MTV galan

Satt och kollade på hela galan igår svullandes med en Ben & Jerry´s "Half baked" igår. Den var skoj, men den har väl blivit lite väl amerikansk för att kallas "Europe music awards"?! Det var t.ex. Obama under uppträdanden, Obama på de båda värdarnas plagg (Katy Perry och Jared Leto). Men roligt var det att se i alla fall, speciellt Katy´s olika outfits.

Ps. Aboslut inget fel att de hade Obama kläder! Är superglad och tycker det är helt fantastiskt med presidentvalet. Jag syftade endast på att MTV galan var lite väl "amerikansk" bara :-)

Kommentarer
Postat av: Bjorn

ja, det är bättre å avskaffa LAS. HD dom om outsourcing är ju i den andan. Sen EU reglerna likaså. Människor har också rätt (i grundlagen med tillhörighetsförbud i organisatio jfr dop etc). Grupptalan. Jfr alla sossar som så empatiskt hävdar välfärdssamhället - men det är ju ingen brist på människor som engagerar sig för det (då blir det ju resultat beroende på metod att organisera). Högern har ju sina blinda fläckar= tänker på sig själva och inte längre än nästan räcker (huvudproblemet)

Postat av: Angel

Ja det var riktigt bra.

2008-11-07
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: GUD!

vem bryr sig om att ud åt glass?

Mår du bättre av att säga det för att inte visa att du ''bantar'' eller vad är det frågan om?

Skärp dig

2008-11-07
Postat av: KELLY SVARAR:

GUD: Haha, roligt att man kan störa sig på att jag skriver att jag käkade glass. Det är bara mysigt att äta god glass framför tvn helt enkelt :-) Du borde smaka den du också, så förstår du!

2008-11-07
URL: http://www.kellybiddle.se
Postat av: Anonym

Vad fan är det för fel på att ha obama kläder? haha antar att du var för republikanerna. Att obama vann var stort och det är grymt att kändisar supportar!

2008-11-07
Postat av: sandra holmskog

Håller faktiskt med dig. Men eller hur va Katy grym!?

2008-11-07
URL: http://skinkpaj.blogg.se/
Postat av: Vic

Haha... vilka uppröda bittra läsare du verkar ha? Underhållande..

2008-11-07
Postat av: Anonym

Kanske för många artister är amerikanare?

Sen är de ju mer patriotiska än vi, kanske ta efter? Vi borde vara mer stolta och vifta med svenska flaggan :)

2008-11-07
Postat av: Lisa

Haha! Du tog orden ur mun på mig... Obamas egna hyllningsgala blev det... men som du skrev så är det inget fel på honom inte!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback