Geeks



Och det blev...

...små mumsiga kladdkakor! Jag använde mig utav ett klassiskt recept men hällde smeten i bakformar istället. Blev lagom till 11 st och de gräddades 15 min i 175 grader.




Bakformarna kommer från Bagaren & Kocken, grytlappar och hjärtform från Åhléns och kakställ från Indiska.


Bakning på g...


Ska snart över till Olivia och se Melodifestivalen.
Tänkte överaska med något gott, så nu ska jag sätta fart!


Glam och mindre glam

Det är inte endast glamorösa inbjudningar som dimpar ner i brevlådan, utan ibland kommer det lite mindre roliga saker man måste gå på.

Micael Bindefeld bjuder mig + en vän på chartrat tåg, hotellövernattning, supémiddag, galafest med melodifestivaltema, Lars Wallin modevisning och VIP-biljetter till frisörmässan i Jönköping lördag-söndag, medan Landstinget bjuder in till gynekologisk cellprovtagning nu på tisdag!


Vilket ser man mest fram emot tro? :-)

Vintage stories

En kollektion jag är nyfiken på är Kappahl´s "Vintage Stories" som lanseras i början av april. Den består utav ett fåtal plagg (som består av allt ifrån blusar, klänningar, kjolar till underkläder och accessoarer) i begränsad upplaga som är inspirerade av vintageplagg. Med varje plagg medföljer även en liten historia. Tack snälla Mette för tipset!



No more spam!

Nu får ni lägga av att spamma bloggen med miljoner länkar till alla dessa gratissidor, it´s not cool då jag inte vill ha någon reklam för dessa "pyramidspel" i min blogg! I fortsättningen blockas de som pysslar med detta.

Hoppas ni andra har en fin dag iaf, jag är just nu hos Mum & Dad och lyssnar på sköna låtar på Spotify - världens bästa uppfinning på länge! Får se till att bjudas in, så jag får tillgång till det (gratis) också på min dator :-)



Deras orkidé i vardagsrummet jag trodde var äkta först, men de har stoppat in den i en äkta planta i väntan på de nya skotten.

Morgonrock

Älskar min nya morgonrock från Friis & Company. Den var inte så rosa som jag trodde, mer åt puderrosa/aprikos men den är fin likaså, älskar volangerna!








Italiensk favorit

En av mina favoritställen är Vapiano på Sturegatan 12. Stämningsfull miljö där kan man få bestämma exakt hur man vill ha sin pasta, vilken sort och vilka toppings och såser man vill (i generösa portioner). Allting tilllagas även av en kock mitt framför en. De har även de godaste pizzorna, mums! Och passa på att ta gelénallar vid kassan när ni ska gå :-)




Alien

En liten reflektion som gjordes igår kväll då prydnaden i rondellen vid Mörby Centrum påminner en hel del om äggen i Alien-filmerna....freaky!




Kjol och ballerinas


Rosklänningar har jag två utav, men ingen kjol. För 199 kr på Gina tricot fanns denna puffiga kjol. Ballerinaskorna är från H&M, 129 kr.

Bakelser?


Visst ser de smarriga ut alla dessa bakelser och glassar, men det är faktiskt handdukar! Det är en japansk handdukstillverkare, Prairie Dog Co som gjort dessa. Bären som toppar dessa läckerbitar är kylskåpsmagneter.

Jag hittade dessa av en ren slump hos Moas Skafferi och de kostar mellan 99-139 kr/st. Väldigt roliga som present att ge bort, eller ha i badrummet som ögongodis.

Heidi

T-shirten med Heidi Klum som pekar "fuck you" har ju blivit en otrolig hit på sistone och är nog den mest ombloggade toppen just nu. Har funnit denna i vitt på 3 ställen (Missbella.se, Colorez och Nelly.com), so here you go! Jag har beställt min från MissBella.se såklart, där den är billigast.


Hello lovers...

Här är de rosa skorna jag hämtade ut igår, nu är ett par mina! 500 krBianco kostar de paret och är i satintyg. Klacken och platån är rosa lack. Nu längtar jag bara efter ett tillfälle att använda dem. (Obs! Sömmen som syns finns endast på insidan skon, ej utsidan).

Ett hett tips är att köpa deras rengöringsskum man förbehandlar tyget med. När de blir smutsiga är det bara att torka av.


Fanns även i turkost....

Designwerket

En nykomling i min garderob är denna vita topp från 4everyoung.se av märket Designwerket. Just nu hittar jag den inte i den röra som en gång kunde kallas en fin klädkammare. Men ska leta fram och fota den på, har även en likadan i svart som jag visat tidigare. Fin till ljusa, slitna jeans och en fin, vårig sjal.


På väg...

Sitter just nu på bussen in till stan, med lilla Eee Pc´n i knät och bloggar. Jag borde vara på restaurangen Vapiano i detta nu, men sen som jag alltid är (very bad habit) så måste jag först förbi Bianco och hämta mina rosa godisskor innan de stänger. Det blir gott med lite mat sen iaf, inge kul att stressa. När jag kommer hem har jag en hel drös inlägg att posta, mycket har hänt på shoppingfronten om man säger så :-)


Rostips

Det är så gulligt när jag får mail av er läsare om rostips, alltifrån kläder till muggar. Att ni tänker på mig så fort ni ser något med rosor betyder ju verkligen att jag gjort intryck med min kärlek för rosor :-)

I veckan har jag blivit tipsad om dessa fyra plagg. Kappa, linne, lång kjol från Lindex och en kjol från Gina tricot. Kappan är kanske lite för mycket även för min smak, men jag ska nog ut och leta efter den sistnämnda kjolen idag, 199 kr är ju ett kap!

Bilder: lindex.com och ginatricot.com


Handmade

Söta Hanna gav mig ett jättefint armband häromdagen i flätat, brunt skinn med små berlocker (Mycket likt de från Disney Couture). Alla smycken hon gör är handgjorda och finns till försäljning på hennes blogg. Vid intresse, maila [email protected]


Hallonsemlor

Ikväll hade jag min vän Danni på besök hemma hos mig för lite fika. Jag bestämde mig för att bjuda på hallonsemlor som blev mycket lyckade!


Färdigbakta semlebullar, grädde och hallon. Mosade hallon lades i ett urgröpt hål i bullen innan grädden, vilket vi kom på att man kunde göra i efterhand, därav gräddresterna på bullen ovan.




Servisen är av benporslin och kommer från Roy Kirkham, finns på DUKA.


Leker frisör

Fick detta foto från samordnaren av Philips-resan till Portugal. Här står jag och snackar samt tuperar håret på vår vackra modell under vår hårstylingstävling (som jag vann!).

Naturlighet är vackrast, då jag inte hade någon aning om att något kort togs. Annars är jag ju som ni känner till en poser som oftast ser allvarlig ut när kameran klickar.

Goin´pinky

De rosa peepsen finns tydligen NU i butik, enligt uppgiifter jag fått skulle de kommit nästa månad men ack så fel information man kan få! Ett par har jag lagt undan nu iaf och kommer att hämtas imorgon, längtar!

Ladies Night

Ikväll var jag på Ladies Night anordnad av PHILIPS. Det bjöds på uppvisning av alltifrån ångstrykjärn till epilatorer och sedan på scenen visades vintageoutfits och hår- och sminktrender samt enkätfrågor vi alla fick svara på. Konferencier för kvällen var Jean-Pierre Barda.

Efter detta visades filmen "Män som hatar kvinnor" i 2,5 tim och den var över förväntan bra. Helt otrolig var den och jag ska prompt se till att börja läsa böckerna, då jag tyvärr inte gjort det innan. Utöver detta fick man smarriga wraps, smoothies, läsk, popcorn och goodiebags. En riktigt bra kväll alltså! :-)



Terese och Jane var också där!



Goodies! Bild lånad av Jane.



Dekal

En väggdekal är på väg hem till mig från Lauras.se och den kommer att få en tjusig plats på mitt skafferi i köket. Före- och efter bilder utlovas i ett inlägg senare!

2 i 1


Dessa två goa tjejer från Göteborg ska visa mig hur man festar Westcoast-style efter Madonna konserten i augusti. De har även slagit ihop sina två söta bloggerske-huvuden ihop och startat en gemensam blogg, mycket bra idé so check it out!

Om ni skulle starta en blogg tillsammans med en annan bloggare, med vem skulle det vara?


Rosettarmband och rosmuggar

Glöm nu inte att ni kan fortfarande tävla om rosettarmbandet från GOLD DIGGER samt rosmuggar från Lauras.se. Endast några få dagar kvar!  VINNARNA ÄR NU UTSEDDA!


Pink peeps

I mars NU släpps dessa godbitar hos Bianco och jag kommer att vaka över dessa som en hök har lagt undan ett par jag ska hämta på torsdag. De är i exakt likadan modell som mina rosepumps jag har i guld, svart och rött fast utan rosdetaljen. They shall be mine!



Bilder: Tidningen CHIC och www.bianco.com.


Ladies Night

Ikväll ska jag göra något riktigt skoj, är nämligen bjuden på en Ladies Night anordnad av Philips med förhandsvisning av filmen "Män som hatar kvinnor" och Jean-Pierre Barda som gör makeovers och visar skönhetstrender.



Semlor!

Idag är det fettisdagen, dvs. dagen då man SKA svulla sönder sig på dessa gräddbakelser. Jag har dock redan tjuvstartat innan med en semla för 2 veckor sedan och sedan en mini-semla på Arlanda förra veckan.

Små mini-semlor som endast var ca 5 cm i diameter!


Ytterligare en randig

Har fått några frågor om vart min randiga tröja är ifrån, den jag hade på mig på ett kort från Portugal. Den kommer från Pinky och är superfin med guldknapparna på.



Oscarsgalan

Ja, jag såg HELA galan inatt fram till kl 6 imorse, mycket tack vare en lång sovmorgon tidigare och sedan energidrycker under natten. 2 timmar sömn efter det och sen upp och jobba idag :-) Jag kommer nog kollapsa när jag kommer hem.

Penelope Cruz i en vintage (över 60 år gammal!) Pierre Balmain och Sarah Jessica Parker i Dior var de som trollband mig på röda mattan.



 

Tillsammans?

Har fått flera kommentarer i bloggen ang. mig och min nyfunna vän Wille, ifall vi är tillsammans och t.om bor tillsammans? *hahaha* Nja, lite svårt då han är lagt åt ett helt annat håll (ni som såg Bonde Söker Fru minns!) :-)


"Ta den......baby"-posebild ((internskämt) vi gjorde under vår fika igår.


Att fota mat och annat ätbart...

Inleder dagens bloggande med praktexemplar på oss inbitna bloggare. Ser ni någon eller flera i grupp ute på stan eller på någon middag som fotar sin mat, så är det säkerligen en bloggare.


Ovan: Jag, Johanna, och Stephanie, lånad bild från Linda.
Nedan: Frida och jag in action i Portugal, bild lånad från Terese.


Myslördag

Ikväll blir det väldigt lugnt för min del. Jag känner en enorm trött-och seghet som har gjort mig sängliggandes med laptopen i knät. Fast nu ska jag iväg på en kort promenad, samt hämta ut ett paket som anlänt.

För övrigt har jag kikat runt och uppdaterat mig på mina favvobloggar, samt kikat på nyheter bland olika webshops. Chique.se har fått in en hel drös med nyheter och jag föll för denna morgonrock från Friis&Company. Visst är den underbar? Blir nog ett klick...



Copycats

Wille och jag kunde som sagt inte låta bli att imitera Britney Spears med kedjorna som hängde i restaurangen.

Mikroblogg

Jag har sen imorse blivit med Twitter! Klicka på denna länk och häng med i mitt mikrobloggande, jag har en känsla av att detta kommer bli rätt beroendeframkallande. De senaste inläggen kan även se under min profilbild på bloggen.



Hårstyling

Ett "Experience"-event som vi fick delta i var att styla en hårmodell där våra verktyg var hårtorkar och platt-och locktänger från Philips. Vi var 7 st lag som tävlade om den bästa hårstylingen. Domare var internationellt kände Andy Uffels (som vi alla satt och dreglade lite över) och han valde oss som vinnare!

