Update

Har uppdaterat med lite fler bilder från Sandhamn, kort lånade av Jenny. Vilken härlig dag det var! Den avslutades senare på kvällen med EM finalen och jag blev riktigt glad, då Spanien tog hem titeln. Snyggt gjort av söta Fernando Torres!

Pink boots

Usch, vad det regnar här! Men detta innebär också ett ypperligt tillfälle att använda mina rosa stövlar med strassdetalj från Friis Company.



Vinn biobiljetter!

I lördags såg jag filmen "Step up 2 the streets". En riktigt bra film om man gillar dans och RnB/hiphop musik. Jag och mitt sällskap blev mäktigt imponerade av den professionella koreografin, tänk om man kunde dansa sådär!



Nu lottar jag ut massvis med biljetter i samarbete med Nordisk Film!

1:a pris - 10 biljetter (på en biobiljett kan två personer gå, dvs. 20 biljetter).
2-3:e pris 5 biljetter (samma här, på en biobiljett kan två personer gå).

Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar under detta inlägg, så lottas vinnarna ut imorgon!

Annars finns biljetter för er som inte orkar tävla, att köpa här. De 2000 första får dessutom en gratis Veckorevyn tidning.


3 blondiner i Sandhamn

Hallå! Det har varit lite bloggande denna helg, men tyvärr blir det så när man är ute och skojar i det fina vädret. Det har ni väl förståelse för? :-)

Igår var jag bl.a ute en heldag ute i Sandhamn med Jenny och söta Våfflan. Det var starten för segelbåttävlingen "Gotland runt" och vädret var fabulous!



Jag blev inte förvånad när jag mötte Jenny i en snarlik outfit :-)

Kofta, MQ
Topp, H&M
Kjol, H&M
Vita tygskor, Keds
Bruna solglasögon, Bianco
Väska, Louis Vuitton



Strandmys! Tog även en liten fika med färska kanelbullar från Sandhamn´s bageri.





Fika + tjejkväll

Hemkommen från en mycket trevlig fika på MOCCO (as usual, where else liksom?) med bloggande brandmannen/bloggdesignern Lari. Time flies när man babblar och har trevligt, och nu ska jag iväg igen till en kompis som bor i Solna. Det blir vin och lite gottgott att äta, och självklart massvis med tjejsnack :-) Ha en trevlig fredagkväll allihopa!


Kelly smsar 118 100

Läste på Ellinor´s blogg att man kan ställa en fråga om vem man är till 118 100.

Fråga: Vem är Kelly Biddle?

Svar: Kelly Biddle är en snart 27-årig tjej. Hon gillar fest och glamour och är alltid med där det händer.

*Hahaha* Kul att de måste påminna mig om att jag snart är 27 *snyft* Men annars stämde det ju jättebra!


Frukt är mums!


Detta är vad jag åt hemma framför Spanien-Ryssland matchen igår kväll! Svenska jordgubbar och bigaråer.

Bakgrund

Rosorna utanför min port hemma är så vackra, att jag tog ett kort med mobilen och givetvis fick den agera som bakgrundsbild på min mobil. Mina rosa hörlurar med strass kommer från MrGizmo ifall någon undrar.



Dagens shopping






Var inne en sväng på H&M i Gallerian och vad ser jag hänga där - är det en synvilla? Den mycket eftertraktade klänningen i storlek 34, pris 349 kr.

I mitt chocktillstånd tog jag mig samman och fann ett snyggt nitskärp till för 79,50 kr. Rätt ballt att ha till klänningen, lite "Carrie" (ni som sett filmen och hennes nitskärp hajar!).

Sen tog jag trappan ned och köpte de supersnygga skinnsandalerna från Bianco, 650 kr. Jag velade ju mellan dessa 3 par, men när jag såg dessa i verkligheten smälte jag.

For a shabby look

Var inne på en utav mina favoritbutiker, Drömhuset igår och fann 2 st virkade kuddar för 59 kr/st. De blir perfekta i min vita soffa för att få till en riktig "shabby chic"-look.

I butiken In & Finn fann jag den ultimata spegeln - och priset? 250 kr. Den var bökig att bära hem men värt vartenda öre och muskelvärken man fick! Den ska få hänga över min soffa har jag tänkt, blir riktigt tjusigt!



Fotboll istället för drinkar

Kom ju på igår att EM-semifinalmatchen mellan Tyskland-Turkiet skulle sändas, så jag fick tyvärr neka till drinkarna med tjejerna igår kväll och kolla på matchen hemma istället. Trist bara att man inte fick se slutet utav matchen pga. väderleken där borta men vi har ju en match ikväll att se fram emot också!

Annars har jag varit på stan en sväng idag (Jag har haft ledigt denna vecka ifall ni undrar!) och fyndat 3 otroligt fina saker. Sen har jag ju spegeln och lite annat jag köpte igår. Bilder kommer strax!


Tillsvidare kan ni kika på dessa vackra rosor som växer i stora buskage utanför mitt hus. Tog kortet i eftermiddags, här i Stockholm skiner solen minsann!

Torsdag



Jeansjacka, Tradera
Linne, H&M
Jeans, &Denim
Solglasögon, Bianco
Skor, Converse

Termos

Var inne på MIQUE igår och såg dessa rara termosar för 99 kr med en strassprydd spegel. Lite mycket för min smak, den hade varit klockren med endast strasset på, men med spegeln? Njaaa...



Mycket princesssaker har de på Mique. Flickor i alla åldrar (t.om min mamma) blev helt salig.


Jag köpte iaf en rosa diskborste för 15 kr och ett par diskhandskar för 29 kr. Nu blir diskningen lite roligare.

A good day



Mitten utav veckan idag, och även löning! Jag är fortfarande hos päronen och slappar. Ska faktiskt hålla en bloggkurs för några av deras vänner nu på förmiddagen som vill starta en blogg för 50 +;are. Min kära mor har skrytit om min egen blogg och nu har de drabbats av bloggfebern sen de såg min.

Sedan blir det en liten tripp till stan, har bl.a kollat in en riktig "Kelly" spegel i en butik som jag tror, och hoppas på att jag ska orka bära hem. På kvällen blir det cocktails med några vänner - en rätt så bra dag med andra ord :-)

Illustration: Kelly av Avanna.


Leila

Mer mat-inlägg nu på bloggen, och det med inspiration utav Leila Lindholm som har sina program "Leila bakar" och "Leilas mat" på TV4. Underbart program med en riktigt söt tjej, som gör de smarrigaste bakverken och maträtterna i ett "to die for"- kök. Hon har t.om den rosa kylen från SMEG! *snyft*



Rosa lemonad - vatten, socker och citroner. Lägg i färska rödbetor en stund och rör om tills den får en härlig rosa färg - ingen rödbetssmak får den heller. Leila vet vilken färg som är bäst! :-)

Se hennes recept här.


Indian


Indisk mat är verkligen en stor favorit hos mig. Tidigare idag bjöd föräldrarna mig på indisk restaurang, Two Indians på Södermalm. Vi åt papadams med mango chutney till förrätt och jag tog en underbar Kyckling Korma med ris och nygräddad Naan-bröd. Mums!

Kelly av Avanna

Kläddesignern Avanna erbjöd sig att med fria händer göra ett porträtt av mig, vilket jag gladeligen sade ja till och här nedan är resultaten :-) Fanns även en tredje bild med mönstrad klänning, men den kunde jag inte öppna upp tyvärr. Stort tack Anna, I love them! ♥



Illustrationer av Avanna.

Nailpolish



Åhléns City rear ut massvis med smink från Isadora. Rouge, ögonskuggor och mascaror för ca 50-lappen. Jag köpte dessa 2 nagellack för 29 kr/st. 01 Natural och 131 Smashy Cerise.

Another skirt


Nöjd som jag är med min svarta volangkjol från Chicy.se så blev det även en beställning på den vita. Man ser det inte på dessa 2 bilder, men kjolen är exakt likadan som den från Attraktivt.se. Det enda som är skillnad är priset - 159 kr resp. 350 kr.

Bilder: chicy.se, attraktivt.se

"Vinn min väska" från Delsey



Harges.com lottar ut denna resväska till en lycklig vinnare, den är värd 3 250 kr och är riktigt fin. Jag är en stolt ägare till den och reser numera med stil!

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är att klicka i rätt svar på bannern som finns (längst upp till höger) på bloggen och ange ert namn+mailadress. Mer info om väskan och tävlingen hittar ni här.



Detaljer i brunt skinn.


Mycket förvaring och dessutom medföljer en galge, necessär, 2 st skopåsar och en påse för smutstvätt.


Grodprins

Grodprinsar är något jag tycker är så fruktansvärt sött och magiskt - inte konstigt med tanke på att det är en sagofigur :-)

Men lite symbolik är det för mig också, som singel har man pussat många grodor - men ännu hoppas jag på att "den rätta grodan" ska dyka upp en vacker dag och förvandlas till min egen drömprins. *drömmer*




Gick förbi Butterick´s skyltfönster igår och såg dessa underbara grodprinsar. Jag har aldrig varit ett stort fan utav mjukisdjur, men denna sitter så sött på hyllan hemma. Den får äran att förbli mitt enda mjukisdjur i hemmet :-)

Kronan med pärlorna köptes separat, även den från Butterick´s.


Tisdag




Topp, Gina triot
Cardigan, Lindex
Skinnjacka, Hollies
Jeans, &Denim
Tygskor, Keds
Väska, Louis Vuitton
Halsband, Disney Couture

Kappahl överraskar



Kappahl är inte direkt en butik jag shoppar i, men när jag gick längs Drottninggatan igår fick jag syn på dessa skor. I marint tema med söta rosetter. 199 kr gick de på och fanns även i rött.

Tritoni eyewear

Trittoni/Triwa har utökat sitt sortiment med solglasögon, här har jag fått prova ett par "Black panama" för 895 kr. Min systerdotter Elvira fick agera som modell.




Vintage bride

Nej, jag ska inte gifta mig! *haha* För det krävs ju att man åtminstone har en pojkvän! :-) Men när jag såg denna inne på Beyond Retro igår kunde jag inte låta bli att prova den på - när den var i min storlek och allt. Lite Betsey Johnson-aktig tycker jag och riktigt docksöt. 399 kr är priset för den som är sugen. Lite skrynklig är den dock, men det är ju bara att köra med ett ångstrykjärn.






Randigt




Shoppingen igår blev endast lite basplagg i randigt tema. Skjortan är ett rea-fynd från H&M (98 kr), blusen 129 från Gina tricot. Set om 2 toppar - en randig och en vit för 98 kr och slutligen en stor röd ros för 29.50 kr - båda från H&M.


Porslin


Mitt favoritporslin just nu är den hos Indiska. Jag har redan 2 st koppar m. fat + 2 st hjärttallrikar. Igår köpte jag det söta kakfatet för 149 kr. Nu saknas bara tekannan, sockerskålen och ytterligare koppar och fat.



Nr. 5




Det var längesen jag tipsade om en utav alla mina favoritbutiker, så här är ännu en. Drömhuset som ligger numera vid Östermalmstorg (uppgång "Linnégatan" med t-banan) har mycket skojiga saker, men även mycket vackra ting i en lägre prisklass. Det var här jag köpte bl.a min fina filt för 98 kr.





Gårdagen i bilder


Tips på en fin kjol hos Gina tricot. Jag har denna som klänning redan, så jag lämnade den i butiken. Var även inne på Beyond Retro och provade en söt brudklänning (var bara tvungen!). Mer bilder på den strax!


Smörgåslunch med mamma på Sandy´s, det satt bra efter all shopping.


Toh en latte med vännen D, efteråt tog vi ett spontant besök på Friday´s där hon bjöd mig på en smarrig hallondaiquiri.

Stan

Nu ska jag strax bege mig in till stan, ska kolla runt lite i butiker - är ute efter ett par espandrillos med kilklack och chinos. Sen har jag en lunchträff med mamma och en fika på eftermiddagen med en vän (som helt ovetandes ska få en liten goodiebag utav mig, med bl.a en Sex and the City biljett, hoppas hon blir glad!).

Söndag




Kjol, Chicy.se
Linne, H&M
Jeansjacka, Tradera
Tygskor, Keds

Ett brunt läderskärp lades till i efterhand.


Frukost i solen


Har precis suttit i solen på balkongen med lite té och ostmacka. Nu ska jag bege mig och sysselsättas med div. ärenden och pyssel. Ha en bra dag och en fortsatt trevlig midsommarhelg!

"Vinn min väska" tävlingen

Jo, ang. att delta i tävlingen för att vinna en likadan väska som jag har från Harges.com måste ni klicka i svaret i bannern, sen kommer ni vidare och får ange ert namn+emailadress.


Midsommardagen



Volangkjol i tyll, Chicy.se
Linne, H&M
Grön kavaj, MANGO
Klocka, Regal
Leggings, H&M
Sandaler, Bianco
Väska, Friis Company


Lukta tvättstuga?



Har fått denna parfym från Library Of Fragrance, som har doften av nytvättade kläder - dvs. tvättmedel. Lite weird kanske, men jag tycker den doftar som den lovar - fräscht och uppfriskande. Bra för de som vill dofta rätt neutralt och inte gillar starka parfymer. Finns för 150 kr hos t.ex. hos Eleven.se och är en bra budgetvariant av de dyrare CLEAN-parfymerna.

Glittra i duschen



H&M har just nu kampanj på LDB´s limited edition "Pink Gold" - produkter med skimrande små guldkorn. Jag slog till på duschcrémen för 29,50 kr (ord. 39,50 kr). Det bästa med den är doften - härlig frisk melon!

Glad...

...midsommar allihopa! *kramar*




Har precis avnjutit en underbar somrig picknick-fika i solen med familjen. Midsommaren i år firas i min söta rosklänning från VILA.

Stök & bök + vinnaren av "Today..." linnet!



Bild: Avanna for Kelly

Nu ska jag hemåt efter en lång arbetsdag och reda upp all stök & bök hemma. Tvättstugan är dessutom bokad och senare på kvällen blir det EM fotboll med cola & chips - kvartsfinalerna börjar ju! Fast Sverige svek rejält igår, så är det minst lika spännande att följa tycker jag. Dessutom mer avslappnat, då man numera kommer vara en neutral åskådare.

Imorgon är det ju midsommar och det blir en lugn helg för mig i år, med picknick på Djurgården bl.a. Inget fet partaj med andra ord, känns rätt skönt att bara ta det lugnt för en gångs skull.


Pssst...vinnaren av linnet är nu utsedd, och  jag säger stort grattis till...........dookie!
520 st var ni som tävlade om den, but there can only be 1 winner!





Vilket par?



Jag är supernöjd med mina sandaler från Bianco, men vill gärna ha ytterligare ett par svarta, fast med fler remmar runt foten. Har nämligen ett gammalt presentkort att utnyttja och funderar på vilket av dessa 3 par man ska köpa. De längst till höger var rätt balla, men det lutar åt ngt av de första två paren till vänster tror jag - men vilka? Hmmm...

Bilder: Bianco.com

Today you can win this!


Endast drygt 3 timmar kvar nu av utlottningen av ett Today I´m wearing this linne av Avanna! Det enda du behöver göra för att vara med är att lämna en kommentar.

Tävla här!

VINNAREN NU UTSEDD!





En riktig pärla!



Grattis Matilda Wikblom som är vinnaren av pärlsetet (värde 568 kr) från NOVA Pärldesign. En riktigt vacker sommarbild! Matildas outfit består utav en klänning hon sytt själv, hennes mammas klocka, halsband från Glitter och tygskor från H&M.


Baby pink

Den rosa TRIWA (fd. Tritoni) klockan har väl ingen undgått? Svårmatchad enligt många, men jag tycker den är underbar!

Se alla mina andra klockor här...



Chicy clothes




Det var inte endast kjolen (159 kr) från Chicy.se som fick följa med hem till mig, utan även en topp alt. kort klänning (169 kr) och en vit klänning med blommor, (289 kr) kan även användas som kjol om man vill.

Alla plagg är jag supernöjd med och den lilla svarta, blommiga kjolen är redan en stor favvo!


(klicka för större bild!)


Finska jordgubbar

Marimekko som är känd för sina stora blommotiv i div. färger har kommit ut med en sommarkollektion med jordgubbar! Gick förbi deras butik igår och fotade exemplaren i skyltfönstret.



Pssst...



Nu när det är rea-tider, vill jag bara tipsa er om att Bianco nu har sin rea som startar idag!

Today I´m lotting ut this!



Hetaste linnet just nu - "Today..." linnet från Avanna (värde 250 kr) i storlek S. Den är ribbad och i 100% bomull.

Det enda ni behöver göra är att skriva en kommentar till detta inlägg, så lottas en vinnare imorgon kl 17.00.


Vinsten är sponsrad av Avanna och hon kom även på titeln till detta inlägg :-)

VINNAREN NU UTSEDD!

Nyttig cola?

Idag var jag inbjuden till ett seminarium som handlade om hälsa och livstil. Berns terass bjöds det på sushi, provsmakning av Coca-Cola´s nya coladrycker med vitaminer och grönt thé samt goodiebags. Nutritionisten Anki Sundin pratade några minuter, men i brist på mikrofon samt musik som spelades högt, hörde man inte ett smack. Så jag kan inte direkt uppdatera er om några spektakulära tips.

Annars var det största fokuset på Coca-Cola dryckerna, men att de ska vara lite mer nyttigare än vanlig lightläsk tvivlar jag på.
 


I vimlet träffade jag söta och supertrevliga Anna och hennes kompis Malin. Roligt nog hade jag på mig mitt linne idag, designat av henne.



En biobiljett till Sex and the City filmen fanns också med, men eftersom jag har fått se den 2 ggr nu så tänker jag skänka bort den till en vän.


Crowns

När jag beställde mitt Carmex läppbalsam med körsbär så hängde lite kronsmycken med i beställningen från Bettiesgalleria.

Örhängena var lite större än vad jag trodde, men jag gjorde missen att inte titta på måtten angivna på sidan. Blev även ett matchande halsband, som jag kommer nog att använda mig mest utav. Båda gick på 79 kr/st.



Mozarella och tjejsnack på MOCCO







Igår träffade jag mina raringar Stephanie och Ellinor, vi åt smarriga mozarellasallader och snackade om allt mellan himmel och jord. Tänkte ju se Franrike-Italien när jag kom hem, men jag var så trött efter CHIC festen kvällen innan så jag däckade och vaknade kl 23 på kvällen. Missade hela matchen! *typiskt* Men ikväll är det heja heja Sweden, nu ska vi spöa lite rysk booty!

Going flat



Ytterligare en godsak från Bloggafton-goodiebagen. En platttång med ångeffekt från Babyliss. Jag som länge tänkt skaffa en plattång blev riktigt glad över att få denna. Nu ska den bara testas också, självklart visar jag upp resultatet! Blir intressant om den lyckas tämja mitt tjocka, lockiga hår.

För övrigt kostar denna 995 kr och säljes bl.a här.

Fika och fotboll

Långklänning, Indiska
Skinnsandaler (med blodig tå, tappade precis kameran på foten *ajaj*), Bianco
Väska med nitar och fransar, Friis & Company
Jeansjacka, Tradera




Idag ska jag träffa Stephanie och Ellinor över en fika, blir skoj att träffa dem igen och prata gamla kryssningsminnen. De har aldrig varit på ett av mina favvoställen MOCCO förut, så jag tänkte ta dem dit.

Sen är det hem och sova och förhoppningsvis försöka hålla ögonen uppe för fotbollen, är riktigt seg och trött sen igår. Det kostar att ligga på topp :-)

Cherry



En hederlig gammal läppbalsam som har hängt med ett bra tag nu hos mig är Carmex. Läker torra och spruckna läppar galant, men däremot ser tuben inte så tjusig ut, samt så har den en lite "speciell" doft.

Men....jag har funnit en Carmex med körsbär! 39 kr från Bettiesgalleria, som ni hittar här.

Flowerskirt


Har länge letat efter en söt, blommig tyllkjol och jag fann en riktigt fin på Chicy.se för endast 159 kr. Bra hemsida, med mycket trevlig service, så där lär jag garanterat beställa igen.



SATC Galapremiär + lansering av CHIC

Vilken kväll det var igår! Kvällen inleddes med bubbel och godsaker på biografen Skandia. Sedan var det visningen av Sex and the City filmen. Fast det var andra gången jag sett den var den lika underbar.



Som biogodis tog jag med mig en hel näve chokladdoppade jordgubbar. *mums* Men jag måste erkänna att jag saknade klassisk popcorn och cola.

Sen bar det av med egna bussar till Josefina där man bjöds på en underbar buffé, drinkar, modeshow och fyrverkerier. Bland alla kändisar som strosade omkring så går det största modeminuset till Marcus Schenkenberg som gick omkring med snusnäsduk på huvudet och solglasögon kl 23 på kvällen :-)

Om ni undrar vad jag hade på mig, ser ni det här. Fick många komplimanger för min klänning, och på Glitzys blogg kan ni t.om vinna den!





Sist men inte minst - den ultimata goodiebagen. Hanky pankys, smink från Lancome, Redken m.m.....riktigt bra bag!

Tack tidningen CHIC!

Rörig blogg?

Jag har fått höra att bloggen ser lite konstig ut, att stilmallen är helt knasig. Men hos mig ser den ut som vanligt?! *bekymrad*

I Explorer ser den OK ut, men däremot inte i Firefox *snyft*


Rosig klocka



Som vanligt fortsätter era söta tips på "rosiga saker" stömma in till min bloggmail. Nu senast tipsade Josephine mig om denna klocka från Betsey Johnson! Stort tack, den är verkligen underbar.

ilder: Urbanoutfitters.com

Girlstuff

I goodiebagen från Bloggaftonen fick man lite tamponger från Girlstuff. Ofta kan man glömma bort, eller tycka det känns lite pinsamt att handla i affären men Girlstuff har kommit fram med en bra lösning att beställa på nätet istället. Själv har jag inga problem med det, men ett bra alternativ för de som har såna bekymmer.

Beställningar (och t.om månadsprenumerationer) görs på hemsidan, och leveransen sker direkt hem i brevlådan. Själv gillar jag den lilla rosa påsen - riktigt bra förvaring, så att alla tamponger inte ligger och skräpar i väskan.


Rose



Tog detta fotografi igår, en gul ros med rosa kanter som fanns utanför min port hemma. Visst är den vacker?

Silver



Om det är ett shampoo jag inte kan leva utan, så är det den från MATRIX. Ett lila shampoo vars pigment tar bort allt det "gula" ett blont/färgat hår kan få. Har verkligen gjort underverk i mitt hår, men tyvärr tenderar den att göra håret lite torrt så se till att köra balsam eller en inpackning efteråt.

Jag köper mitt på Forhair.se för 180 kr. Billigare pris än detta har jag inte funnit någon annanstans, och dessutom är det fraktfritt på sajten.

Ikväll smäller det!

Hoppas ni har haft en trevlig helg allihopa! Jag ska strax uppdatera bloggen, sen är det jobba jobba som gäller fram till SATC festen ikväll! *längtar!*





Blus



Sötaste bomullsblusen just nu från Indiska, 179 kr. Den ska jag spana efter nästa gång jag är i stan. Bilder: Indiska.com

Rainy day

Ikväll är det party party, men hur roligt är vädret? Hade ju lust att ta på mig en fin sommaroutfit med bara ben, men det går ju bort nu *suck* På förfesten har jag lovat att bjuda på en egenkomponerad drink á la kryssning, nämligen smultronlikör som man blandar med sprite. Köpte även en hallonlikör som vi drack flitigt i våran fina hytt.

Imorgon är det ju fotboll som gäller, heja Sverige! Annars ser helgen rätt lugn ut, har tvättstugan och även lite städning att ta itu med.

Today...

...I´m wearing this! Ännu en topp införskaffad från Avanna och ni måste gå in på hennes blogg, jag tappar hakan varje gång jag ser hennes illustrationer - vilken talang! Är så grymt imponerad. Här är mina andra plagg jag har.



Älskar de söta korten hon skickar med vid varje beställning, har satt upp mina på kylen hemma - kan ju absolut inte kastas!


Fabulous!




Filmen var underbar, och jag känner mig så lyckligt lottad som får se den ännu en gång på måndag. Mycket skratt, gråt och framförallt underbara outfits. Jag ville inte att filmen skulle ta slut. Kan de inte göra en trilogi åtminstone, så har man ytterligare 2 filmer att njuta av? :-)

Jag blev verkligen "carried away" av filmen, det är en sak som är säker!


Cola och popcorn delades ut till filmvisningen och efteråt fick man en liten goodiebag.


När jag kom hem blev det en sen middag - sushi. "Little pieces of heaven" som jag brukar kalla dem.

Torsdag

Idag blir det dock ytterst casual, hade bara ingen som helst ork att klä upp mig men däremot ska jag se till att locka håret fint innan jag drar till filmvisningen. Och stryka skjortan! Hann inte med det imorse :-)


Så det blev (som vanligt) mitt Traderafynd - älsklingsjeansjackan
Ostruken skjorta från Glitzy (jag ska stryka den sen, oroa er inte!)
Uppvikta, svarta jeans, &Denim
Svarta skinnsandaler, Bianco
Klocka, Chique
Svart väska, Friis Company


Längtandet snart över...

Ikväll ska jag på förhandsvisningen utav Sex and the City! Ska bli så himla roligt, då man längtat efter denna film i en evighet. Tack TV400!

Men det är inte slut på det roliga ännu, på måndag är ju SATC galafesten som tidningen CHIC håller och dresscoden är "citychic".

Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, något som är casual med ändå lite uppstassat. Så har jag uppfattat det iaf. Så jag provade lite outfits igår, och denna föll jag nog mest för. Dessutom har jag inte använt min klänning innan heller.

Jeansjacka, Tradera (min nya älskling, kommer bära sönder den!)
Klänning med volanger, Glitzy
Skärp, Secondhand
Kuvertväska, Bianco
Skor, Donna Girl



"Vi ska dansa i Neon"!




Mina nya pjuck från Bianco, ett par neonrosa i lack för 400 kr och syrénlila pumps i skinn, 700 kr. Jag har denna modell även i svart och beigt, De är sköna att gå i, samt perfekta både till vardags och fest.

De neonrosa har butikerna tagit in flera gånger, då de sålt slut så snabbt - så passa på att "dansa i neon" i sommar :-)

Fotbollsfreak, moi?



Igår kväll var jag bara hemma, chillade och såg på fotboll, 2 matcher t.om! Jag är inget stort fotbollsfan, men när det gäller EM och VM blir jag som besatt.

Till chipsätandet framför tvn blev det mina sköna jeansshorts från Tessie och min underbara tee från Avanna.

Ps. Om ni tycker jag är brunis, så klagade jag förr på kamerablixten. Men nu kan jag erkänna att jag faktiskt har en "äkta " solbränna (se mer bevis här!). Solade hela helgen som var + använt Dove´s bodylotion med brun-utan-sol och summerglow - ger ett riktigt fint glitter på kroppen.




Indisk sommarfest

I tisdags hade vi på jobbet sommarfest hemma hos en kollega, där vi njöt utav Indisk mat (catering) och till efterätt - skånsk äppelkaka med vaniljsås. Lite kontrast men ack så gott! Sen satt vi en massa och hejade på Sverige, fotbollen får aboslut inte missas, även om det är fest!


(Klicka för att förstora)

Lip Injection

När jag var på kryssningen under helgen som var, fick jag lov att testa Stephanie´s Too Faced Lip Injection och jag kan klart konstatera att det är den bästa jag provat. Den gav verkligen resultat, de blev mer fylliga och gav även en fin färg på läpparna (pga den ökade blodcirkulationen blev de lite småröda).

Det är många som sagt att den sticks som bara den, men själv hade jag inga problem alls - man kände en pirrande och kittlande känsla i läpparna - javisst, men alla är ju olika känsliga och ser man till att inte måla utanför läpparna är det nog lugnt!

Jag ska iaf beställa en (i färgen clear) omedelbums, hittade den på www.eleven.se och även www.blush.se för 190 kr. (Bild nedan: Eleven.se)



Rosa lurar

Har skaffat ett nytt par hörlurar från MrGizmo. Rosa färg med strasstenar, kan det bli mer rätt?! Finns även i svart och kostar 95 kr. De är slutsålda nu, men kommer in i nästa vecka igen.



Underbart!

Ni såg väl matchen hoppas jag?! :-) Nu håller vi tummar och tår tills på lördag!




Tisdag


Jeansjacka, Tradera
Blus, Saint Tropez
Jeans, &Denim
Sandaler, Bianco
Väska, Friis Company



SATC x 2

På torsdag är jag bjuden till TV400´s förhandsvisning av SATC filmen. Men det är den 16e juni, då tidningen CHIC håller i ett stort party, som jag ser mest fram emot! Wooohooooo!



Virkat

Som förvaring för mina rosbroscher och diadem har jag använt en virkad korg jag hittade på Åhléns, tror den gick på endast runt 50-lappen. (Det var några veckor sen jag köpte den - på köksavdelningen bland brödkorgarna).



Cruise outfit

Det jag hade under dagen igår på kryssningen!



Linne, Gina tricot
Halsband, Disney Couture
Shorts, H&M
Jeansjacka, Tradera
Klocka, Regal
Väska, Louis Vuitton
Väska nr. 2, Friis & Company
Tygskor, Keds



Crusin´!

Igår kväll till i eftermiddag stack Ellinor, Stephanie och jag på kryssning med Viking Line Cinderella. Riktigt trevligt och roligt hade vi! En kväll som innehöll allt - tjejsnack, flörtande och skoj med div. personal (E och S, ni vet vilka jag menar...*hehe*), skratt, party i hytten, chipsfrosseri och karaoke! (Då vi sjöng Gloria Gaynors "I will survive") Tack tjejer, ni är bäst!



 


Kvällen inleddes med päroncider och drinkar högst upp på båten i solskenet, samtidigt som en ung och söt trubadur (se bild lite längre ner) sjöng fina låtar! Senare på kvällen blev det minsann smarriga strawberry daiquiris!




Bartendern Andreas som vi skojade med en hel del :-p Jag lyckades smickra genom att ge honom ett vackert smeknamn (en hemlis: stannar mellan oss ladies på båten)



Trubaduren Robin hade ytterligare en spelning senare på kvällen och vi satt och snackade med honom jättelänge dagen efter - mycket trevlig kille och rikigt duktig!


Jag och Stephanie fick för oss att vika servettrosor, min är den till vänster.



Alla bilder är lånade av
Ellinor.



Sol & bad!

Imorgon blir det en heldag mys, sol & bad, och sen är det kryssning på söndag så bloggen kommer att vara tyst ett tag, iaf tills på måndag eller tisdag. Har uppdaterat "fett" på bloggen idag, så ni får hålla tillgodo sålänge med dem inläggen! :-) Kram!

Sommarmat

Idag har det avnjutits riktigt god mat i sommarens tecken hemma hos päronen.



Tonfisksallad med fullkornsris, tomater, paprika, äpplen, dill och tonfisk. Serverades med currygräddfil och färsk baguette.

Efteråt en underbart god efterätt med hallon, persika och vanilj kesella. (och ett litet kex som dekoration).


Gold


"Guldolja" är en av de ultimata produkterna att ha på sommaren, då man fått lite färg. Min kommer från Carita och doftar fräsch citrus.

Ms Bijoux


Igår fick jag hem ett paket med massvis av nyheter från Ms Bijoux. Mina personliga favoriter var absolut det lila, vita och chockrosa armbandet (som jag har på mig här!). Och sen de flätade i mocka...


Jeansjackan

Ni kommer väl ihåg att jag budade hem en jeansjacka (för barn) på Tradera, storlek 146 och den sitter hur bra som helst! Midjekort, korta ärmar och ljus - EXAKT som jag ville ha den. 115 kr också, inte illa! *lycka!*



Goodiebagen från Bloggaftonen




Lite i efterskott, men jag har ju faktiskt min trasiga kamera att lägga skulden på :-) Visst var det mycket grejer? Tack åter igen Amanda och Therese för en jättetrevlig kväll!


Fredag

Nationaldagens outfit blev denna:


Klänning, Gina tricot
Armband, Ms Bijoux och NOVA Pärldesign
Klocka, Regal
Sandaler i skinn, Bianco
Tygkasse, One Earth


Klockor

Höll på och städade lite hemma igår kväll, och jag upptäckte till min förvåning vad många klockor jag lyckats samla på mig!




Bland mina favoriter finns 2 st klockor från Tritoni.



Sen har vi mina älsklingsklockor med stora urtavlor, från Regal (Ur&Penn) och de med strass kommer från GUESS (förutom den guldiga som är från Chique).


När det gäller förvaring, får de allihopa ligga i en liten korg.

Långledigt

Ska strax iväg på ett litet "konsult"-jobb, och sen har jag loooooov! Börjar jobba igen på tisdag, känns hur skönt som helst. Imorgon fyller min pappa år så det ska firas. Lördag ingen aning ännu men på söndag blir det bloggpicknick och sen kryssning med övernattning till på måndag.

Sen ska jag ju självklart njuta av det härliga vädret och solen! Solning och bad kommer definitivt stå på schemat alla dagar iaf!

The winners!

Jag har nu lottat ut 12 st vinnare som får varsitt par gladiatorsandaler från Friis & Company! Håll utkik idag i era bloggar alt. emails för mer info!

Stort grattis till:

Donnasandra
Sockerdricka
Ebba
Josefin
Emelie
Nicole
Cessie
Sandra
Milla
Emma

Vinnare utan bloggar:

Rebecca Carlgren
Malin (malinsimu)


Dataväskan från Style4it vinner Beatrice Borgviken och rätt svar på tävlingsfrågan var: Mölnlycke.


Beige och vitt

Linne, H&M
Shorts (som kan vikas upp, perfekt när man slutat jobbet!), H&M
Kofta, Lindex
Klocka, Regal
Skor, Keds
Pärlarmband, NOVA Pärldesign
Väska, Louis Vuitton





Blommiga steps

Åhléns hittade jag söta stepstrumpor för 49 kr / paret. Somriga och fina!




Rosa långkjol

Igår provade jag den rosa långkjolen med hög midja på H&M, men tyvärr såg den inte klok ut på mig. Den hade varit snyggare som en kort vippig kjol, men en vippig långkjol gör att iaf jag ser ut som ett stort hus. Fanns även i vitt och kostar 398 kr.






Klockor

De klockor jag föredrar att ha på handleden ska antingen vara färgstarka och gärna oversize!

Chique.se har fått in massvis med sköna nyheter, de färgglada påminner om Triwa (fd. Tritoni) klockorna och kostar 499 kr.



399 kr kostar strassklockorna med stor urtavla (4,5 cm i diameter, we likey!) Mycket likt GUESS klockorna. Jag har beställt den guldiga med hjärtat (479 kr). Vilken är er favorit?

Bilder: Chique.se


Vinn pärlset från NOVA Pärldesign!



Detta fina set äger jag även själv, och det har använts mycket flitigt. "Classic pearls never go out of fashion"!

Värde 568 kr och är gjort utav sötvattenspärlor med silverlås, sponsrat av NOVA Pärldesign.


Tävlingsuppgift: Skicka in en bild på eran finaste sommaroutfit till [email protected], så dras en vinnare den 19e juni! Outfiten kommer även att publiceras på bloggen, så sätt igång och fota nu! Har ni en egen blogg, skicka gärna med adressen.

