Shoppat

Shoppat har man gjort i helgen dessutom, men det visar jag imorgon. Det har blivit en hel del aprikosfärgat, vilket passar mig och nya hårfärgen bättre än innan.


Brunch

Vad det har svullats denna helg! Tur att man börjat träna säger jag bara. Idag mötte jag upp min vän Olivia över brunch på Sirap. Jag informerades om allt hett skvaller då hon nyligen blivit singel, och ikväll ska vi mötas upp igen för att se "Shutter Island" på bio :-)




Jag blev lite överentusiastisk över dagens plusgrader, därav skinnjackan :-)

Le Rouge

På kvällen åt jag middag på ett av mina favoritställen -  lyxkrogen Le Rouge Bar där det bl.a åts en massa ostron till förrätt, fantastiskt gott! Det blev dock inga bilder på godsakerna under kvällen då "Blogg-Kelly" hade rast.


Vetekatten

Efter frissan var det fika med mamma på Vetekatten där vi gottade oss med deras prisbelönta semlor.


Nyklippt!

Efter frukosten begav jag mig till min frisör för att klippa topparna, då det var himla slitet. Nu är håret i bättre skick än på mycket länge, så snart har jag förhoppningsvis min långa hårman tillbaka, speciellt då jag inte är platinumblond längre. Men tills dess har man ju alltid sin clipons ;-)


God start

Kom på att jag inte uppdaterat sedan i fredags, so here we go! Det har varit en mycket aktiv och händelserik helg och för att ha energi till detta krävs det en bra start på morgonen.


Valio´s laktosfria äppel, kanel och vaniljyoghurt tillsammans med musli och Brämhults hallondryck.


Sommar


Det kommer en sommar...den kommer...

Foto taget förra sommaren av Jane.

T-smittan



Jag har en vän som i alla år har haft färgen turkos som sitt trademark (som jag har med mina rosor). Varje gång man ser något turkost tänker man på henne. Men nu får hon slåss om de turkosa smycken som finns där ute, då jag har fått turkos-smittan och laddar nu inför sommaren (om den någonsin dyker upp).

Mitt 2a turkosa armbandsköp denna vecka kommer från Cocoo.se.

Ange koden "Kelly" i kassan så får ni 15% rabatt på hela köpet. Att det alltid är fraktfritt är inte fy skam det heller!


Ny smak!

Ibland är det helt fantastiskt att vara en blogger. Jag har fått prova en helt ny BJ-smak som kommer ut i butikerna snart. Fairly Nuts heter denna gudomliga vaniljkola-glass med brända mandlar och kolasås.

Denna glass är även rättvisemärkt och tanken är att alla glassar ska vara "fairtrade" framöver. Oerhört bra initiativ av de mysiga Ben & Jerry glassgubbarna!



En ny favorit, den är helt fantastisk då jag älskar brända mandlar!


English pancakes

Var hos mamma igår en sväng efter shoppingen på stan och fick god soppa och pannkakor serverat när jag kom innanför dörren, lyx! Hemmagjord potatis-och purjolöksoppa (tillsammans med bröd och cheddarost vid sidan om) och sedan pannkakor med citron och socker. Det är det bästa sättet att äta pannkakor, och väldigt brittiskt! :-)

Till efterätt blev det homemade-cookies (som jag ska baka själv snart och visa) som skjöldes ned med ett stort glas mjölk.



Bonus

H&M har tydligen rätt bra träningskläder, vilken tur att man fått sina guldbonus-checkar!

Just in CASE

Visst lyckades jag få till rubriken rätt fyndigt? :-p (Etui=case).

Jag har fått chansen att lotta ut söta och praktiska bind-och trosskyddetuier från Libresse här på bloggen. Jag har valt ut de som är "Kelly"-style med rosetter och rosor (som jag själv använder).



Det enda ni behöver göra är att skriva en kort motivering/kommentar i detta inlägg om varför ni skulle vilja ha ett etui. Jag lottar ut 4 st rosett-etuier, 3 st ros-etuier och 3 st mjuka ros-etuier för trosskydd. Totalt 10 vinnare alltså, lycka till! (Ni som inte har en blogg, ange er mailadress i kommentaren)



Pssst! Vill gärna tipsa om ytterligare en tävling som Libresse håller, där man har chansen att vinna en lyxig designerväska. Tävla här!

God smak för en god sak

Det är tur att man satt fart med träningen, då jag sedan förra veckan smällt i mig en hel kartong med Cloetta´s nya fairtrade-choklad jag har fått testa.

Snart kommer jag hålla en tävling, då ni kan vinna ett 4-pack med dessa choklad i smakerna Mintcrisp, Mjölkchoklad, Cashwenötter & tranbär samt Hasselnöt. De finns annars i butik nu och priset ligger på ca 15 kr/kaka.


Favoriten!


Hurtbulle

Träningen igår gick superbra! Med träningsvärken kvar sen i fredags hade jag först en hel timmes genomgång i gymmet med en instruktör. Så nu har jag ett eget program att följa, anpassat för mig och min målsättning (Killen garvade lätt då jag påpekade att jag ville träna extra mycket rumpa).

Direkt efteråt var det en timmes svettig bodypump, och vad härligt det kändes. Jag hade glömt bort hur roligt det är att träna, och det känns som att det kommer bli min drog framöver. Imorgon blir det gymmet igen och i veckan ska jag även shoppa nya, snygga träningskläder :-)


Kaos

Ja, som ni alla vet är det kaos i trafiken! Att SL efter alla vintrar fortfarande inte lyckas få saker och ting att fungera är helt otroligt. Men efter 1.5 timme kom jag fram till jobbet, trots anmodan från medierna att stanna hemma.

Annars har jag haft en väldigt lugn helg, mycket OS och enorm träningsvärk från pole-dancen i fredags. Ikväll blir det träning på gymmet med en instruktör och sedan ett bodypump-pass. I sommar är jag en head-turner, sådetså.

Turkost

Vet inte om det är längtan och åtrån efter våren och sommaren som gjort att jag har blivit besatt av turkosa sommarsmycken. Här är iaf en jag fyndade i Chique´s webshop för endast 99 kr! (ord. 179 kr). Det bästa är att den ser exakt likadan ut som en ring jag har från Cocoo.se.

Nu vill jag ha sol, värme, en redig solbränna, vit tunika, sandaler och mina turkosa smycken! :-(


Pole

Jesus Christ vad fysiskt ansträngande det är att åla och häva sig uppför en stång! För att inte tala om uppvärmningen innan med flertal armhävningar och situps :-p Jätteroligt (och svettigt) var det, men jag måste bygga upp min grundstyrka först för att klara av alla moves. Gick inte så bra med mina taniga armar ;-)



Petra - grundaren av Dancing Queen och som tog stripaerobics till Sverige, Wille (och hans bitiga arm) och jag.



Jag snurrar nedför stången.


Mingel efteråt.


Nyduschade och glada efter vårt hårda träningspass.


Wille, jag och Andreas.

Time to strip!

Nu har jag stämplat ut från jobbet och ska iväg på en prova-på-kurs på studio Dancing Queen, det blir stripaerobics ikväll! :-D


Inför påsken

Jag fick hem ett paket från Panduro, där jag fick välja det påskpysslet jag önskade. Det blev ägg och kärringar, så dessa ska jag sätta fart med nu i helgen tillsammans med min mor. Äggen med prismorna kommer passa mitt shabby-chic hem perfekt!


I badrummet...

Vi kör på ett badrumstema idag, nyss läste ni om mina hårprodukter och här ville jag bara visa mina fina behållare för tops, tamponger och bomullsrondeller. Samtliga är av märket Lisbeth Dahl och beställdes från Chique.

Glasburken kommer från Lagerhaus och där förvarar jag 2 st torkade rosor. Handduk från Åhléns, och hörnhylla från Ellos.


TRÈSemme

Älskade TREsemmé, varför kan du inte finnas i den lila serien (anti-breakage för extra torrt hår) i butiker? Lyckligt lottad som jag är, får jag mina hemskickade men jag har själv varit ute på jakt efter dessa i butik utan framgång.


Påfyllning i duschstället. Det bästa mitt hår har haft, speciellt inpackningen. Då flaskorna är så stora (900 ml) räcker de dessutom länge. Jag har även den värmeskyddande sprayen i samma serie. (Duschdraperiet kommer från Åhléns, stället från Lagerhaus).


Kelly ♥ Åhléns

Häromdagen utnyttjade jag mitt 2000 kr-presentkort jag hade  från Åhléns. Som ni vet kommer typ allting jag har i min lägenhet från denna butik, då de har rätt mycket "Kelly"-grejer. Igår slutade notan på 1600 kr, så jag har fortfarande lite kvar att handla för :-)


Sänglampa, tårtfat+kupa, tårtspade, presentpapper, karaff, glas, karamellglas med fot, muffinsformar, doftljus, grytunderlägg, servettringar i pärlor och en gardinstång.




Raspberrie

Nu när det är semla-tider kan jag tipsa er om de goda hallonsemlorna jag gjorde för drygt ett år sedan.

SFW party fashion

I måndags var jag som sagt på den officiella Stockholm Fashion Week party, och istället för att endast göra som innan - mingla, ta kort och dricka och äta en massa gott passade jag på att "jobba" lite genom att intervjua andra inbjudna med div. frågor.

Detta är är alltså början på min nya kategori där ni kan läsa intervjuer från de events jag går på. Denna gång började sakta men säkert med personer jag redan känner ;-)

Vad har du på dig?
Vad är favoriten i din outfit?
Vem är din favoritdesigner, svensk och utländsk?


Alice Svensson, sångerska
1. Topp, Monki. Kuvertväska med nitar, Glitter. Smycken, Dyrberg & Kern. Tights, Ida Sjöstedt. Skor, Colin Steward. Diadem, ASOS.
2. Mina tights.
3. Odeur och Dior.


Nanna Matorell, hallåa på TV4.
1. Klänning, H&M. Smycken, Thomas Sabo. Väska, Jimmy Choo for H&M. Skor, Sixteen minutes of fame.
2. Mina skor, de kommer från ett nytt märke som lanseras på Åhléns snart.
3. Whyred och Alexander Mcqueen (RIP)


Wille von Sydow, administratör och bloggare.
1. Linne, JC. Skjorta, Tiger. Halsband, lånad av en vän. Läderarmband, H&M. Jeans, Filippa K. Skor, Nilson
2. Mina kängor, älskar dem!
3. Filippa K och Dolce & Gabbana.


Jonathan Fagerlund, sångare.
1. Linne, D&G. Kavaj och jeans, Energie. Skor, Pierre Cardin. Halsband, D&G. Armband, POUR samt en designad åt mig personligen. Ring, Gucci. Klocka, Calvin Klein.
2. Mina smycken.
3. Acne och italienska Energie.



Paisley

Ännu ett fynd och tips till er, jag slog iaf till på denna paisleymönstrade skapelse. För 199 kr (ord. 499) kan man inte motstå frestelsen. Riktigt vacker, speciellt om man bär den med enkla, vita pärlsmycken och fina lockar i håret.


Bilder: Nelly


Strassa i snön


I vinterkylan som fortfarande råder (suck) värmer jag mig med dessa vantar och halsduk från Friis & Co. Jag gillar Fleur de lis-blommorna i strass. Skynda fynda dessa på rea hos Chique. Det finns t.ex. endast ett exemplar kvar av vantarna!


Dagens köp


Då jag har en förkärlek till romantiska plagg med bl.a. volanger blev det *klick klick* på dessa blusar ovan från H&M.

Bilder: http://www.hm.com/


Semla

Ni åt väl en semla igår? Jag fikade med min kära vän Olivia på Vetekatten och fick tag på deras allra sista pinfärska semla. Jag äter min straight up, utan mjölk eller andra konstigheter och grädden ska gärna innehålla lite socker.