The winning team! Här står vi med glansiga ansikten dvs. jag, vår otroligt vackra hårmodell och Heather från USA.

Frisyren vi gjorde bestod utav en snedbena, tupering bak, hår som vi knöt bak (utan hårnålar) och sen en liten enkel liten lock på topparna. Stackars tjej som genomled två helt oerfarna tjejer som slet med hennes hår, men hon var så söt och bara log (nervöst?) hela tiden.

Priset blev en smal plattång var, främst gjord för att göra fina lockar. Den vibrerar t.om och syftet är att genom vibrationerna ska alla hårstrån lägga sig bättre på plats.

Wille + Kelly = sant!

Vi var verkligen ett härligt Team Sweden som åkte och vi har kommit överens om att fixa en reunion snart. De som klickade med varandra mest var nog jag och Wille von Sydow.(Som ni känner igen från Bonde söker fru).

Samma skeva humor ledde till en hel drös interna skämt på kort tid och jag tror nog vi var rätt jobbiga på flyget hem då vi pratade och garvade konstant i flera timmar. Jag hoppas han kryar på sig snart från magsjukan han och Terese fick efter resan :-(

Ni ska få se kort senare på oss där vi gör en "Britney Spears" med kejdorna i bakgrunden. :-)

Consumer Lifestyle & Digital Media Event 2009

Nu var det ju så att vi var inte influgna till Portugal för att njuta utav den vackra miljön eller lyxiga hotellet - utan att få ta del utav PHILIPS produkter och nyheter inom formgivning, trender och livsstil. Detta är ett årligt internationellt event för dess anställda och journalister och i år var första gången bloggare har bjudits in - verkligen en sann ära att vara bland pionjärerna!

Alla hotellrum innehöll ett flertal produkter från Philips, bl.a denna "wake-up light" som väcker en vid utsatt tid med hjälp utav ljus som gradvis skiner starkare. Resultatet är en mildare och piggare effekt på väckningsförloppet på morgonen. 

Finns i olika utföranden och priset är från 700 kr och uppåt beroende på modell. Själv fick jag inte den att fungera då någon anvisningar ej fanns med, men de som lyckades ändå älskade den!







 
Andy Uffels är en världskänd frisör och jobbar även åt Philips som officiell ambassadör inom hårstyling. Här visade han 3 st looks med hjälp utav Philips hårtork och plattänger.

Philips ger sig på männen med stylingverktyg! En platttång för killar som vill slippa låna tjejens.

Det största dragplåstret inför eventet var CINEMA tvn. 59 tum och i format 21:9. De vi fick se var prototyper och kommer även att ha "Ambilight" som skärmarna nedan, där ljusen påverkas av färgerna i skärmen. Kunde vi inte ha fått varsin sån hem? :-)



Vibrerande massageverktyg, fanns även en modell för killar.



Sedan fanns det självklart en hel drös annat, allt inom matlagning, tandvård m.m. men det var visningar som vi ej hade åtkomst till enligt vårt späckade schema.



Hotellet

Ok, ska vi börja med hotellet då kanske? I Ritz Carlton hotellet Penha Longa beläget utanför Lissabon i Portugal blev vi inkvarterade i varsitt rum. Det var inte en dålig lobby man kom in i, fantastisk syn efter en lång resa.

Det är så mycket lyx och skönhet man fått uppleva dessa dagar att det känns ofattbart fortfarande. Jag vill tillbaka.




2 sängar hade jag till mitt förfogande.




En rymlig dusch till vänster och ett badkar till höger fanns i badrummet. Bakom glasdörren fanns en toalett och bidé. Duschmunstycket var enorm, nu är det inget roligt att duscha hemma längre :-(



Att stiga upp kl 8 på morgonen och beskåda detta var inte fy skam.



Frukost!


Champagne fanns även att dricka till frukost om så önskades!


"Team Sweden" avnjuter desserter och kaffe i solen.









"Team Sweden"

Vilka bloggare var vi som blev inbjudna ner till Portugal? Här nedan har ni oss - Team Sweden. Ett härligt mixat gäng var vi med mycket skratt från morgon till kväll. Fasen vad kul vi hade under detta intressanta besök!

58 st bloggare från hela Europa samt USA var inbjudna till PHILIPS´s event, varav 7 st från Sverige.


Från vänster: Terese, jag, Emma, Jimmy, Lotta, Frida och Wille.


Back home

Hallå! Ville bara säga att jag lever (och andas kall luft istället för all sol och värme man vant sig vid i Portugal) och att uppdatering är på gång just nu. Oh my god säger jag bara, vilken resa, vilket gäng, vilket hotell, vilken mat....listan är lång.

Ps. Tack allihopa för alla era fina kommentarer, vad det värmer! :-)


Sunshine in Portugal makes Kelly a happy blogger.

Portugal

Idag åker jag iväg med 6 st andra bloggare till Lissabon i Portugal på ett stort event som PHILIPS håller som handlar om deras nyheter och trender inom olika livstilsområden. Vi kommer dessutom att inkvarteras på ett 5-stjärnigt lyxhotell.

Det ska bli så himla skoj att få åka bort, samt träffa massa nya människor. Vet ej om jag kommer att ha tillgång till någon dator eller internet m.m. men annars ses vi när jag kommer hem på fredag!

Blommigt innehåll

Paketet från Forever21 innehöll rosklänningen som verkligen är jättefin! Tyget speciellt var över förväntan bra, och känns riktigt bra kvalitétsmässigt. Storleken är helt normal och skärpet är avtagbart. Jag tog en i strlk S och den är som en 34-36a. Däremot är den lite kort, jag som är 1,74 får leva med det men supersöt är den och jag är mycket nöjd.

Inkl. frakt kostade den totalt 474 kr och det tog 2 veckor exakt att få hem den. Jag slapp även att betala tull då ordervärdet var under 500 kr. Och för er som undrar över betalningen så är det kortbetalning som gäller.



Bracy

Jag har klickat hem 2 fina armband från Bracy.se. Företaget består utav en flitig tjej som gör handgjorda armband och
har som mål att etablera sig som Sveriges ledande armbandwebshop.

