Tävling: Max Factor

Nu har ni chansen att vinna ett fint smink-kit från Max Factor! Det enda ni behöver göra är att svara på 2 frågor och en vinnare dras den 20/11! Ett perfekt kit till dig själv, eller varför inte ge bort i julklapp?

1. Hur många nyanser finns Max Factor Colour Elixir Lipstick i?
Svaret finns någonstans
här.

2. Hur brukar du sminka dig när du ska på fest?

I kitet ingår:
Ageless Elixir Foundation + Serum
Colour Elixir lipstick
Colour Elixir lipliner
Max Effect Mini Nail Polish

VINNARE NU DRAGEN! TACK TILL ALLA ERA FINA BIDRAG!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Det finns 14 st Max Factor Colour Elixir Lipstick.

När jag skall på fest börjar jag med en bra ansiktskräm, sen tar jag en lite fonundation! Som ögonskugga anvämder jag färgerna vinröd eller mörkbrun.En svart eyeliner och svart mascara. Avslutar med lite rouge och lite rosa/ naturellt läppstift.Tack för en mycket bra blogg!

2011-11-13
Postat av: Tora

Yaay vilket fint kit jag vill tävla Schpoon!



Ok fråga 1: 14 nyanser (om jag har fel nu så blir det ju lite pinsamt)

Fråga 2: När jag ska på fest så använder jag två olika skuggor, en ljusare highlightad och en mörkare brun. Mascara, kanske eyeliner. Blush och highlightat på kindbenen. Och så fyller jag i ögonbrynen om det behövs et voilà - en rusty schpoon ready to party!

<3 Puss fina

2011-11-13
URL: http://torajd.com
Postat av: sanna

fråga 1 : det finns 14 stycken nyanser !

Fråga 2 : Jag går inte så ofta på fest men jag brukar ha lite foundation / brunkräm , vanlig svart mascara och läppstift ! :)



Kram !

Postat av: Johanna K

1. 14 st. Jag hoppas på att räknekunskaperna sitter i, haha!



2. På fest brukar jag kräma i ordentligt med ögon och läppar. Jag försöker så ofta som möjligt matcha med mina kläder eller stil. Svarta kläder brukar innebära sotningar i starka färger. Sedan älskar jag att ha klänningar i spets och chiffong som jag matchar med en mörkare ögonsminkning.



Kram

2011-11-13
URL: http://nattpoesi.blogg.se/
Postat av: donnasandra

1. 14 st



2. Foundation, rouge, eyeliner och kajal för att förstärka ögonen. Ögonfransböjare är ett måste innan mascaran. Gärna lila ögonskuggor för att förstärka det gröna i mina ögon, med en brungrå sotning blir det ibland om jag vill ha en rockigare look. Ett ljust läppstift till det, om jag inte kör rött läppstift och ljus ögonsminkning istället ;-)

2011-11-13
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: julia k

1. Om jag inte räknar helt tokigt så borde svaret vara 14 st. :)



2. Jag avskyr att ha mycket smink till vardags men till fest älskar jag att lägga ner tid en rätt naturell look på ögonen och låta läpparna synas genom att använda någon klitschig färg som rött eller mörkare rosa.



Kram! :)

Postat av: Susanna S

1) 14 nyanser räknde jagdet till!

2) Brukar alltid sminka mig naturligt, även till fest. När jag ska på fest använder jag mig av make up stores concealer Cover All Mix, mineralpuder, lite solpuder & rouge. Till ögonen har jag eyeliner samt mycket mascara- låånga fransar ska det vara! Ibland mixar jag olika bruna/guldiga ögonskuggor. På läpparna har jag gärna ett orangerött läppstift, om det inte passar för tillfället har jag alltid ett enutralt läppglans från clarins i väskan :-)

2011-11-13
URL: http://susannna.blogg.se/
Postat av: Janny

1. det finns 14 nyanser.



2. brukar köra med eyeliner för att göra en fransmarkering, sätta på lösögonfransar och sen ett mörk rött läppstift med lite läppglans på för en glammig look

2011-11-13
Postat av: Cassandra

Läppstiftet finns i 14 olika färger :)



När jag ska ut och parta loss kör jag oftast på en enkel sminking, men lite extra edge ;) en tjock eyeliner på övre fransraden, maxfactor false lash effect mascara och lite solpuder!

2011-11-13
URL: http://caslie.blogg.se/
Postat av: Katarina

1. Det finns i 14 nyanser.



2. Jag brukar oftast köra på mörkt sotade ögon och ljusa läppar när jag ska festa. Klassiskt och alltid lika snyggt.

2011-11-13
Postat av: alexandra

fråga 1: läppstiftet finns i 14 olika färger!

fråga 2: på fest går jag all in med det svarta. börjar med svart kajal runt ögonen, sedan en ljusgrå/silver ögonskugga på hela ögonlocket. tar sedan en mörkgrå/svart ögonskugga på nedre ögonlocket eller hur man ska förklara. avslutar med mascara =)

2011-11-13
Postat av: Hilda

Det finns 14 olika nyanser på läppstiftet.

Till fest brukar jag satsa på ögonen, jag brukar köra en brun eller svart sotning. Jag brukar också använda foundation i basen, vilket jag inte gör till vardags. Jag tycker att det är riktigt kul med smink och älskar det gånger man får köra på lite extra! :)

2011-11-13
Postat av: Amanda

1. Om man räknar på hemsidan verkar det som att svaret är 14, äger faktiskt 2 stycken i olika färger och älskar dem!



2. Till fest går jag all in med foundation, mattande puder, guldig highlighter under ögonbrynen och på kindbenen vilket blir jättefint när någon tar kort med blixt, ifyllda ögonbryn, brunrött rogue, kopparbrun ögonskugga över hela ögonlocket, brun kajalpenna och lite bronsfärgat läppstift i samma färg. Älskar guld och bronzigt brunt och tycker att jag passar riktigt bra i det! Eftersom att jag är ganska blek brukar jag ibland variera med blodrött läppstift också vilket ger en snyggt vampig look!



Kram Kelly!





2011-11-13
Postat av: Kristina

1. 14 stycken nyanser.



2. Eftersom jag till vardags är ganska sparsam med sminket (foundation, puder, mascara och lite rouge), är det kul att lägga lite extra krut vid de festliga tillfällena. Då kör jag på highlighter, mörka ögonbryn, glossia läppar och sotade ögon.

2011-11-13
Postat av: josefine

Hejhej! Det finns i 14 st nyanser :)



Jag brukar ta en foundationbas, lite bronzepuder, rouge och sen lägga fokus på ögonen genom att sota dem med brun/guldiga toner. En glammig look som fungerar till det mesta är smickrande och lätt att anpassa lite efter varje tillfälle.

Postat av: laurie

Fråga 1: Det finns 14 nyanser av läpstiftet.



Fråga 2: Jag följer stenhårt en regel: Antingen kör jag all in på ögonen eller så är det all in på läpparna. Aldrig för färgglatt på båda för det kan lätt bli motsats effekt! Men basregeln är en rengjord & återfuktad hy, täckande foundation,puder, rouge, shimmering highlighter . Sen antigen läppstift eller ( kajal + mascara + mörk eyesshadow). Brukar kombinera läppstift o mascara vanligtvis men i så fall så är mitt läppstift rosaaktigt/neutralt, men aldrig mörkt på både läppar o ögon :)

Postat av: Marie

Svar:14 st färger. Om jag ska gå på party så brukar jag antingen lägga fokus på ögon eller läppar. Ibland sotade ögon och neutrala läppar eller ganska neutrala ögon med beige skugga och svart mascara tillsammans med knallrött läppstift. Till vardags brukar det bli foundation, mascara och lite rouge!

2011-11-13
Postat av: tana94 lösenord: trollunge

1: Läppstiftet finns i 14 nyanser

2: När jag ska ut brukar jag ha ett halv kasst mineralpuder som bas och 17åring som jag är behöver jag lite fin täckare... Ibland kör jag lite rouge, men oftast skippar jag det eftersom jag ändå brukar få lite färg på kinderna när jag är ute. Sen brukar jag ha concealer förstås. Jag älskar läppstift, så jag brukar ha rött, rosa eller mörk lila toner på läpparna. Eftersom de är ganska dramatiska färger brukar jag köra på bara mascara runt ögonen.



Men ibland om man ska på middag eller något då brukar jag köra fokus på ögonen och läppglans eftersom det är så jobbigt att gå och fylla på läppstift efter varje tugg man har tagit... Då brukar jag ha lite sotade ögon i svart eller brunt och mascara.



Älskar din blogg Kelly!

2011-11-13
URL: http://tana94.blogg.se/
Postat av: Madeleine

1. 14 st nyanser.

2. När jag ska på party brukar jag ta lite solpuder så jag inte ser så blek ut och sedan så lägger jag på mer mascara än vad jag gör till vardags jag fyller även i ögonbrynen med ögonbrynsfärg. jag brukar inte sminka mig mer än så, ibland lägger jag på ögonskygga och eyeliner.



kram Madeleine

2011-11-13
Postat av: Frida

Svar på fråga 1: 14 st olika nyanser finns det i.

2. Först använder jag mig utav Make Up Stores cover all mix och lägger där det behövs, efter det använder jag MUS liquid foundation, efter det lite puder för en mattare look och sedan lite solpuder i pannan, på kinderna, näsan och hakan för att få lite mera färg. En rosa rouge på kinderna och på ögonlocken lägger jag en ögonskugga som liknar pärlemor från MUS som bas och sedan skuggar jag med två olika nyanser av brunt. Jag fyller också i ögonbrynen med en penna från H&M, och på läpparna har jag Niveas "pearl shine" som jag älskar!

2011-11-13
Postat av: Camilla

1: 14 stycken!

2: Neutralt, snygga och skimrande ögon och något snyggt nagellack. lägger gärna fokus på kläder och accessoarer, då jag tycker man ska se så fräsch ut som möjligt i ansiktet! :-)

2011-11-13
URL: http://camillale.blogg.se/
Postat av: R.

1. Det finns 14 olika nyanser.

2. Jag brukar satsa på en 50-tals look med matt blek hy, mycket eyeliner och sexigt röda läppar! Blir alltid snyggt utan att vara för mycket :)

2011-11-13
Postat av: Hanna

1. Det finns 14 snygga nyanser.

2. Till fest brukar jag köra på ett snyggt och jämnt underlag med Laura Mercier tinted moisturizer, lite rouge, snyggt sotade ögon och neutrala läppar. Alternativt lättare ögonmejk och röda läppar.

2011-11-13
Postat av: Heidi

Hej Kelly,



1. 14 st olika nyanser finns det.



2. När det vankas fest brukar jag köra en klassisk svart sotning med en glitter-eyeliner närmast fransraden för att få en liten extra touch på det hela, simpelt men ändå festligt helt enkelt! :)

2011-11-13
Postat av: Sandras Värld

JAAA! Jag vill vara med :-)



1. Det finns 14 olika nyanser

2. Till fest kör jag gärna på sotade ögon, lite extra mascara, rosiga kinder och ett ljust läppstift :) Kram

Postat av: Karin

1. finns 14 st olika.

2. En noggrann bas, rouge, eyeliner som marliyn monroe ungefär, samt ljus ögon skugga med lite brun skuggning, mycket highlighter, diskret läpppenna, lipplumber och NYXX´s läppglans på det :) Vid speciella tillfällen även lösögonfransar plus lite glitter på just kring franskanten :)

2011-11-13
Postat av: ERIKA

det finns 14 nyanser. När jag ska på fest kör jag alltid kajal och gärna sotad look, sen är det viktigt att tänka på basen när man ska på fest om det ska dansas då man gärna blir lite varm, man vill ju inte att allt smink ska svettas bort. Någon härlig färg på ögonlocken och man är redo!

2011-11-13
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: marina

det finns i 14 nyanser och min fest sminkning är ren och enkel, eyeliner, mascara och naturliga läppar. :)

Postat av: tina

Det finns i 14 olika nyanser.

Min fest sminkning är eyeliner, mascara,lite lätt brun ögonskygga och rouge.

2011-11-13
URL: http://tinapalme.blogg.se/
Postat av: Sofie

Det finns 14 st olika nyanser.

När jag ska på fest brukar jag köra eyeliner på övre frensraden. Mörkgrå glittrig ögonskugga, mascara och sedan något fint läppglans. Kram

2011-11-13
Postat av: Anonym

1. Det finns i 14 nyanser

2. När jag sminkar mig för fest brukar det antingen bli bas i form av lätt puder och eventuell concealer, sotade ögon i ljus vit/creame,brunt och svart,mascara (såklart,ett måste för mig!), ibland eyeliner med "kråkfötter" och lite ljusare glans på läpparna!



kram

2011-11-13
Postat av: Linda

1. Det finns 14 st nyanser.

2. Brukar oftast satsa på lite mörkare ögon make, sotningar. Och så brukar jag lägga mer rouge än till vardags, även mer highlight :)

Postat av: Elenore

Oooo, jag vill vinna så jag kan göra mig fin!



Svar på fråga 1: Det finns 14 st nyanser att välja mellan.



Svar på fråga 2: Jag sminkar rätt snabbt, men får ändå en look som jag är nöjd med. Tycker själv om en look som inte ser för "påkostad" ut. Börjar vintertid med ett mineralpuder för att få en jämn och fin hud. Sen kör jag en svart kajal på ögonen tillsammans med en mörkbrun ögonskugga i globlinjen. Detta följs av Kanebo highlighter som går i guld på själva ögonlocken samt på kindbenens högsta punkt. Lite solpuder som rouge och två lager mascara. På läpparna använder jag Victoria Secret´s "Candy Baby" eller LipSmacker Biggy Cotton Candy. Färdig för partaj!



Ps. Victoria Secret´s läppglans och LipSmacker finns hos bydee.se!

https://www.bydee.se/category.html/smink

Ds.



Kramar!!!

2011-11-13
URL: http://www.elenoree.com
Postat av: Maria Backman

1. Det finns 14 nyanser av läppstiftet.

2. Till fest satsar jag ofta på en snygg sotning som markerar ögonen, en härlig färg på brunpuder och ett läppglans/läppstift.

2011-11-13
Postat av: elina

1. Det finns 14st

2.jag sminkar mig inte samma alltid såklart men jag brukar oftast ta först foundation, inte mycket utan bara lite så det ser naturligt ut sen tar jag en tunnlinje med kajal efter det ögonskugga, nu det sista har det blivit i brunt och cremefärgat då jag skuggat det lite eller har jag bara tagit vitt sen tar jag på mascara lagom mängd och särar alla fransarna så dom inte sitter ihop för mycket sen tar jag lite läppglans i rosa/rött :)

Postat av: Lourdes

1. Det finns 14 nyanser om jag och resten räknat rätt!

2. Brukar inte göra det för komplicerat brukar bara blanda i olika nyanser av guld och sedan lägga på eyeliner och mascara.

Ibland lägger jag också lägga på lite läppstift och lite rouge!

2011-11-13
URL: http://zemariam.blogg.se/
Postat av: em

14 olika nyanser!



När jag ska på fest är foundation och puder är ett måste (brukar oftast låta huden andas annars). Sen brukar jag ha solpuder eller nån snygg rouge. Mascara, eyeliner, lite vit ögonskugga i ögonvrån + under brynen. Har oftast lite svart ögonskugga/kajal under franskanten också. Ögonbrynen fyller jag såklart i, lite mer än vanligt. Och om jag kör black all over i klädväg så kör jag oftast med röda/rosa läppar till det, och sen såklart ett snyggt lack på naglarna till det :)



Blev lite långt, men så gör jag iaf :)

2011-11-13
Postat av: Anna

1. 14 nyanser.

2. Sminkar mig nästan aldrig till vardags, men när det gäller fest älskar jag att sminka mig! Hela kittet. Först ett lager foundation, lite puder, solpuder eller rouge på kindbenen. Sen fylla i ögonbrynen lite extra, snyggt med markanta ögonbryn! Sen massor av ögonskugga, gärna lite sotat i kanterna och lite starkare färger i inre havan av ögonlocket. Sen eyeliner och mascara. Ibland läppglans. Brukar inte använda läppstift då jag satsar på ögonmakeup...blir för mycket med båda delarna. Därför vore det roligt att vinna detta paket med ett fint läppstift så man kan variera sig lite och testa på nya makeovers ;)

2011-11-13
URL: http://annienorin.blogg.se/
Postat av: Dess - Drömteori

1. 14. :)

2. Jag brukar först se till att jag får en perfekt grund, med hjälp av concealer trollar jag bort alla små skönhetsfel, sen pudrar jag rikligt för att det ska hållas på plats. Highlighter och rouge för att skulptera kindbenen och få lite extra glow. Sen satsar jag på en mörk ögonsminkning, markerade bryn och röda läppar. Skitsnyggt.

2011-11-13
URL: http://dromteori.blogg.se/
Postat av: Jossan

1. 14 nyanser!



2. Jag brukar börja med en enkel bas, men försöker definera mina kindben mer med någon sorts skugga samt highlighter. Målar sedan i ögonbrynen som vanligt, med en ögonbrynspenna och sedan - beroende på kläder & humör - väljer jag ögon eller läppar. Läppar blir det antingen ett rött eller ett oranget läppstift, ögon brukar jag köra en "ljusare" sotning, för till fest vill jag inte vara för "tung" över ögonen heller. Jag börjar med en ljus, skimrande ögonskugga som jag applicerar ända upp till ögonbrynen, sedan en ljust lilarosa ögonskugga över hela ögonlocket och sedan en ganska mörkt lila ögongskugga i globlinjen, samt som jag tonar in lite längst ut. Sedan suddar jag till det oordentligt och brukar tillsist sudda in en brun ögonskugga över den mörklila, det tar bort allt det lila och istället ser hela sminkningen bara brun-aktig ut, men de lilarosa pigmenten lyser igenom lite vilket tar fram min ögonfärg lite mer! :)

2011-11-13
URL: http://thjossan.blogg.se/
Postat av: Jossan

Glömde mail i förra kommentaren! :)

2011-11-13
URL: http://thjossan.blogg.se/
Postat av: Jossan

Glömde mail i förra kommentaren! :)

2011-11-13
URL: http://thjossan.blogg.se/
Postat av: Emma

1. Det finns 14 olika nyanser

2. Till fest brukar jag leka mer kring ögonen, jag är förtjust i eyeliner vingar. Men det beror på lite vad det är för dag, antingen kör jag på en naturlig och lite pudrig make, med vingar och en ljusare pudrig rosa skugga på ögonen och rödare läppar. Eller om jag känner mig dramatisk jobbar jag mer med allt helt enkelt, allt förutom läpparna. Jag gillar att ha markerade ögonbryn, kindben och ögon men naturliga läppar, sjukt fint!

2011-11-13
URL: http://[email protected]
Postat av: A

1. 14 olika nyanser finns det.

2. Jag brukar inte ha så stor skillnad på vardag och fest-smink. concealer, brownpuder, rouge och mascara! på fest tillsätter jag eyeliner för att få till den heta kattlooken ;)

2011-11-13
URL: http://meanwhiile.blogg.se/
Postat av: Therese

14 st :).



Inte så avancerad sminkning men slår aldrig fel när jag ska ut. - börjar med att smörja in ansiktet & därefter lägger jag p en foundation. Jämnar ut med löspuder & lägger en svart sotning runt ögonen. Därefter mascara, gärna 2 lager. Avslutar med ett tunt svep av solpuder för att få den lite lystriga känslan, lite rouge över ... & därefter läppsyl :/. Har alltid varit för feg för en fin stark färg på läpparna men skulle tom sova med röda läppar om jag vann :).



Ha en bra kväll

2011-11-13
Postat av: Petra Robertson

Åh vad fint! Och jag som behöver lite nytt smink! Ska gifta mig snart :)



1. 14 stycken.

2. Läpp-penna över hela läpparna i en vinrödnyans för matta höstiga läppar som klarar av lätta kyssar och drinkar. Till ögonen blir det klassisk kajal i tuschpennform för att undvika kladd och för ökad hållbarhet. Basen är enkel, foundation blandad med min dagkram för light coverage och lite lätt aprikosa kinder med hjälp av krämrouge. :) Klart!



Just det - naglarna! Jag har alltid färg på naglarna, men till fest gillar jag ett glittrigt överlack, kanske i grönt eller guld nu till hösten/vintern.

2011-11-13
Postat av: selma

14 olika nyanser!



En lätt ögonsminkning, kanske lite mer markerade ögonbryn och med något roligt läppstift.



Sotade ögon och jag efter en hel natt på dansgolvet brukar inte se bra ut! Haha :P

2011-11-13
URL: http://slayyma.blogg.se/
Postat av: Emma Lundgren

1. 14 olika nyanser



2. Jag lägger stor fokus på ögon och ögonbryn när jag lägger en festsminkning för det är dem jag är mest nöjd med. Det brukar bli Mascara, svart eyeliner, ögonskugga i olika bruna nyanser, ögonbrynsfärg, concealer, primer, löspuder, rouge och läppglans.

2011-11-13
URL: http://emmakkl.blogg.se/
Postat av: Alva

1. Finns i 14 olika färger!

2. Enkel bas, solpuder på kinder,kanske lösögonfransar, kajal/eyeliner, mascara, ögonbrynspenna, och ett nude-färgat läppglans!

Kram

2011-11-13
Postat av: Anna

1: 14 st!



2: det är så olika, oftat mycket sotade ögon och något enkelt på läpparna. om jag känner för röda läppar eller annan färg på dom har jag bara mascara och eyeliner (:

2011-11-13
URL: http://annaautter.blogg.se/
Postat av: Emelie Gunnarsson

Fråga 1. 14 stycken olika nyanser.

Fråga 2. Jag väljer att lägga fokus på ögon och läppar. Älskar att ha en härlig färg man kan se tydligt på meters avstånd. Det är kul att se hur folk reagerar ;)

Basen är enkel, inte för mycket men täckande med conceale. Ögonen har en ögonskugga som matchar klädesmässigt. Jag gillar att matcha smink & kläder, det är kul och snyggt.

Postat av: Nathalie

1. Det finns 14 olika nyanser!



2. Samma bas som till vardags men med lite highlighter ovanför kindbenen. Ögonen fixar jag med en lätt sotning med en lilaröd skugga samt en ljusare. Läpparna hålls neutrala och fyller i ögonbrynen med lite brynskugga. Markerar sedan fransraden med svart skugga och sedan ett par lager mascara på det, klar!

2011-11-13
Postat av: Anna E

svar på fråga 1: Fick ihop det till 14 st.

svar på fråga 2: Brukar faktiskt vara ganska feg när det gäller sminket inför festen. Oftast enkel och något sparsamt (tråkigt, jag vet) därav anledningarna till att jag är med och skickar in ett tävlingsbidrag. Vem vet, kanske är det ett rött läppstift som fattas för en komplett, och mer vågad, sminkning?



Tack för en fin blogg! Kram

2011-11-14
Postat av: Ewelina

1. 14 nyanser :)



2. Jag brukar endast använda min foundation (Max Factor Facefinity Compact foundation), mascara samt lite eyeliner. Naturligt är alltid bäst! :D

2011-11-14
URL: http://intonated.blogg.se/
Postat av: Angiih

1. 14.



2. Jag brukar lägga ett lager foundation sen ett lager solpuder, sen brukar jag sota ögonen med svart och skugga med lite silver. Och lägga ett fint läppstift och dra på lite läppglans på de så ser allt lite naturligare ut sen fixar jag lite med håret.

Postat av: Kattises :)

1. 14 nyanser



2. allt möjligt!

Postat av: Sandra

1. 14 nyanser



2. Jag brukar sminka mig olika beroende på vad jag har för outfit. Men något jag brukar köra på ofta är en vanlig matt bas med concealer under ögonen och runt näsvingarna och lägga foundation på "plusset" d.v.s. näsan, pannan, hakan och kinderna. Sen tar jag på ett neutralt löspuder på dom blanka punkterna. Efter det brukar jag sota lätt ovanför ögonen. Jag tar också bara på mascara på övre fransarna. Ibland vid lite mer speciella tillfällen så tar jag på läppstift i nån häftig färg om jag känner för att sticka ut lite mer. Lite skimrande ljusrosa rouge på det så sen är det klart!

2011-11-14
URL: http://phiine.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag är gärna med och tävlar, och Max Factor Colour Elixir Lipstick finns i 14 nyanser.



Till fest brukar jag sminka mig med samma bas som till vardags, och sen ofta med mycket stark mascara och kajalpenna runt ögonen och ibland någon brun eller någon annan typiskt jordnära färg på ögonlocken för att få de där lilla extra. Sedan avslutar jag med ett starkt rosa gloss på läpparna.



Kram Sanna

Postat av: Felicia

Max Factor Colour Elixir Lipstick finns i 14 olika nyanser.



Till fest använder jag en foundation som passar min hudton, lägger till solpuder på näsryggen, pannan och kindbenen. Sedan lägger jag till en rouge som är mer åt det bruna än det rosa hållet på kindbenen. Fyller i ögonbrynen med en ljusbrun ton och tillsist sminkar jag oftast antingen sotade och förföriska ögon, eller blodröda läppar.

Postat av: hannaa

1. 14st



2. När jag går på fest älskar jag att fixa mig lite extra! Jag älskar färgglada ögonskuggor så kör all in på det och markerade ögonbryn. I början gjorde jag ganska många ögonskuggsmissar, men efter många sena nätter framför experimenterande framför spegeln har jag nu lyckats bemästra tekniken. Är dock väldigt sugen på enkla snygga röda läppar, men tar mig aldrig råd att köpa det. vore fantastiskt fint att vinna det här kitet! :)

2011-11-14
Postat av: Marija

1. 14 st

2. En favorit-festsminkning är 50-tal/pinup inspirerad. Vit bas och vanlijfärgad ögonskugga på det, ska vara ljust men inte vitt. Ramar in med en nudefärgad brun, en ordentlig eyeliner med vinge och lösögonfransar på. Rött läppstift om jag är modig, annars bara lite läppglans. Basen fixas med concealer, foundation, löspuder och lite rouge på kinderna, och avslutas med ordentligt ifyllda ögonbryn. En annan variant är en brun sotning när jag känner för att vara lite mer sminkad. Alltid lösögonfransar dock!

2011-11-14
Postat av: Rebecca Sundström

Svar 1: Det finns 14 st nyanser

Svar 2: Jag brukar köra på en svart/grå sotning. Basen kör jag neutral, bara puder och highlighter på kindbenen, ögonskuggan touch från make up store blir perfekt till de. Till det så kör jag på röda läppar och ett glatt humör :)



Nu håller jag tummarna, kramkram!

2011-11-14
Postat av: Rebecca

1: 14 olika nyanser!

2: varierar helt beroende på humör och klädsel! Ibland lite sotat brunt eller sotat svart med naturliga läppar eller lite highlighter här och där med naturlig look på ögonen och rött läppstitf. Sminkritualen innan man går ut är nästan det roligaste av allt! :)

2011-11-14
Postat av: Emmi Berggren

Hej hej!



1. 14 såklart :)



2. Jag kör fokus på antingen ögon eller läppar. Antingen smoky eyes i nån kul färg. Svart är lite tråkigt tycker jag. Älskar glitter med. Eller så kör jag nån kul läppfärg, ofta mörka rosa, eller röda toner, men kör på lite alltmöjligt. Jag var den enda i svarta läppar på midsommar iaf ;)

2011-11-14
URL: http://lilleza.blogg.se/
Postat av: vanessa m

svar: 14 nyanser :)



när jag går på en fest så brukar jag sminka mig på olika sätt, beroende på vilken fest det är.

om det är med bara mina tjejvänner så sminkar jag mig som jag brukar: ett lager foundation + puder, några linjer rouge för att framhäva kindbenen, några lager mascara och eyeliner.

men om det är fest med andra brudar och gossar så använder jag foundation + puder, rouge, lite tjockare mascara, eyeliner och läppstift i nyansen 'China red'. Det är en ganska klassisk glamour look haha :)

2011-11-14
URL: http://vvanessass.blogg.se/
Postat av: Mia

2011-11-14
Postat av: Mia

Hej Kelly!

Haha, mitt inlägg bara skickades iväg innan! Spooky!

Just det, nu ska jag försöka vinna här :)

Svar 1: 14 stycken nyanser!

Svar 2: Jag vill framförallt ha en snygg bas, försök till fräsch och jämn bas. Vid fest brukar jag lägga i lite glitter/highlighter i min underlagskräm så hyn får lite glimmer :) Bra tips va? :)

Sen så lägger jag gärna på enstaka lösfransar längst ut på ögat så ögat får en ökat pling! Röda/rödrosa läppar är ett måste när det är riktig fest!!



Kelly, ha en fin vecka! Massa kramar!!

2011-11-14
Postat av: Augusta

Hej hej!



Svar 1: De finns i 14 olika nyanser.



Svar 2: Först och främst ser jag alltid till att jag får en fin och jämn hy (tycker man ser så mycket piggare och fräschare ut om man lägger lite tid på det), därefter sveper jag lite rouge om kinderna för att förstärka mina kindben, brukar använda mig av en rouge i färgen peach som smälter in bra med resten av min sminkning. Markerar ögonbrynen med en brun ögonbrynspenna och därefter lägger jag lite extra krut på ögonen. Någon lite mer glittrig ögonskugga, eyeliner på övre ögonlocken för att rama in mina stora ögon och självfallet mascara. Läpparna gillar jag att ge en liten hallonröd nyans, de ska inte ta över ögonens sminkning.



Kram på dig!

2011-11-14
URL: http://paulstrups.blogg.se/
Postat av: Ulrika

1. 14 nyanser!

2. Jag brukar köra en ganska enkel och basic sminkning när jag går ut eller på fest. Jag vill inte behöva tänka på att akta sminket eller behöva bättra på stupikvarten, jag vill ju dansa och ha kul istället! Oftast brukar jag köra på något enkelt med slagkraftigt som riktigt svarta och tunga cateyes eller ett knalligt läppstift.

2011-11-14
Postat av: Johanna

1. 14 nyanser.

2. Jag tycker om old hollywood-looken med svart eyeliner, fylliga fransar och röda plutiga läppar. Klassiskt och kvinnligt!

Postat av: nadja

svar: 14 st.

2. Jag börjat alltid att lägga en bra bas först en primer sen foundation,sen målar jag mina ögon ganska markant sotade ögon med svart kajal så ögonen framträder,till det har jag endast ett ljust läppglans och lockar i håret.

2011-11-14
Postat av: Therese

1. 14 nyanser



2. Jag har alltid en bra foundation och concealer till att börja med. Brun kajal, glittrig ögonskugga som gärna får matcha kläderna och mycket svart mascara (dock inga spindelben här inte)! Skimrig highlighter på kindbenen och något ganska neutralt läppstift eller läppglans.

Antingen det eller tvärtom, inte så mycket på ögonen, men desto mer färg på läpparna!

2011-11-14
Postat av: jenny

1:14 färger



kör på less is more.

2011-11-14
Postat av: Felicia

1. Det finns i 14 st nyanser! :)



2. Foundation + hela grund geggan man öser på, sen en massa mascara och till det ett läppstift i en stark, STARK färg! :D



PUSS

2011-11-14
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Andrea

1. Colour Elixir Lipstick finns i 14 nyanser



2. Först en bra bas, concealer och en lystergivande foundation. Sedan blir det nu en höstig rouge och en highlighter på kindben och näsan. Spray på det så att basen håller för massa dans! Ögonen piffas med en sotning, gärna i någon annan mörk färg än svart, eyeliner och mycket mascara som kammas ut. Läpparna får ofta lite rosa läppglans. Sedan ut i vimlet!

2011-11-14
Postat av: Jennie

1. Colour Elixir Lipstick finns i 14 nyanser.



2. Till sommaren tycker jag det är fräscht att köra på en ganska diskret partysminkning, men nu till hösten gillar jag sotade ögon och markerade läppar.

2011-11-14
Postat av: Teresa

1. Det finns 14 nyanser!

2. Sotade ögon i all ära, men till spontanutgångar blir det svårt att hinna med och det slutar oftast med att jag snarare liknar The Grudge än någon glammig kändis. Däremot går det snabbt och enkelt att fixa lite djup i ögonen med en mörkare ögonskugga över hela locket, t.ex. mörklila, mörkgrön eller brun, och sen svart ute i kanten. Man ser genast snygg och pimpad ut! En highlightande ögonskugga vid tårkanalen och ett naturligt glans eller cerat på läpparna så är man fit for fight!

2011-11-15
URL: http://teresa.bubbleroom.se
Postat av: Johanna

1. Hoppas jag inte har fel nu, 14 nyanser finns det!



2. Jag börjar med en matt underlagscreme, sedan ögonkonturpenna, ögonskugga, ögonbrynspenna, en bra svart mascara, rouge och så får läpparna var lite neutrala så att man inte ser ut som en clown ;-). Läppstift eller läppglans i ungefär samma nyans som läpparna själva är.



Ibland gör jag dock tvärtom; mindre ögonsmink(skippar ögonskuggan) och ett starkare läppstift :-)



I wanna win this! :-)

Postat av: Annica

1. Det finns i 14 nyanser(än så länge!?).



2. Jag brukar ha en svart sotning med neutrala läppar. Men om jag vinner detta kommer jag att tona ner ögonen lite och ha härligt röda läppar!

2011-11-15
Postat av: Åsa TB

Fråga 1: 14 nyanser



Jag älskar att sminka mig vid speciella tillfällen. Måsten nog erkänna att jag inte gör allt i rätt ordning eller efter modets och konstens alla regler. Jag markerar gärna ögonen med mycket mascara och kajal. Jag vet, jag gör världens misstag, men jag älskar att matcha ögonskuggan med kläderna... That's me.

Mvh, Åsa

2011-11-15
Postat av: Carola

1: Det finns 14 färgnyanser.

2: Jag börjar med en foundation och ett fräscht roughe. När det är fest vill jag förstärka ögonen med mycket mascara och lite sotade ögon , pricken över i, ät en snygg färg från elixirserien.

2011-11-16
Postat av: Josefine

1. Läppstiftet finns i 14 olika nyanser.

2. Jag tycker att det är svårt att få till en fin ögonmake så istället brukar jag fokusera på läpparna. Till fest använder jag puder, mascara, kajal och ett fint läppstift.

Postat av: Sofia

1. Läppstiftet finns i 14 stilrena nyanser!

2. Jag brukar lägga på ett tunt lager foundation, toppa det med lite roughe och markera mina kindben.

Ögonen brukar jag bronsa med ett rätt mörk nyans längst ut så att ögonen får ett riktigt djup!

Lite eyeliner, kajal och mascara och Voila! En riktig pudding ;)

2011-11-17
URL: http://homepaged.blogg.se/
Postat av: Kristin

14 nyanser finns det...



Till fest brukar jag ha mascara, eyeliner, röd läppstift, rouge ja,, typ det.. snyggt men enkelt

Postat av: martina

1. 14 nyanser finns det

2. antingen satsar jag på ögonen - mycket färg och spännande sminkningar eller så har jag en mer neutral look på ögonen och tar ett färgsprakande läppstift!

2011-11-17
URL: http://magotsuku.blogg.se/
Postat av: Ella

1. Läppstiften finns i 14 finfina nyanser :D !



2. Fest.. Jag brukar ha foundation och puder, ingen roughe för att då ser jag lite ut som en påskkärring.. Men ibland tar jag pyyyttelite bara för att. Men det får en kompis göra på mig. :)

Jag brukar ta eyeliner, kajal, mascara och ögonskugga! Brukar gå med ett svart/vitt tema om man säger så, och målar mina ögonbryn svarta/mörkbruna, så att de syns mer (har väldigt smala ögonbryn annars som knappt syns)

Sen är det fekke ! haha.

Postat av: Emelie

Den finns i 14 vackra nyanser.

Min sminkning vid festligheter vore: att utgå från en fin bas, likt en docka med lite skimmer vid dom höga punkterna. Tex: kindbenen & vid ögonbrynens högsta punkt. skulle satsa på blek läppar i färgen angel pink. sätta lösögonfransar, dock styckvis då jag tycker det ger en mer naturlig look. på med en volym mascara & lägger en enkel "svartlilaglittrig" eyeliner för en lite dramatisk feststyle. Satsa allt på basen! :] snyggt enkelt och stilrent.

2011-11-17
URL: http://emsiiiis.blogg.se/
Postat av: LouiseMonica

Jag är med!

1. 14 olika nyanser.

2. Till fest. Då grundar jag med en bra fuktkräm. Sedan en fondation i min rätta färg. Lägger på ett tunt lager med solpuder, med ett extra lager under kindbenen. Sedan lägger jag en highligther på kindbenen och lite över T-zonen. Mina lgonbryn fyller jag i. Ögonfransarna böjer jag med en ögonfransböjare som jag blåst på med en fön, den blir då varmare och fransarna håller sig uppe bättre. Sen målar jag ett lager mascara. Jag använder mig av en mörk och en ljus ögonskugga. Den mörka lägger jag ytterst och låter den ljusare tonas ut från den mörka ju närmare näsan man kommer. Sedan lägger jag lite highlighter precis under ögonbrynen för att höja dem. Sen målar jag sista lagret med mascara! Läpparna pryder jag oftast med något ljust, men är det något speciellt tillfälle åker det rosenröda läppstiftet på! Voilá!



Allt är to die for. Love it. ♥

Postat av: Lina

14 olika nyanser.



2. svart,grå,vit blandar jag tillsammans på ögonen så att det blir en sotig färg på ögonen. Så att ögonen framhävs mera. Lite lätt mascara som gör att ögonfransarna blir lite längre. Mörka har jag redan.

Sedan lite ljus färg på läpparna (ljusrosa).

2011-11-17
URL: http://linaslife.blogg.se/
Postat av: Rebecka

1. 14 olika nyanser.



2. Om jag vinner skulle jag använda sminket nu när juletiden närmar sig. Bara tänk så fin man kan vara på glögg-festligheter, julskyltningar, lucia-firande, the big day Julafton och årets sista dag. För till skillnad från förra året känner jag för att verkligen stråla! Föra året var jag liten grå och trasig. När jag jag hel, lycklig och levande!

2011-11-17
URL: http://reebbbecka.blogg.se/
Postat av: Ulrika

fråga 1: 14 stycken nyanser! :)

Fråga 2: Jag använder ett puder från maxfaktor, en ljus ögonskugga, fyller i ögonbrynen, roge längst kindsbenen och ett ljut läppglans, sedan böjer jag också ögonfransarna och har 2 olika mascaror en för under fransarna och en volym.

Kram!

Postat av: Malin

1. Det finns 14 olika nyanser.



2. Jag grundar med en fuktkräm och sedan en foundation i min nyans samt lägger på ett lager transparent puder för att jämna till det hela.Sen lite roughe för att framhäva kindbenen.

Fyller i ögonbrynen och eyeliner alá 50tal och kanske en svart/"sotig" ögonskugga och mascara.

Beroende på typ av fest så blir det kanske läppstift också, oftast någon svagare rosa eller hudfärgad. Ibland en riktigt körsbärsröd nyans om det passar in på tillfället. Sen avslutas det med läppglans. :)

2011-11-17
Postat av: ~ M I C H A E L A

1. den finns i 14 nyanser =)



2. Jag sminkar mig som vanligt, men lägger mer tid på ögonskugga, lösögonfransar & mycket sol-puder =)

Postat av: Malin

1. Läppstiftet finns i 14 olika nyanser.

2. Antingen lägger jag mycket krut på ögonen, sotar till dom eller så kör jag markerade läppar och mindre på ögonen. Röda läppar, mascara och eyeliner.

2011-11-17
URL: http://malinpsson.blogg.se/
Postat av: Yuki

1. När jag ska få fest, så tar jag alltid eyeliner. Men inte mycket, jag har bara lite på den undre delen av ögat och lite på den övre delen. För det ramar in ögonen, och då syns dom mer. Sen tar jag lite hudfärgad rouge för att se fräsh ut. Och mascaran är ju ett måste.

2011-11-17
URL: http://nendoroid.blogg.se/
Postat av: jennie / dressyrfocus.blogg.se

1. Läppstiftet finns i 14 olika nyanser.

2. Jag brukar först använda en fuktkräm, sedan foundaition, consiler och sen brukar jag sno mammas puder som gör att man inte blir så bland i ansiktet... :P Sen blir det rouge (igentligen solpuder), ögonbrynspenna och en ljus ögonskugga ända upp till ögonbrynet för att få en piggare uppsyn. En svart eyeliner ovanpå ögonfranssraden och en kant på sidan av ögat (haha svårt att förklara men du vet det som är så modernt nu ;)). Sist men inte minst mascara :D Skulle ha rött läppstift om jag hade något för det är sjukt snyggt :D

Postat av: iisaacson

1. läppstiftet finns i 14 olika nyanser!



2. Först tar jag på en fuktkräm, sedan en foundation som inte är allt för heltäckande, den ska vara ganska ''mild'' eller var man nu ska säga så att det inte ser kakigt ut. Efter tar jag lite concealer under mina ögon och om jag har någon finne eller något som jag vill täcka, och så ett matt mineralpuder för att sätta det hela och för att jag inte ska se så glansig och oljig ut.

Lite mascara och kanske något läppglans/läppstift och någon fin rouge också!



Det är så jag oftast sminkar mig!

kramis

2011-11-17
URL: http://iisaacson.blogg.se/
Postat av: Lovisa

1. Det finns 14 nyanser.

2. Till vardags brukar jag ha 3 olika concealers och puder med lite solpuder på det. Annnars har jag foundation, puder och rouge i ansiktet. Mascara och eyeliner på ögonen:D

Postat av: Carola L

1: 14

2: Mascara, ögonskugga och läppstift - jag sminkar mig inte på vardagar eftersom jag cyklar till jobbet i alla väder och badar vissa dagar på arbetstid



Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2011/november/make-up-kit-fran-max-factor-elixir.html

2011-11-17
URL: http://mammamuh.blogg.se/
Postat av: Ewelina Jungmarker

1. 14!

2. går aldrig på fest men tror jag skulle använda mig av svart skuggning på ögonen, foudation,puder, rouge och lite mascara! :D

Postat av: Anna

svar på frågorna:

1. Max factor colour elixir läppstift finns i 14 olika nyanser.

2. Jag brukar sminka mig väldigt diskret, därför skulle det här kittet passa mig utmärkt så jag vågar ta ut svängarna lite. Vanligtvis på fest brukar jag ta lite svart eyeliner, mascara såklart, och ibland någon diskret ögonskugga. Här behövs det förbättras känner jag!

Postat av: alexsandra

1. Finns i 14 olika nyanser.

2. När jag ska på fest så måste det bli extra fint. Jag smörjer kräm på ansiktet som återfuktar huden och som jämnar ut sminket. Därefter kör jag med foundation från Isadora i naturlig färg. Sen lägger jag puder, mest på kinderna för att "lyfta" upp dom. Sedan tillägger jag puder, en brun rosa färg som visa kinderna extra. Eyliner och mascara. Sist men inte minst så lägger jag det röda coola läppstiftet.

Postat av: Kia M

1.14 olika fina nyanser.

2. Brukar ha lite ögonskugga osm sotas och mascara. Lite läppglans. Tycker man inte ska "överösa" med smink, utan se mera naturlig ut.



Ha det bra :)

2011-11-17
Postat av: AnnaKaize

Hej! Vilken perfekt Jultävling. :)

1: Colour Elixir finns i 14 nyanser.

2: Min festmakeup består av en ljus bas med extra highlighter på kindbenen, ögonbrynsbenen och längs näsryggen.Ögonen sotar jag rejält i plommon/lila eftersom det framhäver mina "hazel"färgade ögon fint. Vid nyår tex kan jag dessutom lägga till en glittrig eyeliner, och avslutar förstås med massor av mascara och ev lösfransar. Läpparna målar jag knallröda eller i någon nudenyans, beroende på humör.

Nu håller jag tummarna och önskar dig en fantastisk höst! :)

2011-11-17
Postat av: Emma

1. 14 nyanser!

2. Jag brukar inte ha så jättemycket smink, jag gillar nämligen inte när det ser för översminkat ut. Jag brukar börja med en återfuktande kräm, sedan en primer, och ibland ett heltäckande puder. Någon gång ibland använder jag ögonskugga och/eller läppstift, annars bara läppglans. Mascara och ibland ögonpenna/eyeliner. Avslutar alltid med HD-puder och mist- & set-spray! :)

2011-11-17
URL: http://uakame.blogg.se/
Postat av: Emelie Berntsson

Det finns 14 st olika nyanser :)

Det är väldigt olika hur jag brukar sminka mig till fest. Oftast foundation, rouge, mascara och någon fin ögonskugga som passar till kläderna + läppgland! :)

kram!

Postat av: Emely

Vilken härlig tävling!



1. Den finns i 14 nyanser



2. Markerad eyeliner och ett rött läppstift är ett säkert kort som går hem hela kvällen :)

2011-11-17
Postat av: Frida

1. 14 fina nyanser

2. Less is more, jag lägger en bra foundation som grund, sen har jag rouge och mascara, ibland markerar jag även ögonen med lite eyeliner.

Postat av: thea

1. det finns i 14 snygga nyanser!

2. jag brukar grunda med cover all mix från make up store. lite transparent puder och rouge på det. Sedan öser jag på med mascara, och oftast en brun och guldig sotning runt ögonen. Avslutar med en nyans på läpparna som är rätt naturlig, men som ändå får dom att synas lite extra!



Kram!

2011-11-17
URL: http://holmqvist9.blogg.se/
Postat av: Ida

1. Läppstiftet finns i 14 nyanser.

2. Jag brukar välja ut ett parti i ansiktet att framhöva, antingen ögonen, kindbenen eller läpparna. Sedan går jag all in med massa färger, nyanser eller galna lösögonfransar.

2011-11-17
Postat av: E-L

Svar: Den finns 14 st färger.



Till fest kör jag på mycket färg och glans. För att bräcka av mot vardagens mer neutrala sminkning.

2011-11-17
Postat av: LISS L

Svar:

1, 14st olika :)

2, Först, basta och göra inpackning i håret, ha en ansiktsmask och ha en bra olja för huden som verkligen tränger in i huden och gör den mjuk. Sen skulle jag torka håret och klä på mig och måla min naglar omsorgsfult. Sen börjar själva sminkningen...

Fört tar jag ettt ljust puder och tar i hela ansiktet och ner mot halsen. Sen så tar jag ögonskugga och lägger ljusa toner på ögontlocket, näsbenet och på underkanten av ögonbrtynet som highlighter. Sen tar jag en svart sotig ögonskugga och föjer formet på mitt öga över ögonlocket (på ca mitten av ytan mellan ögonfransarna och ögonbrynen) sedan suggar jag ut linjen med en brun ögonskugga, sedan lägger jag på guld lager så det blir lite med mjukare färger, sedan tar jag en stor rouge borste och drar över allt försiktigt med lite bronze puder. Sedan drar jag en linje med brozepuder precis under kindbenen som förjer ner, sedan suddr jag ut dem så de ser naturliga ut. Sen är det dags för ett vitt shimmer som jag tar på toppen av kinbenen och får de att verkligen synas. Sist tar jag en tun linje ayeliner längs ögonfransarna och mascara och ett ljusrrosa shimrigt läppstift från maxfactor! :) ha en bra dag

2011-11-17
URL: http://lisslord.blogg.se/
Postat av: June

1. 14 nyanser.

2. Och jag brukar passa på att sminka mig med inspiration av my little pony och transvestit. Lite så här: http://junesabstracts.blogg.se/2011/august/i-could-be-everything.html#comment & http://junesabstracts.blogg.se/2011/august/prophecies.html#comment

Postat av: Maria

Det finns i 14 olika nyanser. När jag går på fest brukar jag först lägga en primer som ska ge lyster, sen foundation och rouge. Läpparna målar jag med min favoritläppglans. Ögonen är viktigast! Längs övre ögonfransraden målar jag med svart flytande eyeliner. Sen har jag ruskigt långa lösögonfransar. Så man ser ut som en blandning mellan en prostituerad och en filmstjärna. Sen är jag redo för nattens äventyr.

