Pink party

Snart sticker jag iväg till Jessicas födelsedagskalas med temat: "rosa". Har precis slagit in presenterna och tagit på mig en rosa Odd Molly topp kvällen till ära!


Busy bee

Saker att göra t.om söndag:

Gymma
Bodypumpa
Simma
Brun-utan-sola
Gå på Jessicas (rosa) födelsedagsfest
Påskpyssla
Baka och duka till min afternoon tea-bjudning med påsktema
Skicka massvis med Tradera-paket till köparna.
Kolla på systemkamera (tack vare mina auktioner fick jag tillräckligt med pengar att köpa en ny systemkamera!)
Fota mina nya smycken från Cocoo.se

Och så blogga däremellan! Full rulle denna helg alltså.

Easter cards

Då har man shoppat lite på Panduro Hobby. Det ska bli 3D-påskkort av allt detta i sann scrapbooking-anda, och jag hoppas att det blir lika fint som jag tänkt mig. Visar såklart resultatet sen!


En bra deal

Jag har precis slagit till på ytterligare ett Groupon-erbjudande. Sist var det gokart och denna gång är det bikramyoga i 40 graders värme. Passen hålls på DuCalme i Vasastan, där jag faktiskt var för 3 år sedan. Svettigt värre var det och nu är det dags igen! 3 pass kostar egentligen 855 kr, men jag betalade endast 299 kr.

Skaffa Groupon du också!

Varför 40 grader? Värmen gör nämligen att man blir mer rörlig i leder och muskler samt att man lättare kommer djupare in i positionerna. Dessutom förebygger värmen skador, ökar fettförbränningen och renar kroppen genom den förhöjda svettningen.

Yogan gör dig även gladare, reducerar stress, stärker immunförsvaret, lindrar kronisk värk, ökar blodcirkulationen och ser till att du bränner mängder av kalorier.



Bilder: Ducalme.se

Tävling med MissAlicia.se!





Nu kör vi igång en riktigt bra tävling tycker jag! Nu har ni chansen att vinna ett bedårande sött kit med matflaggor, sugrör och ett valfritt cupcake-set (den rosa eller den brittiska) från MissAlicia.se.

Tävlingsuppgift: Like:a MissAlicia på Facebook och lämna sedan en kommentar i detta inlägg om vad ditt favoritbakverk är. Glöm inte att ange din email! En vinnare dras om 1 vecka. Lycka till!

Tävlingen nu avslutad, stort grattis till Donnasandra!


Beach 2012

Då har man tagit sig ordentligt i kragen och börjat tänka på träning och kosten. Det har blivit alldeles för mycket stillasittande och onyttigheter varvat med ännu mer soffpotatis-beteende på sistone och nu känner jag mig tillräckligt motiverad för att göra något jag faktiskt tycker är roligt. Det gäller bara att ta det där första tunga steget....vilket jag gjorde igår!

Träningsupplägget kommer bestå av grupp-pass (bodypump, zumba, bodyjam, bodycombat, coreboard), crosstraining alt. löpband på vårt eget gym hemma och sedan endast äta sötsaker i måttlig mängd på helgerna. Jag ska även komplettera med simning då vi har en simhall inte långt bort från oss. Målet är att röra på mig varje dag.

Det är inte endast till sommarn jag vill vara fit, utan även framöver. Så man kan väl säga att jag strävar efter att trivas med min kropp och må bra. För i nuläget är det tyvärr långt ifrån detta. Har ännu inte blivit av med alla sambo-kilon ;-)


Mina guldkorn i Stockholm

Hittade en rolig nyhet från Eniro där man kan lista sina favoritställen i den stad man bor eller är uppvuxen i. Här ser ni mina tre favoriter. Vilka är era guldkorn? Lista dem här och var med om att skapa Sveriges bästa turistguide! Har du dessutom en blogg så kan du vinna en iPad om du skapar en egen topplista!



Motljus


Erik tog några fina kort på mig i motljus efter vi brunchat på Hotel Rival vid Mariatorget på söder. Älskar när håret "lyser", och speciellt då det blåser lite så att håret flyger.


