Furry



En snygg väst i fuskpäls och fuskmocka hittade jag på Oasis (där jag köpte min rosa klänning), eftersom jag inte hittade något alls på Primark fick det bli ett lite dyrare plagg istället för 55 pund (ca 700 kr).

Den är även "reversible", dvs. man kan vända på den ut och in om man vill vara extra pälsig. Passar och värmer bra med något långärmat och stickat under.



Den kaotiska affären


Jag var ju helt lyrisk över att få shoppa på Primark innan vi for, men när vi väl kom dit var det kaos! Hur mycket folk som helst som trängdes och knuffades över plagg som låg huller om buller i endast L och XL-storlekar, och dessutom hittade jag ingenting som kändes direkt "wow". Det var nog ångesten man fick när man var inne i butiken som dämpade shoppinglusten. Nej, Primark var inget för mig denna gång.



Mmmm!


Ikväll ska det gottas med mina favvochips och godis från England!

På rullbandet...



2 dagar i rad åt vi på Yo! Sushi, en härlig restaurangkedja vars små tallrikar sushi åker runt på ett långt rullband. Härligt att bara sätta sig till bords och plocka vad man vill ha eftersom. Att vi inte har såna här ställen i Sverige? Förstå vilken succé det skulle bli!

Update: Fick höra att det visst finns i stan, så jag googlade lite och tydligen ska det finns i Gallerian! Hur kunde jag missat detta?

Update 2: Tydligen har denna funnits, men tyvärr gått i konkurs. Det hade den inte gjort om jag och Jenny käkat där! *haha*



Cakes

Innan vår fika strosade vi runt i Fortnum & Mason och fascinerades av bl.a deras stora avdelning med otroliga bröllopstårtor, bakelser och karameller.



Afternoon tea på Fortnum & Mason

I lördags bjöds vi på en riktigt lyxig afternoon tea på tjusiga Fortnum & Mason, det är ett varuhus i samma klass som Harrod´s - men ännu lyxigare och tjusigare! Detta ingick i min Londonresa, och det tackar vi Lipton åter igen för!





Smörgåsar, scones och bakelser - allt åts upp i ett nafs! Fikat inleddes med varsitt glas champagne också, så man var lite lullig på eftermiddagen.

What a trip!

Vilken resa det var! Har massvis att både berätta och visa! Varmt, fint väder var det dessutom - gick omkring i endast t-shirt!





On my way!

Nu sticker jag iväg till England! Kommer hem måndag, adios amigos!


Packa packa packa!

Fasen, 3 dagar ska man vara borta. Att det ska vara så svårt att packa lätt? Menmen, får se hur det går. Det blir även premiär för min tjusiga resväska från Harges.com, så man kommer verkligen resa med stil ;-)

En del av innehållet i resväskan.

Favoriter

4everyoung.se är den färgglada webshopen med plagg i alla regnbågens färger. De har fått in en hel del nytt på sistone och här nedan är ett litet kollage med mina favoriter.


Bilder: 4everyoung.se


 


Cookbook

Man kan få många skojiga saker genom bloggen, och häromdagen fick jag hem en kokbok som heter "Hembakat". Den innehåller 100-tals med smarriga recept på vetebröd, kakor,pajer,muffins och även pizzor och piroger m.m. Massvis med inspiration att ställa sig i köket får man tack vare alla aptitliga foton, här ska det bakas!



Kofta

Har haft så himla mycket stress på sistone, att jag som nämnt tidigare haft svårt med att hinna med bloggen och alla inlägg jag velat göra. Ska försöka kompensera lite ikväll innan jag sticker till London imorgon bitti.

Här är min stoooora mysiga kofta från Glitzy, finns i både mörk- och ljusgrå och kostar 790 kr.




Blog awards

Den 16e oktober är det som ni säkert känner till Veckorevyn´s stora blogggala, några fler som ska dit?! Ser verkligen fram emot det! Jag är inte nominerad, men om ni vill kan ni lägga en röst på mig för "Årets blogg".


Rosiga tips





Jag blir lika glad för varje gång det kommer in tips till mig - via bloggen eller mail - på prylar med rosmotiv, det är så gulligt att ni tänker på mig. Det senaste tipset som trillade in (från Natalie) var detta porslinsset från Jotex och billiga är de också! Här hittar ni dem.

Bilder: Jotex.se




Rumpa?

