Mask

Ha ha ha! Varje gång jag har en sån här mask från Dainty Design garvar jag. De ger ett fint resultat däremot, men snygg är man inte i dem! Känner mig som en mördare som flått sitt offer och sen sätter på sig huden, som han i "När lammen tystnar", eller är det endast jag som tänker så här skevt? :-)

Men jag bjuder på en vacker bild iaf, osminkad med masken på! *fniss* 20-30 min ska man ha denna på sig och jag sitter i denna just nu.


Mysfika in bed

Har ju hållt på hela dagen med städning och lite med bloggen, att jag inte pallrat mig iväg till min ICA butik för att köpa adventsfika! Är så extremt sugen på lussekatter just nu att jag inte vet vad gör om de inte har några kvar. Hmm, bakar några själv? Näää, det krävs lite mer engagemang för det just nu känner jag.

Det jag kommer hem med iaf kommer att intas till en kopp varm choklad och en bra film - nedbäddad i sängen såklart!

Sen får man ju absolut inte missa Erik & Mackan - snygga och smärta, kl 20.30 på 6an. Hysteriskt roligt!

Update: ICA hade endast små, torra lussekatter med ytterst lite saffran i dem, men är man sugen så är man! Här ser ni bild på min mysfika :-) Ser just nu på Miami Ink, ytterligare ett favvoprogram.



Volang

Denna är på väg hem till mig, såg den i torsdagskväll bland minglet och den var hur fin som helst. Hoppas bara den passar,men jag har aldrig haft problem med one-size storleken innan. Från Glitzy.se och kostar 460 riksdaler.




Stickat och fransar

Denna gång i min kategori "Kelly´s 5 favoriter" dyker Nuknuk upp. Ni som bor i Göteborg får inte missa julmarknaden 3-7e december då de kommer att ha ett eget stånd på Kungstorget.


Stealth Calibre

Kolla in min nya klocka från Triwa (Tritoni). Visst är den läcker? Riktigt tuff och denna modell är gjord av hård PC gummi, istället för plasten som jag har i mina andra klockor. I och med detta känns den mer gedigen och inte så "plastig". Grymma Charlotte har oxå införskaffat denna.

Kostar 995 kr och heter Stealth Calibre, passar både för en tjej eller kille.

Ps. Håll utkik, då jag fixat en riktigt schysst tävling!




Ja, jag har en förkärlek till Triwa/Tritoni klockor som ni ser nedan också!


Tiger tee

För en 100-lapp köpte jag denna sköna tischa från SALT, den är tunn och jätteskön på och sen diggar jag tigertrycket som fan. Känn så roligt att variera stilar - vissa dagar söta och pryda Odd Molly plagg och en annan dag lite tuff/rockig stil med mer attityd.


Advent

1a advent idag och jag har spenderat dagen hittills med en storstädning hemma. Reprisen av Idol är på tvn just nu, och jag lägger undan sommarplagg och skor som bara tar plats numera i klädkammaren.

Upptäckte att jag har hela 4 kassar med oanvända grejer från diverse goodiebags jag fått under året (hinner inte använda allting!), så jag tänkte att någon dag ska jag lotta ut ett stort paket (julklapp!?) till en av era söta läsare!


Goodies från i torsdags





Afterworkin´

Precis hemkommen från en mycket trevlig afterwork med middag och en hel del öl tillsammans med en massa ex-kollegor som trots att vi börjat på olika arbetsplatser sen flera år tillbaka, fortfarande hänger ihop och ses då och då. Nu ska jag sova! Natti natt!


Post-it

Mina kollegor känner mig väl, idag fick jag en liten present när de shoppade kontorsmaterial - en hel stapel med rosa post-its :-)


Vinn en Personlig Almanacka!


Jag tycker det är jätteroligt att med hjälp av sponsrade tävlingar kunna bringa lite glädje till mina läsare, och detta är något som fortfarande kommer att vara ett stående inslag i bloggen. Nu är det ett riktigt fint pris ni kan vinna, nämligen en alldeles egen almanacka som man får skapa helt själv efter smak, antingen till dig själv eller ge bort i julklapp.

Vinsten är värde 275 kr och är sponsrad av Personlig Almanacka.

Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar under detta inlägg, så dras en vinnare den 6e december! Ps. Tipsa gärna om tävlingen på er egen blogg!






Accessora mingel

Allra sist igår kväll blev det lite mingel i Accessora´s nya butik vid Fridhemsplan. Supertrevlig personal och här tänker jag absolut shoppa igen, älskade verkligen inredningen!




Snygga datorfodral, det blommiga äger jag själv!


Underbara armband från Rachel Leigh och Angela Gotborn. (Den i lila har jag)


Favoritprodukter från Crabtree & Evelyn med rostema.


Tro, hopp & kärlek till Liza

Grattis till Liza som idag blev vinnaren utav Tro Hopp Kärlek halsbandet från Funky Marie Design!

Too Faced hos Pashion


På eftermiddagen var jag på besök i Pashion´s kontor i city där jag fick en sneak peak på vårens kollektion från Too Faced. Det kommer ett mer utförligare inlägg om mitt besök lite senare, men här är några bilder från besöket än så länge...



Ett köp jag definitivt kommer att göra i januari då nya kollektionen släpps. Ett solpuder för ansiktet som innehåller malda kakaobönor och doftar söt choklad! Mmmm!

"Kelly" cups

Efter julgranarna blev det ett spontant besök inne i Lagerhaus, och vad fann jag där!? De omtalade rosa tekopparna för 99 kr/st. Fanns även i svart och mörklila. 2 st rosa fick följa med hem till mig.







Dog tags


Här ser ni bättre bilder på mina dog tags  i silver från Slimcase.se.