Postat av: sandra

1. Max Factor Colour Elixir Läppstift finns i 14 nyanser.

2. När jag ska på fest så vill jag gärna sminka mig mer än vanligt, så jag använder foundation, rouge (har aldrig det annars typ!), gråsilvrig ögonskugga och vit inne vid ögat, svart flytande eyeliner längs övre fransraden och lösögonfransar! avslutar alltid med ett fint läppglans eller läppstift :)

Postat av: Lindaalicious

Hej.

1, Colour Elixir Lipstick finns i 14 vackra nyanser.

2, Jag brukar först och främst smeta på lite hudkräm i hela ansiktet. När det har torkat så lägger jag en primer och går vidare till ögonen. Där lägger jag en vitguldig ögonskugga tillsammans med en svart som jag skuggar så man slipper "kanterna". Eyeliner vid övre och under fransraden och sen går jag lös med mascaran. Nu är det dags för concealer och foundation, concealern tar jag på blemmor och där det är " färgskiftningar ", sedan lägger jag ett lager med foundation och lite solpuder vid kindbenen. Slutar med att måla ögonbrynen och målar läpparna med rött, läckert läppstift!

Postat av: Kerstin Jonsson

Hej!

Max Factor Colour Elixir Lipstick finns i 14 nyanser!



ag brukar börja med rengöringsmjölk, sedan en ljus foundation. Ögonen.. ljus ögonskugga & lite mörk i kanterna gärna brun för att få lite lyft på ögonen. ögonbrynspenna , lite rouge på kinder och lite ovan ögonen vid sidan .. läppstift & mascara - mascaran tar jag bara på övre fransar.

2011-11-17
URL: http://dragabol.gblogg.se
Postat av: Solbritt

1. Jag fick ihop det till 14 st.

2. Till fest använder jag mig av allt nästan, vill ju se extra bra ut då. Till vardags använder jag sällan smink, bara läppstift och mascara.

2011-11-17
Postat av: sara

Hej! Max Factor Color Elixir Liptstick finns i 14 nyanser.



Jag smörjer in fuktkräm i ansiktet, sedan skippar jag foundation eftersom jag inte hittat "the one" än. istället täcker jag blämmor eller sånt med en concealer och lägger sedan på puder. basen är klar efter lite rouge på kindbenen. ögonen fåt lite ögonskugga innan mascaran, sen är jag klar!

Postat av: Thea.K

Läppstiftet finns i 14 olika nyanser!



Först rengör jag ansiktet med rengöringsmjölk, efter det lägger jag foundation, lite puder (att jag använder både foundation och puder är en tvångsgrej för mig typ, haha vet ju att det egentligen inte behövs). Efter det lägger jag rouge och ögonskugga. Ögonskugga har jag i tre olika färger. En ljus, ljus glittrig rosa, en vit längst inne vid ögat, närmast näsan och en neutral brun längst ut på ögonlocket för att få en fin effekt!

Efter det mascara både på övre och undre fransar och läppsyl. Det är ungefär så min sminkning brukar se ut :D

Postat av: Lovisa Alehagen

1. Det finns 14 nyanser.

2. När jag går på fest brukar jag satsa på dramatiska läppar! Efter ansiktspeeling, foundation och puder lägger jag på lite rouge, en gnistrande guldaktig ögonskugga och ett lager mascara. Fyller i ögonbrynen lite. Färgen på läpparna beror på klädvalet men gärna klarröda. Läppänna först, sen 2 lager läppstift. Sen, givetivis, ett sprakande leende - det viktigaste av allt! ;)

2011-11-17
Postat av: Elin

1. Det finns i 14 nyanser.

2. Det första jag tänker på när jag sminkar mig är vad jag har på mig, så att det ska matcha kläderna. Men jag börjar alltid med foundation och efter det så tar jag puder. Sen brukar jag oftast ha sotade ögon med svart eyeliner och grå ögonskugga. Efter det har jag nästan alltid röda läppar och sen lägger jag på ett lager rouge.

2011-11-17
Postat av: Cattis

Den finns i 14 st nyanser.



Jag brukar vara ganska sparsam när jag sminkar mig, så även till festligheter, less is more som man säger, och jag tycker verkligen att det är så :) Jag brukar ofta få beröm för att jag är så fint naturligt sminkad .



Men då jag är väldigt blek i hyn så brukar jag ändå, ibland då jag går på fester, sattsa på ett riktigt blodrött intensivt läppstift, som drar uppmärksamheten åt mig, och jag tycker personligen att dem som, liksom jag, har blek hy är otroligt vackra med sådan färg på läpparna. Det frambringar sensualltitet och mystik.



Annars med den less is more-looken kör jag mascara och ett ljust puder med lite inslag av ett rosalight rouge. inte alls mycket av något

Jag gillar min naturliga look :)

2011-11-17
URL: http://cahtrinea.blogg.se/
Postat av: Caroline Erlin

1. Den finns i 14 olika nyanser.



2. Jag brukar gå utanför mina vanliga ramar som gäller dagtid. Det blir mer färger, mer av allt helt enkelt. Utan att se ut som en clown såklart, haha.

En snygg sotning med grymma lösögonfransar och naturliga läppar och en felfri bas är min favorit men att köra på en snyggt vingad eyeliner, bronziga kinder och röda läppar är en annan favorit!



Kram!

Postat av: Linda Cathrine

Får det till 14 nyanser :)



Till fast brukar jag börja med att lägga en bra bas. Sedan lägger jag lite rouge (åt det bruna hållet) på hakan, näsan och pannan. Markerar efter det kindbenen. Jag brukar ha sotade ögon med någon glittrig färg i inre ögonvrån, markerade ögonbryn och fylliga fransar. På läpparna brukar jag bara ha en ljust läppglans.

Postat av: Alicia

Svaret är 14 nyanser.



Jag brukar inte sminka mig överdrivet mycket (brukar ha rouge, mascara och kanske läppstift) när jag ska på fest, mest för att jag inte har så mycket smink, annars tycker jag det är väldigt kul att piffa upp mig och få känna mig lite fräsch :)

Postat av: Ulrika

1. Colour Elexir finns i 14 olika nyanser.

2. Jag är lite utav den naturliga tjejen, så om jag ska på fest använder jag täckstift om det behövs, solpuder så jag inte ser så blek ut, mascara men endast på de övre fransarna, och sen möjligtvis att jag fyller i ögonbrynen lite, och sen om jag vill känna mig lite extra fin tar jag på mitt läppstift också.

2011-11-17
URL: http://uli.blogg.se/
Postat av: jenny

1: Läppstiftet finns i 14 olika nyanser !



2: Jag brukar ta lite solpuder, mascara. och lite rött läppstift.. det är sjukt snyggt och ibland sotar jag ögonen.



Kram !

2011-11-17
URL: http://jennauw.blogg.se/
Postat av: emma

1. Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 olika nyanser.

2. Jag kör med samma look varje gång det är fest eller liknande. Ljusguldig ögonskugga på halva ögonlocken och sen mörkbrun-guldig sotning resten av ögonlocken och lite runt ögonen. Såklart har jag tunn mascara och lite eyeliner som ramar in ögonen och rouge! :)

Postat av: Louise

1. Läppstiftet finns i 14 nyanser

2 Jag brukar täcka över vissa ställen med en concealer och sen mineralpuder ovanpå. Ibland lite kajal,och någon fin ögonskugga,men för det mesta skippar jag de 2 och läger bara mascara och ett läppstift i en fin färg :)

Postat av: Marika

1. Finns i 14 nyanser.

2. Jag brukar satsa på en bra bas och fokus på ögonen med mörka skuggor och kajal. Vore därför jättekul att vinna och börja satsa på röda läppar!

2011-11-17
Postat av: Annika Karlsson

1 Det finn14 härliga nyanser

2 De få gånger jag brukar gå ut brukar min dotter sminka mig. Hon är super duktig och vet som passar till ansiktet och läpparna.

2011-11-17
Postat av: Anna L

1. 14 nyanser



2. Foundation, ögonskugga (mörkare än till vardags), lösögonfransar, rött läppstift

2011-11-17
Postat av: Mathilde

Kör alltid med sotade ögon en svag bas och sedan ett lite rosa aktigt läppstift. Funkar alltid!

Postat av: Mathilde

Oj glömde. 14 nyanser. =D

2011-11-17
Postat av: •ANGELiCA;BARWiCH•

14 nyanser :D

jag brukar använda mig utav sotade ögon, ett snyggt läppstift :) sedan lite rouge på det! super enkelt och super trendigt :)

Postat av: Louise - Mamma till Eddie

Jag är med och tävlar!



1. 14 nyanser

2. Alltid mycket fokus på ögonen. Sotning eller hyfsat starka färger. Lösögonfransar är alltid ett plus. Och det är alltid snyggt om man har snygga ögonbryn, dvs "nyplockade".

2011-11-17
Postat av: Olivia

14 nyanser.

Jag brukar använda mig av nå fina ögonskuggor och rouge och ett matchade läppstift till det.

2011-11-17
Postat av: johanne

1. 14 nyanser

2. när jag går på fest kör jag alltid med något enkelt, eyeliner och sedan fokus på ögonfransarna!Brukar inte ha läppstift, men ett färggrannt läppstift hade piffat upp hela looken rejält!

2011-11-17
Postat av: mischa

Det finns fjorton nyanser



När jag ska ut brukar jag försöka fixa till lite svartsotade ögon tillsammans med rött läppstift.

Båda två framhäver mina favoritdelar av min kropp :)

2011-11-17
Postat av: michelle bergström.

1. Det finns 14 nyanser.

2. När jag ska på fest brukar jag sminka mig ganska så neutralt. Jag använder mig utav min mascara,foundation och min eyeliner. Ibland händer det även att jag använder läppstift.

2011-11-17
Postat av: SHOAKAN



1. Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 nyanser.



2. Jag brukar alltid köra med ett tunt lager foundation, för att få ett natruligt look. För att få så naturligt som möjligt, brukar jag alltid applicera foundation med foundationborste. Sedan tar jag ett tunt lager med rouge i färgen aprikos, för att det fortfarande ska se naturligt ut. Ögonsmink har jag bara Mascara och och eyeliner. Avslutar med rött läppstift.

2011-11-17
URL: http://candygloss.blogg.se/
Postat av: ebba

1. Hur många nyanser finns Max Factor Colour Elixir Lipstick i? svar: 14 nyanser

2. Hur brukar du sminka dig när du ska på fest? svar: jag brukar alltid ha ett ganska tunt lager med foundation och över det lite puder och sen solpuder på kinderna, som rouge! sen brukar jag fylla i mina ögonbryn lite extra och matcha det med ett rött läppstift! och sen ögonen, eyeliner som går ut på sidorna och mascara såklart!

2011-11-17
URL: http://ebbopp.blogg.se/
Postat av: Alex

Max factor colour elixir lipstift finns i 14 olika nyanser och när jag ska på fest brukar jag först använda fuktighetskräm och sedan ett tunnt lager foundation för att det ska se så naturligt ut som möjligt. För att sedan få det att hålla längre brukar jag borsta på lite mineralpuder. Som ögonsmink brukar jag använda något ljust och lite skimrande för att få mina ögon att se större ut. Sedan tar jag bara på mascara och eyeliner och avslutar med ett rött, rosa eller persikofärgat läppstift.

2011-11-17
Postat av: rosa

1. i 14 nyanser

2. En bred linje med kajal, lösögonfransar och guldig ögonskugga. Sen är det ju alltid snyggt med pyttelite matchande färg på kindbenen!

PARTEEY :D

2011-11-17
Postat av: Madeleine Tran

1. Det finns 14 nyanser.

2. Jag brukar jämna till min hy genom att ta lite foundation och rouge där jag "ramar" in mitt ansikte eftersom det är så stort, tycker jag. Jag är asiat och därför är mina ögon svåra att sminka. Jag brukar ta lite eyliner och lösögonfransar (har så korta) och lite mascara :) Brukar göra på rosa/naturliga färger till äppstift :)

2011-11-17
Postat av: nikki

1. Det finns 14 nyanser.



2. Brukar först använda en matt primer från lumene sen över den lägger jag på min matta foundation från maxfactor, lägger på lite guldaktig rouge längs kindbenet.

Målar sedan kajal från lancome i övre och nedre ögonvrån, lägger ännu en primer från lumene fast för ögonskugga på ögonlocken, målar beige glittrig ögonskugga på hela ögonlocket, målar en guldglittrig ovanpå men bara längst ut, målar sedan med en svart glittrig ögonskugga längs fransraden, avslutar med mascara från lancome

2011-11-17
Postat av: V I V I A N N

1. Läppstiftet finns i 14 stycken nyanser



2. Jag brukar köra på rött läppstift eftersom att jag tycker det blir så himla fint! Sedan tar jag mascara och försöker göra så att mina ögon blir sotade och sedan kör jag på vofflat hår, toffs eller platt!

Postat av: fredrika

14 nyanser:)

jag brukar ha puder, concealer, mascara, kajal & ibland någon ögonskugga :)

2011-11-17
Postat av: JEGGO

finns i 14 nyanser :)



Jag brukar ha ljus ögonskugga i början på ögonlocket. sedan mörkar jag ut det. helst med brun/guldaktig ton. sedan mörkbrun eller svart. sedan tar jag en pensel och drar igenom för att det inte ska se för stelt ut.



har dessutom lite eyeliner, men den får inte sticka ut för mkt. under ögat kör jag mörkare ton. till det maskara, och lite ljus läppglans.



kram

2011-11-17
URL: http://jeggo.blogg.se/
Postat av: albana

1. 14 olika nyanser finns det :)

2. Läppstift och kajal. Jag har ganska brun hy naturligt vilket gör att jag inte behöver använda foundation, men med kajal och fin färgade läppar ser jag ut som om jag har ton med smink :)

2011-11-17
Postat av: Rebekka

Hej Kelly! :)



1. Max Factor Colour Elixir Lipstick finns i 14 olika nyanser.



2. Vid lite festligare tillställningar brukar jag köra på en mineralbaserad bas, mascara, eyeliner (övre fransraden, med en liten "vinge"), ögonbrynspenna och naturliga läppar. Jag skulle dock vilja pröva mig på läppstift (har varit lite feg med det...)



Hoppas att allt är bra med dig!

Kram /Rebekka.

Postat av: Amanda

1. Det finns 14 olika nyanser.



2. Jag brukar måla lite mer kajal runt ögonen, gör mest under ögat och bara lite över. sen har jag ögonskugga som brukar bli åt det guldiga/bruna hållet. Ett rosa läppstift och sen det vanliga: Foundation och puder. Ibland tar jag lite rosch på kindbenen. :)



Kram kram



Kram kram!

Postat av: Linda

1. Den finns i 14 underbara nyanser!

2. Jag gillar att ta i ordentligt när jag sminkar mig till fest. Antingen illröda läppar och diskret ögonmakeup, eller sotiga ögon med mycket färg och diskreta läppar. Eller varför inte gå all in med starka härliga färger på både ögon och läppar? =)

2011-11-17
URL: http://paivys.blogg.se/
Postat av: emma

1. Det finns i 14 nyanser.

2. Smörjer in ansiktet med en bra ansiktskräm. Sen tar jag foundation/ solpuder / puder. beror på hur jag känner mig. Sen drar jag två eyeliner sträck på ögonlocken och låter dom gå ut lite utanför ögonen i en uppåtböjd form. Blandar lite ögonskuggor, ibland lila och guld, ibland rosa och brunt till en fin blandning och sedan någon fin färg på läpparna. har inte vågat testa nån stark färg men vinner jag ska det verkligen bli ändring på det

2011-11-17
Postat av: Turana

Det är 14 olika nyanser med 8 matchande pennor.



Jag är student och kallas för pluggnörden som alltid ser fräch ut. Jag har ändå för lite råd att köpa för mycket smink. Det enda jag har i min smink väska är en eyeliner, maskara och en ljus ögonskugga som häver bättre fram mina mörka ögon.

En dag innan jag skulle till en fäst skar jag upp rödbetor och la på mina läppar. Jag lovar er (!) det funkade. Jag hade röda läppar hela kvällen. Men man ska inte dricka så mycket. Ja, vad gör man inte för att se snygg ut när man ger sina pengar till studieböcker och hyran.

Postat av: Linda

1. Det finns 14 stycken olika nyanser.



2. Jag brukar först lägga min bas i hela ansiktet för att veta att sminket sitter hela kvällen. Sedan applicerar jag en cream vit ögonskugga över hela öngonlocket och sedan en lite mörkare brun från hälften av locket och till sist en mörkare färg i kanten av ögat och under och sedan suddar jag så det inte blir några skarpa linjer. Sedan fyller jag i ögonbrynen och så tar jag på eyeliner, mascara och lite rosch! :)

2011-11-17
Postat av: Wilma- Foto och Ridning

1. Det finns 14 olika nyanser.

2. Jag brukar ha eyliner, bronz ögonskugga, foundation , lippgloss och mascara. Det tycker jag är så fint! Eyeliner gör looken helt annorulnda!

2011-11-17
URL: http://wiiilmau.blogg.se/
Postat av: Sara

1. Det finns 14 st nyanser

2. Jag brukar ha lite olika styling beroende vad det är för tema men oftas har jag mascara, läppstift, rouge, eyeliner och täckstift :)

Postat av: Julia

Wiiie sminktävling! :D Alltid lika kul!



1. 14 olika nyanser ;)



2. När jag ska gå på fest börjar jag med att använda en ansiktskräm som återfuktar huden eftersom att jag behöver det till min torra hud. Sedan så baddar jag ansiktet med kallt vatten som rivstartar behandlingen efter krämen.



Efter det tar jag foundation, sedan ljusblå/rosa ögonskugga. Efter det ett tunt lager eyeliner, sen svart mascara. Avslutar med lite rouge samt rött/mörkrosa läppstift :)

2011-11-17
URL: http://noordstrom.blogg.se/
Postat av: Amanda

1. Läppstiftet finns i 14 fina färger!



2.Till fest så brukar jag använda en concealer, foundation, lite bronzing på kinderna, ögonbrynspenna, naturliga läppar och sen använder jag en mörkbrun ögonskugga över hela ögonlocket som jag sotar lite stoppar även lite av den mörkbruna ögonskuggan under ögat också. Sen stoppar jag mascara på både över och underfransarna :)

Postat av: Amazingme

Fråga 1: Det finns 14 nyanser

Fråga 2: På morgonen, särskilt när jag bär nytt plagg eller nytt smink!

2011-11-17
URL: http://amazingme.blogg.se/
Postat av: Michelle

1. Läppstiftet finns i 14 nyanser !

2. Till fest så brukar jag köra på en brun och svart sotning till det matta röda läppar :)! om jag ska iväg på något finare så kör jag på lite guldigt dust med.

Postat av: Maja

Max Factor Colour Elixir Lipstick finns i 14 olika nyanser! När ja ska ut eller så så tycker jag om att vara lite extra fin, brukar ta kolsvarta ögonlock eller någon annan färg. Eller bara rött läppstift. Jag har ganska stora läppar så mina läppar gör typ hela mitt ansikte! så det blir alltid fint när ja klär upp dom! :)

2011-11-17
URL: http://[email protected]
Postat av: marianne eriksson

Hejsan! Läppstiftet finns i 14 färger.



Jag sminkar mig alltid sparsamt, men en tonande dagcreme, mascara och läppstift sätter jag i alla fall på mig./Kram

2011-11-17
Postat av: Susanne Vikström

1. Det finns 14 nyanser.

2. Jag älskar att framhäva mina kindben med rouge och lite skimmer. Mycket svart mascara och läppglans i någon nude nyans för en lyxig och fräsh look.



Tack för en fin och intressant blogg!

2011-11-17
Postat av: AGNES

1. Svar: Den finns faktiskt i 14 nyanser!

2. Svar: tjockt lager Eyeliner på ögonlocken, lite mascara. Naturliga läppar. Ögonen får helt enkelt tala för sig själva!

känner jag för det kör jag på neon läppar och bara lite mascara, fräckt att satsa på en grej i taget

2011-11-17
Postat av: Lina

1. Läppstiftet finns i 14 olika nyanser.

2. Det beror lite på vad det är för fest men oftast brukar jag lägga en bra bas med foundation och puder, lite rouge för att framhäva kindbenen och sen brukar jag sota ögonen antingen i svart eller någon annan lite mörkare färg.

2011-11-17
URL: http://linablank.blogg.se/
Postat av: Lina Hidling

Den finns i 14 olika nyanser.



Jag brukar lägga så neutral foundation som möjligt för att fokusera på ögonmakeupen mest! Det gör allt:)

Postat av: Lotta

1. Det finns i 14 nyanser.



2. När jag festar kan jag stå i flera timmar och sminka mig, haha! Nej, men jag brukar köra på en klassisk, mörk sotning runt ögonen och ett läppstift som matchar kläderna, ofta rött eller ganska naturligt beige.

2011-11-17
Postat av: Mikaela

1, 14 nyanser.



2, när jag ska på fest brukar jag sminka mig naturellt i ansiktet, inte för starka färger för jag är väldigt blev i hudtonen. Sen kör jag på glänsande läppar och markerade ögon, eyeliner, kajal, mörkbrun sotning och mascara!

Postat av: Therese Hedberg

1) 14 olika nyanser

2) Sotade ögon (i neutrala färger), fet eyeliner, skimriga kindben och rött läppstift/pigmenterat läppglans

Postat av: Louise

1. De finns i 14 nyanser.

2. Jag brukar oftast köra på en brun sotning. Det är mitt säkra kort som jag alltid blir nöjd med. Sen lägger jag till antingen silver eller guld för extra glamkänsla.

Postat av: Gabbi

1. !4 nyanser finns läppstiften i.

2. Jag brukar köra på sotade ögon med en silvertouch, kajal och rätt mycket mascara för att få välmarkerade ögon och så bär jag gärna rött läppstift till! Jag älskar kontrasten med mörka ögon och färgstarka läppar!

2011-11-17
URL: http://gubbsi.blogg.se/
Postat av: Victoria Pettersson

1. Det finns 14.

2. jag brukar oftast använda skarpt läppstift och sotning på det och sedan lite rouch på kinderna och för kindbenen. Samt brukar jag variera bruncreamen i olika färger.

Typ. Lagom bun... Min brun i hela andsiktet. lägga på lite ljusare under ögonen för att jag brukar ha väldiga påsar och sedan lite mörkare på vissa ställen (Kindbenen)

Eyeliner(?) över och halva ögat under.

Brukar bli skit nöjd med det!. :)

2011-11-17
URL: http://serveall.blogg.se/
Postat av: Emma

1. 14 läppstift



2. När jag går på party, så är det självklart puder och ögonbrynspenna. Även några kilo mascara och en MASSA rött läppstift! Så himla snyggt! Även naglarna brukar få sig en omgång färg.

Postat av: Isabelle

1. Det finns i 14 ursnygganyanser :)

2. Då börjar jag med foundation,sedan puder på det,rosa rouge,sedan eyeliner svart och sedan en silvrig tunn tunn linje ovanpå den svara eyelinern. Och sedan toppar jag med mascara och ett snyggt läppstift. :)

Postat av: Josefine

1. Det finns 14 nyanser

2. Jag sminkar mig faktiskt inte så mycket när jag ska på fest utan det blir nog oftast bara foundation, puder och mascara. Kanske någon snygg ögonskugga och rouge om det behövs.

Jag sminkar mig nästan aldrig till vardags, så det blir ändå lite "tillpiffning" för min del ;)

Postat av: Sofie

1. Den finns i 14 nyanser.

2. Jag brukar sminka mig gaanska så mycket vardagligt därför lägger jag inte till så mycket när jag festar till det men jag kör på några fräcka ögonskuggor i någon cool färg eller drar på med ett hett läppstift! Ett oranget läppstift till ganska simpla men ändå fina kläder kan verkligen göra susen. Dock ska man inte ha för mycket på samma gång, less is often more.



Nu håller jag tummarna! :D Kram

2011-11-17
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

1. Den finns i 14 nyanser.

2. Jag sminkar mig endast när jag ska på fest eller på någonting riktigt speciellt. Annars går jag gärna utan smink. Men när jag ska på fest brukar jag därför piffa till det lite och köra lite på det mesta. Dvs mascara, ögonskugga, rouge. För att bli riktigt söt :) Hihi

2011-11-17
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Sanna

1. Den finns i 14 fina nyanser.

2. Till fest kör jag oftast på svarta och mörkt sotade ögon för att framhäva det blåa pigment mina ögon har, foundation för att täcka pormaskarna och puder för att täcka glansen, på med lite rosa/röd rouge och på med knallrött läppstift! Jag verkligen älskar att framhäva kindben, läppar och ögon. And then I'm ready 2 go!

2011-11-17
URL: http://sanniss.webblogg.se/
Postat av: Hanna Svedvall

14 nyanser.

När jag går på fest elelr tillställning åker en snygg skuggning på med fokus på ögon, kan inte säga någon speciell sort eller färg, för det bästa är ju att testa något nytt!

Postat av: Isabella Axelsson

1. I 14 nyanser.

2. Jag sminkar mig väl lite olika beroende på vart jag ska, men oftast med någon mörk / guldaktig ögonskugga eller sotade ögon, mascara, foundation, puder & rouge, och antingen ett rött läppstift eller ett snyggt läppglans!

Postat av: Liuza

1. 14 nyanser

2. jag använder ögonbrynspenna, ljusbrun och mörkbrun ögonskugga, flytande eyeliner med ett fint drag vid toppen och lite mascara. kanske något färgglatt läppstift då och då, eller läppglans :)

2011-11-17
URL: http://liuzaa.se
Postat av: Malin

Vad kul med tävling! :)



1. De finns i 14 härliga nyanser. :)

2. Rött läppstift, kajal,silvrig

eller svart ögonskugga, mascara,

ögonbrynspenna, puder och rouge.

Postat av: Evelina

1. 14 nyanser



2. Till vardags brukar jag vara väldigt naturlig så när det väl är fest brukar jag nästan överdriva med smink!

Foundation, mycket mascara, kajal.. Mörka ögon är sjukt snyggt!!

Kanske en snygg ögonskugga också, en mörk..

Då är jag nöjd! :D

Postat av: Elisia

Läppstiftet finns i 14 olika nyanser! När jag ska ut på fest, tjejkvällar, bröllop eller annat så brukar jag oftast ha foundation, puder och läppglans! Och så brukar jag lägga ögonskugga så att det inte ser så tomt ut runt ögonen. Det blir jätte fint ♥ När jag var i Libanon kände jag mig som den finaste på bröllopet! ♥ Tack i förhand!

Postat av: emelie

1. Det fins 14 nyanser på hemsidan.



2. Jag koncentrerar mig på ögona och har en svart eyeliner som markerar ögone sedan en ljus ögonskugga till! Markerarögonbrynen så att dom syns lite mer.. Drar rougen med linjerna så jag får snygga drag.. Rött läppstift till mina röa naglar skulle vara susen till en fulländad make up!

2011-11-17
URL: http://amoeus.blogg.se/
Postat av: Linn

Det finns 14 olika nyanser.



Jag älskar att sminka mig och att experimentera med sminket, men brukar ha mycket färg på läpparna typ rosa/röd/lila och sen en eyeliner i någon rolig färg och svart mascara till det ;)

2011-11-17
Postat av: Hanna

1. 14 nyanser



2. Användar nästan alltid foundation och puder. Sen brukar jag ha ögonskugga i olika brun/guldiga nyanser, mascara och eyeliner. Sen har jag ibland läppstift om mina vänner har de med sig, för jag har inget eget haha:)

Postat av: Elenore

1. Det finns 14 olika nyanser.

2. Jag festar ganska mycket så jag brukar variera sminkningarna från helg till helg, men jag använder mig alltid utav en bra grund! Jag börjar med att applicera foundation i hela ansiktet & concealer på de ställen där det behövs. För att grunden ska sitta hela kvällen pudrar jag också på med ett löspuder.

Ögonen sminkar jag ofta i en svart/brun sotning tillsammans med ett sträck eyeliner på övre fransraden. Ibland använder jag mig utav ett par svarta lösfransar annars målar jag mina egna i en svart mascara. Nedre franskant markerar jag med en vit kajal (för att få ett större intryck). Jag använder nästan alltid läppstift, & då målar jag först hela läpparna med en läppenna (för att läppstiftet ska sitta bättre) & sedan målar jag på med ett läppstift i samma ton, antingen mörkrött eller orange/rött. Vid få tillfällen lägger jag på en mörkare rouge på kindbenen.

Postat av: Lina

1. 14 olika nyanser.

2. när jag ska på fest kletar jag alltid på lite mer smink eftersom det oftast åker av när man dansar osv. sminket består av ; foundation, puder, mascara, eyeliner och någon fin ögonskugga (helst nattsvart)!

2011-11-17
URL: http://liinaaf.blogg.se/
Postat av: Maya Fassihi

1. Det finns 14 olika nyanser!

2. Jag brukar ta concealer, lite mineralpuder(mitt bästa, eftersom man dansar), ingen fondation för man blir så varm när man dansar och då blir det bara fult, Brunpuder, Nån guldbrun ögonskugga, mascara, kanske lite eyeliner och läppglans!

Less is more!

2011-11-17
URL: http://asdfg.blogg.se/
Postat av: sanna

1. 14 nyander räknade jag till!

2. basen är viktigast. om den blir fel blir resten av sminkningen också fel. så en bra bas, sen ett väldigt rött eller rosa läppstift, och ganska neutrala ögon. räcker med maskara, och ordentligen markerade ögonbryn. men om läppstiftet är ljust tar jag även gärna lite eyeliner på ögonen! :)

Postat av: Nathalie

1. 14 nyanser! :)

2. kvällsmake kan vara bland det roligaste att lägga. basen använder som precis som vanligt och koncerationen landar givetvis på ögonen. Galen sotning som ger mystik och massor av mascara!

2011-11-17
URL: http://enathalie.blogg.se/
Postat av: malin

1. 14 nyabser



2. foundation, rouge, lila eyeliner, ljus skimmrande ögonskugga i den inre ögonvrån, mascara och ett rosabeige läppstift

2011-11-17
Postat av: Alexandra Guirguis

1. Den finns i hela 14 nyanser!

2. När jag ska på fest brukar jag alltid försöka se helheten och tänka på hur jag vill framstå, ibland kan jag ha lust att vara lite bohochic och kör då på svart sotning blandat med lite guldiga färger på ögonen, rouge, bronzer och läppglans,mascara, flätad lugg, och kanske en fjäder i örat.



Vill jag vara lite mer kvinnlig så är det oftast pärlorna som får åka på, och jag kör då en glammig look, satsar på ett säkert kort, röda läppar, sotade ögonlock, framhävda kindben, snygga klackar!



Oavsett hur mitt humör är innan fest är alltid grundsminket detsamma, foundation, mascara, rouge. Sen får fantasin flöda beroende på festtyp, tema och humör!



En god parfym hör självklart till kvällen... Viktor & Rolf: Flowebomb <3

2011-11-17
Postat av: Lovisa Andersson

1. i 14 olika nyanser

2. foundation, ögonskugga i bruna nyanser (lite glittriga), mascara och så avslutar jag med ett läppstift i en röd nyans (helst bewitching coral eller ruby tuesday, varma härliga färger!)

Postat av: carro

1. 14 underbara nyanser! ;)

2. Jag kör rätt så naturlig look (så skulle verkligen inte skada med det här kittet :P) och borstar på något lager mascara och stryker eventuellt på svagtonat läppstift. Enligt mig kommer skönhet inifrån, men make-up från maxfactor är absolut en "självförtroende-höjare" och lyfter fram ens inre skönhet på ett härligt sätt. Jag tror nog att alla behöver få den där rekvisitan som får en att känna sig bra! Alla förtjänar vi att känna oss bra! :)

2011-11-17
URL: http://carroann.blogg.se/
Postat av: Clara

14 nyanser finns det att välja mellan!

Jag brukar dra på lite eyeliner, lite ögonskugga, ganska mycket mascara och läppstift!

Mycket mer än så behöver man inte! Inte till superklänningen man nyss köpte, iallafall! :D

2011-11-17
URL: http://clasha.blogg.se/
Postat av: amanda

14 nyanser!



jag brukar inte direkt sminka mig så mycket, jag är inte så mycket för sotiga ögon eller ögonskugga överhuvetaget. lite mascara och ett rött rött läppstift!

2011-11-17
Postat av: Alexandra

14 st nyanser.



Min festsminkning brukar vara: Läppstift till plutmunnen, mascara till finfransarna och till sist lite ögonskugga. Inget märkvärdigt, så jag håller verkligen tummen för ett Max Factor- kit!

2011-11-17
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

1. Det finns 14 st Max Factor Colour Elixir Lipstick.

2. Jag brukar satsa på ögon när jag sminkar mig till fest. Snyggt sotade ögon, massa glitter och lösögonfransar. Till det ett par bleka läppar. Men det skulle vara roligt att testa satsa på ett par röda läppar istället! ;)

2011-11-18
URL: http://adaras.se
Postat av: Erica

1. 14 nyanser

2. Min festsminkning: Foundation, mascara, ögonskugga (färg beror på vad det är för kläder jag har på mig), ögonkajal, läppstift och ett snyggt nagellack på naglarna.

2011-11-18
Postat av: MyzaaN

1 14 nyanser

2. mycket kajal sotade ögon och röda läppar...ofast ...om det inte är så att det är mer classy tillställning då blir det ofast något ljusare

2011-11-18
URL: http://myzaan.devote.se
Postat av: Kristin

14 nyanser!

Lämnar inte min älskade ID-foundation trots att den inte täcker så mycket som jag önskar till fest... Till den ID-rouget Laughter som ger välbehövligt glow åt kinderna. Sotar ögonen i bronziga nyanser och guld och Kanebos 38grader volymmascara som sitter hela natten! Läppar i korallpennan Coral Punch från Max Factor!

2011-11-18
Postat av: Mollie Carlsson

14 olika nyanser finns läppstiftet i!



Jag brukar sminka mig med mkt foundation till fest. På det har jag lite puder (av en mörkare ton) för att göra ansiktet en aning mer "matt" och för att sminket då sitter mkt bättre. Mascara har jag både uppe och nere på ögonfransarna. Svart eyeliner på ögonlocket, vit kajal och sedan rouge.



Spännande kollektion.



Här har jag bloggat om tävlingen: http://molliecarlsson.blogg.se/2011/november/maxfactor.html

Postat av: Erika

Det finns 14 olika nyanser!



Jag brukar använda foundation, rouge och lite bronze puder över kindben, panna & näsa. Gärna ögonskugga i röd, rosa, svart/silver eller i bruna nyanser..

Fyller i ögonbrynen i mörkbrunt.

Avslutar med eyeliner och sedan mascara. Till läpparna brukar jag använda något diskret läppglans i ljusrosa eller genomskinligt..

Ibland brukar jag ta hårspray i ansiktet (låter konstigt!) för att de ska kolla bättre. Eller endast på ögonbrynen, då håller det hela dagen!

2011-11-18
URL: http://littlelies.devote.se
Postat av: Cilla

14 nyanser!



Jag använder en lätt foundation, lite rouge, fixar brynen, och lägger mest krut på ögonen. Just nu gillar jag Estee Lauders palett med grå/svarta/silver-toner. Riktig nyårslook!

2011-11-18
Postat av: Anneli

1. Det finns 14 nyanser!

2. Jag är ganska blygsam när jag sminkar mig till fest, jag kör puder, rouge, grå kajal och svart mascara. Om jag vill glamma till det ordentligt så tar jag på mig ett vinrött läppstift!

2011-11-18
URL: http://vanitas.blogg.se/
Postat av: Fia

1. Det finns 14 nyanser.

2. Jag går ofta osminkad på vardagar så när det är fest går jag "all in". En bra bas med foundation, puder, solpuder om det behövs och rouge. Ifyllda ögonbryn och sedan blir det fokus på ögonen - gärna sotade, kanske med lite glitter eller färg i och självklart en vinge av eyeline! Läpparna brukar jag måla ganska nude för att det inte ska bli alldeles för mycket.

Kram!

2011-11-18
Postat av: Matilda Mattsson

Fråga 1 : det finns 14 stycken nyanser !



Fråga 2 : Jag brukar ladda upp med rejält sotade ögon och i övrigt ett naturellt utseende.

Postat av: ingrid

fråga 1: det finns 14 st nyanser.



fråga 2: när jag ska på fest brukar jag satsa på att lägga fokus på ögonen med hjälp av mascara, eyeliner och ögonskugga. I övrigt så vill jag ha naturella läppar och felfri hy med gärna lite bronzing puder för en fräsh solkysst look!

2011-11-18
Postat av: Ida

Det finns 14 fina nyanser.

Till fest brukar jag satsa på sotade ögon, och läppar med bara lite färg men mycket glans.

2011-11-18
Postat av: Spacegirl

1. 14 st

2. Som vanligt med mascara & rouge, ögonskuggan får gärna vara glittrig & ett snyggt läppglans eller läppstift och målade naglar :-)

2011-11-18
URL: http://spacegirl.blogg.se/
Postat av: kaarina

1)14

2) vitigaste är ögon

2011-11-19
Postat av: Elga Holm

1. 14 st

2. Tyvärr blir det i princip som vanligt, ögonskugga, mascara och läppglans. Jag skulle hemskt gärna vilja lära mig att våga ta ut svängarna lite mer men tycker ofta att jag bara ser "sminkad" ut om jag försöker mig på det. Men jag älskar smink ändå.

2011-11-19
Postat av: Linz@n

1. 14 nyanser

2. blir den gamla vanliga vardags maken men mer....starkare ögonskugga, gärna åt plommonhållet, mycket mascara och sen gillar jag mörka glittriga läppar - eller klarrött. Med läppstift kan man förändra hela maken.

2011-11-19
Postat av: Elin P

14 nyanser

Sminkar mig oftast som jag gör till vardags: Underlag, rosa rouge, svart eyeliner, massa mascara, genomskinligt läppglas. Men på fest brukar jag även lägga till ögonskugga/or eller någon färg på läpparna

2011-11-19
Postat av: Sofia

Det finns 14 nyanser.



När jag ska på fest brukar jag ha en noggrant lagd bas med lite mineralfoundation, puder, concealer och rouge. Sedan brukar jag sota ögon, oftast i bruna nyanser. Ögonmaken avslutas med en snyggt lagd eyeliner. Antingen har jag sedan lite svagt färgat läppglans eller läppstift.

2011-11-19
Postat av: Sofi

1. 14 Nyanser

2. Först smörjer jag in ansiktet med dagcreme och har sedan på ett lager foundation, jag tar lite eyeliner på ögonlocket och sotar ut det, och sedan en ögonskugga med grå nyan, fyller i ögonbrynen och formar dom efter känsla, Sist har jag på mineralpuder!

2011-11-19
URL: http://sofisalmi.blogg.se/
Postat av: Fanny

1. 14 olika nyanser

2. Jag brukar köra på sotade ögon!

2011-11-19
Postat av: Filippa

Det finns 19 olika nyanser!



Mitt bästa sminktips för fest/party är att ta mascara som gör att man får långa, fina ögonfransar! På ögonlocken har jag eye-liner, ett litet tjockare sträck närmast ögonfransarna. Foundation som passar min hudton, och ovanpå en liten mörkare ljusrosa rouge som tar fram mina kindben! På läpparna har jag ett snyggt antingen rött eller ljusrosa/rosa läppstift!



[email protected] om det behövs.

Postat av: getpalmd

14 st :) Till fest kör jag ofta läppstift i någon snygg nyans, sedan eyeliner osv. Oftast blir det ju bara mascara och läppfett annars, men till fest så kan man köra med lite mer :)

2011-11-20
URL: http://www.getpalmd.com
Postat av: Madeleine

1. 14 nyanser

2. Jag har alltid foundation,svart mascara,brun ögonskugga med glitter,brun kajal,rouge och sedan avslutar jag med solpuder!

2011-11-20
Postat av: julia

1 Det finns 14 nya nyanser!

2. jag skulle lyxat till det och använt det på nyårafton. Sista dagen på året och piffa till sig lite!

Postat av: Louise

1. Max Factor Colour Elixir Lipstick finns i 14 olika nyanser!

2. Min snyggaste höst smink-tips är att bara köra på lite mineralpuder och sen svagt grå sotade ögon och ett mörkare läppstift till, tex. Max Factor Colour Elixir Lipstick Ruby Tuesday skulle passa utmärkt!

Postat av: moa

Jag är gärna med i denna tävling, och hoppas på vinst! :)



Först och främst, så finns det 14 nyanser.



Och jag skulle använda detta smink på julafton och nyår! Jag vill klä upp mig, och vara den bästa versionen av mig själv. Och den här vinsten skulle vara en bra hjälp på vägen.



Annars så brukar jag använda foundation och mascara. Så, nu vil jag köra på stort!

Postat av: Emilie

1. Det finns 14 nyanser av Max Factor Colour Elixir Lipstick.



2. När jag ska på fest tar jag oftast fram mitt säkraste (och rakt igenom snyggaste!) kort från Mac cosmetics. Dark indulgence (svart med grönt skimmer i) lägger jag till en ursnygg skimrande sotning och över det holografiskt glitter och en stor eyelinervinge. Med dramatiska ögon faller det sig ganska enkelt att läpparna blir nudefärgade med antingen läppstift eller läppglans.



Annars kör jag på färg, färg, färg. Varför inte liksom? :)

Postat av: JENNUBJÖRKLUND

Svar på fråga ett: Det finns fjorton nyanser av läppstiftet.



Svar på fråga två: När jag ska på fest vill jag ha det enkelt. Jag vill absolut inte vara översminkad! Som bas har jag ett tunt lager fondation och sedan conceler över de små tonårsproblemen jag avskyr. Sedan är det alltid svart eyeliner som gäller, jag älskar det! Ofta en diskret ögonskugga, eller så vågar jag mig på en svag sotning. Läpparna blir antingen ljusrosa eller röda. Så är det den obligatoriska mascaran också, tycker mycket bättre om den än om lösögonfransar - Det ser så tillgjort ut på mig!

Postat av: emelie

14 nyanser finns det

Jag brukar bara ta foundation och sen brukar jag ta ögonbrynspenna, mascara, (ibland framhäver jag kindbenen)

Postat av: angelica

1. Max Factor Colour Elixir Lipstift finns i 14 olika nyanser!

2. Trots att jag tycker att allt som har med smink och att göra sig i ordning att göra blir det inte en större förändring av min vardagsmake till fest. Mascaran är viktigtast, sedan inliner för att markera ögonen och göra dem lite vassare. Ögonbrynen fyller jag i för att markera dem lite extra, sedan på huden en grund med foundation och lite solpuder upp längs kindbenen. (Nagellack är en självklarhet!)

Postat av: Diana

1.Det finns 14 olika nyanser på läppstiftet.

2. Jag brukar först tvätta ansiktet, lägga hudkräm och sedan låta det torka lite. Sen lägger jag på foundation och sen rouge, sen röd rouge .. efter det tar jag svart eyeliner och sedan mascara. När det är klart använder jag rött läppstift och svart ögonskugga och då ser man ut som en prinsessa :D!

2011-11-20
URL: http://dianatouma.blogg.se/
Postat av: Isabelle

1. 14 nyanser

2: En glammig sminkning med lätt sotade ögon och ett knall rött läppstift :)

2011-11-20
Postat av: cajsa ^^

1. 14 olika nyanser

2. Eftersom jag är rätt ung 13 år så använder jag inte så super mycket! Foundation och sen lite rouge och lägger en snygg eyeliner och mascara och sedan ett snyggt läppglans till det :)

Postat av: IMAGONS - Hobbyfotograf

1. 14 nyanser

2. Jag brukar ta lite fondution, rouge, våt eyeliner/ ögonskugga och liiite röttläppstift eller läppglans :)

2011-11-20
URL: http://imagons.blogg.se/
Postat av: Agnes

1.14 olika nyanser.

2. jag gillar enkelt av mig men när jag väl ska lyxa till det lite mer, men i och men att jag bara är fjorton år blir det inte så mycket ändå: först grunden, då använder jag mig utan ett mineralpuder dom jag tycker funkar nödigt bra för mig!

sedan lägger jag på rouge, på kinderna och upp mot tinningen som ett c. Detta för att få lite mer "liv" i ansiktet!

nu till ögonen; först börjar jag med eyeliner, sen tar jag ögonskugga i olika bruna nyanser, en mörk, en ljusare och en nästan vit men ändå åt det beiga hållet. tar den mörkaste längst ut sen ljusare och ljusast längst in. det blir en toning på ögonskuggan då, vilket jag tycker är väligt fint :)

sen på med maskara! enkelt men det blir fint!

Postat av: Olivia

1. Det finns 14 döläckra nyanser av Max factor Colour Elixir Lipstick.

2. Lite foundation, rouge, mascara, flytande guldig eyeliner, sen är det ju aldrig fel med lite knallrött läppstift! Glammigt ska det va!

Postat av: Cisha

Läppstiftet finns i fjorton fantastiska nyanser :)

Om jag vann kitet skulle jag använda det på festligare tillfällen, vare sig om det är till vardags eller på helger. Foundation är ett måste, vare sig om man ska till skolan eller festen. Rött läppstift passar till decembers fester, så som advent, jul och nyår. Och sedan får man inte glömma det guldiga lacket, som jag skulle använda hela tiden då det lyfter upp ens outfit mycket mer än man tror!

Skulle bli riktigt glad om jag vann :D

Kram!

2011-11-20
URL: http://cisha.blogg.se/
Postat av: Agnes

och även något fint läppglans eller läppstift om man vill! :)

Postat av: martina

Jag är med!



1. Det finns 14 nyanser!

2. Min sminkning på fest är oftast markerade ögon med en lite mildare sotning och läpparna färgade i Max factor colour elexir lipstick i färgen english rose!

2011-11-20
Postat av: PEETRA

Jag är med!



1. Det finns i 14 stycken nyanser :)

2. När jag ska på fest så sminkar jag mig lite mer än vad jag brukar till vardags, fast inte så att det ser för mycket eller tillgjort ut.. Jag har det vanliga som är concealer, puderfoundation, ögonbrynspenna och mascara, sen så toppar jag det med olika skuggor och sotningar på ögonen, lösfransar, eyeliner över det och lite rouge :) Ibland också röda läppar, det är sjukt snyggt!

Postat av: Julia Billing - Foto

1. Det finns i 14 nyanser.

2. När jag går på fest brukar jag sminka mig med ett tunt lager av mineralpuder, mascara, eyliner och kajal, lite vit ögonskugga i ögonvrån och sedan genomskinligt läppglans :)

Postat av: Camilla Sandmark

Hej!

1.Jag fick det till 14.

2.Jag använder en bra underlagskräm,mascara och lite läppglans.Klart!!

Är det en super-duper fest eller ett bröllop,så brukar jag boka tid hos en makeup-artist.Har gjort det ett antal gånger nu och blivit supernöjd!

Mest för att jag sminkar mig väldigt lite till vardags och inte har alla produkter hemma.

Och så blir det ju väldigt bra med proffshjälp!

2011-11-20
Postat av: daniella

1. Det finns 14 st nyanser.

2. När jag ska på fest brukar jag ha en snygg bas, sedan fyller jag i mina ögonbryn. På ögonen brukar jag fixa en snygg sotning i antingen brunt eller svart, beroende på vad för sorts fest jag ska på. Läpparna brukar jag måla i någon röd nyans.

2011-11-20
URL: http://ddaniellaa.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Jag är med och tävlar! :)



1. Det finns 14 olika nyanser (alla superfina!!)

2. När jag går på fest använder jag foundation, vilket jag aldrig gör annars då jag vill vara försiktig med huden. Jag använder highlighter på kindbenen och lite solpuder som rouge. Jag gillar markerade ögon och för att få klarare blick använder jag alltid lite vit ögonskugga i "hörnet" av ögonen. Jag är inte direkt proffs på make-up, men med de grymma produkterna man kan vinna hoppas jag få lite ny inspiration och en helt ny fest-look! :)



Ha en trevlig söndag!

2011-11-20
URL: http://eightnine.blogg.se/
Postat av: Julia (Fotoblogg)

1. 14 nyanser :)

2. Går sällan på fest men mineral foundation, vattenfast mascara (sitter bra och håller fransarna böjda hela dagen, vattenfast mascara använder jag även till vardags), svart eyeliner, lite rouge och kanske ett läppstift. Ev. brunt sotade ögon men inte ofta :)

Postat av: Marie Olofsson

1. 14 nyanser



2. Foundation, förstärker kindbenen lite extra med en mörkare skugga, rostfärgad rouge, gråsvart eller mörkbrun skugga upp mot ögongloblinjen - sudda sudda, svart eyeliner, munnen duttas med cerat under kvällen. Ibland röda läppar men har bara lyckats köpa fula nyanser som går mot lila (passar inte i det).



Hoppas jag vinner! :)

Postat av: Penelope

1. 14 nyanser



2. Min veckopeng räcker inte till smink, så jag får ofta låna av andras. Därför jag ställer upp i denna tävling! :)

Postat av: Sandra B

1: Det finns 14 st färgnyanser.



2: Jag sminkar mig med mineralsmink, både puder och ögonskuggan. Svart eyeliner med guldglitter i och svart mascara.

Bronz färgat puder som highlight. Och tillsist ett snyggt lite mörkare brunt läppstift.

Klart!

2011-11-20
Postat av: Frida

1. 14 vackra nyanser!

2. ganska diskret så att alla tror att jag är så vacker "på riktigt" ! :D

Jag äger inte så mycket smink :/ SÅ det blir väl mest lite förstärkning på ögonen! :)

2011-11-20
URL: http://wridaf.blogg.se/
Postat av: Sofia L

Det finns fjorton stycken nyanser.



När jag ska på fest brukar jag köra på färgstarka röda läppar, ifyllda ögonbryn, mascara och highlighter! Till det matchar jag med vågigt hår och ett stort smajl.

2011-11-20
Postat av: Jenny

1. 14 st



2. Det är då jag sminkar mig. Jag går för det mesta osminkad till vardags. Sotade ögon, ganska mycket solpuder och lite färg på läpparna blir det då.

Postat av: Zeinab jaber

1. 14 olika nyanser!

2. Brukar köra foundation, lite mörk ögonskugga med eyeliner och mascara. Sen röd läppstift!! Piffar upp det att vara lite mer glittrig.

2011-11-20
Postat av: Linda

1. Det finns 14 olika nyanser.

2. När jag ska på fest ser jag till att ha gott om tid på mig så jag kan sminka mig noga. Ögonskugga i varma färger, foundation, läppstift, ögonbrynspenna och mascara. Känner jag mig extra tråkig så tar jag lite rouge med, sen brukar jag känna mig redo!

2011-11-20
URL: http://lillyz.blogg.se/
Postat av: elin

1. Det finns i 14 st nyanser!

2. Till fest kör jag på foundation, ögonskugga i starkare färger än vanligt, massor av mascara, eyeliner och ett läppstift som matchar min outfit för kvällen. Känner jag mig för blek så blir det rouge också. Ögonbrynen fyller jag oftast i också!

2011-11-20
Postat av: Emma

1. Det finns 14 nyanser :)

2. Jag brukar inte använda så mycket smink i vanliga fall, så när jag är på fest blir det foundation, guldiga, bruna ögonskuggor eller sotade ögon i mörkgrönt. Ett ljust läppstift;)

2011-11-20
Postat av: viki

Det finns 14 st Max Factor Colour Elixir Lipstick :)



När jag ska på fest så brukar jag sminka mig med, fondtaion, rouge ,en maxfactor mascara och eyeliner.. och sen lite lite glitter på ögonlocken & till sist rött läppstift! :) Brukar bli väldigt fint ! Det är snyggt men ändå ganska enkelt! :)



HOPPPPASSSS JAAG VINNNEEER! :)

2011-11-20
URL: http://wwwiktoria.blogg.se/
Postat av: Kim

Det finns 14 olika nyanser!



Förutom concealer, foundation, puder, ögonbryspenna etc, så brukar jag lägga eyeliner och göra så vingar i slutet av ögat, ha vit eyeliner som jag lägger innanför ögat som förstorar, någon lätt sotning och långa fina ögonfransar. Ibland skippar jag sotningen och kör på något starkt läppstift istället. Älskar att sminka mig och kan sitta i flera timmar och förbättra, det är så himla kul! Slår alla förfester ;-)

2011-11-20
Postat av: Sofia

1. 14 nyanser

2. foundation och puder som bas. Sen eyeliner och någon guldig/bronsig nyans som ögonskugga som jag tar både över och under ögonen, även mörk grå ögonskugga för att få lite mer kattigare ögon i slutet av ögonen. Rött läppstift eller läppglans !

Postat av: Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan

1. Det finns i 14 olika nyanser.

2. Jag brukar lägga creampowder, mascara, rouge, Eye Shadowprimer sedan glittrig/vanlig ögonskugga - olika färger beroende på vad jag känner för just då. Eyeliner tillkommer även ibland.

Postat av: Jenny

1. 14 nyanser finns det

2. Jag brukar för det första lägga en kräm underst för att skydda huden. Sedan tar jag en foundation och även puder över. Lite rouge och lite läppglans, eyeliner och mascara är det jag brukar använda oftast

2011-11-20
Postat av: Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan

Opps glömde min mail.. Såhär är den istället. (:

Postat av: Emmy

Hej vilken toppen idé av tävling!

1. Det finns 14 nyanser.

2. Min bas är alltid den samma. Concealer under ögonen och på min acne. Sen ett lager foundation. Använder också alltid ögonbrynspenna då mina ögonbryn som är så ljusa. Och alltid rouge för att få fram kindbenen. Mascara är ett måsta på dansgolvet. Sen brukar jag antingen ha en svart sotning och neutrala läppar. Eller röda läppar och en mer neutral sminkming vid ögonen. Just love it!

Postat av: Helen

1. Det finns ju 14 stycker ursnygga nyanser!



2. När jag ska på fest blir det absolut det lilla extra. Sotade ögon och väldigt utmanande röda/färgstarka läppar. Självklart så vill man ju vara festens mittpunkt och den utmaningen måste alltid greppa tag i. Inte alltid att "less is more" stämmer. Lika bra att bre på och bli ihågkommen! Haha!

Postat av: amanda

1. Den finns i 14 stycken nyanser:)

2. Jag brukar markera mina läppar extra mycket på fest eller någon snygg öhonskugga!

2011-11-20
URL: http://schh.webblogg.se/
Postat av: Tova

1. Den finns i 14 nyanser.

2. Jag brukar satsa mest på ögonen när jag sminkar mig fint. Antingen blir det en klassisk svart sotning eller så kör jag på min personliga favorit: Guldig (Mac: "Rubenesque")bas över hela ögonlocket och sedan en brun skugga med en liten svag nyans av lila skimmer (Mac: "Sketch") längs fransraden under och över och i ögongloben. Sedan blir det en enkel eyeliner längs fransraden, oftast utan vinge. Båda skuggorna är från Mac och supersnygga! ;)



Kram!

2011-11-20
Postat av: Christine

1. 14 olika nyanser!

2. Svart eyeliner, mascara, täckstift, lite kajal, puder och läppglans.



Det enda som saknas är en riktigt bra foundation och ett snyggt rött läppstift med guldiga naglar!

Postat av: beatrice

1. i 14 nyanser

2. har väldigt sällan sotade ögon på fest så har nyligen börjat köra på det! känner mig lite extra snygg i det faktiskt! så jag tror nog den får bli den nya favoriten på festen framöver! :) annars som bas: lite concealer runt ögonen och solpuder och till det: ett glatt humör! :)

Postat av: Karolina

1. Det finns i 14 nyanser!



2. När jag ska på fest har jag sotade ögonen med lite glitter över, massa mascara, eyeliner, foundation + concealer, lite rouge och ett läppstift med lite läppglans över :)

2011-11-20
Postat av: malin

1. 14 nyanser!

2. När jag ska gå på fest lägger jag en bas i ansiktet (foundation + concealer) Lägger sedan en snygg sotning runt ögonen och ett snyggt läppstift eller läppglans till det. Sist men inte minst lägger jag självklart ett rouge för att märka ut kindbenen. Kram

Postat av: Therese A - Seul.blogg.se

1. Läppstiftet finns i 14 nyanser

2. Jag börjar alltid med att fixa en snygg och jämn bas. Sen ser jag till att ögonbrynen är snyggt ifyllda och markerade. Efter det lägger jag en mörk lila/brun skugga i ögongloben och en ljus skimmrig skugga i inre ögonvrån och på ögonlocket, efter att jag haft på ögonskuggeprimer såklart. Avslutar sedan med min favoritmascara från Dior och läppsyl eller läppstift.

2011-11-20
URL: http://seul.blogg.se/
Postat av: Emma

1. 14 nyanser!

2. Jag brukar alltid ha en foundation och concealer i ansiktet, sesan eyelinervingar och mascara. och ifyllda ögonbryn. Snyggt och enkelt!

Postat av: Felicia

1. Det finns 14 nyanser! (tänk om man skulle prova sig igenom alla dom O: )

2. Jag kör alltid på rött läppstift, eyeliner och porslinshy (i den utsträckning det går med mina fräknar). Men nu till jul vill jag ha lite glitter också. för att blir sådär riktigt flappertastisk.

Postat av: juliana

14 st nyanser :)



Beror på, brukar välja smink efter frisyren & klädern osv, men vanligtvis använder jag på fester starkare färg på läppstifter/läppglanset. Kör på eyliner också, och mascara såklart. Brukar även sota med lite svart ögonskugga också och en fin färg på rougen. Typ något sånt :)

Postat av: Lina

1. Finns i 14 nyanser

2. Mörka ögon, fina läppar och lyster! Det kommer man långt på :)

Postat av: Martina

1. 14 nyanser finns det!



2. Olika beroende på humör. Men oftast är jag på bra humör och ställer till det med min favoritögonskugga, mascara och ger mina kinder lite färg!

2011-11-20
Postat av: Sara

1. 14 stycken.



2. Tar en ljus brunkräm (ibland) och så mascara såklart. Lite rouge ibland, och läppstift/ läppglans. Ehm ... Justdet, använder eyeliner också, men nu har min bror tagit sönder min bästa, men men. I'm alive.

2011-11-20
Postat av: Anna

1 - Det finns 14 nyanser.

2 - Brukar ta mineralpuder, mascara, istället för eyeliner brukar jag ta ögonskugga närmast ögonfransarna och sudda ut det och fylla i mina ögonbryn lite. Vill inte se översminkad ut.



Tack. =)

2011-11-20
Postat av: Anna

Hej Kelly! :) Det finns 14 nyanser. När jag festar mig brukar jag satsa på en bra bas. Men det är förarbetet som är det bästa! Jag rengör ansiktet och smörjer in mig med en återfuktande kräm. Sedan så använder jag primer och foundation, concealer om måste, och klart! Fyller i brynen med en brunögonbrynspenna som jag sedan "borstar" ut lite så det ska se naturligt. Sedan en brun ögonskugga, Svart mascara och ögonfransböjare på de! En naturlig och bra look som passar till alla tillfällen :)Håller tummarna!

Postat av: Agnes Stjernberg

1. Läppstiftet finns i 14 nyanser!

2. Jag är inte den som har dom bästa sminkkunskaperna, men jag brukar lägga på lite puder, lägga på lite maskara och ibland lite eyeliner. På med lite läppglans sen är det bara att parta loss!

2011-11-20
URL: http://agges.blogg.se/
Postat av: Agnes Stjernberg

1. Läppstiftet finns i 14 nyanser!

2. Jag är inte den som har dom bästa sminkkunskaperna, men jag brukar lägga på lite puder, lägga på lite maskara och ibland lite eyeliner. På med lite läppglans sen är det bara att parta loss!

2011-11-20
URL: http://agges.blogg.se/
Postat av: Ruchira

1. 14 nyanser!

2. Det beror helt på. Men oftast så brukar jag ha sotiga ögon, eyeliner med vingar och röda läppar. Men ibland kör jag bara på en naturlig look! :)

2011-11-20
URL: http://ruchira.blogg.se/
Postat av: Matilda

1. Max Factor Colour Elixir Läppstift finns i 14 olika nyanser.



2. När jag ska på fest brukar jag inte vilja ha lika smink som alla andra. Jag vill helst sticka ut på ett snyggt och elegant sätt. De flesta sminkar sig blandat med vitt, grå och svart. Men jag brukar köra på lite med guldig ögonskugga och ''cat eyes'' och kajal som markerar mina ögonlinjer. Jag brukar även ha fondation. Jag använder aldrig lösögonfransar, för jag har himla långa ögonfransar ändå. Och som körsbär på toppen av en efterrätt avslutar jag med rött läppstift som gör det lite extra klichigt.

2011-11-20
URL: http://mattis.blogg.se/
Postat av: Kicki

Svaret är 14.



Oj, känns som att det var evigheter sedan jag var på festligheter. Blev mamma för några månader sedan och månaderna innan sonen föddes var man inte så party om man säger så. Men, när det beger sig brukar jag ha en bra foundation som går ton i ton med min egen rätt ljusa hy. Jag har eventuellt på lite rosa rouge på kinderna. Jag brukar sota mina ögon + mascara +kajal samt ett härligt rött läppstift. Håret är uppsatt medvetet slarvigt och rufsigt.

2011-11-20
Postat av: Sofie

1) Finns i 14!

2) Jag brukar köra blå ögonskugga, blå mascara och orange läppstift - behöver något nytt! Nää, forsöker ha lite 50-tals stil med mjuka lockar, eyeliner och röda läppar :)

2011-11-20
Postat av: Jeanette

Svar: 14 nyanser



När jag ska på fest brukar jag lägga på ögonskugga och lite glitter kring ögonen, eyeliner, lite rouge, läppstift och mascara. Sedan är jag redo för en partykväll.

Postat av: LinneaBorg♥

Det finns 14 nyanser!



Problemet med fester och sminkning är att jag inte har några speciella "smink produkter" som passar in till fester...Så därför brukar jag oftast slänga på någon snygg ögonskugga och applicera väldigt dåligt foundation i ansiktet (från H&M) plus lite mascara... Men att pröva att måla sina läppar röda & och med en jämn och fin foundation till vore ju helt perfekt! Så om jag skulle vinna... Jadu... det skulle betyda allt! Jag skulle äntligen kunna gå "snyggt sminkad" på en fest!

2011-11-20
URL: http://linneas.nu
Postat av: victoria

1. 14 Stycken olika nyanser.

2. Jag brukar lägga en bas med foundation och lite solpuder, på läpparna har jag rött läppstift och ögonen får vara enkelt målade med mascara och eyeliner.

Postat av: Marianne

1. 14 nyanser.

2. Mascara, eyeliner, ögonskugga i två bruna nyanser, foundation, concaler och rouge.

2011-11-20
Postat av: Sanna

1. Det finns 14 olika nyanser.

2. När jag går ut brukar jag nästan alltid fokusera på ögonen, brukar köra 60's inspirerat med eyeliner vinge och matta skuggor och lösfrallor och rosa läppstift. Jag tycker helt klart bäst är Less is more det är inte snyggt när kajalen har runnit ner.

Postat av: Randi Sördal Larsson

14 nyanser.

Om jag ska på fest brukar det bli hela kittet med concealer, foundation, puder löst och markerade ögon och färgat läppglans.

2011-11-20
Postat av: matilda

1. 14 st.

2. Jag grundar med en primer som förhindrar oljig hud, täcker över ringar under ögonen och blemmor med täckstift sedan Bare minerals foundation i puderform (mattar ner och hjälper också mot oljig hy), lite solpuder under kindbenen och lite rouge ovanpå. eyeliner, flytande eller fast, och så antingen ögonskugga eller något läppstift, favoriterna är lila, knallrött (därför vill jag gärna vinna!) eller orange.

Postat av: Ingrid - Mamma till Zelda

1. Det finns i 14 läckra nyanser!

2. När jag ska på fest så blir det alltid en foundation+puder som bas, svart eyeliner och två tjocka lager med mascara och avslutar med lite highlighter under ögonbrynet och ett genomskinligt glans på läpparna. Klassiskt!



Kram, Ingrid

2011-11-20
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: Linda

1. 14 nyanser:)

2. Jag lägger mest tid på att göra en bra grund. Ett fräsch uttryck är a och o! Till julen passar bra den glammiga looken och därför skulle jag vilja vinna de här fantastiska produkterna. Röda läppar dra alla blickar till sig!

2011-11-20
URL: http://liunder.blogg.se/
Postat av: Liselott

1. 14 stycken nyanser

2. Den bästa skönhets produkten är en tre delad concealer. Döljer allt och är ett snabbt knep till att dölja trötthet. Sen handlar det bara om att möta dagen med ett öppet sinne och inte tänka på att man är trött, en vitaminkick på morgonen gör ibland susen! Sen kan man ju alltid slänga på ett färgglatt läppstift så ser man lite gladare ut. Ett stort leende!!

Perfekt kit nu inför julen!

2011-11-20
URL: http://zoulblogg.devote.se
Postat av: Lisa Nilsson

1. 14 stycken nyanser

2. Jag har ganska blek hy så jag och är väldigt naturlig. Så jag brukar köra på en foundation som passar min hy. Sedan lägger jag på ett lager ljusgrå ögonskugga för det framhäver mina ögon bättre. Sen på med ett lager mascara som gör fransarna lite mer fylligare. Och som pricken över i lägger jag på ett läppglans som gör läpparna lite mer fylligare. :)

Postat av: Mari

1 14 nyanser

2 Är jag modig blir det det rödaste läppstiftet och mycket svart eyeliner. När jag känner mig mindre modig blir det rosa gloss och naglar med diverse mönster. Diskret men ändå glammigt.

Postat av: ida

1. 14 nyanser :)

2. jag brukar fokusera antingen på ögonen eller läpparna (aldrig både och) Vad är snyggare än perfekt sotade ögon i svart, brunt eller varför inte mörklila. HETT och ROCKIGT är ordet! alternativt sattsar jag på röda läppar med en ljus appricos skugga på ögonlocken och en eyeliner, GLAMOUR är ordet! med någon av dessa 2 looks kan det inte gå fel.

2011-11-20
URL: http://iida.blogg.se/
Postat av: Lena Larsson

Svar: Fjorton nyanser

När jag sminkar mig för fest så blir det med starkare färger och även med glitter. Mörkt runt ögonen och gärna knallrött läppstift till. En färgstark makeup när det är fest. Det är underbart när man får använda dessa starka färger. Är det fest så är det.....

2011-11-20
Postat av: Silver

1. finns i 14 nyanser

2. jag brukar matcha mina kläder men jag använder svart mest. jag brukar ha svarta sotiga ögon och röda läppar och lite rouge :)

2011-11-20
Postat av: Jennifer

1. Det finns 14st nyanser!



2. Jag brukar fokusera på mina ögon pga att de är så stora och det är det man lägger märke till.

Kan vara allt från en lite "rockigare" look till glammig!

Postat av: sofia

1. Det finns 14 nyanser:)

2. Jag brukar ha foundation (har inte det i vanliga fall annars), lite extra solpuder om kinderna och kanske lite highliter högst upp på kindbenen. Sen tar jag lite mer macara än jag brukar ha i vanliga fall och svart kajal. Till sist tar jag lite rosa läppstift på läpparna, och voila klart för utgång!:)

2011-11-20
Postat av: rebecca

1. Serien innehåller 14 stycken nyanser.

2. När jag ska ut brukar jag först lägga på foundation och sedan lite solpuder för att få lite mer färg, och även lite rouge på kinderna för att göra sminkningen lite intressant. Sedan brukar jag sota mina ögon, ibland med svart ögonskugga, och ibland med silvrg. Jag har oftast svart kajal och givetvis mascara. Sedan brukar jag lägga mycket fokus på mina läppar och oftast blir det blodröda läppar. snyggt till alla kläder!

Postat av: Irem Songz

Jaaaa!! Klart man ska ta chansen när den finns!

1. Det finns 14 stycken olika nyanser.

2. Själv gillar jag inte att vara så överdriven men jag älskar när ögonen märks. jag börjar med foundation, sedan fyller jag i mina ögonbryn, jag tar rouge på kindbenen, lite på pannan, näsan och hakan också för att jämna ut ansiktet. Sedan tar jag concealer under ögonen och på ögonlocket, jag tar svart ögonskugga och skuggar in mina ögon. Sedan börjar jag med en beige ögonskugga från inre delen av ögat och drar in det mot mitten så att jag får en fin form på ögonen, sedan tar jag och drar en smal linje på ögonlocket med min eyeliner som så klart är vattenfast, för här ska det festas!! Jag låter eyelinern torka och böjer ögonfransarna, sen tar jag mascaran och får mina ögonfransar att se hur långa ut som helst. Sedan tar jag min ljusrosa penna och markerar in under ögonbrynet så att det lyfter sig lite. Sen är jag klar att gå loss!

2011-11-20
URL: http://iremsongz.blogg.se/
Postat av: Jasmin Toma

1. Max Factor Colour Elixir läppstiftet finns i 14 olika nyanser.



2. Jag lägger först på en trestegs concealer, den gröna på de röda partierna och den röda under ögonen sedan tar jag en beige över det. Sedan lägger jag en bas med min true match foundation, och över det true match pudret. Efter det så tar jag bronzer på kindbenen, på pannan och på näsan. Sedan tar jag rouge på kindbenen. Efter det så tar jag en vit kajal penna på vattenlinjen och fyller i överläppen så den ser större ut. Sedan tar jag på mig ett nuderosa läppglans från smashbox. Efter det så använder jag volume million lashes extra black. Och sedan tar jag en champange tonig ögonskugga över hela ögonlocket sedan skuggar jag lite med en mörkbrun skimrig och sedan tar jag en smal borste med en matt brun ögonskugga och fyller i mina ögonbryn.

Postat av: Anonym

1. Det finns 14 nyanser.

2. Jag brukar använda mig av brun ögonskugga längst ut på ögonlocket och guld längre in. Gillar att ha mörkare längre ut och ljusare in mot inre ögonvrån så det gäller även när det är fest. Dessutom brukar jag ha svart eyeliner på övre ögonlocket som en vinge utåt, och svart ögonpenna under ögat.

Sen har jag förutom det foundation, lite rouge och för att det inte ska bli för extremt, ett ljust rosa läppstift och ett läppglans jag gillar. :)

2011-11-20
Postat av: Clara

1. det finns 14 nyanser.

2. Jag brukar börja med en primer, sen concealer, sen mineralpuder och lite solpuder. Jag använder alltid dipliner och mascara, oftast en brun/brons ögonskugga som jag suddar ut lite. Det blir inte lika hårt som svart, men ibland använder jag svart,vitt och grått för att få en mer intensiv look.

Vissa dagar bara mascara, dipliner och röda läppar, klassiskt.

2011-11-20
URL: http://nakedyouth.blogg.se/
Postat av: caami

1. 14.

2. Mascara, foundation, läppglans.

2011-11-20
Postat av: E l v i r a

1. Det finns 14 olika nyanser läppstiftet i!

2. Har jag varit i skolan innan så brukar jag ta bort allt, börja om helt från scratch! Sen blir det att lägga mest fokus på ögonen och ögonbrynen. (Älskar när folk har snygga ögonbryn med bra böj och färg!) Ögonen brukar få en snygg eyeliner och lååånga fransar med ganska naturliga beiga/bruna ögonskuggsfärger. Ibland pillar jag in färgade linser för att göra det lite roligare. :)



Kram!

2011-11-20
URL: http://lillvalpen.blogg.se/
Postat av: E l v i r a

1. Det finns 14 olika nyanser läppstiftet i!

2. Har jag varit i skolan innan så brukar jag ta bort allt, börja om helt från scratch! Sen blir det att lägga mest fokus på ögonen och ögonbrynen. (Älskar när folk har snygga ögonbryn med bra böj och färg!) Ögonen brukar få en snygg eyeliner och lååånga fransar med ganska naturliga beiga/bruna ögonskuggsfärger. Ibland pillar jag in färgade linser för att göra det lite roligare. :)



Kram!



[Nu med min mail i också.]

2011-11-20
URL: http://lillvalpen.blogg.se/
Postat av: Beatrice, mamma till skrutten Robin

1) 14 stycken härliga nyanser :)

2) Jag brukar lägga fokus på mina ögon, bara lite läppglans på läpparna. Så det hade varit perfekt att vinna så man kan chocka dom andra genom att komma med snyggt målade röda läppar :)

2011-11-20
URL: http://beabofink.blogg.se/
Postat av: Anonym

1. Det finns i hela 14 nyanser :)

2. Jag brukar ha en foundation-bas med lite puder på, lite ögonserum från Estee´lauder runt ögonen för en "piggare look", sotade ögon i olika färger beroende på outfit och håruppsättning, mascara och ev. eyeliner, sen lite bronze och rouge på kinderna, sen något fint läppglans eller läppstift som matchar, bara det inte blir "för mycket", brukar antingen lägga fokuset på ögonen, eller läpparna!



kram

2011-11-20
Postat av: Josefine

1. Det finns i hela 14 nyanser :)

2. Jag brukar ha en foundation-bas med lite puder på, lite ögonserum från Estee´lauder runt ögonen för en "piggare look", sotade ögon i olika färger beroende på outfit och håruppsättning, mascara och ev. eyeliner, sen lite bronze och rouge på kinderna, sen något fint läppglans eller läppstift som matchar, bara det inte blir "för mycket", brukar antingen lägga fokuset på ögonen, eller läpparna!



kram



( GLÖMDE NAMN OVAN!!! )

2011-11-20
URL: http://besexy.blogg.se/
Postat av: Felicia

1. Läppstiftet finns i 14 olika nyanser.



2. Jag brukar tänka mycket på ögonen för det känns som att det är mest det som syns. Jag brukar sminka i någon färg som passar till kläderna :)

Postat av: Zanna Dunstrand

läppstiftet finns i 14 nyanser.

när jag skall ut så brukar jag tänka naturligt, en tunn linje eyeliner vid ögonfransarna, en täckande foundation och ett vacker glossigt läppglans! :)



Naturligt är vackert!

2011-11-20
URL: http://zandstrand.blogg.se/
Postat av: NatthapornWoracheth

14 nyanser



Jag brukar sminka mig bero på vilken typ av festen.

Börjar ändå med fondation och primer för ögonlock så att man kan se färger av ögonskug tydligt och håller länge.

Smoky eye är min smink stil ;)

Hoppas jag vinna på denna tävling då ska jag visa mig efter använt produkterna ;)

2011-11-20
Postat av: Sofia

1. 14 nyanser

2. Jag sminkar mig med en jämn bas, lägger ner lite mer energi än min "vardagsbas". Solpuder på kindbenen. Nu på vintern har jag neutrala färger på ögonen, på sommaren kan jag bjuda till på lite färggladare skuggor. På läpparna kör jag antingen neutralt eller någon starkare röd, det beror på hur mycket jag sminkat ögonen:)

2011-11-20
Postat av: maria

1. 14 nyanser



2. Till vardags lägger jag alltid en foundationbas, fyller i ögonbryn och lägger mascara. Jag är ett riktigt läppfreak och brukar sällan bära ögonskuggor men älskar knallröda, lila och rosa läppar :) Då känner jag mig fräsch och ready to go!

2011-11-20
Postat av: Jenny

1. 14 nyanser



2. Jag brukar sminka mig lite diskret och enkelt, men mascara, ögonskugga (guld/brun sotade ögon) och ev. kajal och kanske rouge blir det väl på fester. Sen brukar jag alltid bära ett snyggt nagellack som piffar till looken.

Postat av: Nair Lima

Det finns 14 nyanser av Max Factor Colour Elixir lipstik. När jag sminkar mig brukar jag lägga på ögonskugga först för att in kladdar på foundation, sedan använder jag foundation, maskars och blush, och avslutar med lipstik.

2011-11-20
URL: http://krissy.bloggo.nu
Postat av: Rebecca H

1. 14 nyanser



2. När jag ska ut eller på fest ser jag till att grunda med primer (från Bare Escentuals eller Smashbox) innnan jag tar på min foundation, tycker min hy ser jämnare och finare ut då. Ser också till att böja ögonfransarna och sätta på minst 1 lager mascara. (Vilket jag oftast inte hinner på vardagarna)

2011-11-20
Postat av: Anonym

1. 14 nyanser

2. Jag lägger ner mest tid på att sminka ögonen, kajal för att få den heta looken och långa ögonfransar, sotningar också. Och sedan ett läppstift som passar ihop med kläderna om jag nu har någon snygg färg på mig.

2011-11-20
URL: http://refkaas.blogg.se/
Postat av: Kerstin

1. 14 nyanser



2. Sotade ögon och ljusa läppar är alltid snyggt! :)

Mitt tips är dock glitter! Nu när nätterna blir så mörka och innan kopplar allt glitter till jul och nyår så lovar jag att det gör succé!

2011-11-20
URL: http://cherryfool.blogg.se/
Postat av: cherry

1. 14 nyanser



2. Sotade ögon och ljusa läppar är alltid snyggt! :)

Mitt tips är dock glitter! Nu när nätterna blir så mörka och innan kopplar allt glitter till jul och nyår så lovar jag att det gör succé!

2011-11-20
URL: http://cherryfool.blogg.se/
Postat av: Mia

1. 14 st

2. Är mamma till en hel flock, så fest blir det inte så ofta. Men de gånger man kommer iväg så försöker jag lägga mest fokus på ögonen. Mycket och svart/mörkt ;)

2011-11-20
URL: http://focim.blogg.se/
Postat av: Anna

1.Det är 14 st färger i Max Factor Colour Elixir Lipstift.

2.När jag ska på fest är min bästa vän primer så sminket är kvar hela kvällen/natten, sedan är det sotade ögon som gäller :D

2011-11-20
Postat av: nikita

14

jag älskar rött läppstift så det är alltid det som gäller. jag lägger väl på lite eyeliner och annars bara lite rough

2011-11-20
Postat av: Hanna

1. 14 st

2. När jag ska på fest så brukar jag lägga en ordentlig bas sen skuggar jag ögonen med någon rolig färg ifrån min 120-palett från eleven.se därefter brukar jag markera ögonbrynen och eventuellt ta på ett lättstift beroende på vilken färg med med på skuggningen.

2011-11-20
Postat av: Kicki

Fråga 1: Det finns 14 olika färger i Colour Elixir Lipstick :)



Fråga 2: Jag brukar aldrig ha ögonskugga, utan lägga mest fokus på någon fin färg på läpparna, oftast rött eller korall färgat.

Ögonen sminkar jag väldigt neutralt med eyeliner och mascara :)

Sedan använder jag en fin guldig highlighter från too faced i färgen "powdered sun" på kindbenen!



Kanske låter tråkigt men får ofta komplimanger för sminkningen, så någonting måste jag nog göra rätt :)

2011-11-21
Postat av: sacha

14 nyanser.



börjar med foundation o lite puder, fyller i ögonbrynen, lägger en hudfärgad ögonskugga över ögonlocket nästan till ögonbrynen, under öggonbrynen brukaar jag lägga en ljusögonskugga,sen en mörkbrun ögonskugga som jag sotar med och lägger även under fransarna. svartkajal,eyeliner lösögonfransar

2011-11-21
URL: http://saaacha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback