Breakfast in bed


I lördags morse lyxade jag  till det lite extra med frukost i sängen. Jag gjorde mackor med mina hembakta lchf-glutenfria frallor och gjorde smarriga kesoplättar tillsammans med kvarg, vaniljpulver och steviaströ och färska hallon. De smakar och ser ut som american pancakes, otroligt goda!
 
Recept Kesoplättar, 4 st
 
1 ägg
100 gr keso
3/4 msk fiberhusk
 
Mixa alla ingredienser med en stavmixer tills det blir en jämn smet. Grädda på medelvärme vardera sida ca 3-4 min.

Kommentarer
Postat av: Isabella

Du säger att du gjorde plättarna med kvarg och steviströ etc, men i receptet nedan menar säger du keso, ägg och fiberhusk. Vilket recept använde du och vad är bäst, enklast? :)

Svar: Nejnej, kvargen har jag strevia i, plättarna är med keso, ägg och fiberhusk :)
Kelly

2014-01-09
Postat av: Lina

Isabella... tror att hon hade kvarg, vaniljpulver och steviaströ som topping, men keso, ägg och fiberhusk i själva plättarna :)

2014-01-09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback