Bär

Efter en lång och hektisk arbetsdag skämmer jag bort mig själv ikväll med en massa bär!


Får


För 299 kr var det inget snack om saken, hoppas den inte är för plastig bara? Annars åker den tillbaka. Nu får det faktiskt räcka med fårjackor, har ju redan den från Lindex också. Bild lånad från H&M.com

Girl´s night

Efter jänkarpartyt begav vi oss till Hell´s Kitchen där det hölls ett tjejmingel med massa godsaker, drinkar och goodiebags. Angelica och Therese - proffs som de är - hade som väntat fixat allting hur bra som helst. Tyvärr var jag proppmätt efter Lindas kalas, annars hade jag slängt mig över alla snittar, macarons och cupcakes som bjöds.


True love

Jag och "Tequizza" har myst med våra favoritgubbar idag - Ben och Jerry. De gillar oss osminkade med slappa kläder, det är genuin kärlek det!


Au naturel

Softar i munktröja, osminkad och kollar på film som går på 4an, "Shoot em up" och kramar om en kudde i brist på en myspartner. Naaaw, så ensam jag låter! :-p


Linda´s "going to NY" party

Nä hörni, filmen jag började se på var riktigt dålig så jag uppdaterar från gårdagkvällen istället.

Först ut hölls en avskedsfest för värdinnan Linda ska snart ska bege sig iväg till The Big Apple i 4 månader. Det bjöds på pizzor och hamburgare i miniatyrformat och även annat gott som cupcakes och peanutbutter/jellysandwiches - allt i sann NY anda. Nya internskämt myntades under kvällen, och det förekom tjejsnack och skeva samtalsämnen som inte är så rumsrena i detta forum tror jag :-)


En brud i lyxförpackning som snart kommer att få åka i många gula bilar framöver.


Bloggmaffian bestående utav Linda, "Tequizza", Ellinor, jag och Maria.





Min blåa chiffongtopp kommer från Chique.se, älskar färgen.

Slapp

Bakis eller ej, jag skulle nog ha suttit med en pizza, film och tofflor i sängen idag oavsett. Regn och rusk utgör denna dag som ultimat för svull och slapp! Just nu gluttar jag på "Har du hört ryktet om Morgans?".




Pink sky

På vägen hem imorse efter ett par hamburgare på MAX, fantastiskt vackert och ibland gläds man verkligen åt att man orkat kånka på kameran.


Lattjo-lajban lördag

Det var en aktiv kväll igår, först ut New York-fest hemma hos Linda och sedan Hell´s Kitchen där Angelica och Therese hade anordnat en "Girl´s Night". Stort tack tjejer! Efteråt blev det lattjo-lajban på Hotellet och Solidaritet med Izza mfl. Återkommer med foton för nu är det nämligen en promenad ner till lokala pizzerian som står på agendan då jag är bakis som få. Kroppen skriker efter socker (coca-cola) och fett!


En "Kelly" present

Jag fick så oerhört många fina presenter med tanke bakom när jag fyllde år av mina vänner, blev helt rörd! Har lovat att visa allt och den dagen kommer men tills dess ska jag visa upp en utav dessa som jag fick av mina fina pullor.

Ett "one-of-a-kind" exemplar sytt av Ellinors makalöst duktiga designersyster Amanda Sharp - en stor necessär med rosor och rosa rosett, specialsydd för mig <3. Den är så pass välgjord att inuti är genomskinlig, hård plast insydd ifall någon produkt skulle läcka.

¨

Morning sun


Att vakna upp till synen av detta är inte fy skam, men att hösten snart är här med all sin närvaro går inte att undgå. Kylan gör sig påmind dagligen och kryper ifatt de som fortfarande vill gå sommarklädda. Själv har jag accepterat läget och är alldeles för frusen att gå barbent när det är under 20-strecket.

Själv har jag som projekt att lägga undan alla sommarkläder idag, och göra plats för höstgarderoben som inhandlats. Senare ikväll blir det en avskedsfest samt ett partyevent i stan!

In with the new, out with the old

Då jag praktiskt taget köpt en ny höstgarderob måste jag ju ha plats för den också. Så håll utkik efter en massa på Tradera snart, annonserar självklart i bloggen sen.

Cupcake battle

Hur roligt e inte detta? Var inne på min vän Olivias blogg precis nu och helgen innan jag hade mitt teaparty var hon hos sin otroligt duktiga vän Lisa som även hon hade en cupcakebjudning med egna macarons, silverfat m.m. Scary! :-)


Kelly vs. Lisa :-p


Vin, soppa och gino!

Jag, Wille, Felicia och Willes vän Gina förtärde en utsökt middag på Riche igår, fast i Teatergrillens fina lokaler. Anders Timell tyckte inte vi skulle behöva vänta 1 timme på ett bord, så vi vägleddes av han personligen genom personalgången och det osande köket bland kockar och kastruller in i grannrestaurangen som var betydligt mysigare. Snacka om service!


Kantarellsoppa med krabbkrokett och en Gino som avslutning (frukt och bär med smält vit choklad och vaniljglass).

Lunchy

Det kommer bli en hel del lunchdejts med min Jenny framöver, kul! :-)


Från lunchen igår, Jenny fyller i min "kompisbok" - en nostalgisk present jag fick på min födelsedag.


Aviator

XS. 30 % rabatt. Min. Lycka.

Bild lånad från Lindex.

Drömjackan är däremot Burberrys aviator, men blir lite knepigt med budgeten :-S

H&M´s variant i äkta skinn hade man hellre velat ha för 2 lax, men är den slutsåld så är den!


Bild lånad från H&M.


Honey & Jam

Häromdagen beställde jag hem några godsaker från Nordljus skafferi. Honung smaksatt med smultron och vanilj (underbart gott till teet) och en burk sylt med äpple, päron och valnötter som passar perfekt till ostbrickan.


Pro*Age

Har fått hem några produkter från DOVE´s nya serie för "mogen" hud som efter 2 veckors användning minskar fina linjer, rynkor och åldersfläckar. Jag fick även deras All Over Body Serum, men den har kommit på villovägar någonstans i min lilla lägenhet!?

Serien riktar sig främst mot kvinnor som är 45 år och uppåt, men det skadar ju inte att testa dessa nu tycker jag (jag är 29). Då jag fick dubbla paket gav jag bort produkter till min mamma.




I LV-bagen

För detaljer om innehållet, klicka här!



Presentkort!


Just det, glömde ju bort att det fanns ett par änglar som passade upp på oss under middagen! Dessa ingick INTE i goodiebagen, haha!

Bag

Snart visar jag upp vad man fick i goodiebagen, riktigt många och fina saker var det. Nu blir det tv-dinner framför Fångarna på fortet.

Update: Bytte till färska avsnitt av  2 1/2 män, nostalgin innan var underhållande under 20 min max :-p


Cara

Mina nya favoriter i min never-ending växande armbandskollektion är dessa flätade skapelser från Cara. De finns i alla regnbågens färger och jag valde lite mörkare färger då hösten närmar sig med stormsteg. I goodiebagen från i lördags fann jag till min glädje ytterligare två stycken! :-)

Cara hjälper även till att bidra till forskning inom diabetes, då 10 kr av varje sålt armband går till Diabetesfonden. Mycket fint initiaiv!





LV-mingel + bloggmiddag i bilder


Min toning jag gjorde precis en timme innan jag åkte till minglet gick väldans bra, nu är man brunett igen :-)




Halternecklinne med bar rygg, Glitzy.se. Jeans, dbrand. Väska, Friis & Company (Chique.se). Skor, Din Sko. Klocka, Neptune. Silkesarmband med sötvattenspärlor, SILKE.







Macarons, goodiebag och en chokladask som bordsplacering. Glömde att ta kort på maten, men vi fick ta del av en läcker libanesisk buffé från Beirut Café.


Att ha Robin som bordsherre var skoj! Vi äter tydligen helgrillad kyckling på samma råa sätt.




Ni ska få se goodiebagen också, helt sjuk!

TACK!

Tack snälla Kenza, Natacha och Bobby som bjöd in mig till en extremt trevlig och välanordnad kväll. Har massvis med bilder men är alldeles för skör för att ens sitta upprätt idag. Återkommer med en hel drös bilder sen!


Bild lånad av Kenza då vi minglar innan middagen med skumpa i Louis Vuittonbutiken. Jag är stolt över henne. Trots att hon blivit så himla stor och välkänd så är hon exakt samma jordnära och omtänksamma tjej fortfarande. Här har vi en unik tjej med både skönhet inuti och utanpå, jag våndades lite över att posa bredvid henne, haha!

Toning

Det är ca en timme tills jag ska iväg till Natacha Peyre, Kenza och Bobbys White Party-middag på Collage och jag sitter med en toning i håret, hur tänkte jag där? Outfiten blir vita jeans, ett spetslinne med bar rygg och sedan vita väskan. Jag pallar inte klänning, speciellt då sommarbrännan lyser med sin frånvaro. Efteråt blir det partaj med ett roligt gäng på invigningen av nya klubben Lobby!


Update: Är nu på väg! T.om mobilen e vit.

En kväll i vitt

Ikväll ska jag på en middagsbjudning på Collage där samtliga inbjudna ska bära vitt. Jag velar mellan vit klänning, eller vita jeans och vit topp. Tror det blir det sistnämnda, det är ju fasiken höst numera!


Nya kuvertväskan från Friis & Company är införskaffad speciellt till ikväll, från Chique.se.

Läder och nitar

Tack min alltid lika underbara Wille för bilderna från i måndags. Ibland måste ju få leka rollen som modebloggerska också, så här nedan är outfiten som bars. Lite tuffare och tajtare än vanligt...


Klänning, H&M
Klocka, Neptune
Väska med nitar, Friis & Company (Chique)
Skor, Nelly



Neptune


Aldrig förr har jag fått så många komplimanger från både killar och tjejer för en klocka innan. Min lila/guld och gröna lilla urverk är en riktig guldklimp på handleden.

Från webshopen Smalslips.se är den införskaffad och anger man koden "klocka" i kassan får man dessutom 15% rabatt. Min modell går loss på 649 kr. Trots en bra kamera, gör dessa foton inte klockan rättvisa.




I väntan på...

Gårdagkvällen was a blast, väntar dock på foton från olika håll då jag inte hade någon kamera med mig. Update later on helt enkelt :-)

Badsugen


Jag vill plumsa i Edsviken igen, ge mig semester (eller en solig kommande helg).

SFW Party

Vi inleder veckan med ett Bindefeldpartaj tycker jag! Och varför inte i dessa skor?!




Pärlor

Vacker Kentcover av Caroline Wallin Pérez. Lyssna även på resten av albumet på Spotify som heter "Pärlor och svin".


Peach

Är denna en ny smak i VW-familjen? Oavsett så är den riktigt god och gör verkligen nytta en (bakis)dag som denna.


Säg omelett!

Jag är mer för bakismat än fyllekäk. Men då jag var hungrig vid hemkomsten inatt röjde jag i kylen och stekte raskt till en omelett med basilika. I brist på färsk tomat fick det bli ketchup till.


Perspirera mera!