Jag brukar få många frågor vilken mascara jag använder och det är MaxFactors False Lash Effect. Jag använder även ett fransserum som heter Xlash.


Har även besökt min frisör och fixat utväxten, nyanserat och klippt topparna. De var så himla slitna så det behövdes!


Brunchin´

Idag har jag ätit brunch på Hotel Rival. Har hört mycket gott om dem och den sägs även vara bland stans bästa. Jag var supernöjd med maten, men tyvärr såg efterrätterna godare ut än vad de var (förutom frukten som var mogen och söt).




Åt råbiff för första gången. Var tyvärr ingen höjdare, men var kul att prova!


Äppelpajen, chokladbollen och frukten var det enda som var gott...tyvärr!


Spring shopping

Jag har aldrig direkt varit en fashionista, utan håller mig till det jag gillar fast med vissa trendiga inslag. Då jag även är 30 år vill jag gärna inte klä mig för ungt, men heller inte för tantigt. Man är fast mellan två världar! ;-)

En sak jag älskar och tycker jag passar grymt bra i är jordnära färger, som dessutom är klassiska och tidlösa. Igår shoppade jag en massa i vit, aprikos och beige färg. Jag är väldigt mycket inne i brun/beige med gulddetaljer och guldsmycken, som ni kan se här t.ex. Dessutom grymt snyggt med lite solbränna till.


Skinnjacka, VILA. Virkat linne, Chicy.se. Topp, H&M. Kilklackar, reafynd på Din Sko.


Linnen, spetstopp, örhängen, sjal - H&M. Pärlkrage och jeans, Gina Tricot.



Våffelcafé

Jag bor granne med ett riktigt mysigt våffelcafé och idag blev det frukost i form av en frasig, nygräddad våffla och flera koppar te i solen. Läste även ett par sidor av Mini Shopaholic som får en att skratta högt hela tiden.




Tradera

Det har tagit mig en evighet, men äntligen är nu alla mina auktioner uppe på Tradera. Klicka här eller på bilderna för att komma till dem.

Nästan allting är helt nytt och oanvänt, så skynda fynda nu när lönen kommer! Jag säljer min Jofama by Kenza-kuvertväska, en beige Mc-jacka, festklackar, väskor från Friis & Company och GUESS och mycket mer!



Coming soon...

Vad har jag hittat på nu då? Vad jag pysslat ihop kan ni se i nya numret av Modeflickan som kommer ut ut i början av april.


Syltmössor

Har ni sett något sötare? Min duktiga mamma har virkat dessa åt mig, hon är så duktig!




Snapshots

Jag har varit sjuk hela denna soliga vecka, men är tillbaka nu! Här kommer lite dokumentation på saker som muntrat upp mig under tiden hemma - nya plåtburkar, blodgrapefrukt och tulpaner (har alltid minst en bukett hemma).
 




Häringe slott 16-17/3

Vi hade en underbar vistelse på Häringe slott och jag rekommenderar verkligen alla att åka dit. Man kan endast åka ut för deras afternoon tea om man vill det, så det är inget måste att övernatta m.m. Se till att boka först bara! Tar ca 40 min att åka ut med bil från Stockholm.





Sveriges första utomhuspool! Tänk så härligt att vara här på sommaren och ta sig ett dopp, eller ha ett stort poolparty.



Kunglig hundkoja.






Här inne åt vi afternoon tea-buffé på lördagen.


Rosa rummet. Här kunde man också sitta och äta om man ville.


En utav matsalarna.


Vår svit, uppkallad efter svenska skådespelerskan Zarah Leander som själv har sovit här.


Världens skönaste säng, vi sov så himla gott!





Jacuzzi!



Utsikt mot poolen.


Vår förrum där vi smuttade på champagne innan 3-rättersmiddagen. Middagen ingick i vårt paket "Slottsvistelse". Ingår även frukostbuffé på morgonen.






Redo för promenad runt ägorna!



Vår balkong!


