New in

Efter ca 3 veckor (vilket är normal leveranstid från Kina) kom äntligen mitt strassiga lass till blivande armband. Hittade samtliga på Ebay.com och alltsammans gick på 114 kr inkl. frakt. Sjukt billigt eller hur?
 
Det blev nitar i både guld- och roséguld, ängelvingar och "dream"-ord. Säljaren jag shoppade hos heter crystallized2010 om ni själva är sugna, fanns så sjukt mycket - livsfarligt!
 
 
 

Macrame by Kelly

Min terapi i nuläget. Och fler ska det bli, väntar dessutom på ett stort paket med nylontråd i ännu fler färger ;-) Har ni lärt er ännu? Varnar er att man blir som besatt ;-)
 
 

Model

Foto Från modevisningen av Jonsvens Design i torsdags förra veckan. Foto: min underbara vän Jessica som var som värsta paparazzin ;-)

En god morgon med God Morgon

Jag har fått hem de nya smakerna från God Morgon. Innehåller inget koncentrat eller tillsatt socker, utan endast pressad frukt. "Super C" är en riktig kickstartare med extra C-vitamin tack vare bäret acerola och "Inspiration Strawberry" är riktigt fräsch och smakar sommar. Finns i butik nu.
 

My friday night

Pyssel för mig är verkligen som balsam för själen, man blir lugn och lägger allt som händer runtomkring en åt sidan. Ikväll blir det en massa makraméarmband som kommer att knytas. Jag har verkligen blivit hooked på detta. Visar resultaten imorgon!
 
Ni är som många som undrar just hur man gör makramé och här finns en superbra videoguide på Youtube!
 

Rosé

Det är svårt att tro att jag fram till ett par år sedan bara varit en silvertjej. Numera är det endast guld som gäller och nu nyligen även roséguld.
 
Klocka och eternity-armband från Cocoo.se, nitar från Ginatricot och skruv-armband från Ebay.

Loppis

Hej på er! Åh, jag har varit så rörd när jag läst alla era underbara kommentarer under den här veckan som varit. Ni är verkligen så himla fantastiska! ♥ Det är ju en berg-o-dal-bana med känslor i nuläget, men har massa fina vänner och familj som stöttar och har roliga saker att se fram emot under denna vår och sommar. Livet blir verkligen aldrig som man tänkt sig, men jag försöker vara stark.
 
Under helgen som var hälsade jag på mina föräldrar i Norrköping. Som vanligt tog jag och mamma en loppisrunda och trots att jag inte borde samla på mig mer grejer i och med min kommande flytt så kunde jag inte låta bli! Dessutom kostade allt tillsammans endast en 50-lapp ;-)
 

Bridal

 
Foto: www.brollopsfoton.se, fotograf: Björn Mattisson

Backstage

Hej på er! Ni som följer mig på Instagram känner till vid detta laget att jag modellade några vackra klänningar igår på en modevisning åt Jonsvens Design. Fler bilder på g, men här är en från backstage sålänge.
 

American breakfast

Igår fick jag ett bud från MrJet.se med färgglada fruitloops, jordnötssmör, pankkaksmix, syrup, blåbär och en tidning. Detta tack vare deras mobil-kampanj där det är upp till 65% billigare att boka hotell via mobilen än med datorn. På så sätt får man pengar över till bl.a lyxiga frukostar m.m. hälsar de.
 
Var faktiskt första gången jag gjorde amerikanska pannkakor hemma, riktigt goda blev de!
 
Inte så apitliga färger på flingorna direkt... :-)

CC nails

Min lilla Chanel nagellack-samling är inte stor, men den växer sakta men säkert. Nu senast slog jag till på baslacket.
 

Strike the armcandy pose

Det verkar som att jag har funnit min "armbands-pose" på Instagram, ett tema jag kommer att fortsätta med. Här nedan är färgglada looks från veckan som gått, vilken är din favvo?
 
1. Purple lady: Tröja från H&M. Armband från Lindex och flätade armband Cara.
2. Rosé lady: Tröja med rosépärlor från H&M. Eternity armband och roséklocka från Cocoo.se och nitar från Gina tricot.
3. Green lady: Topp från Gina tricot. Makraméarmband gjort av mig, guldklocka från Cocoo.se och Van Cleef & Arpels-inspirerat armband från Ebay.
4. Pink lady: Tröja från H&M. Armband gjorda av mig, guldklocka från Cocoo.se.