Vinn halsband från Jammla.com

Solen skiner och det är blå himmel på min första semesterdag. Yes, fr.om idag är jag ledig 5 veckor framåt!

För att fira detta och det ljuvliga vädret så tävlar jag ut i samarbete med Jammla.com ett riktigt fint halsband med rosmotiv. Tävlingsuppgiften är att motivera till vilken outfit ni skulle bära detta halsband med. En vinnare dras om några dagar.

VINNAREN NU UTSEDD, MEDDELAD VIA MAIL!


Kommentarer
Postat av: alexandra w.

jag skulle bära den på min födelsedag (som är på lördagen) tillsammans med min vita maxiklänning med broderier på ryggen och med mina silverfärgade gladiatorskor. Halsbandet skulle matcha fin fint med den rosa blomman från lindex som ja kommer att ha i håret :)

2009-06-16
Postat av: gabbi

Jag skulle bära halsbandet till min blommiga klänning från gina tricot och till det har jag ett par gladiatorsandaler med nitar på. Skulle passa perfekt som en midsommaroutfit!

2009-06-16
URL: http://gabbifreak.blogg.se/
Postat av: Christine

Härligt med semester! Hoppas du får en solig och varm sådan. :-)

Postat av: Malin Th

Jag skulle bära det med mina nya ljusa jeans shorts med högmidja, instoppad vit blus, ärmlös, från Abercrombie & Fitch + vita glatiatorsandalet med nitar från bianco:)

Hoppas, hoppas:D

2009-06-16
Postat av: Amanda

Skulle bära det till ett par slimmade jeans, höga klackar, vit blus och ha håret uppsatt i en lös knut och dekorerat det med en blomma :)

2009-06-16
Postat av: Mari

Jag skulle ha den till en blommig, tunn klänning, naturligt hår med några söta blom-spännen och ljusa skor med klackar. Ungefär såhär: http://lamari.blogg.se/2009/june/sommar-outfit.html#comment :)

2009-06-16
URL: http://lamari.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag skulle ha en vit stor fluffig sommarklänning och ett par färgglada ballerinaskor, och till det en fläta i håret och då såklart halsbandet. :)

Postat av: Sarah

JaG skulle ha den ihop med en tunn vit sommar klänning med spets ner på kanten och upp till. Och en kortärmad vanilj färgad kofta. Och ett par enkla "ojämna" pärlörhängen i rosa vitt. Och ett en silver fotlänk och en silver ring med en marmor "sten" i. Och ett enkelt silver armband och ett rosa "siden" armband. Och till de ett par vita Kina skor :). Och de toppar jag med utsläppt lockigt hår :).



mail: tana[email protected]



2009-06-16
URL: http://tana94.blogg.se/
Postat av: Josefina

Jag skulle bära det på min bästa barndomsväns bröllop i augusti tillsammans med en rosa klänning och något armband som matchar ! Älskar rosor !

Postat av: Ida Larsson

Jag skulle bära halsbandet till en vit, slapp t-shirt med liten ljus jeansväst och ett par jeans och så mina fina blommiga klackar som jag är så himla stolt över (och att jag kan gå i dem överhuvudtaget). Håret skulle få vara som det är, lockigt och med nån fläta i :) skitsnyggt nu i sommar :)



tack för en superblogg också :D

2009-06-16
Postat av: Madeleine ♥

Jag skulle ha halsbandet till en snygg vit sommarklänning, jeansjacka och ett par snygga sandaler eller klackar till fest. Det går vilket som!



Jättefint halsband!

2009-06-16
URL: http://colourblue.blogg.se/
Postat av: Maria

Åh, så härligt romantiskt och nostalgiskt! :) Så råkar ros vara min favoritblomma också.



Jag skulle nog satsa romantiskt rakt igenom; en skir naturvit sommarklänning(gärna med spetsdetaljer), ett gammalt berlockarmband som mamma använde som ung, ballerinaskor och nån söt håruppsättning eller bara lite lätt lockat utsläppt.

Postat av: Johanna

oh tänkte direkt att den skulle vara så fin med one shoulder dressen som finns på chapnlle, och till det ett par svarta klackar, såklart en ros i håret med.

2009-06-16
URL: http://hs
Postat av: johanna

mitt inlägg över.

2009-06-16
URL: http://jsoul.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag skulle bära halsbandet tillsammans med en småblommig, tunn sommarklänning (rosa blommor på en benvit botten). Håret skulle jag spraya med saltvattenspray för att få fram mina naturliga lockar också skulle jag "snedfläta" luggen. Fötterna skulle vara bara. Till detta skulle jag ha en naturlig sminkning.

Postat av: bitte

Skulle haft den till min ursnygga jeansklänning.

2009-06-16
URL: http://lovemercury.se
Postat av: isabel

Jag skulle bära det till cityhäng på dagen med jeansshorts, ett slappt linne med en färgglad bikini under och min ljusa halmhatt och sen på kvällen ara byta ut shortsen och linnet mot en tunn klänning till strandpartyt och låta halsbandet och hatten göra jobbet!

2009-06-16
Postat av: Amélie

slitna, ljusa jeansshorts

med en creme färgad blus

+ ballerina!



Supersött och somrigt :)

2009-06-16
URL: http://amelieec.blogg.se/
Postat av: jennie

jag själv älskar också rosor! så vackert! Jag skulle iallafall ha ett par slitna jeans shorts och en vit blus men någon snygg detalj på, och ett par vita härliga tygskor! håret skulle vara utsläppt lite små lockigt! och en fräsch makeup! sommrigt och snyggt!

2009-06-16
Postat av: J.eynie

En svart klänning som sträcker sig precis ovanför knäna. En stilren utan några detaljer. Detaljen får vara halsbandet! Detta till en festliga kvällsmiddag under sommaren. Uppsatt hår för att halsbandet ska få synas ännu mer!

2009-06-16
URL: http://jeynie.blogg.se/
Postat av: Linas inredning

Vilket fint halsband! När får vi veta vem som vunnit det fina kärleksarmbandet (eller har jag missat att en vinnare dragits)? Frågade för ett par veckor sedan men kunde inte hitta svaret så jag tänkte att jag frågar igen för jag har hoppats på en vinst så jag är nyfiken :) Ha en fin dag!

Postat av: Linas inredning

Förlåt, såg precis att du dragit en vinnare i själva tävlingsinlägget :)

Postat av: BeccyBrown

Jag skulle bära det till endast en gräddvit klänning, möjligtvis med gammelrosa färgade naglar så att halsbandets motiv lyfts fram och syns!

2009-06-16
Postat av: Cassandra

Jag skulle definitivt välja ett linne eller en blus i vit eller gammelrosa färg som har lite spets och brodyr på sig. Till det hade jag valt ett par ljusa stuprörs jeans och bruna lagom höga klacka skor :) Kanske matchande skinnjacka i samma bruna färg om det är kyligare väder? :)



Fortsätt som du gör, du är min favorit! :)



[email protected]

2009-06-16
Postat av: Hailie

Jag hade haft det till min vita spetsklänning och vita skinnjacka. Och ett par knalligt rosa sandaler ;)

2009-06-16
URL: http://hailie.blogg.se/
Postat av: cassandra

åh va fint halsband, så Du! hehe

Skulle vara coolt med ett par lack imiterande leggings och nitskor med remmar och sedan en söt, lång tunika/klänning med broderier och volanger. Finns ett par fina sådana på Nelly.com Helt kär i dem. Känns rätt att matcha lite hårt med sött. Blir inte to much med det ena av dem. Skulle vara så najs i sommar. Eller så tar man slitna jeansshorts istället för leggings om det är varmt!

2009-06-16
Postat av: nadja

Eftersom jag precis som du älskar rosor så skulle halsbandet passa mmig perfekt,jag skulle matcha det till ett par vita jeans och gladiatorsandaler med en broderad vit tunika enkelt med så snyggt.

