Sockerfri vaniljpannacotta
Vaniljpannacotta är en av mina favoritdesserter och variationerna man kan smaksätta och servera denna med är verkligen oändliga.
Recept (ca 4 portioner)
5 dl grädde
1 vaniljstång
1/2 dl steviaströ
2 gelatinblad
Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten. Skär upp vaniljstången och skrapa ur fröna. Koka upp grädden med vaniljfröna och stången. När det precis börjat koka upp, tillsätt steviaströt och rör om. Krama ur gelatinbladen och lägg ner i grädden tills de lösts upp. Häll i portionsformar och låt stelna i kyl, minst 2 timmar.
Servera med färska bär och pimpa gärna lite extra med ätbara blommor.
Servera med färska bär och pimpa gärna lite extra med ätbara blommor.
Kommentarer
Postat av: Jenny
Vad fint du gör! Mer recept, tycker jag! :) Trevlig helg!
Postat av: Annster
Ser gott ut :)
Postat av: Jenny
Man blir inte alls sugen ;)
Insta; myyy_dollhouse
Postat av: Hanna - Min vardag som trebarnsmamma
Ser riktigt gott ut!
Postat av: Sandra
Hm, jag brukar inte ha nå socker i alls :o Men härligt med mindre sockerstinna efterrättstips ! :)
Postat av: Linda
Hej söta Kelly!
Hade varit kul att se hur du ser ut idag! Längesedan "du" var med på bloggen. Typ en dagens eller så. Kram!
Postat av: Carl-Alfred
Smarrigt! :)
Trackback