Det var minst sagt en tropisk natt i svettets tecken på ett fullproppat Mosebacke och Södra Teatern. Jag och ett stort härligt gäng firade en australiensisk killkompis som fyllde 30 igår. Sjukt många aussies överallt kvällen till ära, där jag impade med den aussie-slang jag kan ;-) Bjuder på en svettig och voluminös pudelfrissabild från kvällen. Fukt + värme = lockar och friss :-)


Uppe på Södra Teaterns smockfulla champagnebar, på balkongen med en gastkramande utsikt. Svettigt värre! Jag hade på mig min svarta maxiklänning i spets (likadan som på profilbilden), men ändå var det olidligt hett.

Misslyckat

Jag orkar inte. 2a gången jag skriver detta inlägg då när det försvann nyss.

Om ni undrar hur det gick med macaronbaket - the new and improved version - så gick det åt helvete. Trots att jag gjorde exakt som sist lyckades jag inte med smeten och det slutade med att jag hade smet över hela mig och köket. Till slut blev jag så förbannad att jag skrek högt och slängde smet+sprits i papperskorgen, haha! Det krävs mycket för att jag ska bli arg, men detta var droppen. Better luck next time.



Kalas!


Födelsedagsbarnet. Så här söt vill jag också vara när jag är 60 bast! Helt utan botox och en massa skit. Fantastisk på alla sätt är hon.



Mum and Dad. 36 år ♥



Min present. Vi ska till Hasseluddens japanska spa med övernattning, 4-rätters middag, frukost, massage, qi gong m.m. Varken hon eller jag har varit där heller, så det blir verkligen något roligt att se fram emot :-)


Grattis Mum!

Idag är en stor dag. Det är inte endast de vänsterhäntas dag (som jag är), utan även min mammas 60-årsdag som ska firas riktigt ordentligt! Vad jag köpt henne får ni se efter kalaset, hoppas hon blir glad :-)

Happy birthday min vackra mum! (foto på henne som 25 åring, året var 1975. ÄLSKAR håret!).



Puss? Nej tack.

Ajdå, PUSS var verkligen ingen höjdarrulle. Känns tyvärr som att jag förlorat 2 timmar som jag inte får tillbaka. En extremt flum, förutsägbar och seg film som inte alls var någon "fjäderlätt" komedi som utlovat och en titel som inte har något alls med handlingen att göra. Men däremot var det nice som alltid att träffa mina girls, de får alltid toppbetyg av mig, 5 pussar av 5 till dem. Filmen får en klapp på axeln för ett tappert försök :-)

Nu ska jag dyka in i köket och baka!


Delinda, Ellinor, hennes syster och Izza (ej på bild) var mina biodamer för kvällen.

Puss och macarons

Ikväll ger jag mig på macaronbak försök 2 då jag ska ge bort några i present imorgon. Nu har jag pluggat lite mer om hur man undviker sprickor och hur kakorna blir lite högre. Man ska t.ex låta smeten vila på plåten 1 timme innan de åker in i ugnen så de bildar ett "skinn" på ytan och även låta den vispade äggvitan stå framme (minst) en hel dag i rumstemperatur. Dåligt att det inte stod i mitt ursprungliga recept! Nu skäms jag lite för mitt arma försök sist, fast goda blev de.

Tyvärr hann jag inte vispa några vitor imorse, men det andra tipset kommer definitivt att testas. Practise makes perfekt helt enkelt! Men först ikväll blir det förhandsvisning på bio med själva casten på plats, en svensk komedi som heter PUSS.

Sen har jag fått en massa önskemål om att visa upp mina presenter jag fick i lördags, självklart fixar vi det!


Crazy bananas

Lätt hänt att man löper amok i H&M´s webshop. Har klickat hem x antal plagg och jag kör på lumberjackstilen i höst med rutiga skjortor, denim och jordnära färger. Med koden 8865 får man dessutom 10% rabatt.


Bilder: www.hm.com

Events


Augusti är en busy månad än så länge + fler inbjudningar som kommit hem i brevlådan ;-)


White Party


Fick hem en änglalik inbjudan idag. Skumpa och förhandstitt på Louis Vuittons nya kollektion i deras butik och efteråt middag och party på Collage där dresscoden är helvitt. Då har man 1,5 vecka på sig att styra en oskuldsfull outfit, kul!


Hinken

Hmmm, i hinken från Jotex tänkte jag ha mina köksredskap men visade sig vara aningens mindre än väntat. Kolla alltid måtten innan ett webköp alltså. Aja, nu har jag i varje fall en kruka till min halvätna basilika.

Köksredskap vs. kökskryddor 0-1.


Marsipanrosor

Om ni undrar hur jag bar mig åt med de små marsipanrosorna så var det enklare än vad det ser ut. Köp färdigkavlad tårtlock, den jag hittade var redan rosa och smakade dessutom jordgubb! Kostade endast 39.90 på Hemköp. Sedan var det bara att skära ut 3 st små cirklar och rulla ihop till en ros. Lätt som en plätt! Vill man göra större rosor är det bara att skära till större rundlar och addera fler blad.



Jag tog ett teskedsmått och skar ut min rundlar.


Frostingen är en enkel creamcheesefrosting med sockerpärlor till. Receptet på frostingen finner ni här.

Birthday tea party

Vilken underbar dag det var i lördags, och så uppvaktad jag blev med så himla många fina presenter ♥

Under fredagkvällen gjordes macarons, och resten gjordes under dagen, inkl. all dukning och hämtning av rosor och tårtor. Sjukt stressigt men värt det i slutändan då alla njöt för fulla muggar och var superglada mitt i sina sockerrus. Allting var hembakt from scratch förutom tårtorna som kom från Chokladfabriken.

Senare på kvällen köpte vi med oss mat, drack rosévin och satte på Spotify-playlisten med grymma partylåtar. När klockan närmade sig tolv begav vi som var kvar till nattklubben ROSE (passande namn, va?) och dansade till stängning. Jag låg i koma hela gårdagen ska tilläggas.


Foto: Christian Gradholt







Mimosa som välkomstdrink (bubbel+apelsinjuice).


Jag blev sjukt stolt över mina cupcakes med rosor made by Kelly :-)


Mina egna hallon- och chokladmacarons, är fortfarande chockad att jag lyckades få dem så himla goda samt mjuka och sega inuti. Nästa gång ska jag lyckas att få mindre sprickor på dem, har lärt mig några knep sen denna första gång.


Mini-cakes med en klick Nutella. Kakfatet har min mamma pysslat ihop själv med äggkoppar och rosiga fat.


Babyscones!


Rosté från Lipton, klart man måste fortsätta på temat. All in!








Jane, Ruth, Ellinor och Izza.


31 härliga gäster kom till tea partyt :-) Här är bild på ena halvan av lokalen.


Olivia och jag.


Tora och jag, två väldigt långa och ståtliga tjejer. Min klänning kommer från Lipsy och skor från ZARA. Foto: Christian Gradholt


Foto: Christian Gradholt


Fox ville också smaka. Foto lånad av Linda.


Wille och Linda. Alla gäster som inte skulle följa med ut och klubba fick ta med sig varsin bukett rosor hem som ett minne från festen. Foto lånad av Linda.

Fler fina kort finns på facebook, för er som har mig som vän där. Lite svårt att lägga upp alla här!


Tea update

Bilder från helgen är på g, men ni som har mig på facebook så finns 95 st bilder från kalaset. Idag har jag ros-baksmälla.


Jsg köpte 180 st rosor till mitt tea party igår och underbara tårtor från Chokladfabriken. Blev riktigt lyckat och underbart att ha ens fina vänner från olika håll samlade :-)


Macarons


Herregud, det var jobbigare än vad jag trodde att göra egna macarons. Men det är väl så att practise makes perfect helt enkelt. Här är receptet jag följde.

Birthday

Som sagt hade jag verkligen en underbar dag igår, här nedan kommer några pics. Just nu har jag fullt upp med alla förberedelser inför morgondagens fest.


Macaronbakelse från Chokladfabriken och champagne hemma hos föräldrarna. Ljuset är från Åhléns.




Dagen avslutades med en 4 timmar lång fika tillsammans med mina fantastiska vänner Wille, Izza och Ellinor då vi åt stans kladdigaste kaka på café Fåtöljen (Hornsgatan).


Always striking a frickin´pose :-)



Ca 1.90 lång blir jag i dessa, lång och ståtlig :-)


Jag invigde nya klänningen från Rut mfl. (Nelly) och skorna från DinSko.


Izza och jag på varsin plattform, under 10 min stod vi och konversade såhär, samt underhöll våra medresenärer.




Baby pink

Jag har fått en nagellack från Maybelline att testa som åkte på igår. Baby pink 140 heter den och har en riktigt bra borste med bra precision när man lackar.





Nightsnack

Rotfruktchips är mumma! Här är ICA´s egna med rödbetor, morötter, palsternacka och sötpotatis. Fast jag måste säga att de snålar rejält med rödbetorna, i hela påsen låg typ 4 st.



Eeeeeh, smack, såååå!

Det märks att jag INTE är van vid videobloggning. Helt plötsligt säger jag "eeeeh" efter varje mening, smackar högt och pratar långsamt med konstpauser...hahahahaha! Men så blir det när man kör utan "inövat manus" med videobloggnerver, lite som att prata in på en telefonsvarare när man inte är beredd. Får...eeeeh....smack....skylla på det....eeeeeeh! ;-)

Jag har haft en fantastisk dag verkligen och TACK för alla era gratulationer (och att ni tycker jag ser yngre ut uppskattades också, mucho gracias!) ;-) ♥



Last twenty-something


Jahapp, idag är sista gången jag fyller ett årtal som börjar med 20. Solen skiner och förkylningen har blivit bättre, snacka om en bra födelsedagspresent!

Efter jobbet idag ska jag fira min dag tillsammans med mina kära föräldrar och lite senare med några vänner som är en stor gåva bara de. På lördag blir det rosigt te-kalas och partaj!


Washing up


Febern har släppt. Då kan jag göra som planerat imorgon - jobba samt träffa familj + vänner på kvällen. Hallelujah.

Men är fortfarande helt sjukt förkyld. Då jag varit sängliggandes hela dagen bestämde jag mig för att göra lite nytta och diska. Tyvärr har man ju ingen diskmaskin. Om det fanns ett Blog Award med kategorin "sötast disk" skulle jag nog kamma hem det.


Tea dress

Till lördagens tea party blir det inte en av alla mina rosklänningar (som hade passat temat), utan nya klänningen från Lipsy. Visst e den lite fancy?




Fruity

Min frukost, såhär vid lunchtid. En salig blandning av frukter. Får hoppas att åtminstone någon C-vitamin kan hjälpa mig på traven. Idag är jag hemma och känner en viss panik inför allt som måste göras under veckan, jag måste bli bra!



Världens lyxigaste fruktsallad har man lyckats knåpa ihop med hallon, jordgubbar, mango, gul kiwi, vindruvor, persika och passionsfrukt. Men det smakar ingenting, och jag har varken aptit eller ork att äta den nu när den är färdig...suck! Jag hatar verkligen att vara sjuk.


Shame on you, VR!

Blir endast ett kort statement, då jag inte kan sitta upprätt under mer än 5 min innan jag blir svimfärdig.

Detta är dagens snackis iaf - Veckorevyns inbjudan som uppmanar till betalning (200 kr) till "blogawards" som verkligen inte var någon höjdare förra året, eller året innan för den delen heller. Vad ska de med alla pengar till då allting är supersponsrat som sist? Det som rör till det ytterligare i grytan är att vissa bloggare har fått "vip" och slipper denna avgift. Hahaha!

