Afternoon tea & Wii


I lördags var jag och WilleClassic Tea Room och provade på deras afternoon tea. Det lilla caféet var väldigt fint inredd och väldigt brittiskt, men jag är ärligt talat lite besviken med tanke på det rätt dyra priset på 169 kr/person. Man får 3 små minismörgåsar (som knappt hade ngt pålägg alls), 2 st små scones, 3 småkakor och en liten tekanna var med te.

Det blir nog tyvärr inget återbesök då jag tycker nog allt man borde få lite mer för pengarna. Nästa afternoon tea jag ska testa blir hos Vetekatten, då de har ännu bättre utbud samt buffé för endast 95 kr :-)


*haha*




Jag köpte en liten Macaroon (eller vad de nu heter) för att se "what all the fuss was about" ang. dessa och jag blev jättebesviken då denna var jätteäcklig!


Efteråt gick vi och kikade lite i butiker och provade de nya Nintendo Wii-spelen i Västermalmsgallerian. Hela gallerian måste ha hört våra garv *haha*


Här svärdfäktas vi!


Snyggaste Wii-gubben!




Kommentarer
Postat av: Jennie

Tee är ju så gott :)

Såg kul ut!!

2009-09-28
URL: http://unreal.blogg.se/
Postat av: Erika

Vilka roliga bilder =)

2009-09-28
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: Mini

Myyys=)

2009-09-28
URL: http://www.carolinelundh.se
Postat av: Wille

Tack för en uuuuunderbar dag!



Puss



//W



http://willesvarld.blogg.se

Postat av: Kikki

macaroons är ju helt klart bäst i frankrike så du får ge det en andra chans när du är där nångång =)

2009-09-30
Postat av: Anna

Maccarons ÄR äckliga, fattar inte varför alla gillar dem. Antar det är en såndär grej man måste "gilla" för att det är inne ;)

2009-10-02
Postat av: klara

håller med om att det är dyrt på classic tea room, men å andra sidan, du betalar för miljön om omgivningen. dessutom kostar det en hel del att beställa in första klassiga varor från england, och små smörgåsarna är snittar och ska därför inte vara mkt pålägg på.



vetekattens afteroontea är kaos på grund av alla som går runt och hostar plus hög ljudnivå och halvsisså råvaror. På enkla hotell i stan kostar en afternoon tea minst 200:-. om du vill äta nåt mer prisvärt kan du äta deras malcoms tuna-mackor på luchen. Det är riktigt gott och mer prisvärt :)



hoppas att du ger det en andra chans ;)

2009-10-17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback