-06
Postat av: anna-maria

Hej :) Jag skulle vilja vinna denna fantastiska kryssning för att kunna skämma bort min underbara storastyster. Vi har båda två nyligen gått igen två otroligt tråkiga och gnaska allvarliga uppbrott från våra sambos, tillsammans förlorat det bästa vi hade tillsammans (våran underbara häst) och sitter just nu ganska osäkert till då min syster pluggar andra året i en populär studentstad (jag har flyttat hit för jobbsök) och kommer stå utan lägenhet från 1/4. Jag har inte fått napp på något av mina 100 tals jobbsök, vi får inte tag i boende pga kösystem. Resan skulle vara en möjlighet för oss att slappna av och ha de trevligt tillsammans utan att tänka på allt det jobbiga och stressiga, och dessutom en underbar försenad 24 års present åt henne då jag stod pank och arbetslös vid den dagen :( Det ända jag känner skulle platsa vid en kryssning är möjlighet till underhållning/spa/god mat och musik! Och denna verkar ha allt att önskas :) Föresten,tack för bra blogg. På tiden att jag kommenterar den efter alla år :)

2013-02-06
Postat av: Victoria

Jag skulle gärna vinna så jag äntligen skulle kunna ge tillbaka lite till min mamma! Hon skämmer bort mig och nu vill jag gärna göra desamma.
En kryssning med välmående som ledord vore fantastiskt. Inte bara spa utan även träningsformer (pilates, yoga, zumba m.m) och framför allt nyttig kost utan massa socker och fett! Jättesvårt att hitta bra mat ute och ännu svårare på kryssningar. Vore fantastiskt om kryssningar fick bort sin stämpel som "fylleresor" och istället kunna erbjuda lugnare och hälsosammare resor för oss som inte är så intresserade av att festa skallen av oss :)

2013-02-06
Postat av: Johanna

Jag skulle vilja vinna för att kunna ta med min tjejkompis på kryssningen. Hon har haft ett tufft år och skulle verkligen behöva detta. För mindre än ett år sedan kom hon ut som gay, hon började studera och nu när hon pluggat klart är det tufft att hitta ett jobb. Pga all stress har hon drabbats av depression och äter nu medicin mot detta. Så en härlig kryssning med spa hade inte suttit fel!
Det jag vill ska finnas på en kryssning är god mat och ett härligt spa.

2013-02-06
URL: http://joherman.blogg.se
Postat av: Emma

Åh vilken underbar tävling! Jag skulle så gärna vilja vinna det här till mig och min mamma. Hon har alltid haft det dåligt ställt med ekonomin, även fast hon alltid jobbat, kämpat och gjort rätt för sig. Vi har alltid haft så vi klarat oss, men aldrig kunnat unna oss något extra. När jag var liten var jag (som nu) väldigt sprallig och ville gå på massa aktiviteter men kunde sällan göra det då vi inte hade råd. Inte heller med några resor, och jag gick alltid i min storebrors ärvda kläder (ingen vacker syn!). Mig har det dock aldrig gjort någonting att vi inte haft så mycket att röra oss med, men det har tagit hårt på mamma då hon känner sig skyldig till att jag fått leva begränsat, och detta är hon fortfarande ledsen för. Att min bror har ett funktionshinder och kräver mycket (inte pengar kanske just, men tålamod) har inte heller gjort det lättare för henne, och ändå har hon alltid varit precis det stöd vi behövt (och lite till), och ställer alltid upp för alla! Det skulle kännas så fint att få ge denna present, dels för att få lite tid bara hon och jag, och dels för att hon verkligen förtjänar att bli lite bortskämd för ett tag, och bara få tänka på sig själv i första hand. Själv studerar jag nu, och ekonomin är för knaper för att kunna bjuda i väg henne med eget kapital, så jag håller tummarna för det här istället :)

Tack för en jättefin och mysig blogg :) !

2013-02-06
Postat av: Sofie

Det hade varit en underbar present att ge till min vän som inte kan närvara på mitt bröllop i sommar. Hon har beräknad förlossning dagen innan mitt bröllop (som är på Rhodos) och började gråta när jag berättade då ledsen hon blev (och samtidigt glad såklart). Hade varit kul att komma bort en stund bara vi två så att honom inte känner sig helt utanför.

Jag har inga direkta förslag på vad jag hade uppskattat på en kryssning. Spa/träning och god mat hamnar högst såklart! :)

Postat av: elin

Hej!

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna resan! Jag skulle ta med en av mina närmsta vänninor som har haft det lite tufft ekonomiskt och aldrig kunnat unna sig saker för sig själv. Hon tänker jämt på andra innan sig själv. Hon är en av dom mest underbara personerna jag känner! Vi har endast känt varandra i lite mindre än 2 år, men det känns som vi har känt varandra sen barnsben! Jag kan jämt ringa henne när något är på tok och hon ställer upp i vått och torrt!
Eftersom att vi inte bor i samma städer ( Stockholm och Sundsvall) så blir det att vi träffas på tok för lite. Jag hade velat att vi kunde ses jämt! Så en sån här resa hade varit underbar för våran vänskap! Att kunna få umgås bara hon och jag och komma bort en sväng!
Det jag skulle uppskatta skulle vara en spa avdelning! Att få massage skulle både jag och Hanna uppskatta då vi båda har jobb där man står hela dagarna!

Hoppas hoppas hoppas!
/Elin

Postat av: Viktoria

Jag vill inte själv ha denna "minisemester" utan jag vill så här; Varför just jag skulle vilja vinna är för att bjuda min vackra mamma och pappa på en liten minisemester. Mina föräldrar jobbar som bönder, och inom detta jobb så är det aldrig en lugn stund. Jobbet/djuren kommer före mycket, livet går efter hur de mår. Att jobba som bonde är tidiga mornar, mycket jobb, slit, långa dagar och kämpa. Men även många andra saker handlar det om. Livet är tufft som bonde. Min föräldrar vill att djuren ska må så bra som möjligt. Å det vackra är att djuren mår så bra som man bara kan må, de lever på topp. Jag tycker att mina föräldrar är värd allt för att de har varit med om så mycket och att det betyder allt för mig.

2013-02-06
Postat av: sara

Jag skulle lätt bjuda med min kära syster som ställt upp för mig och min dotter i vått och torrt det senaste året. Vi skulle njuta av varandra och att komma bort på ett lagom sätt, då jag inte vill vara borta från Molly för länge såklart :)
På en kryssning vill jag att det ska finnas möjligheter som gör att man lämnar båten glad och nöjd och trött, men ändå pånyttfylld med energi =)

2013-02-06
URL: http://saaraaaa.blogg.se
Postat av: Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Åh jag hade så velat vinna!
Har vart bara mamma nu i fyra års tid (vilket jag älskar) men jag hade velat vara BARA Emmelie för några timmar och detta hade vart perfekt! Har aldrig vart borta från barnen än. Dessutom så skulle detta va en perfekt resa att göra med min barndomskompis som jag tyvärr inte träffat lika mycket sen barnen kom.

Har åkt kryssningen och de jag saknar är faktiskt något mer för dom som reser som familj med barn.

2013-02-06
URL: http://www.emmgus.blogg.se
Postat av: Karin

Hej Kelly!

Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna denna kryssning och då ta med min mamma. Jag har många fina vänner omkring mig, men min mamma är den absolut bästa vännen i mitt liv. Hon har funnits där för mig i ur och skur. När min sambo blev svårt sjuk och jag inte kände att jag räckte till så fanns hon där. I alla deppiga, mörka men även glada och underbara stunder i mitt liv har hon funnits där. Trots att hon inte haft det så lätt själv alla gånger har hon varit stark för andras skull. Vill dela den här upplevelsen med min mamma och bästa vän, god mat, spa, lyx och skratt för det är vi värda och inte minst min kära mor! :)

På en kryssning tycker jag tycker ska finnas är musik, god mat och dryck, spa, lyx och skratt! Precis det som finns på Cinderella Escape! :) Hmmm.. och livbåtar förstås. Men det tror jag också att det finns ;D! hihi.

Postat av: Elin

Hellu! Jag är 22 år och tränar kampsporten taekwondo på heltid och har gjort det sedan jag tog studenten. Senast i somras deltog jag på OS i London och har sedan dess egentligen inte tagit nånting ledigt. Det skulle sitta så otroligt fint med en kryssning där jag kan ta med en av bästa vännerna och bara njuta över ett dygn, precis vad jag skulle behöva efter några tuffa månader med stenhård träning. Skulle vara skönt att bryta av med lite lyx. Jag är en person som uppskattar dom små ljusglimtarna i livet och älskar att unna mig saker då och då. Dock sätter pengarna oftast stopp. På en kryssning skulle jag tycka att det vore jättekul om det fanns med en rolig komiker som körde nån stand-up inför mat- eller bargäster :)

Postat av: Evelina

Idag fick jag det värsta beskedet någonsin, en av de som har stått mig närmast under hela mitt liv, har dött. Det beskedet var det värsta som kunde hända.

Mitt liv är rätt fullspäckat, jag pluggar mycket och arbetar ideellt för att hjälpa unga cancerdrabbade, varje lediga sekund. Jag skriver också för ett webbmagasin och har nyss startat ett insamlingsprojekt till de som inte har det så bra i Centralafrikanska republiken. Mitt liv är helt enkelt ganska smockat och jag har fått höra att jag håller på att gå in i väggen.

Jag älskar att arbeta och hålla igång o att hjälpa människor, men ibland önskar jag att jag skulle kunnat ta tid till att unna mig själv en dag då jag bara får vara Evelina och inte jobb-Evelina o stress-Evelina.

Och dagen skulle jag vilja dela med min älskade mamma, som har gått igenom så mycket saker i livet som ingen ska behöva gå igenom. En dag för bara oss skulle vara det bästa som kunde hända just nu, då situationen inte är på topp.

Postat av: Evelina

O om jag skulle få välja en valfri grej som skulle finnas på en kryssning, skulle jag valt en stand up-scen, helt klart!

Postat av: Sofie

Jag skulle så gärna vilja vinna för att kunna bjuda med min syster på en kryssning. Vi hinner aldrig ses då hon inte bor hemma längre och jag saknar henne varje dag som går. Hon är den enda sanna vän jag har och den enda som verkligen får mig att må bra och ger mig glädje i vardagen. Pga av sjukdom/ätstörningar har jag stängt in mig totalt och tappat kontakten med nästan alla mina gamla vänner. Min syster däremot har stått ut och peppat och alltid funnits där för mig under tiden. Hon är den finaste jag har. Därför skulle det vara så otroligt kul att bara få åka iväg med henne och spendera tid bara hon och jag!

Då båda är intresserade av träning skulle det vara roligt om det fanns ett gym med massa roliga gruppträningsklasser. Kunna gå och dansa zumba och skratta ihop eller varför inte ett spinningpass för att sedan koppla av i spa-avdelningen :D

2013-02-07
Postat av: Sofie Frisk

Jag skulle så gärna vilja vinna för att kunna bjuda med min syster på en kryssning. Vi hinner aldrig ses då hon inte bor hemma längre och jag saknar henne varje dag som går. Hon är den enda sanna vän jag har och den enda som verkligen får mig att må bra och ger mig glädje i vardagen. Pga av sjukdom/ätstörningar har jag stängt in mig totalt och tappat kontakten med nästan alla mina gamla vänner. Min syster däremot har stått ut och peppat och alltid funnits där för mig under tiden. Hon är den finaste jag har. Därför skulle det vara så otroligt kul att bara få åka iväg med henne och spendera tid bara hon och jag!

Då båda är intresserade av träning skulle det vara roligt om det fanns ett gym med massa roliga gruppträningsklasser. Kunna gå och dansa zumba och skratta ihop eller varför inte ett spinningpass för att sedan koppla av i spa-avdelningen :D

2013-02-07
Postat av: johanna

Jag skulle vilja vinna denna lyxkryssning för att lätta upp min tuffa studenttid denna vå. Tentorna avlöser varandra tillsammans med seminarier, uppsatser och alldeles för lite csn-bidrag ;) En lyxkryssning som denna tillsammans med min bästa vän vore ett toppensätt att bara få slappna av från skolan en kort stund!

Jag åker inte på kryssning tillräckligt ofta för att veta vad som finns och inte.. men utomhusjacuzzi vore mysigt! :)

2013-02-07
URL: http://tigermysig.se
Postat av: Izabell

Jag har blivit ofrivilligt arbetslös och behöver verkligen något roligt att se framåt, jag skulle bli jätteglad om jag vann!:)

Det skulle vara trevligt om de hade spa med fotmassage..haha:)

Hoppas att jag vinner så jag får komma iväg på något roligt:)

Postat av: Linnea A Parell

Vilka fantastiskt vackra bilder du lägger upp en fröjd för ögat! Jag skulle hemskt gärna behöva komma iväg på en kryssning med en nära vän för att få ladda batterierna lite då jag födde en son för 4 mån sedan som har kolik! Otroligt jobbigt både känslomässigt att inte kunna trösta sin son när han är ledsen och utmattande att knappt få sova. Jag skulle vilja att man hade en biosalong på båtarna det hade varit mysigt!!

2013-02-07
Postat av: Linnea Lindstedt

jag skulle vilja vinna , för jag och min granne/ bästa kompis försöker alltid hitta ett datum som passar oss båda att åka på kryssning. det skulle vara jätte kul då båda jobbar väldigt mycket att få åka iväg på något sånt här. Plus att jag fyller år den 15/2 så det skulle vara en jätte fin födelsedags present.

2013-02-08
Postat av: Cecilia

Hej!
Jag skulle vilja vinna resan för att kunna skämma bort en vän som gått igenom en tuff period i sitt liv. Kvalitetstid bara vi två skulle vara guld :)

På en kryssning söker jag just det jag nämnde ovan - kvalitetstid. Det får gärna även finnas god och nyttig frukost/mat och tid att bara vara :)

Tack för en bra tävling!

2013-02-08
Postat av: Emelie

Som nybliven mamma så hinner man inte med sig själv. Och med minimal inkomst så har jag inte råd att unna mig själv något utan alla pengar går till hyra, mat och blöjor. Skulle vara helt underbart att få åka på en kryssning och få vara MIG själv utan barn. Det tar hårt att bli förälder och man glömmer lätt bort att ta hand om sig själv även om man vet att även det är viktigt. Att få vinna en kryssning skulle också innebära att en dröm går i uppfyllelse för mig då jag alltid drömt om att få åka på en kryssning, men har aldrig råd. Håller tummar och tår att jag har turen med mig för en gångs skull!

2013-02-08
Postat av: Kristina

1.Jag jobbar väldigt mycket nu och känner att detta skulle sitta perfekt, den jag skulle ta med mig är
min bästa vän som känner likadant.
2.Ett träningsrum/hall där man kan ha danser eller yoga t.ex.


2013-02-08
Postat av: Alexandra

Rolig tävling, skulle jag vinna så är det min kära lillasyster som skulle få piggas upp av denna verklighetspaus, vilket hon behöver efter en tuff termin i skolan som tyvärr har lett till att hon inte fick fortsätta. Det är svårt när man skriver en C-uppsats som en lärare inte tycker är bra, svårt att bedöma 40 sidor och orättvis att olika lärare kan tycka olika bra om en text. Skillnaden mellan mattetentor exempelvis där svaret är 8 och allt annat är fel. Men det som inte dödar en gör en starkare tänker vi! Vore roligt med en paus från den gråa vardagen då hon nu inte vet vad hon ska göra tills hon får fortsätta på utbildningen vilket inte är förrän i höst. Hoppas få pigga upp henne med roliga nyheter!

Det jag skulle tycka var jätteroligt är om båten skulle ha en slags photobooth, det är sååå retro! Får man hoppa in där och ta bilder med kanske sjömotiv för en tjugolapp att ta med hem och ha på kylskåpet!

Tack för tävlingen och din ansträngning.

2013-02-09
Postat av: Malin

Jag vill vinna för att jag inte har några pengar till roliga aktiviteter då jag precis påbörjat en 5 år lång universitetsutbildning. Jag skulle vilja vinna detta pris och få ta med min mamma, ge tillbaka till henne för att hon under alla år gett mig så otroligt mycket. Det skulle vara så härligt att bara få komma iväg, vi två och slippa tänka på alla måsten och stressen här hemma med jobb och skola. Jag skulle tycka att det vore kul om det fanns någon särskild aktivitet på kryssning, som en klättervägg, ett danspass eller simbassäng t.ex. :)

2013-02-09
URL: http://maulun.blogg.se
Postat av: Sara

Efter åtta år tillsammans med min sambo blev jag dumpad, helt oväntat som ett slag i ansiktet. skulle jag vinna resan skulle jag bjuda med min gravid vän som ställt upp för mig i vått och torrt och fånga upp mig när jag varit påväg att falla ner i ett "svart hål" Trots att hon själv har de tufft med graviditeten finns hon alltid för mig och hon är värd all uppskattning och lyx och avkoppling hon kan få. Jag skulle önska att de fanns goda alkoholfria drinkar eller bubbel så vi båda kan skåla och förbereda oss för allt de nya som kommer, jag som singel och hon som mamma.

2013-02-09
Postat av: anna

Hej!
Jag skulle vilja ta med mig min kära mamma som alltid ställer upp för mig. Har alltid tänkt på andra före sig själv. Hon är en underbar hjälp med barnen och har slitit mkt under sitt liv. Eftersom mamma el. jag aldrig har unnat oss något för oss bara vore det kul att komma iväg och glömma allt jobbigt en stund. Ladda om batterierna liksom. Under åren har jag tappat kontakten med mina vänner tyvärr men mamsen är kvar. Nu är hon 70 år, vill unna oss lite tid ihop bara hon och jag.
Älskar dina tillställningar, så inspirerande!
kram

2013-02-10
Postat av: Angelica Karlsson

Hej jag vill vinna och ta med min kära mamma. Hon fyller 50 år i April och har haft det väldigt tufft på sistone och genom hela livet (hela hennes kärnfamilj finns inte med oss mer, hon är sjukskriven för utbrändhet och kämpar ständigt för ekonomi och att hennes barn ska må bra, vi är sju stycken mellan 12-30 år!) Hon skulle behöva fly vardagen en stund och bara njuta och bli bortskämd! Jag hänger med som bihang och njuter av behandlingarna på min gravida kropp, första barnet :)

En aktivitet jag saknar på en kryssningsbåt är en biljardhall.

2013-02-12
URL: http://snultan.blogg.se
Postat av: Mari

Men gud vilken chans =) Underbart !!!
Varför just jag ska vinna: En ljus och fin höst/tidig vinter där jag sprudlade med massa energi byttes ut mot 3 veckor hemmavid, där jag ville kräkas av bara tanken på mitt jobb. Slutkörd som aldrig förr och helt klart nära att ta mig själv in i väggen. Riktigt otäckt. Julen blev kanske inte som jag hade hoppats på, men jag gjorde mitt bästa. Ljuset kom tillbaka efter de tre veckorna jag spenderat hemma hos mina föräldrar. Jag tog mig tillbaka tillbaka till jobbet, och idag mår jag helt okej. Gör saker i min egna takt och tänker inte för det minsta i livet stressa över småsaker. MEN, en period i livet försvann och just denna resa kanske skulle kunna på något vis fylla det tomrum som blev. SPA-kryssning tillsammans med killen jag älskar mest på jorden vore verkligen på sin plats !! Nu håller jag tummen :) kram fina du

2013-02-12
URL: http://www.marriie.blogg.se
Postat av: Lisa

Jag vill vinna så att jag kan kompensera min fina vän Angelica för mitt bangande till hennes 30 årsfest förra helgen. Hon älskar kryssningar och jag älskar egentid med henne. Med en 15 månaders, skrivande av masteruppsats och extrajobb blir det inte mycket tid över att hänga med min fina. På denna kryssning skulle vi ha tid att catcha upp på riktigt och fira så som sig bör när man fyller 30. Yes, jag fyller jag med snart.

Jag skulle önska att det fanns riktigt lyxiga sängar på rummen och så roomservice såklart. ;)

2013-02-12
URL: http://lisanow.blogg.se
Postat av: Linnea Haraldsson

Jag vet inte riktigt om det krävs någon mer förklaring på varför jag vill vinna än att säga att jag önskar att ge min mamma något som hon verkligen förtjänar. Min mamma är den underbaraste personen i mitt liv. Hon har hjälpt mig i vått och tårt, i mot och med-gångar. Hon är alltid där och ställer alltid upp vad det än är. Och som en ung höskolestudent mitt upp i livet är det inte lätt att ge tillbaka så mycket till henne, inte lika mycket som hon förtjänar. Jag säger till henne varje gång jag pratar med henne att jag älskar henne, men hon vet redan det. Så då skulle jag vilja visa det genom en så stor sak som att ge henne avkoppling och njutning i form av att åka bort lite och bara tänka på sig själv. För då kan jag skämma bort henne och fokusera bara på henne! Min mamma förtjänar allt bra i världen. Och en av dom sakerna är en kryssning där hon får ta hand om sig själv och bara slappna av.
Om jag fick åka på kryssning så skulle jag vilja ha det lugnt och skönt. En kryssning där man kan göra det man känner för, lugna aktiviteter så som att äta väldigt gott, titta på någon underhållning, lyssna på live-musik och vara med dom man älskar. För så länge man är med någon man tycker om, så blir allt väldigt bra!

2013-02-12
Postat av: Denice

Det är så vårt att ge en motivering men jag kan testa.
MIn kompis har det ganska svårt nu då hon och hennes kille har separerat + att dem har en son på 2,5 år som är världens bästa kille. Hon förtjänar lite "semester" efter allt som har hänt då hon nästan har fått tagit hand om 2 barn och inte 1. Jag vill bara rå om henne på denna kryssningen. Hon jobbar extra inom ålderdomshem och kämpar för att få dagarna att gå ihop så hon förtjänar att få lite avkoppling.

På en kryssning borde det finnas ett stort dansgolv, en bra restaurang med god mat och dryck samt sköna sängar med puffiga kuddar :)

2013-02-12
URL: http://magnusson.devote.se
Postat av: Linnea

1. Jag skulle så gärna vinna denna underbara resa till mig och min mor. Hon har det väldigt jobbigt just nu, då hon blivit arbetslös. Hon ligger ständigt hemma och mår dåligt pga pengarkrisen. Hon söker jobb efter jobb & snart gett upp hoppet. Hon har knappt råd med hyran och då kanske du förstår att hon absolut inte har råd med något nöje. Hon är bara hemma, dag in dag ut. Jag vill därför överraska henne med denna kryssning och ge henne nya krafter! Jag vill återuppliva min mammas fd. partysinne och ha så kul som en mor och dotter kan ha!!

2. Jag skulle vilja att det fanns någon sorts modevising! Egentligen skulle jag vilja säga gym, då jag är träningstokig men när man är på kryssning är väll det meningen att "koppla av", men jag blir så sprallig och glad av att träna så skulle inte sitta fel!:)

2013-02-12
URL: http://dampbarn.blogg.se/
Postat av: Elin

På Viking Lines hemsida står det att kryssningen är en verklighetsflykt, och det sätter bra ord på varför jag skulle vilja vinna den här kryssningen. En verklighetsflykt skulle förhoppningsvis kunna vara en återhämtning för det förhållande som nu knakar i fogarna. Jag skulle ta med mig min kompis S som verkligen stöttat mig genom ALLT, både nu och innan! Hon är verkligen en sådan som svarar om jag så ringer klockan fyra på natten...

En trevlig aktivitet som borde finnas är s.k. Arombastu, provade på det för något år sedan då man sprejade aromer på bastuagrigatet. Kombinationen citron/kanel var härlig, mmm.....
En annan höjdare vore ju en gör-din-egen-cupcake buffé! :)

2013-02-12
Postat av: Lizette

Jag vill skämma bort min mamma, efter allt hon faktiskt gjort för mig och all den tid en förälder ger en i livet så hade det vart så oerhört skönt att bara få åka iväg en liten stund med min älskade mor. Och det vore så awesome om det fanns ett tema-rum på en båt, så det såg ut typ som på titanic!

Postat av: Madelene

Jag skulle vilja vinna för jag vill överraska min mamma som fyller 50 år den 20 april 2013. Hon har mina småsyskon att ta hand om samtidigt som hon jobbar heltid och har ett eget företag på sidan om. Det skulle vara kul att få överraska henne med en tjejig kryssning som hon och jag kan åka på när hon fyller år.

Jag tycker att det bode finnas yogapass ombord på en kryssning, och kanske något gruppträningspass. Vore toppen!

Postat av: Jennie

Den här resan skulle jag vilja göra tillsammans med min studievän Mia. I snart 3 år har vi slitit med studier inom medie- och kommunikationsvetenskap och jag kan inte räkna gångerna som hon har hjälpt mig med goda råd och stöd. Vi har ofta under de här 3 åren talat om att vi borde åka iväg, men den knappa studentekonomin har satt stopp. Det hade varit helt fantastiskt att få bjuda med min vän för att visa hur mycket jag uppskattar henne. Det är något vi alla tjejer borde göra mer, visa uppskattning för varandra och dela vår kärlek - mitt i allt näthat som tyvärr är så aktuellt idag <3

2013-02-12
Postat av: Jennie Rudvall

Och här är mitt förslag: en kvällsaktivitet med goda alkoholfria drinkar där kvinnor fick lära känna varandra för inspiration och att knyta kontakter med varandra. Det hade verkligen satt Vikinglines Cinderella Escape på kartan :-)

2013-02-12
Postat av: Linda

Hej. Min moster mådde kasst så hon gick till läkaren, hon hade fått en tumör. Men vi visste inte om det var en god eller elakartad tumör. Min morfar är norrlänning (lite inskränkt och överdriver i allt han säger). Så min mamma får reda på det genom mail och morfar som är överkänslig och dramatiserar allt skrämmer slag på henne så klart. Så nu har vi fått gå och vänta två veckor med ett moln över våra huvuden. Jag har sett hur mamma försöker dölja sin oro, hon ler, hon säger att man måste tänka positivt, men jag vet att hon inte kan hantera det. Under tiden opereras tumören ut, det blir lite komplikationer som att den läckte. Men det var inte konstigt för den vägde tre och ett halvt kilo?! Prov svaren kom tillbaka i slutet av förra veckan. Min mammas syster har cancer och skall få cellgifter. Dagen efter svaren ringer min morfar (mammas pappa) och säger att han ligger på sjukhuset för en hjärtinfarkt. Jag bryter ihop så klart. Men mamma hon håller allt inom sig och är logisk och talar fortfarande om att det kunde vara värre ( man måste vara positiv). Det smärtar mig att se henne så. Min mamma tar kontakt med mormor och får då reda på att morfar inte hade hjärtinfarkt utan haft problem länge med hjärtklappningar. Han har gjort det igen, oroat mamma helt i onödan för att få någon att tycka synd om honom. Själv klart är inte morfar hjärtlös, han är världens bästa morfar och mår inte heller bra när hans dotter ligger på sjukhus. Men jag tycker att min mamma är värd en stund med avkoppling och kanske för en sekund kan hon glömma allt som har med cancer och göra och bara ta hans om sig själv. Hon behöver det verkligen. Jag bryr mig inte ens om jag får nån spa kryssning, vill skicka mina föräldrar på en. Snälla

2013-02-12
URL: http://lindahill.blogg.se
Postat av: Jessika

Jag vill vinna eftersom min stora passion är kryssningar. Jag älskar livet på sjön och känner mig så avslappnad. När jag var mindre åkte jag 1 gång i månaden, men nu händer det aldrig! Jag saknar dom fina minnena som fick mig att må så himla bra!

Det enda jag saknar på en kryssning är fler artister och större utbud av olika sorters genrer.

2013-02-13
Postat av: Emma

I juni månad kom min pojkvän hem från USA, efter att vi har varit frånskilda i ett års tid när han pluggade där. Det var ett långt och oerhört sorgset och ensamt år, men en så obeskrivlig känsla när jag hämtade honom på flygplatsen i Landvetter den junidagen. När han väl kom hem igen, så flyttade vi ihop i hans pyttelilla studentlägenhet då jag inte fick bo kvar i min eftersom jag precis hade tagit examen och inte längre var student. Tre års pluggande kunde man ju tro skulle resultera i ett jobb ganska snart, men nej, inte i de här tiderna. Under sex månaders tid levde jag motvilligt som en parasit på min pojkvän då jag inte kunde försörja mig själv. Jag blev deprimerad, påfrestande för honom många gånger och grät hela tiden då jag fick hundra nej i mina kontinuerliga jobbansökningar till höger och vänster. Först i januari så fick jag ett deltidsjobb på ett café. Lönen är inte särskilt hög, men jag kan åtminstone hjälpa till lite med hyran nu.

Och nu vill jag göra någonting fint för min pojkvän, som har stöttat mig under så lång tid och helt enkelt har varit världens bästa. Och den här kryssningen vore så fantastisk för både honom och mig, som verkligen kunde behöva lite vardagslyx efter en lång, svår tid.

Och jag vill nog dessutom snarare resonera kring vad som INTE borde finnas på en kryssning, och det är allt som påminner om vardagen. Lämna dator, jobb och elände hemma och ägna enbart tid åt varandra. Det behöver man ibland! Vi är inte mer än mänskliga.

Postat av: Ida

Vilket underbart lyxig tävling!!! :)
Om jag vann skulle jag utan tvekan ta med mig min mamma. Anledningen till det är för att mamma är en person som bara ger ger ger och tar aldrig. Hon tar alltid sig själv i sista hand, det spelar ingen roll vad det handlar om.. Hon är en sådan stark kvinna, ensamstående mamma med 5 ungar. Hon har alltid gjort allt själv utan några gnäll, tjat om hur jobbigt allt är. Hon är aldrig arg, hon är så stark. Alltid ett leende på läpparna fast jag vet att det är hårt ibland.. Jag och syrrorna har nu på senare tid (när vi blev större) insett att det är dags att ge tillbaka! hjälpa till med huset, följa med och handla och bära kassar, istället för att be mamma skjutsa och hämta från skolan har vi börjat gått/cyklat för att hon ska få ta det lugnt. Gå ut med hunden osvosvosv!

Så nu tar jag denna underbara chans och är med och tävlar!! Hoppas att jag kan vinna och ge något tillbaka till min älskade mamma! <3
Och en aktivitet som jag önskar fanns är bio :D! hur coolt!?/ Kram från Ida!

Postat av: frida helin

hej!
Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna tävlingen för att kunna få min mamma och må bra. Hon förlorade båda hennes föräldrar för ett tag sen och är totalt depp och har det jätte jobbigt och jobbar alldeles för mycket för vad hon klarar av efter vad som hänt. min mormor, alltsa hennes mamma dog i oktober, och hennes pappa alltså min morfar i november.. Och vi pratar varje dag jag och hon hur bra det hade vart med en resa och lite spa för att få henne o kunna släppa allt dåligt för en stund och kanske till och med lite framåt i tiden? Jag tror det hade gjort gott för henne och även oss andra i familjen som ser henne må bättre.

Det jag hade tyckt var fint och roligt var om det fanns två olika sorters goodiebag - behöver inte innehålla allt för dyrt. Men en för killar och en för tjejer. Med lite skönhetsprodukter som kan göra alla lite fräschare och må allmänt bra psykiskt och fysiskt! viktigt för vår hälsa :)

-Eller, en fin o bra bar med nyttiga och goda frukt drycker? :) när man ändå är på en lite hälsoresa! :)

hoppas hoppas verkligen på tur nu!! :)

Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

Jag är med och tävlar.

Skulle vilja kryssa med en väninna som får sitt första barn i dagarna. Jag är fembarnsmamma och nu ska hon in i svängen med kids o den vardagen ;) Kanske kan vi komma iväg ENSAMMA, utan varken barn eller män, en dag framåt april? :) Det vore ju guld, bara vara kvinna, inte bara morsa!

På en kryssning skulle jag önska att det fanns t.ex. "spontanvigsel", alltså det kan ju vara planerat också, men även lite spontant sådär :D

Kram Annika
familjenpettersson@hotmail.se

Postat av: Spacegirl

Jag vill vinna därför att det vore UNDERBART att komma bort och byta miljö efter en jobbig och tung tid.
Jag skulle bjuda med min kära mamma :-)

Jag skulle önska att det fanns ett stort spa med behandlingar & bad.

2013-02-13
URL: http://spacegirl.blogg.se
Postat av: Linda Andersson

De senaste året har varit väldigt jobbigt för mig. Som 29 åring så separerar mina föräldrar och jag och min pappa (som tidigare var min bästa vän), som jag ställt upp väldigt mycket på när han mått dåligt, började bråka för att sen helt tappa kontakten. Min mamma har genom hela deras separation mått väldigt dåligt psykiskt och även hon har behövt mycket stöd. När allt är som tyngst och jobbigast för mig berättar min pojkvän att han inte älskar mig längre. Mitt uppe i allt det här försöker jag starta mitt eget företag och öppna min egen butik.

Mitt stöd i livet har varit min bästa vän, Camilla, som jag nu bor hos i väntan på att få tillbaka min lägenhet. Hon är en perfekt bästa vän och en underbar mamma och jag skulle vilja åka iväg med henne bara vi två. Unna oss lite lyx i vardagen. Som ett tack för hur hon ställt upp på mig genom allt det här.

Något som jag VET Camilla skulle älska på en kryssning är en Karaoke-tävling. Camilla älskar att sjunga och en riktigt rolig tävling skulle göra hennes kväll!

2013-02-14
Postat av: sanna

1. Jag ska vinna för då skulle jag kunna gottgöra min älskling som ville fira alla hjärtans dag med mig, men jag skulle jobba kvällspass och hade inte möjlighet att komma över till honom. Jag skulle bjuda honom på hans allra första kryssning och det skulle bli ett minne för livet. ♥

2. ÅH en drömaktivitet för mig, som jag såg poppa upp i huvudet nu när jag läste det var - en skönhetsdel, där man skulle kunna få tandbelkning, fransförlängning, doppa fötterna i fiskspa och för dem yngra så kanske man kunde få ett tandsmycke eller en sån söt fläta som man alltid fick på tivolin när man var liten.

Sanna@hyvarinen.se
Www.socosy.blogg.se

2013-02-15
Postat av: Josefin

1. Om jag vann så skulle jag ta med mig min mamma som fyller år den 25 februari. Skulle bli den perfekta presenten ju! Vill att hon ska få göra något riktigt roligt och så lite "mamma-dotter-tid" som aldrig blir av annars!

2. En stor spaavdelning eller en stooor pool :D

Postat av: R

Jag fyller ju år imorgon, den 16e :) Detta hade varit en helt fantastisk present! Jag behöver en tjejhelg med min underbara vän. Länge sedan jag hade tid och råd att göra något liknande. Efter mammaledigheten behöver jag en energiboost innan vardagen kickar igång på allvar!
Stor kram till dig fina Kelly

2013-02-15
Postat av: R

Forts.
Bra musik, god mat, mkt skratt och avslappnande behandlingar.

2013-02-15
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Hus, trädgård, barn, make, jobb, blogg, vardag.....
behöver jag säga mer att denna kvinna är riktigt trött och sliten.
Jag känner mig faktiskt rätt ynklig och liten.
Så får jag se denna underbara tävling. Klart jag måste försöka vinna!
Tänk att få rymma ifrån allt och bara få vara jag för en stund.
Få tanka mitt energi förråd och få nya krafter.
Inte bara jag skulle vara en vinnare utan även min familj.
De skulle få hem en helt ny mamma och hustru.
Om det är en kryssning för bara tjejer skulle det inte vara lite extra roligt med en show med bara massor av grabbar i stil med Ladies night.
Håller tummarna.

2013-02-15
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: dagijuli@spray.se

hej
jag skulle vilja vinna denna kryssning för det hade varit så underbart och åka iväg och rå om sig själv och en vän jag inte har träffat på länge. Vi försökte nästan 2 år att bli gravida och i november fick vi vårt efterlängtade plus. Barnet förväntas komma i juli och det hade varit så skönt att åka iväg och samla krafter på en härlig kryssning med spa.
Jag önskar det fanns ett bra gym och instruktörsleda pass på kryssningar för fast man är på "semester" så är det avkopplande och roligt att träna o speciellt om man är ett tjejgäng som åker iväg.

2013-02-16
URL: http://dagijuli.blogg.se
Postat av: Maria

Mitt namn är Maria från New York. Jag har känt Alex i år när vi äntligen saker tillsammans var lite konstigt, så vi bröt upp som var i februari 2011. I juni 2012 han och jag nyligen fick ihop igen och vi var tillsammans fram till mars 2013 berättade han för mig att han var inte intresserad av relationen igen under den tiden jag helt förändrat, jag var inte äta, jag sov en hel del, det gjorde jag inte prata med någon, ropade jag en hel del, jag är så deprimerad och stressad att jag m rädd att jag kommer att hamna på sjukhus på grund
av all stress och depression, tills en dag jag sökte på nätet för att få kärlek tips eftersom jag älskar och bryr sig om honom djupt och jag vill bara att vi ska vara tillsammans som ett par igen och jag vill att vi ska vara för evigt efter att förklara detta för min vän hon introducerade Dr soligt till mig drsunnydsolution1@gmail.com att han kommer att lösa mina relationsproblem när Dr soligt berättade att han kommer att komma tillbaka till mig mellan tre dagar efter att han kastade stava på honom, jag hade lite tro att stava kommer att fungera, aldrig tro det tills min fästman ringde mig på telefonen och berättade att han vill att vi ska komma tillbaka, så mycket glädje, jag rusade in och beställde min Lodge och flyttade till hans hus, och nu lever vi lyckliga tillsammans , är så glad nu när Dr solig hjälpa mig få Alex tillbaka till mig. Han har specialiserat sig på att lösa problem:

(1) Om du vill att ditt ex tillbaka
(2) Om du alltid har mardrömmar.
(3) Du vill främjas på kontoret.
(4) Om du vill ha ett barn.
(5) Herbal vård
(6) Du vill bli rik.
(7) Du vill knyta din make / maka att vara din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) Låt folk läser dina ord och göra din önskan
(10) Mål lösa E.T.C

Tack så mycket Dr. solig, maila honom igen genom (drsunnydsolution1@gmail.com) ..
slå hans nummer +2348077620669

2015-07-30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback