It´s all Pride today!

Idag ska jag umgås med fina vänner och bl.a. se Pridetåget (för första gången). Här nedan är dagens "vill ha" - pjäser.


Hej och hå, nu kör vi platå! Bild: DinSko


Sugarmama-middag

Då söta Cecilia fyllt år och jag var skyldig fina Lina en middag så var det passande att bjussa dem båda på en trevlig middag (som vi döpt till Sugarmama-middag) + bags med en hel del goodies jag fått under året.

Jag hade bokat bord i hemlighet på Thaiboat och vi drack goda drinkar och åt smarrigt. Härlig känsla är det att bjuda och skämma bort sina vänner på lite gottgott.


Jag och söta födelsedagsbarnet!



Älskar Thaiboat! Dock har jag aldrig lyckats norpa en solstol på deras lilla strand.



Glada tjejer! Cicci gillade UGG flipflopsen med fårskinn.



Min favorit - Satay Gai. Kyckling med jordnötssås. Ris fick man också till.


Sugarmaman utbrister: "oooooh, vilken god passionmojito"!

Vanilla

Min favorit- och signaturdoft är vanilj, parfymen från The Body Shop är t.ex den enda parfymen jag använder och jag får ständigt komplimanger om hur gott jag doftar.

Ett lite billigare, fast minst lika bra är Yves Rochers produkter. Jag har gjort en beställning på en ekologisk kroppspeeling samt en duschgel.

Med koden STUD får man 10% rabatt på ordervärdet och fri frakt gäller vid order över 150 kr. Man fick även välja en valfri gratis premie och istället för en produkt valde jag att skänka ett bidrag till Plant for the Planet.


Bilder: Yves Rocher

Rings


Senaste tillskotten i min tjusiga ringsamling är dessa från Cocoo.se. Ringar med antik look är det enda jag gillar, och stora ska de va!



Miss Bidley

Under min semester fick jag reda på att jag och mitt underbara sällskap var med i nr 14 av Veckans NU, när vi var med och invigde Marion´s Gatro Diner början av sommaren. Herregud vad roligt vi hade den kvällen! Jag diggar dessutom mitt nya efternamn.
 

Sandra (Dahlberg, inte skog!) ser lite kissnödiga ut, och det blev man efter alla drinkar som bjöds!


Lipsy

Nelly har gjort bra ifrån sig under mina senaste beställningar, så jag fortsätter att shoppa där. Senaste köpet är denna lila festklänning från Lipsy för 325 kr (med fri frakt), ordinare pris 949 kr. Med min skodesignrabatt på ytterligare 50 kr blev det ännu billigare, helt klart ett kap. Får hoppas den passar bara.


Bilder från Nelly.com


Kelly´s shoe

Alla designar numera skor i Nellys skotävling och dessutom får man 50 kr att handla för, så varför inte tänkte jag. Självklart blev det en rosig sommarsko á la Kelly.

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Aviator

I måndags shoppade jag även mina pilotisar på NK, ett par bruna och tonade Ray-Ban Aviator. Älskar dem! Nu saknas bara en Aviator-jacka till hösten. Top Gun-chic är det som gäller ;-)




I måndags på EASTs uteservering.

Höstpjuck

Som sagt blev det lite crazy bananas inne på Skopunkten. Jag är rätt petig med skor och brukar inte köpa i imitationsskinn och har faktiskt aldrig köpt skor från denna butik innan, men dessa var till min stora förvåning riktigt snygga och dessutom bekväma.

Det är vettigt att köra lite budgetshopping ibland, speciellt då jag ett par saker jag sparar till. 349 kr/paret och ett par fick man gratis, så 698 riksdaler för hela kalaset - bra deal alltså! Dessa kommer bäras till både jeans och klänningar i höst.



Likadana i svart.



Raining cats & dogs



Snabbis ner till ICA i monsunregnet och dessutom mår jag risigt, usch.

Skinnjacka och sjal, H&M
Klänning, Kling (Nelly)
Stövlar, Hunter
Paraply med volang, Lisbeth Dahl


Trench

21 pund på Primark i London (ej rea), inte illa va? Sjukt billigt. Dessutom har den ett jättefint foder inuti och knapparna sitter som berg.



Klockor

Om jag inte redan hade en fin klocka i mitt kök så hade jag slagit till på denna nedan från Nordljus för 169 kr (som är snäppet finare). Fynd!


Klocka ovan: Nordljus. Nedan: Min egen i köket.

Inception


En av de bästa filmerna jag sett på länge! T.om så bra att jag skulle kunna se om den redan imorgon. Givetvis blev det min favvoblandning som biosnacks - en näve popcorn tillsammans med en dumle i munnen samtidigt, mmm! Foto taget av Cecilia.

Ain´t going east anymore

Restaurangen EAST på Stureplan har riktigt god mat, men servicen visade sig vara riktigt hemsk och nu i efterhand har jag fått höra från fler som tyvärr fått uppleva deras otrevliga manéer. Där tänker jag (och hela mitt sällskap instämmer) aldrig äta igen.


Soyabönor med flingsalt är otroligt gott.



Mitt snygga sällskap bestod av Izza, Felicia och hennes vän och Ellinor.



Bananas!

Under dagens runda på stan blev det crazy bananas inne på Skopunkten som till min stora förvåning hade flera par ursnygga höstkängor för inga pengar alls.



Izza var bra sugen hon med!


Shopping lady! Jag är en sån som klär mig efter vädret, igår var det kyligt, grått och mulet så jag matchade bra.

Kalasbilder

Sko- och smyckesdrottningen Maya bjöd på ett jättemysigt kalas hemma hos sig med underbar mat, sangria, vattenpipor, lekar och härliga människor.







Kalaspinglan Maya i en vacker halterneck-maxidress från Ellos.





Min blåa klänning med vita prickar kommer ifrån Missbella och rosbroschen från H&M.


Odd cravings

Odd Molly-fantast som jag är har jag tänkt lägga beslag på dessa 3 plagg från höstkollektionen. Både höst- och vinterplaggen kan beskådas på den officiella hemsidan. Men jag måste säga att majoriteten av plaggen är lite väl folklore och udda för min smak.


Bilder: Oddmolly.com


Skev humor och rostycke går i släkten

Min underbara systerdotter Elvira, saknar henne så. Gissa vem hon fått roskjolen från?! ;-) Filmat av hennes kusin Nattis. Riktigt radarpar de där två!


Till köket

Från Jotex har jag precis klickat hem en liten hink (för mina köksredskap, slevar m.m.) och en väggalmanacka. De har en hel avdelning för just Shabby Chic, jag gillar´t!


Bilder: Jotex.se

Movienight

Fredagkväll och jag ligger hemma och ser på film istället för att dricka rosé på något på ställe i stan. Ibland är det skönt att slappa själv!

Nu härnäst: Hachiko med Richard Gere och en jycke som sägs vara extremt tårdrypande, usch jag som alltid har lätt för att gråta. Näsdukarna är framme och mascaran är borttagen, så nu kör vi.


Ett uppfriskande glas på Josefina efter fotningen i tisdags :-)






Film!

Häromdagen fick jag hem ett presentkort från Headweb med pengar att hyra en massa film för. Så under veckan har jag hunnit med dessa filmer nedan som alla var riktigt bra!

Med Headweb hyr man film utan att ens behöva sätta sin fot utanför dörren, och filmen man väljer streamas och är giltig under 24 timmar. Ikväll blir det ytterligare mer film, då jag tänkt ha en soft hemmakväll.

Fram till midnatt idag så kan man dessutom få en film helt gratis, dvs. hyr två filmer - betala för en om man använder koden j2pj563 .


Städning

Enligt väderprognosen skulle det vara 28 grader sol idag. Varmt är det, men var är solen? Så istället för sol och bad efter jobbet ska jag nu hemåt och ta tag i städningen. Det finns en hel del att göra om man säger så, är t.om. så illa att skulle jag anlita en städfirma så skulle jag vilja förstäda innan de kom för att inte skämmas :-p


Photoshooten

Här kommer ett riktigt ego-inlägg med bilder från fotograferingen igår. Det blev så himla många fina, så det var extremt svårt att välja, men här nedan är ett litet axplock.

Min kamera är som sagt en gammal Canon Eos 350D och just porträttbilderna togs med makroobjektivet. Blir sjukt bra bilder med den.