Älskar verkligen detta halsband och jag valde en personlig gravyr med valfritt teckensnitt på båda brickorna med 2 namn - mitt eget och Emily som betyder väldigt mycket för mig. ♥

Torsdag


Suddig bild, but you get the idea :-) Bättre bild synes här!

Blus, Odd Molly
Luvtröja, Odd Molly
Dog tags i silver, Slimcase.se
Jeans, Replay

LV puss


Johanna´s rutor och mina monogram kunde bara inte låta bli varandra under rulltrappans färd ned. It´s Louis Vuitton love! ♥


Dagens början

Dagen idag började med julgransvisning och de bästa enligt mig var Maria Westerlind´s klänninggran, Martina Bonnier´ss brudklänninggran och Ebba´s blogggran med massvis av fotografier. Platsen var Hotel Birger Jarl och var anordnat av Micael Bindefeld.



2 bloggerskor framför blogggranen, Johanna och jag.
Snälla Ebba von Sydow tog detta kort.


Updates!

Yes! Då var det seriös uppdatering som gäller! Har fått tag i bilderna från kameran från idag, så var beredd på många inlägg nu :-) Måste bara säga vilken underbar dag detta har varit, då man verkligen gjort turné både här och där + lite shopping.

Julgransvisning

Imorse var jag på en fashionabel julgransvisning som brukar hållas varje år. Det var på Hotel Birger Jarl och de som stylat granarna i år var bl.a Ebba von Sydow, Martin Bonnier och många fler. En fin frukost fick vi dessutom och även en trevlig pratstund med Ebba.

Eftersom jag glömt min kamerasladd, så får ni vänta på alla inlägg + bilder imorgon helt enkelt. Nu har jag precis kommit hem från ett möte på Pashions´s kontor och fått testa och känna på kommande kollektion från (favvo)sminkmärket  Too Faced och nu måste jag byta om till Maya-eventet!




Nitar

Igår kom min efterlängtade beställning från Chicy, det svarta nitbältet som verkligen ser identisk ut med Carrie´s skärp från Patricia Field. Jag får visa hur den sitter på sen, har inte direkt en passande klädsel idag för den :-)



Vänster: Chicy. Höger: Patricia Field

VIP-vinnaren!

Stort grattis till Jess som vinner en VIP-inbjudan till Maya´s event imorgon + en goodiebag värde 6000 kr. Vi ses där tjejen!



Babysock

Igår fick jag en snilleblixt när jag såg dessa tjocka babysockor på H&M, 2 par för 39,50 kr och de funkar ju utmärkt som skydd till min mobil! Storleken 10-12 blev perfekt och hälen på strumporna är så små att de knappt syns ändå.

Jag tänker spara 2 själv i vardera färg, de andra två har jag gett bort till vänner som blev riktigt förtjusta i dem och idén!




Details

Långärmad vit topp, H&M
Kofta med rosetter jag satt dit själv, H&M
Jeans, Replay
Stövlar, Bianco
Armband, Ms Bijoux (Le Shop.se)





Porslin

Jag är så kär i Indiska´s vita porslinsserie med "spetskant". Jag har tekoppar, fat och kakstället härifrån och när man såg detta igår blev man så sugen på resten!




Tyll

För er som gillar korta tyllkjolar så såg jag under min H&M vistelse idag ett par kjolar för 149 kr/st på barnavdelningen. De största storlekarna är ju som vi känner till rätt passande för en 34/36a.




Handsfree

Har säkert pratat i mobiltelefon över 3 timmar i sträck med div. friends - utan handsfreen and that´s not all that good. Dags med andra ord alltså att leta fram handsfreen och börja tjöta i den istället.

Varit hos frissan och besökt solarieöarna har man gjort idag dessutom, så färg har man både på håret (utväxten) samt kroppen. Presentkorten på H&M hann avverkas och det blev en massa kort- och långärmade bastoppar i brunt, svart, grått och vitt, alltid bra att ha.



Gratis shopping!

550 kr på H&M har jag fått ihop tack vare er och Gratisklader, i eftermiddag ska jag se om jag kan hitta något. Bli medlemmar ni också, värva er genom mig och få 50 poäng direkt. Man kan välja mellan H&M och Ginatricot.

Sen har jag även 300 kr hos KICKS, tänkte att jag skulle köpa en i.d. mineral foundation för de korten. Dessa fick jag åter igen tack vare er och Gratismakeup! Samma villkor gäller som för klädsajten, fast då kan man även välja Makeup Store.

Ps. Glöm heller ej Gratismode där det är ännu lättare att skaffa poäng och presentkort i praktiskt taget vilken butik du önskar! Ja, jag vet - nu blir det mycket gratissajtreklam!



Namnsdag!

Grattis till mig, min mamma och alla andra som har namnsdag idag. Catarina är mitt mellannamn nämligen.

"Katarina, Catarina, Katharina eller Catharina är ett kvinnonamn med namnsdag 25 november, vilken är den dag Sankta Katarina av Alexandria firas enligt den bysantiska liturgin. Ursprunget är grekiskt. Betydelsen är okänd, men har kopplats till ordet katharos, vilket betyder 'ren' eller 'kysk'." Källa: Wikipedia

Dagen till ära ska jag bära mitt fina rosetthalsband från Mihi.




Den långa väntan

Väntan var lång igår på bussen hem, och fasligt kallt var det. Man kan tro att Sverige inte är van vid att få snö, det är samma visa varenda år. Men jag var ändå en liten cutie i min nya favvomössa :-)



Brown bag

Är ute efter en snygg chokladbrun väska och jag fann en på Nystil.se. Stor och rymlig som jag vill att den ska vara, dessutom gillar jag flätningen.



Falling down

Kom precis tillbaka efter en liten vistelse utomhus och gissa vem som ramlade? *haha* Aj, mina knän, kommer ha feta blämårken nu. Nu uppmanar jag alla er att ta det lugnt vart ni än går!

Vinn en VIP-inbjudan + goodiebag värde 6000 kr!

Detta är en tävling ni verkligen inte får missa!

Nu på torsdag (27/11) kl 18:30 är det dags för ett riktigt storslaget event med Maya design och medarrangörerna Glitzy och Mist. Det kommer att bjudas på visningar av nya kollektioner, drinkar, tilltugg, musik och självklart massa minglande!

Priset i denna tävling är en exklusiv VIP-inbjudan och en goodiebag värde 6000 kr! (man får även ta med sig en vän som sällskap men endast vinnaren får bagen) och då är det kl 17:00 som gäller för insläpp. Som VIP-gäst får du även shoppa allting (smycken, kläder och smink från arrangörerna) för 30% rabatt + fri hemleverans.




Så alla ni söta bloggerskor som vill gå på detta, det ni ska göra är att skriva om denna tävling i eran blogg. Klistra sedan in länken till ert  inlägg i min blogg. En vinnare dras på onsdag morgon! :-) VINNAREN NU UTSEDD!


OBS! Ni som redan fått en VIP-inbjudan, Maya har påmint mig om att ni inte får glömma att OSA! Glöm heller ej att de 50 första VIP-gästerna får också varsin goodiebag.

Vi ses där!


Så fina...

..ni är! Jag blev helt rörd av era kommentarer från inlägget med min lilla (fusk)pälsmössa :-) För att svara på era frågor så kostade mössan från H&M herravdelning 98 kr och är i onesize. Det finns även en helt i päls (som Elin Kling har tror jag, se bilden nedan) som jag också är sugen på.

Foundation har jag ingen, och jag har heller inte photoshoppat bilderna så att hyn ska se jämn ut. Jag använder endast ett neutralt puder för att göra hyn lite matt och sen lite rouge från Lancome. Men däremot ska jag snart köpa en i.d. bare minerals foundation, så en recension på den kommer senare. Har hört mycket gott om den iaf!


Trummor

Spelade nya Guitar Hero 4 - World Tour igår och jäklar vad roligt det var! Spelet består utav en gitarr, trummor och en mikrofon för sång. Min favorit var trummorna, hur roligt som helst och efter endast ett par spelningar avancerade jag t.om till svårighetsgraden "Medium"! Det är stort, eftersom det var rätt svårt :-)


Blue eyes

Det kan bara fint att vara blek. På dessa kort i dagsljuset ser jag ut som en av vampyrerna i Twilight-filmen, riktigt ballt! Dessutom kan ni se hur pass blåa mina ögon faktiskt är. Det är inte mycket jag är nöjd med, självkritisk som jag är men jag har alltid tyckt om mina stora, blå ögon.



Mössan kommer från H&M´s herravdelning.



Winter wonderland

Shit vad det har snöat! Allt är vitaste vitt överallt och det är bäst att man passar på att njuta innan slasket kommer.


Armband vinnare

Nu är dragningen av Art of jesus armbanden klar! Stort grattis till Natalie som vinner armbandet till vänster och Angel som vinner det högra.




Sagolika favoriter



Jag får aldrig nog av Disney Couture´s smycken, så det var inte direkt en svår uppgift att välja mina 5 favoriter. Samtliga smycken är från Asos. I ett inlägg senare får ni se min lilla (sagolika) samling!

Lap top pimpin´

Städade lite hemma, och upptäckte detta klistermärke som man ska pimpa upp sin laptop med. Vet ej vart den kommer ifrån, annat än att jag fått den i en goodiebag tidigare i år. Trött som jag är på min tråkiga Acer så blev den genast lite roligare att leva med.



Art of jesus

Art of jesus är två duktiga tjejer som säljer handgjorda armband som ett projektarbete under deras sista år i gymnasiet. Priset är 50-80 kr st och 2 kr per armband går oavkortat till Röda Korset.

Här är mina två armband, visst är de fina?



Dessa 2 armband lottar jag ut (se nedan). Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar under detta inlägg, så dras 2 st vinnare ikväll VINNARE NU UTSEDDA!


NK´s julskyltning!

Nu på söndag kl 11.50 visas den årliga julskyltningen och strax efteråt kommer även tomten och hans följe med häst & vagn. Jag ska försöka ta mig dit, då NK´s skyltning verkligen är en höjdpunkt varje jul. Tema för i år är ""Kärlek, omtanke och generositet - hela julen i ett paket".



Foto från förra årets julskyltning.




Nöjespanel

Jag, Amir och Karin är med i Finest.se´s nöjespanel idag, läs artikeln här!


Graverade klappar till killen

Varje år är det lika svårt med vad man ska köpa till pappa, brorsan, pojkvännen eller killkompisen i julklapp. Några bra tips kan ni hitta hos Slimcase.se som säljer snusdosor, dogtags, tändare, korthållare och t.om ölglas som man kan göra personliga genom att valfritt välja text på gravyr samt teckensnitt.


Min pappa gillar sitt snus, kanske vore denna Butler snusdosa med hans namn ingraverat något för honom i jul?

Dogtags i silver till brorsan eller pojkvännen? Samma sak gäller här, med valfri text och teckensnitt på bägge brickorna. Finns även ett för tjejer där den ena brickan är i form av ett hjärta.

Let´s go bananas!

Är inne i en banan-macka period just nu! Call me crazy, men detta har jag ätit sen jag var liten (fast då med mosad banan). Sen ska det gärna vara smör på brödet, skitgott är det. Har ni provat?


Bagen

Goodiebag eller goodybag?

Nåja, här är iaf innehållet (har rensat på all reklam). Min favorit var helt klart den stickade tubhalsduken med pom-pom bollar från Gina tricot, den användes redan idag faktiskt!



90210 premiären

Gårkvällen var riktigt skoj, trots att jag kände mig riktigt hängig och krasslig. Att åka hem direkt efteråt och kurera mig hjälpte tyvärr inte då jag mår ännu sämre idag, får se om jag åker hem tidigare idag från jobbet t.om.

Det var på biografen Park som vi fick se 2 tv-avsnitt på raken i biosalongen och man fick läsk, popcorn och cheeseburgare från Mcdonalds. Jag som inte hade ätit sen lunch tog faktiskt två! *hehe*



Izza, Wysteria, Maria och jag. Bild tagen från Veckorevyn.com


Jag och många andra hade faktiskt riktigt låga förväntningar på serien, men vi blev glatt överaskade att den var rätt underhållande! En bra grej är att de inte har "härmat" den gamla serien alltför mycket, utan gjort den modern och med ett högre tempo på intrigerna m.m. Mormodern i serien kom vi överens om var klart bäst! Men detta är ingen serie jag kommer följa i alla fall, jag hinner knappt med mina favvoserier numera (Prison Break, Heroes, Gossip Girl, Ugly Betty, Desperate Housewives och Grey´s Anatomy).


Det var en låååååång kö!

Gick tillsammans med raringarna Izza, Wysteria och Maria.



Ebba von Sydow och kanalchefen för TV400.

Ny stavning? :-)


Livvy - the green goddess

Häromdagen fick jag foton från Livvy som vann den gröna klänningen från Pinky.

Jättefin var hon i den och jag säger som hon, bilderna gör den verkligen inte rättvisa då man t.ex inte ser alla paljetter i midjan och volangerna på bröstet ordentligt.

En annan skojig sak var att det visade sig att vi bor i samma hus, fast annan port! Snacka om en liten värld!



Sjal & mössa

Har ju totalt glömt bort att visa min beställning jag gjorde från Nuknuk! Det blev då den blommiga sjalen och en handstickad, gammalrosa/beige mössa.

Jag är superblek samt jätteförkyld, febrig och frusen just nu så bortse från mitt sjuka (och grimaserande) jag på korten :-)



90210


I eftermiddag ska jag på premiären av nya Beverly Hills serien "90210" anordnat av Veckorevyn och TV400. Det är på biografen Park i stan, så jag förmodar att de kommer att sända första avsnittet på bioduken, coolt!

Det kommer att bjudas på hamburgare, snacks, goodiebags och årets Idol-deltagare kommer även att vara på plats. Massvis med bloggerskor jag känner kommer även att vara där, alltid lika skoj att träffa er tjejer! Vi ses där!

Uppdaterar självklart med massa bilder när jag kommer hem.

Le Shop

Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag fått i uppdrag att recensera webshopen Le Shop och deras smycken. Idag fick jag mitt paket med ett halsband med Amors pilbåge från Juicy Couture och ett flätat armband med berlocker från Ms Bijoux.


Beställningen gjordes i fredags och jag fick paketet idag, så mycket snabb leverans med andra ord! Smyckena är lika fina, om inte finare i verkligheten och jag känner mig riktigt nöjd.






Le Shop har även massvis med andra fina märken som t.ex Dogeared, Pilgrim, Littmarck, Angela Gottborn, Dazzling och Hultquist Copenhagen och de säljer inte endast smycken utan även väskor, klockor och smycken för killar.

Ytterligare en sak jag tycker är riktigt bra, är rabatten på 10% på hela sortimentet. Det enda man behöver göra för att utnyttja detta är att bli medlem och det är helt gratis!


Reindeer

Idag är en dag då jag skulle bara vilja knata runt och mysa i denna tröja med renar och pom-pom bollar från Melba, ett par jeans och ett par sköna, varma UGGS.


Twilight

"About three things I was absolutely positive.

First, Edward was a vampire.

Second, there was a part of him - and I didn´t know how dominant that part might be - that thirsted for my blood.

And third, I was unconditionally and irrevocably in love with him
."

(Citat från filmen).

Jag sitter fortfarande och tänker på filmen Twilight från gårdagen. Vilken underbar film och story, för att inte nämna den vackra scenografin, filmvinklar och alla coola effekter! Och vilken snygg Edward..hehe.

Är riktigt glad att man fick gå på förhandsvisningen, att se den innan världspremiären (21 nov) t.om. De var så noga med att ingen fick läcka ut bilder eller filma m.m. att man fick lämna in sin mobilkamera innan man fick gå in i salongen.



Lite goodies fick man också. Godis från Malaco och en "vitamin" Coca-cola förtärdes dock under filmens gång.


Necessären från Ordning & Reda funkar utmärkt som fodral till min rosa digitalkamera. Nu ska jag lyssna på soundtracket från filmen!

Juicy friends

Jag har fått i uppdrag att recensera några smycken och tjänsten från Le Shop och vad det blev får ni se lite senare. Fram tills dess kan jag tipsa om en fin present till dig och en vän, dessa söta halsband från Juicy Couture.



Twilight-boken

Imorgon ska jag på förhandsvisning av Twilight och för ett tag sedan fick jag boken (filmen är baserad på) hemskickad utav pr-byrån som promotar denna. Tyvärr har jag inte hunnit läsa den, men jag hoppas storyn är så pass bra att man blir sugen att få veta mer detaljer i boken.




Mocco mys

Några bilder från kvällens lilla tjejträff på Mocco. Mycket tjejsnack och roliga erfarenheter delades (som stannar mellan oss dock!). Jag åt en Caprese sallad, men är faktiskt lika hungrig som jag var innan. Nästa gång blir det en bit bröd till tror jag.



Ellinor, jag, Jenny och Malin. Jag har en tunika från Odd Molly, svarta stuprörsjeans från VeroModa, svarta skinnstövlar från Bianco och halsband från Funky Marie Design (som ni faktiskt kan vinna en likadan!).

Snow

Det snöar! Kallt, blött och jävligt är det men man kan inte förneka att det är riktigt vackert när flingorna (stora som en-kronor just nu) faller.

Just nu håller jag på för fullt i tvättstugan och senare idag är det fika på favvostället MOCCO med Malin, Ellinor och Jenny.


KEB

Jag ska få testa ett hudvårdskit från KEB Swedish Formula, produkter som är utvecklade och producerade i Sverige. Finns att köpa på deras hemsida, NK och eleven.se för 450 kr. Ska prova dessa ett par veckor, sen kommer en recension.




Pom-pom

Jag missade precis bussen på hemvägen, så jag smög in i en H&M i väntan på nästa och köpte denna söta halsduk för ett av mina presentkort jag fick av Gratiskläder!





Foto-frossa!

Riktigt skoj var det på mässan med fotoutställningar, seminarier och massvis med kameraförsäljning. Här nedan är några kort jag tog bland utställningarna.




Fantastiska foton av modefotografen Åsa Tällgård.

Stjärnfotografen Lorenzo Agius (snubben till höger) som fotat ALLA kändisar som finns höll ett seminarie och visade lite av hans verk. Ovan är foton han tagit på Gwen Stefani.



Foton ovan av Karolina Henke.

Det fanns inte endast modefoton, utan massvis med otroliga djur-och naturfotografier samt en dokumentär som visades om den fantastiska naturfotografen Mattias Klum.


Fotomässa

Nu ska jag strax iväg till fotomässan i Älvsjö, hoppas på en bra och och givande tillställning med mycket fina fotografier att beskåda. Hörs när jag kommer hem!

Pinky favoriter

Jag gillar denna kategori och kör vidare med mina personliga favoriter från Pinky.


Min vinst

Det är inte bara jag som håller i tävlingar, utan jag har även haft turen att vinna några i år också! Sist var det Amanda´s utlottning av ett lyxigt kit från Yves Rocher och idag träffade jag henne för att få mitt pris. Tack gumman!


Bodyscrub, bodylotion och en lermask för ansikte och hår från den orientaliska serien "Tradition De Hammam".


Vinn mitt halsband

Vad är som händer? Jag har ingen tävling på gång! Men detta ska vi se till att fixa nu då ni har chansen att vinna detta silverhalsband från svenska märket Perla Stockholm, värde 370 kr.


Jag äger själv detta halsband, och nu lottas ett likadant ut sponsrat av Funky Marie Design. Smycket är i sterling silver med en kulkedja på 42 cm och en budskapsring med texten "Tro Hopp Kärlek".

Tävlingsuppgift: Jag vill att alla ska kunna delta i tävlingen, så det enda ni behöver göra är att skriva en kommentar under detta inlägg. Om ni ej har någon blogg, skriv dit eran mailadress.

En vinnare dras den 28e november!


Funnen!

Jag har letat mig förgäves efter ett svart, brett "Carrie" nitbälte då jag hörde att Lindex hade en snarlik, men igår kväll blev jag överlycklig då jag såg att Chicy har en! Finns i 3 färger för 249 kr/st i svart, mörkbrun och brun.


Julfrossa


Snacka om att man fick rejäl julfeber när man besökte Plantagen i förrgår, och jag som endast trodde de sålde en massa växter. Visst ser det mysigt ut?

Morning goodiebag


På väg till jobbet imorse fick jag en liten goodiebag som delades ut till alla t-bane resenärer! Sånt livar verkligen upp en mörk fredagsmorgon. (Gamla tidningar, men ändå skoj!)


XOXO

Tänkte göra massa nytta hemma ikväll, men det gick ju lika bra som väntat...inget gjort alltså. Nu ska jag duna i sängen och glutta på ett färskt avsnitt av Gossip Girl, älskar verkligen den serien! Alla intriger och inte minst de underbara outfitsen. XOXO Kelly girl


Long time no see

Herregud, vad jag är dålig på outfits! Lovar och lovar på att jag ska bättra mig jämt men utan resultat. Dessutom har den senaste tiden varit en riktig "jag-orkar-inte-bry-mig-om-vad-jag-tar-på-mig" period så de har inte varit värda att fota ändå. Men här har ni iaf en suddig dagens på vad jag slängde på mig idag.

Kofta, Glitzy.se
Topp, Gina tricot
Jeans, Replay
Stövlar, Bianco


"Kate Hudson"-koftan! Stor och mysig.

Fler favvisar

Ännu ett inlägg i kategorin "Kelly´s 5 favoriter", denna gång från Chicy.


Gratis presentkort

Ja, visst funkar det. Dessa piggade upp mig idag när jag kom hem. Bli medlem du också!




Depp!

Usch, vad jag saknar sommaren! Suttit och kikat på gamla bilder från i somras på Facebook där man hade världens solbränna, håret var jättelångt och härligt solblekt och man såg glad och hurtig ut på alla bilder. Och sen ser man sig själv i spegeln nu och all mörker och kyla runt omkring sig, fy!

Rabatt på jeans

Fick ett bra tips idag på ett rabatterbjudande på jeans. Om man anmäler sig (gratis) till Saleracer.com och lägger till butiken Red Devil så får man ett sms så man kan handla ett par jeans för 20% rabatt!

Gäller Red Devil´s butiker i Stockholm och Götenborg där de har märken som t.ex. Acne, G-Star, Denim Demon, Evisu, Ijin, Levis, Lee, Dr Denim, Pace, Blue Blood, Pepe, Kuyichi och Tommy Hilfiger.

Registrera dig här!

Mihi

Som sagt, rosa rosetter är ju alltid min kopp te och denna raring kommer från webshopen Mihi där rosetter och Hello Kitty dominerar. Halsbandet nedan kommer från ett koreanskt "rosett"märke som heter Knot.



Bilder: mihi.se

Baking!

Det märks att jag måste äta middag snart, då hungern gör att jag blir sugen på allt! Först sushi och nu är jag baksugen och vill proppa i mig hembakt kladdkaka eller muffins. Detta kit från Lisbeth Dahl skulle jag inte tacka nej till att baka med.



Bilder: Syster Lycklig

Sushi-sugen

Kollade bland lite gamla foton och fann denna uräckra bild på sushi som bjöds på ett event jag var på i somras. Åh herregud vad sugen jag blev nu!


Christmas trees

Var en sväng på Plantagen på lunchen och såg dessa färgglada plastgranar i rosa, rött, svart och vitt. Den rosa lockade faktiskt fram en liten förtjusning men nja, jag håller mig nog till de vanliga gröna, traditionella granarna!





Unisex

Det är inte bara en gullig stil jag har med rosettsmycken m.m. utan jag gillar även lite tuffare grejer också. Dessa läderarmband med silverdetaljer gillar jag skarpt och det ska helst vara flera stycken på samma arm. Alla dessa kommer från Cocoo.se. De flätade armbanden kostar 125 kr/st och peace-armbandet 145 kr.




Armband som passar både tjejer och killar!

Mycket skoj!


Det är mycket skojigheter framöver, livet har allt blivit en aning roligare sen man började blogga!

Denna månad ska jag på Veckorevyn´s premiärvisning utav nya serien "90210", förhandsvisning av filmen Twilight, smyckesdesignern MAYA´s lanseringsfest för den nya kollektionen (i samarbete med Glitzy och Mist) och den årliga julgransvisningen på Birger Jarl, där en massa kändisar smyckar sina granar.

Pink guitars

I helgen spelade jag Guitar Hero för alla första gången (ja, lite sen är man allt) och det var riktigt skoj. Ännu roligare hade det varit om man hade en utav dessa gitarrer från coola Daisy Rock (som även säljer vanliga, unika "tjejiga" gitarrer).




Bildkälla


Namnhalsband

398 st var ni som ville så hemskt gärna ha ett namnhalsband i silver från Betties Galleria. Jag gratulerar härmed Maria som skrev denna roande dikt:

"Ett vackert halsband vore sött...
Att ha runt min hals vore gött...
Med mitt vackra namn Maria vore toppen...
Vinner jag inte detta är det floppen...
Så snälla söta rara Kelly shopper...
Va nu en stjärna och visa mig hopper! "



Maria vinner ett likadant halsband som jag har i silver, fast med hennes eget namn såklart!


Kärlek 3000

Precis hemkommen från premiären av "kärlekssagan" Kärlek 3000. Filmen måste jag säga var lite för naiv för min smak och skådespelartalangen saknades rätt rejält på den manliga huvudrollsinnehavaren/regissören, så den passar nog bättre på en mycket yngre publik som inte tycker överdramatik (och lite scary stalking) är störande :-)


Jag och Elenore valde en Hollywood ++ meny som bestod utav 2 st 0,8 liter läsk och en XL popcorn! Innan filmen började blev "the crew" som gjort filmen presenterade.


En goodiebag fick man med sig hem dessutom!

Marks & Spencer´s rose collection

Jag måste bege mig till England nu! Fick dessa nytagna bilder precis nu av Johanna, en gammal barndomskompis från min tid i Norrköping. Hon hade sett dessa i Marks & Spencer och tänkt (inte helt otippat) på mig.

Billiga var de också, mellan 2-3 pund för en lotion t.ex.


Jag vill ha......allt!


Partyshoes

Dessa hade jag på mig i lördagskväll och pjucken i mocka och läder kommer från ZARA, 799 kr. Älskar deras skor!



Gratismode.se



Ni är säkert trötta på alla "värvningssidor" numera, men en sista grej bara. Detta är faktiskt den allra bästa hittills enligt mig, där man kan välja presentkort praktiskt taget vart man vill från Presentkorttorget.

Man får totalt 54 poäng om man värvar en vän som själv blir aktiv och värvar vänner och dessutom om man skriver ett blogginlägg om Gratismode.se får man ytterligare 20 poäng. Redan vid 250 poäng kan man börja växla in sina poäng!

Registrera dig här via mig, så får du 50 poäng direkt!





Trötter

Hej allihopa!

Måndag idag och jag är dödstrött (som vanligt varje morgon) men veckans första dag är alltid den jobbigaste. Ikväll ska jag på bio med en vän och se premiären utav Kärlek 3000, riktigt skoj!

Ps. Glöm inte bort att det är snart sista chansen nu att tävla om ett namnshalsband i silver. En vinnare dras imorgon!

Melba beställning

Mycket shopping i dessa dagar, men jag är så sjukt trött på min nuvarande garderob. Har lagt en beställning på denna rosa blus från Melba. Den kanske är lite somrig, men jag tycker den är lika fin nu i höst samt otroligt söt! Finns även i blått och kostar 349 kr.



Fars dag

Är hemma nu hos mor & far och vi ska fira min engelska pappa med en riktigt god middag ikväll - Sunday roast!