Jag och ett stort gäng andra bloggerskor bojkottar detta event och tänker hitta på något annat tillsammans. Vi stöjder inte ett sådant här beteende helt enkelt. Vill understryka att detta handlar inte om att man är snål, utan varför man som bloggare som når ut till många ska själv betala för att marknadsföra Veckorevyn och alla deras sponsorer?!

Gå gärna med i facebook-gruppen "Bojkotta Blogawards" som i nuläget har 324 medlemmar och växer alltmer :-) Café Opera kommer eka tomt.


Going in the bin!

Sjuk

Jag ligger i sängen, helt förstörd. Förkyld med feber, kunde inte skett på en sämre vecka då jag har så mycket att stå i inför helgen. Jag vill pysslas om!


Jeansschört!

Sökandet kan vara över, och det var lättare än jag trodde. H&M´s variant ser faktiskt riktigt fin ut, så Wille behöver inte oroa sig över att jag ska kidnappa hans skjorta och krympa den i tvätten. Ett sånt agerande vore ju ganska fräckt.


Bild från H&M. 199 kr kostar den, levereras dock inte förrän september men den som väntar på något gott. And mighty fine it certainly is! Jag känner en kraftig "urge" att sno modellens outfit rakt av, hot!

Brunette vs Blonde


Tänk vad hår gör mycket! Ett års mellanrum är det mellan dessa foton. Trivs riktigt bra i min mer naturliga hårfärg utan att behöva bleka det jämt och ständigt. Sjukt slitet blev det dessutom, och tyvärr har det fortfarande inte återhämtat sig efter alla år utav slitage :-(

Känns lite vemodigt att se tillbaka på foton från i fjol, då jag under praktiskt taget hela 2009 var heartbroken, förvirrad och allmänt ledsen. Årets midsommar var det totalt motsatta däremot, happy happy!


Tick tock

Denna fining i favvofärgen lila är på väg hem till mig. Håll utkik snart på bloggen då ni, mina söta läsare kommer få ett erbjudande via min blogg :-) Märket heter Neptune och kommer från webshopen Smalslips.se.


Cakes

Fr.om idag är det full rulle inför min birthday tea party som kommer att hållas på lördag. Sjukt mycket att göra och baka, men det ska bli SÅ roligt! Idag beställdes tårtor från Chokladfabriken. Mina gäster är förvarnade om att de kommer hamna i sockerkoma efter denna fest.


Parken

Efter paraden begav vi oss till Sjöhistoriska där Pridepark höll hus. Det var jag (faghagen) och 4 gossar (som döpte mig till Kylie) och lite senare joinade Tony Irving vårt sällskap. Var längesen jag hade en sån rolig kväll, underbart!





Too cool for school!


Lady Gaga var där!


Best friends forever! Wille ger sin legendariska porrblick.



Tony et moi.


Självklart såg vi Sandra och Jonathan uppträda.



Wille sjöng karaoke!


Det blev bananas med dessa "isbitar", detta är en snäll bild. De ocensurerade bilderna finns på facebook :-p


Lite småsvettig efter en del dans. Note to self: Köp en kepa.

Purple


Det märks rätt tydligt vad som är min nya favoritkulör. Mascaran från MaxFactor är för övrigt den bästa.

Paraden


Kärlek. Glädje. Party. Stämningen var på topp i Stockholm.




Min fina Stephanie var där (längst till höger).


Jag och Wille körde på lite mer normala utstyrslar. Jag invigde mina nya, bruna kängor då det var stundtals blåsigt och kyligt under dagen och det var t.om tjejer som kom fram och frågade vart de var från. Lika paffa blev de som jag att de kommer från Skopunkten och kostar ytterst lite (349). För övrigt älskar jag Willes denimskjorta, letar faktiskt efter en likadan i den färgen.



Pride

Helt galen rolig dag och kväll igår, har massa bilder som kommer upp under kvällen. Sedan shoppade jag faktiskt skorna i inlägget nedan :-p