Jag måste verkligen köpa mig ett par pilotbrills. Det blir ett par Raybans efter löning!






Djurgården

Håller på med alla fina kort, så svårt att låta bli! Men nu ska jag sussa då jag faktiskt ska upp tidigt och jobba imorgon.


Rufsigt hår, men så vackert foto om jag får säga det själv :-) Får nog bli nya profilbilden.


Photoshoot, picknick + Josefina

Klockan är efter midnatt (ja, jag vet att jag måste fixa klockslag på inlägget. Håller på och får hjälp med det) och är precis hemkommen efter en extremt trevlig kväll tillsammans med min vän Daniella.

Vi började med att mötas upp ca halv fem på Östermalmstorg för att sedan promenera längs Djurgården, där vi picknickade vid vattnet och åt bl.a mina chokladmuffins. Med mig hade jag även systemkameran med en extern blixt jag inte testat ännu, så det blev en flera timmar lång photoshoot då vi tog vackra sommarkort.

Vi avslutade sedan kvällen med varsitt glas rosé i kvällssolen på Josefina. Nu håller jag på med alla extremt fina bilder som togs!


Muffins

Det var inte endast scones jag gjorde :-)


Scones

Jag fick ett plötsligt sug efter scones tidigare ikväll. Så det var bara att sätta igång och slänga ihop ett par stycken, är man sugen så är man! Åts tillsammans med jordgubb och hallon/granatäpplesylt och Philadelphia ost.



Som ni ser har jag en gedigen samling av St. Dalfour i kylen. Inget tillsatt socker har de, utan endast frukt/bär och fruktkoncentrat. Fikonsylten brukar jag äta till ost och kex.

AW bad

Efter första arbetsdagen efter 3 veckors ledighet belönade jag mig själv i kvällssolen med ett dopp och läsning vid Edsviken. En tröst att veta att bara för att man börjat jobba igen har inte sommaren tagit slut för det :-)



Another me


Tänk att jag varit blondin i så många år, och att jag under hela den tiden påstått att jag med mörkt hår skulle se blek och trist ut? Nej, tack o lov fick man modet att förändras och jag tänker nog stanna såhär ett bra tag till :-)


Beauté Pacifique

När vi gick vidare i fredags lyckades jag till min glädje chocka entrévakten som inte trodde på min legitimation som avslöjar att jag snart fyller 29. "Är det sant!? Wow, snacka om Oil of Ulay-ansikte" utbrast han till min glädje och hans förvåning.

Däremot använder jag inte det märket till mitt fejs, utan det är Beauté Pacifique som jag har använt på sistone och de är riktigt bra!


Converse

Nästa helg blir det Converse-shopping har jag bestämt. Ett par vita, låga pjuck blir det då mina gamla har gjort sitt.


Ibland när man leker fotograf lyckas man få till en och annan unik bild. Denna tog jag i syrrans hall i England förra veckan.


Eat Kelly!

I England kan man köpa Kellyglass, det ni!



Grillmys

Igårkväll blev det grillmys med rosé, god mat och fina vänner. Värden invigde dessutom sin lilla pool med att göra bomben i 17,1 grader kallt vatten. Strongt!






Flowers

Några foton jag tog imorse. Kameran är en gammal Canon EOS 350D.





Pullorna

Jag älskar dessa 3 tjejer ♥



Och tack Ellinor som bjöd med oss på en riktigt rolig fest i en otrolig våning. 250 kvm mitt på St Eriksplan, not bad!



Turquoise zebra

Jag gick all-in för turkost igår. Verkligen.


Halsband, Cocoo.se
Klänning, turkost nagellack och sandaler, H&M
Mockaväska, Friis & Company


Dream come true

Gårdagkvällen var riktigt rolig, lite för skoj t.o.m. då jag kom hem ca 05 på morgonen, det sker inte ofta kan jag tala om. Jag hade världens längsta dröm om att jag åt glass så då var det ju bara att uppfylla den genom att äta glass och mini-oreos till frukost.


Badberg + drinkys

Har precis kommit efter en hel dag med sol och mycket bad åter igen, fast denna gång med sällskap av Olivia + vän. Nu gäller det att svida om, då jag och mina tjejor Ellinor, Izza och Stephanie ska dricka gott och fira E´s pojkvän som kommit in på juristlinjen. Stort grattis till honom!


Badberg

Hela fina och soliga gårdagen spenderades tyvärr instängd hemma, då jag mådde riktigt risigt. Men efter en hel dag och natts vila mår jag betydligt bättre. Just nu befinner jag mig på ett litet badberg vid Edsviken i Sollentuna. Har min sista semestervecka nu, så det gäller att passa på!



Lite svårt att ta kort uppifrån utan att benen ser mongo eller dvärgkorta ut, men aja. Grönt är skönt annars, kardemummagifflarna jag handlade på vägen matchar min tischa och Havaianas. Dessutom var Shrek 4 som jag såg i förrgår riktigt bra!


Fortnum & Mason

Detta anrika varuhus är ett måste varje gång jag är i huvudstaden. Trots att de har en massa fint och smarrigt så är det främst teerna som lockar. Hösten 2008 hade jag t.om afternoon tea här :-)




Light afternoon te och vaniljte i påsform.


Macarons

Under nästa Londonbesök blir det ett besök på Ladurées stora tesalong inne i varuhuset Harrod´s men nu blev det deras lilla café istället, också den mitt i stan (Regent Street). Vi fikade där under lördagen, men kom tillbaka under måndagen för att köpa macarons. Man ska dock ta i beaktning att personalen är extremt snorkiga och otrevliga! Enligt källor är de det i Paris också, så det kanske är något som är inkluderat i arbetsbeskrivningen?




One for the road med hallon.



Askar fanns i svart, lila, rosa och klassisk grön. Sidenbandet fick man också välja färg på. 11 pund kostade just denna ask med 6 st valfria macarons.


Tyvärr blev de rätt mosade under flyget hem :-( De enda som gick att äta var chokladen och den med hallon. De övriga jag valde var faktiskt skitäckliga, haha! Läxa lärd till nästa gång.

London

Jag återkommer med fler inlägg om min vistelse i London (bl.a tips om vissa restauranger vi var på och redogörelse av den shopping som gjordes) men här är ett par fina foton jag tog sålänge. Enjoy!




Piccadilly Circus.







Speaker´s corner i Hyde Park.



Bokmarknaden under Waterloo Bridge.



Chinatown.





A hot zebra readin´

Zebra-maxiklänningen togs på idag, ångrade det i efterhand då all tyg nertill gjorde att man svettades ytterligare till och från badet. Senaste boken jag läser just nu är "Patient 67" som filmen Shutter Island är baserad på. Den införskaffades då jag fått starka rekommendationer från flera att boken är grym, och det är den!


I ♥ Semester

Efter en heldag med sol, bad och brygghäng med bl.a underbara Lina avslutades dagen på Solstugan med en haloumiburgare. Nu nalkas en kalldusch, ombyte och sedan bio med fina Stephanie då vi ska se senaste Shrekfilmen. SEN blir det Londonupdates, jag lovar :-)


Lina och jag brygghänger med våra polare Banana Boat och Hawaiian Tropic.

Bad och bio

Vaknade precis av ett sms med ett förslag om att sola och bada i Fredhäll. Självklart är jag på! Får ta en av de fyra (!) bikinis jag shoppade på Primark i helgen. Ikväll blir det även bio! Updates senare alltså.

Goodbye London!


Lämnar England (tyvärr) idag, har haft ett par underbara dagar här verkligen och uppdaterar mer när jag kommer hem! :-)


Breakfast in Hyde Park

Jag älskar matbutikerna Sainsburys och Marks & Spencer då de har ett så enormt utbud av take-awaymat. Gårdagens frukost (då vi inte ville ha det på hotellet) köptes på Sainsburys och att man kan köpa ready-to-eat granatäpple för endast 17 kr är en riktig lyx.



Lite shopping

Lite har man orkat gå i butiker iaf. Annars har vi flanerat runt stan, och ätit mat. Massa mat.



Och här är vårt hotell förresten, beläget vid Hyde Park.


Ladurée

Mer fika! Idag var vi på franska Ladurée. Jag ät en fantastisk macaronbakelse med färska hallon och smörkräm med smak av rosor! På måndag innan jag hoppar på flyget hem ska jag tillbaka dit och köpa hem en ask med macarons :-)






30 grader varmt, men ändå dracks det kokhett Earl Grey ;-)


Angel Food Bakery


I en liten gränd i Brighton finns världens sötaste cupcakeställe. Jag och syrran tog en varsin och delade. Kan varmt rekommendera detta ställe. Här finner ni hemsidan med adress, karta m.m.


Våra cupcakes.


Mini-cakes.



A little piece of cupcake-heaven!


Brighton

En fantastisk stad på sommaren, vad mer kan man säga!?









Brighton + sommar + strand = Pimm´s. En underbar god dryck, lika stark som en öl med is, mynta och färska fruktbitar.



Tog en paus från stranden och lunchade med syrran Jenny på en pub. Sedan blev det shopping!


Grilla!!!

Från 11.30 till 18.00 igår låg jag och en killkompis och solade och badade i Rålis, stekning på hög nivå mao. Sedan joinade jag Linda, Maria, Olivia och några fler på en mysig picknick i samma park. Shit vad jag älskar sommaren!


Efterätten: Marshmallows och jordgubbar.


Efter en hel dag innan med sol och bad (och ett psykiskt trauma efter bajjamajja-besöket) var man ju knappast sitt fräschaste med t.ex. lockigt och skitigt hår. Men en glad, solbränd och sommarpräktig skit var jag trots detta tack vare god mat och fint sällskap.

Girlsen blev förresten inte ALLS överaskade över att jag hade med mig en filt med rosmotiv på :-)


Paj och sallad är alltid bra picknick-käk.


Jag, Maria, Linda och Olivia


Picknick-girl

Kan man se mer sommarpräktig ut än vad jag gjorde igår? I think not :-p


Klänning, ZARA. Sandaler, H&M. Picknickkorg, Åhléns.

England, here I come

Befinner mig just nu på ett svettigt Arlanda. Min destination är Brighton då jag ska spendera 5 dagar tillsammans med min syster Jenny - ett kärt återseende. Vi kommer även att inkvartera oss 2 nätter i London, ska bli så kul!

Fina foton togs igår under picknicken, men då min dator har prompt bestämt sig för att inte samarbeta med mig får jag återkomma med dessa senare ikväll.


Twilight: Eclipse

3e filmen i Twilight-sagan var faktiskt sevärd, med mer avklätt, hångel och action. Vi gillar´t.




Att äta Dumle samtidigt med popcorn är lite av min grej när jag går på bio.


Team Edward och Team Jacob. Jag får väl ta Bella då!?



Vampyrer och varulvar

Nu bär det iväg till stan för att se Eclipse tillsammans med Wille och Lina!


Roses



Vackra rosor utanför mitt hem.

Black & beige

Det är skönt att man inte är modebloggerska - jag skulle aldrig palla att fota mig och min klädsel varenda dag, puh! Här är iaf ett lamt försök från SB igår. På förmiddagen innan det sprack upp kändes svarta byxor som en bra grej. Lite svettigt blev det dock på eftermiddagen då det faktiskt sprack upp.


Topp och svarta T-sandaler, H&M
Byxor, VILA
Klocka, TRIWA
Armband, Humanity och Ms Bijoux
Väska, DKNY






Köttbullar på Strandbryggan

Igår mötte jag upp Stephanie, en kär vän jag haft sen gymnasiet och lunchade på Strandbryggan. Mysigt ställe med underbart läge och mat, men lite för många brats enligt min smak. En kille med blont backslick iklädd en babyrosa och numrerad piké stötte på mig så fort vi gjorde entré på stället. Yuck! :-p





KICKS på webben

I samarbete med Bindefeld bjöd skönhetskedjan KICKS in till en trevlig pressfrukost i PUB-huset. Anledningen var för att KICKS kommer att inom en snar framtid (25/8) lansera deras alldeles egen webshop med 1000-tals produkter.



En lyxig goodiebag fick man även med sig hem, med produkter från bl.a. Clinique, DuWop och även en utav Ralph Laurens kommande dofter (som doftar ljuvligt, tips till er som vill hitta en god parfym till killen).


Humanity

Jag och min vän Stephanie (ej bloggerskan) gillar Humanitys armband.


Solig samkväm i Edsviken

Mina semesterdagar överträffar sig själva konstant. Snacka om att jag valde rätt veckor att ta ledigt :-)

Idag var riktigt skoj, då jag fick följa med på sol, bad och grillning i en otrolig villa i Sollentuna (den kommun jag bor i), men det var nere vid den privata stranden och bryggorna som vi höll till hela dagen.






Jag skär upp haloumi-osten inför grillningen.





Grillad ananas är...


...fantastiskt gott.


Jag och Olivia slappar i "ägget".





Olivias pojkvän F kunde knappt andas pga min omfamning, då jag höll på att flyga av flera gånger under den galna åkturen. Fort som f*n gick det, men hur kul som helst! :-)




Jag och Olivia försöker ta oss upp på vattenskoterrampen. Gick inte så bra :-)



Abercrombie & Fitch

På torsdag sticker jag till Brighton i England för att hälsa på syrran Jenny, men under vår 2-dagars vistelse i London ska jag se till att hinna med lite A&F shopping. Jag vill ha en utav klänningarna nedan, samt en hoodie. Att personalen i butiken är allihopa modeller skiter jag fullständigt i :-p


Bilder: www.abercrombie.com

M/S Gerda

Fredagkvällen spenderas i solskenet med både gamla och nyfunna vänner (från midsommar), sippandes på rosé. Den flytande sjörestaurangen Gerdas är lite av ett brathak vilket jag inte alls gillar, men själva stället och läget är rätt fantastiskt ändå, och med underbart sällskap som jag hade störs man inte lika mycket av alla show-offs och gubbar som vill bjuda en på skumpa.



Brunettes have more fun! Jag, Cecilia och Lina


Cissi har det turkosa halsbandet från Cocoo.se, likadan som jag har fast i alla 4 färgerna :-p (svart, créme, turkos och orange).




Sablar! ;-)

Senaste Odd Mollyn

Jag har denna blus i crémefärg med blå broderier, men jag kunde inte låta bli den rosa också :-) Tro det eller ej, men jag har knappt några rosa plagg överhuvudtaget!



Softisch

Slapp torsdagkväll med BJ och Cougartown :-)


Holiday

Just det, har ju glömt nämna att jag har 3 veckors semester nu! Känns fantastiskt härligt och en resa till England är bokad. 8-12 juli hälsar jag på syrran i Brighton och vi ska även bo 2 nätter i centrala London. Jag längtar oerhört! Men tills dess blir det att njuta av vårt fina sommarväder, jag prickade verkligen in mina semmeveckor rätt ;-)


Smile!

På väg hem mätt och glad från grillmiddagen. Och jag vet, jag ler på korten så det är ingen synvilla! :-)




Jacka och klänning/tunika och pärlringar från H&M. Jeans, dbrand. Skor, Zara. Pärlhalsband, NOVA pärldesign och väska DKNY.


Grillfest

Igår var jag hembjuden till en av mina kollegor på en mycket trevlig grillfest och jag drog även med Wille dit :-)




Haloumi, ananas, fläskfilé och massa gott späkade vi i oss. Då det var knytis tog jag bl.a med mig min speciella sallad bestående av mango, vindruvor, chili och mangobalsamvinäger.



Paj med hallon från min kollegas trädgård.


Lexington Clothing Co. spring/summer 2011

Efter poolbad, lite shopping och cocktails i solen avslutade vi vår tisdag med att gå på Lexingtons modevisning som arrangerades av Micael Bindefeld.

Visningen hölls passande nog på Fotografiska vid Stadsgårdshamnen och kända modellen Vicky Andén öppande visningen på gräsgången med en batikklänning alla tappade andan för. Själv föll jag även för en väska och en keps jag definitivt kommer att införskaffa. Ska se till att försöka hitta bilder på dessa så in får se mina favoriter.



Jag och alltid lika vackra Nanna från TV4 dricker lite bubbel under minglet innan. Jag invigde dessutom min nya klänning från H&M som shoppades efter spabesöket.

 


Förutom visning bjöds det även på en smarrig sommarbuffé.


Min första Lexingtonhandduk som man fick - nu är jag fast och vill ha hela setet :-p


Flickor i blått. Jag och Steph <3