2009-06-16
URL: http://rosalady.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag skulle nog vilja ha ett cremefärgat oversize linne (men inte för stort) tillsammans med ett par vita/cremefärgade, mönstrade converse , ett par jeansshorts som nästan är knälånga och en gammelrosa romantisk stickad kofta. Detta kompletteras med en slarvig knut på huvudet och ett par svarta RayBans =)

2009-06-16
URL: http://ehmsii.blogg.se/
Postat av: banankontakt

jag skulle matchat det med ett par vita, slitna jeans, ett nude färgat pösigt linne och ett par kängor för att bryta av sötheten :)

Postat av: helene lj

motivering:Halsbandet skulle bäras till en top i spets,vit med knappar är köpt vintage,kjolen skulle varamin marinblåa med stor rosett på,också denna köpt vintage,skorna jag skulle ha är ett par high heels från Björn Borg.Håret skulle vara utsläppt och vinden skulle blåsa lätt..

Kram Helene Lj

2009-06-16
Postat av: Martina

Eftersom halsbandet ger ett väldigt romantiskt intryck så skulle jag nog vilja tuffa till stilen lite.

Ett par låga knytskor, märket vagabond färgen är gammaldags rosa och snörena är vita, dom är awsume dom skorna. Sen skulle jag vilja ha ett par halvslitna jeans shorts från disel, dom har mörk blå grund med ljus blå nästan lite vitt slitna drag. Sen skulle jag vilja ha ett helt vitt linne från Jc och över det linnet skulle jag vilja ha ett annat linne som är från bikbok ganska pösigt och som är vitt fast lite genomskinligt, ser nästan lite håligt ut fast ändå inte. Runt halsen skulle självklart detta underbara halsband hänga. Håret skulle få bli en hög knut (bulle) och sen ett par Ray ban Wayfarer. Om det är lite kyligt skulle jag bara ha en svart cardigan till hands. Detta är något du kan ha både när du tar en fika på stan, ligger på stranden och läser modetidningar och solar dig =) När du ska på party hos kompisen. Ja detta passar till nästan allt och det skulle vara så snyggt! :D

2009-06-16
Postat av: viktoria i norr

Tveklöst skulle jag bryta av. Gulligt och blommigt tillsammans med ännu mer gulligt och blommigt blir too much. Ge mig lite rock, ett svart linne med djuuuup urringning och en trekantsbikni under, så halsbandet hamnar i det naturliga blickfånget - klyftan, haha.

Para ihop det med ett par slitna jeans och sjukt höga svarta klackar, ljusa upp det med en clutch i en ljusare, sommrigare färg.

Snyggast på stället, hell yeah! :D

Postat av: Louise

Halsbandet var superfint. Jag skulle använda en lagomt sliten lite kortare jeanskjol till, en fin ljus blus( kanske ljus blå, ljus rosa eller ljus gul) och några vitá ballerina till det. Och om det är en regnig dag skulle jag ha några ljusa stövlar på mig och en fin kofta i någon ljus färg som matchar. Å nu blir jag salig, vilken sommar outfit det skulle vara :)



Trevlig sommar:)

2009-06-16
Postat av: Malin Wallin.

Eftersom att halsbandet är så vackert i sig skulle jag ha det till något väldigt enkelt, kanske en vit tunika, och ett par fina sandaler!

2009-06-16
URL: http://www.malinwallin.se
Postat av: Anonym

Hej!

Jag skulle bära dett super vackra halsband till en himmelsblå kjol som går en bit upp i midjan. Ett vitt mango linne under med brottarrygg. Sätta ett par svarta träskor på fötterna (like this s.gif" rel="nofollow">http://www.have2have.se/Graphics/Products/5356s.gif). En liten jeansjacka över. Håret skulle bara få vara långt och vågigt. :D

2009-06-16
Postat av: Jenny

Opps glömde skriva namn på kommentaren ovan.

2009-06-16
Postat av: Hanna

Jag skulle använda halsbandet till min klänning från Indiska som är axelbandslös, gammeldagsvit med vackra blombroderier i slutet av klänningen.

Jag skulle dessutom ha ett par bruna gladiatorskor, pärlörhängen och träarmband.



Det är min outfit :)

Postat av: annawii

Jag skulle bära det till en småpreppy svart klänning från H&M, bara ben och ett par svarta pumps. Jag vill ha full fokus på halsbandet för det var så fint :)

2009-06-16
URL: http://annawii.devote.se
Postat av: Jenny

Va fint det va, jag är som tokig i rosmotiv, du skulle se mitt & sambons sovrum, allt rosa & vitt med rosmotiv,så tjejigt & fint..



Iaf det halsbandet är så fint i sig så skulle inte försöka för mycket med kläderna, utan halsbandet skulle få sticka ut & synas skulle nog bara ha ett vitt enkelt linne, om det är en varm sommardag, jeans shjorts, eller om det är kallare mina ljusa jeans samt höga snygga klackar till. Behövs inte mera.

Håller mina tummar & tår för att denna ska bli min!

Kram Jenlen

2009-06-16
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Roxanna - kamp efter cancern

riktigt fint :) och ovanligt

Postat av: johanna

Jag skulle ha halsbandet till ett vanligt vitt linne och ett par ljusa, slitna, korta jeansshorts. Slänga över en svart skinnjacka i bikermodell och till det ett par svarta gladiatorsandaler med mycket nitar! :)

Postat av: Alexandra

åh vad härligt med 5 veckors semester!

2009-06-16
URL: http://shopaholicbloggen.se
Postat av: Martina

Jag skulle matcha det fina halsbandet med min vita one shouldertopp med volanger och en hög blåvitrandig kjol över. Till det mina gladiatorsandaler med nitar på.

Håller tummarna, halsbandet var så fint!!

Postat av: Josiee

sötsak :) allt bra? Pusskram

Postat av: dookie

Vitt ribbat linne, beiga chinos och jeansjacka med sliten look. Gladiatorsandaler och illrosa naglar!

2009-06-16
URL: http://dookie.blogg.se/
Postat av: Daisy

En vacker vit sommarklänning ute på landet i skärgården, barfota, lite småruffsig i håret och bara mänskligt,naturligt vacker!

Postat av: Anna-Bára

Jag skulle bära det tillsammans med ett par ljusa jeans shorts, ett enkelt vitt linne (så att halsbandet träder fram), tan färgade gladiator sandaler och ett par ray-ban!

2009-06-16
URL: http://vaporchu.blogg.se/
Postat av: Sandra

Härligt med semester! Det har jag med :) halsbandet var väldans tjusigt! En solbränna, vit tyllklänning med rosa sidenklackar och lite miss dior chèrie bakom örat och halsbandet som pricken över i så är man oemotståndlig på sommarfesten!

2009-06-16
URL: http://tresjolie.blogg.se/
Postat av: Hanna

Vilket fint halsband!

Postat av: Johanna

Jag skulle bära det skitfina halsbandet till ett enkelt vitt linne o jeans. Rufsigt slarvigt uppsatt hår till det.

2009-06-17
Postat av: Isabella

Jag skulle bära det på jobbet till en tunn vit blus så man lägger märke till smycket och en grå eller blommig kjol och några snygga klackar så klart.

Hoppas du har en bra dag.

2009-06-17
Postat av: Sandra

Jag skulle bära det till en enkel vit klänning, så verkligen halsbandet träder fram, och sen till det ett par snygga klackar :)

2009-06-17
URL: http://sandrajjj.blogg.se/
Postat av: www.tingelig.blogspot.com

Jeg ville gjerne ha brukt det nydelige smykket til skoleavslutningen (jeg er russ 09!) for å feire at 13 års skolegang endelig er over. Den passer nemlig perfekt til enten en hvit knelang, romantisk, feminin og søt kjole eller en litt kortere, blomstrete, rosaaktig kjole. Selvfølgelig ville jeg hatt det eneste (litt) høyhelte skoparet jeg har til (fordi jeg har så små ben at jeg ikke får tak i høye sko, jeg har 35). Ha en flott dag! :D

Postat av: Ingrid

Eftersom jag har lärt mig det jag kan om att matcha ifrån den bästa (dvs dig), så skulle jag bära halsbandet med "Bow Front Satin Dress" ifrån Forver21.com. Det hade blivit en elegant outfit för de härliga sommarkvällarna som lyxas till med restaurangbesök. Eller vad tror du? :)

Kram!