En fin sak som de även har är "Bracy´s änglar", där varje månad väljs ett känt ansikte ut som får designa ett armband  varav 25% av intäkten vid försäljning går till välgörenhet. I januai var det Lotta Gray (aka. vimmelmamman) och nu denna månad är det Elita Löfblad, modell och fd. Big Brother-deltagare.


79 kr (rea-pris!) resp 119 kr kostar dessa fina armband i flätad mocka. Ps. Anger ni koden "KELLY" får ni 10% rabatt!

Paket

Idag hämtade jag ut ett paket som kom från USA, vad döljer sig i paketet tro? :-)


Madonna


Gissa vad jag ska göra i Göteborg 8e augusti? :-)


Inga foton

Jag hade massvis att visa upp och blogga om, men min minneskortläsare till kameran har bestämt sig att sluta fungera. Snacka om frustrerande, men vad ska man göra?

Japp, med en sladd så gick det istället galant! :-p Uppdatering på g!

Vinn rosmuggar!



Här har ni chansen att vinna 4 st "Kelly-muggar" i valfri färg från Lauras.se!

Det ni ska göra är att svara på tävlingsfrågan och sedan maila till [email protected] med ert namn+adress och sen svaret på frågan.
Obs! Ange "Muggar" i ämnesraden.

Tävlingsfråga:
Lauras.se säljer inte endast saker för hemmet, utan även för.........?

VINNAREN NU UTSEDD!

Hej hopp!

Det är något som är så barnsligt roligt med att hoppa framför en kamera *haha* Efter ett flertal timmar sittandes som tv-publik kändes det bra att röra på sig lite under hemvägen!

Och se och häpna, jag ler med öppen mun på kort. Åååh maj gad! :-p

Såhär vill jag ta alla mina framtida outfitbilder - betydligt roligare!


Pink suede shoes


Foto lånad av
Angelica.

Dessa ögonsten i mocka köpte jag i helgen på H&M för 398 kr. (alt. gratis för mina guldbonuscheckar).  Underbar färg och väldigt sköna på. Angelica tog ett sånt fint kort på dem inne i butik så jag lånade den! (with her permission ofcourse).


Sandras birthdayparty

Gud så mycket bloggande jag har att ta igen sen helgen! I fredags var jag hembjuden till söta Sandra som bjöd på tjejkalas i temat rosa, Marie Antoinette-filmen i sann "Sandra-anda," och singstar. Vi sjöng oss alla hesa och det var riktigt skoj, tack gumman!

The birthday girl! Visst är hennes rosa kjol underbar? En likadan införskaffades dagen efter av mig, yes I´m a härmapa! Kommer från H&M Trend och kostar 349 kr.



Smörgåstårtan var muuuuuums! Och detsamma gäller tårtan nedan. Klädseln för kvällen var klänning från Chicy, pärldiadem från ICA (!) och pärlhalsband från NOVA Pärldesign.



Rosettväska

I helgen slog jag till på ett par lila rosettpumps med matchande rosettväska från Bianco. Vem kan inte motstå att bära omkring på en stor rosett som även är en rymlig kuvertväska? Än så länge finns de i dessa 3 färger nedan, men jag hoppas de får in en i rosa! (190 kr kostar de för er som undrar).



Bilder: Bianco.com

Singing Bee

Igår kväll satt jag som publik på tv-inspelningen av Singing Bee. Det var finalprogrammet som spelades in så allting var lite extra festligt med bl.a grymma dansare (varav en såg exakt ut som Heath Ledger som jokern - ni måste kolla in sen när det sänds i april - kanal 3!).

Jag tog med min kompis C och vi blev lite paffa blev vi då vi hade fått reserverade platser med våra namn på längst fram! Då och då hade vi en kamera precis framför nyllet så ni får hålla utkik efter oss i rutan sen :-)




Front-row! Innan inspelningen bjöds det på dricka och chokladmuffins.


Shoppat!

Hmm, det blev en hel del denna helg måste jag säga. Allting är från H&M och Bianco och jag kommer att visa upp dessa i separata inlägg lite senare. Nu måste jag åka iväg snart igen då jag ska på tv-inspelning med en kompis! (Singing Bee).


Mycket rosa och beigt, perfekt till vår och sommar.


Nya underkläder behöver man alltid! De till höger är med avtagbara band.


Spets, höga klackar, rosettväska och paljetter = party! Jag blev riktigt glad när jag hittade paljettvästen.

Lyckad shopping

Hittade verkligen en massa fint igår, ska iväg på ett ärende idag bara sen ska jag fota allting och visa + svara på alla era frågor. Jag kan iaf avslöja att det blev mycket färgglada ting för kommande partykvällar :-)

Ikväll ska jag sedan sitta publik på en (final) tv-inspelning av Singing Bee!

Ses snart, puss!

Valentine

Innan jag sticker till stan vill jag bara passa på att önska er en fin Alla Hjärtans Dag! ♥ (Fotot nedan togs på tjejkalaset igår, ser rätt präktig och oskyldig ut..*haha*).


Alla Hjärtans Shopping

Jag uppdaterar med fler AXE-partybilder och födelsedagskalaset från igår sen, nu ska jag göra mig iordning för stan och handla upp mina H&M guldbonuscheckar!



Event nr 3 (del 1 - drinkar)

Kvällens roligaste event var Bindefeld´s AXE-fest på Sturecompagniet. Jag tog med mig Charlotte och vi hade skitkul, fri bar var det också som ni märker på bilderna. Det var dessutom riktigt läckert att se alla klädda i svart, fler tema-fester ska finnas tycker jag!


Fler bilder kommer!

Event nr 2

Efter en stund på releasefesten var det raskt iväg till biografen Skandia, där Modette.se hade anordnat en förhandsvisning av filmen Hopplös & Hatad Av Alla. Den var rätt bra och jag gillar britten Simon Pegg. Dricka, godis och goodiebags delades även ut.

