Bon Noel avec Leila

När det gäller bakning och inspiration till köksinredning är Leila Lindholm min stora förebild. Dock är hon tydligen känd som Sveriges mest otrevligaste kändis, lite otippat och synd tycker jag!


Nytagna bilder från hennes kommande program i jul. Bildkälla: Leilas fan-page på Facebook.


Kommentarer
Postat av: Linas blogg

Allvarligt? De hade jag ALDRIG kunnat tänka mig :S Hon verkar ju va sådär hypergó!

2011-09-29
URL: http://lvdp.blogg.se/
Postat av: Jess

Det stämmer in så bra så! Har träffat på henne flera gånger och hon är en sån människa som är lite smått nedlåtande i sin ton och snäser ofta. Kommer ihåg på en plåtning för några år sen så var det flera i teamet som svor att de aldrig skulle jobba med denna kvinna igen. Hur det gick vet jag inte...men otrevlig som få är hon ialf!

2011-09-29
Postat av: donnasandra

Oj, oväntat men det är svårt att avgöra hur folk verkligen är :-/

2011-09-29
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Karin

Minns att jag såg henne i ett program där hon hade gäster och kom ihåg att jag tänkte att hon inte verkade så trevlig. Som tidigare nämnts lite snäsig/nedlåtande (dock var det bara en känsla jag fick då, men det verkar ju stämma)

2011-09-29
Postat av: Anna

De man man inte tro om henne...Hon ser ju så varm och mysig ut.

Postat av: Carin

Kan helt instämma. Hörde för ett tag sedan en kompis berätta att hon träffat henne vid något tillfälle och att hon var riktigt dryg och otrevlig. Håller med att hon målas upp som den perfekta, goaste bullmamman där hon står i sina härliga blommiga Cath Kidston förkläden i pyntade kök som vi "vanliga" människor bara kan drömma om!.

Postat av: Anonym

Har alttid tyckt att det lyst falskhet rakt igenom tv-rutan när det gäller den människan så det kommer verkligen inte som någon överraskning!

2011-09-29
Postat av: jenny

nej men gud vad mysigt det programmet såg ut... längtar!!!

Postat av: Jojo

Jag har alltid ÄLSKAR Leila, alltid tyckt hon varit supermysig. Men sen spelade dom in ett avsnitt av "Leila på Landet" hos min pappa på landet - självklart åkte jag dit för att träffa henne. Omg jag blev så besviken, kvinnan är ingen höjdare och nu klarar jag inte av henne längre. Så fejk!

Postat av: Anna

tycker hon har en skittrist attityd på facebook också om någon frågar henne något. hon svarar snäsigt och otrevligt...

2011-09-29
Postat av: dejta

Ich habe letzten 2 Stunden der Lektüre Ihrer Artikel! Und muss sagen: awseomeWebsite! !

Postat av: carro

Vad olika uppfattning folk har.. många här skriver att hon verkar så mysig o trevlig, men jag tål henne inte! Men ändå kollar jag på programmen, haha! Jag tycker hon ser så... överlägsen o mallig ut.

2011-09-30
URL: http://myway.spotlife.se
Postat av: therese

Det har man ju förstått från dag 1 tyvärr.. Jag kommer ihåg när jag och min mamma satt och såg ett av hennes första avsnitt på tv och jag bara störde mig så mycket på henne när hon tittade upp mot kameran och log så sockersött typ hela tiden eftersom det kändes falskt. Det gör det tex inte när "mat-tina" står och ler i sina program. Där känns det äkta. Så jag har alltid haft en dålig känsla för Leila, att hon är falsk och lite "Im better then you"-översittar attityd. Fick det dessutom bekfräftat då jag såg henne i någon intervju på tv. Alla borde bojkotta hennes program och böcker. Jag avskyr människor med dem egenskaperna och attityden.

2011-10-02
Postat av: Anonym

Det heter joyeux noël.. inte bon noel. Inget illa menat bara konstaterar!

2011-10-03
Postat av: Goda frestelser

Va?! Är det sant? Jag har alltid gillat hennes program och hon är min stora inspiration när det kommer till bakning. Tycker hon verkar väldigt härlig, men skenet kanske bedrar.. Besviken jag blev :(

Postat av: Anni

en till surpuppa är per morberg, det är enligt min mening också lite otippat!

2011-10-19
Postat av: Jojomensan

Kan bara instämma - alla egenskaper som hon lyfter fram i TV-ruta är totalfejk. Hon inte bara verkar nedlåtande och självgod - hon är det. Har träffat henne ett flertal gånger och en sak som är tydlig nu är att hon bara befattar sig med personer som hon tror att hon kan få egen vinning av.

2011-12-08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback