Plätt-mania
Frukost, brunch, lunch, efterrätt eller middag. Kesoplättarna som jag nyligen blivit galen i kan ätas när som helst och MED vad som helst. Under helgen blev det en matigare variant tillsammans med färskost, kalkon, avokado och tomater och även en lyxfrukost med sockerfri choklad, vaniljkesella och jordgubbar. Recept hittar ni lite längre ner.
Kommentarer
Postat av: Jenny
Jag gillart! Jag provade saffranplättarna och de var smaskiga! Annars gör jag ofta bananpannkakor ofta (2 ägg, 1 banan, en matsked jordnötsmör eller mandelmjöl eller kokosmjöl). Det mättar så himla mycket och är så gott och enkelt! :)
Postat av: Anonym
Det ser verkligen gott ut!
Postat av: Annie
Älskar plättar!!! Jag brukar göra mina på 3 äggvitor, 50 g kesella och 15 g havregryn :)
Postat av: Denise - Mamma till Noah
Men ååh så gott =)
Trackback