Dagens Odd Molly-köp

Odd Molly-freak som jag är presenterar jag härmed mitt senaste OM-köp. Det är samma linne som jag redan äger i blå/vitt och jag fyndade denna variant i rosa för mindre än halva nypriset hos Tradera - den bästa sidan ifall man letar efter slutsålda plagg från äldre kollektioner. Denna kommer från sommar 2009´s kollektion.


Foton: Från säljaren.


Kommentarer
Postat av: Erika

Så sött :)

2010-01-25
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: Sara

Inte för att vara elak, men det ser lite ut som ett linne för barn :O tycker att Odd Molly kläder kan vara ganska snygga ibland men de flesta plaggen är lite för annorlunda, "barnsliga".

2010-01-25
Postat av: veronica

Jättefint linne! Ville också ha ett =)

Postat av: Anonym

gulligt:)

Postat av: Malin

Jättegulligt linne! Här en en till som älskar Odd Molly och har gjort nu ett par år. Det är ett klädesmärke som får hänga på mest varje dag

/Malin

Postat av: Carin

Jättefint linne! Har ett likadant själv från Tradera och hoppas vinna auktionen på det du har. Är helt såld på Odd Molly. Men endast vissa av dem! :) De som är med blommor och mer stilrena. Inte de som ser ut som hopsydda trasmattor! :) Man kan verkligen göra riktiga fynd på Tradera, speciellt på äldre kollektioner. Jag har aldrig gjort något felköp på ett Odd Molly plagg där.

2010-01-30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback