Barcelona med Freixenet

Här kommer några bilder från vår korta visit i Barcelona. Stort tack till Freixenet och Pretto PR för denna fantastiska resa vi fick uppleva!
 
Maria, jag och Madelene njuter av det söta bubblet Mia Moscato. Foto taget av Isabelle.
 
Vi blev verkligen bortskämda med utsökt mat. Andra kvällen fick vi äran att bli bjudna på en 19-rätters (!) på Guide Michelin stjärn-krogen Comerc24.
 
Vi åt middag med ingen mindre än den fantastiska Gloria Collell som är vinmakerskan som i samarbete med Freixenet har tagit fram Mia Moscato.
 
Mitt fina rum på Eurostars BCN Design. Självklart blev det lite shopping på VS i Arlanda på vägen.
 
Det hanns även med lite shopping på ZARA, vilket är ett måste då det är ca 30% billigare i Spanien. Tyvärr har jag inte kvar jackan då den var lite stor, men jag efterlyser gärna en likadan i storlek SMALL om någon har den, eller sett den i butik?
 
Vi besökte Freixenets vingård, där de framställer världens mest sälda cava.
 
Gloria Collell höll en vinprovning exklusivt för oss, där vi fick lära oss steg-för-steg hur man testar viner och hur man spottar rätt i hinken ;-)
 
Vi promenerade längs Ramblas. Här gäller det att hålla i handväskan, då just denna långa gata är ficktjuvarnas tillhåll.
 
Boquerian var helt otrolig, om ni är i Barcelona får ni INTE missa denna enorma matmarknad.
 
 

Hola!

Hej på er! Har haft en fantastisk och intensiv vistelse i Barcelona med Freixenet. Foton och vad vi fick uppleva kommer, men ville bara let you know att jag lever och mår bra! (lite för bra nästan) ;-)
 
Madelene har gjort en grym video från resan och vid 1.47 kan ni se hur jag som vanligt flummar mig. Här kan ni se den.
 
Foto från en utav de fina middagarna vi blev bortskämda med.
 

Barcelona

Imorgon bär det av till Barcelona då jag och några andra utvalda bloggerskor flygs ner för att bli bortskämda med lyxhotell, äta gott på en guide michelin-restaurang, guide-tur i staden, tapashäng och ett besök till Freixenet´s vingård. Måste hinna förbi en Zara-butik snabbt också, då det är mycket billigare i Spanien. Kommer hem fredag, SKA BLI SÅ KUL!
 
 

Busy girl

Hej fina ni! Länge sen ni fick se hur jag ser ut numera, så här är ett snabbt iphone-kort från idag.

Deichmann

Fick ett jättefint bud från Deichmann vars vår-och sommarkollektion finns nu i butik. Roligast är den blingade skon med en ros planterad i den. Älskar fantasifulla paket! Man fick även med ett presentkort på 500 kr, så det blir ett besök snart i närmaste butik.
 

Cherry blossom

Fördelen med att framöver bo själv är att jag kan inreda exakt hur JAG vill! Hur bra? ;-)  Här nedan kan ni se kuddar och en gardinkappa jag vill ha till mitt framtida kök.
 
Foton: Hemtex

Easter gifts

Hoppas ni alla har haft en bra påsk och njutit av den fantastiska vårsolen. Ja, för visst känns det ju som vår trots kylan? ;-) Jag fick inga påskägg i år men däremot en underbar gåva från Freixenet med deras nya söta bubbel Mia Moscato.
 
24-26 april kommer jag faktiskt få åka till Barcelona där vi kommer att hälsa på Freixenets vingård bl.a. Tror ni jag längtar eller?