Sorry girls!

I söndags smittade jag och mina bacillusker ned Charlotte, Izza, Ellinor som alla ligger sjuka alt. hängiga nu och gud vet hur många fler. Min smitta skyller jag på Stephanie :-)

Glöm svininfluensan, det är blogginfluensan som råder!




Day 3

3e dagen hemma sjuk nu och nu har min näsa börjat fjälla t.om. Känns härligt. Dessutom har jag lyckats smitta flera andra i min omgivning, så jag är inte så populär att hänga med just nu :-)



Tips!

Jag måste bara tipsa om att H&M´s webshop rear ut den vackra siden-aktiga klänning jag hade på mig i somras, för endast 129 kr (ord. 398).

Foton tagna av Jane Nilsson. Jag längtar tillbaka till sommaren redan :-(


Too good to eat


För ca 2 veckor sedan fick jag denna choklad som jag inte velat äta upp, den är ju så fin! Men som tröst för sjukdomen + förlorad inkomst från jobbet i och med detta så åt jag precis upp den. Den smakade som en dröm. Vart man hittar fler har jag ingen aning om, då dessa är köpta utomlands. Mitt exemplar fick jag under ett besök i Cocoo.se´s butik på södermalm.


Nu så!

Sådär. En hel kväll, natt och morgon senare har jag fått nog med krafter att lägga upp bilder på Odd Molly-köpen jag bloggade om igår kväll. För övrigt hälsar jag välkommen till rethostan (aka. hostan med "inlevelse") som är på besök idag.

Foton: Från auktionerna på Ebay.

Updates och Ebay shopping

Känns skönt att äntligen ha uppdaterat lite om helgen, då jag inte haft varken tid eller krafter till det förrän nu. Febern har ännu inte lagt sig, och då man varit hemma hela dagen idag är jag extremt rastlös. Snuvan är däremot nästan helt borta, vilket min ömma näsa gillar men nu har hostan satt fart. Snart blir det Svenska Hollywoodfruar och sedan läggdags, kroppen gör ont och jag orkar inte knappa något mer på datorn :-)


Förresten, ytterligare 2 Odd Molly toppar shoppade jag förra veckan. Helt nya med tags från äldre kollektioner för typ halva priset - underbart!

(bilder på g)




Ladies Night

På lördagkvällen slog jag följe med StarPR där vi åt en underbart god och trevlig middag på Den Gamle och Havet och sedan gick vi och såg Ladies Night i Globen. Mycket underhållande show och det var lite annorlunda att sitta i en publik med 11 000 kvinnor bara. Jag är fortfarande superglad att jag fick följa med och tack även till klockmärket Longines  :-)


Jag körde på pärlorna (mina favvos just nu) även denna kväll. Ni var många som undrade vart de kom ifrån och de är gamla pärlor beställda i fjol från Chicy.se + ett gammalt pärlhalsband, okänt märke (den längsta).

Foto lånad av Sara.




Jag körde på ballerinas vilket var superskönt, då mina fötter var helt slut från gårkvällens bravader med 11 cm klackar :-)



Glorious som sjöngs utav Andreas Jonsson - den låten blir aldrig dålig!


Afternoon tea & Wii


I lördags var jag och WilleClassic Tea Room och provade på deras afternoon tea. Det lilla caféet var väldigt fint inredd och väldigt brittiskt, men jag är ärligt talat lite besviken med tanke på det rätt dyra priset på 169 kr/person. Man får 3 små minismörgåsar (som knappt hade ngt pålägg alls), 2 st små scones, 3 småkakor och en liten tekanna var med te.

Det blir nog tyvärr inget återbesök då jag tycker nog allt man borde få lite mer för pengarna. Nästa afternoon tea jag ska testa blir hos Vetekatten, då de har ännu bättre utbud samt buffé för endast 95 kr :-)


*haha*




Jag köpte en liten Macaroon (eller vad de nu heter) för att se "what all the fuss was about" ang. dessa och jag blev jättebesviken då denna var jätteäcklig!


Efteråt gick vi och kikade lite i butiker och provade de nya Nintendo Wii-spelen i Västermalmsgallerian. Hela gallerian måste ha hört våra garv *haha*


Här svärdfäktas vi!


Snyggaste Wii-gubben!




Sjukling

Har varit hemma idag och detta kit dokumenterade jag precis nu då jag ska äta lite kräm med mjölk. Jag har mått som ett lik idag, och febern har ännu inte gått ner. *suck*


En liten present


Jag fick precis denna i mailen, en "get well soon" present från Anna föreställande ett porträtt av mig! :-)


Feber

Ligger hemma efter en mycket trevlig och rolig dag och foto-session med hög feber. Min förkylning bröt ut med all kraft precis innan sminkningen och jag försökte göra mitt bästa under plåtningen. Nu är jag helt slut, så vi får se om jag orkar med ngn uppdatering ikväll.