Rosetter

Grymma Charlotte och jag hade på oss varsin rosett på handleden i torsdags, visst är tatueringen grym? Mitt fina rosettarmband kommer från GOLD DIGGER och ni kan faktiskt vinna en likadan! Tävla här!



Event nr 1

Det är lika bra att numrera alla events som pågick i torsdags mellan kl 18.00 och 03.00 i torsdags. Här kommer iaf den första, ett releaseparty med bubbel, snittar och goodieboxes på BAUER på södermalm. Charlotte, Olivia, Malin och 2 andra vänner njöt utav tillställningen och Izza joinade även oss senare.

Goodieboxen innehöll senaste numret av tidningen CHIC, ekologiska trosor från Sloggi, chokladpraliner från Lindt och en ögonskugga från MIST.


Zzzzz

Kl är nu 10.05 och jag vaknade precis. Det märks hur mycket kroppen krävt sömn efter alla de senste aktiviteterna. Håller på med att sammanställa alla foton nu, och sedan ska jag åka in till stan för att göra lite Valentine-shopping - till mig själv! :-)




Party party!

Herregud vilken kväll det var igår! Har tagit miljoner bilder men kommer inte att kunna uppdatera förrän sent ikväll då jag ska på Sandras födelsedagskalas efter jobbet idag.

Tack Charlotte, my partner in crime för gårdagens galenskaper på AXE-festen! (som bl.a inkluderade sexuella trakasserier av en chokladstaty, photoshoot i en toalett och dans fram till 3 på morgonen - riktigt bra då man skulle upp och jobba idag) :-p

´

Maison Florette



Denna fina väggklocka har jag precis klickat hem från Lauras.se för endast 99 kr. Blir nog superfin i mitt kök.

Valentine

Friis & Company låter inte Alla Hjärtans Dag gå obemärkt förbi med dessa söta smycken i flätat skinn. Finns hos Chique.se för 249 kr resp. 199 kr.


Randigt

Idag har jag på mig en skitsnygg tröja från Glitzy alt. ett "Engla-plagg".

Det är skoj att ha sin egen nisch - jag är känd i bloggvärlden som tjejen som gillar rosa rosor och Engla är den randiga tjejen. Älskar guldknapparna och de fina slagen på ärmsluten!

Outfitbilder kommer imorgon, då jag har fullt upp med jobb idag och sen eventsen ikväll.

Tonight...

...är det event-hopping som gäller! Det kommer bli riktigt skoj!

AXE-vinnare

Nu har jag dragit 4 vinnare till AXE-tävlingen och stort grattis till Camilla K, Emma, Sara och Carrolina som får ge sina pojkvänner en liten present! Jag har skrivit en kommentar i era bloggar, så maila mig era adresser snarast!

AXE-tävling!


AXE lanserarar nya spraydeos i lite tuffa förpackningar och jag lottar ut ett kit bestående utav AXE Temptation och AXE Vice till  4 st vinnare.

Varje vinnare får alltså dessa 2. Det enda ni behöver göra är att skriva en kommentar i detta inlägg, så utses vinnarna ikväll. Vinsten kommer då förhoppningsvis fram till Alla Hjärtans Dag ♥ ifall ni vill ge killen en liten present.


Mega Charm

Till bloggdrinkyn´s goodiebag sponsrade Leshop.se med små söta berlocker från Pilgrim och som en överaskning fick jag som goodiebag-arrangör ett eget smycke, nämligen ett halsband med en "mega-charm".

Kejdan är gjord för att hänga hur många charms man vill och kostar 399 kr. Det finns även en hel del andra charmskedjor att välja bland också. De stora berlockerna som finns i en mängd olika utföranden kostar mellan 159-429 kr.


Chocolate & Strawberries

OK, flingor och mackor är inte den ultimata middagen men ibland orkar man bara inte laga något. Jag måste iaf tipsa om dessa underbart goda flingor som jag äter precis nu- Special K med chokladdoppade flingor och jordgubbar. Himmelskt goda och detta paket kommer inte att vara länge hemma...mmmmmmm!



Formar

En förpackning med söta bakformar låg i Olivia´s paket. Jag köpte 3 st askar varav en gav jag till henne, nu jävlar ska vi baka! 

En ask med 25 st formar kostade 45 kr/st och jag köpte dessa hos Bagaren & Kocken som är den enda webshopen jag hittade som inte tog någon fraktkostnad, det var inbakat i priset tydligen. Fantasiskt då alla andra webshops som säljer dessa tar 45 kr + frakt + att ordervärdet måste vara en viss summa.

Perfekta till bullar eller mindre muffins. Jag och Olivia har planer på att göra bite-size kladdkakor med dessa snart!

Paket

Jag har precis slagit in ett litet paket till min kompis/granne Olivia, hoppas hon blir glad! Vad det är avslöjar jag efter hon öppnat det.


LdB


När jag kom hem idag låg det en avi hemma där det framgick att avsändaren var en pr-byrå och paketet vägde 3 kg. Vad jag mindes väntade jag inget paket från just dem, och som ett frågetecken knatade jag ner till mitt utlämningsställe och det var en hel säck fylld med LdB´s nyheter bestående utav deo, bodylotions och duschcrémer. Jag som precis skulle köpa nytt duschcréme, sjukt nice!





Vårjacka

Säsongens vårjacka är nu funnen, och den hittade jag hos Odd Molly. Frågan är bara vart jag nu kommer att kunna hitta den? Läste hos Amanda att Odd Molly öppnar sin alldeles egen butik (det var på tiden!) här i Stockholm nu i helgen så jag får kika där!

Finns även i rosa, grått och plommon.

Bilder: Oddmolly.com

Event-hopping!

I övermorgon dvs. torsdag så händer en mängd roliga saker. Först är en releasefest för Modekartan.se som är en ny sökmotor för lokala modeannonser. Efter bubbel, snittar och goodiebags där så beges det till en förhandsvisning av filmen "Hopplös & Hatad Av Alla" som Modette.se håller.

