Anti-Mello

Är det bara jag som inte gillar Melodifestivalen? ;-) Dock har jag precis lyssnat på vinnarlåten på Spotify då jag var nyfiken och den var riktigt bra. En glad, partyvänlig kärlekslåt. Så bra röstat, Sverige! We’re going u-u-u-u-u-u-up!

Vi har precis kommit hem från bio och sett Safe House i en nästan tom biosalong. Kul att se Fares Fares och Joel Kinnaman (bokstavligen) slå i Hollywood. Mycket pang-pang och knytnävar var det!



Kommentarer
Postat av: Trifa

Håller helt med dig :)

Postat av: Jenny

Nej du är inte ensam! Jag har inte hört ett enda bidrag! :) Jag spg Safe House här om veckan, håller med dig! Jag såg MI i veckan också, kul att se Michael Nykvist som bad guy. Såg honom i en annan Hollywood-film för ett tag sedan (MYCKET film för mig på senaste tiden, hihi) där han också spelade skurk. När man tänker på det ser han faktiskt ut som en typisk skurk...konstigt att han alltid spelade fina killar i Sverige... I alla fall: ha en trevlig söndag!

Postat av: Milla

jag kollade efter halva,bästa finalen på länge.

Postat av: Emma L

Jag håller med!

2012-03-11
URL: http://emma-ls.blogspot.com
Postat av: Ida

Jag bryr mig inte ett dugg om mellon faktiskt! Har varken koll på artister eller låtar som var med igår. Hörde att loreen som visst var förhandstippad vinnare vann, vet dock ej vem hon är :P

Postat av: Anonym

Haha jag är också anti mello ;P har inte kollat en enda gång och inte hört en enda låt.

2012-03-11
Postat av: Paula

Haha jag är också anti mello ;P har inte kollat en enda gång och inte hört en enda låt.

Postat av: Charlotte

Är också totalt ointresserad av melodifestivalen, förstår inte alls tjusningen med det hela!

Postat av: Sarah

Jag håller med dig, har in sett ett enda avsnitt av mello i år fastän man brukar råka hamna med ett gäng galna kompisar som avgudar det, haha! Men jag har inte kommit undan att höra vinnarlåten heller, jag tyckte också den var ovanligt bra :)

2012-03-11
URL: http://wrengler.blogg.se/
Postat av: Sophie

Nope, inte sett "mello" på 15 år och nu i lördags...gå upp 6.00 en söndagmorgon och sen sitta inne med strålande sol ute och 26 grader...för att se Loreene och björn Ranelid.. Inte en chans :-)

2012-03-12
URL: http://karriaristan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback