Tjejmingel @ Café Opera

Först och främst, stort TACK och KRAM till alla fina kommentarer jag fått ang. håret ♥

Mitt tjusiga halsband
kommer från Glitter´s "Russian Tsar Collection". Jag är tveksam om kollektionen finns kvar, men jag hoppas det då jag är sugen på ett matchande armband till.


Igår kväll var jag en sväng på Café Opera där Finest bjöd in till tjejmingel. Det var mycket trevligt och vi fick även en varsin goodiebag + ett pris som jag vann, en topp från Kan Dee.

Dock kändes det verkligen att jag inte känner mig hemma på en nattklubb längre, till skillnad mot när man var 18 och man dansade till kl 05 + efterfestade. Inatt rörde jag mig hemåt vid 01-tiden. Näpp, man kan lätt konstatera att man inte är någon "spring chicken" längre.




Min +1 för kvällen var vår fd. praktikant på jobbet som aldrig tidigare varit på Café Opera. Gammal veteran som jag är visade jag runt som en riktig guide :-)


Dark honeyblonde

Ikväll blir det party på Café Opera, där det kommer bjudas på ett skojigt tjejmingel. Igår var jag hos min frisör och färgade håret, visst blev det fint? Då jag har lite bråttom just nu bjuder jag på en dålig webcam-bild, ni ser iaf att det är mycket mörkare än innan?! :-)

Jag trivs som bara den och jag älskar min nya hårfärg. Nu måste jag sätta fart med sminket!




Nyttigt


Mina kollegor kastade avundsjuka blickar på min lunch igår, Dock saknades det lite protein då jag glömde tonfisken hemma, men en god vegetarisk rätt blev det.

Keso, körsbärstomater, avokado ,mango, solrosfrön, pumpafrön och pinjenötter. Fullkornsknäckisar (Finn krisp)vid sidan om.

Monterat

Jesus christ, vad bökigt och otympligt det var att montera ihop min hörnhylla till badrummet. Och vi ska inte tala om igår då jag bokstavligen släpade hem det enorma och tunga paketet i snön - i uppförsbacke.

Nu är den i alla fall monterad och jag är rätt mycket stolt. Nu ska jag iväg in till stan och se Sherlock Holmes på bio, det är jag värd :-)


Beach 2010 is on!

Äntligen hände det. Igår köpte jag gymkort och inledde därmed mitt nya liv med ett träningspass som hette "African rythms". Inte direkt ett svettigt pass, men däremot mycket bra för smidigheten och bra inledning för mig som inte tränat på flera år!

Nästa grupppass blir bodycore eller bodypump i helgen och därefter gymmet nästa vecka med en instruktör. Sedan måste jag uppdatera min träningsgarderob med lite snygga kläder ;-)


Sushi

Igår blev det sushi-dinner. I all hast köpte jag ett färdigt kit på min ICA, men det ångrade jag kort därefter då laxen inte var den bästa man ätit.



Pinnar från Lagerhaus, resten från Åhléns.


Blueberry

Igår var jag på nyttiga och omtalade Blueberry tillsammans med mina darlings Wille och Jenny.




Jag blev helt blå om läpparna av smoothien, och så mätt jag blev! Uff!




Söta Alice (som inte ville vara med på bild just då) kom även förbi lite senare.


Jenny´s sockersöta Våfflan joinades oss också iklädd sin tjusiga oljerock från anrika märket Barbour, precis som en english lady :-)


Påpälsad. Min Jofama-jacka och Wille´s mössa passade rätt bra tillsammans :-p


IKEA

Facebook är otroligt bra, då jag var i enormt behov av ett IKEA-besök men saknar bil efterlyste jag på min status ifall någon kompis eller bekant som äger ett fordon kunde hjälpa mig nu i dagarna. Det tog inte många minuter innan söta Saba ♥ skrev att hon ändå skulle dit i helgen, och dessutom hade vi planerat att ses snart. Så på söndag blir det stor-shopping! Hoppas hennes bil får plats med allt bara :-p


Bilder: Ikea

4 st vita korgar till hyllan hemma, ny klädsel till min soffpall, potatisskalare, klädställning, taklampa, fårskinnsfäll, vita galgar, nya bestick, vita handdukar, vita bakskålar, panelgardiner och en ny matta.