Ett bevis på att jag tillhör en av de äldre i bloggvärlden och dessutom inte rör mig så mycket bland communties har varit mitt frågetecken ang. denna symbol: <3. Har undrat om det är en konstig smiley, eller kanske en rumpa?

Fick svar idag på att det är ju ett hjärta! *fniss*


Efterlängtade

Idag kom de - mina skor från Gojane (i rätt storlek, och tullfritt även denna gång!) och den tuffa jackan från Chicy. Allt ska självklart visas på sen, men de är skitsnygga! Kom riktigt lagom till Londonresan dessutom.




Här hittar ni skorna, och storlekarna på just dessa är små. Jag som vanligtvis har 37 i såna här typ av skor fick ta en 38a (size 7 enligt deras sizechart).

De kostade 368,82 kr inkl. frakt och här kan ni läsa hur man slipper tullavgiften (om det är en order som understiger 500 kr). Leveranstiden var 2 veckor.


Mahir PR bloggmingel

Igår var jag på Mahir PR´s bloggmingel. Riktigt trevlig och mysig stund hade vi med en lyxig fika och föredrag av intressanta människor från MySpace, MTV och artisten Emilia de Poret.


Emilia och jag (klänningen kommer från Vero Moda i somras) + goodiebag!


Hektiskt

Det har varit lite hektiskt på sistone och jag försöker så gott jag kan för att hinna med bloggen, men det är svårt. Det blir iaf skärpning lite senare med "bloggkrafterna" åter igen! :-)

Hoodies

Odd Molly är ett märke som är väldigt kärt för mig, och jag har fallit för en tröja som blir mysig till hösten men frågan är vilken färg? Tror nog det lutar åt den gråa. Finnes hos Fashionabelle för 999 kr, där jag tidigare köpt en blus från samma märke.



Bilder: fashionabelle.se


 


Kelly Kantarelly

Nu ska jag bege mig in i köket och steka upp en hel påse kantareller, smörstekta på rostad macka blir det!

Formar

Engla bloggade om dessa rosa muffinsformar idag och jag blev helt såld - som jag letat efter dessa! Tackar för tipset!

Bild: Klarafardigaga.com


 


Porslin

Det blev inte mycket shoppat alls idag, var konstigt nog inte på humör! (hör och häpna!) men det har varit en bra dag med bl.a lunch i stan och lite porslin från Myrorna - en skål och ett sött litet fat att lägga ringar eller örhängen på t.ex. Endast 15 kr styck!








Heldag

God morgon! Efter en välbehövd sovmorgon är det dags att bege sig ut. Det blir en heldag med mamma på stan, so I´ll see you later!

Primark is calling!


Att budgetshopping är så himla skoj? Inte för att jag är någon som helst snåljåp eller så, men det är bara en sån förtjusning att hitta snygga grejer för en billig peng! :-)

Om en vecka sticker jag och Jenny till London (tack Lipton!) och det ska bli så himla skoj! *längtar*

Tinkerbell

Det blev till slut det röda Tingelingarmbandet från Disney Couture. Är jättenöjd och den kommer sitta fint på handleden nu till höstens outfits. Från KyssJohanna.






Färgen är blodröd i verkligheten - kameran som spökar.



Ny Avanna-skapelse



Ni har ju alla sett "Today I´m wearing this"-plaggen, och nu har Avanna gjort en för kvällen i silver! Den åker på nästa festkväll säger jag bara!


I love sushi!


Tagen med mobilkameran igår kväll (därav den dåliga kvalitén), men här är en inblick på något jag älskar - vegetarisk sushi! (fast lite fusk med räkan jag beställde extra..hehe.) Mums!

Vilken är din favorit?


Som lovat kör vi igång en tävling med en vinst sponsrad av Melba.se! Tävlingsuppgiften är att gå in på hemsidan och välja ut vad ni skulle vilja vinna, ett helt valfritt plagg alltså!

Skriv sedan ned det i en kommentar här i bloggen (helst med en länk eller namn + artikelnummer). Tävlingen avslutas den 1a oktober.

Pris

Åh, så glad man blir när man får ett meddelande om att man vunnit en tävling! Jag är en av 3 lyckliga vinnare av Amanda´s fredagstävling där man får ett set av lyxig peeling, lermask och lotion från Yves Rocher. Det får bli en hemmaspa kväll snart alltså!



Bilder från Amandas blogg www.shoppingbloggen.com


A lot to do

Det är mycket på g just nu och jag försöker hålla i alla trådar samtidigt. Ikväll blir det en bättring på bloggen uppdateringsmässigt med bl.a en tävling i samarbete med Melba.se! Den får ni inte missa!


English style

Åh vad jag skulle vilja ha dessa i mitt kök! Fick ett nyhetsbrev nu från Countrystyle (där jag shoppat mina diskhandskar) att de fått in en ny vit, emaljserie från engelska Streamline.


Bilder: Countrystyle.se

Boots

Sådär, då har man plockat fram skinnstövlarna - åter igen ett märkbart hösttecken. Har sorterat lite och dessa 4 par är de jag kommer återanvända (efter en rejäl putsning!), sen blir det självklart något nytt köp för i år.



Från vänster: Vagabond, Roots, Friis & Company och Roots. (pssst...glömde ta med ett par svarta också, exakt likadana som de till höger fast svarta).



Sugen

Är sugen på ett nytt armband som kan hjälpa till att muntra upp en från höstdeppigheten och all stress som råder just nu. Det blir antingen någon av dessa två, Karma-armband från Ettika (350 kr) eller ett rött Tingelingarmband från Disney Couture (279 kr).


Bilder: Kyssjohanna.se

Hösten är här

Usch, det känns riktigt ruggigt ute numera. Jag som är en äkta sommarmänniska som dyrkar sol och bad saknar den oerhört. Speciellt varje morgon och kväll känns det som att man borde ta på sig vinterjackan, så frusen är man. *brrrr*



Höstlöv utanför mitt hus.

Designwerket

Häromdagen fick jag hem ett plagg från 4everyoung.se (som jag bloggat om tidigare), en svart topp med klädda knappdetaljer och fickor från märket Designwerket. Riktigt fin som basplagg är den och jag gillar dessutom lite längre toppar. Kostar 399 kr och finns även i vitt.


Söndagsmys

Finns det något skönare än att bara ligga hemma en söndagkväll framför tvn med värmande fårskinnstofflor, en skön filt och en kopp varm choklad?


Hål i väggen

Det är väl ingen som missat att "Hål i väggen" visas snart, kl 20 på kanal 6? Har sett fram emot denna sjuka underhållning, speciellt när Björn Gustavsson är med i ett av lagen ikväll.


Vinnare av favoritsmycke från Stil'ettan

Stort grattis till Nettan som vinner sitt favoritsmycke från Stil'ettan. Ännu en gång var ni massvis som ville delta och fler tävlingar kommer!

Obs! 10% rabattkoden gäller fortfarande om ni anger "kelly" vid er beställning, ifall ni är sugna på något av halsbanden som kommer från The French Factory och Camille et les Robots.
 


Kavajer

En svart kavaj är som ni vet ett av höstens nyckelplagg. Jag har 2 stycken, en från H&M som är ett par år gammal men funkar fortfarande och en modell som är lite tunnare i tyget med 3-kvartsärm från Glitzy.se.


What a night!

Vilken kväll det var igår! Riktigt skoj med enormt mycket skratt och kameran gick varm hela kvällen då många sjuka kort togs (tror de är lite för sjuka för facebook t.om..haha!). Vad gulliga ni är som sa så snälla saker om min outfit igår förresten :-)

Klänningen kommer som sagt från Chicy.se, kostar 399 kr och är i onesize. Passar en XS-M enligt mig och finns även i svart och en i vitt, men den svarta finns tyvärr ej på lager nu.


Fest

Jag ska på en inflyttningsfest ikväll och som vanligt har jag ingen som helst aning vad jag ska ha på mig. Det var ett tag sen jag var på lite partaj så jag känner nog för att klä upp mig. Här ett av förslagen, kanske kommer fler ifall jag ändrar mig. En flaska rosé bubbel är på kylning under tiden jag funderar...


Klänning med paljetter, Chicy.se
Pumps, Bianco
Paljettväska, Lindex


Strumpbyxor från Falke är på, det är ju faktiskt rätt kallt numera!
Ha en trevlig afton allihopa! ♥


Detaljer

Det krävs endast små detaljer för att få till en viss stil på ett rum. Här får ni några glimtar från mitt kök, det mesta är från Lisbeth Dahl som jag gillar skarpt.




Beställningen från Chique.se kom lägligt inför detta inlägg. Det blev grytlapparna, kökshandduken (som jag tidigare bloggat om) och servetter.


Ombloggad

Det är många som nyligen bloggat om denna klänning, och det är inte så konstigt eftersom den har släppts åter igen på nytt av H&M nu till hösten. Jag var sugen på den då den fanns i butik i våras, men tyckte väl inte att den skulle komma till användning på våren och kommande sommaren.

Nu till hösten passar den däremot utmärkt, väldigt "lady-chic" och jag gillar knytbandet i midjan som man kan göra till en rosett. Jag lyckades hitta min i onsdags, kan visa hur den sitter på senare!


Bilder: H&M och privat

Letters

Jag måste bli bättre på att höra av mig till mina nära och kära i släkten, som t.ex skicka fina kort och skriva några rader som sprider lite glädje och omtanke. Det tar inte lång tid och kostar inte särskilt mycket heller- man vet ju själv att det är trist att endast få räkningar och reklam!


Ett kort jag skickade häromdagen till en släkting i England, tillsammans med ett fotografi jag tog på en vacker ros i somras.


Candy

Jag brukar inte köpa lösgodis, faller oftast för chokladkakor istället men det finns något i lösgodisfacken som jag alltid haft en svaghet för - nämligen Refreshers. Kan inte få nog! Vad är eran favoritgodis?



Gårdagens godispåse.

Love will save the world



"LOVE" tee som kommer från H&M´s barnavdelning och kostade endast 79.50 kr *fynd* Gillade de glada färgerna samt budskapet.

And the winner is....

...........*trumvirvel* Ni är åter igen många som har ställt upp i denna tävling, är riktigt skoj att ni gillar dem! Denna gång gratulerar jag Emelinda som suktar efter den kamelfärgade väskan som passar till höststövlarna.

För er som är sugna på dessa väskor iaf, så finns de för 349 kr hos Nuknuk.se.


Dagens att göra-lista!

 Jobba till kl 17
 Posta paket
 Hämta paket
 Handla vin till morgondagens partykväll
 Tvätta kläder
 Diska
 Utse vinnaren av väska från nuknuk.se
 Se "The Bucket List"

...och uppdatera bloggen ännu mer givetvis!

Pärldiadem

Såg nyaste avsnittet av Gossip Girl inatt (avsnitt 2, säsong 2) och Blair som har en förkärlek till diadem hade ett fint med pärlor på. Påminner mycket om den billiga jag fyndade i min ICA-butik i våras.



Nattuggla

Min dygnsrytm är inte som den ska. Satt till kl 20 på kontoret (jobbat nästan 12 timmar idag alltså *puh*), åkte hem, åt en sen middag framför tvn med laptopen i knät för att catch up med favvobloggarna och än är jag inte trött - fast jag verkligen borde vara det.

Det blir iaf en late night med färska avsnitt av Prison Break och Gossip Girl. Om jag mot förmodan inte somnar till dessa så har jag filmen "Bucket List" som ska vara sevärd.


Finns det fler nattugglor än jag uppe nu? :-)


Snyggaste skorna



Ballbreaker jag var på i måndags hade en riktigt snygg och fräsch lokal, modern framför allt. Bowlingskorna däremot - not very much! Hur fula som helst och trots att de var 37:or såg de ut som båtar - men det hör ju faktiskt bowlingen till, eller hur!? :-)

Rosetter

Jag har haft ett par värdecheckar på sammanlagt 100 kr hos H&M liggandes i plånboken ett tag och igår var det dags att använda dem. Det blev ett par gräddvita lackballerinas (129 kr) och ett sött rosetthalsband (29.50 kr).





Inga ultimata höstskor direkt, men de passar riktigt bra som inneskor på jobbet t.ex. och halsbandet var oemotståndlig - ni vet ju hur jag är gällande rosetter! :-)

Handskar

Jag ska ju till London snart och eftersom Topshop är billigare i England tänkte jag kika efter dessa handskar, MEN jag trodde ju att de var i skinn. Det visar sig att de är i satin och då känns de inte lika lockande. Synd, men söta är de i alla fall.


Bilder: Topshop.com

Grattis Josefin!

En vinnare är nu utlottad av prismahalsbandet från Jammla och det blev Josefin! Hoppas denna vinst glädjer!

Alla ni andra, deppa inte ihop för detta - det finns fortfarande 2 st tävlingar kvar här på bloggen! (och fler är på g!)

Vinn ditt favorithalsband hos Stil'ettan.com

Vinn väska från Nuknuk.se



Kelly tycker till...

...om höstens trender. Ni har säkert sett denna lista på många bloggar redan och jag tror att någon/några har utmanat mig, men kommer inte ihåg vem/vilka!? Nåja, här är listan iaf:

1. Spets - Jättefint, svart spets i sådana fall.
2. Höga stövlar - Knähöga tycker jag om, men ej lårhöga (inte numera iaf).
3. Vadlånga kjolar - Långa kjolar har aldrig fallit mig i smaken, men en vadlång klänning går an på sommaren.
4. Baggy jeans -  Snyggt på rätt person, men jag kör på stuprör eller raka jeans.
5. Det dressade modet - Mycket fint, passar kvinnor i alla åldrar.
6. Halvöppna, typ håliga skor - Festskor med peeptoe funkar, men inte till vardags nu till hösten.
7. Kilklackar - De enda skorna med kilklack jag gillar är espandrillos på sommaren, annars jag har lite svårt för skoletter och stövlar med kilklack.
8. Capen - Har aldrig varit något stort fan utav den.
9. Leopardmönstrat - Är förvånad att leoparden är inne igen, själv tycker jag det är extremt uttjatat.
10. Kappor i glada färger - Absolut, i sådana fall en mörkrosa.
11. Rutigt - Riktigt snyggt, sålänge plaggen är i jordnära färger.
12. Väst - Har inte riktigt fastnat för västtrenden, så det blir nog ingen för mig i år.
13. Hatt och andra huvudbonader - Jag gillar mössor på vintern istället, grovt stickade i beigt, grått eller svart med matchande halsduk och vantar.



Ettika

KyssJohanna har inte bara en ny design på hemsidan, utan även nya märken som t.ex Ettika. Gillar verkligen armbanden med betydelsefulla ord.


Bilder: KyssJohanna.se

Rose pump



Att man aldrig kan få nog utav skor!? Har fallit pladask för dessa partyskor med en stor ros fram. 500 kr paret från Bianco, helt bedårande!


Intervju

Här kan ni läsa en liten intervju av tidningen HENNES med mig, Engla och Maria.



Ytterligare ett försök

Envis som jag är, så SKA jag bara ha skorna och denna gång beställde jag en storlek större (de har sänkt priset med 1 hel dollar dessutom...wow!). Dessa måste passa nu! :-)


Vinn prismahalsband från Jammla!

Nu kör vi igång ytterligare en tävling, där ni har chansen att vinna "Pure" - ett jättefint prismahalsband med silverkedja (värde 290 kr) från Jammla. Det enda ni behöver göra är att skriva en kommentar i detta inlägg. Tävlingen avslutas imorgon kl 10 - en 24 timmars tävling alltså!

VINNARE NU UTSEDD! Grattis Josefin!


Discobowling


Bild: Ballbreaker.se

Igår blev jag av med oskulden - dvs. min bowlingoskuld! :-) Japp, under alla mina år har det aldrig blivit av och jag är nu frälst. Hur roligt som helst, speciellt när jag lyckades med att fälla alla käglor utom en på första försöket och gjorde även 2 strikes! Ett knallrosa klot hade jag ju givetvis också!

Dansade gjorde man också emellanåt till den härliga discomusiken á la 70-tal. Love it!

Vi var på fina Ballbreaker som var helt otroligt häftigt med massvis med aktiviteter och utsökt mat, väl värt ett besök! (Jag rekommenderar deras grillade tonfisk - bland det godaste jag ätit).

Sött till köket

Gillar verkligen "putti-nuttiga" saker att inreda köket med, och har verkligen blivit inspirerad av Leila´s kök - ni vet, den söta tjejen från TV4 som lagar och bakar mumsiga saker?



Lisbeth Dahl gör massvis med söta ting, denna kökshandduk och grytlappar vore verkligen något för mitt kök.

Bilder: Chique.se och privat (tagen från tv:n).


Gojane.com beställningen

Har ju lovat att berätta om allting gick bra med min beställning, det är t.ex. många som varit nyfiken på ev. tullavgift m.m.

Det stämmer att beställer man under 500 kr så slipper man tullen, min order var på 355 kr totalt inkl. frakt och det var bara att hämta ut paketet på närmaste utlämningsställe (i mitt fall, min ICA butiken runt hörnet).

Bara för att vara på den säkra sidan så ska man ange i det valfria kommentarsfältet när man gör beställningen online att man önskar få sitt ordervärde angett på paketet (se bild nedan). Så ska ni beställa flera par skor, så skulle jag nog dela upp beställningen så man slipper tullavgiften (som faktiskt är på ett par 100-lappar!).

För övrigt var leveransen 2 veckor exakt och min order var på 355 kr inklusive frakten. Ordervärdet på 24.99 USD är vad skorna gick på.


Till salu

Hämtade ut mina ursnygga "Sarah Jessica-Parker" skor från Gojane.com idag och till min förskräckelse var de för små. Jag är en 37-38a normalt, men i sandaletter har jag alltid 37 - därför tog jag storlek 6 som motsvarar den storleken, men tydligen är dessa en liten 37:a så de funkar ej för mig.

Är verkligen jätteledsen då dessa är så snygga, men om någon är intresserad så maila [email protected]. Ni får dem för exakt det jag betalade för, 355 kr. Sen tillkommer frakt på 55 kr, men vi kan säga 400 kr (eller högstbjudande).

SOLD!




Sedan säljer jag ännu en sak som jag är ledsen för, då den är för stor. Den rosa kjolen från H&M Trend som endast fanns i ett fåtal exemplar och såldes som smör, storlek 36. Köptes av en säljare för 320 kr. Frakt tillkommer på 22 kr, men vi kan säga 340 kr (eller högstbjudande). Aldrig använd och med lappen kvar.

SOLD!



(För fler bilder, klicka på länkarna i inlägget)


Spets

Rensade lite i garderoben hemma och till min lycka fann jag denna bortglömda lilla sak - en svart spetstopp! Kommer från H&M (a long time ago), men fortfarande i gott skick. Kan man bocka av denna på höstlistan i år :-)


Maska

Denna bild är så typiskt mig och strumpbyxor - hur tjocka de än är (dessa är 40 den) så får jag alltid en maska, så ni kan ju förstå att jag alltid har ett extra par i väskan. *suck*


Dagens maska under bussfärden hem.

Kelly hos Jammla

Minns ni då jag visade upp "Kelly"-halsbandet som Jammla har designat och döpt efter mig? Nu finns den äntligen i shopen och kostar 240 kr. En kedja i äkta silver medföljer också.


Bilder: Jammla.com och privat.

Smulpaj

Nu är det slutbloggat för idag, istället ska jag avnjuta en hembakad smulpaj med äpplen och björnbär, och massvis med kall vaniljsås till.

Sen blir det ett par Betapet.se matcher med syrran i England, jag har fått henne att bli totalt beroende också. Ha en fin lördagkväll allihopa!


(Klicka för större bilder)


Rosor

Det blev som sagt ingen rosklänning beställd idag, men det blev däremot andra rosor istället. Dessa rosslingor från Stajl.nu finns för endast 99 kr/st och 2 st är på väg hem till mig, blir superfint som dekoration.

Anger man rabattkoden "REA" får man dessutom 30% rabatt. Gäller hela sortimentet, så passa på nu!



Ps. Det är denna webshop som mina rosa "barbieskor" kommer från.
Även de är på rea, om man anger rabattkoden.


Ps. Ägaren av shopen har även en egen blogg, check it out! www.tyras.se


London

Inte många dagar kvar nu tills jag och Jenny åker på en lyxweekend till London! Det var tack vare Lipton som jag vann denna resa och häromdagen fick jag reseschemat.


Vårt hotell.

Vi kommer att hämtas av en privat chafför som tar oss direkt från flyget till hotellet, detsamma gäller hemresan. På lördagen är det afternoon tea med en otrolig meny (inkl. champagne t.om) på legendariska och anrika Fortnum & Mason. Hotellet heter The Strand Palace Hotel och ligger mitt i city. Kommer bli otroligt skoj!


Afternoon tea-bjudning där det råder en strikt dresskod - inga jeans eller sneakers.


Rose dress

Tänke lägga vantarna på denna underbara klänning, (se så vacker den är på Mignonette) men seg som man är ibland med beställningar är den givetvis slut i min storlek (s). Om den kommer in åter igen, hojta gärna till. Annars, är det någon som känner till en rabattkod till Forever21?


