Black black black!

Hmmm, det var mycket svartklätt i onsdags! Stephanie, Citty och jag - snygga tjejer är vi!. Bild tagen från Absolut Glam.


Vippa

Yes, visst är det en French Maid som jag ska vara på Halloweenfesten! Outfiten får ni se imorgon, och den är nu totalt fulländad med denna rosa dammvippa jag fick låna av min snälla vän idag! Nu måste jag bara lära mig lite franska städ-fraser ;-)

Musiclover


Softar idag med en skön tee från Acrylick. Kostar 349 kr och finns hos 4everyoung.se. Idag blir det fika med en vän på stan, sedan kväll blir det middag ute samt nattbio för att se nya Bondfilmen!


Pinky fur



Det blir ingen Cubusjacka då dessa från Pinky webshop är så extremt mycket finare. De har sålt som smör och kommer lyckligtvis in igen 31 okt, dvs. imorgon! 649 kr går de på och finns i 3 färger. Jag vill både ha den gråa och den svarta.

Pink desires


Kan det finnas en mer perfekt sko? I think not. Dessa fick jag syn på igår på Dna i SOUK gallerian. Priset var 899 kr.

Men istället för ett skoköp blev det en rosa smoothie (med jordgubbar, hallon och björnbär) från caféet ni ser i bakgrunden. Var inte fy skam den heller!


All done!

Äntligen har jag funnit den sista pusselbiten i min Halloweenoutfit - nätstayups! Letade överallt verkligen, NK, Åhléns, Buttericks och fann nada då jag till slut chansade på H&M och fann ett par perfekta för 98 kr.

Några fler gissningar på vad jag ska vara? Nu kan det ju inte vara så svårt med tanke på de vita rosetterna på strumporna.



Förra året som (blodtörstig) sjuksköterska, skulle haft stayups då också men klänningen var så kort att jag hade visat rumpan för alla i sådana fall! :-) Förresten, fasen vad långt hår man hade när man ser tillbaka på dessa bilder! *chock*


A saucy bag!

Igår kväll fick vi även med oss hem en goodiebag. Den innehåll en Cosmopolitan tidning, Tutti Frutti godis, hårspray från Schwarzkopf, mascara från MaxFactor, parfymprov på Paris Hilton´s "Can Can" och även något som var lite annorlunda - en bearnaisesås och pepparsås från Erik Lallerstedt. :-p



What a night!

Citat från mig och Stephanie, klockslaget är ca 20.10.

- "det blir högst en drink ikväll, kanske två med tanke på att man jobbar imorgon".

Blev det så? Nä. Kom hem för inte så länge sen, har verkligen haft en superkul kväll med drinkar, vin, dans och mingel. Träffade både nya och gamla bekanta och vissa som man verkligen inte trodde man skulle träffa på denna kväll (dvs.gamla ex). Tack så jättemycket Isabella! Nej, nu måste jag verkligen sussa! God natt!



Stephanie, jag och Tyra. (Bild lånad av Tyra).



Citty från Finest.se och jag.

Här kan ni se lite mingelbilder från de som var där!



Volanger

Här är linnet (volang-lover som jag är!) som jag ska ha på mig ikväll tillsammans med svarta stuprörsbyxor och pumps. Helsvart blir det, och det ska faktiskt bli rätt skönt att slippa frysa om benen under en utekväll. Foton m.m. från Blondinbella´s kalas när jag kommer hem ikväll!



Köptes på Vero Moda för 260 kr och finns även i mörkblått, lila och champagnefärg. Den är i halterneckmodell med knyt i nacken och hur fin som helst på, täcker endast halva ryggen bak.

Soppa & bröd

Nu är det lunch, och jag kan varmt rekommendera denna soppa från Souperb med svamp, grädde, vitt vin och parmesan. Sagolikt gott och dessutom passar det bra till dessa kalla dagar. Till det blir det nybakat pumpabröd. Allt från 7eleven.






Fuskis

Efter att ha sett denna fuskpälskrage med liten guldkedja på snygga Izabella på blog awards-kvällen blev jag förtjust.♥ Det är trots allt lite svårt att hitta en snygg fuskpäls då jag tycker de flesta ser rätt konstiga ut. Ärligt talat tycker jag att äkta päls är snyggast, finast och känns mjukare och lenare mot huden, men så har ju vi "MEN":et som spökar i min hjärna så fort jag ser en snygg äkta päls. Tänker på det söta lilla djuret som fått lida, och ibland flås de t.om levande!


Varför kan inte fuskpälsmakare göra lika fina som äkta? Att det ska vara så svårt? Så slipper jag hamna i detta dilemma? Denna kommer i alla fall från Gina tricot, kostade endast 149 pix och är snygg att piffa upp till en svart skinnjacka, eller kappa t.ex. Finns även i svart.


Birthday party

Har glömt att nämna det, men förra veckan damp det ner ett inbjudningskort till Isabella´s 18-års kalas på Café Opera. Jag fick ta med mig en vän, så jag och Stephanie ska ta oss dit och kolla läget ikväll.

Jag tänkte stassa upp mig i klänning och grejer, men ärligt talat är det alldeles för kallt och känner mig inte riktigt "in the mood". Så det blir ett par snygga svarta stuprörsbyxor och en rygglös halternecktopp med massvis med volanger fram i svart sidentyg, allt från Vero Moda (shoppade i helgen). Teamar upp det med enkla svarta pumps från Bianco.


Bio

Precis hemkommen från stan, såg "Vicky Christina Barcelona" med bl.a Scarlett Johansson och en otroligt bra Penelope Cruz som spelar en helt galen ex-fru, hennes bästa roll någonsin enligt mig! Sevärd film annars, Woody Allen gör bra och annorlunda filmer som t.ex Match Point som jag gillade skarpt.

Biografen SAGA på Kungsgatan jag var på ikväll - min favoritbiograf. Traditionell och jäkligt charmig.

Jag är en burk

Fick ett mail nyss från en läsare som skrev att det fanns förvaringsburkar på Systerlycklig som hette "Kelly". Snacka om ett perfekt namn på dessa rosiga burkar!