Jag lever!

Phew, det har verkligen varit full rulle sedan i fredags. Idag är det plåtning som gäller då jag och några andra sköna tjejer ska modella skor. Jag tog det lugnt igår, men tyvärr har jag blivit ganska så förkyld. Uppdatering om helgens alla äventyr när jag kommer hem senare idag! :-)


Pearls

Ny styr jag klackarna mot stan! Det blev den lilla svarta och massvis med pärlor ikväll :-)


Shopping

Ja, det blev några inköp idag. En del söta saker till köket och en massa Odd Molly :-) Nu måste jag skynda mig, då jag iväg på party ikväll och jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig *suck*



Trött

Nä, det blev inget Pom Pom för mig ikväll då jag bestämde mig för att åka hem istället. Har varit på stan och kikat in lite snygga saker som jag tänkte slösa lönen på imorgon, och efter det blev jag helt slut.

Nu ska jag kika på nyaste avsnittet av Gossip Girl!



Denna rosa/bruna kofta ska jag bl.a. hämta imorgon :-) Från Odd Molly.


Busy girl

Det är mycket på g!

Fredag: Konferens med jobbet, på stan och shoppa saker jag lagt undan, bl.a Odd Molly plagg, födelsedagsfest på kvällen i en lokal i Gamla Stan.

Lördag: Frisören och fixa utväxten på morgonen, afternoon teaClassic Tearoom med Wille, middag på italiensk restaurang med StarPR som avslutas med Ladies Night i Globen.

Söndag: Plåtning för Skona Mig i samarbete med Glitzy där jag och några andra bloggerskor kommer att stylas och fixas till en kommade kampanj + träffa ev. några tjejkompisar på kvällen.


Pom pom!


Ikväll ska jag på invigning, dricka skumpa och mumsa på choklad i en butik som verkar riktigt härlig, nämligen Pom Pom Parlour i Sturegallerian. Carolina Gynning hade på sig en hel outfit från dem häromdagen och även Dita Von Teese gillar´t!

Butiken öppnar för allmänheten imorgon, passar ju bra då det är löning! Finns annars redan en i PUB-huset som öppnade i november förra året.


Helenes krog + Skatan


Mycket trevlig kväll hade vi med middag på Helenes krog på Mariatorget, som låg bredvid Rival där föreställningen hölls. Wille fick en enorm tallrik med skaldjurspasta och jag tog en fisk-och skaldjursgryta (jag gör såklart ett typiskt "kelly-kort" med musslan). Skatan-gänget bjöd på många skratt och bland det bästa var Glans och Batra´s striptease :-)

Det bjöds på efterfest med gratis drinkar på Café Opera, men då man ska upp o jobba imorgon lät vi bli att gå. Ett vettigt beslut :-)



Kvarteret Skatan

Ikväll ska jag iväg med Wille, då han bjudit med mig på förhandsvisningen av live-showen "Kvarteret Skatan" med bla. David Batra och Johan GlansRival.

En mycket trevlig och spontan överaskning och det ska bli jättekul! Humorshowen som gick förr på TV är ju kända för sina parmiddag-sketcher :-) Men innan föreställningen ska vi ut på stan och äta något smarrigt.



K&S at the movies

Filmen igår var riktigt dålig, förutom att Ashton was a fine piece of meat. Men trots hans good looks är den ingen film som är värd att se på bio tyvärr, men sällskapet var ju som vanligt toppen (förutom den ensamma mannen bredvid mig som hade 100 st tics för sig och hade ett stort flin varje gång det var en sexscen - and there were a lot of them!)


Skor, Vivistyle.se
Taskigt målat nagellack, Wet n´ Wild


Strikin´a pose at Sergel...

Linne, H&M
Cardigan, Gina tricot
Jeans, dbrand (glitzy.se)



Klocka, UR & Penn
Armband, Bracy.se
Sjal, H&M


Och JA, jag hade faktiskt en jacka på mig dessutom. En militärgrön, kort trenchaktig jacka från H&M LOGG.




The winners

Stort grattis till Ellinor, Sophie, Emma, Pepita och Jenni (vars blogg ej verkar funka idag). Ni har i helgen mailats och era vinster är på väg till er nu från Lindex. Happy shopping!


Bio

Ikväll blir det bio-tajm med min darling Stephanie! Får se vilka upptåg vi hittar på denna gång, här är foton från sist vi skulle iväg på bio. Det blir LA Gigolo!



Hurtbulle

I did it again! Dvs. min långa powerwalk som jag även gjorde igår fast denna gång en 6 km mörk skogsrunda. Lite läskigt var det måste jag erkänna, men vad gör man inte för välmåendet? Det blir dessutom ett gymkortköp nu på fredag. Min kategori "Kelly tränar" kommer växa framöver, och det är på tiden! :-)

Nu är det Cookalong på 4an, Gynning är ju gäst och hon har på sig en sockersöt Odd Molly topp såg jag precis.



Powerwalk

Idag har jag varit duktig, 9 km väldigt rask powerwalk i skogspåret blev det idag.


Mina gamla och slitna Asics, måste investera i ett par nya snart. Någon som har tips på ett par rosa?


Sunday

Det blir en effektiv, men ändå skön dag idag. Ska strax göra frukost, har varit nere och hämtat paket, läsa klart Twilight, powerwalka i solskenet, maila vinnarna av Lindex tävlingen, diska och ha lite hemma-spa med helkroppsscrub, ansiktsmask, manikyr m.m. Ska bli superskönt!


Yes, nu sätter vi fart med dagens planer!


Lady in red

Igår var jag lite färgglad om benen i mina röda jeans från dbrand och jag älskar dem, speciellt för passformen som är supersnygg. Dock måste man tänka på, ifall man själv ska skaffa ett par att man måste gå ned hela 2 storlekar då dessa är rätt tunna och extremt stretchiga. Jag som är en 27a fick ta en 25a. Beställdes från Glitzy och damp ned snabbt hem till mig i ett rosa paket.


Diskreta bling-detaljer. We like!

"When in doubt, wear red" - amerikanske modeikonen Bill Blass.


Prinsesstårtor

Sista veckan i september är det tydligen "Prinsesstårtans vecka" och det kanske min mor har tänkt på, då hon gått loss med virkningen åter igen!

Sist fick jag en grytlapp, och nu har jag fått ett sött bokmärke och ett mobilfodral till min gamla skräpmobil (en gammal trotjänare som används till jag köper en ny snart).







Päls

Min Jofama fuskpäls är riktigt fin. Jag ska visa den på senare, men här är iaf några bilder på den IRL. Jag har storlek 36, men jag skulle inte ha något emot en 34a. Fast å ena sidan ska fuskpälsar inte sitta snortajt heller.

Jag älskar alla de fina mockadetaljerna (äkta chokladbrun mocka) och att fuskpälsen är riktigt bra gjord och NÄSTAN lika len som äkta päls. Beställdes hos Chique.se och den kostar 1 795 kr.







Smycke & Klockmässa 2009

Jag har varit på mässa, dvs. inbjuden som "press" till en inköpsmässa för smycken och klockor och det var mycket roligt då jag är riktigt svag för dessa två kategorier. Vart denna hölls får jag inte avslöja då innehållet i mässan var värd mycket pengar, som t.ex en prydnad för 2 miljoner som jag fick klämma på :-)


Jag och samtliga inbjudna blev upphämtade med buss från stan för att åka till mässan. Väl på plats fick vi även gratis buffélunch samt en taxicheck att ta oss hem till Stockholm med. En mycket trevlig dag sammanfattningsvis med mycket inspiration, samt nya trevliga människor man fick träffa.


Moderådet presenterade en trendspaning, ett inlägg om det kommer lite senare...


Choklad fanns överallt! Här sitter jag och nibblar på en chokladpralin innan presentationen satte fart.


Åsitas pimpar upp iPhone fodral.


Och kontorsmaterial. Men det är inget nytt för mig då jag har mina i rosa strass på jobbet (Betydligt billigare och lika fina från www.coolstuff.se)


Jag ÄLSKAR "boyfriendklockor" och ju större desto bättre. Denna från DIESEL fick jag testa och det är förmodligen den största på marknaden.


Fler enorma klockor i unisex-modell från nya märket Tendence. Aaah, underbara! ♥


Vägguren ska vara platta och smälta in i väggen som en tavla. Det var en mix mellan modernt och shabby chic som ni vet att jag älskar. Klockor från Nextime.


Äggkoppar värde 25 000 kr/st från A Jewel som gör vackra ting från orginaldesign av Carl Fabergé.


Detta ägg var verkligen "Kelly".


Till min förvåning plockade personalen fram denna åt mig, så jag kunde ta bättre kort. 2 miljoner kronor är denna värd!




Time Freeze

Jag har fått testa ett helt kit från finska huvårdsmärket Lumene med rengöring, ansiktsmask, ögoncreme m.m. Denna serie som heter "Time Freeze" är för de som är 25+ i åldern och det passar mig perfekt. Så fr.om idag blir denna serie min dagliga rutin (då jag är enormt slarvig med att smörja in mig om dagarna och nätterna).


Om en Biddle får bestämma i hemmet

Vi Biddles gillar blommigt, antikt och shabby chic. Här är några godbitar från mina föräldrars hem.