Bild: Forever21.com


Engelska gåvor

Mina föräldrar är nyss hemkomna från mitt hemland - England, och mamma har som tradition att alltid köpa mig någon söt småpryl därifrån (+ Cadbury´s choklad som jag älskar). Denna gång var gåvorna i bakverkens tecken med en söt mugg och kylskåpsmagneter, allt från Debenhams.




Matrix

Nu ska mitt blonda (fd. svall  - påminner numera om svinto) hår förhoppningsvis återhämta sig litegrann med bra produkter. Den har fått utstå mycket på sistone, då jag inte alls trivdes i att ha fullt blekt hår och valde att fixa till det (har inte skrivit om det i bloggen, men jag har sett rätt rolig ut på sistone). Min beställning från ForHair.se kom bara någon dag efter min beställning, och nu är det god tid att börja testa!




Vinn valfri väska från Nuknuk.se!


Ni som gillade min kamelfärgade väska från Nuknuk.se, har nämligen chans att vinna den nu! Vinsten är en av dessa väskor på bilderna ovan - en i kamel eller brun.

Info: Gjord av skinnimitation med lång axelrem som medföljer och flätat handtag. Fodrad med magnetlås. 42x26x20cm, värde 349 kr.

Tävlingsuppgiften? Gör ett blogginlägg om denna tävling i eran egen blogg och publicera sedan länken i kommentarsfältet nedan. En vinnare dras den 12e september. Lycka till! (Ni som ej har någon blogg kan alltid passa på och tävla om ett smycke från Stiléttan.com istället.)


Ingen Skärholmen

Känns riktigt trist att jag missade invigningen av nya shoppingmeckat i Skärholmen jag var inbjuden till i eftermiddags. Veckorevyn var de som höll i minglet, och från foton jag sett nu såg det riktigt trevligt ut med massa bloggerskor jag känner. Det som kom emellan!? - heldag med konferens och jobb som drog ut på tiden. *suck*




Buffé

Var på Bamboo City ikväll med 2 vänner och vi åt oss proppmätta på en buffé bestående utav sushi och kinamat som t.ex friterade räkor m.m. Ett vackert (fejk) körsbärsträd har de i taket - mycket tjusigt!



Tuff

Har lagt en beställning på denna tuffa, en mc-jacka i skinnimitation från Chicy.se. Har länge funderat på att skaffa en och denna tyckte jag var extra ball med nitdetaljerna.

Beställde den i XS, då jag gärna vill att den sitter tajt och den finns även i beigt och ljusbrunt. Blir riktigt ballt tillsammans med mina Gojane skor (hoppas de kommer snart!) och en söt klänning t.ex.

Bild: Chicy.se

Friends

Att ha riktigt bra vänner är bland det mest värdefullaste och viktigaste som finns. Vänner som ställer upp och tålmodigt lyssnar när man har det svårt. Vänner som man kan både skratta och gråta med. Vänner som är på ens sida - no matter what.

Jag har lyckan att ha såna bra vänner, och jag värdesätter dem så högt. På sistone har jag inte mått så bra, och jag höll t.om. på att ställa in en fika med min vän Jenny idag pga. att jag inte kände mig så tipp topp. Men hon övertalade mig att ses ändå, och helt plötsligt - över våra enorma koppar choklad och chailatte från Mocco - drar hon fram en miniflaska mousserande och en parfym från Victoria´s Secret, saker som hon visste skulle muntra upp mig. Blev verkligen jätteglad, men den största och värdefullaste gåvan var ändå att hon fanns (och finns) där, trots att hon blev förvarnad att jag skulle vara nere idag.

Jag skulle vilja dedikera detta inlägg åt fler av mina allra allra närmaste darlings som jag känt i många år - D och C som jag åt kräftor med i fredags, K som jag träffar varje dag på jobbet och E som jag faktiskt ska ringa alldeles strax.

Sen självklart till familjen, dvs. mina föräldrar och syskon - love you! ♥




Pincett

Hos Bluebox hittade jag dessa söta pincetter för 99 kr, riktigt festliga. Finns även nagelfilar i samma utförande.


Bilder: Bluebox.se

Det är...

...väldigt mycket just nu, så bloggen har tyvärr blivit försummad idag och under helgen som varit. Större makter har sett till att jag dessvärre fått prioritera annat, so go easy on me! ;-)