New boots

Här är stövlarna jag köpte, i svart skinn på Bianco. Förträffligt nog hade jag även 25% rabattkortet som jag fick från blog awardskvällen. De är väldigt platta med knappt någon klack alls, men det var det jag var ute efter - ett par stövlar jag kan ha nu innan den riktiga vintern kommer och som inte är för varma en heldag på jobbet.



Café Sirap

Igår blev det bl.a brunch på Café Sirap och mumsigt var det! Blev även en HEL del shopping, får visa allting i omgångar med det blev lite från ZARA, Replay, SALT, Gina tricot och Bianco.

 

Café Sirap ligger på Surbrunnsgatan och för 120 kr får man äta allt detta! Äckligt mätt blir man!


Shopping, brunch, party!

Rubriken ovan sammanfattar väl större delen utav dagen idag! Får se om jag hinner uppdatera något emellan, annars ses vi imorgon! Kramkram!


TV appearance

*Hahaha* Såg precis Fredag hela veckan och såg ni inlägget om "Stekarn" på Blondinbella´s birthdayparty så kunde ni se en glimt utav mig precis bredvid honom, då han shotade vid baren. Fick precis ett sms av Maria och kommentarer från andra bloggare som såg det också! Det kanske var mina 5 sek av berömmelse? :-p


Försvarets försvar

Jag har faktiskt aldrig testat Försvarets hudsalva från Apoteket, men så hittade jag denna "Rosa bandet-edtion" hemma från en goodiebag jag fått. Nu ska vi se om denna kan rädda mina hemskt torra och spruckna läppar.


 


"The taste of her försvarets hudsalva"

Favoriter


Jag fortsätter med denna nya kategori "Kelly´s 5 favoriter" med Glitzy. Webshopen drivs av en riktigt grym tjej som jag även festade med i Hummer limon innan- och efter blog awardsen.

Uppföljare!

Det kommer ytterligare en film!



Pälsen

Här är fuskpälsen från Pinky och den är riktigt fin. Skärpet glömdes att skickas med, men den är på väg. Observera att man ska ta en storlek större än normalt då de är rätt små. Nu finns de åter i lager i alla 3 färger och nu även i storlek Large!


Fint under

Dessa är trosorna som jag hämtade ut i förrgår, visst är de bedårande?





Rosväska


Friis & Company har verkligen gjort en riktig "Kelly-väska" med rosmotiv. Rose Crown Bag heter den och finns hos en nyfunnen favoritsajt, Valentin för 525 kr.

Bild: Valentin

Ytterligare en vinnare!

Fick ett mail precis nu från Pinky att de sponsrar med ytterligare en grön klänning och att ytterligare en vinnare skulle dras, så grattis till Malin som blir vinnare nr.2!

MTV galan

Satt och kollade på hela galan igår svullandes med en Ben & Jerry´s "Half baked" igår. Den var skoj, men den har väl blivit lite väl amerikansk för att kallas "Europe music awards"?! Det var t.ex. Obama under uppträdanden, Obama på de båda värdarnas plagg (Katy Perry och Jared Leto). Men roligt var det att se i alla fall, speciellt Katy´s olika outfits.

Ps. Aboslut inget fel att de hade Obama kläder! Är superglad och tycker det är helt fantastiskt med presidentvalet. Jag syftade endast på att MTV galan var lite väl "amerikansk" bara :-)

Paket

Hämtade ut 2 st paket igår och den ena var trosorna från Friis & Company och den svarta pälsjackan. Kameran är glömd, så ni får vänta tills imorgon med uppdatering på bloggen. Nu ska jag jobba, sen är det sammanträde resten utav dagen!

Livvy´s nyårsklänning

Stort grattis till Livvy som blev vinnaren utav den gröna festblåsan i chiffong med palejtter och sidenband från Pinky webshop. En likadan klänning som jag själv äger.



En helt annan nalle

Bondfilmen var kass, men detta gäller ej denna telefon. Här är min nya mobil, en C902 SonyEricsson - James Bond edition med bl.a 5.0 megapixel kamera med blixt och massa andra finesser jag håller och lär mig.





Teddybear




Barnsligt förtjust är jag i denna otroligt söta nallebjörn. De har tidigare endast funnits som mobilsmycken (här ser ni min), men finns nu även som halsband (i flera olika färger) med en lång guldkedja. 125 kr hos Cocoo.se.

Lussefika

Nu ska jag strax iväg och träffa en vän, det blir en fika med lite lussekatter jag köpte idag.




5 winners!

Stort grattis till Sanda, Sandra, Emma, Linda och Nina (utan blogg) som vinner varsitt presentkort på 500 kr att handla för hos Bianco!




Trosor

Har kikat på dessa ett bra tag nu, då de är så himla söta! 3 par trosor från Friis Company i en bedårande ask med lådor. 219 kr hos Chique.se. Jag använder oftast Hanky Panky string, men det är även skönt ibland med en trosa då och då!



Gratis smink och kläder!


Ännu mer presentkort har kommit och fler är på väg! Bli medlem gratis här om du vill ha gratis smink, eller här om du vill ha gratis kläder. Blir du medlem via mina länkar får du dessutom 50 poäng direkt!

Litte black dress

I lördags hade jag en svart klänning från Gina tricot som funkade finfint till städerske-outfiten och även till framtida festliga tillfällen. Priset på 299 kr var inte heller fy skam och axelband medföljde också. Däremot funderar jag på att klippa bort den tyll som sticker ut, så den blir lite mer enkel och klassisk.



Tack!

Ni är ju bara för underbara! Klänningen ni tyckte var fin är ett secondhandköp från Beyond Retro, och ett utav mina bästa fynd jag gjort.