Tyvärr var det fullbokat, men annars hade vi badat bastu här. Inne i bastun finns en lucka i golvet så att man kan ta sig ett dopp. Förutom bastubad kan man även sysselsätta sig med boule, tennis och bowling.



I väntan på vårt afternoon tea satt vi och kollade på ett avsnitt av favvoserien Downton Abbey.


Afternoon tea-buffén. Allting hembakt och underbart gott, de hade t.om gjort egna macarons!


Princess

Jag har så många bilder att visa från underbara Häringe slott, men det får nog vänta till imorgon. Under tiden kan ni få se min favoritparfym som har ett passande namn då man kände sig verkligen som en prinsessa på slottet.


Här är dessutom en lite bättre bild på halsbandet jag hade under middagen igår kväll. Från Cocoo.se.


Reward


Lite väderbiten efter en kylig, lång och lerig prommis runt ägorna - tea and scones blev fet belöning! (i dubbel bemärkelse) ;-)


Min vackra blus kommer från Chicy. Pärl/guldhalsband från Dogeared (Kyssjohanna).


Tjejmiddag

Nu blir det tjejmiddag hemma hos min vän/granne Olivia som flyttat några kvarter bort. Hon bad mig att ta med en flaska rosé för att fira både nya lägenheten och våren som kommit, men som alltid gillar jag att pimpa till mina vinflaskor.

Glömde tyvärr ta kort i söndags, men på den vinflaskan (som var helt svart) knöt jag fast en lila fejk-orkidé med lila rosettband.

Under vår gästsäng hemma har jag en enorm förvaringsbox som innehåller prasselpapper, presentboxar, sidenband i alla möjliga färger m.m. Världens största pyssellåda helt enkelt som jag alltid dyker in i så fort jag ska slå in en present.


Sequin


Senaste paljetttillskottet (i guld såklart) i min garderob kommer från Lindex med en mycket prisvärd kjol. Ska kanske invigas imorgon eller lördag när jag och Erik besöker Häringe slott.

Bilder: Lindex

Tävling med Oatly och Frapp.se

Oatly gillar att förgylla din vardag, och tycker man ska unna sig en stund för sig själv med en kopp varm Oatly Chai och en bra bok.

Hur gör du för att få den energikick som ibland behövs på eftermiddagen?
Har du recept på en god och nyttig skorpa?
Tänder du ett doftljus eller öppnar du fönstret för att höra fågelkvitter?

För att vara med och tävla, tipsa om hur du får en energikick i kommentarsfältet. Det bästa energikicks-tipset vinner ett presentkort på 500 kronor från heminredningsföretaget Frapp.se. Andra och tredjepris är värdecheckar på 300 kronor från Oatly.

Tävlingen avslutas 22 mars, då 3st  vinnare dras.

Gilla Oatly på Facebook för att få nyttiga och lättlagade recept, mellanmålstips och inspiration. Där finns även recept på goda varma drycker som dessutom ger dig en energikick när du behöver det.

Här kommer vinnarna. Stort grattis!

1a pris: 
Jenlen
2a pris: Desiree
3e pris: Anette Kristoffersson


Denna tävling är i samarbete med Oatly och Frapp.se


Kelly i etern

Ni har väl inte missat min radiointervju som sändes igår? ;-)

Foto: Foto: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio



I ♥ Gold

Igår hade jag bl.a. på mig min guldiga paljettkofta från Zara, klocka från Regal/Ur&Penn och armband från Cara/ByDee.se. Är helt galen i guld numera.


Snowdrop


Plusgrader varje dag. Sol. Och nu en backe mitt i city fylld av snödroppar. Ja, det är officiellt vår!


Interview



Jag fick ju chans att få en egen liten intervju med underbara Maria igår på Make Up Stores pressträff och självklart fick hon frågor om bakning.

Vad är din favorit efterrätt? Det är Banana Foster som är flamberade bananer i konjak tillsammans med vaniljglass och grädde.

Brukar du baka? Ja, men ganska enkla och klasiska saker. I grannskapet anordnas ibland "cook exchange" då vi träffas och tar med hembakta godsaker, som ett knytkalas. Jag brukar göra drömmar, bondkakor, bullar och till julen bakar jag alltid lussekatter. Det händer även att jag slänger ihop en appelsmulpaj också!

Bakar du även med barnen? Ja, fast de älskar att äta mest.

En hemmamyskväll med familjen, hur ser den ut? Vad äter ni? Hos oss är det inget specifikt vi äter, utan man tar det som finns i skafferiet hemma. Det är inte som i Sverige då man dukar upp ett helt bord med t.ex ostkrokar, utan man tar det som finns hemma. När vi ser på film sitter vi hela familjen tillsammans, men annars blir det så att vi sitter i olika rum då alla barn vill se olika tv-program.

På tisdagar är det Taco-Tuesday, då äter samtliga amerikaner tacos och fajitas av olika slag med kyckling, fisk och massa tillbehör. Det är så himla gott!



Foto från Marias blogg. Min vän Malin var också där och vi intervjuade henne tillsammans. Var riktigt kul att få sitta ett par minuter med henne helt själva i lugn och ro och småprata, samt ställa våra frågor. Synd att tiden gick så fort bara. Var dessutom kul att höra henne säga "ostkrokar" live.


Make Up Store + Maria

Make Up Store släpper i samarbete med Maria Montazami nu ett läppstiftskit med 2 läppstift, läpppenna och en necessär med paljetter och Marias autograf i form av en guldig metallbricka. Alla som var med på pressträffen fick varsitt kit, så det ska bli kul att testa "Maria"-looken på läpparna.

Om man köper alla 3 produkter får man necessären på köpet. Priserna för stiften är 170 kr och pennan 135 kr. Lanseras nu i mitten av mars.





Maria Montazami

Yes, det var ju såklart ostkrok-fantasten Maria som jag träffade idag! Mer om detta möte snart...


Jag älskar min paljettkofta från Zara, men den är tyvärr inte så figursydd. Man tenderar att se lite "rund" ut på bild. En rolig grej var att Make Up Stores VD och grundare Mika Liias faktiskt berömde mitt paljettströdda plagg ;-)


On the radio


I eftermiddags sändes min radiointervju på P4 då jag pratar med Lotta Bromé om cakepops. Detta spelades faktiskt in igår och jag har varit nervös ända sen dess, men efter att ha lyssnat på det nu var det rätt ok! Lite skoj med min engelska brytning som dyker upp här och där, och hur jag betonar "cakePOP", haha!






Foto:
Ronnie Ritterland / Sveriges Radio

Guess who?

Idag träffar jag (åter igen) kvinnan som inte kan leva utan sitt läppstift. Hoppas få till en bild med henne denna gång!


Gwyneth for Lindex

Gwyneth Paltrow är Lindex nya ansikte för vårkollektionen "Modern Preppy" och jag vill sno hela outiften med orangea byxor rakt av. Så himla snyggt!



Fotograf: Josh Olins/Lindex

Nytt


Chicy har mycket fint som jag vill ha, men än så länge fick det bli dessa två plagg ovan, en virkad topp  och en aprikosfärgad blus/tunika.


Gokart

Efter birthdaybrunchen åkte vi direkt till Driftkarts i Älvsjö och race:ade runt i 2 x 10 minuters pass på raken. Svettigt värre med hjälmen på, men SÅ kul! Efteråt drack jag faktiskt en cola, blev så sugen av reklamen, haha!


Helt slutkörd efter gokarten!


Sol

I eftermiddags var vi bjudna på födelsedagsbrunch hemma hos Eriks bror och kunde för första gången sitta ute i solen utan jacka då vi satt i lä på terassen. Så underbart!


Klänning-H&M, solglasögon-Rayban och halsband-Cocoo.se. Gillar för övrigt mitt hår på dessa kort. Sjukt vad långt och tjockt det blivit på ett år. Nästa år då jäklar! Ser fram emot då det kommer solblekas nu i sommar också. Känner för att bli lite blondare, men bara lite.


Luisa´s feet & nails

I lördags började jag dagen genom att bli bjuden på en härlig 60 min lång spa-pedikyr på Luisa´s feet & nails tillsammans med min vän Elenore. Jag har annars fått mina fötter omhändertagna på salongen på Sveavägen, men nu var vi på Lästmakargatan - ett stenkast från Stureplan som var större och rymligare.

Spa-pedikyren kostar 695 kr och i detta ingår massagestol, bubbel fotbad, borttagning av förhårdnader, filning och polering av naglarna, nagelbandsvård, skrubmassage och fotmasage och lackning med valfri färg OPI nagellack.


Klänning, Glitzy.

I vanliga fall hade jag haft strumpbyxor till, men dagen till ära fick det bli leggings så man slapp sitta barbent. Då jag är rätt lång slutar klänningen precis nedan rumpan :-S



Jag valde OPI lacket: Flamenco Pink på mina minimala tånaglar. Annars brukar jag alltid ta rött lack, men kul med lite ombyte!


Jag och Elenore njöt av massagestolarna :-)


Anti-Mello

Är det bara jag som inte gillar Melodifestivalen? ;-) Dock har jag precis lyssnat på vinnarlåten på Spotify då jag var nyfiken och den var riktigt bra. En glad, partyvänlig kärlekslåt. Så bra röstat, Sverige! We’re going u-u-u-u-u-u-up!

Vi har precis kommit hem från bio och sett Safe House i en nästan tom biosalong. Kul att se Fares Fares och Joel Kinnaman (bokstavligen) slå i Hollywood. Mycket pang-pang och knytnävar var det!



Hälsningar från soffan


Jag har nu intagit soffläge, tänt mitt Voluspa doftljus och tänker stanna här resten av  kvällen. Är nyduschad, klätt på mig min rosa Onepiece och förutom nya tidningar även nya avsnitt av mina serier att se. Here we go!

Opening soon...

På Facebook hade Angelica postat denna bild från Grev Turegatan. Underbart och livsfarligt då jag kommer ruinera mig på alla macarons, bakverk, champagne, teer, ljus, skönhetsprodukter m.m. De mintgröna Ladurée-kassarna kommer svämma över hemma!


Easter

Yes, you guessed it. Mitt nästa afternoon tea blir med påsktema! Då blir det bl.a. mina påskbakelser med hembakt rulltårta, hemmagjord hallonsylt, grädde och persika. Enkla och så himla goda!

Har redan börjat förbereda en massa och kan lugnt säga att det blir väldigt färgglatt och självklart all-in i minsta detalj :-)


Allice.se


Min kära bloggkompis Cecilia har öppnat en webshop med skönhetsprodukter och jag gjorde en beställning direkt - framför allt som support och att jag även var i behov av produkterna ovan. CoverAll paletten har jag haft förr och den är mycket bra och prisvärd. Sedan använder jag bronzer dagligen då jag vägrar vara likblek och tänkte testa MegaGlo från samma märke i färgen Spotlight Peach.

Om ni läser nya numret av Modeflickan hittar ni dessutom en rabattkod!

Warm tea

Senaste tillskottet i min alltmer växande och numer stora Roy Kirkham-samling är en tekannevärmare som håller teet i kannan varm med hjälp utav ett värmeljus. Den blir ju lite som en lykta också med hålen på sidorna. Hoppas få inviga den snart!


Onsdagsmys

Igår kväll var jag hemma hos min hurtiga husmorsvän Jenny. Hon lyckades få mig att äta blåmögelost som hon blandade med pasta, creme fraiche, sparris och kanderade cashewnötter. Var till min förvåning otroligt gott! Till efterrätt blev det Berry Bonanza med hallon, blåbär, vaniljkesella och digestivekexsmulor.

Allt förtärdes framför matlagningsprogram på TV - varmrätten framför Halv åtta hos mig och efterrätten framför Mästerkocken.



Frukost på sängen

Det kändes nästan som att jag fyllde år då ett bud ringde på dörren och stod med en frukostbricka med blommor och tänt ljus alldeles nyss. Härlig start på dagen! Dock hinner jag inte äta den nu då jag ska iväg till jobbet, så det blir till att packa ner en smörgås i väskan. Erik kommer bli glatt överraskad när han hittar detta i kylen.

Anledningen till leveransen är att JYSK öppnar city-butiker i Stockholm med fokus på "urban living", och frukosten jag fick är serverad på produkter ur deras sortiment.




Nästa tema?

Den 1a april håller jag en av mina kända tema-bjudningar, fast i vilket tema tror ni det kommer bli då?! ;-)

Här nedan kan ni se vilka teman jag gjort hittills. Valentine, English rose, Hawaii, Halloween och Christmas. Klicka på länkarna så kommer ni till fler bilder.

Nu på sistone har jag även börjat med dresscode, då även jag som värdinna ska matcha och gärna gästerna om de vill. Min favorit innan var Halloween, men jag tror nog Valentine har intagit 1a platsen.




Findus-middag

Jag har fått hem en massa mat från Findus, och igår lagade jag till en god middag bestående av ugnsstekt lax (som jag kryddade med citronpeppar), grönsaker till fisk, ärter (tillsammans med stekt charlottenlök) och en vitvinssås som jag hade lite dill i. För den som gillar kolhydrater till passar detta utmärkt med potatis, kokt eller mosad.

Tidigare i veckan åt vi Findus torskrygg med örtsmör som var gudomligt god!




Avicii


Oj, vad grymt det var igår! Nu längtar jag efter nästa partykonsert: SUMMERBURST i sommar då Tiesto, David Guetta, Axwell mfl. lirar under en 2-dagars festival på Stadion. Det var rätt mycket ungt dock, men trots att jag är tant jämfört med resten av publiken (som var 23 och uppåt) så hade jag skitkul och dansade och hoppade så mycket att jag har träningsvärk idag.


Avicii-förfest med mina vänner. Röd i ansiktet är jag efter promenaden och bilfärden i vårsolen + några glas vin. Jag skulle nog ha haft solskydd på mig, läxa lärd. Kamerablixtar avslöjar allt! Ser ju ut som att jag har en massa rouge på mig, aj aj!

 Valerie-klänningen fick jag extremt många komplimanger för och jag kan fortfarande inte fatta att mitt hår har blivit så himla långt! :-)


I eftermiddags åt jag och Erik brunch på Långholmens värdshus, ett välbehövt mål mat med flera flaskor bakis-cola!

Walk in the sun

Nyss hemkommen från cab-premiär för i år och mysig promenad med många pussar på Djurgården i mina baggy jeans, skinnjacka, Converse och Raybans. Nu ska jag fixa mig inför Avicii-förfesten. Spelar "Levels" på högsta hemma!



Påskpyssel

Jag har gjort en liten shoppingrunda på Panduro Hobby och kommit på en idé till påskpynt á la Kelly. Vad det blir och hur det kommer se ut kan ni se i april-numret av Modeflickan.se.



Dress for tonight

Riktigt hemskt det som hände på gårdagkvällens inställda Avicii-konsert och jag lider med de som var på plattformen som rasade. Jag blev dock inte förvånad, eftersom samma slags plattform på Tiesto-konserten jag var på i Globen gungade väldigt kraftigt när alla hoppade och kändes riktigt instabil. Resten av kvällen spenderas sen på "golvet" då jag och mitt sällskap inte kände oss trygga.

Ikväll har jag tack och lov golvbiljett till Avicii och hoppas på en grym spelning. Har sett fram emot detta i snart 3 månader nu! Min vackra Valerie-klänning från Sid and Sally har kommit och jag funderar på att ha den på mig.




Beauty Party

Efter glassprovningen begav (rullade) jag mig hem till min vän Elenore som driver webshopen ByDee.se. Hon höll ett Beauty home party där hon bjöd på pastasallad, mini-brownies och vin samtidigt som man fick shoppa loss och klämma och känna på varorna. Jag köpte ett Cara-armband och dessa två underklädesset. En otroligt trevlig kväll var det!



De har ett stort sortiment av Victoria Secret dofter och lotions. Själv har jag "Vanilla Lace" sedan tidigare.


Armbandet jag valde.


Väskor från Friis&Company, Cara-och ByDee smycken, Juicy Couture, Victoria Secret.


Brownisen var gjorda av en kakmix och en färdig frosting från USAgodis.se. Över förväntan goda var de och smakade som hembakt. Jag hjälpte till lite innan och fick ansvar över dekoreringen. Jag valde då att spritsa på frostingen istället för att smeta över den. Då vi inte hade kokos fick det bli en färgglad strössel.


Underkläder!



En fin shoppingväska fick man också!

GB Baby shower

Har en glassig nyhet att dela med mig utav: GB gubbarna Clovve och Clovera ska få barn! Därmed var det baby shower-tema på glassprovningen idag! Vi fick även ge namnförslag på bebisen, jag bidrog med Clovelle och Clovette då jag tror det blir en flicka.




Jag tog med mig Tora och Malin också till babyshowern. Jag håller i en blöjtårta, haha!




Mina favoriter var Magnum Chocolate, Ben & Jerry´s äppelpajglass och även deras Wich som har funnits sen förra året.



Blivande pappan Clovve och jag.



Sedan tog Malin några fina bilder på mig med ballongerna. Sällan jag tar ego-pics, så nu passade jag på!

Om ni tycker jag ser brun ut, det är pga jag gick och spraytannade mig dagen innan. Jag solar aldrig solarium, utan spraytannar mig alltid på salong eller bus:ar hemma. På så sätt slipper man hudcancer och rynkor :-)


Mitt fina linne och spetscardigan kommer från ByDee.se.


Glassfrossa

Idag ska jag vara med i en smakpanel av GB´s alla nyheter! Ångrar dock att jag inte tog löst sittande kläder på mig, man tycker ju att jag borde ha lärt mig sen förra gången.


Foto taget från förra årets glassfrossa (på min "snövit"-tid då jag var blek, brunett och hade betydligt kortare hår), då vi åt 12 st olika glassar! Man var i glasskoma och led av sockerchock resten av dagen.


Kelly i etern

Om någon vecka eller två i kanalen P4 kommer ni få höra mig prata i Lotta Bromés radioprogram "P4 Extra" om mina cakepops och bakning i bloggvärlden. Återkommer med mer info när det närmar sig!


Books, books, books!

Nu var det ett tag sedan jag drog igång Blogger Book Club, men trots detta går jag ingenstans utan en pocketbok i handen. Har blivit en riktig bokmal och om jag glömmer min bok när jag ska iväg får jag lite panik.

Jag tycker om böcker som väcker känslor, One Day fick mig att gråta på tunnelbanan hem och Hypnotisören gav mig mardrömmar flera nätter i rad. Men nu läser jag Mini Shopaholic som är en rolig feel-good bok. Här nedan är några böcker jag läst nyligen och som jag rekommenderar starkt.



Och här nedan är böcker jag köpt som jag ser fram emot att läsa, har redan börjat på Mini Shopaholic. Någon som har några bra tips på andra läsvärda verk?




Och dessa köpte jag senast igår och har redan börjat läsa den senaste i Shopaholic-serien, de är ju så roliga! Ska helst läsas på originalspråket.

My precious


Min kära Roy Kirkham benporslinssamling växer, men den är långt ifrån komplett. Förutom detta har jag även ett Roy Kirkham-förkläde, pappersservetter, linneservetter, kökshanddukar, grillvante, dubbelgrillvante och en stor bricka. Mer ska det bli!

Mina favoriter är de små äggmössorna, så söta! (mitten till höger).

Drömmen är att visa upp hela mina servis i ett vitt vitrinskåp, men än så länge får de förvaras i ett utav köksskåpen.

Majoriteten av all poslin har inhandlats på mitt favorit afternoon tea-ställe:  Stockholm Tea & Garden.