Skärmbild: systerlycklig.se

Veckans bloggare hos Finest.se


Jag fått äran att bli utnämnd till "veckans bloggare" av Finest.se!
Här kan ni se artikeln med intervju!


Mer utav?

Saknar ni något i bloggen, är det något ni vill se mer utav? Jag vet att jag är hemskt dålig med att fota outfits t.ex, men jag försöker bättra mig! Det råder även en brist på personliga inlägg, men jag har aldrig sett min blogg som en dagbok.

Annars, vill ni ser mer tips & råd när det gäller webshops? Mattips? Recept? Recensioner av skönhetsprodukter? You name it and´ll see what I can do!


Mysigt reafynd

Fann denna mysiga, grovstickade halsduk för endast 49 kr hos Gina tricot igår. Den är verkligen enorm, så den värmer riktigt bra och är dessutom en rejäl färgklick!





Vinn ditt eget namnhalsband!

Nu har ni chansen att vinna ett riktigt fint pris, nämligen ett alldeles eget namnhalsband i silver!




Priset är sponsrat av Betties Galleria och är värt 399 kr. Modellen och typsnittet är exakt som mitt halsband - "Rebecca" och är i äkta silver. Max antal bokstäver är 8 st och kedjan är 38-40 cm långt. Mer info hittar ni här.

Tävlingsuppgift: Kommentera under detta inlägg med en motivering varför just DU ska vinna ett namnhalsband.

Tävlingen avslutas den 11e november, lycka till! VINNAREN ÄR NU UTSEDD!

15% rabatt

Ange koden "kelly" hos 4everyoung.se så får ni 15% rabatt på ordervärdet (Obs! Gäller ej rean). Rabattkoden gäller fram till och med torsdag. Kolla gärna in allt nyinkommet!






Julig frukost

Lussekatter och mandariner var dagens frukost idag. Helt fel både säsongs- och hälsomässigt men what tha heck. Jag var sugen.

Glassvinst + rabatterbjudande!

Stort grattis till Josefine som vinner sitt favoritsmycke från Cocoo Candy Collection! Det var ett bra val, då jag har den i rosa.

Men alla ni andra ska inte gå lottlösa, t.o.m 3e november har mina läsare hela 25% rabatt hos Cocoo.se! Ange bara koden "kelly" i eran beställning.





Fransigt

Har länge letat efter fransväska i lagom stor storlek och rätt färg. I lördags fann jag en på Bianco för 350 kr i fuskmocka. Stor, rymlig och härligt fransig överallt.



Ps. Vill du också ha denna väska, eller något annat från Bianco? Tävla då om ett presentkort värde 500 kr här!


The pantie test

Jag har tidigare bloggat om de HP-inspirerade trosorna från Ginatricot, och nu tänkte jag testa de från Cubus. Kostar 39 kr paret och finns i 2 färger, mörkblått och cerise. De är mycket följsammare än GT´s trosor och mer lika originalet.


Så om man ska ranka alla trosorna blir resultatet såhär:

1a plats. Hanky Panky, 199 kr. Mina favoriter. Minus för det dyra priset, men enormt plus för kvalitén. Håller flera tvättar och finns i ändlöst många färger och har en väldigt följsam onesize-storlek.

2a plats. Cubus, 39 kr. Fin passform och prisvärda. Är väldigt lika HP-trosorna -ett bra budget alternativ. Normala i storleken (finns i flera storlekar) och lika elastiska och följsamma som HP. Synd bara att inte fler färger säljs.

3e plats. Ginatricot, 49 kr. Verkade lovande, men så fort man tar i dem fransar de, kan bara tänka mig hur de ser ut efter en tvätt. Dessutom känns de lite "stela", inte så elastiska. Små storlekar, jag som är en S fick ta en M.


Hanky Pankys och Gina tricot´s panties.

Alla bilder: Privata

Sy för livet!

I PUB husets skyltfönster finns kreationer från flera kända svenska designers till förmån av Rosa Bandet-kampanjen. Det är anordnat av tidningen CHIC och plaggen är tänkta att auktioneras ut.


1. Fraulein Von Hast
2. Gram

3. Liselotte Westerlund
4. Dagmar
5. Bea Szenfeld

(Klicka för större bilder)

På önskelistan


Att jag aldrig lyckas hitta ett "Carrie" nitskärp, har sett från andra bloggar att ett snarlikt ska finnas på Lindex men har ej haft turen att finna en sådan.

Sen har vi fuskpälsen från Cubus, såldes som smör och förhoppningsvis får de in nya snart igen. (Bild lånad av Amanda).

En ny B&J!


A dream has come true! - Half Baked finns numera i B&J sortimentet. Det är alltså sorterna Chocolate Fudge Brownie blandat med Cookie Dough! Den svullades igår kväll och kan verkligen rekommenderas för en B&J-lover som jag!

Längtar till Halloween!

Har endast en liten detalj kvar för min Halloweenoutfit, och det är svarta nätstrumpbyxor. Jag känner mig riktigt nöjd med valet, sött men ändå naughty. Kan ni gissa vad det är jag ska vara? :-)


Tips om tävling

Grymma partytjejen Minna som festade loss med oss i Hummer-limon har en rätt grym tävling! Man kan vinna en iPod Nano i valfri färg! Klicka här för att komma till tävlingen.




Gratis smink!

En Dior Show mascara och en jättefin rouge från Lancome har jag köpt för mina presentkort på KICKS. Tack vare Gratismakeup! Registrera dig här du också!




 


Rosigt i regnet

Något som alltid muntrar upp litegrann under trista regndagar är söta gummistövlar eller ett sött paraply. Idag använde jag ett med fina rosor och volangkant från Kappahl, 79,50 kr.




Rösta, rösta!

Cosmopolitan har nominerat ett utav mina blogginlägg till "veckans bästa", och ni kan gärna gå in och rösta här!




Norrköping

Det var då många som blev nyfikna när jag nämnde i ett inlägg i fredags om att jag har bott ett tag i Norrköping. Så nu får ni svar på era frågor.

Jag flyttade med hela familjen till Norrköping när jag var runt 6 år från England, då min mamma kommer därifrån. När det blev dags för skoltiden gick jag lågstadiet i Oskarsskolan och sedan gick jag i musikklass 4an till 9an i Navestadsskolan. Vi bodde bl.a på Södra Promenaden i city. Efter det blev det Stockholm.

Jag har inte kvar min östgötedialekt, men ibland kan det smyga sig fram med något ord eller två under en konversation :-)

Teddybear borste och en borttappad lipplumper


Tänkte visa upp mina köp från Pashionkvällen i torsdags - en underbar kabukiborste med "teddybear-hair" som är den mjukaste och lenaste borste jag någonsin känt på, och inga djur har bidragit till borsten heller.

Sedan blev det en Lip Injection läppglans som förstorar läpparna upp till 20% och det gör de verkligen! Men se till att inte måla utanför läpparna då man kan bli röd (pga. blodcirkulationen den framkallar). Men, tyvärr blev den inte långvarig i min makeupbag då jag tappade bort den i fredags! *suck*

Både borsten och lipplumpern är från Too Faced.

Back on track

Hej allihopa! Igår var en tröttsam dag, därav inget bloggande. Men nu är jag back on track med nya, pigga krafter! Nu ska jag iväg en sväng till stan för att leta efter ett plagg som passar till min Halloween-outfit (vad det blir får ni se sen!) som jag ska ha nästa helg, då är det nämligen Stephanie som håller ett roligt kalas.

Afterwork

Nu ska jag iväg till en trevlig afterwork på TGI Friday´s och träffa 2 gamla klasskompisar från skoltiden i Norrköping (ja, jag har varit en östgötare (rättning: östgöte!) en gång i tiden!). Vi har inte setts sen 9an i högstadiet så detta ska bli otroligt skoj!

Under tiden kan ni alltid titta på min fina klänning jag hämtade ut idag, en dröm med rosett och spets från Chicy! Passar perfekt till ett kalas jag ska på nästa vecka.


Lite info: Klänningen är i onesize, passar en 34-36a och kostar 529kr. Finns även med röd och champagnefärgad rosett.


Bara ett klick!

Klicka på denna länk så går 1 krona till Rosa Bandet-kampanjen tack vare Pause.se! Det är helt gratis, det är bara för er att klicka!


Bild: Pause.se

Pashion bloggmingel

Tidigare ikväll var jag på något jag verkligen sett fram emot, nämligen Pashion´s bloggmingelkväll i SOUK gallerian. Jag har tidigare listat denna butik i min kategori "mina favoritbutiker" och besöket var lika fantastiskt som alltid.


Ni har väl inte missat rosetterna längs Drottninggatan?



Sockersöta mini-muffins sköljdes ned med smultronbubbel.


Too Faced, ett utav mina favoritmärken! Deras lilla sminkbox med "Naughty" och "Nice" var bedårande.



Presentask som kommer komma in lagom till julklappsinköpen (299 kr) från söta Principessa. Tog även kort på en citrusdoftande toalettspray som hette "Poo-pourri", klockrent namn!


Goodiebag! :-D


Mina favoriter från bagen, Too Faced´s nya mascara och en concealerpenna från samma märke samt en ögonskuggskarta. Nu kanske jag äntligen ska våga att leka lite med ögonskuggor, brukar aldrig sminka mig med det annars.



Jag shoppade även lite extra grejer från Too Faced, men dessa visar jag lite senare! God natt! ♥




"Ginky Tinky"

De Hanky Panky inspirerade trosorna slog jag till på från Gina tricot idag - 3 st för 129 kr! Kvalitén är inte exakt som orginalet måste jag erkänna, men de är prisvärda och sitter riktigt snygga på.



Tritoni



Tritoni kommer inom 2 veckor att släppa dessa godbitar och de kommer att kunnas beställa på hemsidan. (Obs! Vissa modeller finns redan nu!)

Vilken är er favorit? Min är den här ovan, längst upp till vänster som heter "Black Chrono" för 1295 kr.



Farm lovin'

Ligger nedbäddad i sängen och tjollar på "Bonde söker fru". Tycker den serien är så himla mysig, och att få se fina svenska sommardagar muntrar också upp. Tänk om TV4 skulle börja med "Bloggerska söker man"!? Då är jag gärna en deltagare då jag tyvärr aldrig lyckas ha tur i kärlek *suck*.



Favorit i repris, älskar denna!  "Väntan på drömprinsen på den vita springaren kan bli lång, med tanke på att få karlar är ridkunniga nuförtiden"


I´m wearing my name

Igår kom mitt namnhalsband i silver från Bettiesgalleria och riktigt fint är det! Kostade 399 kr inkl. frakt och tog ca 2 veckor att få det. Håll utkik snart, då ni kan vinna ett alldeles eget halsband i ert namn!



Mitt halsband i typsnittet "Rebecca".


Rosettclips

Visar lite från min impulsshopping igår. Barnavdelningen på H&M är verkligen en fyndplats, där fann jag stora rosettclips för håret för endast 24,50 kr för 2 st. Måtten på dem är ca 7 x 3 cm.





Vinn 500 kr att handla för hos Bianco!

Sugen på ett presentkort på 500 kr hos Bianco? Då är detta tävlingen för dig, och 4 st andra vinnare då 5 st presentkort á 500 kr lottas nu ut!

Tävlingsfråga: Vad skulle du handla för detta presentkort? Gå in på Bianco´s hemsida och ange länken i detta kommentarsfält. Vinnarna dras den 4e november! Tävlingen är nu avslutad!

Stövlar, pumps, skinnhandskar eller en väska kanske?




Ps. Det är lite knas med länkarna för tillfället, men ange länken i kommentarsfältet i alla fall, då jag kan se artikelnumret!






Jag skulle bara...

...köpa en halsduk och se vad jag kom hem med! *suck* Allt från H&M.


Mumsigt pris att vinna!


Ni har väl inte glömt bort Cocoo Candy tävlingen, där man kan vinna sitt favoritsmycke? Här är min favorit, en rosa glass som även finns i vitt, en rolig detalj är att den är i jättemjuk plast - som en riktig liten godisbit! Tävlingen avslutas nu på torsdag, så passa på!



Min rosa glass.



Tävla här!





Ingen mer bellybutton

Adressen till denna blogg är numera endast www.kellybiddle.se. Skönt att äntligen slippa min navel numera! (bellybutton).

Min egen domän har faktiskt funnits i några månader, men skulle ni knappa in det gamla, så kommer ni ändå fram och bellybuttonadressen står kvar (ifall ni skulle sakna den..*haha*).

(ps. Fråga mig inte hur man gör för att skaffa en egen domän, då jag har fått min tilldelad).





Lunchrast

Har jag nu från kursen (som handlar om ekonomirapporter och kalkyler), passar bara på att säga hej! :-p



See ya later!

Jag ska på en heldagskurs imorgon, så det blir tyvärr lite tyst på bloggen under dagen. Uppdaterar lite senare med massa kul och shoppingfynd jag gjort idag bl.a. Det kommer dessutom en ny tävling som ni verkligen inte får missa!

Puss! ♥


Gratis kläder!

Sajten fungerar, idag fick jag hem ett presentkort på 250 kr hos Ginatricot. Värva medlemmar och samla poäng ni också, värvar ni er hos mig (klicka här) så får ni 50 poäng direkt! (400 poäng - 150 kr, 600 poäng - 250 kr hos H&M eller Ginatricot).






Varför måste det sticks?


När det är höst och vinter får jag en riktig tröj- och koftmani! Såg denna på H&M webshop och blev kär, tills jag provade den i butik. Aj, så stickig! :-(

Bilder: www.hm.se

Modekungen vinnare!

Jösses, glömde ju att utnämna vinnaren utav den röda väskan från Modekungen.se igår! Skäms på mig, men en vinnare har nu dragits och jag säger stort grattis till: Susanna!

For a good cause

Igår köpte jag ett nagellack från Mavala´s "Contribution colours" för Rosabandet-kampanjen, kostar 39 kr. Det blev även ett band till.





Vampyrfilm

Ikväll är jag bjuden på en förhandsvisning av en svensk vampyrfilm - Låt den rätte komma in. Ska bli riktigt skoj och söndagar är verkligen en bra "bio-dag".



Update: Filmen var helt ok! Men en stor fördel är att man ska ha läst boken, då blir den genast bättre. En riktigt rolig grej var att självaste regissören Tomas Alfredson och författaren Johan Ajvide Lindqvist kom in efter filmen och svarade på frågor! Det kommer även komma en Hollywood-version av denna film.

Omvandling

Lite pyssel nu på söndagsförmiddagen - jag blev lite inspirerad utav en viss Odd Molly kofta och ersatte knapparna på min nyköpta cardigan med rosetter. Det var hur enkelt som helst att sy fast och vill man knäppa koftan så går det fortfarande.


Före


Efter

Pub


Salt & vinegar chips och öl med syrran + föräldrarna på södermalm fick avsluta den lilla rundan på stan *slurp* Syrrans snygga vita arm är den som syns i bild.

Träffade även på söta partygirlsen Mini och Jonna, gud vad roligt det var att se dem igen! Synd att jag inte kan följa med er ut ikväll! :-( Ps. Ni som klagar över min stängda lilla mun på alla kort, här och här öppnar jag käften, so enjoy! :-p


H&M shopping

Förbrukade lite presentkort på H&M idag, detta är vad jag släpade hem!


Jeans med balla detaljer på rumpan och benen - modellen heter Squin, den bästa stuprörsmodellen med låg midja, 398 kr.


Skitsnygg stickad mössa med fuskpäls - fann den av en slump på herravdelningen, 98 kr.


Rosa stickad tröja från Trendavdelningen, 298 kr.


Cardigan, 298 kr. Champagnefärgat sidenband köptes på Åhléns då jag har planer på att göra vissa justeringar på koftan.

Shopping sisters

Syrran min från England är på besök denna weekend, så vi ska spendera större delen av helgen tillsammans. Idag är det lite shopping som gäller, har presentkort på både H&M, KICKS och Vero Moda att förbruka, samt rabatten hos Bianco (från VR goodiebagen). Hoppas jag lyckas hitta något fabulous idag!

Under tiden kan ni alltid tävla, vinna en väska, ett smarrigt smycke och även en klänning!


Ms Bijoux

Häromdagen fick jag hem ett presskit från Ms Bijoux. Det fanns mycket snyggt i paketet och många av smyckena kommer definitivt att användas. Priserna ligger på 69-129 kr/st, finns bl.a hos Accessora.


Mina favoriter, det flätade berlockarmbandet och Madonnaarmbandet.

Hemmakväll


Hemmakväll denna fredag, gårdagen tog ju på krafterna igår! Softar framför tvn i min otroligt mysiga och snygga "Kate Hudson" kofta från Glitzy och ser på Wedding Crashers. Kostar 570 kr om ni själva är sugna.


Fin färg på paketet, eller hur?!


Det enda...

..som var riktigt fint i VR`s goodiebag var faktiskt själva bagen - designad av otroligt duktiga Anna (Avanna). Annars hade VR satsat på kvantitet snarare än kvalité när det gällde innehållet. (förutom en värdecheck på 25% rabatt på ett par valfria skor från Bianco som jag tänker använda snarast!). Ja, nu låter jag riktigt otacksam och bortskämd, men jag tyckte bara att påsen var finast helt enkelt.






Rullande diskotek

Åh, nostalgi när man ser Malin´s fimer från igår.
Vill tillbaka. Hör och se själva här och här!


Linda, Stina-Lee, jag och Malin.

VR blog awards...

....forget about it!

Kvällens roligaste och minne för livet var våra 3 timmar i Hummer limon, det var helt sjukt! Jag är riktigt hes idag från allt skrikande och hörseln är nedsatt pga. den höga musiken som spelades - vi hördes när vi åkte runt i stan säger jag bara!