Kelly & the pussycat dolls

Jag och mina 2 Kitty´s ligger just nu i sängen och kollar på Idol. Vi gillar´t!


Last day!

Idag är sista chansen att tävla om underkläder från Lindex, tävla tävla tävla tävla! :-)


Glasssugen

Jag är så brutalt sugen på glass! En av mina svulligaste favvos (förutom kära Ben & Jerry såklart) är Mcdonald´s Flurry tillsammans med Nonstop OCH chokladsås. En specialare som brukar kosta 3 kr mer.



Tävlingar

Stort grattis till Kickan som blev vinnaren av Cocoo.se tävlingen där hon vann sitt favoritsmycke. För er andra så finns fortfarande chansen att vinna ett valfritt underklädesset från Lindex och ett smycke från Loulou.se!




Grytlapp

Igår fick jag en "prinsesstårt"-grytlapp av mamma, och på bara en dag har hon lyckats virka ytterligare en åt mig! Sötare lappar får man leta efter :-)


Cup

Som sagt tidigare, jag är bra klumpig. Har haft sönder en av mina vackra och dyrbara koppar så det är bara att vänta till löning så man får köpa en ersättare.


Gammalt foto från i mars 2009.


Min bloggbok

Jag fick chansen vid årsskiftet att testa att göra min egen bok från Solentro, och jag valde att göra en "bloggbok" som dokumenterar höjdpunkterna av mitt liv som bloggerska - riktigt skoj att se tillbaka på, då bloggen och allt roligt man gjort tack vare den blivit en minnesvärd del av ens liv.

Tyvärr har detta projekt hamnat i skymundan, men jag ska se till att verkligen fixa den snart. Man får välja design och layout själv och vad innehållet ska vara med bilder och text m.m. Jag kommer visa er alla när det äntligen är färdigt! (tack och lov funkar min presentkod fortfarande!).




Omslaget + de 2 första sidorna från min "bloggbok" där jag inleder med text från bloggens allra första inlägg.


Kelly-skor!

Jag vet att dessa inte är ultimata höst-skor, men jag kunde inte låta bli. Kolla på dem så förstår ni mig!

En läsare hörde av sig då hon sett mitt blogginlägg och hade dessa skor, helt oanvända pga för liten storlek. Osis för henne men lyllos mig, då jag fick köpa dem. Hög klack, platå, peep-toe, rosa satintyg och rosor. Kan inte bli mer "Kelly", eller hur? :-)


Slapp


Istället för att göra nytta slappar jag framför datorn, not good. Hade ju planerat att ha lite hemma-spa samt fota mina klänningar som lovat men klockan är ju snart midnatt. Hmmm...

Foto taget med Cameroid.


Dishes


Nu har jag varit duktig och diskat och som belöning blir det True Blood avsnitt 12, säsong 2.


Fika med Mum

Efter jobbet mötte jag upp min söta mamma och gick en liten stanrunda. Jag hittade mitt ljusrosa underklädesset från Lindex (missa inte min härliga tävling!) och sedan bjöd hon på fika, vaniljbulle och chai-te. Mmm!


Ett av stans mysigaste caféer.




Jag fick en liten present som mamma virkat, nämligen en grytlapp i form av en prinsesstårta. Hur söt som helst! ♥


Besatt

Man ska läsa böckerna (de flesta av er har säkert gjort det redan). Punkt slut. Är halvvägs på första och jag har tacksamt fler kvar :-)





Dresses

Min svarta klänning kom igår, och den är skitfin. Visar den på ikväll + mina 2 andra klänningar (rosa och lila) från samma webshop! :-)

Gårkvällen spenderas i klädkammaren då jag rensade och stuvade bort ALLA sommarplagg, så nu är det endast höst-och vinterplagg framme. Riktigt skönt, och nu har man en bra överblick av vad man har och behöver inhandla.



Vinn valfritt underklädesset!



Detta är ingen dålig tävling jag blivit sponsrad med! Det är nämligen 5 st presentkort jag lottar ut i samarbete med Lindex, där man får välja ett valfritt set från kollektionen "The In Between Collection" som är väldigt feminin och romantisk. Här är setet jag valde till mig, visst är den fin? Jag är även sugen på ett likadant set, fast den i ljusrosa.

Tävlingsuppgift: Tipsa om denna tävling i er egen blogg, och klistra in länken till ert inlägg i kommentarsfältet nedan. 5 st vinnare dras nu på fredag. Lycka till!

VINNARNA MEDDELAS VIA MAIL UNDER SÖNDAGEN 20/9!




Klant

Detta är så typiskt "Kelly". Jag är en typisk charmigt klumpig tjej, precis som Bella i Twilight (ni som läst böckerna fattar). Om det händer något, så händer det mig. Går jag i skogen får jag alltid revor överallt på kroppen och jag är en mästare på att ha sönder saker.

Exempel på gårdagen så fick jag en fluga i ögat under min promenad till min lokala ICA och fick inte ut den! *panik* Och sedan när jag kom hem och skulle fota min nya bomullshållare från Lisbeth Dahl så råkade jag tappa den (som ni ser).


Nu får jag se till att beställa en ny. Här har jag bomullsrondeller, tamponger och tops. Snygg och praktisk förvaring, samtliga kommer från Chique.


Trettiofem

35 år har mina föräldrar varit gifta idag, inte illa Mum & Dad! Jag och mina systrar har gemensamt köpt en fin blombukett till dem dagen till ära. Stor kram till mina fina föräldrar! ♥


Kelly virkar

Mamma har lärt mig att virka idag och det är riktigt skoj! Men att jag kommer bli lika duktig som henne är lite tveksamt :-)



Min lilla virk-snutt.

Vinnare av "Blair"-diademet + ny tävling med Loulou.se!



Stort grattis till Maria som blev vinnaren utav pärldiademet från L8 Nyberg!

Idag sätter jag igång ytterligare en smyckestävling där ni kan vinna ett vackert armband från Loulou.se! Armbandet består utav guldfärgade ringar (går att bestämma storlek, då alla smycken är handgjorda) och bergskristallvärde 329 kr!

Tävlingsuppgift: Lämna en kommentar under detta inlägg med en motivering till varför ni skulle vilja vinna detta fina smycke. Obs! Ni som ej har en blogg, ange er mailadress i kommentaren också.


Galan i bilder



Jag i min vän Carina´s Chanel brillor, jag ser ut som min mamma *haha*



10 st glasögonormar tävlade om årets utmärkelse "Årets glasögonbärare".


De tre finalisterna, Erik Engkvist vann 1a priset. The return of the nerd! :-)


Emma var där!


Och vi körde vår traditionella blondin-pose. (se vår bild på Bernsgalan förra fredagen).



Jag och min longtime-friend Carina. ♥


Tack Specsavers och Grand Hotel för en förträfflig kväll!




Glasögongalan 2009


Det var en mycket trevlig kväll igår, där Specsavers utsåg "Årets glasögonbärare" på Grand Hotel. Det var champagne, mingel, prisutdelning, underbar mat och mycket dans. Jag är riktigt trött, så ska bara göra lite frukost och sen uppdaterar jag med fler foton från gårkvällen.

Klänning, en webshop som ej finns längre. (den har svarta paljetter i midjan och även svart sidenband som man knyter till en stor svart rosett bakom ryggen)
Kuvertväska, Soaked by luxury
Skor, Bianco



Kelly in Wonderland, premiär 31 okt

Många av er gissade rätt (ni som skrev Madonna och Miss Marple, eeeh?!) och det är ju självklart Alice i Underlandet som jag ska vara. En roll och outfit som passar mig perfekt!

Outfiten beställdes igår och strumporna kommer även att beställas när de kommer in i lager. Under festen kommer jag att dricka mina drinkar m.m. i en tekopp, precis som Alice :-)


Bilder lånade med tillåtelse av Alice of Sweden.


Galen i galor

Jag kan snart börja kalla fredagar för mina galakvällar snart. Denna fredagkväll är jag bjuden på Glasögongalan som kommer hållas i anrika Grand Hotel. Jag har ej glasögon själv, men en galainbjudan tackar man ju inte nej till. :-p


Halloween

Den 31a oktober är jag bjuden på en Halloween fest och jag har precis nu kirrat min outfit efter många om och men. Jag tänkte först vara pirat, sen kom jag på att jag ville vara en kvinnlig Robin Hood och ett tag var jag inne på Marie Antoinette.

Men så slog det mig, dvs. vilken som är den perfekta outfiten till mig. Hon är brittisk, blond och älskar afternoon tea (precis som jag!) Vem är det jag ska vara? :-)


Sunset


Foto från igår, i solnedgångens sken.

Det har varit en rätt bra dag idag, rätt lugn men imorgon blir det fler järn i elden då jag ska på ett flertal möten under majoriteten av dagen. Nu har Sverige-matchen precis avslutats med 1-0 mot Malta och nu ska jag retirera i sängen och se på Idol och sedan läsa Twilight på engelska (har som mål att läsa denna och New Moon innan förhandsvisningen).


French maid

Efter jobbet gick jag förbi min närmaste Lindex och valde ut underkläder från "The In Between Collection". Det blev ett svart kit för mitt presentkort och tillsammans med den vita spetsen och rosetterna påminner de lite om en french maid-outfit :-)


Jofama

Jag. Är. Kär. ♥

Har precis hämtat ut ett paket med en förträfflig fuskpäls av märket Jofama. Trots att den är fusk ser den mycket lyxig ut och den har flera mörkbruna detaljer (sidorna av midjan och ärmarna, skärpet och knappraden fram) i äkta mocka. Det känns nästan som att jag önskar att det vore mycket kallare nu så jag kan använda den. Denna kommer att användas mycket i höst/vinter kan jag lova, mycket finare i verkligheten!


Bilder: Chique, där den även är beställd från.

Kvällspromenad

Igår under en kvällspromenad togs lite kort på mig och det är otroligt vilka fina kort man kan ta med systemkamera, jag ska börja bättra mig på att använda min egen.

Alla kort är tagna med en Canon Eos 450D, med standardobjektiv 18-55 mm och ett fast 50 mm.










Jag kan ju passa på att dra en "gårdagens".

Kofta, Gina tricot
Linne, H&M LOGG
Jeans, Replay
Skor, Converse



LBD

Stylebystars har ju en stor REA på gång nu och jag klickade precis hem denna lilla svarta för endast 229 kr (ord. 399 kr). Jag har tro det eller ej inga svarta klänningar, så denna blir perfekt till hösten och vinterns olika partaj.






Nutrilett och TREsemmé

Har fått lite frågor ang. dessa 2 i rubriken och här kommer svaren i ett eget inlägg.

Nutrilettchokladen finns i ICA och 7eleven (iaf de butiker jag varit i) och TREsemmé (vars produkter har räddat mitt skadade hår)  har jag även sett i min lokala ICA, samt ICA Maxi.


Favorit i repris

Lika bra varje gång.


Från tidningen Metro, maj 2008.



Red legs

Under en bloggfest i somras fick alla inbjudna varsitt par färgglada jeans från dbrand. Jag valde ett par hallonröda, men tyvärr visste jag inte att man borde gå ner hela 2 storlekar då de töjer ut sig så fasansfullt mycket.

Jag gav bort mina jeans till en vän och nu är ett nytt par på väg till mig från Glitzy, som säljer märket. Jag är superglad då jag verkligen gillade färgen, riktigt tuff och fräscht till mina vita Converse.


Foto:Glitzy

Too good to be true!


Jag har blivit helt frälst på denna "godis" på bilden ovan. Och nej, jag har inte börjat att banta och äter denna istället för en lunch eller middag (då den är en måltidsersättning). MEN de är ultimata att ha med sig i väskan när man är ute och shoppar och är "on the go" direkt efter jobbet, eller om man ska träna efter jobbet och inte ätit något sen lunch.

Det var en arbetskollega som presenterade denna för mig och sedan dess är jag hooked. Andra såna här proteinbarer m.m. kan verkligen smaka jätteäckligt med en märklig konsistens och lämna munnen snustorr men denna smakar exakt som en saftig och god Japp eller Mars, man kan knappt tro att det är sant då den är "nyttig" med hög halt av protein, mineraler och vitaminer.

Pretty girls


Fin bild från i lördags med Ruth, Jane och jag när vi stod på takterassen på Cedergrenska tornet. Mitt axelband råkade ramla ner lite som ni märker..hehe.

Foton lånade av Jane


Superfin bild med vinden i håret och det lyckliga brudparet i bakgrunden.


Boring


Usch vilken tråkig dag det har varit, magsjuk och sängliggandes hela dagen. Men jag har iaf läst ut min bok, samt hunnit med blogginlägg- alltid något! Nu mår jag faktiskt mycket bättre, men har fortfarande magknip. Jag undrar vad det var i gårdagens bröllopsmiddag som jag inte tålde!?


Berns, part deux

Lite fler (och mer "ostädade") bilder från Berns i lördags. Observera att vi är inte berusade, utan vi har endast lite skev humor (speciellt framför kameran) :-)



Vi hittade en tamburin :-p



Denna bild är tillägnad till de som alltid kommenterar att jag är kär i Wille! *haha* Varsågooooda! Kolla förresten vad mitt hår växer (bl.a luggen) och ser vackert ut, I´m so happy!

Grodprins


En liten regnbåge fick jag med också, the sun is shining on the frog.

Jag har en förkärlek till söta grodprinsar och kanske är det för att jag håller verkligen med om budskapet att det faktiskt finns en "groda" där ute som är den rätta för en. Får se när jag lyckas hitta min bara...

Än så länge så kommer min mini-grodprins att finnas bland mina nycklar. Nyckelringen är från ett av mina favvomärken - Lisbeth Dahl och beställdes från Chique.


Vila

Det blir tyvärr ingen afternoon tea inne i stan idag, då jag har blivit magsjuk. Det var något från gårkvällens middag som min mage inte gillade alt. ett tecken på att jag måste vila då jag som vanligt sällan tar det lugnt, vilket är det jag tänker göra idag.


T&G - The Wedding

Det var verkligen en jättetrevligt och fint bröllop igår, med mycket värme och kärlek. Grattis till Terese och Glenn! Jag orkade inte gå runt med min systemkamera (som vanligt numera), så bildkvalitén är inte riktigt topnotch.


Vackra Engelbrektskyrkan.


The newlyweds i ett hav av bubblor.



Middagen och partajandet hölls i Cedergrenska tornet.


Självklart måste ett foto på rosorna tas!


Vackra bruden!



Breakfast in bed

Innan jag börjar göra mig i ordning blir det i frukost i sängen framför tvn, har verkligen lyxat till det idag med "egg & soldiers", sockersöta jordgubbar, te och färskpressad juice. Brickan (Åhléns) är superbra, då den har en inbyggd kudde.




Wedding

I eftermiddag ska jag på Terese´s bröllop och det ska bli jätteskoj. Här är en sneakpeak på vad jag ska ha på mig.

Klänning från VILA, skor Bianco och väska lånad av Olivia (som otroligt nog hade en väska i exakt samma tyg). Till detta blir det en vit sjal.



Galan i bilder

Hela kroppen är riktigt mör idag efter gårdagens boogie-all-night-long. Shit, vad kul vi hade. Tack Frisörföretagarna och Berns för en mycket trevlig kväll/natt!



Vi blev placerade vid "pressbordet" och supergulliga Emma Nygren var där med kompis. Här har vi precis slukat förrätten.


Äntligen har jag funnit den frisyr jag vill ha!


Kladdkala med...snor? Nä, krusbärspuré och det var gott-gotti-gott.


Efteråt blev det mycket dans med ett riktigt bra liveband som spelade alla möjliga slags hitlåtar.


Kvällens svettigaste.


Emma och jag har något på läppen.


Wille och jag kör en modepose.


Så fort vi gick från Berns blev det ballerinaskorna på och lite burgers på Donken.

Gala!


Gamla bilder (ovan) från Sept 2008.

Klänningen för kvällens gala och middag blir denna blåsa med paljetter från Chicy. Den har endast använts en gång och ikväll är det dags igen. Men det blir barbent och med andra skor (svarta peeptoes med svart ros fram).


Illustration

Fantastiskt duktiga och inspirerande Anna som är skaparen och säljaren utav klädmärket "Avanna" (säljes här) håller på och skissar en illustration till mig som heter "Tea Party", då jag sitter och har afternoon tea. Blir superspännande att se hur resultatet blir, jag älskar hennes illustrationer! ♥ Vill ni också beställa ett självporträtt, gå in här!


Skärmdump från Anna´s blogg.


Blog Awards 2009

Oooh, i höst händer det mycket grejer. Bl.a. Veckorevyn´s blog awards som utlovas vara ännu glammigare och bättre än i fjol.

Drömmer mig tillbaka till då jag och andra toppbloggerskor som Kenza, Stina-Lee och Mogi mfl. festade loss i flera timmar i en sponsrad vit Hummer-limo! Får se om vi lyckas få ihop ngt liknande även detta år? (Update: Vi håller på och jobbar på det i detta nu!)


No germs!

I och med dessa jobbiga sjukdomstider då övergången till höst leder till förkylningar och när även svinflunsan går runt, så är det extremt viktigt med att skydda sig det lilla man kan.

Jag ska snart få testa en produkt som heter "no-germs" och är en antibakteriell handspray som är alkoholfri och därmed inte torkar ut händerna. Den innehåller kamomill, lavendel och Aloe Vera (så jag förmodar att den även doftar gott) och är perfekt att ha med sig i handväskan (speciellt när man varit på stan och åkt kommunalt). Kostar endast 35 kr/st. Och sen är den ju rosa! :-)



Vinn valfritt smycke!

Image and video hosting by TinyPic
Nu sätter jag igång ytterligare en tävling där man kan vinna sitt favoritsmycke från Cocoo.se Allt ni behöver göra är att gå in på webshopen och lämna en kommentar här i bloggen vilket smycke ni skulle vilja vinna. En vinnare dras den 16e sept. Lycka till!

VINNARE NU UTSEDD!




Tesalong


Gud va kul, Stockholm har fått sin allra första brittiska tesalong och jag har bokat bord där till nu på söndag :-)

Bilder: Classictearoom

Gala imorgon


Imorgon kväll är jag bjuden på galamiddag på Berns och som vanligt känns det som att jag har inget att ta på mig trots ett stort utbud i min garderob. Kanske blir det den lilla klänningen som kom igår? Jag ska ta med mig Wille som var gullunge igår när han roffade åt sig en massa smink åt mig på Make Up Store festen igår kväll.


Twins?

Likheten är slående!