Efter detta sticker jag och Charlotte raskt iväg till Sturecompagniet där ett Bindefeld-party hålls. Det är AXE som har en lanseringsfest och dresscoden är svart, blir nog inte så svårt att välja outfit då! :-)



Allt på samma dag. Ytterligare eventinbjudningar kom, bl.a Veckorevyn´s bioförhandsvisning men man kan inte hinna med allting! :-)


Lisbeth Dahl

Ett märke jag verkligen tycker om är Lisbeth Dahl. Denna necessär har jag införskaffat nyligen hos www.chique.se för 229 kr och den får plats med riktigt mycket. För stor dock som daglig sminknecessär (beror på hur mycket man bär med sig iofs) men perfekt som "mellan" storlek där man kan få plats med smink + bodylotion och parfym t.ex.



Bilderna är ett litet montage jag satte ihop hemma.


Tävlingar

Det har varit en hel del tävlingar på sistone och fler är på gång! :-) (t.ex från AXE, Cosmopolitan, Mihi.se och nu råder en Gold Digger tävling!)

Vinnaren utav "vinn valfritt plagg från Shimmer.nu" blev Muffin som valde den gråa tunikan. Stort grattis och ett mail ska  ha skickats till dig!

Cocoo.se tävlingarna med armbandet för välgörenhet samt Peace&Love armbanden har ni fortfarande chans att vinna då de fortfarande är på gång! *tävla tävla*

Rose necklace

Idag har jag på mig ett riktigt sött halsband från H&M (39,50 kr), med en silvrig berlock och rosmotiv. Just my kind of necklace!



Vill man inte ha rosen synlig så är det bara att vända på berlocken.


Söndag


Kolla så lockigt mitt hår blir när det självtorkar :-p

Topp, Gina tricot
Cardigan, H&M Divided
Silverberlockhalsband med rosmotiv, H&M
Halsduk, Gina tricot
Jeans, Replay
Skinnjacka, Hollies
Klocka, Regal (Ur&Penn)
Skinnstövlar, Bianco
Väska, Louis Vuitton


Bedtime stories

Har precis varit och sett en förhandsvisning på Adam Sandler´s rara film Bedtime Stories där händelser i hans sagor blir till verklighet. Söta Stephanie bjöd mig och hennes vän S och vi skrattade allihopa många gånger. En riktigt fin film som man blir glad av efteråt, en feel-good movie verkligen!




Sista minuten som alltid och jag hann inte ens torka håret innan jag åkte!
Jag och Steph dök upp i likadana cardigans vilket var skoj :-p

Pink lace


Härligt att Lindex börjat sälja lite snyggare underkläder nu. Detta är vad jag kom hem med häromdagen då jag fick välja ett valfritt set från deras nya kollektion "The In Between Collection". Mycket finare i verkligheten är de än bilderna på deras webshop. Priser: BH 149 kr och stringtrosa 59,50 kr, finns även en trosa i samma utförande.



Life of a Hollywoodstylist

Ligger just nu och kollar på avsnitt av The Rachel Zoe Project, 7 avsnitt finns att se på webben. Ett bra tips ifall ni som jag inte har något att kolla på denna lördagkväll aka. hemmakväll. Rätt roligt/irriterande (grammatiskt sett) är det med hennes uttryck "I die" så fort hon ser något hon gillar.

Hårtvätt


Att tack vare bloggen få testa en hel del produkter är riktigt skoj. Här är de 3 senaste märken hårprodukter med shampoo och balsam som jag har fått på sistone.

Wella SP Repair fick jag i förrgår av min snälla granne Olivia som hade kommit över ett gäng. Dessa använde jag senast imorse och den gjorde mitt hår fint och lent. Säljs endast hos hårfrisörer.

Aussie fick jag för ett par veckor sedan och jag blev helt kär i shampoo-doften, precis som godis och doften sitter även kvar länge efteråt. Många andra som testat dessa har påpekat att shampoot konstigt nog har gjort håret torrt, men räddas sedan av balsamet. Detta är något jag inte har upplevt (till skillnad mot Silvershampot från Matrix som verkligen torkar ut håret men den ska man ändå inte använda för ofta!), och när jag tvättar håret har jag alltid balsam alt. inpackning ändå. Men nu har jag lämnat dessa ett tag för att testa Wella SP produkterna.

Schwarzkopf Professional´s nya organska serie "Essensity" fanns med i bloggdrinkyns goodiebag och vi blev de allra första i Sverige att testa dessa. Fast nu ska de finnas i butik och de ska jag testa när jag är färdig med Wella SP som jag använder nu.

DISP Core som jag inte har med på bild (för att de är slut) var faktiskt en riktig favorit och om dessa 3 ovan inte är bättre än dessa, så tänker jag slå till på ett köp på de i fortsättningen. De fick ju t.om betyget 5/5 utav mig.

USB

Tack vare snabb leverans från GadgetGirl har jag redan kunnat använda mitt söta usbminne. När man är färdig, så viker man bara in "pluppen" bakom ryggen på Hello Kittyn. Rymmer 2 GB.

(Omslagspappret som figurerar som bakgrund kommer från Lagerhaus).

Marine

Jag följer verkligen mina inspirationskollage slaviskt när jag är ute och shoppar. Ett utav dem är det marina temat och denna topp köpte jag i Hörby´s enda klädesbutik S34 och kommer från ONLY. (Det är väl antingen VILA eller Vero Moda som säljer detta märke, är inte säker?).



Bados

I bloggdrinkyn´s stora goodiebag fick allihopa armband från Accessora. Det var av märket Bados som låg i askarna och de jag fick liknar på pricken de från A.V MAX, färgglada och somriga. (kolla även www.barodmar.se).



Köksprylar

Har ju inte haft tillgång till kamera på ett par dagar, men detta nedan är några saker som är nytt till mitt lilla kök.


Vinglas, Åhléns (har champagneglas i samma serie)
Grytlappar, Åhléns
Köksrullehållare, Åhléns
Måttsatser, Lagerhaus
Smörknivar, Lagerhaus
Disktrasa, Lagerhaus

Jag tänkte ju först köpa de hjärtformade måttsatserna, men de var enormt stora och hade mått som "1 cup, 1/4 cup osv..."





"Du är söt när du diskar"



Ge mig...

Ge mig sommar, stuga vid havet, rosévin, en keps och myskläder så förvandlas jag till en wanna-be hiphopper som gör rocksymboler *haha* Åter igen lite osedda foton från i somras, härliga tider...





Blått är flott

Jag ska ta egna bilder snart och lägga upp så fort jag får fart på kameran, men dessa 2 plagg blev köpta igår. Riktigt somriga och fina, från H&M Divided. Koftan 249 kr och kjolen 198 kr.

Då jag hittade inte dessa i min storlek någonstans (och knappt några plagg kvar alls t.om) så fick jag idéen att kolla vid provrummen och där hittade jag båda dessa samtidigt in my size. Vilken tur man har ibland!

Bilder lånade av Stephanie och Engla.

Kärleksfullt i köket ♥

Måttsatser i köket har jag faktiskt inte hemma, och dessa hjärtformade passar ju utmärkt lagom till Alla Hjärtans Dag eller som present till sig själv (som jag ska göra..haha).

De rosa till vänster tipsade Sandra mig om, och kommer från Lagerhaus för 59 kr. De till höger kommer från Lisbeth Dahl och kostar 79 kr (finns hos Syster Lycklig). Jag ska kika efter de från Lagerhaus, då de passar in fint med min rosa skärbräda.

Welcome to Sweden!

Har ni hört?

Forever21
och Ambercrombie & Fitch letar efter svenska butikslokaler, så de kan etablera sig här i Sverige! :-)


20% hos Cocoo.se

Image and video hosting by TinyPic

Ange rabattkoden: KELLY

(Erbjudandet gäller t.o.m 14 februari 2009)


Trött

Jag var så trött igår kväll att jag bara däckade när jag kom hem. Det är tufft att jobba heltid, ha en fritid och samtidigt underhålla bloggandet vissa dagar. Men snart så, ojoj vad det kommer att dyka upp grejer! :-)

Dessutom känner jag mig sjuk....igen! Har hostat hela natten t.ex. Måste vara barnbacillerna från Skåne *suck*

Nu kan jag fota igen!

Hemma nu efter lite spontanshopping på stan! Jag har även en fungerande kamera nu så jag kan nu ta massvis med kort! Yeeey!

Fick nyligen tag på massa fina foton från i somras och fann denna nedan, tycker verkligen om detta foto då det togs då jag inte alls var beredd, utan njöt utav sommarsolen och vinden fläktade skönt vid havet. Åh vad jag längtar tillbaka! Det svarta i pannan är tyvärr en skugga från en trädgren dock! :-(




Ingen feel-good!

Ikväll såg jag filmen Revolutionary Road med Leo och Kate (aka. allas våran Jack och Rose från Titanic). Hemsk film som utspelar sig på 50-talet, men även hemskt bra med tanke på deras otroliga skådespelarinsatser. Men den är verkligen ingen feel-good movie då misär, brist på lycka i livet och förlorade drömmar är en röd tråd genom hela filmen. Man lämnar filmen alldeles tom och deppig nästan!


Och jag som fick för mig att denna skulle vara en romantisk film! *haha*


Vinn rosettarmband!

Som nämnt tidigare är jag utan kamera just för tillfället, så kan tyvärr inte visa er mitt underbara armband från svenska smyckesmärket GOLD DIGGER, men än så länge kan ni få chansen att vinna ett precis likadant! :-) Är tillverkad för hand i en blandmetallbas och sedan plätterad med 18 karats guld , värde 495 kr.

Detta armband och vårens andra nyheter finns annars att köpa i webshopen ABFAB. Varuhuset NK säljer även detta märke i NK Details butiken.



Tävlingsfråga: I vilket program bar programledaren GOLD DIGGER smycken?
Svaret finns på
hemsidan. Maila sedan svaret till [email protected] med ert namn+adress!

VINNAREN NU UTSEDD!


No camera

Känns rätt frustrerande då man har så mycket att visa, jättefina saker och kläder man både har fått och köpt på sistone (som dagens shopping t.ex) men imorgon kväll kommer jag förmodligen ha en annan kamera, då jag hade sönder min nuvarande i helgen *suck*

Än så länge får ni bl.a trösta er med en tävling som dyker upp snart i bloggen, nämligen med ett superfint pris från GOLD DIGGER!


Undies

Fick ju en present från Lindex där jag får välja vilket underklädesset jag ville från deras nya kollektion, så idag ska jag försöka leta efter ett set!

Update: Jag visade ett annat set innan, men i verkligheten var de inte lika fina så det blev dessa nedan istället (från samma kollektion)! Ljusrosa, spets, volanger och rosetter - vad mer kan man begära?


Dialekt

Fick denna kommentar av en läsare igår:

Postat av: Lucy
Hej Kelly :) Jag vet att det här säkert är en jättedum fråga, men jag har alltid undrat om du pratar brittiskengelska när du väl pratar engelska.. alltså om ditt uttal är kvar? Älskar din blogg!
2009-02-04 @ 01:28:06

Svar:

Hej Lucy!

Nejdå, det var inte alls någon dum fråga! :-) Mitt brittiska uttal är otroligt nog fortfarande kvar trots att jag var 6 år när vi flyttade till Sverige och jag talar och låter som en äkta britt när jag pratar engelska. Det är mycket tack vare att pappa alltid pratat engelska hemma, samt att jag hade hemspråk hela gundskolan.


Flyg

Har precis fått flygtiderna till Portugalresan! Yeah, detta kommer att bli grymt. De övriga bloggarna som är bjudna är faktiskt inga jag har träffat tidigare, men det är ingen fara alls då jag aldrig haft problem att träffa och umgås med helt främmande människor. :-)

Mars-April!

I slutet av januari var jag den allra första bloggen i Sverige som visade några par skor ur Bianco´s vårkollektion. Nu har jag enl. önskemål från er även fått reda på ungefär då de släpps! Plåtapumpsen must be mine säger jag bara! :-)





Från vänster och medurs: platåpumps 750 kr kommer i april, sandal med fransar,mars 800 kr, sandal med silvernitar,mars 550 kr och sandal med remmar och runda guldnitar, mars 900 kr.


Hemma

Efter en lång tågfärd som blev nästan en timme längre än väntat är jag hemma igen. Jag vet att skrev innan "borta bra men hemma bäst" i ett tidigare inlägg då jag strax skulle åka, och visst stämmer det men samtidigt saknar jag familjen och småskruttarna jättemycket redan. :-(

Jag hann iaf göra lite shopping tro det eller ej innan jag åkte och så fort jag fixar en ny kamera imorgon så visar jag fynden! Det blev en topp i marint tema och en grej från Friis & Co. Butiken hette S34 och är enligt min systerdotter den enda klädbutiken i Hörby, förutom en liten mysig bod där det såldes enstaka Odd Molly plagg.

Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla vad som finns på tv och nya avsnitt av The City och Gossip Girl måste ju ses dessutom. Lite salt & vinegar chips får det bli också...


Utmaning

Det är inte alltid jag hinner med alla utmaningar jag blir tilldelad, men denna var rätt snabb att göra so here it goes! Blev utmanad av "helt fantastiska" (internskämt) Ellinor!

Regler:

• Gå in i mappen "mina bilder"
• Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen

• Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den

• Utmana sex andra personer och länka till dem.


Det som dök upp var en smarrig bild från mitt "London 2008" album, då jag och Jenny blev bjudna på en afternoon-tea i anrika Fortnum & Mason. Förutom detta fick vi även varsitt glas champagne och en kanna te.

Nu väljer jag att utmana Jenny, Mogi, Charlotte, Mini, Izza, och Cecilia.

Babyblogger

Jag börjar snart känna mig som Engla eller Gizmolina som har små söta barn med i vartannat inlägg, men det är svårt att låta bli då man har så fina syskonbarn.

Dessa strumpor som Smilla (6 mån)  har kommer från Trumpette (finns på http://www.babyshop.se/) och det är nästan så man önskar stenhårt att man får en flicka i framtiden, så man kan köpa massvis med par nu och sedan klä henne i dessa. Man dör så söta de är!



Förresten så försökte jag övertala syrran att Smilla ska bli babymodell, då hon verkligen är en otroligt vacker bebis som även blir bra på kort. Eller är det bara jag kanske, då man är släkt man tycker så? ;-p


Var nästan så man ville sno med sig henne hem!

On my way home

Sitter just nu i vänthallen på tågstationen i Lund och väntar på mitt tåg ska anlända strax. Ska faktiskt bli riktigt skönt att komma hem, men det har varit riktigt skoj att hälsa på i Hörby och busa med alla söta syskonbarn.




Yes, här kommer tåget. Borta bra men hemma bäst!



Dansglad

Hahaha, härliga minnen från Hummerlimon innan Blogawardsen i höstas. Jag verkar vara riktigt dansglad på denna film jag hittade nyss hos Kenza och det bjuder jag på! Här får ni se Party Kel in action istället för stillbilder som ni är vana vid. Och nej, jag var inte alls full :-)

Att vi stod o dansade var för att musiken dånade från limon :-) Det jag tycker är roligast med videon är hur vi alla "gör oss till" framför kameran då ett kort ska tas...haha!



Snowman

Det var inte direkt igår som man gjorde en snögubbe! Här är en jag gjorde tillsammans med Love idag, visst blev den söt?


Hello Kelly

Ja, jag är 27 år och har en svaghet för rosa ting och Hello Kitty. Men ärligt talat - who gives a f*ck about age? Visst är det barnsliga ting, men hur kan man motstå då det är så jäkla sött?


Mobilsmycke och ett långt mobilband. Piffar verkligen upp mobilen.

Happy Birthday!


Grattis Love som fyller 3 år idag. Idag är det kalas hela dagen, då passar vi på att visa våra tungor!



Love leker veterinär. Fox är måttligt road.



Ankare

Hann som hastigast ta ett kort innan kameran åkte i backen när jag skulle kika på fotot och slutar numera att fungera. Detta är så typiskt mig - klumpigare tjej får man leta länge efter då jag hela tiden tappar saker. I fredagskväll tappade jag bort min nya mobil, och en snäll själ hade lämnat in den till baren, men batteriet hade flugit bort. Så om jag inte svarar på samtal eller sms, så vet ni varför!


Jag lyckades endast packa ner rosa BH:ar, jag var som sagt trött och rätt borta när jag packade. Här är iaf ett dåligt kort på mig, men min fina ankartröja från Melba är däremot superfin. Tröjan med det underbara marina temat är en onesize storlek men passar en 32-36a som jag är, då den sitter rätt som gjuten på mig. Jeans från Replay.

Kika gärna in där då och slå til på alla reafynd! Dessutom finns nu massvis med nyheter samt skor!


*haha*

Helt otroligt roligt har det varit att läsa på ett flertal bloggar om den weirda Spotlife-festen som ägde rum igår kväll. Berusade bloggerskor som ställde till scener och blev utslängda, bloggare som snackat skit och hatar varandra som samlats till bords och Blondinbella som gick omkring och var dryg samt såg ner på alla andra. (Enligt de som var där var hon det, inte mina ord!).

Nästan så man önskar att man varit där! *haha*


Hello Kitty

Här ute på landet är shoppingutbudet inte direkt brett, och dessutom är det iskallt och massvis med snö så då passar det bra med lite webshopping istället. Nylanserade Gadgetgirl är en webshop för oss tjejer som älskar rosa och söta tekniksaker i Hello Kitty design t.ex.




Jag klickade precis hem detta USB-minne för 245 kr och jag köpte det för presentkortet som medföljde i goodiebagen jag fixade till alla i fredags.



Andreas som driver Gadgetgirl var även med i fredags på Bloggdrinkyn!
Foto taget av Karin.



Hörby life

Det är inte mycket bloggning som hinns med då man umgås med familjen och alla livliga barn :-) Det är längesen man åkte bort från storstaden och livet här i Hörby har verkligen ett annat tempo. Idag ska syrran ta oss till ett ställe som heter PEMA där de har massvis med pysselsaker tydligen, så det ska bli intressant!

För övrigt så har jag fått ont i halsen igen, hallå immunförsvar? *suck* Näpp, ska vi äta frukost, c ya later!



Smilla och Love vid frukostbordet.