Hur föredrar ni era semlor?



Pics

Den nya kategorin som kommer att innehålla mini-intervjuer med olika personligheter och kändisar presenteras snart! Under tiden får ni kika på några bilder som togs igår.



Underbara Nanna, som är så genuin och alltid lika glad när vi ses. Ni känner väl igen henne? (Hallåa på TV4).


Therése Grankvist.


Daniel - en utav mina groupies :-p


Wille svävar fortfarande på moln sedan detta kort togs, tillsammans med kända modellen Nicholas Ulfsberger (som var med när jag modellade på Sportmässan) :-p


Black & White

Gårkvällen var otroligt trevlig och fint anordnad, som vanligt av the Bindefeld crew. Det förekom en massa mingel med fina människor man lärt känna (så pass att jag totalt glömde bort chokladpralinerna!), goda tilltugg, bubbel, snygga manliga modeller och ett live-framträdande av Therése Granqvist.


Foto: Stureplan.se

Jag anlände festen i min enkla jobb-outfit, så jag lät klackarna stanna hemma. Däremot pimpade jag upp mig med mina vackra pärlsmycken.

Cardigan, klänning och leggings, Gina tricot
Stövlar, Bianco
Väska, Friis & Co.
Pärlsmycken, Cocoo.se
Rävpäls, vintage
Kappa, VILA
Vantar, Friis & Co.




SFW party

Nu ska jag iväg på Svenska Moderådet´s Stockholm Fashion Week Party autumn/winter2010, i regi av festfixaren Micael Bindefeld. Jag och min gamle vapendragare Wille ska teama upp med flera andra vi känner som kommer vara på plats, så det lutar åt en mycket trevlig kväll. En utav sponsorerna för detta event är Chokladfabriken, så det lär bli en hel del praliner för min del *goff goff!*

Jag kommer även att införa en helt ny kategori i bloggen, ett nytt tillskott som jag tror kan vara rolig för er läsare! Vad det är får ni se imorgon :-)



Ikväll blir det all-in med pärlorna jag skaffade hos Cocoo i lördags!


K & E´s håltimme!

Det har länge ryktats om sk. "glory holes" i Universitetet´s herrtoalett på källarvåningen. Givetvis var detta ett uppdrag för Kelly och Ellinor att utforska, upptäckten var chockerande minst sagt! ;-)

Fotodokumentation från tidigare idag:




Cocoo queen

Nu ska jag förbi Cocoo-butiken en snabbis och införskaffa smycken till ett event jag ska till nu på måndag. Såhär såg det ut tidigare i veckan då jag lekte med tiarorna :-p


Valentine ♥

Då jag inte kommer att vara hemma särskilt mycket imorgon vill jag passa på redan nu att önska er en mysig Alla Hjärtans Dag ♥ Puss!


Devote´s hemsida kan ni läsa om vad jag, Glitzy-Charlotte och och Frida Fahrman anser om denna dag.


Present

Stort tack till BikBok och StarPR som gav mig smarriga läppglans med chokladsmak häromdagen. ♥

Tjejmys

Igår kväll var mina vänner Camilla och Daniella hemma hos mig och jag bjöd på en hjärtformad kladdkaka för att visa min kärlek inför Alla Hjärtans :-)


Mitt kök - redo för bak!


Jag förvarar alla mina torrvaror i plåtburkar och glasbehållare. Mer praktiskt och dessutom snyggare! Här har jag kakao, socker och mjöl. Plåtburken kommer från Åhléns och glasbehållarna från Lagerhaus.


Det dracks även rosévin och då plockade jag fram mina vackra glas från Åhléns. Jag äger hela serien. Bakformen kommer från Lagerhaus.



Vispad grädde severade jag i ett fint fat jag fyndat på Myrorna.







Jag kan varmt rekommendera IKEA´s ljus med doft av vanilj. Hela mitt vardagsrum doftade ljuvligt.


Stora, vackra rosor jag fick igår :-)

7 things

Fick en utmärkelse "kreativ blogger" + en utmaning av Wille där jag ska avslöja 7 saker om mig:

1. Jag är vänsterhänt

2. Jag älskar att äta choklad till allt och "blanda". Som t.ex. chokladkaka eller en mars/japp i en färsk baguette, eller choklad och chips. Att stoppa dumle och popcorn samtidigt i munnen är ännu en favorit på bio.

3. Jag har gått i sång/musikklass 4an till 9an. Man fick göra en sångaudition i 3an som i "Idol". Jag spelade även tvärflöjt under alla dessa år, och riktigt duktig var jag. Tråkigt att man lade ner det.

4. När jag var 5 år började jag skolan i England, och var klädd i en komplett skoluniform med blazer, skjorta, slips, kjol och knästrumpor. Ska se om jag hittar några gamla bilder att visa.

5. Jag äter sällan frukost, förutom på helgen. Jag är för morgontrött på vardagarna.

6. Jag kan engelska flytande och talar med ett brittiskt uttal. Får tacka min pappa + hemspråkslärare under grundskolan för den biten.

7. Jag har sjukt många vänner och kompisar, men knappt några vänner av det motsatta könet, vilket jag tycker är jättetråkigt. Supertrevliga bekanta som man träffar på ibland har man ju, men killar har svårt att se mig endast som en vän av någon anledning. Att jag skulle vara vänner med mina expojkvänner finns inte på kartan heller. Tur att jag har min Wille :-)



Dove

Jag har fått hem ett paket med Dove´s nya produktserie Visible Care och Visible Effects. Det är produkter i form av dusch- och handcreme samt en bodylotion som alla utlovar en finare och mjukare hud med reparerande effekt. Dessa ska finnas i butik sedan förra veckan.


Fint uppradade i badrumshyllan, nu ska de testas!


Galasmycken


Foto: Armand Dommer www.armandphoto.com

Mina tjusiga smycken jag hade igår, ett halsband och armband i tyg och pärlor från Cocoo.se. Jag fick extremt många komplimanger för halsbandet vilket värmde :-)


Foto: www.cocoo.se


Foto: privat


Finest Awards

Efter filmvisningen var det ombyte inne på toaletten (glammigt värre) och en kylig promenad iförd 13 cm klackar ner till Café Opera där Finest Awards hölls. Då filmen höll på ett bra tag missade vi VIP-minglet med mat och goodiebag m.m. men vi hann åtminstone lagom till prisutdelningarna där coola Josefine Crafoord var conferencier.


Som tur var hade man en stadig karl att hålla i, då jag höll på att ramla ca 10 ggr under prommisen.



Har aldrig tidigare varit med om en folkmassa med så många människor man känner, så kul! Alltid lika goa Jonathan Fagerlund träffade jag på i vimlet.


Söta paret Fredrick Federley och hans Jonas.


Fina flickor. Jessica, Kajsa (med avundsvärt snygga örhängen) och jag.


Modediamanten + Valentine´s Day preview

Efter en lång dag på jobbet var det raskt iväg till biograf Sture, där Modette höll en prisutdelning för Sveriges bästa kedjor. Jag tog självklart med min fina Wille.

18 priser delades ut totalt och H&M tog hem en tredjedel av kategorierna (6 st). Annars var bl.a det Lindex för bästa underkläder, Kappahl för bästa sortiment för större storlekar och Gina tricot för de bästa partykläderna. Topshop vann hederspriset för dess höga fashionfaktor.

Efteråt fick vi se drama/komedin "Valentine´s Day" med otaliga kändisar vars roller sammanflätas under Alla hjärtans dag ♥. En väldigt trivsam och söt film med en hel del komiska situationer, men stundtals lite väl smörig :-)


Foto: Modette



Fina goodies fick man också. Vitamindryck och en drös godis och chokladkakor fanns även med, men dessa åts upp under filmens gång. Smask!

Tyvärr har jag inga fler bilder från detta event, då man var tvungen att lämna ifrån sig sina kameror vid entrén. (plural: jag hade 2 st med mig!)


Mode, bio och gala!

Ikväll blir det full rulle då jag ska på Modette´s Modediamanten som korar årets bästa klädkedjor. Sedan blir det förhandsvisning av "Valentine´s day" och direkt efter det blir det in på toa för att byta om till galaoutfiten, då det är Finest Awards på café opera. I love my life sometimes ;-)


Handsmycke

Vad tycker vi om handsmycken, snyggt, coolt elller ser det bara konstigt ut? Jag tycker de är jättesnygga, både till fest och vardags och adderar man med en berlock kan man variera stilen på smycket.

Här nedan har jag satt dit en fleur de lis för en mer klassisk look. Vill man ha något mer sött kan man välja t.ex en cupcake eller ett litet hjärta. Smycken och bilder från Bracy.


Få en gratis drömsemla!


Nu har ni chansen att få en smarrig semla, helt gratis!

Sms:a “DRÖMSEMLA” till 72130 så får du en kupong till din mobil. Visa upp kupongen på närmaste 7-Eleven för att få din Drömsemla. Det är först till kvarn som gäller och max en Drömsemla per person!

Gratis-semlorna är nu tyvärr slut! :-(


Gratis är gott!



Waiting



Boken (Breaking dawn) är glömd och bussen är sen. En bloggares reaktion till detta trauma: ta ego-kort på sig själv till bloggen för att låta tiden gå...

Middag hos husmor Jenny


Middagsgästerna Malin (Mogi) och Kelly (Kellan) väntar ivrigt på maten.

Igårkväll hölls det en trevlig middagsbjudning hemma hos "husmor Jenny" där det bjöds på tacopaj, samt te och muffinsen jag hade bakat till efterätt.



Förtjust blev man i Malin´s vackra ring från Smyk.


Muffins

Yepp, då var det dags för lite updates kring helgens aktiviteter. Det har förekommit en hel del storstädning hemma hos mig, tror jag lyckades fylla en halv container i grovsoprummet t.ex. Tvättstugan besöktes också, så där var min lördagkväll kirrad istället för party, glitz och glam.

Bortsett från det har jag varit som en hurtig husmor och bakat flera satser muffins och har även bjudit på scones. Här nedan är äpple/kanelmuffins jag tog med till Jenny som bjöd på en utsökt middag igår kväll.


Bra presenttips: Köp ett kakfat med lock, tårtunderlägg och baka något gott. Knyt ett sidenband runt knoppen för en extra söt touch.

Fler bilder från systrarna Biddle´s dag

Efter Pistill begav vi oss till Kungsträdgården för att ta några turer på isen. Jag fick dessutom lära mig hur man gör en hockeysväng!



Tandlös?


Skrillorna man hyr är inte de snyggaste direkt.


För er som undrar vart min snygga fuskpäls med mockadetaljer kommer från så är det Jofama (beställd från Chique).


Chokladfabrikens goda choklad, mmm!



Efter fikat vilade vi upp oss hemma hos mamma och pappa, där Jenny fick se Twilight för första gången. Hon blev frälst!


Det regnar köttbullar var en trevlig och söt film, men passar nog de lite mindre!


Kelly + Jenny

Har som sagt haft en heldag med syrran där vi förutom frukosten imorse har åkt skridskor i Kungsträdgården, druckit varm choklad på Chokladfabriken och hälsat på i Cocoo-butiken en snabbis för att säga hej. Och nu har jag precis värvat henne till Twilight-klubben då hon fick se första filmen, och hon är numera frälst :-)

Nu ikväll blir det mer film då vi har biljetter till "Det regnar köttbullar" i 3D. Uppdaterar med fler fina bilder som tagits under dagen senare!


Bloggfrukost på Pistill


Idag har jag haft en heldag med syrran som är på besök från England. Vi började med en sensuell bloggfrukost på Pistill, där vi åt muffins, mackor och drack smarriga smoothies och blev introducerade för nya märket Belladot som är 50-tals influerat med intimleksaker med namn som t.ex. Ester, Ingrid och Greta. Vi fick även med en rosa goodiebag med produkter att testa hemma :-p


Mina fina tjejer Izza och Stephanie var också där!


Butiken har ett enormt utbud med många fina saker, bl.a dessa nipple covers i rosa strass!


Vi fick höra att det finns "breastdance"-kurser där man lär sig hur man lyckas snurra dessa på ett snyggt sätt. *haha*


Söta syrran Jenny njuter av smoothien.


Jag smälte in rätt bra bland underkläderna.


De även hade fantastiskt vackra masker, om jag ska gå på maskerad tänker jag köpa min mask här. Glöm Butterick´s!



Jag och bästa Steph med våra bags.


IKEA

Mitt 2a IKEA-besök denna vecka gjordes igår och jag köpte lite småsaker denna gång - bl.a rosa lattemuggar och nya ben till min säng. Det är fortfarande en massa jag vill köpa till lägenheten, bl.a en ny matta, panelgardiner och ett sängbord men utan bil är det inte lätt. Jag får efterlysa hjälp inför nästa gång på facebook, som jag gjorde sist :-)




De obligatoriska korvarna efter shoppingen, se så snygg den ena blev :-p


Nyttig dag


Dagens nyttiga lunch tidigare idag - apelsin, tonfisk, keso, avokado, tomater och pinjenötter, pumpa- och solrosfrön.

Nu då jag har slutat jobbet ska jag iväg på afrikansk gympa! :-D


Profile



Vad sägs om mina nya profilbild till bloggen? Visst är Anna fantastisk och så vacker hon gjorde mig! :-P Hon hade denna bild som inspiration.


Nails

Det var inte endast orkidéer som stod på dagordningen igår, utan även ett återbesök hos (perfektionisten) Emelie på Nagelmakeriet som jag går till var 4e vecka, en riktig stammis mao.

Mina naglar är helt mina egna, men förstärkta med en rosa och en mjölkvit gelé som inte är lika skarp som den vanliga vita. De var dubbelt så långa innan, då de växer som ogräs, så jag valde att korta ner dem. På fotona nedan ser ni hur otroligt fina de blev.

Priser:
Första gången: 600-700 kr
Återbesök: 480-580 kr
(Det billigare alt. är tider innan kl 17).

Bokning: 0739-84 64 63



Orkidé

På hemvägen igår blev det en vacker, vit orkidé till hemmet. Det ska bli intressant att se hur den kommer klara sig bara, då jag är katastrofalt hopplös med alla slags växter.



In the making...

Anna pysslar för fullt med mitt porträtt och det ska bli riktigt spännande att beskåda den! Teckningen kommer att vara min nya profilbild på bloggen, samt en ego-tavla hemma.


Bild från Anna´s blogg.


Sparkling

De nyaste tillskotten i min ringsamling från Friis & Company, lite roligt med färg på fingrarna. Beställda från Chique och levereras i en fin ask.


Black & White


Häromdagen fyndades en jättefin liten kavaj från SALT för endast 149 kr på deras rea!


Dessert-tips

Måste bara tipsa om något underbart gott och inte så farligt onyttigt, som är en av mina favoritdesserter. Dessa nedan gjorde min mor i somras.



Kör lager på lager och sedan njut!

Kelly av Avanna

Har gjort en beställning på ett nytt porträtt av fantastiska Anna, som även är skaparen bakom klädmärket Avanna. Då jag har nytt hår numera kändes det bra med en liten uppdatering. För priser och mer info, maila [email protected]




Ett axplock av tidigare illustrationer, tecknade av Anna.



Updates

Är så ledsen för den extremt dåliga uppdateringen, men det har varit så hektiskt om dagarna och när jag väl kommer hem däckar jag. Har så mycket shopping att visa (var på IKEA i söndags t.ex) m.m. men tiden räcker bara inte till :-(

Idag är det jobb som vanligt och sedan ska jag fixa till mina naglar hos bästa Emelie (dit jag går varje månad), de har växt kolossalt mycket och blivit långa klor nu vilket inte är så snyggt. Återkommer snart, det händer en hel del skoj denna vecka dessutom! :-)