I mitt kök. Picknickkorg från Åhléns och väggdekal från Lauras.se


Dinner


Matinläggen dominerar nästan i bloggen numera, hmmm. Men vi gillar ju mat, eller? :-) Ikväll stekte jag upp några små hjärt-plättar och det är otroligt då jag hatar att steka pannkakor och är riktigt kass på det. Resultatet blev 3 st smått brända och 3 ljusa kakor. Det som tog ca 50 min att göra med min mini-stekpanna, åts upp på mindre än 2 min.

Mitt eget citat från förra inlägget idag "Idag hade jag den godaste (och nyttigaste) lunchen på länge, jag ska nog hålla den banan i fortsättningen". Haha, tog endast några timmar innan onyttigheten slog till. Och sen några chokladbitar efteråt....fan.


Lunch

Idag hade jag den godaste (och nyttigaste) lunchen på länge, jag ska nog hålla den banan i fortsättningen.





Pink & purple


Det som kom idag i mitt paket var 2 st klänningar från Stylebystars. Den rosa är en dröm, men trots att jag tog en XS är den som en C-kupa i boobsen, får be sy-experten mamma om lite hjälp där. Superfina partyklänningar iaf och riktiga färgklickar i en annars så mörk och grå höst som vi har framför oss.


Pakeeeeet


Nu ska jag och mitt lockiga hår (blir så när det självtorkat) ut och hämta paket!


Roy Kirkham

Jag har nästan ett komplett set med Roy Kirkham´s rosservis med fat, skålar, muggar med fat, kakfat och en bricka. Men det finns några saker till som jag saknar och nr 1 och 2 på min lista är en mjölk/gräddkanna och tepåsfat (den som ser ut som en sked). Dyra är de då det är brittiskt benporslin, men värda varenda krona.


Bilder: spb-shop.dk


New Moon

Idag fick jag en exklusiv inbjudan till förhandsvisningen av uppföljaren till Twilight - New Moon. 16 nov är visningen och filmen har världspremiär den 20e nov. Innan dess kommer jag även att få hem ett paket med boken, dvd av den första filmen och soundtracket!

Förra året fick jag också gå på förhandsvisningen så jag är superglad att jag är bjuden även detta år. I just love my life sometimes! ♥

 


Mix

Nu är roliga ni, mängder av er har frågat efter receptet på mina scones från häromkvällen och receptet jag använde mig utav var Kungsörnen´s Scones-mix blandat med lite vatten *haha* Jag tänkte faktiskt göra själv, men en vän till mig tipsade om mixen så klart man var tvungen att testa! Annars finns självklart en mängd recept på Google.

I ett glas

Fina blommor hemma kan verkligen piffa upp, för ett mindre arrangemang kan man korta ned rosorna och ha i ett fint glas, alt. flera små snapsglas med en blomma i varje (superfint som middagsdekoration).


Några rosor i ett av mina Kosta Boda dricksglas, dukades fram igår till kvällsfikat jag hade.


Grattis Julia! + ny tävling!

Vinnaren av namnörhängena är nu utvald! Snart kommer massvis med fler tävlingar, med priser sponsrade av Cocoo.se, Missbella.se och Loulou.se!

Men nu sätter jag igång en tävling i samarbete med L8 Nyberg där man kan vinna ett pärldiadem á la Blair "Gossip Girl" Waldorf, ett likadant som jag har. Skriv en motivering i kommentarsfältet så dras en vinnare om några dagar.

Utmanad

Din stil i en mening: En blandning mellan basic, romantiskt, preppy och smårock-glammigt, ibland var för sig eller en kombination.
Stilförebild: Ingen speciell.
Vilket är ditt favoritmärke inför hösten: ZARA
Vilken/vilka är dina favoritbutiker inför hösten: Zara, H&M, Vero Moda, Vila och SALT.
Vad inspireras du av: Tidningar, folk på stan, tv och bloggar.
Vad tror du på inför hösten: Tjocka kabelstickade koftor, knähöga stövlar (gillar ej de lårhöga..too much!), skinn & mocka och  guldnitar.
Det bästa basplagget inför hösten: Grovstickade koftan.
Vilka skor tror du på i höst: Till vardags - stövletter eller knähöga stövlar. Till fest - skor med monsterhög klack och platå.
Vilka färger tror du på i höst: Svart, grått, mossgrönt, lila och brunt.
En ideal höstoutfit: En grovstickad kofta, stuprörsjeans, knähöga stövlar och en oversize skinnväska.
Ditt senaste köp: En grå mc-jacka med guldnitar.
Do's and don'ts: Do: Var inte rädd för att ha på dig det du gillar, ha en personlig touch och förlora inte dig själv i modeträsket. Don´t: Klä dig i plagg och accessoarer endast för att de är trendiga, man ska ta på sig det man själv tycker är snyggt.

Jag blev utmanad med dessa frågor av Ellinor.