Nobody´s perfect

-"Är det ett ärr du har i pannan?"
- "Sluta sola, du har ju en stor rynka i pannan!"


Såna kommentarer är jag så himla trött på och jag kan svara med att det varken är ett ärr, ålderstecken eller en solskada jag har, utan det är helt enkelt ett veck som jag alltid haft - på samma sätt som vissa har en "stjärthaka" så har jag ett litet veck i pannan. Min mor har exakt samma lilla veck då det är ett genetiskt drag och vacker och söt är hon i alla fall!

Det finns väldigt mycket som man skulle vilja ändra på, man är ju aldrig nöjd oavsett och jag kan erkänna att jag kämpar fortfarande en hel del med självförtroendet när det gäller mitt utseende. Men ingen är perfekt och jag tänker inte låta sätta kniven i nyllet eller ta massa botoxsprutor hela livet för ett litet veck :-)


Något jag däremot saknar numera är mitt långa hår. Dessa bilder är tagna på ELLE galan i februari. Det är märkligt att man märker först NU då man har kortare hår hur jäkla långt man faktiskt hade! Så veck eller inget veck - jag är fin ändå! (för att vara 27 bast!).

My favorites

Tänkte börja med en ny kategori på bloggen - "5 favoriter". I denna kategori kommer jag att presentera mina 5 favoriter från en webshop och först ut är Melba!



Rosa matlådor

Bästa sättet att förvara maten, och det är ju klart att man måste skaffa några i en fin färg! 3 st för 100 kr hos Citygross och jag har även hört rykten om att Clas Ohlson ska ha likadana.


Furrrrrrr

Några av er tyckte Angelica och jag var fina i våra pälskragar, och visst var vi det! Angelica´s är äkta och inköpt i en secondhandbutik medan min är den billiga (149 kr) fuskisen med kedja från Gina tricot.


Svar: Ja, min LV väska är äkta :-)

Diska, Städa, Tvätta

Dessa tre ting är det jag måste ta tag i hemma idag (man kanske ska dra på sig städ-outfiten?). Och sen uppdatering på bloggen är det som råder, har massvis att blogga om men som jag inte tagit tag i under helgen som varit.

Ni har väl inte glömt...

...chansen att vinna 500 kr hos Bianco?
5 lyckliga vinnare som får varsitt presentkort dras imorgon!




Rösta!

Karin har som ni säkert känner till en Halloween-tävling där man skulle skicka in sin outfit från helgen. Här kan ni se allas kostymer och vill ni rösta på mig så är jag nr 90.

Biovinst!



Vilken fin start på veckan! Kollade mailen och såg att jag vunnit Isabella´s tävling - 2 st biobilejtter till galapremiären av Kärlek 3000! Det är verkligen mysigt att se en massa film nu när det börjar bli kallare och mörkare om dagarna, både hemma och på bio.

Partyvolanger

Jag har blivit en riktig volang-junkie och dessa partyklänningar från H&M Party-kollektionen skapar därmed ha-begär.


Bilder: hm.se


Minna´s goodies


Grymma Minna hade ju fixat varsin goodiebag åt oss "Hummer-limo" tjejer på blog awardsen och här är innehållet. Massvis med saker från Depend, Ezflow, NH Nails och hårprodukter från ghd.

Halloween

Var en riktigt trevlig kväll igår, stort tack till Snövit och Léon! Som städerska fick jag försöka låta bli begäret att damma bort all spindelnät som fanns överallt! ;-)



En liten söt spindel fick pryda mitt diadem.


De förlimmade naglarna satt fast hela kvällen! Bra betyg till Depend.


Självaste Blondinbella var ju på festen också och delade ut MUF-kort till alla! Hon lovade mig städjobb hemma hos henne och Nils. Sedan blev jag  även omplåstrad utav sjuksyrrorna.



Good girl...


Bad girl...


Angelica (aka. naughty nun) och jag på väg hem med tunnelbanan.


Oh la la!

Ha en jättetrevlig lördagkväll allihopa! Vare sig det är en fest eller en mysig hemmakväll med skräckfilm så hoppas jag ni får skoj! Outfitbild hinner jag tyvärr inte ta, men bilder kommer imorgon på spektaklet!




Costume

Ska strax börja fixa mig till kvällens fest. Lika bra att börja nu, annars är jag känd för att göra allting i sista minuten och sminka på mig tunnelbanan m.m.


Klänningen kommer från Gina tricot - perfekt till denna outfit samt till övriga partykvällar. Köpte ett "french maid" kit på Buttericks bestånde utav ett förkläde, spetsdiadem, strumpeband och spetsarmband. Nät-stayupsen kommer från H&M, jag tog bort sidenbanden då det blev lite over-kill och sist men inte minst den rosa dammvippan jag fått låna av en vän.



Till detta - lösfransar (Blev inga fransar, då jag misslyckades i all hast och stress), rött nagellack, förlimmade röda naglar då jag inte orkar måla (jag lyckas alltid förstöra dem) och rött läppglans.

Överstruken ros!


Fin höstdag idag, är ute på lite ärenden - sedan ska det fixas till ikväll! Gårkvällen var jättetrevlig, åt massa gott på TGI Friday´s (har blivit lite av ett favvoställe!) och sedan var det bio för att se nya Bond-filmen. Den var extremt dålig, så jag rekommenderar att ni tar en mysig fika istället för att lägga ut pengar på denna. Daniel Craig har inte alls någon charm eller lekfullhet som James Bond agenten ska ha tycker jag, och handlingen var totalt ointressant. Nej, mitt betyg blir en överstruken ros :-)






RSS 2.0