Skumpan flödade, klänningar blev nerspillda, bloggtjejer ramlade, en buss full med turister fotade oss och ville t.om posa tillsammans då vi tog en liten paus utomhus...listan är lång med allt som hände, för att inte tala om vår entré till galan, då alla fotografer dök fram och fotade oss medan vi klev ur limmon.

Tack som fan Malin för att du fixade detta och till Minna som gav oss limo-girls varsin underbar goodiebag.



Limo-girlsen bestod utav: Kenza, Stina-Lee, Charlotte, Minna, Amanda, Malin, Jenny, Izabella, Mini, Linda och Jonna








Jenny och jag shejkar loss till musiken som säkert hördes 5 kvarter bort!



Izabella´s bilder (de 4 ovan), ser ni hela outfiten dessutom.


Turisterna som alla fotade oss när vi tog en liten paus utomhus...*haha*



3 bilderna ovan från Malin.



Tidningen METRO fotade oss också när vi anlände till Sturecompagniet, det gjorde även Stureplan.se.




Rain rain go away, come again another day

Av alla dagar så ska det regna just idag! *suck* Hinner inte ta outfitbild på min galaklädsel, den får ni se imorgon på bloggen!

Än så länge får ni se den via ett kollage av gamla bilder (bilden på klänningen är lånad av Sandra). Den är väldigt "Carrie"-inspirerad med en stor ros, vippig klänning och sen skorna som ni alla känner igen.




Fin i håret är man dessutom, gick till min charmiga frisör Saxess by Alex och gjorde slingor, blev hur fint som helst. Fick en lektion i hur man gör lockar med hjälp utav en plattång, det gick ju sådär när jag skulle prova själv men "practice makes perfect"!


En söt chihuahua (6 mån gammal) vid namn Grynet busade jag med i salongen.


Vinn min väska!

Idag påbörjar jag en tävling i samarbete med Modekungen.se där ni kan vinna en exakt likadan röd väska som jag har!

Lite info: Pris 899 kr, Bredd: 42cm, Höjd: 30cm, PU-läder (skinnimitation).

Tävlingsuppgift: Skriv ett inlägg i eran blogg om denna tävling, länkat till mig och Modekungen.se. Ange sedan länken till ert inlägg i kommentarsfältet nedan. För er som ej har bloggar, anmäl er istället till nyhetsbrevet på hemsidan och skriv en kommentar nedan när det är gjort.

Lycka till! Tävlingen avslutas nu söndag! (19/10).
VINNARE NU UTSEDD!


Abercrombie & Fitch

I denna butik är all personal modeller, den ena snyggare än den andra. Här är en kille som välkomnade oss vid entrén när jag och Jenny besökte Abercrombie & Fitch butiken i London.

De stod där med en polaroidkamera och man fick posa med honom *haha*.
(Jag ser ut som en gammal tant dock, och vart tog allt mitt hår vägen - plötslig page?).




Lite ögongodis åt er idag!


The day before...

Det är mycket att stå i idag inför morgondagens gala. Idag ska jag hämta en klänning, göra ett frisörbesök, fixa naglarna och dessutom köpa bubbel. Blir lite stressigt med tanke på att man ska jobba emellan + hinna med blogginlägg, men skoj blir det!

Fann denna lista hos Sandra.

Klänning - En ljuslila från Oasis, samma modell som min rosa.
Skor - Mina "Carrie-skor" från Gojane.

Make up - Lösfransar (kanske), annars vanlig makeup - inga starka färger eller så.

Fördrink - Skumpa i Hummer limon!
Smycken - Inga smycken, men däremot en stor svart ros.
Väska - Svart kuvertväska i satintyg.
Ytterplagg - Chicy.se mc-jacka
Hår - Utsläppt, lite lockiga toppar.
Strumpbyxor - Hudfärgade.


Kofta på väg!

Fick ett tillfälle häromdagen att känna lite på Gina-koftan och den var jättestickig! Snygg, men utslag och klåda vill man ju knappast ha. Dessutom är alla små storlekar slut.

Vilken dag som helst nu kommer istället Glitzy-koftan, se så snygg den är på Charlotte (a.k.a. the owner of Glitzy).



Charlotte och jag - snygga tjejer i Converse och slitna jeans!



Red bag

Min nya röda väska kommer från Modekungen.se och visst är den snygg? 899 kr kostar den, är i skinnimitation och inspirerad utav Miu-Miu cofferbagsen. Finns även i vitt, svart och babyrosa!

Obs! Håll utkik nu på onsdag, då ni har chans att vinna likadan väska som jag har!

Om ni är sugna att shoppa något på Modekungen.se, använd koden "KELLY1130" så får ni 10 % rabatt (gäller t.om. 30/10).

Röda ting


Skinnjacka, Hollies
Skjorta, Glitzy.se
Jeans, Replay
Skor, Converse
Klocka, Cocoo.se
Armband, Disney Couture
Väska, Modekungen.se








disp

Jag har fått lite nya hårprodukter för recension från disp  (säljs endast hos hårfrisörer och eleven.se)- shampoo, balsam och en hårinpackning för torrt, färgat och skadat hår. Perfekt för mig som blonderar håret, ska testa dem redan ikväll!

Produkterna lovas ge silkeslent hår och styrka eftersom de innehåller japanskt silkesprotein. Det medföljde även en ny produkt ur deras sortiment, en glansspray.





Pom-pom

Det ska bollas runt i höst och vinter, mina favoriter kommer från H&M och Friis & Company.



Bilder: H&M, Chique.se


 


Hummer!

Vårt vrålåk till blog awardsen nu på torsdag är omtalad på Veckorevyn´s hemsida. 2 timmar innan galan kommer vi festa i den, och inte nog med det - efter galan hämtas vi upp för att festa vidare i den en hel timme innan efterfesten på Hell´s Kitchen! Kommer bli helt galet!



Bild lånad från Minna.

Lusse!

Sitter och käkar på en lussekatt! Lite tidigt i år måste jag säga, men jag klagar inte!

Söndag

Söndagar är dagar då man bara vill gå omkring mysklädd, idag ska jag bara softa och njuta av det fina höstvädret.

Stickad tröja med luva, Odd Molly
Linne, Odd Molly
Jeans, &Denim
Skinnjacka, Hollies
Skor, Converse
Väska, Louis Vuitton
Mössa, Lindex


Ego girl


Många kommentarer att jag aldrig ler på kort, och det stämmer. Jag är lite av en "Victoria Beckham" när kameran åker fram, och det är inte pga av att jag har sneda tänder, glugg (vilket jag tycker kan vara riktigt sött och charmigt!) eller dyl. (förutom en tand på underkäken som är lite skev..haha) - jag tycker personligen att jag gör mig bättre på kort med munnen stängd helt enkelt :-)



Mina örhängen kommer från Sparkling Crystals, blus från H&M Divided och blommigt örngott från Cellbes.

Små askar

Kolla in min söta mor´s porslinask-samling! Hon har fyndat alla dessa i secondhandbutiker för endast några kronor styck, i Sverige och England.


Lördag



Nej, inspirationen och motivationen har verkligen legat på noll idag. Tänkte ju bege mig ut på jakt efter skinnhandskar och kofta m.m. men till slut försvann lusten, får ta det en annan dag istället! Detsamma gäller klädseln, tycker jag använder samma samma jämt när jag faktiskt har en rätt stor garderob.

Väst, Oasis
Puderrosa volangblus, H&M
Tröja, Gina tricot
Jeans, &Denim
Väska, Louis Vuitton
Stövlar, Friis Company

Önskekoftor

Jag vill jag ha en ny kofta. En som passar tillsammans med skinny jeans och stövlar alt. converse och gärna gräddvit med mönster. Här nedan är 2 st på önskelistan. Har hört att den från Gina Tricot sticks riktigt mycket - men vill man vara fin så....



Gina Tricot, 349 kr och Glitzy, 570 kr.


Ny sjal & mössa


Nuknuk har fått in massvis med fina höstnyheter, främst blommiga sjalar och handstickade mössor. Jag har beställt denna sjal i kollaget ovan, inte ett helt otippat val av mig med tanke på rosmotivet. Det blev även en mössa, som ni får se när paketet har kommit efter helgen!

Lite tuffare

Kvällens klädsel, lite tuffare :-) 2 outfits på en dag, det ni! Kelly ska skärpa sig nu med outfitinläggen.




Jacka, Chicy.se
Tunika med spetsdetaljer, Saint Tropez
Väska, Chique.se
Jeans, &Denim
Stövlar, Bianco


Green lady

Det är skoj med klänningar med lite färg, och här är min smaragdgröna chiffongklänning med volanger, paljetter och ett svart satinband att knyta bak. Hade den på mig i London under en partykväll, och har funderat på om denna är klänningen att bära på blog awardsen, men jag har faktiskt en helt annan på gång. Kommer från Pinky och tyvärr finns den inte kvar i sortimentet.

Men.....Pinky har en klänning kvar i storlek M som ni kan vinna! (Jag som är en 34a har storlek S). Det enda ni behöver göra är att signa upp er på deras nyhetsbrev och sen drar Pinky en vinnare. Vinnaren meddelas per mail.



Mini-rosett

Förut visade jag exempel på rosettdiadem - modell större. Jag hittade en söt liten sak med smala elastiska band på H&M Divided för endast 19,50 kr. Diskret och söt.





Chips är kärlek!


Estrella har tagit in Salt & Vinegar chipsen igen! Lyckan är total. Fann dessa hos City Gross, men har inte sett dem någon annanstans, får bunkra upp med ett stort lager hemma!

Wow, that´s big!

Ni vet ju alla hur jag älskar rosetter i alla dess former, speciellt diadem. Men Topshop har tagit det ett steg längre (och större!). Häromdagen fotade jag dessa diadem med den största rosetten jag sett. Inget för mig dock, för mycket "Mimmi"-varning :-)




Blus

Hittade denna söta chiffongblus på H&M Divided, 249 kr. Jättefin på, och jag älskar den puderrosa färgen! Fanns även i svart.


Dagens

Äntligen har jag lyckats med en dagens! :-)



Väst, Oasis
Puderrosa topp med spetskant, Salt
Ljusrosa tröja, Tessie
Jeans, &Denim
Stövlar, Roots
Väska, Louis Vuitton

Lyckat!

Kronprinsessan Viktoria var riktigt fin på Kunskapsprisets gala som hölls i Blå Hallen i Stockholms stadshus.


Bildkälla

Vinn din favorit!



En glass- och godiskollektion har släppts och nu har ni chansen att vinna den ni tycker om bäst! Det enda ni behöver göra i denna tävling är att ange numret på er favorit i kommentarsfältet nedan. En vinnare dras den 25e oktober!








Bilder: Cocoo.se



 


Wear your name

Bettiesgalleria har börjat med namnhalsband i silver, jag har redan flera halsband och armband i både guld och silver men kunde inte låta bli att klicka hem ett i "Rebecca" typsnittet. Priset är 399 kr inkl. frakt vilket är billigare än vad Supastar tar för sina.




Free clothes!

Alla ni är väl redan värvade utav Gratisklader.nu, men jag ger det ett försök. Ni får hela 50 poäng om ni värvas av mig, och samlar ni 400 poäng får ni ett presentkort på 150 kr, 600 poäng - 250 kr.

Man får välja mellan flera populära klädkedjor, nu är det Gina Tricot och H&M som gäller. Det enda man behöver göra är att värva andra och/eller göra olika erbjudanden. Hur bra låter inte det?





Bli värvad av mig, och få 50 poäng!

Ps. Jag har även en till Gratismakeup.se, med samma uplägg fast man får presentkort från KICKS!



Kelly testar: Matrix Sparkling blondes restorative system

Matrix Sparkling blondes restorative system är en 5-veckors inpackningskur för blekt, matt och skadat hår med reparerande ceramider och skyddande e-vitamin. En tub per vecka ska man använda i blött hår ca 3-5 min för att återhämta håret, samt få tillbaka dess lyster.

Jag har använt dessa, och håret blir glansigare och mer följsamt. Finns även för brunetter och rödhåriga.

Kostar 179 kr för 5 st x 20 ml, och finns att köpa hos ForHair.se

Tips: http://www.shapeit.se/ är ett community dedikerat till hår, där finner ni även erbjudanden mm.
Bli medlem idag!



Utvald

Jag fick hem en postavi idag, helt ovetandes hade jag fått hem ett smycke från Fritz unt Axel med ett jättefint brev till. Själva paketet hade de gjort i "min stil" dessutom.

Utdrag ur brevet:

"Just dig, Kelly, valde vi för att din stil skiljer sig från många andra. Rosa rosor och shabby chic står i stark kontrast med den annars lite grå vardagen. Vi hoppas du tycker om ditt halsband. Vi lät oss inspireras av dig när vi gjorde det. Det är unikt. Precis som du."




Man blir ju helt rörd! Tack så jättemycket!



Ridin´ in style to the blog awards!



Nästa torsdag blir galen. Då ska jag och flera andra partyglada bloggerskor (Kenza, Stina-Lee, Charlotte, Minna, Amanda, Malin, Jenny, Izabella, Mini, Linda och Jonna) åka (festa!!!) 2 timmar i en 11 meter lång HUMMER limousine runt stan, för att sedan släppas av vid Sturecompagniet där Veckorevyn´s blog awards kommer att hållas.

Bilen som kommer att köra runt oss är från Royal Coach.


Grekiskt

Igår hade vi en liten fest på jobbet och det bjöds på en stor buffé med grekiska smaker. Nu ska vi käka upp resterna till lunch!





I schlajk!

"Schlajk" är ett verb som jag fått utav min vän Jenny, då man verkligen gillar något. (I like =  I schlajk).

Jag schlajkar iaf min väska från Chique.se, mycket finare i verkligheten är den dessutom. Visst, det är ingen Balenciaga men den är fin ändå! Finns även i röd och bronsfärg och kostar 569 kr.







Rockig tisdag

Jacka, Chicy.se
Topp, Gina tricot
Tröja, Gina tricot
Ljusgrå jeans, &Denim
Stövlar, Bianco
Väska, Chique.se




Supergirl

Har ju inte visat mycket av min lilla shopping jag gjorde i London, men här är iaf ytterligare en grej. En tee med lite vintage-vibes från spanska mexikanska märket Bershka, kostade endast 9 pund! (ca 116 kr).


Baka med silikon!

Fick ett tips av Therezz idag om sajten Kakburken.se där de har de rosa muffinsformarna jag tidigare bloggat om. Här har de även formar av silikon, som man kan använda flera gånger om. Dessa funkar riktigt bra, och den vetskapen har jag tack vare att min kära mor bakar muffins med silikonformar.




Bilder: Kakburken.se


Tävlingar!

För alla er som inte vann t-shirten igår, häng inte läpp då det är tävlingar på gång från Pinky, Cocoo.se och Bianco som dyker  upp i veckan!


Håll utkik efter fina priser att vinna!


538 st



Som rubriken avslöjar, så var det hela 538 tävlingsbidrag som ville ha denna t-shirt! Men det kan endast finnas en vinnare och det blir gratulationer från mig och Glitzy till Balettsakjjot!

Baskers

Hittade dessa två stickade baskers/mössor med rosett i garderoben idag. Från Lindex förra hösten och dessa kommer verkligen att användas i år också.


Cheapo

I veckan fick jag hem ett par svarta canvasskor i modellen "Floor crasher" med dragkedja från Cheapo. Casual skor som funkar bra till ett par stuprörsjeans t.ex. Finnes hos 4everyoung.se (även i knallrosa) och kostar 469 kr. Storlekarna är små, så jag rekommenderar att ta en storlek större än normalt.


Ut i regnrusket



Har precis varit ute i regnet, var tvungen att bege mig ut då det var slut på nödprovianterna hemma. Mina rosa Vikingstövlar fick följa med ut på promenaden.



Blommor utanför min bostad, härligt att se att inte allting har vissnat bort ännu.

Thaikäk och barhäng

Precis hemkommen från en supertrevlig kväll med utsökt thaimat i en otrolig atmosfär på Koh Phangan, tillsammans med de fina och rara bloggerskorna Stephanie, Ellinor, Amanda och Angelica.








Efteråt bar det av till ett annat sällskap som jag mötte upp, "Och himlen därtill" - baren som ligger högst uppe i gamla Skatteskrapan. Kolla in utsikten!


Bu!

Ska ut senare idag, det blir restaurangbesök med massa bloggerskor och sedan lite födelsedagsfirande av en vän. Men än så länge myser jag hemma, nedbäddad i sängen med laptopen i knät.




Spöklinnet från Avanna passar bra en dag som denna, jag gillar verkligen de fina korten man får till varje beställning. Ps. Glöm inte att kolla in rean + höstnyheterna!


Tillskotten

Det är svårt att fota svarta skinnstövlar, de tenderar alltid att se lite plastiga och glansiga utav blixten. Jag letade efter ett par enkla boots utan detaljer med lagom hög klack och här de iaf, 1300 kr från Bianco. De har en räfflad sula och är även fodrade, perfekt!






Boots & bag

Strax ska jag iväg till Kista C för att hämta ut ett par jättefina stövlar som var slutsålda inne i stan. Sen har en avi dykt upp, hoppas på att det är väskan?


Stickat från Lexington



Snart är det dags att börja använda värmande accessoarer och dessa kabelstickade i lammull och kashmir från Lexington är riktigt söta och kan kombineras till de flesta outfits. Priserna ligger dock i de lite högre prisklasserna, 495-795 kr.

Bilder: www.lexingtonclothing.com

YSL concealer

En stor favvo i min sminkväska är Touche Éclat från Yves Saint Laurent. Jag har den i färgen Radiant Touch no.1 och jag köpte den för 17 pund (ca 215 kr) på Heathrow flygplats i England.

Annars kan man hitta den hos diverse webshoppar för 284 kr - 304 kr, och här har jag räknat med frakten. I vanlig butik kostar den ca 385 kr.


Kalender

Jag fick ny veckokalender häromdagen, årskiftet närmar sig med stormsteg och det är bra att vara tidigt ute. Denna kommer från Burde och jag fick den via mitt jobb. Gillar det Burberry-inspirerade mönstret!



Fairtrade cola



Igår fick jag hem ett sött paket med 3 burkar cola - Pepsi, Coca-Cola och Ubuntu. Syftet var en provsmakning och jämförelse av en ny rättvisemärkt cola, dvs. Ubuntu drycken.

Genom denna dryck garanteras sockerodlare i Malawi och Zambia förbättrade arbets- och levnadsvillkor, då de får en premie av försäljningen med chans till en rättvisare ersättning för sitt arbete, samt att kunna förbättra förhållandena i den ort de bor i. En riktigt bra cola alltså, där pengarna verkligen går till något bra och man kan dricka med ett gott samvete.

Smakmässigt däremot smakar den som en light-cola (med en konstig eftersmak) vilket jag personligen har svårt för då jag alltid druckit "vanlig" Coca-Cola i alla år.

Mer info finner ni här: http://www.ubuntu-trading.com/

Pink ribbon

På tal om Rosa Bandet så köpte jag en idag på KICKS, gör det ni också! Kostar 20 kr.



Avanna hos Lindex

Hittade faktiskt ett par urläckra stövlar, men tyvärr fanns de inte i min storlek i någon butik i stan. Men imorgon blir det att hämta ut dem i Kista C! *längtar*

I Gallerian fick jag syn på ett välbekant motiv, nämligen Avanna´s tryck på ett Lindexplagg! 149 kr kostar den och går till förmån för Rosa Bandet-kampanjen mot bröstcancer.


Pink dreamdress

Sockersöta Sandra och jag har verkligen samma smak när det gäller drömklänning. Vi har nämligen båda denna rosa bakelse från Oasis (som jag bar på Stephanies fest).

Denna vore ultimat för blog awardsen men eftersom jag gärna vill ha mina Carrie skor den kvällen så passar ju ej denna *snyft*. (Såvida man inte tuffar till det lite med mc-jackan från Chicy!)




Bild: Från Sandras blogg idag, med bild på mig i den "rosa drömmen".

Här och här är fler bilder!





Boots

Idag efter jobbet ska jag bege mig på stöveljakt! Får hoppas jag kommer hem med något snyggt, då jag faktiskt är lite trött på fjolårets boots.

Frågor & Svar




Jag har fått många förfrågningar här på bloggen och via mail om "Carrie-skorna" från Gojane.

Så här kommer svaren på era frågor:

Storlekarna på dessa är aningens små. Jag är en 37-38, har alltid 37 i denna typ av skor och 38 i sneakers t.ex. Men för dessa fick jag ta min "sneaker" storlek, dvs. 38 (size 7)

Jag har beställt 2 ggr hos Gojane och har sluppit tullavgiften båda gångerna. Kanske har det varit ren tur, eller så är det för att ordervärdet inkl. frakt understigit 500 kr.

Om detta verkligen stämmer, så är ett bra tips att lägga in en kommentar på beställningen att ordervärdet ska anges på paketet, vilket jag visade här. Skriv i kommentarsfältet "Please write the ordervalue on the package"

Min beställning på dessa skor gick på 368,82 kr inkl. frakt (kan variera pga dollarkursen).

Man betalar med kort.

Leveransen tar ca 2 veckor, och man hämtar ut paketet på sitt närmaste utlämningsställe med postavin man får hemskickat.

Skulle ni ha ytterligare frågor, så maila gärna mig på [email protected]


Storlekstabellen hos Gojane.

Min nya Odd Molly

Innan London fick jag hem en beställning från fashionabelle, en mysig stickad tröja från Odd Molly med luva. Som alla plagg från det märket är den riktigt söt. Finns även i ljusrosa och kostar 999 kr.






Gårdagens

Det är ofta jag kör med gårdagens eller häromdagens då jag fotar en outfit och inte hinner med att posta den samma dag, men ska försöka skärpa mig med dagens.

Väst, Oasis
Cardigan, Lindex
Svart linne, H&M
Jeans, &denim
Skor, Converse
Väska, LV Speedy 30


Vinn Mimmi och Musse tee från Glitzy.se!

Nu har ni chansen att vinna en jättesöt tee värde 320 kr från Glitzy.se!

Info: One size
Mått: Längd 64 cm, ärm 16 cm, axlar 38.5 cm
Material: bomull


Det enda ni behöver göra är att skriva en kommentar under detta inlägg, så lottas en vinnare ut nu på söndag, den 5e okt.


Åter i lager

Nu är de Balenciaga-inspirerade väskorna (som jag bloggat om tidigare) åter i lager hos Chique.se och jag är sugen på en i svart. Sofi Fahrman har även skrivit om dessa i ett "sno-stilen" reportage.


Bild: Chique.se


Succé

Mina snygga "Carrie-skor" (inspirerade) gjorde succé i lördags då jag festade med dessa hela kvällen - utan skavsår eller ont i fötterna! Kommer från Gojane and I ♥ them! Dessa kommer definitivt bäras till Veckorevyn´s blog awards tilsammans med någon tjusig klänning.

Här kan ni läsa om min beställning m.m.





Vinnare av Melba tävlingen! + rabattkod



Grattis Lisa som vinner sitt favoritplagg från Melba.se, en snygg skinnjacka med leopardmönstrat foder! Ett vinnarmail har skickats dig precs nu!




Obs! Erbjudande för alla mina läsare!

Ange koden "kelly" när ni gör en beställning hos Melba.se, så får ni 75 kr rabatt! Gäller t.om sön 5/10.