EN VINNARE ÄR NU UTSEDD!




For kids....or me?



Vann denna auktion på Tradera, en jeansjacka för 115 pix. Den är perfekt, speciellt eftersom den kommer från en barnavdelning. Då blir den kort, tajt och kommer att passa med alla mina fina klänningar hemma. Färgen är dessutom precis det jag letat efter. Nu får vi hoppas på att den inte är FÖR liten! *haha* Men det ska nog inte vara några problem, då jag inte har planer på att knäppa den t.ex.

Tips från läsare


Det värmer verkligen så himla mycket när jag får mail av läsare som tänker på lilla mig, så fort de ser något med rosa rosor på! *Kram på er!* Är tacksam för alla tips!

Therese tipsade om en söt servis hos http://www.sparkop.se/ och Kicki om ljus hos Guldfynd.


Söta Amy tipsade om rosklänningar från VILA för 300 kr. Men det roliga är att jag köpte den rosa redan i lördags!

Tuggummi



Efter mitt besökLagerhouse, gick jag därifrån med en ask tuggummi. Namnet "Shopaholic" och den lilla spegeln inuti var ju bedårande! Gick loss på 25 kr.

Avanna rules!


Nya tillskott i garderoben - tee och linne från superduktiga Anna som är skaparen av Avanna! Är så himla nöjd med plaggen, och jag är så oerhört impad av hennes kreativitet. All lycka till henne!

Lagerhouse

Innan kvällen på Mahir strosade jag omkring på stan, och kikade lite inne på Lagerhouse. Vad sockersöta ting det fanns där!


Sopa undan hemma med blommiga städredskap. Ät en hjärtformad marshmellow som belöning!


Rosa trädgårdsverktyg och även till grillen!


Smart hängare för mobilladdaren och världens sötaste frisbee!

Ny kamera!

Just det, köpte ju en ny kamera igår. En Samsung med 8 pix och ljusrosa! :-p




Gårdagens



Blus, Rules by mary
Pärlsmycken, NOVA Pärldesign
Jeanskjol, H&M
Tygskor, Keds
Klocka, Regal
Väska, Louis Vuitton

Nej, jag är inte sådär brun! Kamerablixt inomhus på kvällen....it´s an illusion! :-)


Teknikkvällen hos Mahir PR

Igår kväll var jag på besök hos PR-byrån MAHIR för en otroligt trevlig kväll med speciellt inbjudna gäster. Temat var "teknik" och tjejerna från Lillagumman.se höll i ett roligt och mycket intressant föredrag. Det är verkligen en blogg jag tänker läsa i fortsättningen!

Representanter från NOKIA och Guitar Hero var även på besök och visade massvis med nyheter, bl.a min fina mobil i rosa och ett Guitar Hero spel, fast pocket. Vid hemgång fick vi en trevlig goodiebag.


Ett tjusigt kontor har de minsann!


De små gummorna pratade om teknik, och sen testade jag Guitar Hero på lilla Nintendo DS.


Massvis med bubbel och mumsiga tilltugg. Till höger - min mobil fast med rosa detaljer. Var rätt sugen på att byta ut den! *s*


Goodiebagen.

Glöm nu inte...



...mina 2 tävlingar som avslutas nu på torsdag (5e juni!). En dataväska i skinn från Style4it värde 995 kr och ett par gladiatorsandaler i plast från Friis & Company, 12 par lottas ut!

Psssst....snart kommer även en tävling om ett vitt collier-pärlset värde 568 kr, sponsrat av NOVA Pärldesign. Den vill ni inte missa!





Träskor



Kom ju på att jag kan tillsvidare ta kort med mobilen tills jag köper en ny kamera! *duh*

Häromdagen såg jag dessa söta träskorJarméus, 300 kr/paret. Med rosor, såklart! :-)

Middag på paviljongen


Igår kväll var jag och käkade på Mälarpaviljongen åter igen, var riktigt trevligt med god mat (lammburgare med fetaost/advokadocréme och rotfruktschips) och mysigt sällskap! Rekommenderar verkligen detta ställe!

Teknik



Imorgon kväll är jag bjuden till en bloggafton i teknikens tecken. Guitar Hero och NOKIA presenterar deras nyheter och tjejerna bakom teknikbloggen "Lilla gumman" kommer också att vara där.

Dessutom blir det mingel, tilltugg, bubbel och en välfylld goodiebag utlovas också! Om det är någon annan som är bjuden, hör av er till mig så kan vi gå tillsammans!

Sandaler



Det är mycket skoköp denna månad, i lördags shoppade jag bl.a 2 par sandaler i skinn från Bianco, 500 kr/paret! Efter att ha sett dem på en av mina favvobloggerskor Karolin föll jag som en fura!

Bilder: Bianco.com

Sommarhelg!

Hoppas ni alla har haft en underbar helg! Shopping + party var det i lördags och igår fick jag inte mycket gjort då man var rätt trött. Jag har ännu inte hunnit köpa någon ny kamera, men däremot har jag massvis att fota! Ska försöka skaffa en redan idag. *kram!*







RSS 2.0