Kesoplätt-comeback

 
Då har man börjat med att göra mina legendariska plättar igen. Här med frukt, bär och vaniljkesella.
 
Plättar till ca 4 pers:
5 ägg
500 gr keso
3,5 msk fiberhusk
 
Mixa ägg+keso med en stavmixer till en slät smet. Tillsätt sedan fiberhusket och stek vardera plätt på läg värme tills de får fin färg.
 
Plättarna funkar även utmärkt med matigare tillbehör! Här med kallrökt lax, löjrom, crème fraiche, rödlok och dill.

Pizza time!

Varför inte äta en pizza till efterätt? Låter lite mycket? Inte när det handlar om fruktig variant ;) Här dekorerade jag min "pizza" med banan, hallon, blåbär och myntablad. Man kan även göra en matig sallads-variant med fetaost, tomat, gurka och mynta. Busenkel att göra och mycket dekorativ!
 

Hooo hooo!

Dammar av bloggen idag efter ett längre uppehåll med dagens grötfrukost. Vill ni se mer av vad jag pysslat med sedan April kan se kika på Instagram där jag heter @missbiddle.