Update: Fick även tips på rosa lattemuggar för 15 kr/st! Tack!


Payday

Löning idag och jag ska shoppa! Då jag jobbar heltid hinns det inte med mycket idag tyvärr, men det blir iaf ett planerat besök hos Åhléns och Lagerhaus. Nu ska jag verkligen satsa på inredningen framöver.


Dagens Odd Molly-köp

Odd Molly-freak som jag är presenterar jag härmed mitt senaste OM-köp. Det är samma linne som jag redan äger i blå/vitt och jag fyndade denna variant i rosa för mindre än halva nypriset hos Tradera - den bästa sidan ifall man letar efter slutsålda plagg från äldre kollektioner. Denna kommer från sommar 2009´s kollektion.


Foton: Från säljaren.


Pole pics


Mina förväntningar innan tävlingen var att man skulle få bevittna avundsvärt snygga tjejer och att alla bidrag skulle endast anspela på sex. Hur fel hade jag? Vissa var snygga absolut (trots den avslöjande belysningen då man såg vartenda cellulitgrop), men dock riktiga atleter. Extremt vältränade med endast muskler på kroppen iklädda sport-bh och hipsters.

Det var ren akrobatik på hög nivå, och även elegant och vackert. Jag hade hakan i golvet vid flera tillfällen, vilka tjejer! Hade inte pole-dance förekommit från början på strippklubbar hade den nog varit verksam som en gymnastik-gren i världsmästerskap och OS, helt klart.




Då vi var VIP blev vi bjudna på godis, och skumpa med apelsinjuice. Vi fick även sittplatser framför scenen, lyx!


Det glada gänget som bevittnade de atletiska tjejerna på stången: Jenny, Terese, hennes make Glenn, Wille och jag.

Då jag hade skitigt hår och en allmän "bad hairday" satte jag bak håret i en stram knut. En bekant till mig som var där kände inte ens igen mig, då varje gång vi setts har jag har haft glamoröst, utsläppt hår. Det är skoj vilken skillnad håret gör på ens utseende, jag ser t.ex genast mycket äldre och mognare ut med uppsatt hår.

Jag körde iaf vidare på den vuxna och damiga stilen med pärlörhängen, kofta med volanger från Odd Molly, topp och jeansleggings från H&M och bruna skinnstövlar från Nilson.




Artisten Sandra Dahlberg mimade till sin nya singel och hon hade 2 st lättklädda killar som sällskap på scenen ;-)

Fler bilder kan ni se på Finest´s hemsida.


BOTP @ Berns

Väntar fortfarande på några foton, men håller på med inlägget från igår i detta nu. Verkligen en händelserik kväll!


"Syskonen" körde på jeans och bruna stövlar :-)


Battle of the pole

Ikväll ska jag se på en stor pole-dancetävling som hålls på Berns, ska bli riktigt skoj och speciellt då några av mina kära vänner är också bjudna :-) Uppdaterar självklart med en rapport därifrån senare!

Annars dök en intervju upp med mig idag på Devote´s hemsida om modevisningen förra helgen. Läs här!


Nyshoppat




Jag citerar Elvis: "You can do anything but lay off of my blue suede shoes".

Bilder: Nelly.com (Tips: Klicka här ifall ni vill ha 10% rabattkod)


Jelly Belly Kelly

Enda anledningen till detta inlägg är just att varje gång jag ser Jelly-beans (fick några påsar i söndags på sportmässan) tänker jag givetvis på mitt namn. Lite egocentriskt kanske, men det rimmar ju så bra.




Nitar


Igår gick jag verkligen på flera nitar, och då syftar jag på smyckena :-p På min bleka hand sitter en ring från Ms Bijoux, smalt armband från Lindex och det större från Bracy.

När man handlar hos Bracy, går hela fraktkostnaden till Läkare utan gränser, till hjälpen i Haiti. Mycket fint initiativ som fler borde ta efter!

Mina snygga naglar är mina egna, fast förstärkta med gelé hos Emelie på Nagelmakeriet - där jag är stamkund. (OBS! Om ni bokar tid, ange mitt namn "Kelly" och sedan maila mig på [email protected]). De som anger mitt namn får nämligen en liten present.



I hörnet

Jag har ignorerat mitt hem rätt länge, och nu är det dags att rusta upp och göra fint hemma. Steg 1: Ordning och reda. Bor man smått och har många saker liggandes framme ser det väldigt rörigt ut. Så nästa vecka blir det en tripp till IKEA för att organisera mera!

Dagens kap är iaf en hörnhylla i trä som jag fann på Ellos rea för 259,50 kr (ord. 649 kr). Jag har ingen förvaring alls i mitt lilla badrum förutom badrumsskåpet som är proppfullt, så denna blir utomordentligt bra!


Bild: Ellos


Snart...

...är det fredag. Skönt! Min helg består bl.a av biobesök och en pole-dance tävling på Berns. Nu ska jag bege mig in till köket då jag lovat att ta med muffins till jobbet imorgon, cupcakin´ and bakin´by night it is!


Long day

Det har varit ytterligare en lång - men mycket produktiv och senare på kvällen väldigt trevlig - dag. Jag, Wille och Tora gick på Studio Paus´s (ett spa på Östermalm) 5 års jubelium som hölls på Volvo´s showroom vid Kungsträdgården. Det bjöds på god dricka och extremt smarrig mat från GI-boden. Mycket gynnsamt för mig som inte hade ätit en enda smula sedan lunch! Att de sedan serverade kladdkaka som efterätt var bara för bra för att vara sant :-)


Fina vänner. Wille och Tora <3


Haiti

Man finner inga ord för det man bevittnat på tvn hemma den senaste veckan. Under gårdagens senaste inslag på tv4 nyheterna brast jag i gråt. Vi måste dra vårt strå till stacken även om det endast är en droppe i havet - men hellre en droppe än ingenting, och tänk även på ringeffekten som en droppe ger.

Stöd genom att skicka ett sms (skicka ordet LIV till 72990) eller bidra online, eller skänk en timme av din lön till Läkare utan gränser.

Jag har bidragit med min droppe - gör det ni också!

Muffins

Min vän Daniella kom förbi mig vid 20-tiden då jag precis kommit hem från jobbet, och muntrade upp mig med hennes sällskap efter en väldigt hård och lång dag. Vi bestämde oss för att börja baka, och det värmde ännu mer då jag inte kan stå emot hembakta godsaker.


Våra muffinsbak-anvisningar, "1 smet 100 muffins" och internet.


Muffins med äpple och kanel.


Chokladmuffins med två Dumle-kolor i varje. Svulligt!


The left-overs. Kolorna åts upp med rask takt.


Var nära på att hälla curry över min chailatte! :-O


Det ska ju givetvis vara kanel på mjölk-fluffet!

Sportgalan 2010

I söndags bjöds jag, Izza, Maria, Alexander Ervik och hans kille Andreas in till att modella för Sportgalan 2010 i Kistamässan. Vi fick visa kläder från märken som Alprausch och Puma, sminkades med Mary Kay produkter och fick håret stylat av kändisfrisören Bobby.

Jag som aldrig har gått som catwalk-modell innan var riktigt nervös, speciellt inför all koreografi vi skulle lära in - men när det sedan var showtime gick det riktigt bra. "Work it, work it" var tankarna som cirkulerade i huvudet medan man strosade på scenen inför all publik, framför kameror och strålkastare. En riktig adrenalinkick!


Foto: Finest.se



Izza, Maria och jag färdigstylade med smink och STORT hår. Här sitter vi innan visningen och äter middag.


Foto lånad av Maria.


Tuperat, lockat och våfflat. Helt galet. Jag har nu tvättat håret 3 gånger och all hårspray sitter fortfarande kvar :-(



Klädd i en tajt, svart skidoverall. Var riktigt coolt med håret till! Foto lånad av Bobby.


Sportiga gänget. Jag golfklädd (i alldeles för stora plagg) bärandes på en stor golfbag - inte det lättaste att gå snyggt med. Killen i kortet är en mycket känd, svensk modell. Och mycket fin ;-) Foto lånad av Bobby.



Foto: Finest.se

Peruk & mustach-middag

Jag, Izza, Stephanie och Ellinor har påbörjat en ny tradition, nämligen temamiddagar. I lördags var det då en ganska hårig middag som det bjöds på hemma hos Izza (inte ett enda hårstrå i den utsökta maten dock). Underbart rolig kväll med underbara tjejer jag är så glad över att ha fått lära känna <3

Jag väntar på fler bilder, så håll utkik!



Charlies Änglar.




Ska man ändra hårfärg kanske?


Kvällens värdinna i rött!


Nästa middag är hemma hos mig, och temat är redan bestämt. Vad det blir får ni se! :-)


Äntligen lite uppdatering!

Ja, då var det natten mot tisdagen och jag ska se till att äntligen uppdatera lite på denna sida. Första gången jag sitter med bloggen på flera dagar, illa! Det har ju hänt så mycket på sistone, främst med jobbet då jag jobbat till sena kvällen de senaste dagarna och sedan har ju helgen varit fullspäckad med en drös roliga aktiviteter. Så förbered er på bildregn!




Skridskor, hårig middag, modellande och musik

Efter en hård och tung vecka jobbmässigt är det äntligen helg! Planerna för detta veckoslut är skridskor i eftermiddag och sedan tjejmiddag ikväll med tema "peruk & mustach". Bilderna därifrån känner jag på mig kommer helt crazy.

Imorgon ska jag agera modell och visa upp sportkläder på Sportmässan i Kista, dvs. gå längs en catwalk framför 100-tals människor. Läskigt, men samtidigt jättekul :-)

För övrigt har jag fastnat för en mysig låt jag fick ett tips om häromdagen, och nu går den ständigt på repeat. Är numera ett Brendan James-fan! Här är ytterligare en som är bra.
 

Pole dancing


Ooh, det här kommer bli skoj! *haha*


Spring collection

Som den sanna Odd Molly-lovern jag är, kan jag inte låta bli att sukta efter dessa plagg från den senaste Spring Collection. Vid löning blir det nog endast 1 eller 2 av dessa plagg nedan då de inte är så snälla mot plånboken.


Bilder: www.oddmolly.com




Mycket på g

Det är mycket som händer just nu, och tiden räcker inte till bloggen riktigt tyvärr. Återkommer så snart tiden och krafterna är tillbaka!




Guess who!?

En utav tjejerna har varit duktig idag och köpt en peruk till på lördag, gissa vem? Jag har min redan kirrad tack vare denna "blondin" :-)


Hairy

Det började med att Izza bjöd in till middag. Sedan kom jag med ett förslag ifall vi inte kunde ha ett roligt tema!?

Stephanie kom med perukförslaget och sedan Izza med mustacherna. Det slutade med att på lördag kommer vi äta middag och dricka vin i peruk & mustacher. Summan av kardemumman - en otroligt intressant och hårig kväll nalkas, vilket ni givetvis kommer att få ta del av efteråt :-)


Kelly on ice

Vad mysigt det var att åka idag -trots kylan- i Kungsträdgården. Istället för julmusik som sist spelade de allt från Kent till Chris Brown. Som sällskap följde min kollega/kompis från jobbet med.


Passar på att köra en "dagens" winterwear.

Mössa, Lyle & Scott
Dunjacka, dbrand
Halsduk, H&M
Jeansleggings, H&M
Yllekofta, Gina tricot
Skor, Shepherd
Vantar, Lovikavantar från Åhléns
Skridskor, Stadium
Skydd, Reebok (Intersport)







Skridskor

Nu ska jag ut och åka!


Tecknad av Anna

Fina och duktiga Anna har tecknat av mig igen, denna gång fick hon inspiration av mina bilder med röda läppar i föregående inlägg och kallar bilden för "Kelly on a dresser" :-)


Leather bow

Nyaste tillskottet i min bracelet-collection är denna tuffa skinnarmband i form av en rosett från Bracy. Den sitter som en smäck på handleden och är riktigt fin. 149 kr går den på ifall ni vill ha en likadan :-)



Modellar lite med armbandet (vilket ej är det lättaste!) samtidigt som jag för första gången har röda läppar :-P


Fina, torkade rosor låg även i paketet - äkta Kelly :-)


Blondinerna


Idag har jag och Wille myst hemma hos Jenny tillsammans med hennes fina Våfflan. Vi åt donuts, drack fluffiga chai-lattes och pratade och skrattade i flera timmar. Tillsammans ser vi ut som en blond syskonskara då vi alla är långa och söta :-p Jag invigde dessutom mitt nya Odd Molly linne.




"Husmor Jenny" är mästarinna på att få till riktigt tjockt mjölk"fluff" som vi kallar det.







Det märks tydligt att jag och Jenny har exakt likadan smak när det gäller inredning.



Rea

Just nu reas min fina rosiga väska ut, och den hittar ni här.


Bild: hm.com


Sweet dinner

Jag har insett sedan länge att jag är ingen stor inspirationskälla när det gäller nyttig kost, men jag ska försöka bättra mig på den fronten. Men som ensamboende har man ju verkligen ingen ork att äta lagad mat, såvida jag inte äter ute och att laga till sig själv är bland det tråkigaste som finns. Det är kvällar som denna då flingor och mackor gör sitt. Så ikväll denna kalla trettondagsafton äter jag ett par skålar Special K med jordgubbar och choklad :-P



Snabba Cash

Har precis vänt upp och ner på hela min lilla lägenhet i sökandet efter min bio-check på 2 st biobiljetter till filmen Snabba Cash som har premiär nästa vecka. Tror det tog minst en timme innan jag hittade den, det lönar sig att vara envis ibland. Nu ska jag börja läsa boken och förhoppningsvis hinna läsa klart den innan biobesöket.



Lagerhaus

Lagerhaus är som IKEA, man kommer alltid hem med fler saker än det man tänkt sig. Det var faktiskt endast muffinsformar jag var ute efter!


Glasbehållare (ska förvara vetemjöl i), tårtkupa, muffinsformar, presentpapper, chopsticks och tårtunderlägg.


SATC 2!

Fick nys om denna trailer hos Hanna. Jag är inte alls mycket för tjejfilmer i allmänhet, men SATC är ett undantag som jag dyrkar. Vad jag längtar till filmen!


Hearts

Hittade dessa söta disktrasor i en krims-krams butikskedja som heter "Boutique Eden". För 12 kr får man en förpackning med 3 st trasor, ett kap!


Kalender

Haha, jag gillar en annan present jag fick (köpt i England) med housewife-tema och roliga texter. Nu när 2010 börjat hänger den uppe i mitt kök.



Januari.


Ett GOTT nytt år

Inga nyårslöften här inte om ett nyttigare år, varför lova något som man vet att man inte kommer att hålla? :-)Ikväll svullar jag godis från min fina iittala-skål jag fick i julklapp och ser på "Drop Dead Diva" avsnitt.




New years eve





Söta I. fick låna min lilla hatt med strass, fjädrar och tyll.


Jag och min fina vän C sedan mååånga år tillbaka :-)



Parmaskinka, fikon och sallad med balsamvinäger och olivolja.


Renstek och potatisgratäng med Karl-Johansvamp.


Chokladpannacotta med jordgubbar, balsamvinäger och basilika tillsammans med passionsfrukt.






Druvor enligt tradition vid tolvslaget :-)

Årets sista outfit


Allting från H&M förutom spetshandskarna som är från Indiska :-) Det blev inga skor till då vi var inomhus hela kvällen.



Lyckat

Hej allihopa! Hoppas ni hade en lika lyckad nyårsafton som jag, det var den roligaste och flummigaste på många år. Totalt togs ca 600 foton från kvällen, men jag ska se till att visa upp några av dem så fort jag kan! :-)