2009-06-17
Postat av: Emma

Jag skulle ha en axelbandslös gammelrosa klänning, håret i en slarvig fläta och vita eller silvriga skor (hög klack men nätta) och vit kuvertväska

2009-06-17
Postat av: Hanna

Jag skulle ha en ljusblå vit randig klänning, utsläppt hår, med en prästkrage i, vara barfota och somrig som 17 :D / Kram

2009-06-17
Postat av: izabella

Jag skulle använda detta till mina ljusa jeansshorts som är riktigt slitna. mitt persikofärgade linne som är urringat vid armhålorna samt mina svarta höga gladiatorskor. :)

2009-06-18
Postat av: Johanna

Hej! Liknande örhängen säljs på Ur och Penn, jättefina!

2009-06-18
Postat av: Erika-foto-mode-pyssel

Jag har en gul egendesignad klänning som jag skulle använda detta halsband till.. Det skulle vara en lite oväntad kombination som skulle bli SÅ snyggt!

Postat av: [ GabriellaEmmas ]



Halsbandet är så sött och romantiskt! Därför skulle jag bära det med lite hårdare plagg så att allt fokus hamnar på det härliga halsbandet. En snygg, rockig bikini, slita jeansshorts, stråhatt, svarta heels med nitar på och halsbandet vore en drömoutfit, inte sant?

Postat av: maria

hej! jag skulle burit det till min söta beiga spetskjol från H&M till den ett enkelt svart linne som då är instoppat i kjolen! över linnet hade jag burit min korta skinnjacka i mc modell så att det blir lite rockchict!! sött möter rockigt liksom! skyhöga svarta heels med nitar hade satt piff på outfiten ytterligare! hoppas på o vinna!

2009-06-18
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Amanda

Heej! Jag skulle ha det till en sommrig tunika utan mönster, mörkblå kanske så att man ser halsbandet, och vita leggins. Ett par söta ballerinor och det fina halsbandet! =)

2009-06-18
Postat av: JUSSEFIN

Jag skulle självklart bära det söta halsbandet med ett par slitna jeansshorts och ett marinblått linne. Då framhäver man halsbandet och det kommer vara super snyggt till! På fötterna skulle jag ha ett par neutrala skor i vitt, tygskor. Enkel outfit till ett supersött halsband! Inte mycket accocearer för då lägger man inte märke till halsbandet. Superfin sommaroutfit! Åå vad jag vil vinna! :D

2009-06-19
URL: http://jussefin.blogg.se/
Postat av: johanna

jag skulle bära halsbandet med ett vitt, lite slappt linne med ljusa, lite slitna jeans shorts. halsbandet skulle göra den slitna looken lite mer feminin. perfekt outfit en varm sommardag!

2009-06-21
Postat av: modemix

Jag skulle bära halsbandet tillsammans med en puderrosa, smått transparant, t-shirt med liten ficka fram, mina stentvättade jeansleggins och tanfärgade gladiatorsandaler på fossingarna med en enkel tygpåse till. den hade lyft upp hela outfiten! perfekt en sommardag!

2009-06-27
URL: http://modemix.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag skulle kombinerat halsbandet med en enkel svart halvtransparant klänning, till vilken jag även bär ett smalt skärp. Benen låter jag vara bara och på fötterna bär jag ett par öppna svarta lågklackade pumps med snörning. Små pärlörhängen, en enkel naturvit handväska med silverkedja och självklart halsbandet blir pricken över i! Sedan är jag redo att möta sommaren!

2009-06-27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback